thoralf

Direktlänk till inlägg 24 september 2018

RIKSDAGEN

Av Thoralf Alfsson - 24 september 2018 22:54

Någon undrar kanske varför jag inte kommenterar det som händer i riksdagen. Men det är så många andra som skriver och kommenterar det bisarra skådespel med omogna partiledare. På sätt och vis är jag glad att slippa deltaga i detta spektakel. Där en majoritet agerar som det knapptryckarkompani de nyligen valts in till.


Förr följde jag mer eller mindre varje nyhetssändning och på webben vad som händer i riksdagen. Måste säga att jag tappat mycket av intresset för vad som händer i riksdagen. Vuxna förtroendevalda som agerar som allt annat än vuxna. Annie Lööf är väl det mest bisarra exemplet. Hon har uppenbarligen redan glömt att hon företräder ett parti som bara fick 8,6 procent av rösterna i riksdagsvalet.


Jag beklagar dock att Björn Söder inte fick fortsätta som talman. Under åren i riksdagen fick jag stort förtroende för Björn Söder. Sedan anser jag att Björn har genomfört sitt uppdrag som 2:e vice talman på ett alldeles utmärkt sätt. I varje fall från min horisont. Skall bli intressant att se vilken ny roll Björn Söder kommer få inom riksdagsgruppen.


Tyvärr finns det mycket fulspel inom politiken! På alla nivåer. Men de som ägnar sig åt detta brukar till slut alltid avslöjas och då kommer räkenskapens timma!


PS


Idag hade vi det sista kommunfullmäktigemötet den innevarande mandatperioden. Jag hade inte förväntat mig att någon från Centerpartiet skulle be om ursäkt för de lögner som Jaafar Al-Jabiri skrivit om mig på Facebook. Men det hade varit en fin gest från centerpartisterna.


Jaafar Al-Jabiri har stängt ner sin Facebook! Ett tyst erkännande av lögnerna. Frågan är om Centerpartiet i Kalmar tänker placera Jaafar Al-Jabiri på kommunala förtroendeuppdrag?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pim

24 september 2018 23:28

Jimmie Åkesson gästade Aktuellt efter kvällens första nyhetsinslag. Dödförklarade där alliansen, och säger att SD inte har ett intresse av att släppa fram alliansen som helhet. Åkesson sa också att han har svårt att se Lööf och Björklund på ministerposter i en framtida regering.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

24 september 2018 23:33

Jag orkar inte ens kommentera Europas självutplånande beteende. Jag vill bara att alla muslimer åker hem. NU!

Turkiets president Erdoğan kommer inviga moské i centrala Köln under statsbesök 28-29 september
https://tinyurl.com/yb44nhgw
https://soundcloud.com/nyhetsbubbla/turkiets-president-erdo-an

 
Ingen bild

En som vet

25 september 2018 00:09

Nu var det dax med knivar i högsta hugg i c Kalmar. Det var bara skäggbarnen som var o lekte lite i vår brottsliga stad. Men Johan Persson tar det med en klackspark,lite roligt ska vi ha i vår vålsbsbefriande stad.

HAHAHA DET BÄSTA DOM HÖRT TALAS OM

 
Ingen bild

Fridolf

25 september 2018 00:34

Nu väntar vi bara på att Majoren Björklund och Rödluvan Annie kryper ner hos Stefan och Annie blir vice statsminister, Björklund blir utbildningsminister. En regering bestående av enbart M och KD kommer inte bli långlivad. Åkesson kommer i varje regering bli utesluten oavsett. Han måste inse detta nu. Tydligare bevis än igår finns inte.

 
Ingen bild

Björn

25 september 2018 01:43

Håller med. Vuxna människor som inte kan kravla sig ur sandlådan.

Såg en TV 4 intervju med Åkesson. Han är stridslysten. Tycker att han gjorde ett mycket bra intryck i intervjun och det har han fö gjort under större delen av valkampanjen.
Ska bli spännande att se fortsättningen på såpan i riksdagshuset.

http://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/det-ska-bli-intressant-att-avs%c3%a4tta-statsministerna-imorgon/vi-AAAAGmI?ocid=ientp

 
Ingen bild

Usch

25 september 2018 01:43

Bert Karlsson är patetisk! I sitt senaste videoklipp beklagar han sig över att Cissi Wallin åtalas för förtal av en oskyldig reporter. Nu plötsligt är han på feministernas sida. Annars älskar han att spy galla över Fi och Vänstern. Han beklagar sig idag över folk som skor sig på flyktingboenden, något han själv gjort i många år. Där sjönk den pladdergubben i mina ögon.

 
Janne

Janne

25 september 2018 04:17

Ja du Thoralf nu är det bara att vänta på att pendeln slår tillbaka,kanske redan i dag?

http://Homer

 
Ingen bild

Sverigevän

25 september 2018 07:25

Igår var alltså SD nyttig idiot som såg till att M fick sin talman och blev av med sin egen vice talman. Idag kommer mab tydligen att vara nyttig idiot igen och hjälpa alliansen.

 
Ingen bild

SM811

25 september 2018 07:48

Jag följde sju(k)klöverpolitikernas lekstuga.
Sedan får politiker beskylla Björn för något som han inte sagt och det låter de PK intervjuarna med om. Inga motfrågor där inte.
Hoppas innerligt att SD nu efter sveket från Alliansen röstar ned alla förslag som de kommer med. Annie och Jan är mycket otrevliga personer. Med det lilla väljarstödet som de har tror de att de är kungar i kommande Regering. Hoppas att talmannen inte kan få fram någon regering och att det blir ett extraval.

 
Ingen bild

SM811

25 september 2018 07:53

”Som tack för att vi valde att släppa fram deras kandidat, släppte de fram en kommunist. Otroligt svagt”, säger SD-ledaren Jimmie Åkesson till Aftonbladet.
https://nyheteridag.se/akessons-blytunga-kritik-mot-m-slappte-fram-en-kommunist/

 
Ingen bild

Skämt åsido!

25 september 2018 08:54

Det cacklas så mycket om samarbete över blockgränser nuförtiden. Olika konstellationer och bokstavskombinationer föreslås.
Så varför inte V+SD?
Det vore en spännande outsider!

 
Ingen bild

Friholt

25 september 2018 08:58

Det är inte bara akademiker som saknar bondförnuft. Även riksdagens centerpartister har blivit kommunister.

 
Ingen bild

Lotta_1

25 september 2018 09:15

Valresultatet 2018

Socialdemokraterna 28,26 %
Moderaterna 19,84 %
Sverigedemokraterna 17,53 %

Centerpartiet 8,61 %
Vänsterpartiet 8,00 %
Kristdemokraterna 6,32 %
Liberalerna 5,49 %
Miljöpartiet 4,41 %

Är det demokratiskt att dessa 5 små partier med så lite stöd bland svenska folket har sådan makt som de fått eftersom de gått ihop flera av dem? Har åtskilliga gånger hört deras partiledare stå i TV och säga att de måste tänka på sina väljare samtidigt som de genom sitt odemokratiska beteende förvägrar SD:s väljare samma demokratiska rätt att få våra åsikter värnade av det parti vi röstat på. Är det rimligt att ett litet extremistparti som Miljöpartiet kan få förstöra hela landet med sin sjuka massinvandring? Nu hoppas jag verkligen att SD ger igen med samma mynt och fäller varje regering som inte tar hänsyn till SD och dess väljares krav. Varför skall SD ta ansvar för den utveckling som 7-klövern orkestrerat?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

25 september 2018 09:20

Då var det dags för den lilla svansviftande hunden med de bedjande ögonen att dra sitt strå till alliansens stack genom att rösta nej till den stora svetsmannen från vänsterland.
Men hur vore det om SD´s ledamöter försov sig och missade röstningen? Eventuellt kan Söder, om han vill, gå ensam in för att rösta "avstå". Då får vi den situation vi nu har fyra år till.

Vad kan hända om SD avstår från att peta Löfvén? S kör väl som vanligt med "breda lösningar" efter att på sedvanligt sett kallat allianspartierna till överläggningar. SD har som bekant aldrig fått delta i sådana.

Men vad tycker alliansens väljare om att regeringen blir kvar? En och annan kommer att känna irritation. Helt säkert. När det är dags för budgetpresentation kommer ett bra tillfälle för alliansen att visa om de fortfarande totalvägrar att sammtala med SD. Gör de det så rösta på sin egen budget och sedan avstå.

Hur som helst SD har inget att vinna på att rösta på några statsministrar. Inget att förlora har de heller. Bästa utgångsläget inför nästa riksdagsval är att låta bli att rösta på någonting alls, annat än egna motioner.
"Vi har inget att göra med den politik som förts". "Vill ni ha förändrig rösta på oss".

Under väntans tider kan man drömma om den dag SD får 51% och förser sig med alla fyra talmansposterna utöver statsministerposten. Det behöver inte vara någon dröm. Åren som kommer vill nog egentligen ingen politiker vara med om att ta ansvar för.

 
Ingen bild

albert

25 september 2018 10:07

Denna lekstuga lägre än sandlådan. En parodi på demokrati.

 
Ingen bild

Christer

25 september 2018 10:39

Mitt tips inför talmannens uppgift att bilda en ny regering för Sverige går till Stefan Löfven. Jag tror att han lyckas med att spräcka alliansen. En ny regering med S + C + L + MP och med stöd av V.
M + KD får slicka såren tillsammans med SD.
En svekdebatt av Guds like kommer att uppstå bland främst M + KD samt från Näringslivet. Alliansen är därmed död för alltid. Men det blir ministerposter, och därmed en bra plats vid köttgrytorna för alla som är inblandade. Dåligt för Sverige? - Javisst! Polariseringen tar ytterligare ett steg mot avgrunden.
Detta scenario är inget jag önskar, men jag tror att den nya 4-klövern inte har någon undre gräns för sin nedmontering av Sverige. Och, handen på hjärtat C + L hade väldigt lite gemensamt med M. Så efter ett tag ser den nya 4-partiregeringen helt normal ut, och den extrema invandringen och kriminaliteten fortsätter. - Stackars Sverige!

Thoralf Alfsson

25 september 2018 10:56

Och stödet för en M+KD+SD regeringen kommer öka till över 50 procent!

 
Ingen bild

Pim

25 september 2018 10:44

Lövin: 83 % röstade inte på SD
Pontus Mattsson: 96 % röstade inte på MP, varför ska ni ha något inflytande?

https://twitter.com/assarsson/status/1044502277338386432?s=20

 
Ingen bild

onkel sven

25 september 2018 10:58

Jo,jomen Löfven kunde inte in i det sista låta bli att spy sin galla över SD ,en lång harang med bara negativt om ett av Sveriges största partier ! Tvi vale för stort styggt troll !

 
Ingen bild

Olle E

25 september 2018 11:46

Jag förstår att du känner dig trött och besviken efter valrörelsen.

Dock ska du veta att jag, även som icke Kalmarbo, följer din blogg varje dag och är imponerad av ditt arbete.
Ta bara inte i för mycket utan försök att vila och koppla av mellan varven.
Som tidigare kommer jag att följa din blogg varje dag och önskar dig lycka till i detta arbete.

Ha det bra och håll ut!

Olle E

 
Ingen bild

Nils

25 september 2018 13:22

Nu återstår det att se hur mycket Lill-Ulf vill regera ända in i kaklet. Väljer han Steffe eller Åkesson? Alla vet redan svaret. Åkesson blir dörrmatta igen.

 
Ingen bild

Spekuleringen med barn tydligen ingen lönsam affär

25 september 2018 14:55

Kalmar kommun har gått från att ha ansvaret för 220 ensamkommande asylsökande våren 2016 till 8 just nu.
Nerdragningen kostar mycket pengar och stora förändringar krävs i organisationen.
http://www.ostrasmaland.se/kalmar/fran-220-till-8-ensamkommande-pa-tva-ar/

 
Ingen bild

Bertil

25 september 2018 15:42

Thoralf, finns det någon gräns för förtal inom politiken? Inom hockeyn åker man på åtal om man beter sig alldeles för jäkligt men inom politiken verkar man kunna klistra påstående på varandra hej vilt, t.ex som Wallström gjorde mot Söder.

 
Ingen bild

Göta

25 september 2018 17:24

Det går bra för Annie "ända-in-i-kaklet" Lööf. Snart sitter hon kanske i en regering, kanske till och med som statsminister. Och hennes skyddslingar, de drygt 9000 så kallade "ensamkommande barnen", har nu fått tillåtelse från Migrations-överdomstolen att gratis få studera i våra svenska gymnasier.

Att döma av åldern på "barnen" förutsätter jag att det nästan uteslutande handlar om VUXENGYMNASIER.

När det gäller Annie antar jag att hon fortfarande har viss draghjälp från sina vänner i Bilderberg-gruppen efter att hon blev inbjuden dit 2017, och att det är därför hon utstrålar en viss säkerhet. Bilderbergarna sviker inte sina adepter i första taget, och deras härskande tentakler lär nog nå överallt på ena eller andra sättet.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

25 september 2018 17:49

Kommunresultat. Lite att glädja sig åt, faktiskt.

Fi kom in i nedanstående 13 kommunfulmäktige:, Umeå, Ödeshög, Gotland, Gnesta, Göteborg, Uppsala, Lund, Stockholm, Strömstad, Kiruna, Vilhelmina, Gullspång, Simrishamn.
Motion om att alla kommuninvånares kön ska ses som en social konstruktion är att vänta. Snöröjning och avloppsrening ska fortsätta ske utifrån ett genusperspektiv utan påverkan av patriarkatet. Alla barn ska vara hen till dess de konfirmerats.

MP kom INTE in i nedanstående 88 kommunfulmäktige: Malå, Sävsjö, Övertorneå, Arvidsjaur, Norsjö, Ånge, Sorsele, Eda, Älvsbyn, Åsele, Munkfors, Vilhelmina, Nordmaling, Pajala, Ragunda, Dorotea, Bjurholm, Malung-Sälen, Vansbro, Storfors, Hällefors, Arjeplog, Gnosjö, Högsby, Berg, Storuman, Haparanda, Härjedalen, Tingsryd, Rättvik, Skinnskatteberg, Vindeln, Hagfors, Dals-Ed, Karlsborg, Töreboda, Robertsfors, Tibro, Fagersta, Hofors, Vara, Överkalix, Uppvidinge, Sollefteå, Olofström, Hultsfred, Hjo, Torsås, Färgelanda, Leksand, Bengtsfors, Bjuv, Boxholm, Lycksele, Nybro, Gullspång, Kiruna, Vetlanda, Strömsund, Norberg, Filipstad, Sölvesborg, Oskarshamn, Hylte, Nordanstig, Degerfors, Torsby, Mönsterås, Kungsör, Osby, Åstorp, Timrå, Älvdalen, Surahammar, Avesta, Kramfors, Borgholm, Bromölla, Ovanåker, Säffle, Valdemarsvik, Örnsköldsvik, Bräcke, Köping, Herrljunga, Markaryd, Vimmerby och Östra Göinge

Mina tankar går till alla barn och gamla i kommunal omsorg som slipper motioner om att käka gräs "för miljöns skull".
Jämfört med 2014 så ökade antalet muppfria fullmäktige från 28 till 88 st. Sug på det satans välfärdsförstörare!


SD kom in i alla landets 291 kommunfullmäktige.

 
Ingen bild

Observer

25 september 2018 19:05

DET FARLIGA MED MIGRATION

Ser vi idag 100 år senare resultatet utav.
Sedan massemigrationen till Amerika då 1/3-Del av vårt lands befolkning stack till USA.
De som emigrerade var inte den konflikträdda eller ängsliga typen av människor. -De var de drivna och modiga.

Vad som hände var att vårt land förlorade i stort sett samtliga med denna personlighetsegenskap, Och det visar sig idag tydligt med en ytterligt konflikträdd befolkning i stort. De konflikträdda är i klar majoritet idag. Det är därför det fungerar så bra med åsiktskorridoren i Sverige! -En veritabel dröm för en diktator med andra ord. Den konflikträdda skocken gör precis som de blir tillsagda. Dessa skulle troligen gladeligen kliva ombord i godsvagnar på väg mot utrotningsläger i tron att de fått nytt jobb och skulle gladeligen rösta på samma ledare ånyo trots att dessa ledare tagit av dem alla pengar i en 100%-ig skatt.
Med andra ord, Sveriges balans av personlighetstyper rubbades och nu finns bara ca 20% kvar med lite "go" kvar.

De konflikträdda fungerar ungefär som en ungdom; De har sin ståndpunkt klar och tänker inte ändra på den, Även om de blir presenterade för fakta som visar annorlunda. För dem är fantan inte viktig, utan vem det är som säger saken. Låt mig ta ett exempel:
En ungdom får höra av sin bästa kompis att det är ok att köra moped om man druckit tre starköl. Att sedan föräldrarna presenterar fakta som visar att detta inte är ok spelar inte någon roll. Och det är det här som är så vansinnigt farligt med personlighetstypen som är konflikträdd hos vuxna!

Vederbörande har ett antal för sig själv givna informationskällor, Det kan vara Aftonbladet eller Expressen eller SVT eller bästa vännen. Han har från början bestämt sig att dessa källor alltid talar hans "sanning".
-Varför?
Jo, därför att denna personlighetstyp avskyr intern o extren konflikt. Det är av bekvämlighetsskäl -Då slipper han att det ev uppstår en konflikt, i huvudet eller externt.

Den konflikträdde ifrågasätter inte något på mötet på jobbet, Det känner ni säkert igen? Och att dem utgör större delen av gruppen!
Den konflikträdde tar aldrig itu med obekvämligheter förrän han själv drabbas så pass mycket att han helt enkelt måste. Den konflikträdde skulle ALDRIG ta itu med eventuellt uppkommande problem i förtid -Det skulle bli för jobbigit för honom.

Därför är det ett problem att vi har en befolkning som till alltför stor del består av konflikträdda invivider. Det är också därför som Sverige drabbats hårdast i Norden i det Europeiska vanstyret.

Därför är givetvis denna människotyp inte meningsfull att ha med i röstningar eller val heller.

Vad som måste göras inför framtiden, Om man skall kunna gå vidare mot ett modernare samhälle är såklart att ha en motsvarande "Anställningsintervju" med varje röstberättigad individ och rösträtten istället förvärvas. De som inte äger tillräckliga kunskaper eller ryggrad skall inte ha rätt att få rösta. Lika lite som den som är för rädd för att våga vrida på ratten i en bil, få köra bil. DET ÄR INTE SVÅRARE ÄN SÅ HÄR. Tänk bara om vi hade 80% i trafiken som var odugliga på att köra?!!

Man kan inte ha det så!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

25 september 2018 19:43

Vad kommer att hända i vårt landsting?
S+V = 29 mandat
M+C+L+KD=28
SD=10

34 mandat behövs för majoritet.

Ser ut som i riksdagen fast muppfritt. (Vajert!)

Thoralf Alfsson

25 september 2018 23:46

S+C+L= 36 mandat

Där har du kommande majoritet i Kalmar läns landsting eller regionfullmäktige från 1 januari.

 
Ingen bild

Adam

25 september 2018 19:48

Antingen blir det en ny DÖ eller kommer Annie och Jan gå över till Steffe nu när sprickan i Alliansen tycks öka. Att dessa partiledare fortsätter leka charader är häpnadsväckande. Att rösta bort något borde förutsätta att man har någon som helst nykter syn på ett framtida styre, något som helst tycks saknas hos de flesta. Ebba och Uffe måste vara de mest pinsamma för tillfället. "Allijangsen ska styra med stöd av Stefan Löfven". Vem tror på det?

 
Ingen bild

R.I.P Alliansen

25 september 2018 22:01

Idag såg Ulf Kristersson påtänd ut och sluddrade i talet i intervjun med SVTs Mats Knutsson.

Inte att utesluta mediciner och droger för att uthärda denna svåra tid för politikertopparna.

Ulf tror jag är nära att stupa tyvärr. Han har inte heller ett stabilt psyke att bli statsminister.

Ett omänskligt tryck pressar honom. Han har avsatt Statsministern utan att ha realistiskt valbart alternativ. Det är riktigt oansvarigt, lika så att EBT nu plötsligt ger ett annat besked om SD.

Alliansen dog bokstavligt ikväll.

 
Ingen bild

Anders

25 september 2018 22:21

Du är helt fantastisk. Du klär av byxorna på dina motståndare!

 
Ingen bild

Christer

25 september 2018 22:31

Det tassas försiktigt i spalterna i våra tidningar här i Kalmar/Öland om vilka som ligger bakom knarkrykten vid skolor, olovligt hotfullt uppehälle på andra skolor, knivskärningar på stan, pårökta personer åker fast i poliskontroll etc. Peter Boström på Ölandsbladet är närmast att ta bladet från munnen i dagens tidning. han skriver rent ut att det handlar om ensamkommande och några "Svenssons". Tror att han velat skriva mer rakt på sak, men är förhindrad av tidningens ägare Gota Media.
Tänk om några makthavare kunde se sambandet mellan dagens beslut i Migrationsöverdomstolen att låta 9000 unga afghanska män stanna i Sverige, och fortsatt våld och droghandel vid skolor och köpcentra. I stället för att ta tag i problemen väljer våra makthavare (som Löfven i Riksdagen idag) att angripa de som varnat för utvecklingen. Han hojtade som vanligt om rasist/fascist/nazister. Sverige är illa ute, och det blir värre för var dag.
En 13-åring blev svårt knivskuren i Linköping idag. Offret var en svensk kille och förövaren en ensamkommande. Precis som alla trodde, precis som vanligt. Och de faktiska förhållandet skrivs inte ut av media, precis som vanligt.
Stackars Sverige och alla dårar som röstade för ett fortsatt förfall!

 
Ingen bild

Magnus

25 september 2018 23:42

Thoralf, funderade du aldrig när du var ung att arbete i rättsväsendet, t ex advokat? Tror du hade passat som det :)

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 08:44

Det sveket mot SD som Alliansen visade i Riksdagen när talman skulle väljas hoppas jag att Alliansen spricker. SD hataren Jan Björklund sa igår att om SD får något inflytande hoppar SD hataren av Alliansen. Sedan tror svikarna att de skall få passivt stöd av SD. Endast idioter kan resonera på det viset. Sedan nyval och MP ut tillsammans med SD hataren Jan.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 08:58

Skandal.
Regeringskansliet i uppror mot Löfvens avsked
https://samtiden.nu/2018/09/regeringskansliet-i-uppror-mot-lofvens-avsked/
Alla 65 skall avskedas som skrivit på.

 
Ingen bild

SM811

26 september 2018 09:07

Den moraliska rötan i rörelsen…
https://petterssonsblogg.se/2018/09/26/den-moraliska-rotan-i-rorelsen-2/#more-265320

 
Ingen bild

D.Ö

26 september 2018 14:45

Det kommer bli en ny kartell, en DÖ 2,0.

 
Ingen bild

oveg

26 september 2018 16:12

Andan i Riksdagen går ju igen över hela fältet, se bara på hur mycket rabalder det är runt Bokmässan där vuxna s.k intellektuella inte kan fördra alster med en annan problembeskrivning. Det är ju bedrövligt inskränkt, med en konstig syn på vad demokrati egentligen innebär. Och sen har vi otyget med militanta motdemonstranter till snart sagt varje försök till politisk opinionsyttring i det offentliga. Det märkliga är att detta primitiva skrikande är så framgångsrikt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se