thoralf

Direktlänk till inlägg 14 april 2018

MIN PERSONVALSKAMPANJ

Av Thoralf Alfsson - 14 april 2018 19:26

 


Östra Småland upprättar varje år en "maktlista" för Kalmar län. Jag har funnits med på den listan under flera år, trots att jag lämnade riksdagen 2014. Anledningen är givetvis min blogg. Östran förutspådde i januari att jag skulle "satsa stenhårt på en krysskampanj".


Hur ser då förutsättningarna ut?


För att kunna bli inkryssad i riksdagen gäller detta.

1. Sverigedemokraterna måste ta mandat i Kalmar län. I valet 2014 tog vi två mandat i riksdagsvalkretsen för Kalmar län. Så det bör inte vara något problem.
2. För att bli inkryssad/personvald måste jag vara kryssad på minst 5 procent av rösterna som lagts på Sverigedemokraterna.
3. Om flera har mer än 5 procent kryss väljs den/de som har fått flest kryss (turordning).


I riksdagsvalet 2014 fick SD i Kalmar län 24 260 röster. Det innebär att det hade behövts 1 213 kryss för att nå upp till 5 procent. Jag fanns inte på riksdagsvalsedeln så det går inte att jämföra med, men jag fanns på kommunvalsedeln. I kommunvalet i Kalmar fick SD 4 325 röster och jag var kryssad på 787 valsedlar, vilket motsvarar 18,2 procent.


Om vi spekulerar i att samma andel hade kryssat mig om jag funnits på riksdagslistan utav de som röstade i Kalmar kommun där SD fick 5 744 röster i riksdagsvalet så hade jag fått ca 1 045 kryss. Sedan skulle då kryss tillkomma från övriga 11 kommuner i Kalmar län.


Om vi fortsätter med spekulationerna om att SD gör ett fantastiskt bra val i Kalmar län och skulle få ca 25 procent av rösterna, vilket i så fall innebära ca 40 000 röster. Då behövs minst 2 000 kryss för att bli personvald om övrigt är uppfyllt.


Jag tror personligen att det är fullt möjligt och i synnerhet om jag får mina läsares stöd!

 

Min planering ser ut ungefär så här idag.


Under de kommande månaderna fram till ungefär månadsskiftet juli/augusti kommer jag i första hand rikta in mig på att marknadsföra min blogg. Därefter mer rikta in informationen till att handla om hur man gör för att kryssa mig på riksdagsvalsedeln. 22 augusti startar förtidsröstningen.


Hur får man ut information?  Förutom min blogg, som givetvis kommer vara viktig.


Köpa Facebookannonser som riktar sig mot Facebookanvändare i Kalmar län.

Köpa annonser i lokala dagstidningar/gratistidningar.

Köpa annonser på digitala webbplatser.

Trycka upp flygblad för att marknadsföra min blogg och sedan närmare valet flygblad med information hur man kan kryssa mig på riksdagsvalsedeln.


Detta kostar givetvis en del pengar. Framförallt om jag skall köpa annonser/webbannonser i dagstidningar/gratistidningar. Men det får bli plånboken som avgör det.


Är någon intresserad av att stödja min krysskampanj så finns information i högermarginalen på bloggen (för konto, klicka på ”Visa presentation”)


Ett stort tack till de som under vintern/våren eller tidigare gett ett stöd till bloggen! Jag har en liten grundplåt som jag kan köra igång på.


Jag har redan börjat på Facebook med att marknadsföra min blogg med nedanstående annons som i skrivande stund nått ut till drygt 2 000 personer. Nu får vi se om jag lyckas få in fler läsare till min blogg.


  


Någon kanske redan sett den på Facebook. Bara att klicka på bilden om du vill kommentera eller dela på din Facebooksida ;-)


Alla goda idéer från min läsare hur jag kan bedriva en krysskampanj kommer beaktas.


Så här ser då riksdagsvalsedeln ut för Kalmar län. Där jag återfinns på plats nummer 63. Vid första anblicken kan det ses som väldigt långt ner men eftersom de första 60 namnen är gemensamma för hela landet blir de sannolikt att plats nummer 63 kan likställas med plats nummer 5 i praktiken. Men att vi skulle få 5 mandat i Kalmar län är mycket osannolikt och därför måsta jag kryssa mig förbi fram till första eller andra plats.


   


Jimmie Åkesson kommer sannolikt väljas i någon annan riksdagsvalkrets och nummer två Mattias Bäckström Johansson kommer sannolikt väljas för Kalmar län. Troligtvis också Anne Oskarsson men där kan jag kanske förändra det genom att jag kryssar mig fram. Men får vi tre mandat i Kalmar län kan det innebära att även Bo Karlsson från Västervik kan bli riksdagsledamot. Om Jimmie Åkesson blir invald i någon annan riksdagsvalkrets är det inte omöjligt att SD kan få tre eller fyra riksdagsledamöter från Kalmar län om jag kryssas fram. Då Anne Oskarsson mycket väl även kan röstas in för någon annan riksdagsvalkrets om jag skulle kryssa mig förbi och att vi går kraftigt framåt.


Jimmie Åkesson kommer bli invald i den riksdagsvalkrets där han får störst antal personkryss.


 
 
Ingen bild

Tony

14 april 2018 20:29

Får ju inte kryssa för dig , men stödja din blogg kan och kommer jag att göra.

 
Ingen bild

tonton

14 april 2018 20:29

Dvs, vi från andra delar i landet än Kalmar län, ska personkryssa ex Anne Oskarsson för att lättare bereda plats för Dig?

Thoralf Alfsson

14 april 2018 21:31

Det krävs väldigt många kryss i en annan riksdagsvalkrets och jag ser inte den möjligheten

 
Ingen bild

tonton

14 april 2018 20:31

Dvs, vi från andra delar i landet än Kalmar län, ska personkryssa ex Anne Oskarsson för att lättare bereda plats för Dig, eller?

 
Ingen bild

calle

14 april 2018 20:36

jag vill kryssa för thoralf. så ett av alla 50 000-1 miljon kryss är från mej!

när sd bildar regering och bygger upp Sverige på nytt, skall jag göra allt vad en etnisk Svensk kan för sitt fäderneland. fram till dess lever jag som Amish-people, 7 klöverns kreatur skall inte bli rika på mitt slit.

STREJKA och maska ALLA, fram till valet

 
Ingen bild

Molle

14 april 2018 22:57

Självklart kryssar vi dig på alla listor du finns med på. 
Du behövs i riksdagen om det ska hända något. Men det hade inte varit fel att ha dig som Kommunalråd här heller.
Enbart att få bort Johan-den förskräcklige-Persson vore en gudagåva.

 
Ingen bild

Jimmy

15 april 2018 00:15

Skit i att betala för tryckt media, min erfarenhet säger att det inte ger mågot, google och facebook samt alt. Media som är fri ger betydligt bättre genomslag än svindyra annonser hos någon av de mer ”etablerade”

 
Ingen bild

Sven

15 april 2018 00:22

Är inte det svenska systemet konstigt:
- Jag kan inte kryssa den person som jag vill få in till Riksdagen om jag inte bor där personen finns.
- "Jimmie Åkesson kommer bli invald i den riksdagsvalkrets där han får störst antal personkryss."Vissa kan tydligen få kryss oavsett boendeort, eftersom de första 60 är samma över hela landet.
- Om Jimmy Åkesson blir invald (vilket han blir) då borde han representera Sölvesborg. Nu tror jag han representerar ngn plats i Värmland.

Thoralf Alfsson

15 april 2018 09:04

Jimmie är invald för Jönköpings län

 
Ingen bild

Stefan A

15 april 2018 08:06

Hoppas det går vägen för Thoralf, vi behöver mera vuxet folk i riksdagen...

 
Ingen bild

tony1

15 april 2018 08:59

go thoralf go, om möjligheten finns kryssar jag dig, tack för alla fina repotage

 
Ingen bild

afs

15 april 2018 09:52

Jag hade kryssat dig i förra valet om du hade funnits med på riksdagslistan då. I år kommer jag inte att rösta på SD så inget kryss från mig.

Thoralf Alfsson

15 april 2018 10:47

Tråkigt att du kastar bort din röst i detta ödesval!

 
Ingen bild

Tony

15 april 2018 10:08

Media är knäpptysta med att en som ställde en fråga till
ANNIE LÖÖF på Twitter, blev ombedd av henne att krypa
tillbaks under sin sten? Jag kan inte nog förundra mig över
hur Centerpartiet tänkt när man valde denna figur till sin
representant! Fina ledare det finns i Sveriges viktigast
parlament?

 
Ingen bild

Waterbug

15 april 2018 10:23

Frågan är vad det är som är så lockande med riksdagen.
I kommunen är du något av en maktfaktor och åstadkommer förändring samt rör om rejält med opinionsskapande.
Dessa möjligheter kommer vara mycket mer begränsade i riksdagen av anledningar man knappt behöver ta upp.
Jag förstår att inkomstgarantin är lockande, det gäller de flesta som kandiderar så det begriper vi väljare.
Alla som eventuellt blir invalda från plats 60 och uppåt lär knappast bemyndigas med en ordinarie utskottsplats heller.
Men det skall bli intressant att höra vilka frågor du ämnar driva i rikspolitiken.

Thoralf Alfsson

15 april 2018 11:15

Det finns inget som hindrar att jag är aktiv inom kommunalpolitiken även om jag sitter i riksdagen.

Om jag inte skulle få någon ordinarie utskottsplats finns mer tid för kommunpolitiken ;-)

Jag kommer ha ungefär samma profil som i kommunpolitiken och driva samma frågor. Invandring, brottslighet, kultur och miljö/klimat.

Men det viktigaste kanske är att nu kan väljarna vissa att jag skall sitta i riksdagen genom att kryssa mig dit.

Men misslyckas jag, så trivs jag jättebra inom kommunpolitiken och jag ser även fram emot kommunvalet i Kalmar som jag tror kan bli riktigt bra!

 
Ingen bild

Lena1

15 april 2018 11:06

Tyvärr kan jag inte x-a in dig, Thoralf, dår jag bor i en anna del av Sverige, men håller tummarna att du kommer in. Jag är inte alltid ense i alla dina åsikter men anser att du har en fantastisk "drive" och alltid håller på oss svenskar. Vill absolut att alla "antisvenskar" och all media som hela tiden "håller på" de som kommer från långtbortistan ska ha en motkraft. Vi behöver en som kan både tala för sig (och oss) och har modet att göra så också.

Jag var på en begravning för inte länge sedan och mötte mina släktingar, 95% är sossar. De är så trötta, så trötta, men vill absolut inte höra något om verkligheten (ex hur försäkringskassan fungera nuförtiden). Dessa människor är visserligen laglydiga och har jobbat hela livet och betalt skatt, MEN de kan inte STÅ UPP för sig och sitt! Man blir deprimerad av det.

 
Ingen bild

Lena1

15 april 2018 11:11

SM811 bifogade en länk igår 08.42, skriver den en gång till den är värd att lyssna på. Handlar om Youtube, Google och yttrandefriheten som ni vet stänger de bara ner en del kanaler (som Granskning Sverige) utan att meddela dem och det går heller inte att kontakta Google på något sätt, de gör sig helt otillgängliga.

https://www.granskningsverige.se/uncategorize/google-driver-nu-valrorelse-med-socialdemokraterna/

 
Ingen bild

Lotta_1

15 april 2018 11:32

Behöver väl inte ens skriva det men mitt kryss har du säkert.

 
Ingen bild

Mia K

15 april 2018 11:50

Hej Thoralf! Jag förstår inte drivkraften att bli eller vara en "tusenbroder" i Sveriges riksdag? SD politiker är mer viktiga i kommunpolitiken och dessutom finns det i många fall mer pengar att hämta här!

Thoralf Alfsson

15 april 2018 12:17

Det finns inget som hindrar mig från att vara aktiv i kommunpolitiken.

 
Ingen bild

KS

15 april 2018 12:03

Om ni vill men inte kan/får kryssa Thoralf, så rösta SD trots det! AFS är inget alternativ nu i september. Följ därefter SD:s arbete och bedöm sedan om ni i valet år 2022 kan göra en annat val!

 
Ingen bild

Friholt

15 april 2018 12:24

KS 12:03 Klokt talat

 
Ingen bild

?Sanningen

15 april 2018 12:47

@afs, då gör du precis det MSM och vänstern vill. Nämligen splittra den svenska rörelsen. Inget vidare genomtänkt. Nästa val kan AfS bli något om de finns kvar.

 
Ingen bild

SM811

15 april 2018 13:49

Regeringens nya stil.
Knutblus-regeringens pinsamheter.
https://samtiden.nu/2018/04/knutblus-regeringens-pinsamheter/
Människor och politier i andra länder asgarvar.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

15 april 2018 13:53

Är det någon bekant om Ekeroth finns på någon länslista?

Thoralf Alfsson

15 april 2018 14:26

Nej, det gör han tyvärr inte.

 
Ingen bild

C Andersson

15 april 2018 15:21

@ SM811 Söndag 15 april 13:49

http://www.gp.se/kultur/kultur/upprop-mot-sexismen-i-svenska-akademien-1.5611491

209 förtretade kärringar mopsar sig. 165 kvinnfolk, 42 dito manfolk, en av obestämt folkslag plus ett rent aprilskämt. Det var i går. I dag är de 212. Är det kulturprofilen med anhang som har anslutit sig?

Jag kände igen namnet på en (1) av de 209 som kallare sig författare. Jag tror inte alla försörjer sig på sitt författarskap. De borde skaffa sig ett arbete istället.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

15 april 2018 20:26

C Andersson
Ja, många författare är pigga på att skriva under upprop för och emot saker. I synnerhet om uppropet är av rätt slag. Inte ngt skit om massvåldtäkter eller liknande. Seriöst ska det vara, och litet reklamvärde kan det också bli. Personligen visste jag inte att vi hade så många författare i Sverige. En hade jag hört namnet på tidigare.

Påminner om listan med författare som skrev under för att stoppa yttrandefriheten vid senaste bokmässan. Fast där är det fler som jag käner igen namnet på.

Abdulmalik Ibrahim
Almadhoun Ghayath
Anyuru Johannes
Ardelius Gunnar
Aschenbrenner Jenny
Axfors Anna
Berg Lisa
Berge Lars
Berglund Pernilla
Björck Amelie
Boberg Helena
Boyacioglu Daniel
Brun Jonas
Brygger Jesper
Burrau Elis
Bäck Madeleine
Börjel Ida
Chahboun Naima
Claeson Stewe
Cullhed Elin
Edemo Gunilla
Ejiksson Andjeas
Englund Peter
Engström Per
Eriksson Ulf
Fagertun Helena
Falkenland Christine
Farrokhzad Athena
Fioretos Aris
Fleischer Rasmus
Floman Daniela
Florin Magnus
Folkesson Tove
Folkhammar Kristofer
Franzén Carin
Fredricson Vendela
Fröberg Peter
Gardell Mattias
Gerge Tova
Glaser Pernilla
Gordan Sara
Gren Jonas
Grundström Erik
Gårdfelt Linus
Hagberg Mattias
Hagelbäck Lina
Hallgren Hanna
Hamrud Annika
Hansson Pär
Hermansson Lars
Hjorth Elisabeth
Holmstrand Leif
Holmström Anna
Huor Jesper
Högström Jenny
Ingvarsson Elise
Itkes-Sznap Gabriel
Jonsson Stefan
Jordahl Anneli
Jäderling Viktoria
Jörgensdotter Anna
Kalmteg Lina
Karlsson Elise
Kassius Alice
Klemets Kennet
Krook Helga
Küchen Maria
Larson Kate
Lee Mara
Linde Ida
Lindroth Malin
Lorenzoni Patricia
Lowden Martina
Lykke Johanne
Malmberg Carl-Johan
Margareta
Maria Åsa
Melberg Enel
Moestrup Mette
Mohamed Jasim
Mohammed Iman
Mossaed Jila
Motturi Aleksander
Mulinari Felicia
Myrén Viktoria
Mölstad Petra
Naderehvandi Khashayar
Naumann Cilla
Nilsson Niclas
Nord Malin
Nordenhök Hanna
Norman Andreas
Nyberg Fredrik
Olbers Moa-Lina
Olsson Anders
Ouzounidis Christina
Palm Anna-Karin
Persson Cecilia
Petersen Henrik
Qvandt Charlotte
Ramqvist Karolina
Rosenberg Göran
Rossi Oscar
Rådberg Helene
Saghir Kholod
Sandström Imri
Schunnesson Tone
Silkeberg Marie
Sjögren Viveka
Sonnevi Göran
Spont Siri
Stenström Sofia
Strandberg Kerstin
Stridsberg Sara
Ström Eva
Söderblom Staffan
Sörberg Anna-Maria
Tichý Andrzej
Tunedal Jenny
Tung Ann-Marie
van Reis Mikael
Vem Vic
Vikgren David
Warg Emma
Wrangborg Jenny
Östergren Klas
Österlund Helena

Vet inte om du Thoralf tar in en sådan är lista, men jag klistrar in den i alla fall.

Thoralf Alfsson

15 april 2018 21:09

Jag tror ingen av dessa "författare" kommer stödja min personvalskampanj ;-)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

15 april 2018 21:42

Orban har förstått !
Kasselstrand har förstått !
Jag har förstått !
Invandringen måste totalstoppas nu direkt.
Jimmy Åkesson måste bli tydligare med att informera om detta.
Dom andra idioterna måste omvändas.
Varför fattar dom ingenting.
Tiden har redan runnit ut.
Katastrofen är snart här.

 
Ingen bild

Besviken

15 april 2018 21:49

Jag har lämnat SD då jag är mycket besviken på hur de tar hand om sina aktiva. Tyvärr finns det skrupelfria element på dominerande positioner, inte minst i distrikt syd, som inte går att ha att göra med.
Kommer Afs upp i 3-3,5% innan valet kommer jag att rösta på dem.
Annars blir det SD enbart på grund av avsaknad av alternativ...
Toralf, blir inte Mattias Karlsson arg på dig om du får för många personkryss...?

Thoralf Alfsson

15 april 2018 21:59

Nu tror jag faktiskt att ingen blir arg om jag får många kryss. Det innebär ju också att alla röstar på SD. Det kan väl ingen sverigedemokrat bli arg på. Bara glad!

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 april 2018 21:51

@Ölandsbonde. Kolladelätt på din utförliga lista. Athena Farrokhzad och Mattias Gardell finns på den. Bara dessa två namn säger en hel del. Och det är inte positivt..

 
Ingen bild

Lotta_1

15 april 2018 21:52

Man blir faktiskt mörkrädd när man tänker på de sk världsledarna. Tänker på USA-Frankrike-Storbritanniens bombningar i Syrien i helgen. Hur kan man på så lösa boliner bomba i ett annat land? Saknar de helt sunt förnuft? Vad jag läst säger de flesta bedömare att Assad redan vunnit kriget så varför skulle han använda kemvapen? Borde inte alla hysteriska världsledare stanna upp lite och fundera på vem/vilka som skulle tjäna på användandet av kemvapen och ännu hellre undersöka om någon kemvapenattack ens har ägt rum.

Thoralf Alfsson

15 april 2018 22:00

Instämmer.

 
Ingen bild

Gus

15 april 2018 22:25

Naivt att tro att gaslager bombades på en höft. Världens underrättelsetjänster vet mer än Lena och Thoralf anar...

Thoralf Alfsson

15 april 2018 23:10

Gus

Hur mycket massförstörelsevapen hittades i Irak?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

15 april 2018 22:59

Efter hattar, fittmössor och knytblusar. Nu är det allvar!

Kvinna nekad för sin klädsel.
Nu ser jag fram mot att alla visar sin sympati med henne och klär sig likadant. Särskilt vill jag se Löfvén och Helle Klein visa att de tar ansvar.

https://www.instagram.com/p/BhbtLadBR20/?utm_source=ig_embed

 
Ingen bild

Jag

16 april 2018 07:14

Lycka till!
Min röst hade du gärna fått! Du är fantastiskt duktig och driven

 
Ingen bild

C Andersson

16 april 2018 13:43

Ölandsbonde Söndag 15 april 20:26

"De kvarvarande ledamöterna i Svenska Akademien förmår inte bedriva verksamheten på ett värdigt och adekvat sätt, skriver mer än hundra svenska forskare i ett upprop."

Nu börjar #metoo drevet visa sitt rätta ansikte. Eller ett av sina rätta ansikten.

200 'forskare' har sällat sig till författarna. I stort sett alla dessa forskare tillhör det tärande släktet. De producerar inget nyttigt och det är vi som försörjer dem. Det är samma sak med de 209 författarna. De kan inte försörja sig själva. De författare som kan har inte skrivit på någon lista.

Jag har inget förtroende för Svenska Akademin. Det har jag inte haft sedan Vilhelm Moberg inte fick det Nobelpris han borde ha haft.

Det åter många akter i denna tragiska fars.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Svenska_Akademien

 
Ingen bild

Sven

16 april 2018 17:38

I din Facebook annons så ser man inte att du är från SD. Kan det inte vara viktigt med SD loggan?

Thoralf Alfsson

16 april 2018 22:12

Jag är osäker på om jag får använda den i min personvalskampanj.

 
Ingen bild

Sven

17 april 2018 00:58

....Kan det inte vara viktigt med SD loggan?....

Det finns ett sätt att få reda på det: använd den.

 
Ingen bild

Erik Jonsson

17 april 2018 02:04

Har du räknat ut ungefär hur mycket du behöver för att köpa upp alla dessa annonser?

Vore bra om vi hade ett visst mål att nå för att se hur många vi är och hur mycket vi har möjlighet att satsa.

Jag kan inte kryssa på dig Thoralf eftersom jag bor i Dalarna. Men jag hade tänkt donera pengar till din kampanj och kanske kan jag ta ledigt från jobbet i September och åka ner till Kalmar Län och Gotland för att stödja ditt personvalskampanj om det kan bli av någon hjälp.

Thoralf Alfsson

17 april 2018 07:08

Det finns egentligen ingen övre gräns för hur mycket man kan satsa. Jag planerar att dela foldrar för egen maskin men om jag hade resurser skulle jag kunna köpa det genom postnord men då kostar det kanske 80 öre/hushåll. I Kalmar kommun finns det drygt 30 000 hushåll i riksdagsvalkretsen ca 115 000 hushåll. För att göra en heltäckande personvalskampanj krävs säkert 200-250tkr. Vilket är en omöjlighet för mig, utan jag anpassar mig efter de resurser jag har.

 
Ingen bild

C Andersson

17 april 2018 10:25

"Jag är osäker på om jag får använda den i min personvalskampanj"

använd namnet vetja

'thoralf alfsson för sverigedemokraterna i riksdagen'

 
Ingen bild

C Andersson

17 april 2018 11:37

Eller kanske tvärtom

'thoralf alfsson i riksdagen för sverigedemokraterna'

Kryssa rätt i kalmarsund och akta dig för värdegrund.

Vem skulle kunna ta illa upp? Dina meningsmotståndare?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se