thoralf

Direktlänk till inlägg 12 december 2017

EN FANTASTISKT BRA TEXT

Av Thoralf Alfsson - 12 december 2017 18:34

 


Idag tittade jag på TV4 för ovanlighetens skull. Malou efter tio där Tobias Billström (M), Heléne Fritzon (S) och Jan Björklund (L) medverkade. Vilket hyckleri! Det som ändå är det mest beklämmande är att Malou och så många andra programledare inte ställer en enda kritisk fråga om deras tvärvändning i politik. Malou frågade inte ens varför de ändrat sin politik inom t.ex integrationsområdet eller migrationsområdet.


Alla vet att den typen av frågor blir besvärliga för alla 7-klöverns företrädare och att det skulle kunna gynna Sverigedemokraterna. Det är ett sånt fruktansvärt äckligt hyckleri så det är svårt att inte må illa. Symbiosen mellan journalisterna och 7-klöverns politiker är glasklar. Ynkligt fegt av Malou!


Sedan läste jag en text på sociala medier som var väldigt välformulerad, välskriven och dessutom mycket bra. När jag läste texten kom jag att tänka på vad författaren Anders Johansson skrev för många år sedan i en debattartikel i Barometern.


”I dag har invandringen nått sådan omfattning att man med en lätt glidning i begreppen kan påstå att Sverige är det enda land i världen som frivilligt bekostar sin egen kolonisering." 

 

Jag har fått tillåtelse att publicera den texten som jag läste på Facebook tidigare idag.


"Då svenska Public service idag i princip är helt “unwatchable” (det är ju som vi vet ideologisk propaganda dygnet runt), roar jag mig ibland med att se på Axess TV. Tidigare idag sändes en repris som fick stå på i bakgrunden i hemmakontoret, den handlade om arkeologen Pat Sutherlands utgrävningar på Nordamerikas norra östkust, där hon och hennes team med idogt arbete och ett avsevärt antal artefakter lyckats bevisa att det var Nordmän (vikingar), från Europa och Skandinavien som långt före Columbus satte sin fot på den nordamerikanska kontinenten.

 

Det är ett välgjort, vetenskapligt och sanningssökande dokumentärprogram som följer arbetet med öppenhet och intresserar sig för de fakta som framkommer. Vid något tillfälle säger den ödmjuka Sutherland att “Vi är bara i början av dessa efterforskningar och jag är säker på att vi kommer att lära oss mycket mer längre fram”.

 

Orden hänger kvar ett tag och jag kan inte hjälpa att jag tänker… Om hon bara visste.

 

Om det finns något land i världen som inte bara kommer att vara helt ointresserad av dessa efterforskningar utan sannolikt fientligt inställd till vad de kan komma att lära oss (till exempel att vikingar med nordiska namn var först i Amerika), så är det Sverige.

 

Om hon bara visste något om vidden av den närmast totala vetenskapsfientlighet som spritt sig i dagens största skandinaviska land, Sverige, så skulle hon förmodligen ramla baklänges. Om hon kände till det förakt och den missaktning för Sveriges historia och kulturarv som dagens politiska elit sprider. Om hon visste om hur svenska myndigheter idag försöker göra om våra museer till megafoner för sin egen extrema ideologi (och ambitiöst plockar bort sådant som inte passar den), om hur man sysslar med medveten historierevisionism och aktivt försöker sprida falsarier om att till exempel vikingar var muslimer. Om hur en svensk statsminister föraktfullt kallar svenskar och den svenska historien för ett barbarbi (underförstått ingenting som något har ett intresse av). Om hur svenskar påstås inte existera (och att de aldrig har existerat – och om de har det så är antagandet ändå både fult och ointressant).

 

Om hon visste, skulle även hon få andnöd?

 

Om hon kände till att skolor, folkhögskolor och universitet, tillsammans med statlig media, betydelsefulla myndigheter och de etablerade politiska partierna i decennier har gjort allt för att klippa bandet mellan folket – och dess historia. Hur alla dessa har samordnat sina krafter för att göra det svenska folket historielöst. Tomt på erfarenheter bakåt. Frikopplade från sina förfäder och helt betydelselösa i ett historiskt perspektiv. Bortkopplade från sitt arv. Ensamma och utan kultur. Lika betydelselösa som ett dött höstlöv från ett namnlöst träd som försvinner med vinden utan att någon varken lägger märke till det eller bryr sig. Att tänka sig tanken att svensken har en historia och ett kulturarv har konsekvent stämplats som misstänksamt och oönskat – ja, rent av rasistiskt och fascistiskt. Kring detta har man ljugit, ljugit igen och fortsätter idag att ljuga än mer intensivt.

 

Det tomma och historielösa folket. Det döda folket. Folket som inte finns – och aldrig funnits.

 

Som motvikt till identitetslösheten har svensken uppmuntrats att köpa nya diskmaskiner och bilar, renovera sina kök, ta dyrbara lån och skilja sig. Den avskyvärda kärnfamiljen – och den förhatliga mannen – har spottats på så många gånger nu i detta land att människor har ställt sig vid sidan om, blivit ängsliga och slutligen känt sig tvingade att tro på doktrinerna. Överhögheterna måste ju vilja vårt bästa? Väl? Vi har det ju fortfarande ganska bra, i våra lådor där vi lever, mestadels ensamma?

 

På samma gång hyllas andra folk och länder. Det finns till exempel ingen gräns för hur mycket sympati, pengar och kärlek de svenska politiska eliterna vill slänga över det som beskrivs som “det palestinska folket”. Och den djupa förståelsen för “det kurdiska folket” talas det om på praktiskt taget varje svensk medial nöjesplattform.

 

Vad är det som hänt? Hur kan detta vara möjligt? Detta självhat. Detta självskärande. Denna vilja att gå under – och riva hela samhället ner med sig i undergången.

 

Hur kan ett välfungerande välfärdsland – med en av de äldsta och mest väldokumenterade historiska arven – vilja förinta sig själv med sådan effektivitet och aldrig tidigare skådad fermitet?

 

Jag vet inte om vi någonsin kommer att få svar på dessa frågor Jag hoppas det. Jag hoppas att det skrivs kilometervis med litteratur och forskning i framtiden om det lilla nordiska landet som beslöt sig för att begå kollektivt självmord. Ungefär som dokumentationerna om sektledaren Jim Jones självmordssekt i den latinamerikanska djungeln.

 

Samtidigt. Jag vet var jag kommer ifrån. Och att jag lyckades lämna sekten gör mig stolt. Jag känner idag den djupa tillhörigheten. Jag önskar att vi kunde bli flera. Och jag kommer inte att ge upp.

Vi har fortfarande några tiotal år på oss att stoppa vårdslösheten, kulturfientligheten och vanvettet. Kanske kan vi lyckas, vi som är svenskar och vi som vill vara svenskar?

 

Jag väljer att tro det."

 

En vän Jonas

 

En fatastiskt bra skriven text!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Kent Forssgren

12 december 2017 18:57

Mycket bra text.
Här en mycket läsvärd bok om arkeologi i Sverige.
Ett tvärvetenskapligt projekt.
Och, man relaterar en hel del av social utveckling och nedgång till ett varierande klimat.
Deras uppfattning om klimatet är att vi nu är på väg mot en ny istid.

NY FORSKNING VISAR, BRUKAR POLITIKER UTTRYCKA, NÄR DE SKALL FÖRSVARA IDIOTISKA POLITISKA HITTEPÅ BESLUT. DEN FORSKNING DE HÄNVISAR TILL VISAR SIG ALLT FÖR OFTA VARA JUST PÅHITTAD.

HÄR NEDAN KAN VI TA DEL AV EN SYNNERLIGEN GEDIGEN OCH VERKLIG ARKEOLOGISK FORSKNING OM VÅR SVENSKA KULTURS UTVECKLING, FRÅN STEN- OCH BRONSÅLDERN.

"Den arkeologiska vetenskapen har under de senaste decennierna genomgått en lavinartad utveckling och vår uppfattning om den förhistoriska kulturutvecklingen har ställts i ett helt nytt ljus, främst när det gäller sten- och bronsåldern. Traditionella och stereotypauppfattningar om olika ”kulturer”, utvecklingslinjer och diffusionistiska förklaringar till förändringar genom spridning av människor, idéer och andra kulturelement, har ersatts med en klar insikt om att mänskliga kulturyttringar är resultaten av regionala anpassningar till den omgivande miljön och dess resurser, d.v.s den ekologiska situationen och dess kontinuerliga förändring. Målinriktade, bebyggelsehistoriska undersökningar har i de flesta fall kunnat visa en jämn bebyggelse- och befolkningsutveckling i vårt land, utan våldsamma invasioner av nya folk, eller emigrationer av den inhemska befolkningen, som ett resultat av klimatförsämringar eller andra olyckor.
Tack vare tvärvetenskapliga forskningsinsatser, främst av paleobotaniker och osteologer, men också genom komparativa studier av traditionella kulturer inom antropologin, etnografin och etnologin, kan vi i dag mera i detalj rekonstruera landskapsutvecklingen under förhistorisk tid och få en bättre överblick i de forntida människornas ekonomier, d.v.s utnyttjandet av de lokala närings- och kulturresurserna, liksom deras social strukturer.
Samtidigt har de nya kalenderårsberäknande C14-dateringarna revolutionerat vår uppfattning om tidsställningen för stora delar av samhällsutvecklingen under framför allt den yngre stenåldern, och betydelsefulla innovationer som bondeekonomiernas entré, eller introduktion av stenkammargravar, har kunnat skjutas över tusen år bakåt i tiden."

UR FÖRORDET TILL FÖRSTA BOKEN AV TRE
Arkeologi i Sverige, fångstfolk och herdar
av Göran Burenhult.

 
Ingen bild

Hacke

12 december 2017 19:05

Mycket bra text. Men hav förtröstan. Undrens tid är inte förbi! Ylva Johansson har upptäckt Sverige på kartan:
– Jag tror att vi kanske har känt oss obekväma att ta de här värderingsdiskussionerna och kanske heller inte har förstått hur viktigt det är för den som är ny i Sverige att få en chans att förstå och ta till sig de värderingar och normer som kommer till uttryck i lagar och regler och organisation, säger hon till Sveriges Radio.
http://www.friatider.se/regeringens-nya-krav-invandrare-ska-l-ra-sig-svenska-v-rderingar

 
Ingen bild

calle

12 december 2017 19:31

invandringen har nått en sån grad att färdtjänst fungerar ej, men ingen får såga vad det beror på.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/lanstrafiken-det-later-markligt

länstrafiken upphandlar med privat taxi bolag som äga av utläningar som i sin tar anställer släkt och vänner som kan vara nyanlända som inte ens har körkort eller taxikort och inte hittar. svart betalning för att få lägsta anbudet

 
Ingen bild

oveg

12 december 2017 19:34

Ja, verkligen, en fantastiskt bra skriven text!

 
Ingen bild

Morningstar

12 december 2017 19:59

Hur hade Pat Sutherland reagerat om hon vetat att nyare arkeologiska fynd i metall smälts ner tämligen direkt efter upphittandet. Det upges att man inte har råd att göra annat. Tjo flöjt! Hur kan vi veta att inte George Soros finansierar detta haveri?

 
Ingen bild

Mia K

12 december 2017 20:55

Hej Thoralf! Tyvärr är detta bara början till slutet. Själv ska jag invänta välresultatet, och sedan kanske emigrera, vart är dock oklart...

 
Ingen bild

Holtzkampf

12 december 2017 21:58

Mia K

Om du vill undvika muslimer så är Polen och Portugal två alternativ med lite olika för- o nackdelar.

Har du en välfylld kassa är Schweiz och USA bra alternativ. Australien om du struntar i avstånd. Finland kan också vara ett alternativ.

Jag väntar in valet 2018 och därefter beslut. Jag har ingen familj att flytta med så det är enklare på det sättet.

Jag har alltid älskat och varit stolt över att vara svensk. Landet kommer jag att älska men med de förändringar och styrelse som som varit de senaste 10-tal åren så mår jag illa av att vara här.

 
Ingen bild

Lena1

12 december 2017 22:36

Bra text och jag instämmer med allt, den där känslan av att "inte ska väl jag" ta plats. DET ÄR PRECIS VAD VI SVENSKAR SKAGÖRA - VI SKA TA PLATS och kräva vår rätt. Punkt! Ingen mer anspråkslöshet, nej tvärtom, och nu när vi gått igenom detta stålbad, så vi beväpnat oss med massor av kunskap, argument och tro på oss själva.
"De" är inte så stora som man inbillat sig, vi ser ju resultat av att de är skakade. Kör hårt bara!

 
Ingen bild

Lena1

12 december 2017 22:41

angående arkeologi, så den stad som jag är född i och som jag återkom till för några år sedan (men som jag av ekonomiska orsaker blivit tvungen att flytta från för jag får ingen hjälp alls från Försäkringskassan) I alla fall finns en stor kulle här, den har alltid i folkmun blivit kallad för Vikingagrav av en stor kung. MEN TYVÄRR HAR MAN INTE HAFT RÅD I DET RIKA SVERIGE ATT UNDERSÖKA ELLER GRÄVA UT GRAVEN/HÖGEN.
Detta gör mig så förb.... att vi inte kan göra saker o ting i detta landet som skulle stärka vår egen självkänsla.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 december 2017 23:48

De få gånger jag hört Heléne Fritzon har jag fått en krypande känsla att av hon är ett litet barn. En liten flicka fångad i en kvinnokropp. Hon pratar något obegripligt politiskt korrekt barnspråk. Agaton Sax, som alla vet är en fena på intrasslingssnacket och gräliska. Jag är ganska säker på att det inte är något av dessa språk hon talar.

Utseende, röst och intellekt påminner kusligt mycket om Sissela Benn som Filippa Bark

Avgör själva. Har jag rätt eller har jag rätt?

Filippa Bark pratar om sex
https://tinyurl.com/yb6g8nhm
https://www.youtube.com/watch?v=ybeIj-FRa7U

 
Ingen bild

Observer

13 december 2017 01:05

FÖRSLAG:
FRAMTIDA REGELVERK SOM FÖRSVÅRAR FÖR SKOJARE OCH FÖRHINDRAR ONÖDGIA EKONOMISKA KRISER OCH LARM.

1.Media: För att få bedriva massmedial verksamhet i större skala i Sverige krävs att man har ett kvalitetssystem och en årlig kvalitetbesiktning av åtet som gått baserat på att god journalistisk sed följts. Evidensbaserad fakta har använts genomgående, med låg förekomst av misstag. Spekulativ journalistik tillåts ej längre i nyheter. Personliga åsikter eller bias är totalförbjudet som nyhetsjournalist.
Underhållning och musikprogram får inte innehålla ledsamheter. Ty ledsamheter är ej att klassa som underhållning.
Övriga program skall ha en lättsam och lätt positiv framåtblickande anda. Dokumentärer skall belysa händelser neutralt.


2.Makthavare av betydelse: Dessa beläggas med ett tjänstemannaansvar som innebär att de kan åtalas om de gör felberäkningar eller missbedömningar som får betydande negativ inverkan på tredjepart, Lokalsamhället eller landet av ekonomisk, juridisk, vetenskaplig eller demokratisk art. Denne skall även visa god vandel och tjäna som en medborgerlig förebild och på egen hand vara och visa sig folkligt förankrad. Startlönen bör motsvara vanlig tjänstemannalön+tilläg för tjänstemannaansvaret. Vartefter de årliga kvalitetsmätningarna och folkliga enkäterna visar på förtjänad respekt skall också lönen höjas därefter att tjäna som en förebild för kommande efterträdare och signal till andra makthavare.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 03:01

Tucker Carlson förfäras över Sverige. Igen! Det är inte en vacker bild som sprids över världen. Amerikanarna måste tro att Sverige har blivit ett muslimskt helvetesland.

Vet ni vad? Amerikanarna tror helt rätt.


Tucker Carlson Tonight FOX NEWS 12/ 11/ 17

https://tinyurl.com/ybjhjwod
https://youtu.be/sPgnPaPM5io?t=400

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 03:05

Angående den muslimske terroristens val av plats för sin muslimska jihad.

”Han valde platsen för dådet på grund av dess affischer med jultema apropå tidigare attentat mot julmarknader, ska mannen ha sagt till utredare enligt New York Post”

https://www.expressen.se/nyheter/jobbade-som-taxichauffor-han-misstanks-for-new-york-explosionen/

Vet ni vad vi gör? Vi skiter i jul, påsk och midsommar. Vi skiter i alla traditioner. Det är tydligen det pris vi måste betala för att parasiterande, våldsamma och antiintellektuella muslimer inte ska bli kränkta - och döda oss. Undrar förresten om Svensk Handel instämmer?

Tänk, vad härligt! En enda stor anonym egoistisk, överbelånad, och ”humanistisk” trögflytande grå massa. En livlös flock som villigt låter sig manipuleras av skogstokiga flanellfascister och egofeminister i Miljöpartiet.

…eller så reducerar vi antalet muslimer och lever ett behagligt liv. 
Ingen bild

per

13 december 2017 04:34

Urinvånarna i Amerikqa kom dit flera tusen år före vikingarna. För övrigt kan man säga att det är bättre i USA, där kan man bli både president och senator fast man har tafsat på kvinnor, Annat är det här.

 
Stefan K

Stefan K

13 december 2017 06:02

Jag har sedan tidiga tonåren älskat att resa runt i Sverige, besöka vackra platser, ta del av vår historia, titta på alla sevärdheter osv.
Inte ens det känns kul längre.

Facebook-texten är fantastisk. Tyvärr har vi nog bara sett början på nedmonteringen av det Sverige vi lärt oss att älska och som generationer byggt upp.

Detta med 7-klöverns goda minne.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Exilenskalman

13 december 2017 06:25

Det som har skett i Sverige, mot det svenska folket, kommer jag för egen del att hantera med "Att aldrig glömma, aldrig förlåta".
Att ta ifrån, eller försöka ta ifrån, ett folk deras historia är i mina ögon ett brott i klass med att fysiskt utrota dem. Resultatet blir i bägge fallen att folket försvinner. Mina barn blir aldrig rotlösa. De tillhör ett folk och vet sina rötter. De vet mer om vår kultur, vårt språk och våra rötter än många andra barn i deras ålder och jag tänker ALDRIG låta femtekolonnarna i skolor och media ta deras rötter och historia ifrån dem.

 
Ingen bild

Knaster

13 december 2017 06:38

Mia K jag känner som dig! Har dock en pk-familj som tror på MSM. Men jag kan snart inte andas längre.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 december 2017 08:28

VÅRA POLITIKER BLIR OFTA FÖRVÅNADE ÖVER LANDETS UTVECKLING !

Den dagen om kanske 30 år när Sverige övergår till diktatur kommer vi att se många "fågelholkar".
Hur ska kunna rösta bort muslimerna som är i majoritet i landet.
Svenska män kommer inte att våga "stöta" på sina kvinnor.
Svenska kvinnor vill inte utsätta sin kropp för slitaget som födandet innebär.


Vi har två val :
1 Införa diktatur innan muslimer tar
över
2 Invänta det oundvikliga övertagandet
av "dom nyanlända" med införandet av
Sharialagar som följd.

Njut av demokratin under tiden som den finns kvar !

Dårarna i riksdagen leder oss mot avgrunden.

 
Ingen bild

World Traveller

13 december 2017 08:48

Sorglig men sann text. Hjärntvätten av svenskarna börjar redan på dagis. Det är skrämmande hur vildsint en del hjärntvättade svenskar försvarar islamiseringen av vårt land. Ungdomar hatar sina föräldrar som vill ha tillbaka det trygga land de växte upp i. Batikhäxor hatar svenska män och vill helst se dem döda och utbytta mot muslimer. Allt svenskt är fult och rasistiskt och allt från Mellanöstern och Afrika är fint och kulturellt.

 
Ingen bild

Ludvig

13 december 2017 08:58

Mycket intressant att läsa.

 
Ingen bild

Gus

13 december 2017 09:11

Bra kommentar från World Traveller.

 
Ingen bild

gus

13 december 2017 09:16

Det finns ingen demokrati att njuta av i Vårt land. Diktaturen är allaredan här !

 
Ingen bild

Hacke

13 december 2017 09:26

Polisen hinner inte med att vara sig spana eller utreda brottslighet längre. Och föga förvånande tillåts anarkin härja som friast på invällningsområdet.
Trots att journalisterna för en gång skull gör sitt jobb och levererar brott på silverfat tänker polisen inte göra något åt försäljningen av de av dem välkända falska berättelserna till Migrationsverket.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6841245

 
Ingen bild

Hacke

13 december 2017 10:07

Cosmic Debris 23:48
Mycket träffande jämförelse mellan Filippa Bark och Heléne Fritzon. Som så många andra i Löfvens skräckkabinett går det inte med bästa vilja i världen att ta henne på allvar. Har hon exempelvis vid något enda tillfälle svarat ordentligt på en fråga i debattväxlingar eller intervjusituationer? Skulle tro att Fritzon däremot trivs som fisken i vattnet på rasterna med sina gelikar inom pubertetsgruppen med Alice Bah Kuhnke och Annika Strandhäll.
Nu har hon dessutom gjort sig oåtkomlig när det hettat till sig lite extra på hennes område.

 
Ingen bild

Rune

13 december 2017 11:08

Vem är Filippa Bark?

 
Ingen bild

Varg

13 december 2017 11:25

Sverige är som en rökare. Betalar för att få lungcancer.

 
Ingen bild

Viveka

13 december 2017 11:45

Precis som jag trodde, och som jag nämnt tidigare. Personer klamrar sig fast i Sverige genom att söka gymnasiestudier gång på gång. Om de väl kommer in på gymnasiet så är nästa steg att söka studieuppehåll på studieuppehåll, sjukskriva sig etc, med syfte att klamra sig fast i landet. Uppfinningsrikt så det förslår.

Ang etnifieringen av Sverige. För ett antal år sedan började det dyka upp i reklam, i tidningar, i handeln, och på stora reklampelare, att det ickesvenska lyftes fram. Det kunde vara t ex barnkläder, julklappar, alltid med en eller två färgade ungar längst fram, och möjligen en eller ett par (halvt dolda) lintottar bakom. Som ett slags bortval av svensk kultur och svenska barn. Allt utifrån var bättre, (och det är fortsatt) "comilfå" att visa reklam på det sättet. Ett slags svenskhetsförnekelse! Kan ni tänka Er motsvarande i t ex Turkiet? Två skrattande blonda lintottar som tar upp största delen av reklampelaren med en eller ett par halvt dolda turkiska barn bakom? Tror inte det!

Det är ett verkligt fenomen? Se er omkring! Kommer säkert även denna jul. Jag reagerade över det då och reagerar likadant idag. Det hela manifesteras som en samlande princip av det svenska samhället, ett kulturellt landmärke över den svenska (officiella) mentaliteten. I stort och smått!

 
Ingen bild

SM811

13 december 2017 12:04

Polisen har kastat in handduken. Fritt fram att ljuga till sig uppehållstillstånd men j-r den svensk som skulle ljuga till sig pengar. Då sätts rättsapparaten in med full kraft.

Polisen utreder inte falska asylberättelser – Har känt till bedrägerierna i åratal
https://nyheteridag.se/polisen-utreder-inte-falska-asylberattelser-har-kant-till-bedragerierna-i-aratal/

Ylva, är det dessa som du menar att du skall ta hand om?
https://samnytt.se/nyanlanda-ska-fa-battre-undervisning-om-svenska-normer-och-varderingar/
SD 2018 det självklara valet.

 
Ingen bild

SM811

13 december 2017 12:13

I spåren efter metoo.
Samkönade arbetsplatser börjar ses som ett problem.
https://samtiden.nu/2017/12/fake-news-och-moralpanik-foljderna-av-metoo/

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 december 2017 12:45

Så här i Luciatider, funderar man hus det är ställt under mössan på många. Luciatraditionen ska släpas i smutsen, med pojkar som Lucia som toppen på eländet.
Mycket annat elände händer när de politiskt korrekta får fria händer. Vi måste med kraft stoppa dem genom att rösta rätt nästa år..

 
Ingen bild

Von Kätting

13 december 2017 15:10

Annika Strandhäll och Heléne Fritzon,
två träbockar som tror sej kunna mjölka.

@ Rune
Yxskaft.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 15:14

Per Wästberg: ”Vi får inte blunda för dem som vill avskaffa vår frihet”

Vilka är ”dem”? Jo, muslimer.

https://tinyurl.com/ya7ntp8y
https://www.svd.se/vi-far-inte-blunda-for-dem-som-vill-avskaffa-var-frihet


Stadsmiljönämnden säger nej till stormoské i Helsingfors

https://tinyurl.com/y8wm6gsn
https://svenska.yle.fi/artikel/2017/12/12/stadsmiljonamnden-sager-nej-till-stormoske-i-helsingfors

Finland har sannolikt begripit att islam är ett dödligt gift som inte bör injiceras i en frisk samhällskropp.

 
Ingen bild

Antabus

13 december 2017 15:16

Lars Ohly lika röd som Stalins kalsonger.
Varbergs fästning, vatten o bröd passar uslingen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 15:22

Skolmord
”Den avlidne 17-åringen har inga anhöriga i Sverige”

https://www.expressen.se/nyheter/brottscentralen/knivbrak-har-utbrutit-vid-skola-en-ford-till-sjukhus/

Ensamkommande?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 15:45

Vad är det för fel i huvudet på araber och muslimer. Det ska dödas och knullas mammor i parti och minut.

Arab eller muslim hotar personal på Migrationsverket.
https://tinyurl.com/yb9ntxla
https://www.facebook.com/asyldepression/videos/2013846438828722/

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 december 2017 15:48

"Det finns egentligen bara ett ord som kan sammanfatta vad den här feministiska och SuMPiga regeringen lyckats åstadkomma hittills med skattebetalarnas pengar, och det är svin(dl)eri. 

Jag är mest förvånad över att inte fler insett det. Fortfarande kommer det upp diskussioner på min Facebook där asylinvandringsförespråkarna, med en dåres envishet, hävdar att det här är en vinst på sikt.

Jag vet att de är lättlurade människor som vägrar ta till sig fakta, men man tycker ändå att de borde ha förmågan att analysera det närmare.

De kunde t till exempel ställa sig frågan: Om asylinvandringen är en sådan vinst på sikt, varför går då inte mäktiga och rika länder som USA ut med kampanjer och lockar de här människorna till just deras land? En god investering vill ju ingen missa."


Skriver alltid lika träffsäkra Katerina Janouch.
http://katerinamagasin.se/om-asylinvandringen-ar-sadan-vinst-varfor-kampanjar-da-inte-rika-lander-att-fa-mer-av-den-varan/

 
Ingen bild

Hasse Pannband

13 december 2017 16:17

Rättelse. Det var författaren och krönikören Eva-Lisa Dezmin
som skrev artikeln och som Katerina Janouch publicerade
på sin blogg.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 17:41

Om det importerade muslimska våldet på ödelägger våra skolor


"Idag kan man läsa om gruppslagsmål var och varannan dag. Knivar är mera regel än undantag och det är ett utmärkt mordvapen. "Skolan ska vara en trygg och säker plats". Är det någon idag som tycker det?

Klasserna består mest av oidentifierade, aggressiva, lättkränkta och empatistörda fakebarn. De saboterar undervisningen med sitt sätt att inte acceptera några regler, de skräms och tar oacceptabelt mycket plats. Lärarna klarar inte av att hantera situationen och de förstör skolgången för elever som vill lära sig och som håller sig till reglerna.
Dessutom tvingas jag att försörja dem.

Olika grupper avskyr varandra. Hazarer tål inte somalier och araber tål varken hazarer eller somalier. Våld är det enda som gäller för dem, för det är det enda de känner till."


https://tinyurl.com/y8c9pz8n
https://www.flashback.org/sp62599322

 
Ingen bild

Lena1

13 december 2017 17:52

Bra inlägg @Viveka 11.45 mycket viktigt och som ALLA kan se.

 
Ingen bild

O´ Hyra

13 december 2017 18:02

Castros skithus. Vad var det?

Jo det var när Cuba lät cubaner emigrera till USA.
Dom flesta hamnade i Miami som fick se brottsstatistiken
skjuta i höjden. Castro lät tömma fängelserna och han kallade
det själv att han hade spolat toaletterna.

Sverige har blivit hela världens toalett.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 december 2017 22:46

Länken till Flashback verkar inte fungera. Mitt tidigare inlägg var skriven av någon på Flashback.

Hedra den som hedras bör.

 
Ingen bild

Fredrik

14 december 2017 14:48

Idag blev jag av med en gammal bråkig tand, visdom o en rotfyllning i en annan, kostade 3000kr. Frågade tandläkaren om det kunde bli billigare utan legitimation, hon bara skrattade:)

Men, men jag är ju bara en sketen skattebetalare sen 30 år tillbaka...

 
Ingen bild

Tomas

15 december 2017 13:13

Lite off topic kanske. I mitt närområde pågår för närvarande en hypad rättegång i hovrätten. Det är om Saab. Viktor Müller och de övriga har varit lite väl optimistiska i sina förhoppningar om framtiden. Detta bör de straffas för enligt åklagaren. Hmm man kan lätt frestas att dra vissa paralleller med våra makthavare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se