thoralf

Direktlänk till inlägg 22 januari 2018

FÖR MYCKET

Av Thoralf Alfsson - 22 januari 2018 22:00

Ibland blir det bara för mycket att läsa och lyssna på alla politiska motståndare som inte har någon politisk hederlighet. Eller journalister som stryker 7-klövern medhårs samtidigt som de sparkar på SD i så många sammanhang de bara kan tänka sig.


Eller som någon skrev i en kommentar.


"Det enda som är sant i tidningen är dödsannonserna." 


Eller företagare som särbehandlar Sverigedemokrater på ett negativt sätt men när de sedan blir påkomna så förnekare de allt, blåljuger. Det är bara så bedrövligt lågt och fegt. Sedan har vi de så kallade fackförbunden som låtsas stå för allas lika värde men sedan agerar precis tvärtom.  LO-hyckleri!


Då blir det bara för mycket! Då måste jag bara göra något annat som känns spännande och stimulerande. Ibland funkar det att ge sig ut på en fotoutflykt med någon intressant målsättning. Nattfotografering är spännande och intressant att utforska.


Sverige är ett kristet land!

 

Kyrkhamn, Ottenby på Öland


Innan vårt land kristnades hade vi asatro.

 

Gravfält östra Öland 

Fyren Långe Erik på Ölands norra udde.


UPPDATERING


Ibland är det tillåtet att vara lite avundsjuk ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

Hm

22 januari 2018 23:15

Makalösa bilder!!

 
Ingen bild

Ja så

22 januari 2018 23:19

Du är en bra fotograf! Satsa på det och gör det du är duktig på.
Lägg ner dina politiska ambitioner,du vet att dina drömmar aldrig kommer slå igenom. Det måste ju vara mycket mer uppmuntrande för dig att se positiva kommentarer på dina bilder. Vill du stanna kvar i politiken, okay,men då får du väl fortsätta att klaga,gnälla till 100% och läsa dina följares gnällande och klagande i kubik. Att göra sånt man blir glad av, att göra sånt man får positiv cred för måste ju vara bättre för dig och dit hjärta.

Thoralf Alfsson

22 januari 2018 23:32

Och låta islam ta över mer och mer av vårt samhälle dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad, år efter år.

Aldrig!

Har du ingen självbevarelsedrift?

Tänk att det ändå är så många som uppskattar mitt klagande och gnäll! Jag tänker inte göra dem besvikna. Så roligt skall du inte få.

Du kan inte göra något åt att SD kommer göra ett nytt kanonval i september.

 
Ingen bild

Iceman

22 januari 2018 23:28

Fantastiskt vackra bilder! Magiskt! Du är en sann konstnär! Underbar känsla i bilderna, Sverige, vårt land sedan urminnes tider.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

22 januari 2018 23:40

Till Christer - om att skriva till journalister
Christer, du har fel.
Journalisten var Hanne Köller och hon skrev i DN att incitamentet för somaliska kvinnor att börja arbete var obefintligt då de hade så mycket pengar att hämta hem för "särskild föräldrapenning". Detta förstod jag inte. Hur kan föräldrapenning delas ut för tid i andra länder? Jag trodde det var något som jag inte förstod. Jag skrev då till henne och frågade om hur det förhöll sig. Jodå, visst delas särskild föräldrapenning ut till somaliska mammor för den tid barnen växt till sig Somalia.

Där och då började jag läsa på "hatsidor". Vilka dessa var visste jag inte. Men DN hade en artikleserie om dessa "hatsidor" utan namns nämnande. Även där skriv jag till DN och frågade vad det var för sidor. De svarade med att räkna upp några stycken. "Politiskt inkorrekt" hette en. En annan var "Exponerat". Då började jag läsa på dem och jag förändrades kraftigt från rätt ointresseras av politik till en alltmer upprörd människa över hur djävligt det ligger till.

(108.000 kr per barn är minibeloppet. Tänk på att det är skattefritt också. Då gällde det barn upp till 8 år. senare höjde alliansen maxåldern till 12 år.)

 
Ingen bild

Ölandsbonde

22 januari 2018 23:41

Passa du på och fotografera Thoralf. När islam fått fäste får du ägna dig åt ngt annat. I alla fall om du tar bilder på människor.

 
Ingen bild

Laglydig

22 januari 2018 23:51

Jag förstår Dig till fullo Thoralf!

Jag fick igår information om att det i vår kommun (av en SD ledamot som sitter i kommunens socialnämnd) tydligen finns en familj som har 12 barn och bara lever på försörjningsstöd. Hyra, läkarvård, mediciner, tandvård etc betalt. De får ca 70 000 kronor i månaden i bidrag.
För att en svensk arbetande familj skall komma upp i samma standard (de får ju samma barnbidrag men måste betala allt annat själva inklusive barnomsorg) krävs att de tjänar minst 59 000 kronor var i bruttolön per månad (eller 118 000 kronor tillsammans).

"Regeringens ambition är att minska de ekonomiska klyftorna mellan barnfamiljer. Att även barnfamiljer som har försörjningsstöd får ta del av den kommande barnbidragshöjningen är ett viktigt steg i den riktningen, säger barnminister Åsa Regnér."
http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/11/hojning-av-riksnormen-i-forsorjningsstodet-gynnar-barnfamiljer/

Samma Åsa Regnér har också sätt till så att en massa assistansbehövande svenska familjer INTE får någon assistansersättning eftersom några fuskar med den samma (vilka då?). Helt otroligt! Man tar från dom fattiga svenskarna och ger till dom rika "flyktingarna" som aldrig kommer att göra någonting!

Du är en fantastisk fotograf Thoralf jag gillar alla dina bilder särskilt den första! Du är en mästerlig fotograf, men en ännu bättre politiker! Du behövs det vet du!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2018 00:10

DN har jag inte läst på över två år. Hösten 2015 bestämde jag mig för att aldrig mer besöka deras psykiatriska akutmottagning. Bortsett från några misstag med länkar har jag hållit mig borta från skiten. Jag höll mig till och med borta under det muslimska terrordådet på Drottninggatan.

Har jag missat något?

Nej.

 
Ingen bild

Björn

23 januari 2018 00:13

Fina bilder. Gillade nog den första bäst. Bild 2 störs lite av det vita, som jag gissar är havet.

 
Ingen bild

Hm

23 januari 2018 01:23

@Ja så
Thoralf har en konstnärs öga och det kommer till uttryck i hans fotografier. Till all lycka för oss Sverigevänner är han en minst lika duktig politiker så glömd du att han någonsin ger upp. Det gör ingen av oss. Att det finns människor som likt Titanicorkestern obekymrat spelar vidare har vi redan noterat.

 
Ingen bild

Affe Giraff

23 januari 2018 01:34

LO:s sätt att inte tillåta aktiva SD-are att ha fackliga uppdrag motverkar bara sitt syfte.

Troligtvis lockar det istället fler LO-anslutna att rösta SD än vad som hade varit fallet om LO tillät aktiva SD-are att ha fackuppdrag.

Vi ska således vara tacksamma för LO:s ställningstagande i denna fråga.

 
Ingen bild

SDare

23 januari 2018 04:59

Bilden med korset är superfin

 
Ingen bild

Morre

23 januari 2018 05:20

Vilka fina natt bilder
Toralf fortsätt att gnälla. SD 2018

 
Ingen bild

Per

23 januari 2018 08:15

Andra bilden uppifrån räknat kallar jag "En strimma av hopp" :-) Och så känns det för Sverige, det finns tid ännu men den är knapp.

Thoralf Alfsson

23 januari 2018 09:17

Tack, en bra liknelse. Jag kommer döpa bilden till det!

 
Ingen bild

SM811

23 januari 2018 08:18

Superfina bilder.
"Var åttonde svensk kvinna kommer våldtas – men det kan snart bli mycket värre"
http://www.friatider.se/var-ttonde-svensk-kvinna-kommer-v-ldtas-men-det-kan-snart-bli-mycket-v-rre
Vilka som står för denna ökningen vet alla Sverigevänner.
SD 2018

 
Ingen bild

SM811

23 januari 2018 08:23

Polis hamnade på omslaget för S-kampanj – Tillfrågades aldrig
https://nyheteridag.se/polis-hamnade-pa-omslaget-for-s-kampanj-tillfragades-aldrig/

 
Ingen bild

Christer

23 januari 2018 08:24

@ Ölandsbonde 23:40
Jag har gjort samma sak som du, b.la annat mejlat Hanne Köller när hon var på DN. Jag fick aldrig något svar, men för övrigt har mitt politiska uppvaknande varit snarlikt ditt. Jag hittade samma sidor som du gjort. Det finns många källor för den som söker, och en daglig favorit är Thoralf´s Blogg. MSM följer jag sporadiskt, men inte ett öre till betalartiklar. jag tycker jag är såpass upplyst numera att jag går inte på Fake-News längre. Man har blivit som folk var i gamla Sovjetunionen, man läste mellan raderna, det var där nyheten fanns.
Kanon bilder Thoralf!

 
Ingen bild

SM811

23 januari 2018 08:33

Times Sunday ger obarmhärtig Sverigebild.

"SVERIGEBILDEN. Ansedda Times Sundays beskrivning av läget i Sverige väjer inte. Det mesta är med, utan pardon. Skjutningar, bomber, sexbrotts- och våldskris samt åsiktsförtryck. Om statsminister Löfven var missnöjd och kritiserade
författaren Katerina Janoush beskrivning i tjeckisk tv för ett år sedan
kan man undra vad han anser om Sverigebilden som målas upp här."
https://samtiden.nu/2018/01/times-sunday-ger-obarmhartig-sverigebild/

Sedan tjatar Stefan om att Sverige skall inte avvecklas utan utvecklas.
Du SosseStefan, du bör ändra din slogan till..
Sverige skall inte utvecklas utan avvecklas så den stämmer med verkligheten.

 
Ingen bild

SM811

23 januari 2018 08:40

90 % av gatubarnen ljuger om sin ålder.
https://petterssonsblogg.se/2018/01/23/90-av-gatubarnen-ljuger-om-sin-alder/#more-245890

Detta har SD vetet om länge.
Ännu en gång får SD rätt.

 
Ingen bild

Bertil

23 januari 2018 08:52

@Björn
Det vita i bild två tror jag är lysen på bilar som passerat, ser också ut som ett par vägpinnar? Blir så när man fotar med flera sekunders slutartid, allt som rör sig blir utdraget.

Thoralf Alfsson

23 januari 2018 09:22

Avslöjad ;-)

Det var dock bara en bil.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

23 januari 2018 09:37

På den tiden då jag var aktiv inom HRF i Högsby så hade vi en kvinnlig medlem ,hon har tyvärr lämnat jordelivet för några år sedan, men hon uttryckte sej som följer ,jag känner inte igen Högsby längre ,det enda som är sej likt så är det Emån !Jag undrar vad hon skulle sagt idag !

 
Ingen bild

Eric H

23 januari 2018 09:59

"Det enda som är sant i tidningen är dödsannonserna."

Det förklarar varför Aftonblasket och Excessen inte har några dödannonser, det kunde ju slinka in en sanning...

Thoralf Alfsson

23 januari 2018 10:48

Haha...

Med den kommentaren växte citatet ytterligare!

 
Ingen bild

Hans Anas

23 januari 2018 09:59

"Sverige är ett kristet land!"

Där kan jag inte hålla med dig,Thoralf, i dag är Sverige ett väldigt
antikristet land. Man kunde kanske säga att Antikrist styr Sverige i dag.

Däremot var Sverige tidigare kristet, det är väl det du avser?

 
Ingen bild

Tord Karlsson(S) blir av med jobbet

23 januari 2018 10:27

På tiden att korruptionen i Socialdemokratin granskas.Men tyvärr, vänstermedia överlag blundar istället då man är beroende av sitt presstöd.

Och givetvis blir han belönad med en miljonfallskärm so brukligt är inom sosseriet.
www.gp.se/nyheter/göteborg/tord-karlsson-blir-av-med-jobbet-1.5084764

 
Ingen bild

fete

23 januari 2018 10:40

Thoralf vad händer efter valet för dig när SD har makten i sverige. Kanon fina bilder ha det bra

 
Ingen bild

Hacke

23 januari 2018 10:42

Nästan overkligt vackra bilder.

Sedan kan man inte bli annat än rörd över signaturen ”Ja så” och hans ”omtanke” om dig Thoralf. Efter hot och hat kommer nu smicker och patetiska vädjanden från representanterna för landsförräderiets fotsoldater.
Men deras desperation är samtidigt förståelig. Ditt framgångsrika arbete är naturligtvis en stadigt växande sten i skon för deras illvilliga planer och hänsynslösa framfart med landet och dess folk.
Ändå borde dom veta bättre om de så bara följt dig och din blogg aldrig så lite.
Go for it Thoralf! Du har folket och sanningen på din sida.

 
Ingen bild

Bert

23 januari 2018 12:24

Den första bilden är riktigt bra, ett konsverk!
För övrigt, fortsätt din kamp mot islam och landsförädarna i här i Sverige.

 
Ingen bild

Lena1

23 januari 2018 12:47

Håller med det inlägg som skrev "Makalösa bilder!"

I veckan fick "kommunistledaren och plakatpolitikern" Jonas Sjöstedt som gjort gemensam sak med S om vinster i välfärden och vinsttak, vilket ju inte har en chans att genomföras eftersom det redan finns en majoritet i riksdagen mot förslaget.
Så varför vill politiker då tala om sådant som inte går att få igenom? Så här skriver "fnordspotting":

"Frågan om vinsttak är i grund och botten ingenting annat än avledningsmanöver, iscensatt av de komplett ansvarslösa politiker som detta valår betydligt hellre vill bli omvalda än att stå till svars för de katastrofala problem de genom sin monumentala inkompetens har orsakat"

http://fnordspotting.blogspot.se/2018/01/om-vinster-i-valfarden-och.html

 
Ingen bild

Christer

23 januari 2018 12:56

Filmen "The Nilehilton incidet" van pris för bästa svenska film på Guldbaggegalan i måndags. Filmen utspelas i Kairo, alla skådespelarna är araber och språket i filmen är arabiska, men textas till svenska. Ursvenskt med andra ord, nån sorts modern Åsa-Nisse. Att beskriva den som svensk är bara ännu en variant av Fake-News.
Utvisningen av Marockanska unga män går bättre o bättre enligt Msm. Hittills i år har 82st lämnat Sverige och polisen beräknar att gruppen är c:a 800st. En god nyhet alltså tycker Msm som lyfter fram nyheten. Ygeman sa när han avgick att totalt skulle 80 000 få lämna landet. Att nu beskriva hur det går med utvisningarna är bara ett sätt att vilseleda folk att tro att ordning råder. Fake-News, Fake-News hela dan...

 
Ingen bild

Sigge

23 januari 2018 13:06

Bayern har den rätta inställningen, men styrs av Merkel som har fått svenska sjukan.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 januari 2018 14:03

Du är en multikonstnär, Thoralf! Underbara bilder ... Alltid fantastiska ...
Och din intelligens är på samma nivå - skrämmande för de mediokra, även i SD. Vet du la?

Ja så - du vill väl att alla svenskar som vill värna om Sverige ska lägga av och helst dra en tuva över sig. Du kan ju börja ... Men tänk vad som händer då med landet! Inga skattebetalare som kan försörja resten. Och dessförinnan: kaos ... som påstås stå nära Gud.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 januari 2018 14:05

PS. Orion - med bälte och allt ...

Thoralf Alfsson

23 januari 2018 14:25

Precis!

 
Ingen bild

PG

23 januari 2018 14:28

Vad menas med att Sverige är ett kristet land?

Finns enbart en minskande församling, avhoppet är helt och hållet ett friskhetstecken!

Finns ingen gud, och har aldrig funnits. Enbart en bedräglig hantering angående makt och kapital.

Ett friskintyg är att antalet medlemmar minskar kraftigt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2018 14:41

Joakim Palmkvist (Sydsvenskan) ger åtminstone ett ärligt svar på varför invandrare från Mellanöstern är så våldsamma och inte kan tänka logiskt.

”-Dom är dumma i huvudet!”

Deadline på DR
https://tinyurl.com/yd5gokeb
https://www.dr.dk/tv/se/deadline/deadline-9/deadline-2018-01-18#!/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2018 14:48

Vill rekommendera: Nyhetsbyrån

https://tinyurl.com/yd94rmdf
https://nyhetsbyran.org/

Drivs av Fredrik Antonsson och Christopher Jarnvall

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

23 januari 2018 15:31

Låt oss aldrig glömma bort företagaren på Esplanaden som satte upp en skylt om att SD väljare inte var välkomna,välkomna är där emot lönebidragare i hans kök, vi kan kalla honom "Skägget i smörgåstårtan"

 
Ingen bild

Så kan det gå med sosseriet!

23 januari 2018 15:36

Alternativ media har gjort det igen!

S-medarbetare utreds för trollkonto på Twitter
https://www.dn.se/nyheter/politik/s-medarbetare-utreds-for-trollkonto-pa-twitter/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2018 15:39

EXTRA: Kalmarbor beskjutna på E22

https://tinyurl.com/yalc8y7c
http://24kalmar.se/2018/01/22/extra-kalmarbor-beskjutna-pa-e22/

 
Ingen bild

Bättre länk här

23 januari 2018 15:41

S-medarbetare avstängda: Utreds för misstänkt trollfabrik

Avslöjandet om Socialdemokraternas misstänkta ”trollfabrik”, som Nyheter Idag var först att uppmärksamma, har gett konsekvenser. Nu är två medarbetare inom Socialdemokraterna avstängda från sina arbeten medan en utredning pågår. Det berättar SVT Nyheter.

Det var onsdagen den 17 januari som Nyheter Idag var först med att uppmärksamma vad som förefaller vara en socialdemokratisk ”trollfabrik”. Socialdemokraternas omvärldsanalytiker Ayan Jamil retweetade ett uppenbart trollkonto, även kallat ”porr-bot”, som i sin tur spred politisk propaganda riktad mot främst Sverigedemokraterna.
https://nyheteridag.se/s-medarbetare-avstangda-utreds-for-misstankt-trollfabrik/

 
Ingen bild

Stefan A

23 januari 2018 16:01

Man undrar när man ser bilderna om det finns nått liv därute, alien har man ju redan sett på jorden, bl.a i mp,v och i mediaredaktioner där de verkar trivas som fisken i vatten....

 
Ingen bild

Hasse Pannband

23 januari 2018 16:25

Lysande...bilder.
Nya polishuset i Rosengård.
Ett svart fort med smala fönster. Som
det verkar för att kunna stå emot attacker utifrån.
Kan vi förvänta oss fler offentliga byggnader i
samma stil i "det nya spännande Sverige?"
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/rosengard-far-eget-polishus

 
Ingen bild

Tony

23 januari 2018 16:39

sign. Ja så: luftar bara sina önsketänkande att Thoralf
ska försvinna från politiken så att dom menlösa politiker
som ställt till allt elände för landet ska kunna slutföra
sitt verk. Med tanke på att så många obegåvade politiker som
befinner sig i maktens centrum, så är det väl inget fel att
som Thoralf vara duktig på flera områden?Det behövs många fler!

 
Ingen bild

SM811

23 januari 2018 17:04

OT: Glädjande nyheter
Aftonbladet i kris.
För tre år sedan låg pappersupplagan på drygt 125 000 exemplar, medan Aftonbladet nu säljer knappt 70 000 exemplar per dag. Även när det gäller Aftonbladets webbsida syns en tydligt vikande trend.
https://nyhetsbyran.org/2018/01/23/aftonbladet-kris/

 
Ingen bild

surapelle

23 januari 2018 17:17

Att det är bara dödsannonser som är sanning i pressen stämmer inte. Lottoraden och en del sportresultat brukar vara sanna.

 
Ingen bild

O´ Hyra

23 januari 2018 17:52

When the world has gone mad.
Bland det värsta jag tagit del av.
https://www.youtube.com/watch?v=yA8fgaBSDUw

 
Ingen bild

Tony

23 januari 2018 17:57

Enligt Ingrid& Conrad är det kris för Aftonbladet? Tänk vilket
reningsbad det hade blivit om blaskan försvinner? Enligt
I/C har deras upplaga sjunkit till 70000 om dagen, som jag tycker
är alldeles för många, men det går på rätt håll, så snart kommer
Anders Lindberg att få söka upp Arbetsförmedlingen MUhaha.

 
Ingen bild

valentin

23 januari 2018 18:19

Fina bilder, kloka tankar.
Thoralf till riksdagen!
du kan tillföra klokhet, saklighet och många väljare

 
Ingen bild

Pepparholm

23 januari 2018 18:33

Först vill jag säga att jag njuter av att se dina bilder. De ger en tankeflykt som inför ett målat konstverk av en av våra stora.

Sedan vill jag tala om trollen. Löfven satsar miljoner av våra skattepengar på trolljakt. Han är särskilt inriktad på Putin och alternativa media. Så finns trollen i stället på hans hemmaplan på Sveavägen. Avslöjade av en skribent i Samhällsnytt vid namn Egor Putilov. Ridå…….

Hanna Stjärne är utnämnd till trolljägare på europeisk nivå. Så visar det sig att trollen finns även på hennes hemmaplan. SVT har censurerat vitala delar av ett reportage om vargjakt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 januari 2018 18:53

Instämmer i berömmet av bilderna! En socialdemokratisk "trollfabrik". Man upphör aldrig att förvånas...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 januari 2018 19:10

Kvartals Jörgen Huitfeldt intervjuas i Resumé:

https://tinyurl.com/ydhjwe9v

Det intressanta börjar efter 38:42 min ;-)

Thoralf Alfsson

23 januari 2018 21:25

Intressant.

Han ger ju samtidigt svar på varför han slutade på Sveriges Radio!

 
Ingen bild

calle

23 januari 2018 19:52

7 klöverns politik är ren ondska. ny statistik från brå visar att nästan alla kvinnor i Sverige kommer bli våldtagna nån gång.

http://www.friatider.se/var-ttonde-svensk-kvinna-kommer-v-ldtas-men-det-kan-snart-bli-mycket-v-rre

vart är me too eliten nu?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 januari 2018 20:04

Det är svårt att hitta sanna svenskar i vårt korrumperade samhälle.
Inom 7-klövern finns inte en enda.
Skönt att se att Långe Erik fortfarande stolt står upp för Sverige.
Fina bilder Thoralf !
Bra att du bryter av allt elände ibland.

 
Ingen bild

Svante1

23 januari 2018 20:09

Barometern och Borås Tidning har varit höger-tidningar sen början av 1900-talet...nu är det vänster-journalister som tagit över blaskorna....

 
Ingen bild

calle

23 januari 2018 20:53

bra foton, undrar hur du gjort för att lyckas så bra.

om man kollar thor heyerdahl, han med kon tigris expeditionen, så överbevisade han att svenskar varit i sydamerika och hjälpt dom bygga och resa dom höga stenarna, tror det var Påskön. svenskarna var så snälla och hjälpsamma och kunde ny teknik, så det är dom som blev uppslag till solgudarna.

inget som de skattefinanserade hjärntvätts organisationerna såsom: forum för Svensk historia, och aschbergs-media sfär och expo och paideia och 7 klövermedia vill berätta om.

 
Ingen bild

Digging northland

23 januari 2018 21:17

Fotograferar själv,tittar gärna på dina bilder
Vad gäller din politiska gärning,fortsätt för tusan!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 januari 2018 21:41

Måste bara tipsa om att läsa om handelns höga kostnader i Samtiden.
Handlaren i Markaryd som ständigt har gängstölder och inte får hjälp av polisen.
Han får istället 50 000 i vite från AMV för att han inte kan erbjuda personalen trygghet.
Sjuka sjuka Sverige.

 
Ingen bild

Björn

24 januari 2018 00:16

Pepparholm tis 18.33 ang troll. Rosenbad har också i många år hållit på med att omforma våra myndigheter till att bli politiska organ åt den sittande makten. Generaldirektörerna har i sin form blivit något slags politruker, som mer vinlägger sig om att upprätthålla en politisk korrekt värdegrund än att faktiskt upprätthålla en professionell verksamhet. Finns ju många exempel. Ett slående är ju Transportstyrelsen. När man nu verkar se vilken skada som har skett är det ju än märkligare att Maria Ågren kom undan så billigt och att det gick så snabbt att utfärda ett strafföreläggande. Wennerström dömdes till livstids straffarbete.
En som gräver bra är Rebecca Weidmo Uvell. Hennes senaste handlar om en Johan Berg på arbetsförmedlingen.
https://uvell.se/

 
Ingen bild

vmm

24 januari 2018 22:45

Oj, vilka fina bilder, Thoralf!

 
Ingen bild

Ludvig

26 januari 2018 17:02

Vilka fina bilder!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Januari 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se