thoralf

Direktlänk till inlägg 16 februari 2014

DET GODA SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 16 februari 2014 22:17

“Jag önskar att jag hade kunnat rädda kvar det goda Sverige till er, det land där jag fick växa upp och leva. Jag arbetade hårt och utan lön, vecka efter vecka, år efter år. Jag försökte få människor att vakna upp och se vad som hände med vårt land. Men min röst var en myggas pip i öknen. Det var de som ville skänka bort och ödelägga Sverige som hade resurserna, megafonerna och tolkningsföreträdet. Och de flesta svenskar ville inte vakna. Jag gjorde vad jag kunde. Men det räckte inte.”

 

Så avslutar Julia Ceasar sin senaste söndagskrönika idag och jag börjar dagens blogginlägg med detta citat.


Jag hoppas dock fortfarande att det svenska folket ska vakna upp. Min blogg har fått en hel del sovande människor att vakna och jag är övertygad om att jag med min blogg kommer väcka fler människor innan valet genom att skriva om t.ex statistik som media aldrig publicera.


Antalet uppehållstillstånd som Sverige beviljar borde skrämma alla svenskar och få dem att fundera på vad som pågår i vårt land. Många av de länder som människor kommer ifrån har en väldigt stor andel muslimer och därmed är sannolikheten stor att också de som beviljas uppehållstillstånd i Sverige har islam som sin religion.


Detta påverkar utan tvekan den islamisering som pågår i vårt land. Oavsett om det handlar om halaslakt, byggandet av moskéer och minareter med böneutrop, användandet av slöjor inom olika yrken, separata badtider o.s.v


Samtidigt kanske det är svårt att sätta perspektiv på siffrorna då det endast är siffror från ett excelark.


För att alla skall kunna referera till något har jag jämfört siffrorna för de olika länderna med folkmängden i några svenska städer (inte hundra procent exakt).


Statistiken nedan gäller beviljade upphållstillstånd alla kategorier åren 1998-2013 för några utvalda länder. Migrationsverket har ingen statistik före 1998.


 


Källa Migrationsverket

 
 
Lassekolja

Lassekolja

16 februari 2014 22:59

Alla vi Sverigedemokrater skriver gärna under på Julia Cesar´s fina text! Thoralf, Du gör ett hästjobb om man summerar "Riksdagsjobbet" och bloggen + Dina övriga engagemang. Beundransvärt! Vi Sverigedemokrater är dom enda, som utan att skämmas kan se våra barnbarn i ögonen när dom en dag frågar: "Hur kunde Ni göra så här mot oss?"
SD x 4 2014 !!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 februari 2014 23:03

Thoralf... Skrämmande läsning. Totalantalet närmar sig säkert någon av våra verkligt större städer. Antalen från Islamstyrda länder skrämmer mest...

 
Ingen bild

Torsten

16 februari 2014 23:45

Hur många har flyttat tillbaka? Kan ju vara ganska relevant här...

 
Ingen bild

Thoralf A

16 februari 2014 23:53

Torsten

Hur många tror du flyttat tillbaka till Irak och Somalia? Jag tycker du skall ställa frågan till Migrationsverket! Du får gärna återkomma med svar till mig.

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 februari 2014 00:34

TOralf gör som vanligt några tankefel men det bryr han sig inte om så länge den outtalade agendan finns, främlingsfientligheten och islamofobin.
Det är inte totalerna som är intressanta utan nettoförändringarna.

 
Lassekolja

Lassekolja

17 februari 2014 00:57

@Karl-Erik, det där med "främlingsfientligheten" tolkar jag som att Du saknar argument. "Fobi" är en sjukdomsbetonad omotiverad oro för något (okänt). Att vara mer än bara orolig finns all anledning i världen att vara när det handlar om islam. Att fortfarande relativt många svenskar bara rycker på axlarna åt islam är oroande i sig, men en helt annan fråga!
Betr. Thoralf´s "tankefel", vore Sverige ett betydligt bättre land att leva i om fler tänkte som Thoralf!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

AyC

17 februari 2014 01:26

Det är nu Februari, supervalåret 2014 !!!
Varför så tyst, SD ???
Har ni ingen agenda och strategi för att höras ???!!!
Det finns ju massor av frågor där vi har öppet mål ...

 
Ingen bild

alltförsverige

17 februari 2014 02:03

I tyskland på 30-talet var det en herre som skrek "Tyskland vakna"! Är det därifrån insperationen kommer?

 
Ingen bild

Morningstar

17 februari 2014 03:09

@alltförsverige. Du får gärna informera oss om vem denna herre var. Inte visste vi att det fanns svensktalande, förlåt svenskskrikande personer i Tyskland på 30-talet. Men eftersom du vet så mycket bättre än oss, så bara fram med det.

 
Ingen bild

vmm

17 februari 2014 03:55

Ledsen att jag blir OT här men jag har nyss lyssnat igenom SRs program "Svart Lucia". Det handlar om mörkhyade adopterade Astrid som var Lucia i SVT 2012. Astrid är en alldeles utmärkt lucia, så det är inte det jag blir upprörd över. Det jag blir upprörd över är att produktionsbolaget som filmade ringer upp den här flickkören och frågar om dom kan få en mörkhyad lucia! Och det var, hör och häpna, för att luciatåget "skulle vara mer inkluderande"... Mycket ska man höra innan öronen trillar av. Och SVT köper det och när vi klagar på det så kallas VI för rasister! Ibland måste man fråga sig om det är jag eller alla andra som är tokiga ;) Men det är i alla fall så himla oschysst gjort mot den här flickan. Hon är bara 14 år när hon väljs till att vara den svarta flickan. Hon blir en symbol på ett sätt som hon rimligen inte bör bli. Av det jag kan höra i radioprogrammet så gör hon ett intryck av att vara en klok och stabil flicka men hon har ju använts nu av SR/SVT som ett slagträ i debatten mot främlingsfientlighet... dom "ville ha en mörkhyad tjej"... och vad har dom och vad tar dom för ansvar för henne nu? Väldigt, väldigt oansvarigt att utsätta fina Astrid för det här SR/SVT!

 
Ingen bild

Erica

17 februari 2014 04:44

Bra! Info måste ut till folket.
Vad kostar det varje Svensk.
Det finns även en annan sak som är väldigt märklig och bör utredas:
VARFÖR måste vi ta in hantverkare från Polen för att ex renovera badrum i Tensta? Och varför måste vi hämta hot Thailändare dör att plocka bär? Och slutligen, v a r f ö r är ingen intresserad av att bosätta sig på landsbyggden som självförsörjande bönder NÄR VI HAR FLERA HURDRA TUSEN FRÅN MELLANÖSTERN O AFRIKA??!
Våra åkermarker är ju o ä n d l i g t mycket bördigare än deras torra marker. Det kanske bara är rika som vi tar hand om?
Visst bör många av dem vara hantverkskunniga? -Har vi ingen hantverkare bland dem?
Varför inte plocka bär för sin sommarförsörjning? Istället för bidrag DET GJORDE JU VÅRA FÖRÄLDRAR!!
-Varför duger inte DEN dörsörjningen åt dessa?

Säg, Är inte det här lite underligt?

 
Ingen bild

Erica

17 februari 2014 05:19

Måste få delge er:

Fick se detta på Millds blogg

"

• ska opposition mötas genom isolering, mobbing och utfrysning. Således ska tolerans uppnås med intolerans.
• tillmäts proklamerade intentioner och goda avsikter med vissa handlingar större betydelse än deras faktiska resultat. Således kan det ske en ansvarsbefrielse.
• förväxlas en verklig situation med en tänkt och önskad. Således ses inte massinvandring som något problem, eftersom den skulle bli lönsam om ”bara” alla kom i arbete.
• ges vissa grupper ett privilegium av att lätt få känna sig kränkta. Således kan ett ordval betraktas som allvarligare än en ett fysiskt angrepp. Bisak görs ofta till huvudsak, huvudsak till bisak.
• får gamla begrepp nya innebörder. Således vill kulturminister Lena Adelsohn Liljeroth stoppa presstöd till bl.a Nya Tider – i demokratins namn.
• används begrepp med oklar och glidande innebörd, som ”allas lika värde” och ”mänskliga rättigheter”. Således ska alla människor i världen ha rätt att bo i Sverige, med rätt till svenska bidrag.
De politiskt korrekta blandar samman frihetsrättigheter – som kan tillkomma envar – och sociala rättigheter – som någon måste tillhandahålla.
Man blandar samman två olika saker:
a) rätten att få göra något
b) rätten att erhålla något."

Alla dessa politiskt korrekta människor. Plötsligt slår det mig vart alla mentalpatienter tog vägen sedan dom stängde igen landets alla mentalsjukhus. Så måste det ju givetvis vara. Vad skulle det annars kunna vara? Något virus?

 
Ingen bild

vildsvinsgalten

17 februari 2014 05:32

Karl-Erik så du tycker att 100k inflyttade Irakier och 50k utflyttade Svenskar blir 50k Irakier?

 
Svensson

Svensson

17 februari 2014 06:43

Vi har blivit som det är i vissa andra länder, där vi måste slåss för vårat egna land och våra medborgare. Vem kunde tro att en svensk regering kunde göra så här mot sitt egna land och folk.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

joffe

17 februari 2014 07:14

Ett skri från alla utlandssvenskar! Var finns SD - Det är alldeles tyst. Om Nigel Farage, Marine Le Pen och Gert Wilders läser man nästan dagligen medan Jimmie Åkesson håller tyst...
Helgalen politik för snart har vi det betydelsefulla EU-valet...

Kom LOSS SD ! Ni har ju rätt i allt det ni säger OM NI SÄGER DET!

mEN tack Julia och Thoralf med flera som HOJTAR TILL ! Ni och fler med er är hjältarna...

 
Ingen bild

Argus

17 februari 2014 07:37

Historielöst alltförsverige, historielöst. I Tyskland på 1930-talet slogs två totalitära ideologier om makten. "Äventyret" varade i tolv år från 1933 - 1945. De östra delarna drabbades 1949 av den värre av de två och denna gång varade "äventyret" i fyrtioett år. Det skulle faktiskt vara klädsamt om kommunisterna erkände att man att man är den blodigaste ideologin som världen skådat undantaget Islam som dock har haft betydligt längre tid på sig att lyckas uppnå hundratals miljoners människors död.

Hitler ~ 11 - 17 miljoner
Stalin ~ 50 miljoner
Mao ~ 150 miljoner
Kim * *, PRK ???

 
Ingen bild

Systemfel

17 februari 2014 09:04

Läste detta på Facebook skrivet av Lena Halldenius (vet ej vad detta är för person)

"Intressant!! Skratta eller gråta? Det är lite långt det här inlägget, men värt att läsa, jag lovar. Under kvällen har jag pratat med en reporter från P1 Morgon, som ville ha med mig i studiosamtal för att prata om vad opartiskhet är, med anledning av pågående debatt om kravet på opartiskhet i Sveriges radios sändningstillstånd. Jag förklarade i telefon vad opartiskhet i värdefrågor betyder, att det inte är samma sak som att vara neutral eller inte ha en åsikt. Att konsekvent försvara demokrati, jämlikhet och mänskliga rättigheter, t.ex., och tillämpa de principerna oavsett sammanhang, oavsett andra intressen och oavsett vem som kan gynnas eller missgynnas av det, är att vara opartisk. Det vi ser nu, och som Sveriges Radio är ett exempel på, är att man gömmer sig bakom opartiskhetskravet och använder det som försvar för vad som i själva verket är flathet och principlöshet. Sa jag. Det slutade med att jag meddelades att producenten hade beslutat att de inte kunde ha mig med i sändning. Här är skälet, håll i er: "Det går inte an att kritik framförs mot Sveriges Radio utan att Sveriges Radio har en chans att försvara sig." Äääh! Detta är alltså kritik som jag skulle framföra till Sveriges radio, i ett studiosamtal med en programledare på Sveriges Radio, i ett samtal som sänds i Sveriges Radio. Trots det skulle alltså Sveriges Radio inte vara tillräckligt närvarande och ha tillräckliga möjligheter att försvara sig för att sändningen med min kritik mot deras syn på opartiskhet skulle vara tillräckligt opartisk. Frågor på det?"

 
Ingen bild

Martina

17 februari 2014 09:07

Julia levererade som vanligt och det gör även du Thoralf. Det är som alltid skrämmande läsning samtidigt som det är vår rättighet att få veta vad som händer. Jag är lyckligt lottad att få bo på den norrländska landsbygden men under det senaste året har vi översvämmats av syrier och somalier som tar stora resurser i anspråk. Jag försöker ställa upp så gott jag kan och deltar i frivilligt arbete i svenskaundervisning och hjälp att förstå hur det svenska samhället fungerar och det jag ser i allt detta gör det alltför tydligt att Sverige tar emot alltför många! Ansvaret för integrationsarbetet ska inte läggas på frivilliga, migrationsverket ger dem ett boende och pengar men det är allt, hur i hela friden är det tänkt att det ska gå bra då. Nej, min röst kommer att läggas på SD för att jag bryr mig.

 
Ingen bild

BC

17 februari 2014 09:08

Morningstar.
Vet inte om man ska skratta eller gråta till ditt försök att "skämta" bort Hitler

 
Ingen bild

Fredrik

17 februari 2014 09:24

Här finns statistiken, jag lyckas dock inte få fram samma siffror som dig.
http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Statistik.html

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 februari 2014 09:54

Ju mer jag läser detta inlägg desto mer förvirrande blir det. T A skriver bland annat att antal beviljade uppehåll "påverkar utan tvekan den islamisering som pågår i vårt land" Vidare "Statistiken nedan gäller beviljade upphållstillstånd alla kategorier åren 1998-2013 för några utvalda länder" Går man in i statistiken så finns där uppgifter om studeranden, anhöriga (arbetsmarknad),Anhöriga och Adoptivbarn
Anhöriga till studerande och Arbetsmarknad. Hoppas T A läser detta och förklarar på vilket sätt dessa kategorier påverkar islamiseringen i landet.

Som svar på ett annat inlägg så om 100k iranier kommer och 50k iranier lämnar så blir nettot 50k. inga svenskar i den ekvationen.

 
Ingen bild

sanningen?

17 februari 2014 10:32

@Elisabeth, internrasism sitter inte inne med sanningen även om du tror det.

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 februari 2014 10:36

@sanningen
Interasism tar bara fram fakta om rasister. De skapar inte sanningar som T A gör. Det är en stor viktig skillnad.

 
Ingen bild

Tony

17 februari 2014 10:56

Elisabeth:
Vad har det att göra med när han är född, med dom eventuella
åsikter han har? Om det är så viktigt så borde du ju
uppge ditt eget födelseår! Tänk om sådana som du någon gång
kunde komma med något konkret om invandringen,om hur stora
mängder människor som landets sociala system orkar klara av,
om du ser några problem någonstans? Men det är bara att välja
den lätta vägen och kräka ur sig den vanliga hardangan om
rasism och islamofobi. Men ska du se problemen får du ju
lätta lite på skygglapparna, bättre då att gömma sig bakom
dom vanliga in tjatade argumenten!

 
Ingen bild

Lena

17 februari 2014 11:00

Elisabet kl. 10:18 "Hur kan en riksdagsman pyssla med den här typen av rasistiska inlägg... Så att diskutera invandringsdebatten är rasistisk? Beskriv hellre VAD det är som är rasistisk isf komma med nedsättande inlägg. Svenska folket behöver sätta sig in en hel del skeenden inom politiken som pågår sedan ett antal år tillbaka. Då gäller det att vara konstruktiv och ta tillfället i akt o lära mer eller varför inte själv delta och komma med en vettig replik. Själv tycker jag att främligsfientlighet är detsamma som tveksamhet inför människor som kommer från länder jag inte känner till mycket om. Om de sedan visar sig bra människor på alla sätt o vis, då har man också visat sig VÄRD något och jag ska villigt ändra min inställning. OBS Detta är inte något statsmakterna ska tala om för folket. Svenska folk ni måste stå upp i det dagliga livet och ifrågasätta om vart era skattepengar tar vägen. Konfrontera människor och skicka in era inlägg. DET ÄR MOTSTÅND! Låt inte politiker bestämma över er! Ta initiativ själva!

 
Ingen bild

Thoralf A

17 februari 2014 11:17

Kar-Erik

Tror du inte antalet människor som bor i vårt land och som har islam som sin religion också påverkar utvecklingen i vårt land.
Oavsett om det är anhöriga till arbetskraftsinvandring eller studerande!

 
Ingen bild

BC

17 februari 2014 11:18

Lena och tony
Om ni han läsa han inlägg om muhammed som han snabbt tog bort så borde ni förstå Elisabeths kommentar annars så snackar ni bara trams

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 februari 2014 11:28

@Toralf
Nej jag tror att om man kommer hit för att studera så är det anledningen. Jag tror inte de kommer hit för att införa islam i Sverige, likaså med arbetskraftsinvandringen. De kommer hit för att arbeta.

 
Ingen bild

MN

17 februari 2014 11:37

Det är därför Nyheter 24 och IRM drevar mot Thoralf

De försvarar den muslimska invandringen i sossekommuner

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

17 februari 2014 11:43

Utanför ämnet, men igår var Kent Ekeroth i Karlskrona och höll en helt lysande föreläsning på närmare två timmar. Det är helt öppna möten som t o m annonseras ut i lokalpressen och igår var med råge nytt rekord i antalet åhörare.

SD Karlskrona kör en sådan föreläsning i månaden fram till valet och snart har halva riksdagsgruppen varit på besök! Senaste tre tunga namnen är Richard Jomshof, Thoralf himself och nu Kent Ekeroth som alla hållit förträffliga föreläsningar!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

MN

17 februari 2014 11:44

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc2d92/Arbetsmarknadsutsikterna_v%C3%A5r+2013_Rapport.pdf


2006-2012: Flyktinginvandring 294.000 - 59% sysselsatta

Flyktinginvandringen har varit omfattande under många år. En del som invandrat som flyktingar återvänder när förutsättningarna i hemlandet möjliggör detta. Under 2012 fanns i befolkningen i åldrarna 16-64 år 294000 personer som invandrat till landet som flyktingar.Jämfört med 2006 har gruppen ökat med 60000. Sysselsättningen för den här gruppen försvagades påtagligt i samband med finanskrisen. Trots en svag arbetsmarknad skedde emeller tiden tydlig ökning av sysselsättningen mellan 2011 och 2012, men nivån är fortfarande lägre jämfört med situationen före finanskrisen, 57 procent mot 59 procent.


2006-2012: Anhöriginvandring 225.000 - 51% sysselsatta

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc2d92/Arbetsmarknadsutsikterna_v%C3%A5r+2013_Rapport.pdf

Under 2012 fanns 225000 anhöriginvandrare i befolkningen 16-64 år, vilket är 20000 fler än 2006. Arbetslösheten steg för denna grupp i samband med den finansiella krisen och har därefter legat kvar på en högre nivå, nära 23 procent 2012. När det gäller sysselsättningen har den legat betydligt lägre än för flyktinginvandrare under hela perioden 2006 till 2012, och uppgick 2012 till endast knappt 51 procent.


2006-2012: Övrig invandring 130.000 - 61% sysselsatta

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc2d92/Arbetsmarknadsutsikterna_v%C3%A5r+2013_Rapport.pdf

Den fjärde gruppen klassificeras som övrig invandring,och där ingår studerande.Gruppen är dock förhållandevis stor då 130000 personer av befolkningen hörde hit,och här har en kraftig ökning skett.Gruppen är heterogen och här återfinns sannolikt gränsfall till övriga in-vandringskategorier. Sysselsättningen minskade kraftigt för denna grupp i samband med finanskrisen, och sysselsättningen ligger nu markant lägre än vad fallet var före krisen, även om det skedde en ökning mellan 2011 och 2012 då sysselsättningsgraden gick upp till nästan 60 procent.



2006-2012: Europeisk invandring 335.000 - 75% sysselsatta

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc2d92/Arbetsmarknadsutsikterna_v%C3%A5r+2013_Rapport.pdf

Det finns 335000 personer i befolkningen som är födda utanför Sverige men i EU inklusive EES år 2012, vilket är en ökning med 25000 personer sedan 2006. Kännetecknande för denna grupp är en hög sysselsättningsgrad, cirka 75 procent. Detta kan jämföras med 77,6procent för inrikes födda. Dessutom har sysselsättningen ökat stadigt för denna grupp under de senaste åren. Arbetslösheten är förhållandevis låg, 7,8 procent 2012, vilket kan jämföras med 6,4 procent för inrikes födda.


2006-2012: Utomeuropeisk invandring 118.000 - 71% sysselsatta

http://www.arbetsformedlingen.se/download/18.1bb00beb13eefdbe4bc2d92/Arbetsmarknadsutsikterna_v%C3%A5r+2013_Rapport.pdf


Det finns också en grupp som inte varit möjlig att klassificera efter invandringsorsak. Den utgör 15 procent av den utomeuropeiskt födda befolkningen, motsvarande 118000 personer. Gruppen har minskat något jämfört med 2006. Den uppvisade dock en mycket stark sysselsättningstillväxt under perioden 2006 till 2012 och redovisar starkare sysselsättning än övriga del grupper av utomeuropeiskt födda. Sysselsättningsgraden var drygt 71 procent 2012.





 
Ingen bild

Maja Dacke

17 februari 2014 11:47

Suck, Thoralf, du har fått hit en hel del medlemmar i 'Ledighetskommittén utan egen reflektionsförmåga'.
Tänk, det finns så många i detta land som lärt sig läsa och skriva men inte tänka själv eller se samband. Ska man skylla detta på den alltmer usla svenska skolan? Eller på vad?

 
Ingen bild

sanningen?

17 februari 2014 11:47

@Karl-Erik, skillnaden mellan oss är att du tror, vi vet.

@Torsten, om du inte förstått det tidigare så är det här Thoralfs blogg. I och med det publicerar han vad han vill. Internrasismen har inget att säga till om här och för den delen inte du heller.

Dessutom innehåller skaran hos internrasismen både fyllon och annat löst folk, inte trovärdigt.

 
Ingen bild

Lärare

17 februari 2014 11:56

Roligt höra att SD-toppar fortfarande finns!

Jimmie Åkesson är barnledig, jag tycker han ska få vara det och njuta så länge som möjligt, han är verkligen värd det!

MEN, det finns väl andra som kan ta vid så länge han är barnledig. Det är verkligen tyst kring partiet nu. Vad väntar de på tro? Jag hoppas och tror att snart "brakar det loss" med en kampanj vi aldrig sett maken till. Den måste komma snart, EU-valet närmar sig, och folket vet knappt ngt om EU.

Vet inte SD att det finns ett Sverige norr om Stockholm också?
Kör med öppna möten även norröver där finns röster att hämta. Kent Ekeroth, David Lång, Rickard Jomshof, Björn Söder m fl riksdagsmän måste ta sig an norrlänningarna också!

Vi hälsar Jimmie välkommen åter in i arbetet när det är dags.

Ut till folket SD!

 
Ingen bild

Anders

17 februari 2014 11:58

@Karl-Erik
Stackars folk som kommer från muslimska länder för att arbeta och studera, de kommer att tappa alla sina rötter, sin religion, sin kultur o bli lika historielösa och osammanhållna som svenskar. Efter ett tag kommer de inte ens att finnas.
Tänk om de ska behöva skämmas över sig själva, bara de inte blir rasistiska. Det vill till att de blir politiskt korrekta i stället.....Sverige idag, Världen imorgon. Än en gång ska Sverige härska, den här gången som den Humanistiska Stormakten, gott o fint ska det va, annars får de va!

 
Ingen bild

Karl-Erik

17 februari 2014 12:21

@sanningen
Om ni "vet" andra människors anledningar så är det en vetenskaplig sensation. Ni är de första människorna som kan läsa andra människors tankar. Grattis. Ska kontakta KI så de får göra vetenskapliga undersökningar av era hjärnor.

 
Ingen bild

Skånepåg

17 februari 2014 12:39

@ Maja Dacke

Jag vill kalla det för en total brist på konsekvenstänkande, då de här personerna inte har förmågan att se varthän det "barkar". Jag ids inte längre gå i polemik med dessa, eftersom det är lika "givande" som att lyfta på locket till soptunnan (observera symboliken) och förvänta sig något vettigt svar därifrån.

 
Ingen bild

Ronny

17 februari 2014 13:39

När fan ska Försäkringskassan och deras allierade, som bl.a läkare och dyligt stå till svars för dessa 100 tals miljoner som ges bort i assistansbidrag till i regel utländska personer. Inte ett ord, eller någon artikel från politiker och journalister. Vågar dom inte kolla upp dessa bedrägerier!?

 
Ingen bild

World Traveller

17 februari 2014 14:20

@ Karl-Erik

Och alla ''svenskar'' som åker till Syrien gör det förstås för att de är godhjärtade och vill hjälpa medmänniskor i nöd?

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 februari 2014 15:14

Det märks att vi närmar oss valen, och "motsatsen" till SD har slängt in nästan hela sin styrka, kvar i skyttegravarna ligger stormtrupperna som säkert kommer uppdykande lite längre fram

 
Ingen bild

Morningstar

17 februari 2014 16:35

@BC. Det finns en hel del som har skämtat om Hitler genom åren. Många dessutom mer kända än mig. Hört talas om Monty Python, Fawlty Towers, 'Allo 'allo 'emliga armén och Mel Brooks bara för att nämna några. Men dom är kanske också rasister och högerextrema? För det ni sysslar med är att ta kontroll över ämnen som man får skämta om och inte skämta om. Syftet är att skapa ett samhälle likt Nordkorea. Tror inte det finns så mycket humor där, om det ens är tillåtet överhuvudtaget.

 
Ingen bild

Tony

17 februari 2014 16:41

Ronny: Nej det är precis där det brister, man är så in i
H---te rädd för att stöta sig med alla som kommer utifrån,rädda för att bli kallade för att vara rasister, därför blir
kontrollerna där efter. Skulle heller inte bli förvånad om dom
har direktiv uppifrån att vara måttliga med kontrollerna för
om dom startar företag försvinner dom från statistiken, allt tycks vara möjligt i den oantastbara invandrings cirkusen,
Bättre då att få ut cancersjuka i jobb, dom gapar inte och
lever sotare , utan finner sig i sitt öde.
Dom som sysslar med assistans bedrägerier skulle efter
avslutat straff utvisas på livstid.Det är ett av dom mest
shabbiga brott som dessa idioter sysslar med!

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

17 februari 2014 17:12

De unika med oss svenskar är att de finns så många olika tyck och tänk. Bara på mitt arbete pratar man om just invandring vad som håller på och hända ! Ändå när man pratar vidare om valåret och vad man ska välja så är de många som kommer att välja traditionellt vilket är beklagligt. Själv kommer jag att välja SD synd bara att vi kommer va för få

http://Barrkis

 
Ingen bild

jan

17 februari 2014 18:04

Statistik från SCB för år 2013.

Barn i åldersgruppen 0-4 år med svenskfödda föräldrar är ca 151.000
( ca 45 % )
Barn i åldersgruppen 0-4 år med en/båda utlandsfödda förädrar är ca
186.000 ( ca 55 % ) Barn med svenskfödda föräldrar är således i minoritet.

 
Ingen bild

Konny Håkansson

17 februari 2014 18:17

Älskar Ultima Thule. Saknar 90-talet.

 
Sven Dacke

Sven Dacke

17 februari 2014 18:39

Fin granskning av "Svenskarna" som styr i Linköping, och fantastiskt nog utan "vitpixling"

Sveriges framtid!
http://www.nt.se/nyheter/?articleid=9533844

http://goo.gl/M66es7

 
Ingen bild

Sven Dacke

17 februari 2014 21:00

Genom att vissa av gangsterledarna i ovanstående inlägg redan klassas att tillhöra Muslimska Brödraskapet kan vi väl anse att MB redan har inflytande i Svenska samhället.

Men det brukar vissa Expo influerade skribenter avisa, men hur är det nu?
Och denna gång var en vanlig dagstidning källan, kanske dom börjar ana att utvecklingen med "Muslimska Våren" har gått fel

Det skulle vara intressant att få höra något om detta från Riksdagens talarstol.

 
Ingen bild

Lärare

17 februari 2014 21:43



Ska SD ut och knacka dörr också?
Tror knappt det behövs, SD är självgående i hela landet.

S och M är panikslagna verkar det som.






 
Ingen bild

Thoralf A

17 februari 2014 22:22

Lärare

Jag tror inte på dörrknackning!

Jag tror att människor själva vill välja om man vill träffa en politiker. Jag gillar inte när Jehovas Vittnen knackar på min dörr och jag tror att det finns andra sätt att övertyga väljare om vad SD står för.

Jag tror framförallt på att nå ut med bra material till människor genom utdelning och stora utskick. Sedan finns vi tillgängliga vid olika arrangemang där många människor finns.

 
Ingen bild

s29

17 februari 2014 22:34

Lite tips till folk som inte är helt hjärndöda: You Tube documentry, The four horsemen,History of Rootscild,Federal reserv bank.e,tc,e,t,c

 
Ingen bild

Lärare

18 februari 2014 11:25

Thoralf!

Exakt min övertygelse också.
Dörrknackning är beviset på sista halmstrået.
SD klarat sig ändå !

 
Ingen bild

Pepparholm

18 februari 2014 13:45

Klokt Thoralf. Jag har NIX-telefon och NIX-mobil för att slippa ovälkomna samtal. Den som slinker igenom blåser jag av direkt efter första meningen och säger att om det är angeläget så skicka ett brev och sedan lägger jag på luren. På motsvarande sätt vid dörren. Till säljare att jag köper aldrig vid dörren och är det lobbyister lägg en broschyr i brevlådan och stänger dörren. Dessutom blir jag irriterad och det vore synd att bli på SD.

 
Björn. Söderberg

Björn. Söderberg

14 mars 2014 15:14

Tv4 nyhetsmorgon i morse va det ett inslag om bortgiftemål inom islam där man vill kunna gifta bort 9 åringar ( sjukt ) två kvinnor från som jag kan se de från den kulturen sitter och argumenterar detta. Den ena kvinnan sitter och varnar för islamineringen innom höga politiska delar av regering och övriga partier där hon påpekar att man vill införa sharialagar i sverige ??? Kolla på tv4 play nyhetsmorgon mycket intressant . Steffo och jenny sitter mest och är tysta. Hade det vart jimmy åkesson som satt och beskrivit detta hade han blivit totalt dissad. Snacka om total uselt av sådana tv profiler att INTE ha nån åsikt. Kolla ni som kan på tv4 play

http://Barrkis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards