thoralf

Direktlänk till inlägg 13 september 2018

PRIDEPARADEN

Av Thoralf Alfsson - 13 september 2018 15:46

 


I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra nytta av paraden inför valet den 9 september.


Nu blev det inte riktigt så. Miljöpartiet klarade inte spärren till landstingsfullmäktige och i Kalmar kommunfullmäktige så halverades partiet, från 4 mandat till 2 mandat. Så det hjälpte inte med en Prideparad.


Under lördagen blev vi i vår valstuga verbalt påhoppade ett antal gånger under dagen och framåt eftermiddagen kom det flera ganska obstinata tjejer men även några killar som deklarerade att de röstade på Vänsterpartiet. Stämning blev rätt otrevlig och vi stängde valstugan tidigare än vad vi tänkt oss. Tänk om vi Sverigedemokrater skulle uppträda på samma sätt. Det är olika måttstockar.


Jag hade ju deklarerat på bloggen att jag skulle räkna hur många som deltog på Prideparaden. Tidigare år har media grovt överdrivit antalet som går i paraden. Förra året räknade jag också och kom fram till ca 30-50 procent av vad som uppgavs i media, något som jag skrev om på bloggen.


Efter att jag läst medias artiklar om årets Prideparad så finns det knappast en enda siffra om hur många som gick i paraden. Däremot skriver en tidning att det var ca 5 000 som rörde sig på Kvarnholmen i samband med paraden. Men det pågick också Kalmar Horse Show alldeles i närheten vid Fredriksskans.


Jag räknade till ca 1 450 deltagare! Om man lägger till 10 procent så var det inte mer än max 1 600 personer som deltog i paraden. Att det utöver det skulle varit 3 400 personer till, håller jag för mycket osannolikt.


 Intresset för denna Prideparad i Kalmar håller på att svalna rejält.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Ölandsbonde

13 september 2018 16:29

"PRIDE S - Framtidspartiet", står det. Vet de inte hur barn blir till? Om alla är Pride vilka ska då göra babysarna? Eller ska vi helt övergå till ensamkommande flyktingbarn?

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 september 2018 16:47

ÖB sjunger och dansar på pride-festivalen i Stockholm.

https://twitter.com/essingeper/status/1025733287078240257

ÖB gör det svenska försvaret och dess anställda en otjänst genom att dra ett löjes skimmer över verksamheten.

 
Ingen bild

Me

13 september 2018 17:14

Vad är skillnaden mellan den svenska SVT och den nordkoreanska tv:n?
På SVT pratar man svenska, medan man på den nordkoreanska pratar man koreanska.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 september 2018 18:32

OT
Stefan Löfven… en besynnerligt fyrkantig man.
Som en skokartong.

 
Ingen bild

Von Kätting

13 september 2018 18:39

Antar att ÖB:s märkliga manifestation är ämnad
att avskräcka "den lede fi"? Föreställ er
reaktionen i normala länder...

 
Ingen bild

Lena1

13 september 2018 18:42

Pride är överreklamerad, skönt att höra att det inte alls är så många som går i paraden såsom msm säger. Det värsta är offentliga människor som ska visa hur Pk de och gärna "filmar" för att synas, de ska helt enkelt ge f-n i att göra sig till apekatter eller papegojor, det är INTE deras uppdrag.

 
Ingen bild

Truth

13 september 2018 18:44

Sanningen om Lill-Ulf och hans förespråkande av öppna gränser:

https://youtu.be/Y852ZuK-BA0

 
Ingen bild

Lena1

13 september 2018 18:47

Annat ämne:

How should white people respond to Ani-White attacs? Jesse lee Peterson, svart och känd i US som har häpnadsväckande saker att säga, bl a att attack på de vita samhällena och även de vitas makt i US är mycket farlig. De färgade har en så dysfunktionell bakgrund och kan inte organisera ett samhälle.


https://www.youtube.com/watch?v=5KgrWnZDTmo

 
Ingen bild

Christer

13 september 2018 18:56

Jan Helin säger idag att "Vi blev utnyttjade som politisk motpart" när SVT markerade mot Jimmie Åkesson i partiledardebatten. Vilken idiot! Som om SVT skulle kunna vara en motpart till SD! Vilken människa skulle kunna få för sig något sådant? Uttalandet är ännu en variant på - Skiter björnen i skogen?

 
Ingen bild

Parvus

13 september 2018 19:04

Jan Guillou sade en gång att "det finns inga som som är så intoleranta som den svenska vänstern - det borde väl jag veta!"

 
Ingen bild

Tony

13 september 2018 19:30

En fjollparad är inget upphetsande, möjlige kan det vara intressant se vilka typer det finns.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 september 2018 19:55

SD får inte vika ner sig vid regeringsbildningen.
Dom måste löpa linan ut för att få till ett nyval.
I annat fall är Sverige förlorat för all framtid.
Det är sista chansen !

 
Ingen bild

Friholt

13 september 2018 20:04

@ Hasse Pannband 16:47 Ja, när ÖB går i pridetåget och apar sig så är det absolut det ultimata beviset på vår nations dekadens. Var går gränsen?
Ingen höjer en röst för att klandra honom. Men man varnar för Putin som förmodligen inte ens gitter bry sig om en nations försvar som representeras av en prideflagga.

 
Ingen bild

Thomas

13 september 2018 20:54

Hade du räknat med att få 5% av rösterna?
5 av 100 hade jag trott du skulle komma upp i.

Har du analyserat varför det bara blev runt 2%?

Thoralf Alfsson

13 september 2018 21:36

Förklaringen är att alla kryssar Jimmie Åkesson. Jag skulle vilja veta varför så många gör det och vad de vill uppnå med ett kryss på Jimmie Åkesson

 
Ingen bild

Thomas

13 september 2018 21:04

Thoralf, du gör ett stort arbete för SD. Du får ingenting tillbaka från ledningen. Inte ens en riksdagsplats, petad och finns långt ner på listan.

Har du aldrig funderat över att gå med i Alternativ för Sverige?

 
Ingen bild

Parvus

13 september 2018 21:07

@Hasse Pandband. Man blir inte ÖB på grund av kompetens utan hur följsam man är mot de politiker inom regeringen som man blir utsedd av.
Är politikerna det minsta tveksam om lojaliteten så blir man inte ÖB.

 
Ingen bild

Boris

13 september 2018 21:59

Tvärtemot vad många tror är ÖB främst en politisk figur. Han leder inte ens landet i krig. Det gör C-insats.

 
Ingen bild

Christer

13 september 2018 22:13

Såg i slaskpressen att Jimmie Åkesson ska vara med i Skavlan i morgon (fredag). Jag är ju en enkel människa, och fattar inte vad han ska dit att göra. Skavlan var så jävla ful mot Jimmie förra gången (2015) han var med. Fattar inte vitsen med att vara med där.
Men vi får väl se, det kanske blir ett bra program. Men Skavlan är en uppskriven tönt!

 
Ingen bild

Rune

13 september 2018 22:50

Ja, det är verkligen mystiskt med dessa kryss på Jimmie Åkesson. Varför har de gjort det? Han stod ju redan som nummer 1. Han behöver inget kryss. Det är ju de som står nedanför som man flyttar upp till 1 med ett kryss. Ett mysterium?

 
Ingen bild

Thomas

13 september 2018 22:55

Har du energi och ork kvar att kämpa tills nästa val? Jag hoppas valkampanjen kan lyckas då.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 september 2018 02:03

Om inte valresultatet gick vår väg, får vi ställa våra förhoppningar på vad den annalkande lågkonjunkturen kan ge. Då blir det inte lajbanskul att vara ekonomiansvarig i t.ex Borlänge, Malmö eller Göteborg.👍👍😊

"Vad betyder det i klartext? Om BNP per invånare växer med en procent närmaste fyra år i stället för normala två kommer välfärden under en mandatperiod tappa ca 250 miljarder kr, pensioner bli lägre och kommuner tvingas skära."

https://tinyurl.com/ydecttdt
https://www.facebook.com/tino.sanandaji/posts/10155919205508231

Finspång närmar sig.

 
Ingen bild

C Amdersson

14 september 2018 05:37

@Thoralf Alfsson 13 sept 21:36

Jag har också svårt att förstå varför så många kryssade Jimmie Åkesson. Hab var ju garanterad en plats i riksdagen nur som helst. Om inte SD hamnat under spärren förstås. Jag kan inte toökat det som an fientlig aktion emot dig. Att du skulle sättas på plats. Att de inte förstod vad de gjprde ska vi väl inte tro.

Du borde ga informerat bättre om alla valprocedurer här på din blogg. Innan valet! Men det är lätt att vara efterklok.

Ny tjafsar de om nyval i spalterna. Det blir inget nyval möjligen ett extra val. Blir det något extra val blir det blankt för min del. Inte fientlig mot enda.

 
Ingen bild

Hoppalong

14 september 2018 08:37

Tycker du skall begära ut valsedlarna och se om de möjligtvis t.o.m är förtryckta kryss.

 
Ingen bild

Niklas R

14 september 2018 09:21

Angående tjejerna som röstade på V.
Ni kunde bara svarat: "Det var ju trevligt att ni röstat på en ideologi som dödat 250 000 000 människor men som aldrig räddat en enda själ."

 
Ingen bild

Christer

14 september 2018 09:35

Angående alla kryssen på Jimmie Åkesson. Jag tror att folk på sitt lite grovhuggna sätt resonerat som att "Jimmie är en jävla bra grabb, det kröner vi med ett kryss", och det utan närmare kännedom vad ett kryss egentligen innebär. Ett kryss betyder för dessa ungefär detsamma som "tummen upp"!
Men läget är inte så dåligt i alla fall. Vi får slicka såren och ta nya tag!

 
Ingen bild

Pepparholm

14 september 2018 10:26

Vi får nästan dagligen läsa i alternativa media hur djupt vårt land är infiltrerat av främmande kulturer och lobbygrupper i politiska partier och myndigheter på central, regional och lokal nivå. I landet finns lycksökare och marodörer, ingen vet hur många och var. Ingen ansvarig bryr sig konkret, utom verbalt fram till valdagen. Den som vill agera på riktigt måste gå till SD och då hånas av etablissementet med statsministern som härförare. Varför ska vi vara lydig mot staten när statsministern inte vill tala med oss?

Det vi måste kräva är att de som fått maktpositioner för landet tar sina uppdrag på allvar och inte blundar för framtiden. De ska bädda för våra barn. Vem kan tro att t ex dåvarande ÖB Stig Synnergren skulle fjanta sig i en Prideparad. Eller att ministrar som misskött sina ämbeten efter några veckor skulle återkomma som aspiranter till än högre makt. För att inte glömma partiledare som erkänner dåligt omdöme i lagstiftningsbeslut och sedan anser sig mogen som statsministerkandidat.

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 september 2018 10:36

Förstår inte detta med röstningen

Tittar på valmyndightens sida där det just nu 2018-09-14 kl 10,30 är följande resultat i kontrollen av röster Riksdagsvalet

MP 3,93%
SD 18,81%
M 18,58%

Och kontrollen blir inte klar i dag
Undrar varför så många inte undrar över alla spekulationer, om hit och dit och en massa annat

https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html

https://data.val.se/val/val2018/slutresultat/R/rike/index.html


 
Ingen bild

Ölandsbonde

14 september 2018 10:57

Repris.
Ölandsbonde

Torsdag 13 sept 13:58

Många inlägg nu om att det är något fel i att Alfsson inte kryssades i tillräcklig omfattning.

Röster på partiledaren i procent av alla röster på partiet. OBS! ej färdigräknat!

Blekinge 32,6%
Dalarna 31,7%
Gotland 33,2%
Gävleborg 29,3%
Göteborg 25,7%
Halland 29,6%
Jämtland 32,3%
Kalmar 30,4%
Kronoberg 29,4%
.. och så kan man säkert fortsätta. Det står ändå tydligt klart att Åkesson är den som flest, av de som har kryssat, röstat på.
Vissa tycks tro att det är felkryss av de som inte vet bättre eller kanske skett av elakhet mot Alfsson. Jag tror att orsaken är den att man som väljare vill visa att man är tillfreds med Åkesson som partiledare och vill visa sitt stöd.

Jämför mam med KD, som också hade en spikad riksdagslista, så ser det lika dant ut för Thor med skillnaden att hon ligger på ungefär 10% lägre kryss. Detta gäller för de ovanstående kretsarna med undantag för Dalarna och Halland. Orsaken är att i de länen har KD gått fram med egna listor utan Thor.

För Kalmars del, och alla andra områden, gällde att de av SD´s valberedning nomirerade personerna skulle toppa ALLA SD´s listor. Egna listor fick inte användas med undantag av att man plussade på med några kandidater utöver de av valberedningen föreslagna och sedemera av partiet valda att representera SD i riksdagsvalet.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

14 september 2018 10:58

Alfsson.Varför inte lägga upp en frågeenkät om varför folk röstade på Åkesson, så slipper kanske flera att spekulera.

 
Ingen bild

SM811

14 september 2018 11:49

Sprid.

DN och GP raderade artikel där Dalai Lama uppmanar flyktingar i Europa att återvända hem
https://samnytt.se/dn-och-gp-raderade-artikel-dar-dalai-lama-uppmanar-flyktingar-i-europa-att-atervanda-hem/

 
Ingen bild

Denna överlöpare är ingen Sverigedemokrat

14 september 2018 12:49

Hens tidigare artiklar är motbjudande.

Valet var en läxa för oss – men skyll inte på valfusk

För oss på Nyheter Idag är valet också en lärdom. Vi har bombat på med Sentio-mätningar, det institut som tidigare varit bäst på att pricka in SD. Den här gången blev det tvärtom och det rejält. Sista mätningen innan valet gav SD 24.0 procent och resultatet blev dramatiskt lägre.
Vad detta beror på kommer vi givetvis analysera och titta närmare på. Några faktorer tycker jag mig se redan nu som är värt att uppmärksamma. Kristdemokraterna gjorde en stark valrörelse och Ebba Busch Thor stack ut i tv-rutan. Det gav utdelning för KD och jag tror de naggade SD i kanten. Det kan förklara en del av SD-resultatet, men inte allt.
Min bedömning är att SD var inte beredda på de attacker som kom från framför allt Socialdemokraterna. Det var inte bara S som mobiliserades i valrörelsen, det var ABF, LO, Hyresgästföreningen och gud vet allt. Det var fulspel, armbågar och ren grisbrottning.
Chang Frick
chang.frick@nyheteridag.se

 
Ingen bild

Bilderberg

14 september 2018 13:34

@Thoralf:

Bilderbergsgruppen har beslutat att Annie Lööf ska bli statsminister. Lövin öppnar upp för det idag, många pratar om det, fler partier öppnar upp för detta. Dags att fly landet på riktigt.

Hur ställer sig SD till Annie i denna roll? Kommer ni rösta för henne?

Thoralf Alfsson

14 september 2018 18:30

Det kanske inte är så dumt. Låt henne bli statsminister och sedan misslyckas och hennes regering får kasta in handduken.

Då har Annie Lööf gjort sitt i politiken och är därmed sannolikt borta inför ett extra val eller det ordinarie valet.

 
Ingen bild

Leon

14 september 2018 13:40

@ SM811

Vilket är ännu ett av Dagerlinds fantasifoster.
Artikeln står att läsa i sin helhet här http//www.dn.se/nyheter/sverige/dalai-lama-i-malmo-flyktingar-ska-atervanda/

 
Ingen bild

Ricky

14 september 2018 14:26

Rödluvan Annie Lööf ska visst bli nästa statsminister!

 
Ingen bild

Tom

14 september 2018 15:06

Tuffe Uffe fortsätter hävda att han ska bli statsminister. Han skulle avsätta Löfven lät det. Det har gått några dagar och än är han inte avsatt. :)

 
Ingen bild

R.I.P

14 september 2018 15:14

http://www.barometern.se/kalmar/tredje-hoga-chefen-slutar-pa-kommunen/

Benny Wennberg slutar som förvaltningschef. Ja, vem kommer sakna honom? Tydligt är att det är svårt att få personal till kommunen Kalmar och definitivt kompetent sådan.

Thoralf Alfsson

14 september 2018 18:27

Han är ju politiker för Centerpartiet i Borgholm. De har ju gått ihop med Socialdemokraterna har vi kunnat läsa idag. Nytt politiskt uppdrag?

 
Ingen bild

calle

14 september 2018 15:22

tror rösträknar själva suttit och kryssat för Jimmy för att sabba för thoralf. det är politiskt korrekta som jobbar med valfusk-nämden.

tänk om det vore afs och sd som fick jobba med rösträknande, då skulle 7 klöverns kreatur inte vilja ha det valsystem som nu är.

 
Ingen bild

Elisabeth

14 september 2018 15:51

Borgarna vill inte bara ha statsministerposten utan även talmansposten. Ulf K borde nog tagga ned en aning!

 
Ingen bild

Yes

14 september 2018 15:55

Äntligen ska pajas Benny Wennberg sluta på serviceförvaltningen.

 
Ingen bild

Hen

14 september 2018 16:21

@Sven Dacke:
Skillnaden mellan den preliminära och den slutliga räkningen brukar vara högst marginell. Det är ganska meningslöst att studera staplarna innan alla valdistrikt är kontrollräknade. I skrivande stund återstår hela 1647 distrikt, däribland många i storstäderna. Kontrollräkningen lär bli klart först i helgen.

 
Ingen bild

De passar inte in

14 september 2018 16:45Passar turken Metin Sahindal, som mördade sin dotter Fadime för att hon hade en svensk kille, in i Sverige?!

---- Omröstningsämne?!

 
Ingen bild

Åsa

14 september 2018 17:03

Alfsson, hade varit kul med ett blogginlägg om valet. Varför det bara blev 17,5. Och hoppas du orkar göra en ny personvalskampanj om 4 år.

Jag tror du var lite för sent ute med kampanjen. Vad har du lärt dig av kampanjen, vad kommer du göra annorlunda nästa gång?

Thoralf Alfsson

14 september 2018 18:35

Jag har lärt mig en hel del. Både positivt och negativt.

Det finns vissa saker som jag skulle göra annorlunda. Vi får väl se om jag har hälsan och lusten när det är dags nästa gång.

Jag tror inte det dröjer 4 år innan nästa val till riksdagen.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 september 2018 18:00

Thoralf – du måste lära dig av Leila Ali Leili från Göteborg hur man blir inkryssad till riksdagen. Hon är en doldis och inte ens högt uppsatta företrädare för Miljöpartiet har träffat henne. Hon väntas bli inröstad tack vare alla östafrikanska invandrare i Angered. Skulle så bli fallet så får riksdagen ett huckle i plenisalen.
http://www.friatider.se/hon-kan-bli-milj-partiets-nya-riksdagsledamot

Thoralf Alfsson

14 september 2018 18:41

Det blir nog bra.

 
Ingen bild

Iceman

14 september 2018 18:22

Är nästan chockad. Redan 2004 publicerades i Kristianstadbladet en artikel som belyser vårt lands problem på ett mycket frispråkigt sätt. Min chockkänsla berodde på att jag plötsligt kände en air av frisk luft, något som det är ont om i Värdegrundens kulturmarxistiska Sverige. Jag mindes kort hur det var att få tala och tänka relativt fritt, jag kände mig levande igen för några ögonblick. Värdegrunden är som en våt säck som kväver och förtar all glädje.

Redan 2004 hade någon denna insikt om vad som väntade. Remarkabelt.

http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/sverige-har-blivit-en-demokratur/

 
Ingen bild

Go

14 september 2018 18:36

Benny Wennberg har nog insett att han inte längre är önskvärd på stolen. Kan vara ett förtäckt avsked.

 
Ingen bild

Pepparholm

14 september 2018 19:37

”Naturskadeexpert” Pär Holmgren från Länsförsäkringar var i Helsingborg och skrämdes. Säkert med högt arvode. Han sa att: ”Haven kommer att fortsätta att stiga även om vissa skånska kommuner inte vill det”. Reportaget i Sydsvenskan kunde ha skrivits av Holmgren själv.

 
Ingen bild

Ingen global uppvärmning då

14 september 2018 20:06

Sommarvärmen är på väg tillbaka.
I flera delar av landet väntas över 20 grader nästa vecka, och med lite tur temperaturer på upp till 27 grader.
Orsaken: En orkan som för med sig hetta från Afrika.
– Det kan vara sista svängen för i år, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm

Sommarens sista suck
Den annalkande värmen kan vara sommarens sista suck. Så passa på att njuta, uppmanar meteorologen.
https://www.expressen.se/gt/afrika-varmen-ar-pa-vag-till-sverige/

 
Ingen bild

Lena1

14 september 2018 20:40

@Iceman Tack för länkningen till texten skriven 2004, vilket man inte kan tro, den känns helt aktuell. ""Sverige har blivit en demokratur"

"Nationalstaten Sverige står i vägen för "tillväxten" och måste därför avskaffas eftersom allt nu mäts i kapital. Det svenska folket är nu för homogent och nordiskt för att passa in i bland framtidens proletära konsumenter, därför måste det svenska folket bort".

Ska bli intressant att se vad Jimmie Åkesson har att säga på Skavlan om det kulturkrig som pågår allt jämnt.

 
Ingen bild

Anders

14 september 2018 20:54

Måste vara tråkigt att arbeta hårt för ett parti utan att få någon uppskattning (riksdagsplats). Dessutom inte ens få något nämnvärt stöd i det egna länet, där partiet dessutom fick mycket färre röster än i övriga landet. Kanske dags att byta parti, Thoralf?

 
Ingen bild

Iceman

14 september 2018 21:05

Mycket tråkigt att du inte kom in i riksdagen. Vi hade behövt någon som du. Tycker det luktar valfusk om hela anrättningen i år. :(

 
Ingen bild

Skämt åsido!

14 september 2018 21:25

@ Pepparholm
För att bli inkryssad i Riksdagen
Gör som Leila Ali Leili
Anlita en imam!

 
Ingen bild

Åsa

14 september 2018 21:43

Europaparlaments val snart? Kan man kryssa in dig där kanske?

 
Ingen bild

jodå

14 september 2018 23:32

Miljö- och utsläppsproblem kan bara lösas genom repatriering.

Läs själv: https://petterssonsblogg.se/2018/09/14/for-klimatet-och-miljons-skull-begransa-invandringen/

 
Ingen bild

Åsa

15 september 2018 03:51

Hur är det möjligt för Leila Ali Leili att kryssa in sig? Har MP andra kryssregler än SD Thoralf?

Thoralf Alfsson

15 september 2018 04:41

Vallagen gäller lika för alla partier

 
Ingen bild

Ludvig

15 september 2018 07:12

Hoppas verkligen att intresset för Prideparad svalnar.

 
Ingen bild

Åsa

15 september 2018 07:46

Jag var nästan 100% säker att du skulle få 5% av kryssen. Antar att du kände likadant. Hoppas bara energin och glöden finns kvar tills nästa val så får du försöka igen.

Thoralf Alfsson

15 september 2018 08:04

Det återstår att se när den dagen kommer

 
Ingen bild

Vad har Jimmie i Danmark att göra?

15 september 2018 08:34


Mikael Eriksson
@_MikaelEriksson


Imorgon bär det av till Danmark. Jimmie Åkesson ska tala på DF:s riksårsmöte. Nästa år är det val till Folketinget och självklart hoppas vi på en lyckad valrörelse för DF. Ser fram emot att få träffa våra vänner igen :-) #svpol
Dansk Folkeparti

@DanskDf1995

I morgen begynder Dansk Folkepartis årsmøde i Herning Følg med på #DFårsmøde18 #dkpol
12:33 - 14 sep. 2018

88

20 personer pratar om detta


Är inte Sverige viktigare i detta läge.
Se till att utkräva nyval då otillbörlig valpåverkan skett i detta avlånga land.

 
Ingen bild

Nämen oj-Malena Ernmans dotter

15 september 2018 08:43

Här skolstrejkar 15-åriga Greta Thunberg – för klimatets skull.
Hon tänker sitta utanför riksdagshuset varje dag fram till valdagen, i hopp om att engagera människor.
– Det är min moraliska skyldighet att göra vad jag kan, säger hon.
http://www.nyhetsrullen.se/greta-15-strejkar-frn-sin-skola-fr-klimatet/2789858.htm

Malena Ernmans dotter Greta Thunberg har skolkat från skolan och strejkat för klimatet utanför riksdagshuset.
Nu bjuds hon in till klimatmöte av Arnold Schwarzenegger.
”Räkna med mig. Hasta la vista baby!”, skriver 15-åringen på Twitter.
https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/0EyvR2/ernmans-dotter-skolkar-for-miljon-hyllas-av-schwarzenegger

Kändis/journalistnepotismen förnekar sig inte.

 
Ingen bild

calle

15 september 2018 10:20

ölandsbonde 1a kommentar: pride och genuspedagogik är direktiv från globalisteliten. hjärntvättsverktyg för att få Svenskar och Tyskar att utplåna sig själva på 2-3 generationer. george soros lobby organisationer anställer väl folk som inte vill arbeta, utan vill ha betalt för att hjärntvätta andra. det finns även kalergi-planen. varje år smids nya planer och kontakter på www. bilderbergmeetings.org

 
Ingen bild

Niklas R

15 september 2018 10:40

@Nämen oj-Malena Ernmans dotter
"Här skolstrejkar 15-åriga Greta Thunberg"

Vi har skolplikt upptill 9an i Sverige.
Vilket innebär att kommer inte hon till skolan kommer polisen att köra henne dit till slut. Kommer bli kul att se om detta händer i verkligheten.

 
Ingen bild

En som vet

15 september 2018 10:50

Benny Wennberg fick 8000 tusen mer i månaden som alla andra förvaltningschefer i kommun,men det är andra pengar som lockar.

VEM VET ????????????

 
Ingen bild

Åsa

15 september 2018 11:10

Är det inte som så också kanske att folk bara struntade att fylla i personvalskryssen, i så fall får person längst upp "rösten" alltså Jimmie Åkesson eller hur funkar det Thoralf?

 
Ingen bild

Ulf

15 september 2018 13:00

Benny Wennberg var inte omtyckt och gjorde sig omöjlig i kommunen - precis som Kenneth Condrup.

 
Ingen bild

Tony

15 september 2018 13:23

Svensk Media består av en samling fega krakar, man har
hög svansföring över hur privatpersoner formulerar sig
men privatpersoner skriver som dom uppfattar saker o ting
men media klipper och klistrar så att verkligheten inte ska
komma ut till allmänheten. Otroligt fegt!

 
Ingen bild

@Åsa

15 september 2018 16:10

Inget kryss,ingen röst.

"Väljarna röstar på parti men har också inom ramen för partivalet möjlighet att samtidigt påverka ordningsföljden mellan kandidaterna.

Väljaren kan avge en personröst genom att "kryssa för" en av kandidaterna på valsedeln"
https://sv.wikipedia.org/wiki/Riksdagsval_i_Sverige

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5 6 7 8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19
20
21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
<<< September 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se