thoralf

Direktlänk till inlägg 21 augusti 2012

VEM TUGGAR KHAT?

Av Thoralf Alfsson - 21 augusti 2012 21:00


 

Jag svartpixlar bilden så att jag inte riskerar att bli stämd av Östran (Gota Media AB) p.g.a upphovsrätten till fotot på mig.Jag började faktiskt undra om media hade tänkt mörka att kammaråklagare Johan Henningsson inte startar någon förundersökning angående hets mot folkgrupp. Men idag kom det i media.


Som vanligt är det Östran som är först ut med ”nyheten”. Barometern kanske tänker mörka eller har man avvaktat hur Östran skulle göra. Läs Östrans artikel.


Östrans bloggare Marrku Ahonen har också kommenterat det hela ännu en gång. Uppenbarligen är han lite orolig över att jag skall lämna in en anmälan mot honom angående förtal. Dessutom menar han att jag förtalar invandrare då han skriver följande. Läs blogginlägg.


”Thoralf – som i vart och vartannat inlägg förtalar våra invandrare”


Jag tror Ahonen har väldigt svårt att hålla isär begreppen. Jag kritiserar ofta den invandringspolitik som bedrivs och massinvandringen. Jag tar ibland upp enskilda individer som t.ex den kriminelle och våldtäktsdömde Rafa Bahaduri. Om Ahonen vill ta den personen i försvar så får han gärna göra det. Jag anser att Rafa Bahaduri skall utvisas från Sverige på livstid efter avtjänat fängelsestraff. Är det detta som Ahonen anser vara förtal av invandrare så får han gärna tycka det. Jag tror inte ens att så många invandrare håller med Ahonen!


Enligt Tullverker smugglas det in hundratals ton khat i Sverige varje år. Vem tror Ahonen det är som använder denna drog? Är det norrlänningar? Är det dalmasar? Eller är det östgötar? Eller stureplanscentern? Det skulle vara väldigt intressant om Ahonen berättade vem han tror det är som använder all insmugglad khat?


Ahonen tycks inte ha särskilt stora kunskaper om rättsväsendet när han skriver ”det blir i så fall en ny erfarenhet för missnöjespolitikern från Kalmar från att vara den åtalade till att vara den som åtalar.”

Ahonen, jag kan inte åtala någon! Det kan bara åklagaren göra, jag kan bara göra en anmälan.


Ahonen jag är inte det minsta besvärad av att du uppmärksammar min blogg. Jag är bara road! Det innebär bara fler besökare och större spridning på mina texter. Jag vill därmed tacka dig för marknadsföringen.


Missa inte signaturen fallaci kommentar under Ahonens blogginlägg. En mycket klok kommentar, frågan är om Ahonen begriper att han kastade sten i ett glashus.


Idag har jag fått min replik på Pär Holmgrens debattartikel publicerad i Barometern. Jag hoppas att jag får lite mothugg på den inte minst för att jag själv har ett litet fel i min text. Då får jag förhoppningsvis en möjlighet att utveckla vissa saker lite mer.


UPPDATERING!


Då har även Barometern vaknat och kommit med en liten notis. Som vanligt har tagit bort möjligheten att kommentera ;-)

 
 
Ingen bild

Skånepåg

21 augusti 2012 22:10

Men visst är det en trevlig bild av Ahonen under rubruken "i huvudet på Ahonen" på hans blogg i Östran. Han håller nämligen en fotboll framför sig. Och alla vet vi vad den innehåller. Sällan eller aldrig har väl text och bild passat bättre ihop!

 
Ingen bild

Morningstar

22 augusti 2012 00:01

Jag kan svara åt Ahonen eftersom han troligtvis aldrig kommer befatta sig med det själv. Alla som befinner sig i Sverige är svenskar. Alla som inte befinner sig i´Sverige är också svenskar. Så ergo, det måste vara svenskar som tuggar khat. As simple as that! :)

 
Ingen bild

Bo Knutsson

22 augusti 2012 00:10

En annan historia kunde vi som dagligen åker buss i Kalmar få läsa på Sveriges Radios nyhetsflöde på bussarnas TV-monitorer idag. Det handlade om hur oroade politikerna var över att var fjärde pojke i grundskolan inte uppnår kraven för läskunnighet. Då var det givetvis någon proffstyckare som hyrts in för att hitta på någon ursäkt som passar hans titel. Det kunde tydligen vara som så att många unga saknar en manlig förebild.

Själv tror jag dock att problemet ligger i något helt annat. Exempelvis att vi tar in ofantligt många analfabeta somalier och folk från mellanöstern, som sedan räknas som renblodiga svenskar bara för att det står på ett papper. Inte att det skulle saknas manliga förebilder...

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2012 01:49

@Thoralf: "Östrans bloggare Marrku Ahonen har också kommenterat det hela ännu en gång. Uppenbarligen är han lite orolig över att jag skall lämna in en anmälan mot honom angående förtal."

Visa nu den icke sanna finländaren hur en rejäl svensk gör, genom att inte "hacka på". D.v.s låt nåd gå före rätt, denna gång (vilket jag vet att du gör).

P.S: Who let the khat out? Nej jag menar "Who let the dog out?": http://www.youtube.com/watch?v=9sLR0vgpeWI

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2012 02:11

Denna låt tillägnar Sveriges väljare sjukklövern - "The Police - Every Breath You Take": http://www.youtube.com/watch?v=TH_YbBHVF4g

 
Ingen bild

OT

22 augusti 2012 02:20

Denna låt tillägnas alla som förolyckats i det multikulturella experimentet - "I'll Be Missing You": http://www.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

22 augusti 2012 03:01

OT Det är lite Trubadix över dej (Asterix) :=)(=:

 
Ingen bild

jenny

22 augusti 2012 07:13

googla på...Brev till statsråd och partiledare från en bekymrad medborgare .....så får ni läsa något bra.Stämmer precis

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 augusti 2012 08:35

Helt förkastligt att några kastar sten på Somalier .

Men vill man läsa mera om hur människor tänker och resonerar om detta ute i landet finns ett forum där många så kallade jounrnalister hämtar information även om dom naturligtvis aldrig skulle erkänna detta.

När ni läser på detta forum, tänk på att där finns inlägg från både rena idioter till professorer. Det är upp till dig att bedömma sanningshalt.

https://www.flashback.org/sok/somalier?sp=1

 
Ingen bild

Kennet olsson

22 augusti 2012 10:37

”Thoralf – som i vart och vartannat inlägg förtalar våra invandrare”

Där har vi pudelns kärna "våra invandrare".

Inte är det mina invandrare iallafall.

 
Ingen bild

Jag

22 augusti 2012 12:29

Rapports inslag igår om misshandeln i Kortedala är ganska talande beträffande pk-medias syn på brottslingar. Reportern slog fast att den minsann var en tragedi för alla inblandade, offer som gärningsmän. Man tar sig för pannan.

 
Ingen bild

Hulda

22 augusti 2012 15:50

Vad händer i Forserum? Söker den rätta versionen och hela historien.
Förstanyhet i 15,45-Ekot nu, men vem litar på SR när det gäller Somalier...?

 
Ingen bild

SM811

22 augusti 2012 16:06

OT: Marianne Lindberg De Geer lämnar projektet Udda&Jämt efter det att ansv tackat nej till Vilks. http://www.expressen.se/kultur/ett-udda-beslut-i-jamtland/

 
Ingen bild

Fredrik

22 augusti 2012 17:02

Hulda ...ja det kan man fråga sig? Läste att kommunalrådet var förfärad över att somalierna tvingas flytta. Vi behöver invandrarna säger han. Han ska vara tacksam att kommunen inte behöver pumpa ut mer pengar i bidrag!!! Vaddå behöver dessa invandrare? Inte är det för ekonomisk vinning! Kanske som kommande väljare?? Man gråter!!

 
Ingen bild

Roberth Ström

22 augusti 2012 17:05

Heja Thoralf!

 
Svensson

Svensson

22 augusti 2012 17:11

Thoralf du har tryckt upp Marrku i ena ringhörnan, hans politiskt korrekta tränare, är på väg att skicka in handduken.Puffa han lite lätt i ansiktet, det svider både för tränaren och honom. Men vad händer nu !? Marrku har trasslat in sig i ringrepet, han dunsar ner bland åskådarna på första rad. Domaren lyfter upp Thoralfs arm i luften, publiken exploderar i applåder och busvisslingar. Svensson direkt från ringside :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
calle

calle

22 augusti 2012 18:36

Test

http://www.thoralf.se

 
Ingen bild

Nalli

22 augusti 2012 20:07

Jag önskar att Thoralf Alfsson kommer att skriva lite i tidningen Dispatch International.
För skriva kan han.
Är Ni prenumerant på Tidningen, annars har Ni filen här.

http://dispatch-international.com/sv/content/prenumerera-nu

 
Ingen bild

Info

22 augusti 2012 20:17

MERA FRÅN DEN SVENSKA TIDNINGSVÄRLDEN

I världens genom alla tider nazisttätaste land, Sverige, gör Bollnäs-borna och framförallt tidningen Ljusnans radikalfeministiska redaktörer och medarbetare just nu en beundransvärd insats mot ondskan.

Lisa Bjurwald (f.d. Expo) beskriver läget i Medievärlden:

http://www.medievarlden.se/nyheter/2012/08/sa-hanterar-ljusnan-nazisternas-attack

Det är på lördag, den 25/8, som de tre ”lokala tonårstjejernas” stora manifestation mot den väldiga svenska nazismen, högerextremismen och rasismen skall äga rum i Bollnäs.


 
Ingen bild

Ludvig

23 augusti 2012 06:38

Ahonen gör det lätt för sig, hacka på SD-politiker. Statsministern har ju lagt ribban, så det är bara att ösa på.

 
Ingen bild

Bernhard Ek

23 augusti 2012 16:33

Svensk nyhetsrapportering: När jag blev uppringd av Barometern efter valet så frågade reportern vad jag tyckte om att komma in i kommunfulmäktige. Jag svarade att jag tyckte det skulle bli spännande och att jag var förbannad när dom klassar mig som rasist. Jag påpekade att jag har ett fadderbarn sedan sex år och satt barnvakt åt en Grekisk liten kille under flera år på 70-80 talet,samt att jag är bekant med åtskilliga invandrare sedan 60talet. Dessutom sa jag att jag tyckte Mönsterås kommun var välskött. I Barometern kunde man sen läsa att jag tyckte det skulle bli spännande. Thats it.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 20 maj 23:17


I helgen har jag lyssnat på intervjun av Anders Borg som gjorts av Jörgen Huitfelt på Kvartal. Det är ofta intressant att lyssna på före detta politiker som när de lämnat politiken kan bli lite mer frispråkiga. Det gällde även Anders Borg som sa fler...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 20 maj 12:36

    I torsdags kväll så tog jag mig till bygdegården i Löttorp, trots att jag inte var särskilt pigg men det var ett möte/information om ”Öland en kommun?” Projektledaren Stefan Carlsson informerade om arbetet med om Öland skall bli ...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 19 maj 22:52

Funktionärerna förbjuds äta kött vid Göteborgsvarvet.   ”Om du väljer att äta kött, ta av dig din funktionärströja”   Så här skriver arrangörerna av Göteborgsvarvet i ett informationsblad.       Man tror ju knappast att d...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 18 maj 22:26

Moderaterna i Kalmar fortsätter att bråka när det bara är mindre än fyra månader till valet i september. Den politiska sekreteraren och valledaren Maria Stensby har sagt upp sig med omedelbar verkan. Personkonflikterna fortsätter med andra ord.   ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 17 maj 20:59

För snart två veckor sedan fick vi klartecken från Paula Beiler om att hon kunde föreläsa om Sverigedemokraternas migrationspolitik den 27 maj. Vi beslutade att hålla föreläsningen i Oskarshamn och sökte en bra och billig lokal som kunde ta mycket fo...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 055 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se