thoralf

Alla inlägg under juni 2018

Av Thoralf Alfsson - 1 juni 2018 13:52

Säg inget negativt om islam och twittra definitivt inte ”Fuck islam” om du är hockeytränare.


”Kalmar HC:s nye tränare kanadensaren Duane Smith har hamnat i blåsväder redan innan han har landat i Kalmar. Anledningen är att han på sitt twitterkonto ska ha skrivit fler än tio inlägg med främlingsfientligt innehåll. Det rapporterar nu P4 Kalmar. Man uppger bland annat att Duane Smith ska ha skrivit att Nigeria är världens Aids-huvudstad och han undrar om Kanadas utrikesminister är där för att bjuda in fler sjuka migranter. Han konstaterar även att ”islamofobi är ett nödvändigt ont”.”

 

http://www.barometern.se/sport/sparkade-khc-tranaren-duane-smith-polisanmald/

 

Duane Smith har uppenbarligen inte förstått hur den politiska korrektheten fungerar i Sverige, där vänsterkrafterna styr media och kan dra igång ett drev för minsta lilla uttalande eller text på sociala medier.


Enligt min mening är islam absolut inte kärlekens religion! Något som alla borde förstå om de bemödar sig med att skaffa sig lite kunskap. Islam är snarare ondskans religion om man ser till antalet terrorattentat i islams namn och där terroristerna bekänner sig till islam.


När det gäller Aids/HIV kan följande läsas på Wikipedia om Nigeria.


”As of 2014 in Nigeria, the HIV prevalence rate among adults ages 15–49 was 3.17 percent. Nigeria has the second-largest number of people living with HIV.”

Wikipedia


Att Nigeria är världens aidshuvudstad är nog väldigt nära sanningen och därmed kan det knappast vara främlingsfientligt eller rasistiskt. I så fall är även Wikipedia rasistisk!


Duane Smith gillar uppenbarligen inte Kanadas utrikesminister men det kan knappast vara vare sig rasistiskt eller främlingsfientligt.


Läs Radio Kalmars artikel. Jag tolkar det som att Sveriges Radio försvarar islam, hedersförtryck och inte minst kvinnoförtrycket som ingår i islam. För att inte tala om hur islam ser på jämställdhet och jämlikhet.


Det kvinnoförtryck som Danmarks regering/folketinget igår beslutade att förbjuda vissa uttryck för, som burka och nikab.


Anser Radio Kalmars reportrar att även detta är rasistiskt och främlingsfientligt.


När man läser slutraderna i Radio Kalmars artikel blir jag fundersam över det svenska tillståndet.  Vad var det i artikeln som var våldsbejakande?


”Sveriges Radio tar avstånd från våldsbejakande och rasistiska uttalanden men har ändå valt att ta med dem eftersom de ger en förklaring till hur den refererade tränaren har uttryckt sig i sociala medier.”

 

ANNONS

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se