thoralf

Direktlänk till inlägg 5 juli 2017

NÅGRA INTRYCK

Av Thoralf Alfsson - 5 juli 2017 23:05

   


Özz Nujen spanade in SD Borgen.


Jag vet inte hur många gånger jag hört ordet utmaning vid de seminarier som jag besökt idag. I nio fall av tio har man ersatt problem med utmaning. Jag blir så trött varje gång jag hör utmaning i synnerhet när det pratas invandringspolitik och energipolitik. Det handlar om problem inte om utmaningen.


"Wir sind das volk" sa Magdalena Andersson från scen under sitt Almedalstal. Tänk om Jimmie Åkesson sagt detsamma! Vilka rubriker det hade blivit och vilka antydningar vi fått om både det ena och det andra.


Barometerns kommentar till detta är följande.


"Uppgiften var inte lätt och publiken är kräsen, men Magdalena Andersson får ändå godkänt. Inte minst för att hon troligen är den enda talaren som har talat tyska på Almedalsscenen."Lyssnade på Magdalena Andersson vid en utfrågning idag och fastnade för följande kommentar från finansministern.


”Det finns fantastiska möjligheter för en finansminister när allt sker elektroniskt.”

Magdalena Andersson


Här får alla väljare en liten vink om kommande skattehöjningar från skattehöjningar.


Polisutrustning i Visby


 

 
 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 00:34

På bilden med polisen ser vi tydligt hur TV4 fått in sin värdegrund hos polisen!
Det är så kommunisterna jobbar med att förbigå lagen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 juli 2017 00:34

”Det finns fantastiska möjligheter för en finansminister när allt sker elektroniskt.”

Förstår exakt vad du menar och det är skrämmande. Tänk vilka möjligheter som öppnas för en halvlullig despotisk finansminister att beskatta och kontrollera.

Blir inte förvånad om det snart kommer tillfälliga skatter på ”vissa” inköp eller tjänster. Hur ska medborgarna kunna protestera mot det tror ni - när allt är snyggt paketerat med argumentet; ”att rädda välfärden” och omöjlig att undkomma??

Alla vet hur det gick med den tillfälliga omsättningsskatten(oms) som infördes 1960. Den var då på 4,2 procent och skulle bara vara tillfällig.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 juli 2017 01:13

Lars Åberg säger idag en mycket viktig sak som jag faktiskt också tänkt på de senaste veckorna.

Alla minns Live Aid 1985. Då skulle Sverige och västvärlden hjälpa Afrika genom insamlingar till bland annat svältkatastrofen i Etiopien. Den avgörande och viktiga skillnaden är att idag har afrikanerna tagit sig hit och bor i Bergsjön, Rinkeby och Falköping.

Det kommer inte att räcka med något ”insamlingsjippo” den här gången. Den här gången är det allvarligt, långvarigt och det hotar vår existens.

Almedalen andra sidan Avsnitt 4
https://www.youtube.com/watch?v=d4CMR7WwsGY

 
Ingen bild

Molle

6 juli 2017 01:47

Om de säger utmanande problem istället vore bättre.

Magdalena Andersson har jag för övrigt NOLL förtroende för.

 
Ingen bild

World Traveller

6 juli 2017 03:34

Regeringen har tydligen en ny lag pa gang som i praktiken kommer att forbjuda alternative media och blogger som denna. Den nya lagen vaentas traeda i kraft vid arsskiftet 2018-2019.
Det kommer att bli intressant att se vad naesta steg blir efter att folk forbjuds att namna etnicitet vid brott. Faar man fangelse om man raakar gora det? Kommer man fa fangelse om man protesterar mot gruppvaldtakter och braender? FRA och EXPO har vael fullt upp med att avlyssna och dokumentera vad Sverigedemokrater skriver pa Facebook och blogger just nu. Forsvaret och polisen avskedar personal som inte har raett vardegrund. Just en snygg framtid som vaentar dagens unga.

 
Ingen bild

Olle

6 juli 2017 03:54

Socialdemokraterna i Sverige föreslår en ny lag som inskränker yttrandefriheten (Fria tider). I Tyskland har socialdemokraten Maas också precis infört en ny lag som begränsar yttrandefriheten (också Fria tider från idag). Denna lag kan t.ex ge Facebook böter på 500 miljoner Euro (en halv miljard kr!) om inte de själva tar bort rasistiska inlägg och fake news direkt på just Facebook.

Detta känns mycket obehagligt, eftersom det är inte första gången som socialdemokrater eller deras splittergrupper rotar i de äldsta och heligaste mänskliga rättigheter som vi har. De har ju visat hur deras idealpolitik kan dra iväg och detta mycket snabbt och förorsaka lidande för miljoner.

Detta kan man läsa på tyska Wikipedia om (1) Natoinalsozialismus och (2) tyska socialdemokrater som heter SPD: Det tyska socialdemokraterna (SPD) grundades 1863. Partiet blev med åren mer konservativ och 1919 och 1920 splittrade grupper från SPD och bildade först kommunistpartiet KDP (detta skedde i SE också) och andra gruppen blev NSDAP (Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei). Detta parti var Hitlers parti. Med namnet ”Nationalsozialistische” ville man avgränsa sig från moderpartiet, eftersom resterande politik inte skiljde mycket från dåvarande socialdemokraterna.

Hitler ändrade också på mänskliga rättigheter och på andra lagar som han kände för. Vad var det mer som Hitler gjorde och som man kan förvänta att det kommer hos oss också? Jo, ekonomin var ju dålig under brinnande kriget, så Hitler införde en lag som tvingade medborgarna att lämna in all guld som de hade till staten. Detta är mycket troligt att motsvarande kommer hit nu också med tanke på vår dåliga ekonomi. Historien verkar alltid upprepa sig självt.

 
Ingen bild

Extremistmotiv bakom dubbelmord

6 juli 2017 04:30

TT
En man som misstänks för att ha mördat ett äldre par i Österrike beskrivs som en "radikaliserad muslim", enligt inrikesminister Wolfgang Sobotka.
Paret i 80-årsåldern i staden Linz blev knivhuggna till döds i fredags.
Utredningen visar att extremistmotiv kan ha legat bakom mordet. Den misstänkte, en 54-årig man från Tunisien, satte eld på parets hus efter dådet.
I fjol dömdes 36 personer i Österrike för att de tillhört en terrorgrupp.

 
Ingen bild

Lasse P

6 juli 2017 06:01

I går satt vi och fikade inne i staden jag och mina vänner,alla var med utländsk härkomst.Alla röstar på SD.
Varför gör dom det ? jo därför att ????????? Ja just det får ni grunna på.Ha en solig och en bra dag.

 
Ingen bild

Bo

6 juli 2017 07:35

TV4 är en propagandakanal som vill verka för att SD gör ett dåligt val. Det kan man inte skriva på en etiketten på en flaska som man delar ut gratis (?). Genom att skriva ”nollrasism” på flaskan hoppas man på att tankarna går till SD. Jag tror inte att tankarna går till det hat som vissa muslimer i Sverige riktar mot färgade invandrare från Afrika.

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2017 07:51

Ja sju klöverns politik dom senaste tjugoårsperioden
känns obehaglig, men vi ska nog inte misströsta, ifall
dom stänger ner kommentarsfällt på alternativmedia kommer
det säkert komma nya metoder att få ut info till folk,
sen börjar Svenskarna att se att den politik som förts
är käpprätt åt h---te:

 
Ingen bild

Pepparholm

6 juli 2017 08:08

I det kontantlösa samhället så lämnar vi elektroniska spår för allt vad vi gör och köper. Samhället kan genom lagstiftning eller genom hackare kolla allt och beskatta och straffa. Jag förstår varför finansministern och hela överheten tindrar med ögonen.

 
Ingen bild

Peter

6 juli 2017 08:22

Poliskvinna mao en inkvoterad kvinna till polisen. På den lilla bilden kan jag utläsa att kvinnan inte är speciellt lång eller kraftfull. Med vattenflaskan med rätt "värdegrund" på signalerar att hon kvoterats in till polisen precis som polisen gjort de senaste 20 åren på uppdrag av politikerna naturligtvis. Hade polisen fått rekrytera utefter sina egna ställda krav hade denna kvinna haft det oerhört svårt att komma in. Då kommer argumentet "man behöver inte alltid muskler" nej men vad är det som säger att alla med mer pondus och kraft saknar hjärna. Man behöver både och!

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 08:49

Det är en manlig polis!

 
Ingen bild

Gustaf

6 juli 2017 08:33

Expressen; om SD toppars tjafs. Det är inget som stärker förtroendet för partiet även om de nu gäller att mota Olle i grind.

Vem tillhandahåller eller befordrar information till slaskpressen ?

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 08:53

Det är 4 år gammal information som kommer från en "stulen" hårddisk som någon sedan troligen sålt till Expressen.

Stefan Jakobsson slutade som riksombudsman 2014.

 
Ingen bild

Gustaf

6 juli 2017 09:17

Re 8:53
Aha tack, jag borde tänkt efter när jag läste det.

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2017 09:37

"Wir sind das volk" = Vi är folket 111??? Jo jo i Magdalena Anderssons välrld är allt tvärtom (glöm inte hon är Bildebergare och verka ha svalt allt). Läs Orwells "1984" eller "Brave new world" av Aldus Huxley där allt om samhällsutvecklingen står beskrivet för många decennier sedan. Läs också @World Travellers inlägg - mycket bra.
För att motverka det elektroniska hanteringen av pengar så ska man använda kontanta medel så mycket som möjligt! Det kontantlösa samhället gör oss helt maktlösa gentemot "makten". Förstår att detta är smaskens för eliten. Sätt käppar i hjulet på eliten NU! Längre fram kan det bli svårare.

Såg ni Ygemans insats på Opinion Live? Hur denna skumraskfigur kan sitta och förneka och vrida på sanningen, det är otillbörligt.

 
Ingen bild

C Andersson

6 juli 2017 09:40

Helt appropå Stockholm Proud 2017

http://3.bp.blogspot.com/-o_Y0Pk3X2s8/VXwdKkpEVcI/AAAAAAAAIGE/Ve9D62bydXc/s1600/Homoehe_Ehe%2Bf%25C3%25BCr%2Balle.jpg

 
Ingen bild

Eric H

6 juli 2017 09:51

”Det finns fantastiska möjligheter för en finansminister när allt sker elektroniskt.”

Magdalena Andersson
---------------
Tacka f-n för det för det uttalandet!
Är det någon här som inte förstått varför både regering(s) och banker vill ha bort alla kontanter ??
Sker betalningar alltid med plastkort via bankfiltret har man 100% kontroll över varenda krona som byter ägare.
Med tillhörande beskattningsmöjligheter..
Var det inte på Malta (cypern?) där man helt enkelt konfiskerade pengar från medborgarnas privata bankkonton?
Detta kan i dagens svenska datoriserade samhälle ske med en knapptryckning på några sekunder..

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 15:42

Cypern, många ryssar drabbades som placerat sina tillgångar där!

 
Ingen bild

Hacke

6 juli 2017 09:55

Jag ser en röd tråd och gemensam nämnare i bilderna på Özz Nujen och polisen med TV4:s nollrasismflaska i bältet under Almedalsveckan. Det är två av alla de oräkneliga exempel på den pk-tyranni som genomsyrar hela den svenska demokraturen. Allt i grunden riktat mot enda oppositionen sd. Özz har med sitt sd-hat gjort medial kometkarriär och har genom detta belönats med i princip allt inom branschen från programledare i landets populäraste radioprogram ”Ring så spelar vi” till VIP-gäst hos Skavlan. Hans enda merit, liksom kollegan Soran Ismail inom den i sd-hat förklädda ”humorbranschen”, är just hatet till Sveriges enda verkliga opposition. En alldeles egen karriärgren i folkförrädarstaten. Klart han har sin givna plats i politikens epicentrum. Och som alltid är det vi som betalar i en eller annan form.

Det väldokumenterade sd-hatet och den väl tilltagna försörjningen från folket har han gemensamt med polischef Dan Eliasson. Och det råder väl ingen tvekan om att denne underlydande genom sin demonstrativt självpåtagna extrautstyrsel inte direkt försämrar chanserna i yrkeskarriären eller framtidsutsikter i stort genom att på bästa annonsarena visa att han står på ”rätt sida” i kampen mot det egna folket. (Det är inte svårt att förställa sig den smärre jordbävning som brutit ut om en kollega exempelvis burit en vattenflaska med Avpixlatloggan med exakt samma budskap).
Frågan är om han inte rentav bryter mot reglerna. Men vad spelar det för roll när det görs i den så kallade ”godhetens namn” i 1984-landets egen personalfest.

 
Ingen bild

x orginalet.

6 juli 2017 11:39

Det förskönande ordet"utmaning" står även mig upp i halsen.

Nedan följer en kodnyckel.

Utmaning = problem.

Stor utmaning = stort problem.

Mycket stor utmaning = en omöjlighet.

 
Ingen bild

SD Pride

6 juli 2017 12:03

Ser ut som SD håller på att arrangera ett Pridetåg.. Är det så?

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 15:41

Det är nog snarare LO

 
Ingen bild

Peter

6 juli 2017 12:05

Ha ha ja det är inte lätt att se. Långa naglar gick jag på. Men principen är densamma även för manliga poliser nämligen att antagninskriterierna är lågt satta. Dock har även manliga "klena" poliser en oftast muskelfysisk styrka som motsvarande kvinnor saknar. På PK området gäller samma "värdegrund" för alla poliser som är så förödande för deras arbete!

 
Ingen bild

?Sanningen

6 juli 2017 12:28

"Det är 4 år gammal information som kommer från en "stulen" hårddisk som någon sedan troligen sålt till Expressen."

Har inte Expressen begått häleri i och med att de tog emot hårddisken?

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 15:51

Expressen har i varje fall tillgång till mail från förra mandatperioden.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 juli 2017 12:41

Peter : Det går bra för "Doris" polis, hoppas inget allvarligt händer bara....

 
Ingen bild

mutter

6 juli 2017 13:05

"Thoralf Alfsson
Torsdag 6 juli 08:49
Det är en manlig polis!"

Skäggiga damen?

 
Ingen bild

Sigge

6 juli 2017 13:21

Om man läser nyheterna, inte i svenska media, utan de riktiga utländska, kan man läsa följande: Det strömmar in flyktingar i otroliga mängder till främst Italien från Afrika. EU försöker hitta någon effektiv metod att stoppa det hela. Österrike t.ex har placerat ut stridsfordon utmed gränsen till Italien.

Vad gör Sverige för att försöka stoppa flyktingströmmen? Jo, de inför en ny lag om yttrandefrihet så att man inte får reda på vem som begår brotten i landet. När de nya svenskarna kommer hit och våldtar flickor och mördar pensionärer, ska man inte få reda på vem som är kriminell och kanske vill stoppa att ännu fler flyktingar kommer hit.

Japp, detta är ju en utmärkt politik. Därför är det bara för svenska folket att fortsätta rösta på såssarna. Jag själv ha flyttat utomlands.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 15:02

@World Traveller. Det du säger stämmer!
EU Har nyss iordningställt ett specialförband om 10.000 st som är till för att slå ned en missnöjesuppror inom EU.
Det är bråttom nu om våra länder skall kunna räddas från att inträda i ett nytt blått Sovjet.
Vinner inte SD 2018 är det tyvärr bara att emigrera!

 
Ingen bild

Maja Dacke

6 juli 2017 15:03

Olle - om vi ska lämna in allt guld som finns i privat ägo ... vilka tror du får dispens från det? De som har i överflöd eller de som kanske endast äger sina vigselringar? Halsband etc har väl redan blivit avslitna ... Tror du att Magdalena ens törs närma sig Östermalm m fl kvarter i Stockholm?

 
Ingen bild

Björn

6 juli 2017 15:14

Hänger på pepparholm kl08.08 litegrann. När det gäller elektroniska pengar har vi en fara som många kanske inte inser. Man äger inte sina pengar längre. Det är någon annan, troligen en bank. Det vi äger är kreditkort, tillgång till internetbank och ett konto med en massa siffror. Men vi har inga pengar som vi kan ta på och som är våra. Med elektroniska pengar lämnar vi hela tiden spår efter oss . Blir det elavbrott eller datorhaverier står vi där utan pengar, när vi kanske behöver dem som bäst. Möjligheterna att betala med pengar utarmas mer. Som bilist idag räcker det inte bara med körkort, du måste också ha någon form av elektriska pengar när du ska parkera din bil. Fler och fler kommuner inför kontantlösa p-automater. Och i bräschen för det kontantlösa samhället går ju bankerna. Vi bör nog börja värna våra pengar.
Toralf, tycker precis som du apropå utmaningar. Klart man kallar ett problem för en utmaning.
Då har ju problemet plötsligt blivit mindre allvarligt och något som inte behöver åtgärdas direkt.
En vattenläcka är ett problem, kanske tom en katastrof, inte en utmaning.

 
Ingen bild

crille

6 juli 2017 16:08

Vad gör Özz Nujen där? Eller hur det nu stavas.
Lasse P: Har arbetskamrater av utländsk härkomst,som inte ser något annat parti än SD att rösta på. Så här kan vi inte fortsätta säger dom.

 
Ingen bild

Niklas R

6 juli 2017 16:21

@Peter
Torsdag 6 juli 12:05

Ett bättre tips än att titta på naglarna är att titta på häcken. En kvinna har en päronformad häck medan en mans häck, även utklädd, är rektangulär.

 
Ingen bild

En undran

6 juli 2017 16:22

Vad är din tanke med att posta en bild på en polis som har en vattenflaska med ett antirasistiskt budskap? För du är väl inte rasist och ingen annan i SD heller, då är det väl bara bra, eller?

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 22:15

Kan du inte förstå det?

Anser du att poliser skall bära politiska manifestationer ihop med sin uniform? Skulle du tycka att det är ok om poliserna går omkring med vattenflaskor med Jimmie Åkesson på etiketten?

 
Ingen bild

Suss

6 juli 2017 16:33

Sitter just och kollar TV. Magdalena är tydligen tvungen att "sänka" Sverigedemokraterna för att höja sitt parti. Bortgjord...fler och fler inser nog. Bra gjort S. Vi talar på våra arbetsplatser, ni är inte så populära!

 
Ingen bild

Friholt

6 juli 2017 16:47

Puteljen? E de nå i na?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 juli 2017 17:56

Betalkort. Kravet på att betala med betalkort sprids till allt fler butiker. Jag skulle köpa souvenirgrejer för exakt 200 kr, men jag fick inte betala med två hundringar. De tog bara emot betalning med kort.
Ej kontanter. Jag kan förstå orsaken att de inte vill ha kontanter i kassorna när bemanningen är låg och rånare härjar fritt i landet. Men ändå. Jag föreslog att expediten betalade med sitt kort så fick hon 200 kr av mig. Men det gick inte heller. så fick hon inte göra.

På tåget jag åkte ville jag ha en kopp kaffe. Frågade vad det kostade och plockade fram 15 jämna kronor. Tji, var vad jag fick. Endast kortbetalning där också.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 18:12E U - FÖRSVINNANDE DÅLIGT

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 18:19

TIPS TILL SD:

Om vi skall klara få majoritet 2018 så M Å S T E ni börja använda er av informationsblad a' la THORALF!

Ni kommer aldrig hinna "väcka upp" tillräckligt många annars! ..Det är säkert, tro mig!
Därför folk måste informeras om h u r mycket de faktiskt betalat för eländet, ca 1 Mil per svensk sedan 1980.
Om de får klart för sig det, vinner ni.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 18:22

Sedan är det jävligt allvarligt att poliskåren är så oprefessionell som på bilden, De v i s a r nämligen att de tagit en lobbygrupps parti! -Oerhört allvarligt, och visar på allvarligheten i det som jag sagt om värdegrunder vs lagar.
Detta oavsett om det är behjärtansvärt.

 
Ingen bild

Calle

6 juli 2017 18:24

Mes-polis som inte har så pass ryggrad att han kan köpa en egen flaska vatten, utan låter sig mutas att bli en levande reklampelare för pk-media.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 18:25

Tv-4 skall inte få polisen att gå i sina ledband -Som vi ser på bilden!

Sverige är på väg att tippa över i en bananrepublik.

 
Ingen bild

Observer

6 juli 2017 18:27

SD måste nu satsa på att ta +51%. Detta KAN I N T E vänta till nästa val. jag hoppas att man förstår det!

 
Ingen bild

Calle

6 juli 2017 18:28

Samma med inneordet " utsatta områden". Vem är det som " utsätter", och vem är det som blir " utsatt?

 
Ingen bild

Calle

6 juli 2017 18:37

@ Hacke 09:55
Instämmer helt! Har idag skänkt bort 2 biljetter till Diggiloo som går av stapeln på hemorten 30/7. Var en julklapp från yngste sonen till far och mor, han hade väl ingen aning om att Özz Nujen kunde vara med. Inte jag heller, förrän jag kollade " laguppställningen" igår. Vad har denne politiske pajas där att göra? Sångare? Dansare? Nä, politisk propagandist!Inte förstör jag en sommarsöndagskväll genom att tvingas lyssna på hans SD-hat.

 
Ingen bild

Maja

6 juli 2017 18:37

Kurd i stan
Dra åt Kurdistan

Vad gör PKK-aren med det stingiga namnet Özzzzz i Almedalen?
Varför åker han inte hem och kämpar för att befria sitt land från den arabisk-turkisk-persiska ockupationen?

 
Ingen bild

hacke

6 juli 2017 20:07

Farligt bra framträdande av Ebba Bush Thor ikväll. Hon fegade inte ut för de(n) stora ödesfrågorna som övriga harkrankar i 7-partiet gjort hittills.
Vändpunkten för kd startade ikväll?

 
Ingen bild

Chrille

6 juli 2017 20:40

Orkar egentligen inte kommentera någonting längre. Som svårt sjuk ser jag katastrofläget inom sjukvården. Fy f@n vad jag hatar samtliga politiker inom sjuklövern. #SD2017 och #SD2018.

 
Ingen bild

Molle

6 juli 2017 21:07

Magdalena Andersson säger till Aftonbladet. Att även om Sverige håller på att gå under skulle hon inte samarbeta med SD.

Landsförräderi skulle hon dömas för, skatan

 
Ingen bild

Fredde

6 juli 2017 21:46

Förbud mot att skriva om kriminella invandrare?

Jag läser idag: "Regeringen vill inskränka tryckfriheten – öppnar för förbud mot att skriva om kriminella invandrare.
Nyhetsartiklar innehållandes personuppgifter om ”etniskt ursprung, hudfärg eller annat liknande förhållande, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse” eller uppgifter om ”att en enskild har begått lagöverträdelser genom brott, förekommer i fällande domar i brottmål eller har varit föremål för straffprocessuella tvångsmedel” kan i framtiden komma att förbjudas i Sverige. Sådana yttranden, nyhetsartiklar eller nyhetsinslag i TV ska nämligen inte åtnjuta grundlagsskydd. Åtminstone inte om den rödgröna regeringen får som den vill."

Men, vad är detta? Har vi inte fått nog av mörkandet redan?

 
Ingen bild

Christer

6 juli 2017 22:16

Har många tankar i huvudet just nu. G20 mötet i Hamburg med kravaller i vanlig ordning, myndigheternas kontroll över våra banktillgångar, EU-mötet i Riga om hur att "stoppa flykten över Medelhavet". Men om man tar en grej - nämligen Flykten över Medelhavet!
Det verkar som t.om Morgan Johansson fattat att vi står inför en ohållbar situation. EU måste stoppa strömmarna. Och vad EU än kan tänkas ha för lösning så vet vi att: Det kommer att bli dyrt, jävligt dyrt. Äntligen tycks man fattat att det inte handlar om människor som "flyr för sina liv" utan människor som önskar en bättre tillvaro. Det handlar alltså om Afrikaner/analfabeter, som dag för dag hamnar i de mest vidriga situationer. Hur löser vi detta? Hade inte EU varit så ivriga med attt störta Khadaffi så hade det funnits någon att samtala med, nu finns inte det, tack vare b.la annat EU, NATO och svenska JAS-plan (tack Carl Bildt)!
Den svenska debatten saknar förmågan att argumentera via sakliga argument sen en lång tid tillbaka. Skall du nå ut, så förutses du ha den "rätta värdegrunden", annars kan du hälsa hem. Läste nånstans att någon finsk myndighetsperson fått löpa gatlopp för att han sagt ungefär så här: "Afrikaner tycks vara svårintegrerade, dom är inte särskilt bra på att försörja sig vare sig här eller hemma i Afrika". Detta är en sanning som t.ex Anders Lindberg aldrig skulle "godkänna". Därför befinner vi oss där vi är. SD:s uppgift är att öppna valmanskårens ögon.

 
Ingen bild

Lena

6 juli 2017 22:48

@Fredde 21.46 Det är panik bland PK-eliten, lyssna på Johan Westerholm "på andra sidan" avsnitt 5. det borde alla lyssna på, de tar upp SD-folket i Almedalen men också "stämningen" i Almedalen, vilka är där? Det finns en orolig paranoja i Almedalen detta år anser Johan Westerholm. Framför allt är han oerhört orolig för det den remiss för att inskränka yttrandefriheten. 2Det är som att fösa in folks röster till SD". Väl värt att lyssna till liksom Avsnitt 4.

https://www.youtube.com/watch?v=D7Cy1KelYgs

 
Ingen bild

Hacke

6 juli 2017 22:57

Godnatt Sverigevänner. I morgon är det allmän flaggdag. Åtminstone i min almanacka.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 juli 2017 23:15

Sjölagen, som alla till sjöss måste följa, stadgar att flytetyg som signalerat nödläge ska få hjälp av de som uppfattat nöden.

Det är extremt lätt att få stopp på transporterna över Medelhavet. Det är bara att bogssera/skjutsa alla tillbaka till Afrika. Det står inget i sjölagen att de ska "räddas" till Italien. Skjutsar man dem bara tillbaka är jag säker på att invasionen snabbt tar slut. Ingen vill betala en förmögenhet för en tur och returbiljett.

Det behövs ingen konferens för att diskutera så enkla saker. Fast det är klart är det några hundra politiker och experter så kanske någon har sunt förnuft. Men det törs de säkert inte visa.

Våra ömsinta barnkramare får väl köpa en liten nalle, om saknaden blir för svår.

Thoralf Alfsson

6 juli 2017 23:33

Jag har aldrig förstått varför de inte kör alla ekonomiska migranter som ser EU som en bankomat till Tunisien?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 27 maj 23:02

Efter återträffen i Strängnäs så kan jag konstatera att det är fullt möjligt att lägga på sig ett antal kilo så att man kan ha svårt att känna igen någon som man inte sett på 40 år. Men när man väl har fått prata och umgås under några timmar så upple...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 26 maj 08:27

Spännande dag idag. Återträff i Strängnäs! 40 år sedan jag och mina kompanikamrater rykte in för FN-tjänst och utbildning i Strängnäs 1978. Skall bli spännande att träffas igen!   Camp Sinai       ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 22:45


Det kanske är dags att omvärdera satsningen på att faktagranska "fake news". Projektet som Vinnova med partner fick ett antal miljoner kronor för att sjösätta inför valet.    Det verkar vara mest det politiska etablissemanget som trampar i klaver...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 057 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se