thoralf

Direktlänk till inlägg 10 mars 2018

HÄR HAR SD EN STRAFFSPARK I VALRÖRELSEN

Av Thoralf Alfsson - 10 mars 2018 23:11


https://youtu.be/a_hROTBl-b8


 
ANNONS
 
Ingen bild

Zi

11 mars 2018 00:08

Jag läste i tyska tidningen Focus.de om hur integrationen i Sverige har misslyckats: https://www.focus.de/politik/ausland/gastbeitrag-aus-der-neuen-zuercher-zeitung-schwedens-integrations-traum-ist-geplatzt_id_8585845.html .

Nu kan man tydligen bara lösa problemet i Sverige med militären. Artikeln skrevs först i Züriche Zeitung (CH). Det är inte många kvar runt om i världen som är imponerande av hur svenska politiker styr landet.

När man stängde sinnessjukhusen i Sverige, var det ingen som protesterade, men nu när dessa sinnessjuka har blivit politiker och tagit över landet är det kanske dags att öppna dessa sinnessjukhus igen och ta tillbaka patienterna och återta makten i landet innan det är för sent. Det räcker med progressiva liberala experiment nu.

 
Ingen bild

World Traveller

11 mars 2018 00:31

Zi
Kan bara instamma. De skulle aldrig stangt mentalsjukhusen. Taenk om de vetat att patienterna senare skulle komma att styra Sverige.

 
Ingen bild

???

11 mars 2018 01:02

Bilden syns inte?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

11 mars 2018 06:28

På förekommen anledning vill jag informera om att Thoralf Alfsson inte är medborgare i Borgholms kommun. Det föreligger inga som helst skyldigheter för ett lokalt ölandsdparti att ens läsa det han skriver. Ännu mindre behöver man bry sig om att svara på några frågor. Att Thoralf Alfsson drabbats av hybris och tror sig vara representant för allt folk i hela länet är hans eget problem. Det är ett djävla övertramp av översittarkaraktär att hålla på och kräva svar av politiska ledningar i andra kommuner än den egna. Att därutöver ge sig på tjänstemän och avkräva deras personlig syn på ditten och på datten är direkt klandervärt. Det ska han inte göra ens i sin egen kommun. Tjänstemän är verkställare och har att rätta sig efter den poliska ledningen i sitt arbete. De ska inte hålla på och tycka om saker.

Thoralf Alfsson ska hålla sig till sitt politikområde. Och det är Kalmar kommun och inget annat. Att försöka överträffa SD´s procentandel i Ölandskommunernas riksdagsval vore kanske ett lämpligare mål än att försöka spela storebror åt människor i andra kommuner.

SD´s % i riksdagsvalet hos kommunerna i Kalmar län:
15,3 15,3 17,6 19,9 18,4 15,2 16,3 17,2 16,3 20,8 15,5 13,6
Och Thoralfs egen kommun: 13,1 sämst i länet. Jobba på det!

Thoralf Alfsson

11 mars 2018 09:03

Ölandsbonde

Inte ett kritiskt ord om Framtid Öland! Varför?

Nu är det faktiskt så att jag har vissa rättigheter även i Borgholms kommun.

Jag kandiderar dessutom till kommun, regionen och riksdagen och det ger mig faktiskt rätt till att ställa frågor till företrädare i samtliga kommuner och i synnerhet till de kommuner som ingår i Kalmar län.

Du tycks ha en väldigt inskränkt syn om du anser att jag bara skall ägna mig åt Kalmar kommun. Men nu har jag intressen även på Öland om du ursäktar.

Noterar att du är den förste som har dessa synpunkter. Däremot har väldigt många människor i andra kommuner tackat mig för de redovisningar jag gjort av deras kommuner. Men jag förstår att du inte gillar den statistik som jag presenterar för Borgholm. Men det är tyvärr verkligheten.

Om du skulle ägna dig åt att analysera valresultaten i alla rikets kommuner så skulle du finna att ju större städer desto lägre valresultat procentuellt i riksdagsvalet för SD. Detsamma gäller i Kalmar län vilket du nu tydligen har noterat. Men kom ihåg att vi låg över snittet i samtliga kommuner i Kalmar län. Det kan du ju gå igenom för samtliga riksdagsvalkretsar och se hur många fler du hittar.

Det är mycket möjligt att Kalmar kommun blir sämst även denna gång men vårt valresultat kommer bli betydligt högre sedan får vi se om övriga 11 kommuner även de lyckas höja sig.

PS
Jag kommer fortsätta granska Framtid Öland fram till valet och jag kommer återkomma med blogginlägg om deras företrädare som sannolikt behöver granskas med tanke på hur de ser sin roll i politiken.

 
Ingen bild

weasel

11 mars 2018 08:05

Min vän har under de åtminstone 10 senaste åren kallat Sverige för "Nordkorea".
Jag har tyckt att han överdrivit en aning.
Jag hade fel. Han hade rätt.

Märkligt att det där partiet som alla kallar för "odemokratiskt" är det enda partiet som inte vill snabbändra grundlagarna för att strypa yttrandefriheten...

 
Ingen bild

Pepparholm

11 mars 2018 08:11

Ulf Kristersson anser att censurlagen ska genomföras. Moderaterna har som vanligt ingen egen uppfattning utan hänger med Löfven och Lööf.

 
Ingen bild

Chrille P

11 mars 2018 08:33

SD har haft många straffsparkar men lyckas tydligen inte få på sig fotbollsskorna på sina fötter, för några skott mot öppet mål har inte skjutits.

 
Ingen bild

SM811

11 mars 2018 08:43

DN har gjort det igen. Fake news? De som skall sitta med och granska Fake news.
Det är som, Gör som jag säger och inte som jag gör. Vore ett bra ordspråk för DN.
https://nyheteridag.se/jan-scherman-det-som-dn-har-gjort-vittnar-om-allvarliga-brister-i-kallkritiken/

 
Stefan K

Stefan K

11 mars 2018 08:44

Det känns som att SD har många straffsparkar inför valrörelsen, bara man förvaltar dem rätt.

http://https://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

SM811

11 mars 2018 08:49

Hallå alla miljöpartister och sju(k)klöverpolitiker.
Dags att slopa koldioxidskatten?
Nya rön på klimatkonferens: Solens klimatpåverkan allt tydligare, koldioxid ingen fara
https://www.nyatider.nu/solens-klimatpaverkan-allt-tydligare-koldioxid-ingen-fara/

 
Ingen bild

SM811

11 mars 2018 08:59

Ännu en artist som sjuker längre ner i PK dyngan.
Det hjärtskärande sorgliga i alltihopa är att det finns ett annat Sverige utanför SVTs och Caroline af Ugglas förljugenhet.
http://soldatmamma.blogspot.se/2018/03/det-hjartskarande-sorgliga-i-alltihopa.html

 
Tomas

Tomas

11 mars 2018 09:01


2018-03-11 09:00

Till ???

Jag öppnade först Thoralfs sida i Explorer. Då syntes inte videon.
Jag kopierade sedan in länken i Firefox och då kunde jag se videon.

Henrik Jönsson får mitt beröm för sitt utmärkt tydliga sätt att tala. Innehållet har jag inte hunnit smälta. Måste lyssna på nytt vid senare tillfälle.
Tomas.

http://Gidlöf.se

 
Ingen bild

Hacke

11 mars 2018 09:36

Detta bör sd lyfta fram så fort tillfälle ges! Att instanser som exempelvis Journalist¬förbundet, Publicist¬klubben och Justitie¬ombudsmannen slår bakut mot förslaget borde ju borga för draghjälp och uppmärksamhet så att detta svinhugg mot demokratin och yttrandefriheten inte går att smyga igenom hur som helst. Även Advokatsamfundet är kritiskt.
Däremot visar föga förvånande moderaterna åter sitt rätta ansikte när det kommer till skarpt läge. Bakom den nyputsade fasaden blottar sig samma gamla svek- och folkförrädarparti som någonsin under Reinfeldteran.

 
Ingen bild

SM811

11 mars 2018 10:32

Podd: När mamma gick till tandläkaren. En svensk historia.
https://juliacaesar.blog/2018/03/10/podd-nar-mamma-gick-till-tandlakaren-en-svensk-historia/#more-4330

 
Ingen bild

Straffspark?

11 mars 2018 10:46


Har du läst vad förslaget handlar om? Det verkar inte som dina påhejare förstår ditt upplagda klipp.. och ärligt talat inte jag häller efter att ha läst förslaget av ändring. Vad är straffsparken, vad är problemet?

http://www.regeringen.se/49e645/contentassets/d9e3333c908e4f57a23b77547c389915/andrade-mediegrundlagar.pdf

Thoralf Alfsson

11 mars 2018 11:07

Jag tror du borde läsa på vad kritiker ser för brister i denna förändring av våra grundlagar.

Personligen kommer jag sannolikt inte kunna begära ut domar från Kalmar tingsrätt, sannolikt skulle även myndigheter kunna neka mig uppgifter som jag idag kan få ut om invandringen och kostnader för invandringen. Till och med kommunerna kanske kan börja neka att lämna ut det som idag betraktas som offentliga uppgifter.

Straffsparken består i att SD är enda parti som säger klart NEJ till detta och framförallt att frågan kommer leva över valet eftersom det krävs två beslut i riksdagen för att ändra i grundlagarna och emellan besluten måste det vara ett val.

Därmed har SD en straffspark som jag verkligen hoppas att man utnyttjar på riksnivå!

 
Ingen bild

Waterbug

11 mars 2018 11:21

Helt enig
Att lättvindigt börja talla på grundlagarna är ett synnerligen allvarligt tecken på samhällets förfall. Tänkte likt dig att detta är en mäktig straffspark för SD om man pumpar ut info om hur regering och M vill göra dessa inskränkningar. Av alla idiotiska förslag / motioner / propositioner de senaste 2-3 mandatperioderna är detta det som skrämmer mig allra mest.

 
Ingen bild

Niklas R

11 mars 2018 11:45

@World Traveller
Det har aldrig slagit dig att sossarna avvecklade mentalsjukhusen i samma veva som det socialistiska östblocket föll och därmed kom socialisternas praxis om att låsa in oliktänkande i mentalsjukhus ut till allmänheten.

Det gick ovanligt fort och mig veterligen så förstördes all dokumentation och filer över sjukhusens patienter.
Vilket får mig att fundera över, vad höll sossarna egentligen på med i dessa "sjukhus"?

 
Ingen bild

calle

11 mars 2018 12:29

hela 7 klöverns politik är en straffspark. nu har alla som vistas i Sverige insett att 7 klöverns politik inte fungerar. bara bedragare och kriminella gynnas av förd politik.

alla kan se att pensionärer som levt ärligt och betalat skatt hela livet, behandlas mycket illa. av alla reformer.

detta ser folk, både nyanlända och inrikesfödda.

nu försöker 7 klövern införa censur i smyg

 
Ingen bild

calle

11 mars 2018 12:54

Niklas R 11.45: det finns massor med info om vad de gjorde. allmänt var väl att dölja att huvudorsaken var väl att fånga in oliktänkande som uppviglade medmänniskor till att använda sin hjärna och tänka själv. politikerna ville väl att folk skulle lita på och lyda vad politikerna ville. samma i usa.
finns en bra film "den nya Människan" om en tjej som överlevde

rika pampar med kontakter inom partier, kunde få unga tjejer som slavar att begå övergrepp på.

https://www.youtube.com/watch?v=-CWR9WBQJzg

 
Ingen bild

Zlatan

11 mars 2018 13:32

Johan Persson är nog glad om grundlagen ändras.

 
Ingen bild

Tony

11 mars 2018 14:31

Har sagt det hela tiden att moderatledaren Ulf Kristersson
är en orm, han var med när landsförrädaren körde landet i
botten, utan att reagera, vad säger att han ändrat inriktning
nu?? Nej gå inte på det en gång till, lägg era röster på SD,
det enda av partierna som säger som saker o ting är, och står
fast vid det

 
Ingen bild

Tony

11 mars 2018 15:34

Lördags intervjun med Lars Bern belyser på ett utmärkt sätt
det som är Sveriges stora problem idag, och anledningen till det.
intervjun sänds på Svebb TV

 
Ingen bild

Boris

11 mars 2018 16:01

Visst har SD straffspark men det gäller att få ut buskapet också. Hittills har MSM rapporterat i princip ingenting om grundlagsändringen

 
Ingen bild

Egon

11 mars 2018 18:21

Hej!
Är det ens meningsfullt att sprattla emot längre.
SD har varit så bleka nu under en längre tid att man undrar om de ens förstått att det är val i år.
Jimmie!
Se till att ta tag i agendan och ge oss ett hopp!
Annars kan vi lägga oss ner och dö......

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 mars 2018 21:21

Censurlagen skulle skulle ha dissats av Margot Wallström om den hade förslagits i något annat land.
Men i Sverige tycker hon att en sådan lag gör att makteliten får det lite lugnare.
För dom är ju "dom goda" !
Vilket hyckleri !

Problemen i Sverige löses inte genom att ändra grundlagar.
Lösningen är att ändra lagar som gör det mer negativt för lycksökare att vallfärda hit.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 mars 2018 21:38

Regeringen vägrar att gå i takt med folket.
Problemet är att dom tycker att folket ska gå i takt med regeringen.
Det vill dom lösa med nya lagar mot folket.
Att dom inte fattar !
Det är folket som ser hur landet förstörs.

 
Ingen bild

weasel

12 mars 2018 09:15

@ Straffspark ;

Det blev ju nyligen en ganska så stor upprördhet när det nyligen avslöjades att några centerpartistiska nämndemän hade frikänt en kvinnomisshandlare eftersom dom ansåg att kvinnan inte var trovärdig och detta på grund av att hon ...hade gått till polisen.
Du undrar vad problemet är.
Problemet är att inte en enda människa i landet hade fått vetskap om detta om de nya grundlagarna hade gällt.
Såvida du inte är så pass naiv att du tror att DN hade skött sitt journalistiska uppdrag och avslöjat detta istället för att överlåta det åt "alternativmedia" ?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se