thoralf

Direktlänk till inlägg 17 december 2017

AGENDAJOURNALISTIK VARJE SÖNDAG

Av Thoralf Alfsson - 17 december 2017 22:29

Vill man bli upprörd är det bara att titta på Agenda varje söndag! Hyckleri är bara förnamnet. Att de inte skäms! Till och med jag skäms för dem och deras tvärvändningar.


Tänk vad förbereda programledarna är med kritiska frågor när en Sverigedemokrat får gästa studion. Som sverigedemokrat måste man vara väl förbered på detta. Fick Centerpartisten en enda kritisk fråga? Nej, inte vad jag kan minnas.


Tänk om Anna Hedenmo frågat Ylva Johansson vad svenskhet är. Vad spännande det hade varit att höra hennes svar.


Agenda bedriver verkligen agendajournalistik! Ikväll borde det vara uppenbart för alla tittare men jag tror tyvärr inte så många förstår innebörden av agendajournalistik.


https://www.svt.se/nyheter/inrikes/martin-kinnunen-sd-om-parisavtalet-vi-visste-inte-vad-det-kravde-av-oss


PS


Jag tycker det är alldeles för tyst från Sverigedemokraterna! Det finns många vilsna väljare idag som behöver en knuff i rätt riktning. Då duger inte tystnad. 
 
Ingen bild

Joho

17 december 2017 23:22

Vedervärdigt att lyssna på , höjd pensionsålder är bara ett sätt för att de ska klara bidragen till pensionsräddarna som skulle rädda pensionerna , det är klart att de som bara sliter arslet kan väl jobba lite längre men inte de som får röra på kistan.

 
Ingen bild

Hacke

17 december 2017 23:50

Något mer förutsägbart än svensk regim-tv är svårt att tänka sig. Kvällens Agenda var naturligtvis inget undantag.
Det enda goda med deras oförblommerade partiskhet och politiska agenda är att sd:s representanter alltid måste vara minst dubbelt så bra som motståndarna. Tycker mot bakgrund av det att Kinnunen gjorde bra ifrån sig medan medias nya kelgrisar i massinvällningspartiet c fick stå där och spruta inövade valfloskler utan tillstymmelse till besvärande frågor eller ens bli avbruten av programledaren.

Sd vinner ständigt mark på alla plan. Kanske ska vi tacka just värsta motståndarna i traditionell media för en del i den framgångssagan. Då den hårda skola man har tvingats gå igenom på detta avgörande område och viktiga skyltfönster, till skillnad från representanterna i 7-partiet, blir en stor tillgång på vägen mot landets nya statsbärande parti.

 
Ingen bild

Jenny K

18 december 2017 00:05

Jag tycker Martin Kinnunen klarade sig mycket bra. Gav ett seriöst och kunnigt intryck. Sverigedemokrater är de enda politiker som är förebilder för hur politiker skall debattera. Alltid sakliga och låter motparten prata till punkt.

 
Ingen bild

Jenny K

18 december 2017 00:08

Håller med om att det är alldeles för tyst från sd. Blev positivt överraskad och hoppfull av valvideon, men nu verkar sd ha somnat om igen.

 
Ingen bild

alla vaknar upp nu

18 december 2017 00:10

bechir rabani tog upp kampen mot agendajournalistik, och gjorde hembesök hos aschberg, sedan dog han mystiskt. nu får andra i hans närhet vara rädda, flera tusen har vaknat upp och sett vi lever nog inte i åsiktfrihet.

alla måste tycka som media säger man skall tycka, och betala allt man äger i skatt och avgifter, så dessa självutnämda maktelit kan leva i lyx och överflöd, för ingenting i motprestation, mer än att skapa en förtryckar organisation.

det är nog dessa som skapat politisk korrekthet och hjärntvättat folk. detta var nog orsaken till att damen som tyckte sig ha rätt att misshandla thoralf, och alla andra som tar sig rätt att hota och hålla på, mot dom som inte håller med.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 december 2017 01:12

Bilyana Martinovski, docent i människa-maskininteraktion, blev avstängd från Stockholms universitet efter att ha vidarebefordrat kritiska tweets om #jagärhär. Ett nätverk kopplat till Sveriges Television som ägnar sig åt att tysta regimkritiker på nätet

Hon intervjuas om den våldtäktsvåg som sköljer över vårt land. Gärningsmännen som begår alla dessa sadistiska våldtäkter är från muslimska och afrikanska länder.

https://www.nyatider.nu/twittrade-om-trollfabriken-jagarhar-da-forlorade-bilyana-sin-universitetspost/

Sweden - How is this Crisis Allowed to Continue?
https://tinyurl.com/y8m63f3e
https://www.youtube.com/watch?v=yv0qHiJ3sa8

Vad säger Jens Ganman om de sadistiska våldtäkterna i Malmö, tror ni?

”Jag blir mordisk. Jag hatar den sidan av mig själv men jag vill döda kräken med mina egna händer.”

https://www.facebook.com/jens.ganman/posts/10155315861833251

 
Ingen bild

Observer

18 december 2017 02:05

Ja, Att de får hålla på?!! Att de får nyttja rikssänd Tv & Radio till att syssla med politisk aktivism.
Man bör införa lagar som gör att vi kan åtala de här retroaktivt, varenda dag som de har hållit på så här!

Ja, Sverigedemokraterna m å s t e låta det kosta med marknadsföring nu.
Samt bör även lova väljarna en slant mera i plånboken samt pensioner i framtiden.

 
Ingen bild

Observer

18 december 2017 02:08

Vinner inte SD valet 2018 flyttar vi nog till Sydamerika. -Tänk er känslan att sitta där o rikta in parabolen och se Agenda och BABEL!! ....Och skrika i skratt. ;)

 
Lars

Lars

18 december 2017 06:55

Ang utförsäkring av långtidssjuka som SD nu också ställt sig bakom. SD har svängt i frågan, vilket framkom den 14 december.

Varje arbetande individ borde nu också tänka om. Speciellt LO-grupper som har tunga fysiskt krävande arbete (en viktig väljargrupp där SD är relativt starka).
Tänk om - är nu SD ett parti för arbetare när de kommer att utförsäkra långtidssjuka, cancersjuka, eller personer som drabbas av psykisk sjukdom (som i förlängningen kan leda till självmord då psykvården är överbelastad).

Jag har i flera val röstat på SD,men nu är det slut med detta (i och med SDs nya inställning). Jag är nu i princip helt "partilös" då inget parti längre företräder mig.

/ Lars, fd långtidssjukskriven

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programi

 
Ingen bild

Stefan A

18 december 2017 08:07

Rek. alla att se reprisen av agenda på play så får man se hur hårt programledaren pressar centerpartisten (obs!ironi).

 
Ingen bild

Sura Pelle

18 december 2017 08:19

Tittar aldrig på dylika propagandaprogram.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 december 2017 09:12

Annat ämne. Det har under föregående år funnits uppgifter om det extremt politiskt korrekta "Glad vinterfest" och liknande, istället för God Jul. Har någon sett eller hört det i år?

Thoralf Alfsson

18 december 2017 11:13

Bra reflektion och ett litet tecken på en förändring.

 
Ingen bild

Niklas R

18 december 2017 10:02

För de som inte vet det så är SVT och SR bara en förlängning av det Socialdemokratiska Partiets verkställande utskott.
Det som sossarna bestämt där ska folket förberedas för en si så där sex månader i förväg genom artiklar, reportage, med mera, så att när beslutet blir offentligt från sossarna så är hela folket införstådd med att det är så det måste vara och ska vara.

Så märk väl, till våren så kommer det komma något som liknar ett nytt Lucia-beslut från sossarna, lagom till valet, i migrationspolitiken som kommer sopa mattan med gnällspikarna i MP och Centern.
De övriga inom alliansen kommer att stapla och inte veta hur de ska ställa sig till förslaget/n.

Allt för att få ett så högt valresultat som möjligt i september.

SD borde ta notis om detta och verkligen se över sin politik inom migration, trygghet och säkerhet. Kommer nog vara dags att skruva upp den mer.

 
Ingen bild

rksmrgs

18 december 2017 10:34

Och som vanligt ljuger Anna Hedenmo. SD är inte tredje största parti i Riksdagen enligt vissa opinionsundersökningar utan i kraft av VALRESULTATET 2014!! Däremot är SD enligt vissa opinionsundersökningar NÄST STÖRSTA PARTI. Något som Anna Hedenmo uppenbarligen har väldigt svårt att acceptera.

 
Ingen bild

World Traveller

18 december 2017 12:07

En svensk 17-årig flicka har blivit gruppvåldtagen och svårt misshandlad i Malmö. Gärningsmännen hällde även tändvätska på hennes underliv och tände på. Feministiskt initiativ och metoo-rlrelsen meddelar att de är upptagna på annat håll. Löfven säger att han vill ha en ny lag om samtycke.

 
Ingen bild

Olle

18 december 2017 13:22

Det går inte att se på SVT längre...

 
Ingen bild

Lena1

18 december 2017 13:50

@alla börjar vakna upp nu
Bra inlägg, och jag har satt mig in i Bechir Rabanis kamp mot agendajournalistiken och jag är böjd att ändra min inställning till honom. Han sa i sin sista youtubefilm: att det är dags nu att gå till handling, inte bara sitta vid datorn och skriva upprepningar. Den tiden vi informerade oss är förbi, det är nu vi ska ta upp handling, fotografera etc. Allt ska noteras. Att Bechir skulle vara med NMR tror jag endast är propaganda från agendajournalistiken.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

18 december 2017 13:52

SD måste höras mer!
T ex Gå ut med ett krav på att alla ålderspensionärer ska ha rätt till tandvård på samma villkor som de som vistas illegalt i landet får.

 
Ingen bild

Lena1

18 december 2017 13:54

@Lars
Mycket bra inlägg, jag undra också vad SD-ledningen har för argumentation i den här saken. Så vad ska komma istället? Det är ju lika galet som de partier som Sd säger sig vara i opposition till???
Jag har så mycket att skriva om detta att bli utförsäkrad och sedan var för sjuk för att fortsätta jobba heltid. All den stress som vårt samhälle utsätter oss för är helt "oacceptabelt" för att citera en viss statsminister.

 
Ingen bild

Gustaf

18 december 2017 13:56

Olle 13.22 Nä, det går inte se på SVT längre.
Hur vi ska bli av med Löfven och hans s.k "ministrar" är däremot nödvändigt. Lyssna på stjärnskottet Strandell t.ex

 
Ingen bild

Uppströms

18 december 2017 16:23

@Lena1
Argumentationen är nog inget annat än "vi gör och tycker som vi vill". Det är knappast någon hemlighet att SD-ledningen har PK-värderingar i socialpolitiken. Det kan man kosta på sig nu när vi inte har någon lag om tjänstemannaansvar.

 
Ingen bild

Tony

18 december 2017 16:40

Den kanalen blir vidrigare för varje dag. I den så kallade
Nazisträttegången var det stenkastarkräken på vänsterkanten
som blev dömda, men dessa benämns hovsamt som motdemonstranter,
Tycker den kanalen har blivit vidrigare sen aftnlögnens förre chef kom dit?

 
Ingen bild

Putte

18 december 2017 16:54

Så Lars och Lena1 menar den utförsäkring som redan idag sker inte räknas?

 
Ingen bild

Tomasplz

18 december 2017 17:12

Tredje gruppvåldtäkt på kort tid i Malmö. Metoo har tystnad!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

18 december 2017 17:17

Hulda Mk1
Där har du nog rätt. Verkar tunt med vinterfester i år.
Träffar på Google:
Glad jul 2 590 000
God helg 2 160 000
God jul 1 260 000
Glad vinterfest 11 200
God vinterfest 510

Jul 2 110 000 000
Vinterfest 141 000

Julbord 1 330 000
Vinterfestbord 2 060

 
Ingen bild

O´ Hyra

18 december 2017 17:23

"Jag vill vara tydlig"
Det måste vara frivilligt?
Undertecknat: Byfånen.

 
Ingen bild

Observer

18 december 2017 18:31

Du vet du är i Sverige när barnäktenskap är tillåtet och mannen får barnbidrag för frun!

https://mobile.twitter.com/Sharps_Wagner/status/942670751768989696/photo/1

 
Ingen bild

Hasse Pannband

18 december 2017 18:49

Noterar att demonstrationer. protester, manifestationer,
uteblir när något riktigt allvarligt händer. Jag tänker
så klart på överfallsvåldtäkterna i Malmö och
i Stockholm... Var finns dom arga feministerna?
Var finns don sk goda och meeto aktivisterna?
Detta är på riktigt, ingen Olsberg som någon vill
smutskasta. Björn Tjafs, Ernman, var finns ni nu?
Detta är på riktigt.

 
Ingen bild

Viveka

18 december 2017 19:34

Jag har också reagerat över SD:s hållning när det gäller frågan om utförsäkring. Skall vi verkligen nu
återinföra stupstocken igen? Att man med jämna mellanrum prövar arbetsförmågan hos sjuka och vidtager lämpliga behandlingar och åtgärder är väl sin sak. Känner en person som efter utförsäkring fick söka socialbidrag (med upplevd förnedring) och som sedan efter ett antal månader fick tillbaka sin sjukpenning igen. Vad skulle det vara bra för? Varför röstar SD med borgarna i denna fråga? Den s k stupstocken fick ju massiv kritik! Nej, här vinner SD inga sympatier!

 
Ingen bild

Bertil

18 december 2017 21:36

Tyskland: 17-årig asylsökande erkänner mord på 19-årig kvinnlig läkarstudent, gärningsmannen visar sig vara 33 år.

https://ekstrabladet.dk/112/asylbarn-var-33-aar-gammel-tilstaar-mord-og-voldtaegt-paa-19-aarige-maria/6964304

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Fredag 20 juli 11:13

    Nu håller jag på att dela ut 8 000 foldrar inom Borgholms kommun, ca 5 000 är utdelade. En sak som överraskat mig är att så många känner igen mig på trehjulingen och vinkar och hejar. Även en politisk motståndare som gjorde obscena gester me...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se