thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juni 2018

VALFOLDRAR 2018

Av Thoralf Alfsson - 22 juni 2018 21:24

De finns de som påstår att SD bara har invandringspolitik och saknar politik på andra områden. De är välkomna att besöka SD Calmar på Kalmar marknad, Rockneby marknad och Kalmar stadsfest eller i vår valstuga från den 13 augusti och fram till valdagen för att fördjupa sig i det ämne man önskar mer information om.


Vi är rustade med valmaterial för alla områden.

 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lars

22 juni 2018 22:25

Härligt arbete Thoralf. Hoppas du kommer in i riksdagen senare i år.

 
Ingen bild

Lena1

22 juni 2018 23:10

en intervju med Roger Richtoff, Riksdagsman för SD och taleman i försvarsfrågor. Denna intervju är ett bevis på att SD visst har folk som är mycket initierade i andra områden är det påstådda immigrationsfrågan, integration etc. Detta är en MÅSTE-intervju för de som är intresserade av vad som pågår i Försvarsutskottet och deras beslut att köpa robotar "patriot" av USA.

https://samnytt.se/forsvarsutskottet-har-bestamt-sig-for-dyra-patriot-vagrar-lata-saab-och-mbda-redovisa-luftvarnsalternativ/

 
Ingen bild

Nubbe

23 juni 2018 00:14

Bort med KD och MP ur riksdagen och jag ber till Gud att den självgode fifflaren Ulf K INTE blir nästa statsminister.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2018 02:03

Om att värna den personlig integriteten och frihet på internet, verkar SD inte ha någon folder?

Det kanske inte är så viktigt? För SD!

 
Ingen bild

Wictor

23 juni 2018 04:14

Före första uttåget ut ur Egypten säger YEHWEH (vår Skapares namn) åt Moses att be Hans fru dvs. YEHWEHs folk som är brud till Hans ord att fråga personer i landet, t.o.m dom som lever avskilt från YEHWEH i deras egna hem efter rov, guld, silver och kläder. Efter detta kallar YEHWEH alla som lever avskilt från Hans ord för egyptier. Det här säger den Högste i sista versen av kapitel 3 i andra Moseboken före Han sänder Moses till Farao. I andra Moseboken kapitel 11 upprepar YEHWEH det här budet före dom lämnade Egypten och dom kom ut med ett överflöd av värdesaker. Första uttåget ut ur Egypten korrelerar med nu, det andra uttåget.

Det är brådskande, en del av Jesajas kapitel 8 profetia har redan uppfyllts, den talar om ett mansbarn vid namn Mahare Shalawl Koosh Baz som kommer födas och är just nu i sin mammas livmoder. Den här profetian säger att före Mahares födelse kommer YEHWEH att plundra alla som lever avskilt från Honom som inte befinner sig här där Han satt sitt namn, som Han beordrat oss att göra.

YEHWEH min Elohiym har beordrat mig att fråga dig, så jag frågar efter allt du har, kom hit och bli en deltagare av det med mig. Hjälp oss fylla vår Skapares lagerdepå. Om jag var du skulle jag likvidera allt jag har, gjort om till pengar och komma hit. Även om du inte kommer frågar jag dig fortfarande att likvidera alla ägodelar och skicka alla pengar du har och kanske YEHWEH ger dig fördel och gör ditt lidande kort när Han häller ut sin vrede. Om du inte gör det här kommer YEHWEH att bränna upp dig med dina ägodelar, det är ändå Hans. Jag är beordrad att berätta det här för dig och att ropa ut Mahares namn så det är det jag gör.

Mahare Shalawl Koosh Baz betyder: röva dom plötsligt och plundra dom snabbt.

Sänd pengarna genom paypal på adressen: ”repairingthebreach12@gmail.com”

eller via vår Skapares donera knapp ”donate” på hemsidan:
www.repairingthebreach.info

Fortsättning:

Jag vill bara säga att jag har varnat dig och din tid håller på att rinna ut, du lever i uppror mot din Skapare. Första vägpunkten för Mahares födelse är den fjärde juli, 53 dagar senare är det den andra vägpunkten av totalt 4. Du kommer att bli dömd för allt du säger och tänker, du går på en väg som leder till ditt dödsstraff. Förlåtelse för dina brott har en prislapp, omvändelse, så du kan gå fri från ditt dödsstraff och få leva för evigt med din Skapare och Hans familj. Det är 2 saker Han sätter en betoning på just nu per Hans Sakarja kapitel 5 profetia: att förbinda sig vid Hans namn falskeligen och att stjäla från honom. Du är en tjuv som stjäl från din Skapare (Malaki kapitel 3) genom att inte underhålla Hans utvalde profet och kung som Han satt mitt ute i öknen i fångenskapen, som du är beordrad att göra. Mahare är i livmodern i sin mamma och ingen utom en person utifrån lyder detta bud. En av dom 2 männen som står med Hans utvalde får pensionspengar från staten, dessa två personer är vår enda inkomst och pengarna räcker inte på långa vägar, vi ligger efter med att betala för marken och vårt skjul och vi har knappt mat till oss själva och djuren. Du har lämnat vår Skapares utvalda sändebud att dö ute i öknen, tänk på det när YEHWEH häller ut sin vrede över dig, att du blev tillfrågad och beordrad att underhålla Hans andra utvalda son (Yehshua är den förste).
Vänd om innan det är försent, tiden för YEHWEHS dom är nära.

/Wictor


 
Ingen bild

C Andersson

23 juni 2018 05:20

Jag klarar mig utmärkt väl utan dessa varor:

Varor som EU vill ha 25 procent tull på:
Majs i olika former
Bönor
Ris i olika former
Jordnötssmör
Apelsinjuice
Tranbärsssaft
Bourbon-whisky (till exempel Jack Daniels, Jim Beam)
Tobaksprodukter
Kosmetika
Bomulls t-shirts
Jeans (inklusive snickarbyxor)
Stål- och aluminumprodukter som rör, ståltankar, muttrar, plåtar
Tunga motorcyklar (Harley Davidson)
Fritidsmotorbåtar
Spelkort och videospel för nöjesfält, biljardbord och spelbord för kasinon.

 
Ingen bild

SM811

23 juni 2018 07:42

Fina foldrar.
Finns alla dessa foldrar att köpa från SD centralt?

Thoralf Alfsson

23 juni 2018 07:43

Ja, jag gissar att de flesta kommunföreningar har köpt in dessa.

 
Ingen bild

Pepparholm

23 juni 2018 07:49

USA lägger tull på metaller från Sverige och troligen också på fordon. Varför ska vi då köpa Patriotrobotar för många miljarder från USA?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 juni 2018 08:30

Att förtroendet för SD ökar bland svenska folket,det erkänns t.o.m av SVT.Sverige har vaknat ur en 40-årig törnrosasömn.
Men varför h.....e tar inte SVT och övriga fulmedier detta på allvar och låter det svenskvänligaa partiet vara med överallt i politiska diskutionsprogram såsom Forum t.ex
Det är ju runt 30 % som sympatiserar med Sverigedemokraterna.
Hur tänker Hanna Stjärne egentligen ?
Det är enbart idiotiskt att försöka "kväva" en sån folkvilja i vilket land som helst.
Dom måste väl se vad som händer i övriga Europa. Folket reser sig i land efter land.
I tyskland "fryser" Märkel om fötterna.
Snart blir medelhavsstränderna nya Checkpoint Charlies.

 
Ingen bild

V

23 juni 2018 08:41

Människor styrs ofta av egennyttan, yrkespolitiker i synnerhet.
Den egennyttan visar sig tydligt i politikernas prioriteringar. Miljardbelopp går till FN, UNESCO, SIDA med flera PK-organisationer, huvudsyftet med givandet är förstås att skapa välbetalda tjänster för politikerna.
Självklart kan tillfälligtvis någon annan bli hjälpt av pengaregnet, men det är i verkligheten sekundärt.

Med detta synsätt förstår vi varför åldringsvården, sjukvården och skolan går på ‘knäna’, pengar till dessa områden ger inga speciellt välbetalda politikerjobb.

PK-ismen är en verkningsfull metod där egennyttan (maskerad till godhet) i stort sett utgör den allena drivkraften.

https://detgodasamhallet.com/2018/06/23/en-sak-som-varken-jag-eller-nagon-annan-vet-nagot-om-men-som-anda-debatteras-friskt/#more-12493

 
Ingen bild

TomasPLZ

23 juni 2018 10:40

Förra året har över 40 människor blivit ihjälskjutna i Sverige och det verkar som att polisen inte har någon lösning på problemet. Om vi inte röstar bort Sossarna så kommer vi få samma eländet i Kalmar.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juni 2018 11:56

Tomas PLZ : 1 Helt rätt,Usa har försökt i 60 år att komma till rätta med gängen......med dödsstarff i staffmätningen, tan att lyckas, men nu skall Morgan "brandsläckaren" Johansson ihop med Cointainer-Klasse, och Lillfjärt von Skitenhjelm, fixa detta i Sverige

2 Finns en chans kvar gå in och massgrip dessa dumskallar och skicka hem både dom och deras familjer, medans det fortfarande går att reda upp det hela i Sverige, vilket givetsvis inte kommer at ske , sossarna har ju skärpt straffet för vapenbrott för sin valboskap

 
Ingen bild

Lena1

23 juni 2018 12:12

Angående islamiseringen av Sverige så vill jag nämna TV4 morgonsoffa, som jag såg nu idag. Den som lagade mat var en muslimsk kvinna i huvudduk o hon lagade naturligtvis kebab i olika skepnader. Vidare så var det en muslimsk man som presenterade sporten i nyheterna där.
Det måste vara ett medvetet val och det verkar gå fort nu att ta in så många muslimer som möjligt.

 
Ingen bild

Lena1

23 juni 2018 12:32

Annat ämne: Imorgon går Turkiet till val, som denna gång handlar om att presidentskapet ska få verkställande makt, dvs inte behöva några andra instansers medgivande för att kunna bestämma i Turkiet.
Ataturk skrev i den nya författningen 1924 efter ottomanernas kollaps, att Turkiet ska ha demokratiska och sekulära principer. Detta vill Erdogan ta tillbaka.
I boken "Erdogan" av tyska men turkiskfödda Cigdem Akyol i en kritikerrosad biografi över Erdogan beskriver hon hans uppväxt i Istanbuls fattigaste kvarter till då han blev stadens borgmästare. Senare vägen i politiken, bildandet av eget parti, rollen som premiärminister och sedan som president. Erdogan är en Machiavellisk maktmänniska, som hela tiden funnit vägar fram. Att han är så populär bland många fattiga turkar beror på reformer som gjort att de fått det ekonomiskt bättre, men till priset av en maktfullkomlig president.
Behöver jag nämna hans storvulna drömmar när han byggde ett nytt presidentpalats, som har 1001 rum? Vad säger DET om honom som människa?

Blir intressant att följa valet tycker jag för det har ju återverkningar även fr EU och Europa.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2018 13:21

Ann Heberlein går som katten runt het gröt.

"Män med ursprung i Jordanien, Palestina och Syrien är kraftigt överrepresenterade vid mord och dråp (3,8) och vid rån (5,7). Män från Algeriet, Libyen, Marocko och Tunisien med 1,3 vid mord och dråp samt med 3,3 vid rån. Män från exempelvis Thailand och Vietnam är dock inte överrepresenterade – och män från Kina och Japan begår färre brott än män med etniskt svenskt ursprung."

Förklaringen stavas islam. Islam utövas av muslimer.

Ska vi ha fler eller färre muslimer?

https://tinyurl.com/y8cckekt
https://ledarsidorna.se/2018/06/kultur-och-brott-skotten-i-malmo/

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juni 2018 13:33

P.s 4 dödsskjutningar i Malmö bekräftar ju att avskummet darrar efter sossen Morgan "brandsläckaren Johansson nu höjt minimi(s)traffet för grovt vapenbrott........

3 Frågor :

Hur jävla dum i huvudet kan en pk-sjuklöverpolitiker bli?
Hur mycket faktaresistens får man in i huvudet på dessa
Hur djävla korkad kan man göra en hel befolkning med Radio/Tv

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2018 13:52

Johan Norberg om glass och pasta:
"De muslimer som för ögonblicket framställs som det mest ödesdigra hotet mot traditionell italiensk kultur var de som under mer än 250 år på Sicilien lärde italienarna att göra pasta och glass."

Wikipedia om glass:
"Troligen tillverkades glass i Europa 400 f.Kr, då Alexander den store var mycket förtjust i en blandning av honung, fruktsaft och mjölk "

Wikipedia om pasta:
"Det finns även tecken på att kineserna skulle ha hunnit uppfinna pasta kring år 2 000 f.Kr."

Wikipedia om islam:
”Islam växte fram cirka 600-talet och framåt”

Glass och pasta fanns långt innan det fanns muslimer.

Johan Norberg är okunnig eller ljuger.

 
Ingen bild

Putin

23 juni 2018 15:17

Sd största parti enligt Metros senaste mätning "Yougov" 28,5 %.

Läste det i midsommar-numret.

 
Ingen bild

Lars

23 juni 2018 15:29

Sverigedemokraterna över eller under 21,50 Thoralf? Unibet har 1.40 på över!

Thoralf Alfsson

23 juni 2018 15:42

Över

 
Ingen bild

Lena1

23 juni 2018 15:38

@Cosmic Debris Pasta har jag hört att det kommer ursprungligen från Kina, det var Marco Polo som kom tillbaka med det efter en resa i Kina.
Glass , behöver inte det kyla eller flys? När hade muslimerna frysar?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juni 2018 16:20

Lars : När höjer Unibet till över 25% ......

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 juni 2018 16:32

Lena 1 : Ja nu är det bråttom inom SVT , TV-sporten (En musse i travstudion bla ), och inte minst helt otroligt bland svenska företag i deras reklam,Trygg Hansas senaste är väl fin.......för att inte tala om Halebop/Hallon med det "svenska ludret i ", kolla tungan när hon sucktar efter......Coop kör hårt med solbrända, handla inte av dessa företag, lägg ned dom i din ekonomi

Hoppas det provocerar det SVENSKA folket maximalt

 
Ingen bild

Pepparholm

23 juni 2018 17:10

Jag kopplade i en tidigare kommentar till Försvarsfoldern om Patriotrobotar där vad jag har läst SD är det enda parti som vill köpa billigare och europeiskt.

Men jag ser ingen folder om yttrandefrihet och media. Jag kommer att tänka på det när jag läser Fria Tider att TV4 i morse tydligen hade huckle som gjorde kebab. Detta i stället för traditionell svensk midsommarmat. Ett hån mot svenskarna. En kanal som ägs av Bonniers och som på sina andra mediakanaler hatar SD, hänger ut oliktänkande och stoppar kritik på Facebook m m.

Jag menar inte att SD eller annat parti ska diktera vad som sänds i morgonsoffan. Men partiets syn på framförallt Public Service och på media i övrigt med eller utan statliga bidrag borde presenteras i en folder.

Thoralf Alfsson

23 juni 2018 18:06

Instämmer, i synnerhet när SD inte vill införa en skattefinansiering av public service.

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2018 19:48

Ekonomiskt är det av yttersta vikt att SD set till att räkna in BOENDE, TRANSPORT och ENERGI i inflationsmåttet!
Eftersom det som händer nu är en hävarmseffekt av "Palme & Feldt" s effekt av deras återhållsamhet av de Svenska reallönerna.
Krisen börjar nu synas när vi har fått Europeiskt mått på amorteringskravet men vi har Svenkst låga löner.
Detta mina vänner är ett accumulerat jätteproblem som kommer vara roten till den efter nyår kommande ekonomiska jättekrisen.

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2018 19:51

Glöm ej heller att invandringen har kostat v a r j e Svensk ca 1 Miljon sedan 1980.
Alla vet vi att åtminstone 750.000 kr av dessa har varit i onödan!
-De ansvariga måste ställas inför domstol.

 
Ingen bild

Onserver

23 juni 2018 20:08

Vad kag menar ä r, Att vi alla har sett -och vet, att man har tagit in fullvuxna individer som voro de barn. Helt felaktigt alltså.
Detta och likn måste få sina efterverkningar och konsekvenser för dem som varit ansvariga.

 
Ingen bild

Eve

23 juni 2018 22:15

https://youtu.be/Yg1h4gGfJoM
KRIGET MOT INTERNET: Hur EU dödar nätet

 
Ingen bild

KH

24 juni 2018 19:56

Thoralf, varför har ni ingen valfolder om återvandring?

Thoralf Alfsson

24 juni 2018 20:16

Återvandring finns i foldern för Migration!

 
Ingen bild

onkel sven

26 juni 2018 09:54

Hur många foldrar har SD ?En svägerska uttryckte sej på följande vis ,SD borde ha något mer än migrationen Vore bra om jag kunde ange antalet foldrar !

Thoralf Alfsson

26 juni 2018 13:18

22st finns i kalmar

 
Ingen bild

onkel sven

26 juni 2018 17:25

Tack för det , ha det gott !

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se