thoralf

Direktlänk till inlägg 10 december 2017

BLUFFINDUSTRIN

Av Thoralf Alfsson - 10 december 2017 23:22

Tittat lite på Dokument utifrån om köttindustrin. Egentligen ingen överraskning men intressant att det finns ett företag i Danmark som producerar köttprodukter utan nitrit.


När skall man granska klimatforskningen?

 

Jag är fullständigt övertygad om att där skulle man hitta väldigt mycket. Inte minst forskare som har manövrerats bort från sina tjänster och forskningsprojekt på grund av att de inte varit ”politiskt korrekta”. Jag tror att det är betydligt värre inom klimatforskningen än inom köttindustrin. Just på grund av att både politiker, klimatalarmisterna och delar av industrin drar åt samma håll.


Dieselbilar är väl ett slående exempel på hur fel det kan bli när alla springer åt samma håll!

 

Jag hörde ett inslag i Sverige Radios nyhetssändningar idag om att klimatförändringarna kommer påverka dricksvattenproduktionen från Mälarens vatten.


Poängen tycks vara att dricksvatten i kranen kommer bli dyrare för konsumenterna. Enligt min mening är det pinsamt låg nivå på inslaget i SR. Men om det dröjer 20, 50 eller 75 år framgår inte av inslaget. Det hela handlar bara om klimatalarmism! Inget annat. Det gäller att skrämma upp de dumma svenskarna som inte klarar av att tänka själva.


När kommer Sveriges Radio med inslag/artiklar där man berättar om andra effekter av klimatförändringarna som är positiva för befolkningen. Effekter som innebär att kostnaderna minskar för svenskarna, för företag, för myndigheter, för kommuner o.s.v


Dessa inslag och artiklar kommer inte produceras av de som är anställda på public service idag. Det kommer först när morgondagens anställda tagit över public service.

 

Läs gärna denna bloggpost från Lars Bern som i princip rör samma ämne.

https://anthropocene.live/2017/12/04/morgan-johansson-pa-villovagar/

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2017 00:07

I ett radioprogram (SR) i somras diskuterades priset på vatten. Publiken fick frågan; Är ni villiga att betala mer för rent vatten? Många i publiken svarade ja.

Idioter!

En inringd klimatalarmist intervjuades(såklart!) som tyckte man gott kunde betala mer för rent vatten. Frågan som aldrig ställdes var; hur mycket ska vattnet få kosta? Den av SR inringde alarmisten sa att 1liter kostar endast några öre i dagsläget. 25, 50 eller 75 öre per liter?

75 öre är väl billigt? En liter Loka kostar ju 15:-. Så tänker den som inte tänker eller orkar tänka.


Hur många kommer att bada i badkar, vattna gräsmattan eller tvätta bilen med ett literpris på t.ex 75 öre? Problemet för dessa dårar är att man kan lika gärna dricka direkt ur trädgårdsslangen om man vill. Så rent vatten har vi i Sverige. Hur ska idioterna kontrollera och göra skillnad på drick- eller badkarsvatten?

Mitt förslag är att inte importera inte fler "vattendrickare".

 
Ingen bild

Observer

11 december 2017 01:04

På samma vis som man får ta ansvar för hur man beter sig mot kvinnor el arbetskamrater bör även makthavare på olika nivåer få ta och bära -Ett ansvar. Här rump-nyps det hejvilt och betes illa, utan någon koncekvens.
Självfallet måste alla dessa tjänstemän lyda under ett återinfört tjänstemannaansvar i framtiden, om det skall bli nån ordning.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2017 03:22

En av Sveriges obehagligaste män porträtteras av Megafonerna.

Sveriges obehagligaste män? Ja, Robert Aschberg är en av dem.

Aschberg- Ett annat ansikte.
https://tinyurl.com/y85bv2ug
https://www.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

Alternativ länk om filmen censureras av Youtube
https://tinyurl.com/y7efmolw
http://www.dailymotion.com/video/x6beug7

 
Ingen bild

Tobbe S

11 december 2017 07:53

Det är också känt att salthalten i Östersjöns bräckta vatten sjunker kontinuerligt, fast det betraktas som en miljökatastrof. Detta på tal om vattenbrist.

 
Ingen bild

SM811

11 december 2017 08:17

Först var dieselbilarna miljöklassade nu är de rena miljöboven.
Kanske dieselbilarna åter blir det bästa valet?
BMW:s överlägsna avgasrening införs på allt fler dieselmodeller.
http://www.mestmotor.se/automotorsport/artiklar/partner/20171128/bmws-overlagsna-avgasrening-infors-pa-allt-fler-dieselmodeller/

 
Ingen bild

SM811

11 december 2017 08:24

OT:
Här har vi invandrare som sju(k)klöverpolitiker vill skall finns i det svenska samhället.
Vad är det för fel på de som sitter och dömer?
"Kände sig kränkt – våldtog svensk småbarnsmamma"
http://www.friatider.se/k-nde-sig-kr-nkt-v-ldtog-svensk-sm-barnsmamma

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll nu även besserwisser

11 december 2017 09:48

Och det är nu, hjulen ramlar av projiceringståget.

"Poängen tycks vara att dricksvatten i kranen kommer bli dyrare för konsumenterna. Enligt min mening är det pinsamt låg nivå på inslaget i SR. Men om det dröjer 20, 50 eller 75 år framgår inte av inslaget. Det hela handlar bara om klimatalarmism! Inget annat. Det gäller att skrämma upp de dumma svenskarna som inte klarar av att tänka själva"

DU har inte förstått poängen, jag skulle vilja påstå, du vägrar se den, du gillar din valda ignoranse gällande vetenskap.


ALLA insatta och ingen påläst, argumenterar och påstår att detta är ett enormt problem idag, men för varje dag blir det värre, och eftersom, problemet hela tiden ökar, så kommer det att bli både dyrt och farligt, om man inte börjar justera i tid.

"Men om det dröjer 20, 50 eller 75 år framgår inte av inslaget."
( Alla utom du vet detta, för att ingen har sagt något annat)
Om de skulle göra ett inslag om hur vintern påverkar ekonomin i Sverige, skulle din invändning vara. -Muh, de sa inte något om att det är kallare på vintern än sommaren, De försöker lura de dumma människorna.


De "dumma Svenskar" du refererar, är DU och andra vetenskapsvägrande självvalt okunniga. Om du läser på, kommer inte "alarmismen" skrämma dig, men du kommer snabbt att inse att detta är ett seriöst problem, för framtida generationer, som vi måste börja addressera NU

Solen, den har nog ingen forskare räknat med.. LOL.
.

Thoralf Alfsson

11 december 2017 10:14

Märkligt att du inte citerade dessa rader från mig.

"När kommer Sveriges Radio med inslag/artiklar där man berättar om andra effekter av klimatförändringarna som är positiva för befolkningen. Effekter som innebär att kostnaderna minskar för svenskarna, för företag, för myndigheter, för kommuner o.s.v"

Kan du Mats räkna upp några sådana positiva effekter?

Det du säger är att i Skåne har vi redan de problem som kommer komma i Mälardalen om nu klimatförändringarna blir de som experterna och klimatalarmisterna påstår. Hur kan man klara vattenförsörjningen i Skåne? Förklara gärna det!

 
Ingen bild

Obaerver

11 december 2017 10:04

Svårslaget av Disneyklubbens ledare Alice bha Kunke som på Nobelfesten kom klädd i papptalrikar och passade på att klämma in lite politisk aktivism.

 
Ingen bild

Hacke

11 december 2017 10:07

Jag vill påstå att konsumtion av public service och då inte minst kvinnomaffian på radions P1 är direkt hälsovådlig. Det är som en häxbrygd av agendaorganet DN och Aftonbladet Kvinna.
Hundra procent hjärntvätt, snart på en skattesedel mycket nära dig. Detta samtidigt som fri media och alternativa röster på nätet nu kväses och hotas mer eller mindre dagligen.
Demokraturen Sverige rullar på mot den uppenbara målsättningen om renodlad diktatur.

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 10:51

@Cosmic Debris angående länken om vem Aschberg egentligen är, jag hade ingen aning om denna Bechir som leder Megafonerna. Väldigt intressant, tänk att Aschberg fått sådan uppbackning av media. Nu blev det ytterligare en dimension på den här "röran" som svenska politiker skapat, de är mer än naiva...

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll nu även besserwisser

11 december 2017 11:29

Jo det är ganska enkelt och helt logiskt, men otroligt kontraproduktivt och egoistiskt.

Låt mig förklara.

Det finns otaligt med saker som skulle bli bra i vissa regioner av världen.
Men att vara så kortsiktig och humanistiskt egoistisk är kontraproduktivt.
Vi är över 7 miljarder människor i världen, och om du är så naiv, att du tror att majoriteten av dessa människor inte skulle flytta sig till ditt utopia, när värmen blir outhärdig eller när vattnet sinar. (SD - vi vill hjälpa på plats) Men när det gäller själva platsen, så verkar det som att den är oviktig?!

Att det blir bättre (ett tag) I Sverige, är som att hurra för lotteri vinsten, dagen innan man skall bli avrättad. ( så jag tänker inte sitta och räkna upp, saker som skulle kunna bli helt underbara i Sverige, det finns säkert otaliga)

Sedan vet ingen förnärvarande, vilka effekter detta får på Sverige, ett rent lotteri, som du är villig att spela av någon anledning

"(((Det du säger))) är att i Skåne har vi redan de problem som kommer komma i Mälardalen om nu klimatförändringarna blir de som experterna och klimatalarmisterna påstår. Hur kan man klara vattenförsörjningen i Skåne? Förklara gärna det!"

När sa jag det? Sluta projicera din ignoranse.
Ännu en gång, det är en pågående process. Det finns bara ett klimat, vi har inget eget klimat i Sverige, allt sitter ihop, sedan påverkas olika delar/regioner olika

Man häpnar.
"Hur kan man klara vattenförsörjningen i Skåne? Förklara gärna det!"
Man förebygger det, innan det blir ett enormt dyrt och svårlöst problem, det är precis motsatsen till ditt resonemang.

"Hur kan man klara vattenförsörjningen i Skåne? Förklara gärna det!"
Det är du som inte vill förebygga, så detta är en fråga som dina barn får svara på, eftersom pappa, inte orkade läsa på.

Tänker du göra som du brukar, fråga efter svar, för att sedan inte publicera dem. ?!

Thoralf Alfsson

11 december 2017 11:52

Mats besserwisser, pk-nisse och antiSD

Visa mig den sammanställningen där man tagit med alla faktorer, konsekvenser, effekter som visar att en majoritet av världens befolkning drabbas negativt. Den finns inte.

I Sverige finns den inte. I Europa finns den inte. Men heller inte någon annanstans.

Du vill inte förstå! Utan du anser att Sverige skall vara den stora och naiva humanitära stormakten även på detta område. Hur det sedan drabbar det svenska folket är av mindre betydelse.

Hur kan man bli så otroligt anti och blunda för verkligheten?

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 11:49

Ju mer jag läser om denne Bechir så förstår jag att han motiv är judehat och att han bondat med NMR. Jag själv hatar inte judar men Aschberg har jag alltid ansett som en fruktansvärt arrogant skitstövel. Nu förstår man att han är involverat i att skrämma folk till tystnad också.
Men jag tror inte på kollektiv bestraffning, jag anser att det är individuella bedömningar på folk som bestraffning.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun här...

 
Ingen bild

Väduren

11 december 2017 11:52

Detta med klimathotet är ju vår tids största bluff. Klimatet har varit i förändring så länge det funnits klimat tom före människan. I fanatikernas värld började detta tjat för 10-15 år sen. S k vetenskapsmän skrämmer upp folk med fejkade data pg av att de vill ha mer anslag så de kan leva flott.

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 11:58

David Baas på Expressen hänger ut Fabian Fjälling på "Uppdrag Granskning" som NMR anhängare, vilket är något jag absolut inte tror på. Det är lögnfabriken igen! Klumpar ihop SD med NMR! De flesta pk-svenskar vet inte skillnad så det är lätt att lura på dem en stämpel som inte är sann. Fy f-n vad trött man blir på svenska journalister och deras lögnfabrik. Att de inte skäms!

https://www.expressen.se/nyheter/man-bakom-hatkampanjen-jobbar-med-flyktingbarn/

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll nu även besserwisser

11 december 2017 12:11

Att folk måste flytta pga, att deras öar översvämmas, är inte bevis nog. Läs en bok människa

http://www.wwf.se/wwfs-arbete/klimat/konsekvenser/1124276-konsekvenser-klimat

Väduren "I fanatikernas värld började detta tjat för 10-15 år sen." Prova med 100år sedan.

Thoralf Alfsson

11 december 2017 14:18

Läs på lite innan du uttalar dig så tvärsäkert.

http://www.extrakt.se/klimatforskning/stilla-havs-oar-blir-storre-trots-havsnivahojningen/

Hur många människor skulle drabbas om några öar skulle försvinna? Tror du inte de skulle flytta till någon närliggande ö eller till närmaste fastland om livsförhållandena blir besvärliga.

Det har människor gjort i alla tider.

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 12:12

Denna kvinna Åsa i klinch med Aschberg, vilket uppvisning i mod..
Ca 5 min

https://www.youtube.com/watch?v=p6F-bwlkj0g

 
Ingen bild

Skämt åsido

11 december 2017 12:27

Evolutionen hatt nått Saudiarabien
... nu äntligt?!
Landet tillåter biobesök nästa år!

 
Ingen bild

Pyttsen

11 december 2017 12:31

Det finns också färgtillverkare som kan producera vattenbaserad färg utan att använda allergiframkallande konserveringsmedel. Ännu känsligare än köttdebatten.

 
Ingen bild

Niklas R

11 december 2017 13:15

@Mats
Du skriver en massa ord men säger absolut ingenting.

Sveriges klimat idag är inte speciellt mycket mer annorlunda idag än vad det var för 300 år sedan.
Vilket vilken historiker som helst skulle kunna berätta för dig.
Vädret går alltid i cykler, så nu har det varit varmt ett litet tag med torka. Men vet du vad, efter den blöta sommaren och hösten så är vattendepåerna fyllda igen. Grundvattnet är på samma nivåer som det var innan torkan.
Så hela paniken som fick politiker att slänga ut miljoner på avsaltningsanläggningar var bara just det, en dagslända. Men resultatet kvarstår med flera miljoner skattepengar borta på en anläggning som inte behövs.

 
Ingen bild

C Andersson

11 december 2017 13:42

@Obaerver Måndag 11 dec 10:04

Engångstallrikar min käre Obaerver.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll nu även besserwisser

11 december 2017 15:42

Thoralf Alfsson

Ja du, Jag föreslår att du läser det du refererar till, så det inte råkar motsäga vad DU vill påstå. Ta och läs igenom artikeln du länkade. WOW.

Följande är inte ett motarument heller.
"Hur många människor skulle drabbas om några öar skulle försvinna? "
Om ingen människa drabbas, så försvinner likt förbannat ön, pågrund av att vattnet stiger,

Logiken är oöverträffad.
Om vi dränker en liten stad i Sverige, så att befolkningen måste flytta, så är det inte ett problem. För att det var lite folk och de flyttade, därför kan vi säga att anledningen till att vi dränkte staden, inte är ett problem.

Med logik som denna förstår jag att läsförståelsen är lika dålig. med tanke på att du länkar en artikel som helt motsäger dina påståenden.

Måste jag verkligen förklara för en vuxen person att om man tar ett specifikt begrepp eller sak, så kan man inte generalisera över ett helt område.
Artikeln gällde specifikt Marshallöarna. Och om du inte kan se att dessa öar inte representerar ALLA öar i världshaven, och artikeln är dessutom uppdelad i segment. Vad händer nu, snart och sen. Men som alla fakenews klickbait propaganister, så läste du bara överskriften.

Nicklas R
Helt riktigt, jag påstår ingenting, du skall inte ta något jag säger som sanning. DU skall kolla med experterna, problemet du står inför att ingen expert säger att klimat förändringarna inte är människodriven och ett allvarligt problem,

Om du inte förstår hur modeller av sanningen beskrivs i den vetenskapliga processen, så har du problem med all vetenskapliga områden, för att all följer strikta linjer om hur det skall utföras, din okunskap i faktagranskade artiklar är ditt problem inte mitt. fakta är fakta.


Detta är ett skönt argument för vetenskapliga analfabeter.
"Inte minst forskare som har manövrerats bort från sina tjänster och forskningsprojekt på grund av att de inte varit ”politiskt korrekta”.

Här är motsvarigheten från kristnakreations fundamentalister.
Expelled: No Intelligence Allowed är en kontroversiell amerikansk dokumentärfilm från 2008. Den propagerar för kreationism och intelligent design och hävdar att kritik av evolutionsteorin och den moderna syntesen tystas ned av etablissemanget. Filmens berättare är Ben Stein, som också är en av manusförfattarna. Han säger i filmen att evolutionsteorin var en bidragande orsak till Förintelsen, kommunism, ateism och abort.[1] Filmen hävdar vidare att amerikanska lärare och forskare som menar att det finns belägg för intelligent design i naturen förföljs för sin tro.

Har ni några egna modeller, nää .. Era är fel, varför? för att vi tycker det.

Thoralf Alfsson

11 december 2017 21:03

"Ny forskning visar att strandlinjen på Marshallöarna har växt ihop i större utsträckning än vad den har eroderat under de senaste 70 åren, vilket innebär att landytan faktiskt har ökat, säger Richard Klein."

Missade du detta i artikeln.

Du är så fastlåst i det eget tänkande att du inte klarar av att se det på något annat sätt.

Varför håller du dej inte enbart till de dina på Supermiljöbloggen!

Du är inte mottaglig för fakta som går emot dina egna värderingar.

Hej då!

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 15:45

Kolla Anders Ygemans flackande blick när han får känsliga frågor som ex om återvändande IS-krigare och it-skandalen på Transportstyrelsen.

Intervjun blir intressant först vid ca 39 min:

https://www.svt.se/video/16225254/min-sanning/min-sanning-anders-ygeman-sasong-10?start=auto

Thoralf Alfsson

11 december 2017 21:20

Har aldrig sett Anna Hedenmo "kuttra" som hon gjorde i denna intervju.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 december 2017 16:05

@ Lena 1
Nästa gång jag kommer till Stockholm
ska jag klippa mej hos Åsa Westerbergs frisörsalong
och ta med en stor bukett blommor.

Han Aschberg är utan tvekan en av Sveriges obehagligaste figurer.

 
Ingen bild

O´ Hyra

11 december 2017 16:28

Aschberg är lika röd som Stalins kalsonger
och lika obehaglig.

 
Ingen bild

Fair & Square

11 december 2017 17:14

@ Mats oh poor little pilgarlic
Too much month at the end of the money
and no vertical smile?!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2017 17:49

Idag är det kvinnliga komiker i ett nytt metoo-upprop

”kvinnliga komiker”? Finns det?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 december 2017 18:34

Douglas Murray om den skadliga muslimska invasionen.

Douglas Murray - Swedish guilt, Danish warning sirens
https://tinyurl.com/y9ros7nh
https://www.youtube.com/watch?v=V_V57TRmKdc

 
Ingen bild

Tom

11 december 2017 21:49

Jag var klimatflykting. Varje år åkte jag från kalla Sverige till Sydligare breddgader. Portugal, Spanien och Grekland. Allt för att få njuta av sol och värme.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 december 2017 22:00

Den där Mats... genomtråkig
varifrån har han rymt?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

11 december 2017 22:03

-> Mats
Det är roligt att du är här och argumenterar för din tro. Men jag reagerar på att du skriver att ingen vetenskapsman har motsatt sig pratet om människans påverkan av "global uppvärmning".

Där har du fel. Helt fel. Jag har i all hast sammanställt vad riktiga vetenskapsmän har att säga i saken. Riktiga till skillnad mot en massa väderspåmän.

https://www.youtube.com/watch?v=RkdbSxyXftc
https://www.youtube.com/watch?v=C35pasCr6KI
https://www.youtube.com/watch?v=4YMttEhtgpk
https://www.youtube.com/watch?v=EHFfOOF-6Fs
https://www.youtube.com/watch?v=eEmUS7PAWFw
https://www.youtube.com/watch?v=DJBDI7jVMqM
https://www.youtube.com/watch?v=D-m09lKtYT4
https://www.youtube.com/watch?v=iEPW_P7GVB8

En av dem är från Greenpeaces grundare, så det kanske kan passa, fast om just han är vetenskapsman vet jag inte. Tog med honom i alla fall.

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 22:55

@Thoralf 21.20 Jo Anna Hedenmo kuttrar och myser vid intervjun. Inga följdfrågor om viktiga saker som om varför det tog så lång tid att få till en ny lag för dessa återvändande isis-krigare? Ygeman är S-vänster och t ex Urban Ahlin höger (han är även Bilderbergare och globalist men emot muslims invasion) medans Ygeman står på muslimernas sida...läs vidare på ledarsidorna
Sedan detta med IT-skandalen på Transportstyrelsen, va behandlar man en sådan fruktansvärt dåligt hanterande från regeringens sida på detta sätt? Våra journalister på svt är under all kritik!!!
Hörde dessutom att Ygeman sa något om att han inte skulle vara förvånad om Löfvén avvek tidigare från politiken. Det kanske blir Ygeman och Lööf då som avgör Sveriges framtid efter valet?

 
Ingen bild

Lena1

11 december 2017 23:20

OBS jag nämnde Urban Ahlin i mitt tidigare inlägg därför att han nu har sagt att han inte ställer upp som kandidat inför valet 2018. Han är 2höger-sosse" och är förmodligen utrangerad i o m anklagelser om sexuella trakasserier. Själv säger han att det inte har ed saken att göra utan detta beslut tog han för att han varit i riksdagen i 24 år.
Så "vänster-sossar" som Ygeman vinner troligen er makt i sosserörelsen...

 
Ingen bild

Björn

12 december 2017 00:13

Håller med flera här när det gäller Mats.
Mats skaffa dig ett liv och låt solen ha sin gång.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se