thoralf

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2012 21:00


 

Jag svartpixlar bilden så att jag inte riskerar att bli stämd av Östran (Gota Media AB) p.g.a upphovsrätten till fotot på mig.



Jag började faktiskt undra om media hade tänkt mörka att kammaråklagare Johan Henningsson inte startar någon förundersökning angående hets mot folkgrupp. Men idag kom det i media.


Som vanligt är det Östran som är först ut med ”nyheten”. Barometern kanske tänker mörka eller har man avvaktat hur Östran skulle göra. Läs Östrans artikel.


Östrans bloggare Marrku Ahonen har också kommenterat det hela ännu en gång. Uppenbarligen är han lite orolig över att jag skall lämna in en anmälan mot honom angående förtal. Dessutom menar han att jag förtalar invandrare då han skriver följande. Läs blogginlägg.


”Thoralf – som i vart och vartannat inlägg förtalar våra invandrare”


Jag tror Ahonen har väldigt svårt att hålla isär begreppen. Jag kritiserar ofta den invandringspolitik som bedrivs och massinvandringen. Jag tar ibland upp enskilda individer som t.ex den kriminelle och våldtäktsdömde Rafa Bahaduri. Om Ahonen vill ta den personen i försvar så får han gärna göra det. Jag anser att Rafa Bahaduri skall utvisas från Sverige på livstid efter avtjänat fängelsestraff. Är det detta som Ahonen anser vara förtal av invandrare så får han gärna tycka det. Jag tror inte ens att så många invandrare håller med Ahonen!


Enligt Tullverker smugglas det in hundratals ton khat i Sverige varje år. Vem tror Ahonen det är som använder denna drog? Är det norrlänningar? Är det dalmasar? Eller är det östgötar? Eller stureplanscentern? Det skulle vara väldigt intressant om Ahonen berättade vem han tror det är som använder all insmugglad khat?


Ahonen tycks inte ha särskilt stora kunskaper om rättsväsendet när han skriver ”det blir i så fall en ny erfarenhet för missnöjespolitikern från Kalmar från att vara den åtalade till att vara den som åtalar.”

Ahonen, jag kan inte åtala någon! Det kan bara åklagaren göra, jag kan bara göra en anmälan.


Ahonen jag är inte det minsta besvärad av att du uppmärksammar min blogg. Jag är bara road! Det innebär bara fler besökare och större spridning på mina texter. Jag vill därmed tacka dig för marknadsföringen.


Missa inte signaturen fallaci kommentar under Ahonens blogginlägg. En mycket klok kommentar, frågan är om Ahonen begriper att han kastade sten i ett glashus.


Idag har jag fått min replik på Pär Holmgrens debattartikel publicerad i Barometern. Jag hoppas att jag får lite mothugg på den inte minst för att jag själv har ett litet fel i min text. Då får jag förhoppningsvis en möjlighet att utveckla vissa saker lite mer.


UPPDATERING!


Då har även Barometern vaknat och kommit med en liten notis. Som vanligt har tagit bort möjligheten att kommentera ;-)

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards