thoralf

Direktlänk till inlägg 23 februari 2016

LÖGNARE OCH SKITPRATARE

Av Thoralf Alfsson - 23 februari 2016 20:35

Idag kom Sverigedemokraterna med ännu ett utspel i migrationspolitiken. Medborgarskapet skall uppvärderas och det skall ställas krav på den som vill få medborgarskap i Sverige. Idag ställs det inte några som helst krav för att få svenskt medborgarskap, förutom att du måste ha varit bosatt i Sverige under ett antal år.


Jimmie Åkesson intervjuades i Studio Ett om detta. Men givetvis finns det ingen separat artikel eller ljudklipp om inslaget. I varje fall inte när jag skriver detta blogginlägg. Men det är så jäkla typiskt för svensk public service som skall vara oberoende. Kyss mej i röven journalister!


Däremot finns det kritiska inslaget om Ungern som både en lång artikel och ljudklipp. Det är givetvis viktigare för det svenska folket än intervjun med Jimmie Åkesson. Men jag tycker ändå att alla skall lyssna på inslaget om Ungern. SR-kommunisten och journalisten försöker beskylla de styrande för i Ungern existerar redan i det socialistiska Sverige, med allt förtryck av oliktänkande och så mycket mer. Det är nästan en parodi på verkligheten i Sverige. Uppenbarligen begriper journalisterna på SR inte bättre.


http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1637&artikel=6374835


Moderaterna stjäl numera helt ogenerat Sverigedemokraternas politik och förslag. Mer eller mindre helt ordagrant plockar nu moderaterna från Sverigedemokraternas motioner. Samma förslag som de för bara några månader sedan under landsförrädaren Fredrik Reinfeldts ledning kallade för både främlingsfientligt och rasistiskt. Det är minst sagt makalöst. Dessutom har Anna Kinberg Batra mage och mena att hon inte kan samarbeta med SD på grund av vår integrationspolitik.


Mattias Karlsson har kommenterat det på sin Facebooksida! Expressen har tagit upp det i en artikel. Kors i taket.


Sverigedemokraternas gruppledare i riksdagen, Mattias Karlsson, konstaterar att det är bra att Moderaterna "svänger och kopierar vår politik på område efter område", men han frågar sig samtidigt på Facebook:

"Hur kan partiledningen gång på gång komma undan med att säga att man inte kan samarbeta med SD för att vi inte har någon integrationspolitik och inte några lösningar på samhällsproblemen, samtidigt som man direktkopierar just våra lösningar?"

 

http://www.expressen.se/nyheter/sd-forslag-fran-2014-fors-fram-igen--av-m/


Jag tror snart att det är dags att kalla 7-klöverns politiker vid deras rätta namn! Jag hoppas verkligen att svenska folket genomskådar dessa lögnare och skitpratare.

 
 
Ingen bild

rudmark

23 februari 2016 20:52

Behövdes tydligen två intervjuare för att kunna handskas med Jimmie. Trots detta blev det upprepade frågor. Med det vanliga svaret "Som jag nyss sa så....."

 
Ingen bild

Martin

23 februari 2016 21:05

Medborgarskap som enande kraft. Tror SD att Sverige är USA eller?

 
CONLON

CONLON

23 februari 2016 21:11

Slogs också över hur parodiskt inslaget om Ungern i Studio ett framstod. Det var pravdaradio i den högre skolan. Hemmablindhet tror jag diagnosen är...

http://polytempik.blogspot.se

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

23 februari 2016 22:20

Moderatledaren Anna Kindberg Batra framstår i mina ögon som något av en politisk pajas.AKB har tydligen yttrat sig som så att hennes parti kan "inte samarbeta med SD på grund av partiets integrationspolitik".

Men hallå där säger jag!- M har faktiskt varit i allra högsta grad delaktiga att under åtta år i regeringsställning skapa det totala kaos vi nu upplever i landet. Från norr till söder.

Då förväntar sig hon på ett mycket naivt sätt att SD skall ha svaret på de problem som hennes parti gjort sig skyldiga till. Och tror också i sin enfald att hon är kapabel att bli statsminister. Ridå!

 
Ingen bild

Demokratur

23 februari 2016 22:25

Jag säger det igen:
Hade hyckleri varit en OS-gren hade Sverige alltid tagit guld-, silver- och bronsmedalj.
Men svensken slickar i sig PK-hyckleriet helt okritiskt.
Gud hjälpe oss.

 
Ingen bild

OH

23 februari 2016 22:48

Alliansen har varit och är fortfarande regeringens nyttiga idioter.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

23 februari 2016 23:36

@ Owe F LIDGREN
"Och tror också i sin enfald att hon är kapabel att bli statsminister."
Den bistra sanningen är nog att hon vet att hon inte är kapabel till statsministerposten. Det är därför hon är livrädd för ett nyval som skulle bevisa det.

 
Ingen bild

Polackerna har fått nog

23 februari 2016 23:51

Sveriges polacker har tröttnat på Aftonbladets eviga lögner om östeuropeérs påstådda "rasism" och "konservativa efterblivenhet". Vi kommer att demonstrera utanför deras lokaler i Stockholm den 27e Februari mellan kl 13-16.

Varmt välkomna är även alla svenskar som är hjärtligt trötta på skräptidningen och dessa fasoner.
https://www.facebook.com/events/965939123484817/?_fb_noscript=1

 
Ingen bild

SD-väljare

24 februari 2016 02:44

Tidningar rycker ner sina kommentatorsfält i en rasande takt. Dagens Industri har satt sin kommentatorsfunktion ur spel under snart två dagar nu. När de etablerade partierna dunkar in gamla SD-förslag så måste det upplevas som en enorm prestigeförlust. Spännande tid vi lever i.

 
Ingen bild

undrande

24 februari 2016 04:06

När man först kallar M för landsförrädare mm hur kan man då i nästa andetag föreslå samarbete. Verkar väldigt ologiskt.

 
Ingen bild

B Johansson

24 februari 2016 05:56

I vilket annat land utom i kravlöshetens Sverige ställs just krav för att få medborgarskap t.ex examensprov beträffande regler och lagar, traditioner och kultur, utdrag ur straffregister i gamla och nya landet, medicinska intyg som visar att man inte lider av sjukdomar typ HIV etc.
SR förnekar sig aldrig. Ägnar lång programtid åt en ickenyhet som IS flickan för att sedan kritisera Ungern för åsiktsstyrning som redan råder i Sverige utan att inse att det visar på den egna hemmablindheten. Dock verkligen kors i taket för Expressen som belyser moderaternas hyckleri.

 
Ingen bild

Knaster

24 februari 2016 06:42

Blir så förbannad av hur arrogant Lövgrodan är! Nej han förstår inte vad det ska vara bra att ställa krav?! Vilket jävla kand som helst ställer just krav på medborgarskap! Men inte Sverige. Fy fan!

Nytt rån vid tågstation i den lilla stad jag bor i. Kl 09.00 på förmiddagen! I den lugna staden det var för några PR sedan är det rena vilda västern! Skulle tex aldrig gå in på tågstationen. Det är rena lekstugan med asylanter som lever rövare! Du 7 klöver politiker som löser detta: det är ditt och dina ryggradslösa kollegor som är ansvarig till detta kaos!

 
Ingen bild

Odalbonde

24 februari 2016 07:13

Till PK-folket. - Hör ni hur det kokar ute i stugorna?

 
Ingen bild

Pippi på foto

24 februari 2016 08:32

Barran idag visar vad dom står för i reportaget om Batra. Lågvatten. Att Batra ska lära sig mer om integration! Hon behöver nog lära sig mer om det mesta! Idag är hon som en upphakad gammal grammofonskiva men att hon kommit på sin intelligensnivå för att bli statsminister ska hon ha kredit för, annars hade hon idag varit det!
Att vara ledare för ett parti som bara kopierar SD-politik kan ju inte vara så svårt då hon vet att det är det rätta.

 
Ingen bild

Sang

24 februari 2016 10:25

Tack alla polacker som ska protestera mot den vidriga skräptidningen och dess eviga lögnpropaganda

https://www.flashback.org/t1829939p13

 
Ingen bild

Tony

24 februari 2016 10:30

Ja att stjäla S.D s förslag och göra dem till sina passar
tydligen M, och med den media som Sverige har sker detta
helt okritiskt. Fast det är ju upp till i första hand M s
väljare att genomskåda den hycklande väg som partiet tagit
i invandrardebatten, att först kritisera förslag från SD,
och sen efter någon månad göra dem till sina egna är inte
bara oförskämt, det är hyckleri i Världsklass, men tål deras
väljare detta så visar det på vilken typ av väljare Som
M består av.

 
Ingen bild

weasel

24 februari 2016 11:06

Jag kan ju tycka att det är aningen bisarrt att vägra all form av samarbete med ett parti vars förslag man kopierar.
Men så är ju Moderaterna ett ganska så bisarrt parti :/

Numera så är dom tydligen även ett "främlingsfientligt populistiskt parti som vill bygga murar runt Sverige och utföra fascistiska ålderstester på små barn som har flytt från krig och tortyr" :P

 
Ingen bild

patiot

24 februari 2016 11:06

@Sang
Som sverigevän vill jag inte ha några demonstrerande utlänningar på Sveriges gator. De skall utvisas omgående.

 
Ingen bild

pg

24 februari 2016 11:18

Nu skall allmänna arvsfonden gå till integrering! Jag skäms som smålänning!

http://www.jp.se/article/nya-miljoner-fran-fond/


Nya miljoner från fond

Förening ska utveckla strategi för integration
Vaggeryds kommun Allmänna arvsfonden kommer att finansiera ett projekt i Vaggeryds kommun som handlar om integration genom socialt företagande.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 februari 2016 11:33

Annat ämne. Ylva Johansson ska nu få ta sig an uppdraget "etablering av nyanlända". Är det måhända en positionering av denna kvinna som påtänkt efterträdare till Löfven i framtiden? Om mina funderingar stämmer blir det ytterligare ett trappsteg nedåt i Sossarnas väljarstöd..

 
Ingen bild

Lena1

24 februari 2016 11:50

Visst är vi missledda av först journalisternas verk sedan politiker och därefter media i stort och alla de som ställer upp på "de godas sida" (men många av dem känner sig tvungna, ex artister, för att de ska få engagemang).

Här en intressant artikel av Mohamed Omar på det "DET GODA SAMHÄLLET", han har beskrivit hur han själv tog sig från att vara god muslim (obs hans mamma är svensk) till att bli kritisk till samma saker som vi här på bloggen är kritiska till.

http://detgodasamhallet.com/2016/02/22/slapp-journalistik-vilseleder-om-asylsokare/#more-3647

 
Ingen bild

Göta

24 februari 2016 12:09

Ingemar Ekman skriver (23:36) om Anna Kindberg Batra:
"Den bistra sanningen är nog att hon vet att hon inte är kapabel till statsministerposten. Det är därför hon är livrädd för ett nyval som skulle bevisa det."

Just precis! Kunde inte skrivit det bättre själv.


 
Ingen bild

Fredde

24 februari 2016 13:02

Lena!: mycket intressant artikel som både lyfter fram den ynkliga journalistiken och lycksökarna inom asylanter.

Utdrag: "Arash riskerade livet för att komma till Sverige”. Han beskrivs som en flykting som flytt undan Islamiska statens (IS) terror.

Arash trivdes dock inte i Sverige – landet levde inte upp till hans förväntningar. Efter att ha registrerat sig hos Migrationsverket hamnade han på ett asylboende i Pajala.
”Jag har blivit lurad”, säger han. Det fanns ingenting att göra där. Det var mörkt och tråkigt. Och det tar för lång tid att få sin ansökan behandlad. Därför bestämde han sig för att resa hem till Basra i Irak."

Ja, det som har pengar tar sig hit och söker lyckan, inspirerade av ryktet om det underbara landet Sverige.

 
Ingen bild

Göta

24 februari 2016 13:16

Tillägg till min kommentar ovan om att Kindberg Batra är livrädd för nyval eftersom hon inte är kapabel för en statsministerpost:

I och för sig förstår jag henne. Det krävs övermänskliga krafter att ta över och åtgärda det fruktansvärda kaos som hennes partiföreträdare Reinfeldt och hans MP-Allians drog igång under deras långa vansinnestid i regeringsställning, och vars resultat nu visar sig efter att den nuvarande regeringen fortsatt på exakt samma vettlösa sätt.

 
Ingen bild

Stefan A

24 februari 2016 13:48

Ja det går fort nu nästan svårt att hänga med, S och M skyller allting på invandrare, Jonas kommunisten och hans vapendragare på hatsiten aftonbladet har inte längre någonting emot jättevinster i viss skattefinasierad verksamhet, iaf. har man slutat prata om det, det som bara i går var dödsnazistfacismrasism är i dag fullt möjlig politik, tydligt är det viktigare VEM som säger vad än vad man säger, bort med fulmedia.....

 
Ingen bild

Maja Dacke

24 februari 2016 14:09

Jag håller verkligen med dig, Thoralf:

"Kyss mej i röven journalister!"

Men jag skulle aldrig tillåta det rent fysiskt - dessa äckelpaddor som har totalförstört alla schyssta journalisters renommé här i landet.

För övrigt undrar jag om myndigheter fortsatt mäta knarkutsläppet i Stockholm ... är det uppe i det dubbla idag, alltså 30 %? Att nästan var tredje stockholmare tar en joint dagligen ... Ni stockholmare som hittat hit - ni vet kanske?

Det skulle kunna förklara en del av idiotierna och vansinnet som pågår i Stockholm.

... Kyss mej i röven journalister! ...

 
Ingen bild

Stefan

24 februari 2016 15:11

@ Hulda mk1
Ylva Johansson som partiledare? Tillåt mig hånle... När man inte trodde att det kunde bli värre... Men det har ju å andra sidan blivit värre varje gång S bytt partiledare i snart 50 år så varför inte. Du har säkert rätt!

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 februari 2016 15:28

@pg. Tyvärr inget nytt. Allmänna Arvsfonden har sedan länge håvat in pengar till "multi-kulti" projekt. Testamente gäller om man ingen arvinge har.....

 
Ingen bild

Nizze

24 februari 2016 15:30

SD försöker närma sig moderaterna och föreslår att man ska samarbeta. Den enda reaktionen som man får är rent förakt. Är man verkligen så desperata att komma in i den "politiska värmen" att man tar vilken skit som hellst?

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 februari 2016 15:34

@ Ingemar Ekman + Göta. Ligger något i era funderingar. Vem vill ta över som kapten ett sjuknande skepp? När besättningen (regeringen + media)sitter och borrar hål i botten, trots av vattnet redan forsar in och 25 - 30% av passagerarna försöker stoppa dem och en grupp till har börjat höra det inforsande vattnet..

 
Ingen bild

Owe F LIDGREN

24 februari 2016 15:45

Svar till Ingemar Ekman (tnr 2323069)
Jag till att börja hedra oss båda som vågar och vill stå med våra riktiga namn bakom inläggen. Flera borde göra detta. Detta är absolut inget att vara rädd för. Däremot något att vara väldigt stolt över. Vi behöver absolut inte skämmas för våra åsikter på något sätt. Får vi eferföljare,månne?

Visst är det så Ingemar. Moderatledaren räds ett nyval. För då måste hon upp i arenan och förklara varför hennes parti varit med om att skapa det migrationselände som jag bara tror vi sett en början av. Sedan dessa moderata utspel.

Detta är enbart någon form av "solosång".

Det moderata partiet kommer aldrig att få med sig det gamla bondepartiet centern på detta. Centern vill ju helt öppna gränserna. Likaså folkpartiet.

Och KD hamnar med säkerhet utanför riksdagen vid ett val.

 
Ingen bild

Leon

25 februari 2016 07:24

Jag är givetvis för att kraven för medborgarskap stramas upp. Ett sådant ska medges till människor som aktivt visat att de har för avsikt att ge ett bidrag till Sverige som nation. Men det ska inte heller stramas upp så till den milda grad att personer som i övrigt visat sig ha dessa ambitioner utesluts p g a etnicitet, religiös tillhörighet eller "ursprungsnation". (Personligen skulle ett infört "idiotstopp" enligt förslaget för mig inneburit att min hustru och i utlandet födda dotter inte kunnat bli medborgare. Visserligen är de av kanadensisk härkomst och födsel...men förslaget skulle väl givetvis gälla generellt utan undantag...eller hur ?)

Leon d´O.....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards