thoralf

Direktlänk till inlägg 10 mars 2018

FRAMTID ÖLAND HAR LÄMNAT WALK OVER

Av Thoralf Alfsson - Lördag 10 mars 13:16

 


Som jag skrev på bloggen angående Framtid Ölands agerande på sin Facebook har jag nu fått en insändare publicerad i Ölandsbladet. Där jag beskriver hur ansvariga Framtid Öland raderade min och andras kommentarer och sedan blockerade oss från att skriva kommentarer på partiets Facebooksida.

Här kommer länken till min insändare.

http://www.olandsbladet.se/asikter/framtid-oland-ville-inte-svara-pa-fragor-fran-thoralf/


Framtid Öland har också getts möjligheten att direkt bemöta min insändare. Deras svar kan knappast betecknas som ett riktigt svar. Något jag tror de allra flesta noterar när man läst det. Här är även länken till deras svar.

http://www.olandsbladet.se/asikter/att-driva-rikspolitik-anser-vi-att-andra-partier-kan-gora-pa-annat-satt/


Jag hoppas att väljare på norra Öland nu får upp ögonen och ser att Framtid Öland i invandringsfrågan inte ens har någon politik och dessutom svär sig fria från att kunna påverka utvecklingen. Vilket är häpnadsväckande, inte minst med tanke på att man ingår i majoriteten tillsammans med Socialdemokraterna.


Framtid Öland har lämnat Walk over!

 
 
Ingen bild

Tony

Lördag 10 mars 13:35

Floskel partiet på Öland har givetvis inga svar,
precis som alla sju klöverpartier så rapar dom upp gamla
inövade och uttjatade ramsor.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Lördag 10 mars 13:48

Hela Sverige har lämnat walk over.

Mads Fuglede på Snaphanen:

"Under alla år jag har sett den utveckling detta fina land genomgått har jag kommit till slutsatsen att Sverige är förlorat och aldrig blir sig självt igen. När jag läste Pew-institutets beräkningar av muslimsk invandring till Europa och förstod att om Sverige fortsätter på sin inslagna kurs kommer var tredje svensk 2050 kommer att ha rötter i Mellanöstern, blev jag chockerad"

"Enligt beräkningar finns det i dag omkring 300 000 muslimer i Danmark – 2050 kommer det enligt Pew i det värsta scenariot att finnas 4,5 miljoner muslimer i Sverige. Någonstans på den resa Sverige har gett sig ut på kommer de att förlora allt de var och blir något helt annat.”

https://tinyurl.com/okjqcot
http://snaphanen.dk/

 
Ingen bild

Mello

Lördag 10 mars 13:55

Det brukar bli så när vederbörande saknar svar och argument. Kalmar kommuns medarbetare är ett bra exempel.

 
Ingen bild

Laglydig

Lördag 10 mars 15:39

"Flyktingfrågan i stort är en fråga som behandlas på rikspolitisk nivå, en arena där vi ej är representerade." skriver Framtid Öland.

Ett mycket märkligt uttalande med tanke på att både Borgholm och Mörbylånga kommun har en mycket liten andel befolkning med utländsk bakgrund (12,0 % respektive 9,5 %) och ännu mindre andel muslimer (5-6 %) än riksgenomsnittet.
I synnerhet eftersom Mörbylånga aktivt försökte stoppa invandringen i kommunen (se Thoralfs inlägg från i fredags). Den s k flyktingfrågan eller som jag kallar den massinvationen är således inte bara en rikspolitisk fråga utan i högsta grad en lokal fråga, som Framtid Öland borde ha en uppfattning om.

 
Ingen bild

Bo

Lördag 10 mars 15:57

När partiet Framtid Öland bildades var det största målet att motverka slöseri med skattepengar. Som exempel nämnde man: ”Är det verkligen vettigt att skicka två man från Borgholm och skruva upp en anslagstavla och fakturera skolan sex timmar?”. Jag undrar om inte Thoralf via offentlig statistik hittat sparobjekt med en helt annan dignitet?

 
Ingen bild

Hacke

Lördag 10 mars 19:53

En mycket bra insändare Thoralf som tvingade den ljusskygge motståndaren ut på banan.
Att den sedan väl där uppförde sig som Bambi på hal is blev bara ytterligare bonus för din sak och kalla fakta. Hur många som efter detta ser en framtid för Öland med Framtid Öland ska bli intressant att se i höst.

 
Ingen bild

UFO

Lördag 10 mars 19:59

Det finns inget så jävla respektlöst som att ignorera medborgare svar, men jag är inte förvånad.

 
Ingen bild

Laglydig

Lördag 10 mars 20:37

@Cosmik Debris Lördag 10 mars 13:48

Du vet väl om att PEW grovt underskattar andelen muslimer i Sverige såväl nu som år 2050? Det kommer att gå betydligt fortare än år 2050 innan var tredje invånare i Sverige är muslimer. Sannolikt kommer detta ske senast i början av 2030-talet om nuvarande politik med anhöriginvandring och ingen repatriering fortskrider. En annan del av förklaringen är de höga nativitetstalen bland muslimer jämfört med invånare med helt västlig bakgrund. Detta tycks PEW inte alls ha tagit hänsyn till.

 
Ingen bild

Molle

Lördag 10 mars 22:22

"framtid Öland" har framtiden lååångt bakom sig....

 
Ingen bild

Mika Kotanen

Lördag 10 mars 23:42

Ett pinsamt icke svar. Nu är det kört för dem efter nästa val...

 
Ingen bild

Robban

Söndag 11 mars 18:02

Såg för några år sedan att ett större antal svaga svenska elever inte klarade av att gå ut 9an med godkända betyg pga uteblivet stöd av skolan!
De resurser som från början låg på den svaga gruppen, prioriterades om till att gälla enbart för nyanlända välfärdsturister!
Jag skrev då brev till alla skyldiga politiska partier och frågade vad de höll på med! Alla svarade att de var helt oskyldiga till att det blivit detta utfall av deras politik och att felet låg på att staden som det gällde, som styrdes och bedrev deras deras politik, var ledd av deras opposition.

Noll ansvar mao! Precis som "Framtid" Öland.

 
Ingen bild

Nyrakad

Måndag 12 mars 08:24

Ja så är det ...

https://video.twimg.com/ext_tw_video/968336538764562433/pu/vid/512x640/SoehcjtjGAhR4wwh.mp4?_=1

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 19 okt 20:37


    När jag flög hem från Spanien i förra veckan flög jag med Norwegian till Kastrup och åkte sedan tåg till Kalmar. I stolssätet på tåget fanns magasinet Kupe, som jag bläddrade lite i under resan. Givetvis fanns en klimatalarmistisk artikel i ...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 19 okt 13:43

Jag har tidigare visat en sammanställning av personkryss i kommunvalet i Kalmar. Den kommer som repris längre ned i blogginlägget.   Valmyndigheten gör dock ingen sammanställning av antalet kryss för de 6 olika landstingsvalkretsarna för Kalmar l...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 20:45


    Max Troendlé     Foto Thoralf Alfsson   Maktkåta moderater i Stockholm har tydligen gjort upp med Miljöpartiet om att stänga Bromma flygplats senast 2038. Ett litet slag för Stockholm men det kan bli katastrofalt för många landsortsstäde...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se