thoralf

Alla inlägg under maj 2018

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 2 maj 20:02

 

 Vid dagens kommunstyrelsemöte togs beslut om en ny strategi för jämställdhet. Det finns en del bra saker men samtidigt finns det väldigt mycket snömos i dokumentet. Jag ger mig dock inte in i diskussionen som i huvudsak förs mellan Vänsterpartiet och Miljöpartiet. Liberalen var förhållandevis tyst i detta ämne.


Vänsterpartisten Bertil Dahl påstod att 10 till 15 procent av befolkningen i Kalmar län vare sig känner sig som man eller kvinna, utan något annat. Det skulle innebära att ungefär 25 000 – 40 000 länsbor inte vet vilket kön de tillhör. Miljöpartisten Max Troendlé ville gärna ha en källa på denna uppgift och när han fick RFSL blev han riktigt lycklig över svaret. Han blev glad!


Nu tror jag inte det minsta på denna siffra och anser att man istället borde bli väldigt oroad om siffran skulle stämma. För då kommer vi få stora bekymmer i framtiden. Jag tror snarare på att Bertil Dahl läst eller hört fel och att siffran skall vara 1,0-1,5 procent på sin höjd, med risk för att Max Troendlé skall bli väldigt besviken. Men RFSL har ju ett eget intresse av att blåsa upp dessa siffror för att få ökade statliga bidrag.


Max Troendlé tyckte dock att det var en stor skandal att ”icke binära” inte ens nämndes i strategin för jämställdhet och att man nu ”exkluderar alla som inte är man eller kvinna” i strategin för jämställdhet. De ”icke binära” känner enligt Max Troendlé en stor rädsla för att vistas ute. Sick…  Kanske det är de egna demonerna som skrämmer dem mest.


Jag har aldrig hört miljöpartisten Max Troendlé vara det minsta orolig för kvinnornas situation i utanförskapsområden, aldrig hört Max Troendlé uttrycka oro över överfallsgruppvåldtäkten i Norrliden som begicks av ensamkommande ungdomar från Afghanistan. Eller alla andra brott som begås av nyanlända till Sverige. Då är tystnaden total från Miljöpartiet! Och för den delen även Vänsterpartiet och flertalet av partierna inom 7-klövern. Detta enda partiet förutom Sverigedemokraterna som lyfter denna fråga är Kristdemokraterna, genom Christopher Dywik.


Enligt en samordnare på kommunen skall alla idrottsanläggningar till 2019 även ha utrustats med ett tredje omklädningsrum för de som har ett ”annat kön”, än man eller kvinna.


Vänsterpartisten Bertil gissade att Kalmar kommun nu skulle vara topp tio på jämställdhet i landet!


Kalmar kommun har även infört ”annat kön” på sina enkäter. Skulle vara intressant att veta hur många det är som är så vilsna av de som svarar på kommunens enkäter. Jag gissar att en viss andel skriver annat kön bara för att jävlas då de anser att frågan/alternativet är helt ologiskt!


Jag kom att tänka på att kommunalrådet och kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (S) aldrig yttrar sig när dessa frågor diskuteras. Han låter andra ledamöter inom majoriteten sköta diskussionen. Jag tror han tycker det är skönt att slippa uttrycka sig politiskt korrekt i dessa icke frågor.


 

Max Troendlé.    Foto Thoralf Alfsson 


Den 8 september kommer det bli Prideparad i Kalmar. Med andra ord dagen för valdagen. Miljöpartisten Max Troendlé blev överlycklig över detta. Jag tror däremot inte att det är någon valmagnet för Miljöpartiet.


PS

Tänk på språket om ni kommenterar. Jag godkänner inte vad som helst.

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 maj 18:28

 


Innan jag gick ombord på planet hem från Mallorca laddade jag hem podden med Aron Flam och Johan Westerholm där de diskuterar hur muslimska föreningar och organisationer "lurar" till sig stora belopp från de svenska skattebetalarna. Det blev en intressant lyssning i planet hem till Kalmar.

                                                  

Jag rekommenderar alla mina läsare att lyssna på denna podd.

https://tinyurl.com/yd5pem3h

https://soundcloud.com/aronflam/85-johan-westerholms-jihad


Sågning av Socialdemokraterna och Miljöpartiet är också mördande. Den historia som läggs fram angående Alice Bah Kuhnke är dramatisk och det skulle inte förvåna mig om Johan Westerholm anmäls för förtal. Men jag gissar att han har på fötterna för att kunna stå för sina uttalanden.


Om uppgifterna stämmer så skulle epitet ”landsförrädare” ligga närma till hands angående Alice Bah Kuhnke! Begrepp som Sektor 3 var helt obekant för mig. Sektor 3 leddes av Alice Bah Kuhnke från 2008-2013.  Forum Syd är en annan organisation som också nämns i podden och vars syften uppenbarligen är diffusa. Det nämns betydligt fler föreningar i podden, inte minst alla muslimska föreningar, ideella föreningar och organisationer som delar ut stora belopp av våra skattemedel till inte minst bildningsförbund som "kapats" av muslimska organisationer. Organisationer som ägnar sig åt imamutbildningar och andra segregerande verksamheter. Eller helt enkelt till att stödja islamism.


Men sågningen av Alice Bah Kuhnke är dräpande! En total överkörning!

 

 


Vi var nog många som undrade var Alice Bah Kuhnke kom ifrån så plötsligt och blev minister i Stefan Löfvens regering. Nu förstår jag betydligt mer av detta efter att jag lyssnat på denna podd. Jag kände till en del om hennes bakgrund men det här var mycket nytt. Att hon blev miljöpartist var ju bara naturligt med den bakgrunden.


Bakom den fina fasaden döljer sig uppenbarligen en helt annan agenda.

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se