thoralf

Direktlänk till inlägg 2 juli 2017

FEGT AV LÖFVEN

Av Thoralf Alfsson - 2 juli 2017 13:34

Stefan Löfven kommer inte till Almedalen i år utan skall åka runt i Sverige istället. Det är riktigt fegt av Stefan Löfven. Han smiter ifrån alla frågor och debatter i Almedalen. Om Stefan Löfven vill besöka mindre orter i Sverige har han 51 andra veckor på sig under året att göra det.


Att vissa politiska kommentatorer menar att Stefan Löfven skulle vara en vinnare i och med sitt fega agerande är minst sagt märkligt.


Jag noterar att Stefan Löfven uppenbarligen inte besöker någon ort den 5 juli. Varför? Jo, det är socialdemokraternas dag i Almedalen och då vill fegisen och statsminister Stefan Löfven inte ta medietid från Socialdemokraterna.


Jag är förvånad över att media inte kritiserar Stefan Löfven för att han smiter från Almedalen. Men vi vet ju att ca 80 procent av journalisterna sympatiserar med de rödgröna partierna. Tänk om Jimmie Åkesson inte kom till Almedalen. Vilka rubriker och skriverier det skulle bli. För att inte tala om alla spekulationer.


Nej, jag tycker det är fegt av Stefan Löfven att inte komma till Almedalen!

 
 
Ingen bild

?Sanningen

2 juli 2017 13:44

Han borde inte vara rädd, då 100% av hornalisterna aldrig ställer några svåra frågor. Inte som den tyska journalisten då Morgan Johansson satt och blev utfrågad och svarade endast med pinsamma svar, högröd i ansiktet av skam. Det du Bästefar, så kommer sanningen fram, inte er ljugversion av det hela.

 
Ingen bild

crille

2 juli 2017 14:00

Tycker också det är lite fegt, kanske lite mer underligt faktiskt. Att inte media tar det så allvarligt beror väl på att de inte vill stöta sig med herrarna i toppen.
Håller med dig om att hade det varit Åkesson så hade det blivit ramaskri i tidningarna. Men jag har kommit så långt att jag bryr mig inte om tidningarna längre.

 
Ingen bild

Jocke

2 juli 2017 14:23

Personligen önskar jag att fler avstod eller bojkottade Almedalen. Detta populistiska jippo ger absolut ingenting för gemene man, det är storljugarnas riktiga högtidsdag på året. De enda som har trevligt är politiker och mediafolk som får äta och dricka till en liten penning.

Thoralf Alfsson

2 juli 2017 14:28

Det är möjligt att pk-eliten inte behöver betala så mycket. Vi fritidspolitiker får nog betala det mesta av mat och dryck själva om vi inte lyckas få en fralla någonstans.

Har aldrig blivit bjuden på rosévin i Almedalen. Det glädjer mig!

 
Ingen bild

Gustaf

2 juli 2017 14:42

Löfvèn skulle få svårt att freda sig för frågorna i Almedalen och det skulle blivit ett evigt käbblande och dunkande med näven i bordet, detta trots hans samhällsbyggande den s.k svenska Modellen.
Förstår att talskrivarna skull få svårt.

 
Ingen bild

crille

2 juli 2017 14:47

Thoralf 14:28
Där fick du mig att le en smula.

 
Ingen bild

CFosmik Debris

2 juli 2017 15:21

Ebba Busch Thor kräver: Stoppa all utländsk finansiering av moskéer

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/ebba-busch-thor-kraver-stoppa-all-utlandsk-finansiering-av-moskeer

SD måste och ska gå ännu längre

SD måste och ska kräva att bygglov återkallas, bidrag retroaktivt återbetalas och att Säpo klassar islam som samhällsfarlig.

Att det kommer att gå vår väg, visste jag. Men det går för sakta.

Åt helvete för sakta!

 
Asatemplet

Asatemplet

2 juli 2017 15:30

Det spelar väl ingen roll om han är där eller inte. När får han någonsin en jobbig fråga av en journalist iaf? Resten av sjuklövern är ju där ändå och de partierna är helt identiska.

http://Asatemplet.wordpress.com

 
Ingen bild

C Andersson

2 juli 2017 15:43

Visst är det fegt av Stefan Löfven att banga ur. Hade hela skippat tillställningen hade det varit en annan sak. Med det var väl Palme som drog igång jippot. Har du inte ens fått dig lite drikko i skummet bland enbuskarna. Gotland är mycket mer än Almedalsveckan. Vad fint det är när politikerna och stockholmarna farit hem. Och alla turisterna.

 
Ingen bild

Stefan A

2 juli 2017 16:19

Han åkte till förorten ist. det ansågs oerhört duktigt av fulmedia, därav ingen kritik, men nästa år valåret blir det som vanligt igen...

 
Ingen bild

Acke

2 juli 2017 16:20

Den mannen är nog det ynkligaste vi sett i modern tid. Läser just hans kommentaren om sexövergreppen. Vidriga handlingar av ynkliga män säger han. Dessa män är ju hans omhuldade "barn" som ju flyr för sina liv för att citera denna mesige lögnaktige svetsare.

 
Ingen bild

Ist

2 juli 2017 16:35

Att vi svenskar över lag är fega och konflikträdda har väl kommit i dager de senaste decennierna. Frågan är om vi kan spotta upp oss...
Jan-Olof Sandgren skriver klokt i frågan.
Kineserna hade fel. Det gick alldeles utmärkt att utmana Kina utan att känna till Konfucius. Precis som det går utmärkt att utmana Europa utan att ha en aning om vad demokratisk värdegrund är för något. Att kunna utöva våld, och vid behov oskadliggöra de människor som inte vill samarbeta, är minst lika effektivt. Kanske är det till och med grunden för all politisk makt. Även de maktanspråk som grundar sig på fria demokratiska val måste backas upp av ett tillräckligt stort ‘våldskapital’. Annars kan man inte garantera att den anförtrodda makten faktiskt kan utövas, och därmed saknar den legitimitet. Därför behöver vi polis, militär och Securitasvakter.

En farlig tendens i vår tid, är att man tror att samhällets våldskapital kan ersättas med något annat. Något mer sympatisk – som demokrati, kärlek, antifascism, genusarbete, mänskliga rättigheter etc. Man vill gärna tro att samhället utvecklats till ett ‘högre’ stadium, och att våldet tillhör det förgångna. Men alla de här sakerna är, i bästa fall, komplement på toppen av maktpyramiden. I många fall rör det sig snarare om en modern variant av ‘hovnigningar’. Och fungerade det inte för kineserna, varför skulle det fungera för oss?

Det sägs att man inte ska möta ‘våld med våld’, för det vore att ‘tala terroristernas språk’. Men vilket språk ska man tala, om den som använder våld valt att kommunicera på det sättet? Ska man möta ‘våld med kärlek’? Det låter bra, men vad innebär det i praktiken? Är det riktig kärlek man menar, eller är det låtsad kärlek för att slippa agera? Jag tror att väldigt få människor har kapacitet

att älska någon, som just sprängt ens egen familj i bitar, och varför ska man då älska någon som sprängt en annans familj i bitar? Vore inte det lite beskäftigt? Är det så säkert att ‘icke-våld’ alltid är ett tecken på kärlek? Kan det inte lika gärna vara ett tecken på likgiltighet, rädsla eller verklighetsflykt? Mahatma Gandhi – som väl kan kallas världens främste expert på icke-våld – lär vid något tillfälle ha sagt, att det är bättre att använda våld än att vara feg.

 
Ingen bild

K

2 juli 2017 16:44

Orolig för Guds hus i Fisksätra där Nacka församling bidrog med grundplåt till moskébyggandet.Blir det som andra moskéer eller kommer män och kvinnor att be tillsammans?

 
Ingen bild

Gigolo

2 juli 2017 17:23

"Lövfen säger " Ynklig MÄN ang våldtäkterna på festival Nu får du snart bestämma dig Är dom män som våldtar sedan är dom ensamkommande BARN när alla förmåner skall betalas ut Röven bestäm dig för f@n.......

 
Ingen bild

Pepparholm

2 juli 2017 17:41

Käbbel och fördömanden från statsministern och hans ministrar. Ingenting konkret händer på fältet i dag.

 
Ingen bild

Gunnark

2 juli 2017 18:03

intressant nog ansåg vår statsminister att det var Populism när Åkesson var ute och reste land och rike runt,helt plötsligt så är det bättre att vara hos vanligt folk!

Och skall vi gissa att Statsministern har med sig en massa journalister till skillnad från Åkesson var ute och träffade folket

Thoralf Alfsson

2 juli 2017 18:54

Ett helt koppel journalister gissar jag.

 
Ingen bild

Tony

2 juli 2017 18:38

Ja Stefan Löfven ska ut och tala med folk på orter
som aldrig brukar att få besök av en statsminister??
Frågan är vad det är värt, att träffa Stefan Löfven?

 
Ingen bild

Pepparholm

2 juli 2017 18:40

Jag såg just på Sydnytt om gamla vindmöllor som frivilliga entusiaster försöker hålla vid liv, men pengarna räcker inte. Väderkvarnar finns ju även på Öland.

Detta borde vara något för vår kulturminister att räcka en hjälpande hand och för den rika Arvsfonden i stället för att sprätta ut pengar till muslimska organisationer.

Det är tydligen skillnad i utlandet. Jag har sett cykeltävlingar på TV från t ex Nederländerna där man satt segel på sina väderkvarnar och låter dem snurra stolt när fältet drar förbi, medvetna om att det syns i TV över hela Europa. I bakningstävlingar i UK så är bageriet stolt över att mjölet kommer från en lokal väderkvarn eller en gammal vattenkraftkvarn och TV-producenten visar givetvis en bild från kvarnen.

Men vi har ju ingen kultur enligt våra ministrar. De kan uppenbarligen inte inkludera våra gamla väderkvarnar i ett genus- och indoktrineringsperspektiv. Då finns det inte, som Mona Sahlin sade.

 
Ingen bild

Tony

2 juli 2017 18:47

Gigolo:

Jo men han vill ju få det att låta som att detär
Svenska män som våldtar, fast det är dom som annars
heter ensamma flyktingbarn, han är lika feg som dem som våldtar!

 
Ingen bild

Niklas R

2 juli 2017 18:55

Ska jag vara riktigt ärlig så skulle det nog bli rubriker, men mestadels glada och positiva sådana om Åkesson inte skulle ställa upp i Almedalen.

Angående Löfvén så beror det nog på att han vill undvika alla obekväma frågor och diskussioner som kommer i Almedalen när alla samlats där. Då har han inte längre några ursäkter till att dra sig undan om han är där.

Sedan får jag nog säga att hela Almedalsjippot är ett enda slöseri med skattepengar. Vill partierna köra ett sådant jippo så ska de göra det med egna pengar och inte slösa skattepengar på sådana här dumheter. Så alla extra utgifter som samhället får på grund av detta jippo ska faktureras partierna. Då pratar jag om kostnaderna för extra polis, sjukvård, ordningsvakter, militär, etc. Precis på samma sätt som att andra privata arrangemang typ konserter eller fotbollsmatcher blir debiterade för dessa extra utgifter.

Vill politikerna diskutera så har vi ett helt Riksdagshus i Stockholm där de kan göra detta.

 
Ingen bild

Anders

2 juli 2017 19:04

Thoralf, Anser du att Kent Ekeroth bör avgå självmant eller stanna kvar?

Thoralf Alfsson

2 juli 2017 20:50

Jag avvaktar tills det finns en dom som har vunnit laga kraft innan jag svarar på den frågan.

 
Ingen bild

Me

2 juli 2017 19:11

På Wikipedia kann man läsa vad fascism är: Fascism är en form av auktoritetsnationalism som karaktäriseras av diktatorisk makt och undertryckande av oliktänkande och kontroll av industri och kommers.

Jag tycker att denna beskrivning stämmer alldeles utmärkt på Sverige. Auktoritet är makt och makten i landet innehas av makteliten och muslimska nationalister. Nationalism kommer från latins „nascor“ – „född“. I detta fall personer som är födda i muslimska länder. Dessa kontrollerar landet med hjälp av en utvald maktsfär, det vill säga sjuklövern. Om du inte tror att det är så kann du försöka som icke-muslim att få samma fördelar när man söker bostad, våldtagit någon etc. Makten är diktatorisk för att ingen får ifrågasätta sjuklöverns maktställning och skulle du våga att ha en annan uppfattning, blir du uthängd och riskerar att både bli av med jobb och bli socialt utfryst. Att sjuklövern styr både industri och kommers behöver man inte ta upp, eller vad sägs om moms, spritpriser och tobaksskatter.

Att makten är total i Sverige ser man ju på att Löfven inte ens behöver åka till Almedalen för att försvara sin politik. Hans politik blir ju försvarad av oppositionspartierna. Ja, oppositionspartierna är ju inte i opposition till dagens politik, för att alla partier i sjuklövern är på samma sida som regeringspartierna. Och de som är i igentlig opposition får ju inte vara med för att de blir utmobbade från den politiska arenan.

Så, visst är regeringsformen fascism i Sverige, men det låter inte bra. Nä, vi kallar det för demokrati på samma sätt som DDR gjorde. Det låter mycket bättre och har man demokrati i ett land kann de andra länderna inte klaga.

 
Ingen bild

Lotta_1

2 juli 2017 19:51

Sjöstedt sa att Sverige aldrig varit rikare ändå säger samme Sjöstedt att det finns stora hål i välfärden. Chefredaktören för kommunistblaskan Flamman utvecklade det hela och sa att det saknades 60 miljarder till välfärden. Hur rikt är Sverige då? Sedan är det så patetiskt att höra Sjöstedt snacka om nazisterna som hotar judar när ALLA vet att de som hotar judar i Sverige är muslimer. Är så trött på skitsnacket där man likställer nazisterna farlighet med islamisterna. Jag försvarar inte nazisterna men hur många dåd med dödlig utgång har nazister stått bakom i fredstid om man jämför med islamister? Till och med SÄPO anser ju att islamister är det största hotet i Sverige inte nazister.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

2 juli 2017 20:28

Gotlandsdricka är kultur,men inte så gott.

Det drar ihop sig till kyrkoval. Någon som vet om det finns något vettigt att rösta på? Man hinner bli medlem före valet och sedan kan man gå ur igen. Men det är ingen idé om sunda konstellationer saknas. Går SD fram med gemensam list med KD, t ex.

 
Ingen bild

Björn

2 juli 2017 20:29

Har faktiskt viss förståelse för Stefan Lövéns agerande att skippa Visby. Karln är nog ganska trött på en massa frågor om landets tillstånd som han ändå inte kan eller vill göra något åt. Sverige har ju blivit en lydstat under EU och där tycker man säkert att det är bra som det är.
Apropå Almedalen har företeelsen kritiserats under den gångna veckan pga kostnaderna. Men ser man nationalekonomiskt på det hela, så tror jag att det gagnar det lokala företagandet en hel del ( även om det säkert också är en hel del utsocknes företag som letar sig till Visby under tiden det pågår.
Vad man skulle göra vore att byta plats varje år. Tänk vad bra för småorterna ute i landet om de fick arrangera ett Almedalen.

 
Ingen bild

Niklas R

2 juli 2017 21:01

@Ölandsbonde
Om jag inte missminner mig så måste du varit medlem i Svenska Kyrkan innan november förra året för att stå med på röstlängden inför årets Kyrkoval.

 
Ingen bild

Lena

2 juli 2017 22:35

@Lotta_1 19.51 Håller med till 100%.
@Ist 16.35 Bra skrivet! Återkommer till innehållet av din lilla essä´.

 
Ingen bild

C Andersson

2 juli 2017 23:33

@Ölandsbonde@

Det är bara fastlänningar som kallar drikko för gotlandsdricka. Ungefär som man säger ölandstok.

 
Ingen bild

s29

3 juli 2017 00:42

Han kanske inte fick åka för pappa Wall en berg?

 
Ingen bild

Laglydig

3 juli 2017 04:54

Att Stefan Löfven är en STOR fegis bevisas av att han inte har för avsikt att ta tag i Sveriges riktiga problem. Hur kan han t ex acceptera att 13-åriga svenska flickor gång på gång på gång blir våldtagna av muslimska män av osäker ålder (det har ju hänt att de anger en felaktig ålder då de av oklara skäl söker asyl). Det är kanske inte det värsta, men det stör mig oerhört eftersom jag har flera döttrar som närmar sig den åldern. Att de här pedofilvåldtäktsmännen dessutom inte döms till något längre fängelsestraff och dessutom INTE utvisas är en stor skandal.
http://avpixlat.info/2017/02/07/19-aring-domd-till-tva-manaders-fangelse-for-valdtakt-av-barn/
http://avpixlat.info/2017/07/02/irakier-domd-for-att-ha-valdtagit-13-arig-flicka-far-stanna-i-sverige/
Det som behövs är en statsminister som vågar slå növen i bordet och skicka signaler över hela samhället att det här INTE är accepabelt. Istället fegar rikssvetsaren bara ur.

@Thoralf
Angående vår Kent Ekeroth.
Vi behöver inte invänta en lagakraftvunnen dom. Svea hövrätt kommer sannolikt inte att ge prövningstillstånd. Örfilen har jag ingenting att säga om. Det var välförtjänt! Det som är totalfel är att Ekeroth super till i offentlig miljö och utsätter sig för dylika risker. Kent måste omedelbart sluta med det, det är INTE förenligt med ett riksdagsuppdrag! Ge Kent en chans till men absolut INGET festande i offentlig miljö igen! Extremt dåligt omdöme och det vet han säkert om. Och sen sluta att förfölja Elias Sahlin. Betala böterna och övriga rättegångskostnader, så vi kan gå vidare med Kent i SD! F*n karln är 35 bast, borde veta bättre!

 
Ingen bild

World Traveller

3 juli 2017 05:16

Angaende Almedalen saa tror jag att Regeringen/media slapper fram NMR, och gor en hona av en fjader, for att ta bort fokuseringen pa islamisterna och hur IS-mordare faar skyddad identitet, bostaeder, bidrag och skuldsanering. Eftersom de faar skyddad identitet saa kan de ju anvandas som proxy-demonstranter mot SD precis som AFA-medlemmar som ocksa har skyddad identitet. Vad ar kraven for att fa skyddad identitet i Sverige egentligen?

 
Ingen bild

Ludvig

3 juli 2017 07:14

Stefan Löfven borde ha alla möjligheter att resa ut och träffa folk annan tid, varför just passa på under den veckan då han har möjlighet att träffa så mycket politiker, journalister och vanligt folk. Och få ut sitt budskap.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

3 juli 2017 10:05

Kyrkovalet 17 september
Så här står det i "Kyrkonytt"
-Man ska vara medlen och fyllda 16 år.
-Röstlängd tas fram ur Kyrkobokföringen 30 dagar före valet. 18 augusti.

Men finns det något värdigt att rösta på?

Det verkar lätt att bli medlem, och det ska väl inte ta över en månad att bli registrerad.

"

När man vill bli medlem i Svenska kyrkan är det framförallt sin församling som man blir medlem i. Därför är det också den församling som ligger närmast dig som du ska kontakta för att bli medlem.
Gör såhär:

Hitta vilken församling du kommer att tillhöra. Det gör du genom att skriva in din adress, komplett med postnummer och ort.
Nu kan du välja att antingen fylla i den här blanketten och skicka till din församling. Eller besöka församlingens expedition och berätta att du vill bli medlem. Då kommer du få en tid att prata med en präst som kan svara på eventuella frågor och berätta mer om vad medlemskapet innebär. Du hittar öppettider och adress till församlingsexpeditionen på församlingens hemsida.
Om du behöver fråga något kan du också mejla till din församling. Gå in på deras hemsida för att hitta just din församlings mejladress.
"


-

 
Ingen bild

Lena

3 juli 2017 12:26

Intressant det @Worldtraveller är inne på om varför NMR är accepterade att delta i Almedalen i år. Ur ett demokratiskt perspektiv är det OK men dessa män i NMR har likadana skjortor på sig när de demonstrerar! Va, vilka associationer får man inte då?
Kanske är motivet från MSM att MR "något obehagligt ska hända"? Då kan de "göra en tupp av en fjäder" och sedan brunsmeta SD genom likhetstecken?

Vi Sverigevänner är frihetsälskande och fredliga människor, det tror jag helt o fullt på. Vi vill ha kvar det civiliserade samhället och har svårt med våld. De människor som har släppts in från MENA-länder har mycket våld i sina kulturer och nu utnyttjar den möjligheten att traumatisera civiliserade samhällen som Sverige. Kanske är det någon agenda bakom den tanken???

 
Ingen bild

Lena

3 juli 2017 12:30

Det här med ett civiliserat samhälle, vars innevånare sedan barnsben är uppfostrade, för att inte säga hjärntvättade med att du som individ måste ha impulskontroll, och har ingen laglig rätt att ge dig på någon för att du är arg, ilsken, frustrerad, hatisk etc. Så släpp det in massor av folk som är precis tvärtom. Det smäller för minsta lilla.

 
Ingen bild

Lena

3 juli 2017 12:33

Det kan inte vara en slump att ha denna massinvandring från folk som inte vet hur man beter sig. som förnekar och säger att de har en fredlig o kärleksfull religion, när det är tvärtom. De är en agenda att skruva upp kranen på den nivå som de styrande har gjort.

 
Ingen bild

Björn

3 juli 2017 19:44

@lena 12.33 Tillåt mig vara lite konspiratorisk. Detta I en tid då man dragit ner på försvarets resurser. Ännu så sent som år 2000 hade tex Sverige ett hemvärn med ca 90.000 frivilliga och då var målsättningen 110.00 Idag är man någonstans mellan 20.000 och 25.000 st. Försvarsmaktens samlade resurser är idag en spillra mot vad det var på 1990-talet. Samtidigt har vi en poliskår som också mer eller mindre börjar likna en spillra mot vad den var före 1995 (då den förra polis reformen genomfördes).
Så vad är egentligen målsättningen med att importera en massa människor med våldskapital.
Jag vet inte.

 
Ingen bild

s29

3 juli 2017 23:13

Målsättningen med nuvarande invandring är att skapa kaos och helst inbördeskrig.Sen är tanken att man ska komma och erbjuda militärhjälp och stödlån. Att ta över den korrupta skiten helt enkelt.Under tiden får vi avnjuta Chemtrailsen med GMO modifierad middag. Avsluta med Fluorsköljning.

 
Ingen bild

Lena

4 juli 2017 00:01

@s29 23.13 Den kommentaren satt som en smäck:):)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 19 juni 19:30

Att försöka föra en sansad debatt om havsnivåhöjningar i Kalmar kommunfullmäktige är inte möjligt. Jag blev omgående beskylld för att vara klimatförnekare. ”Det är du och Donald Trump” hävde samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Ado...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se