thoralf

Direktlänk till inlägg 9 december 2017

HAR VALRÖRELSEN BÖRJAT PÅ INSÄNDARREDAKTIONERNA?

Av Thoralf Alfsson - 9 december 2017 23:57

Jag måste säga att jag är både förvånad och väldigt besviken på Barometerns insändarredaktion, Reagera. Att ansvariga agerar på detta sätt förvånar mig väldigt mycket men jag tror tyvärr inte att det är en enskild medarbetare som agerat. Utan jag tror tyvärr att det är en medveten strategi. SD kommer få jobba i uppförsbacke när det gäller media.


Vad har då hänt? I torsdags fick Curt Gustafsson en insändare publicerad i Barometern om framtida pensionskostnader men han upptäckte också att Barometern strukit några viktiga meningar i slutet. Det som är i fet stil togs bort av Barometerns insändarredaktion.


”Hur många gånger har du hört att det är lönsamt på sikt. Så vem är det som ljuger eller förvrider sanningen. Du vet att det är bara en röst i det politiska Sverige som varnat för denna utveckling. Så nu vet du vad du ska rösta på! Jag lägger min röst på Sverigedemokraterna som varnat och visat på denna massinvandrings negativa konsekvenser. Du avgör. Vem har farit med osanning?”


Här kan du se vad som publicerades i pappersupplagan.


 Det var samma sak både den i den tryckta upplagan och på webbsidan på torsdagen. Under fredagen ställde jag en fråga till insändarredaktionen och frågade varför man strukit bort dessa meningar. Följden blev att insändaren plockas bort helt och hållet från Barometerns webbsida någon gång efter att jag skickat mitt mejl. Idag på lördag förmiddag var den fortfarande borta.


Jag ställde då en ny fråga varför insändarredaktionen tagit bort insändaren helt och hållet. Tänk! 3 timmar senare hade den återkommit på webbsidan.


Vad sysslar man med på Barometerns insändarredaktion Reagera?

 

Här kan du läsa insändaren som tydligen inte var politiskt korrekt enligt ansvariga på Barometern om den nu inte tagits bort igen efter att jag publicerat mitt blogginlägg.

http://www.barometern.se/insandare/pensionskostnaderna-kommer-att-oka-rejalt/

 

Idag publicerades också ett genmäla på insändaren skrivet av en Per Carlsson, professor vid Södertörns högskola. Ett beställningsjobb?
 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 december 2017 01:19

Till alla som undrar över judarnas framtid i Malmö och Sverige.

”Det verkar som om det är okej med rasister på våra gator så länge de heter Ahmed och Muhammed och inte Kalle och Pelle.”

”När jag ser denna demonstration så kan man undra: var är de antirasistiska motdemonstranterna som så entusiastiskt brukar skandera ”Inga rasister på våra gator!”

”Efter kapitulationen lät Muhammeds armé gräva gropar på marknaden i Medina. Man förde dit judarna fastbundna gruppvis, halshögg dem en efter en vid kanten av gravarna och kastade ned dem i dem.

Fin kille, den där Muhammed?

Att släppa in den blodiga, fascistoida och perversa politiska ideologin islam är vårt absolut största misstag. Varför i helvete ska svensk inrikespolitik 2017 ta hänsyn till vad en bindgalen psykopat gjorde på den arabiska halvön för 1400 år sedan?

Intifada i Malmö
https://tinyurl.com/yc5tr9rq
https://detgodasamhallet.com/2017/12/09/intifada-i-malmo/#more-10615

Ps.
Hur många tror att det är socialister från NMR som ikväll har attackerat synagogan i Göteborg?

 
Ingen bild

Observer

10 december 2017 04:24

Men s n ä l l a Thoralf!! ..Har du inte förstått det förrän nu, Att media är i ett rent krigstillstånd mot oss?

-Ursäkta, men dessa kommer tillsammans med sittande regering att göra kupp med dessa in blanco vad det ser ut.

Att förändra dessa är synnerligen utsiktslöst. Trodde du insett det. Men du verkar lika förvånad varje gång de bjuder på korkat motstånd. -Bli inte det. Bli realist i stället. Inse att media i vårt land är förlorat.

 
Ingen bild

Observer

10 december 2017 04:26

Thoralf; Jag vill inte ta någon ära av dig, Men du måste sluta tro gott om de enfaldiga journalisterna, De vill oss ej gott.

 
Ingen bild

Observer

10 december 2017 04:31

-Det ÄR bara så jävla tråkigt hur det har kunnat bli så här i vårat Sverige. -Fullt av idioter som kommit i beslutandeposition & inget tjänstemannaansvar. Hejvilt svineri på alla plan.
Är det nån som tror att stollarna kommer lämna ifrån sig makten frivilligt? -N Ä!
...Om så krävs, så kommer de förbjuda allmänna val.
Jag säger bara: Tro inget annat!
Tyvärr tror jag det blir väpnad kamp till slut.
Själv lämnar jag nog landet om inte SD vinner valet -18

 
Ingen bild

Sammy

10 december 2017 05:50

Barometern är en parhäst till Johan Persson och jag skulle inte bli förvånad om tidningen får betalt för att gå Pampens väg i allt och vinkla till hans och kommunens fördel. Censur förekom redan vid det misslyckade Kina-bygget i Snurrom.

Förresten, någon mer som ser den röda tråden i att Ingvar Oldsberg nu tvingas bort från Bingolotto till förmån för två kvinnor?

Me too, feministerna och HBTQ-rörelsen dikterar idag vårt samhälle! För att inte tala om Bonniers...

 
Stefan K

Stefan K

10 december 2017 06:00

Lita på att media kommer att utgöra en icke obetydlig faktor i valrörelsen, en valrörelse som kommer gå till historien som den smutsigaste någonsin.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Staffan Sundqvist

10 december 2017 06:02

Ang. Per Carlsson, professor vid Södertörns folkhögskola. Södertörns folkhögskola går allmänt under öknamnet "Blatte-Harward", detta p.g.a sin fruktansvärt politiskt korrekta och vänstervridna inriktning. Den skolan härbärgerar bl. a en sån individ som Tobias Hübinette. Läs denna artikel om honom: sv.metapedia.org/w/Tobias_Hübinette

 
Ingen bild

Regan

10 december 2017 06:14

Barometerns censuravdelning har varit igång och ändrat på en insändare för att tidningen har upptäckt, att någon som har lämnat in en insändare tycker fel. Här ska SD kanske vända sig till public service för att få upprättelse med insändaren. Där har vi 52 % av de anställda som är övertygade miljöterrorister, ni vet det parti som vid val idag inte hade kommit in i riksdagen. Resterande majoritet av PS kan nog beskrivas som marxist-leninister. Dessa personer lever i en såpbubbla som befinner sig så långt bort från verkligheten som man kan komma.

Det är till dessa personer inom public service som SD sätter sitt hopp att de ska minsann sluta med sin propaganda och börja med att enbart berätta oberoende nyheter om det som händer i världen. Detta ligger på samma naiva nivå som polisens nya strategi om att man i framtiden ska prata brottslingar tillrätta. Sverige kan bara inte gå fel här när man ser den enda oppositionella partiet (SD) tramsa med de etablerade vänsterliberala träsket. Mycket tragiskt.

 
Ingen bild

Lasse P

10 december 2017 06:23

Ja du det man kan säga att vi tar hit en hel stad (cirk 50 000 ) som ska ha garantipension.
Vi måste säga till svenska folket att lägga ÄNNU mera skatt eller skratt !!!!!!!!

 
Ingen bild

Gus

10 december 2017 07:17

Sverige är numera en diktatu, som sextiotalets Östtyskland.

 
Ingen bild

Ludvig

10 december 2017 07:40

Den fegaste tidning man kan tänka sig är Barometern.

 
Ingen bild

Luntan

10 december 2017 08:07

Robotarna ökar i antal varför behovet av anställda minskar. Kraven på utbildningsnivå ökar. Skall robotarna beskattas?

 
Ingen bild

SM811

10 december 2017 09:43

Tack Thoralf för att du visar hur tidningarna censurerar.
Skall publiceras varje gång de försöker förfalska insändarartiklar.

 
esteige@gmail.com

esteige@gmail.com

10 december 2017 09:46

Från pensionsräddare har välfärdsemigranterna blivit en kvarnsten om halsen.

http://Sven-Erik

 
Ingen bild

Niklas R

10 december 2017 10:06

@Gus
60-talet?!?
Östtyskland var en diktatur fram till 1989 när muren föll.

 
Ingen bild

Fredde

10 december 2017 10:44

Gammelmedia förnekar sig inte. De gör kopplingar med NMR, trots att inget pekar på att de varit inblandade.. De till och med blandar in ett uttalande som NMR gjorde för flera månader sedan.
Inte för att jag sympatiserar med NMR, men nån jäkla rättvisa borde det vara i nyheterna som sprids!
SVT skriver gulligull-reportage om hur fint de olika religionerna samarbetar. Fast, verkligheten ser ju knappast så ut…
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/forsoningsprojekt-mellan-judar-och-muslimer
Som vanligt så gör inte polis och PK-vänster något åt olagliga demonstrationer, även om de innefattar dödshot.
Däremot är de på tå när det gäller svenskar:
” En 72-årig kvinna från Malmö skrev rasistiska saker på Facebook. Nu döms hon för hets mot folkgrupp.
Kvinnan hade i två olika Facebook-grupper benämnt afghanska män som ”skäggapor”.
”Sluta o ta in skäggaporna så sluter all skit i detta samhälle.”
Så uttryckte sig den 72-åriga Malmökvinnan i ett kommentarsfält till en nyhet som handlade om att sexuella ofredanden ökat i Uppsala.
Kvinnans hat stannade inte vid afghanska män. Hon hatade även på regeringen och ”alla vänster kommunistfittor”. ”Sinnesslöa är dom allehopa”, tyckte kvinnan.”
Jag kan bara instämma i vad kvinnan skrivit om regeringen. 😉
Hon fick för övrigt 80 dagsböter, vilket är mycket högre än vad ”Buss-Muhammed” fick efter ha försökt tvinga en buss av Ölandsbron.
Jaja, likhet inför lagen var det ja….

 
Ingen bild

Tony

10 december 2017 11:06

Själv lägger jag inte en krona på Svensk Media, och
inte en spänn på någon publikation som kan härledas
till Bonniers!
Att handla av krämare som vill oss illa ligger inte för mig.

 
Ingen bild

Hacke

10 december 2017 11:49

Medias makt är helt oproportionerlig i förhållande till deras obefintliga ansvar. Deras egenskapade spelregler i form av etiska riktlinjer får ett gummiband av verka stabilt vid en jämförelse. För att inte tala om deras Potemkinkulisser som de övervakande kollegorna och vännerna i Granskningsnämnd, Pressombudsman, Yrkesetiska nämnd o s v. Det finns väl ingen idag förutom ”journalisterna” som tar dessa institutioner på fullaste allvar.

Se nu bara vad som händer kring häxjakterna i #metoo-spektaklet. Godtycke är bara förnamnet när man allt efter behag hänger ut varandras tafsande och våldtagande medarbetare i parti och minut. Det är faktiskt ren och skär njutning när deras egenskapade påfund nu slår allra hårdast mot dem själva.
Deras inbördeskrigsliknande beteende understryker den desperation som råder i branschen i jakten på konsumenter efter decenniers berättigade upplageras och förtroendekriser.

Hut går hem till slut och förhoppningsvis är det dödsryckningarna vi nu ser hos de som kanske bär den största skulden till utvecklingen i landet. I traditionell media ser jag den värsta sortens folkförrädarna.

 
Ingen bild

Friholt

10 december 2017 11:50

Observer 04:24 "Förvåningen" i det här fallet torde uppenbart dölja en god portion ironi.
Vi borde inte ha svårt med god ironi - åtminstone inte i det här fallet.

 
Ingen bild

Bosse

10 december 2017 12:32

Praktikanten Blank och Barometern är en mycket otäck tidning.

 
Ingen bild

Kalle

10 december 2017 13:03

""Väktare anlitas av skola på grund av gratisätare""

Nu sätts uniformerad väktare in istället för uniformerade elever. Skoluniform är bra för att markera vilka som är elever eller inte.

https://petterssonsblogg.se/2017/12/10/vaktare-anlitas-av-skola-pa-grund-av-gratisatare/

 
Ingen bild

Matz

10 december 2017 13:22

Skulle aldrig läsa Barren!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

10 december 2017 13:54

-> Lasse P.
Garantipension är inte så hög. Dessutom räknas den som inkomst vilken beskattas och sätter ribban för diverse välfärdstjänster.

De som aldrig jobbat i Sverige får "äldreförsörjningsstöd", vilket gäller for t ex alla anhöriginvandrande mor- och farföräldrar. Äldreförsörjningsstödet är ett bidrag och skattefritt. Hemtjänst och liknande blir då gratis.
Bidraget är på 6.500 kr + 6.700 kr. Skattefritt. Rakt ned i fickan.

Jag vill att alla svenska pensionärer, som vill, ska ha rätt att byta bort sin pension mot äldreförsörjningsstöd. Det borde SD driva. Om inte annat för att öppna mångas ögon.

 
Ingen bild

en småländska

10 december 2017 14:18

Professor vid Södertörns högskola, är han det på meriter el en politisk utnämning? Idag måste man ställa sig denna fråga eftersom titeln har urholkats. Verkar inte sitta på adekvat information, utan replikerar mer på känsla! Vi har dessutom födelseöverskott, då behövs ingen generell invandring. Finns inga jobb går det inte att underlätta anställning.

 
Ingen bild

C Andersson

10 december 2017 14:31

@ Fredde Söndag 10 dec 10:44

Det finns inga olagliga demonstrationer. Det är inte olagligt att demonstrera i Sverige.

 
Ingen bild

Bo

10 december 2017 14:46

"Södertörns högskola" Står radion på och jag hör denna anstalt omnämnas, trycker jag genast på avstängningsknappen eller går över till grannkanalen Nordkorera_nytt.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 december 2017 15:51

Igår(9 dec 17:42) länkade jag till nedanstående klipp här på bloggen.
Då hade den 52 919 visningar

Swedish Lady Tells The Truth About Muslim Migrants
https://tinyurl.com/y93fwsqm
https://www.youtube.com/watch?v=EDwCENWZI3w

Nu(10dec 15:45) har den 63 302 visningar.

Sannolikt Thoralfs förtjänst då den publicerades den 25 juni 2017.

:-)

 
Ingen bild

calle

10 december 2017 17:34

nästan alla kommuner närmar sig nu ekonomi som malmö stad, ändå finns det hur mycket pengar som helt till mångkultur reformer. vem pumpar in kapital till Sverige?

till den lilla arbetsamma fattig Svensken finns inga pengar

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 december 2017 18:00

Har försökt få in en insändare om situation Högsby en mycket snäll sådan men det är lögn ,ändå har jag påpekat att jag haft Barran / ot fler år än chefredaktören är gammal ! Skittidning !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 december 2017 18:04

”Varför protesterar dessa män, bosatta i Malmö, mot ett beslut taget av en amerikansk president, ett beslut som rör ett annat land, långt ifrån Malmö? Det hela tedde sig surrealistiskt. Jag drabbades av en nästan existentiell svindel. Antisemitiska slagord hör inte hemma på Möllevångstorget, det torg min mamma handlade frukt och grönsaker på varje vecka under min uppväxt. Möllevångstorget. Det är ju hemma.”

Fy fan! Om inte all muslimsk invandring stoppas genast och repatriering påbörjas finns inte Sverige om 10 år.

Ledarsidorna: Säg inte att du inte visste – den banala godheten i Malmö
https://tinyurl.com/y7ozbj3l
https://ledarsidorna.se/2017/12/sag-inte-att-du-inte-visste-den-banala-godheten-i-malmo/

 
Ingen bild

C Andersson

10 december 2017 18:06

Jag skickade nedanstående mejl till Aftonbladet. Torni att jag får svar?

***********************************

https://www.aftonbladet.se/nyheter/samhalle/a/Mx8Vm/centern-samre-an-sd-pa-mangfald-var-mangfaldspolitik-ar-ett-skamt
Centern sämre än SD på mångfald: ”Vår mångfaldspolitik är ett skämt”

Hej K......
Är Mikail Yüksel utländsk medborgare? Ja eller nej.
Hur många riksdagsmän i respektive parti är utländska medborgare?
C = 0 ?
V = ?
MP = ?
S = ?
L = ?
M = ?
KD = ?
SD = ?
Jag är tacksam för ett personligt svar. Likaledes med ett förtydligande i nättidning och papperstidning.
Aftonbladet behövs om sanningen ska komma fram.
Mvh - C..... Andersson ......

 
Ingen bild

Lasse P

10 december 2017 18:49

Du ÖLANSBONDE du menar att jag kan byta ut min pension 8100:- skatt kommer till också.
Du menar att jag kan byta ut detta till äldreförsörjningsstöd.
JAG TACKAR DIG OM DETTA ÄR SANT.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

10 december 2017 20:28

-> Lasse P.
Nej, du får inte byta. Du har jobbat i Sverige och även om du tjänat ihop till en usel pension så får du ändå en sådan. På som mint garantipensionsnivå, som beskattas och räknas som inkomst.
"Äldreförsörjningsstöd" är förbehållet dem som inte jobbat överhuvudtaget i Sverige. Att det bidraget är så mycket högre än vad de med låga pensioner får ut är även det en skam för Sverige.

Jag har försökt få mina barn att importera mig som anhöriginvandrare, men de vägrar. För mig hade det inneburit ett plus i plånboken på ca 3.500 kr. Nu äter jag av det arv de annars skulle få.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 december 2017 21:13

Högst rimlig fråga ställs på Thomas Gür Facebook.

"Tre arresterade för attentatet mot synagogan i Göteborg i går. Inget i media om vilka det är. Varför skyddar media den nationalsocialistiska organisationen Nordiska Motståndsrörelsen?"

 
Ingen bild

Lotta_1

10 december 2017 21:33

Vad håller SVT på med egentligen? I de flesta debatter i nyhetsprogrammen och Agenda, oavsett ämne, så nog fan är i princip alltid den ena debattören en moderat.

 
Ingen bild

Totte

10 december 2017 21:45

Den politiska åsiktsdiktaturen kommer vi att få se allt mer av ju närmare valet vi kommer. Är någon förvånad? Det är så här oliktänkande behandlades i forna östblocket. Censur, åsiktsregistrering, strypt debatt om invandringen och dess enorma konsekvenser. Jag tror på 25,7 % i riksdagvalet för SD!

 
Ingen bild

Björn

11 december 2017 00:21

@Staffan Sundqvist 06.02, Och på den högskolan utbildar vi våra framtida poliser. Till råga på allt funderar man på att sänka intagningskraven

@Fredde 10.44 Maria Ågren Transportsstyrelsens förre chef fick ett strafföreläggande på 70 dagsböter. Helt uppenbart så ses det som allvarligare att en 72 årig kvinna skriver något nedsättande på facebook om utlänningar än för en generaldirektör att besluta att skicka hemliga personuppgifter till utlandet.

@Cosmik Debris 21.13 Alla vi på detta forum är nog ganska övertygade om att det inte var NMR denna gången. Då hade massmedia garanterat skrivit det.

 
Ingen bild

C Andersson

11 december 2017 14:58

Det var #debatt i parlamentet i dag. Många voro kallade med få voro närvarande. Arton feminister varav tre män. Förutom de aderton var den utvalde mannen tillstädes. Men han hade ingen talan.

De män som misstänks ligga bakom anfallet mot religionen i Göteborg visade sig inte vara nazister. Om nu någon misstänkt att så skulle vara fallet. I vilket fall som helst så var de inte från Nordiska Motståndsrörelsen. De var inte nordiska nazister bara mordiska rasister.

 
Ingen bild

C Andersson

11 december 2017 17:42

@Björn Måndag 11 dec 00:21

Inte nordiska nazister utan mordiska rasister!

 
Ingen bild

C Andersson

11 december 2017 21:20

http://www.blt.se/ronneby/pappa-haktad-ville-konsstympa-dottrarna/
Pappa häktad – ville könsstympa döttrarna

#fyfan

 
Ingen bild

Nisse

12 december 2017 13:12

Kommuner och landstings samlade belåning? -750 miljarder
Kommuner och landstings samlade pensionsskuld som till största delen är ofinansierad? 475 miljarder
Sveriges statsskuld? 1250 miljarder
Regeringens stöld från Riksbankens valutafond: 250 miljarder (skulle amortera på statsskulden men dit går bara 100 miljarder).
Migrationsverket betalar inte ut ersättningarna (10 miljarder) till kommunerna så att var femte kommun tvingas låna till sina löpande kostnader.
Trots trixande och beskattning på det mesta så kommer man inte att reda ut grundproblemet, att Sverige inte kan vara hela världens socialbyrå.
En kollaps likt Grekland är oundviklig!

 
Ingen bild

Mia K

12 december 2017 21:02

Hej Thoralf! Vi måste också komma ihåg att våra nya medborgare kan söka ÄFS; Äldreförsörjningsstöd (skattefritt) vilket inte våra fattigpensionärer är berättigade till, trots att de arbetat i Sverige under lång tid i många fall.

 
gw.larsson@yahoo.se

gw.larsson@yahoo.se" title="http://bloggplatsen.se]gw.larsson@yahoo.se[/url]" target="_blank">bloggplatsen.se]gw.larsson@yahoo.se[/url]

14 december 2017 21:27

Jag tackar Thoralf av hela mitt hjärta och förstånd för att han kämpar så hårt för att vår svenska kultur skall
överleva i en tiddå islamisterna för varje dag fördjupar sin kampat islamisera oss.
Tack , tusen tack Toralf, tänk om Dukunde leda oss,

http://Mobil.thoralf bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 dec 23:25

Jag vet inte om jag skall skratta eller gråta när jag ser EON:s reklamfilmer om deras projekt Simris. Nu är jag dock ganska övertygad om att många människor tyvärr tror på dessa reklamfilmer och litar på det som sägs i filmerna. Det finns i varje fal...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 16:20

Jag fick igår ett mejl från en jurist med anledning av mitt blogginlägg med rubriken ”Parodi på svenskt rättsväsende”. Väldigt trevligt att även jurister läser min blogg och dessutom gör sig besväret att komma med fakta om hur praxis fung...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 dec 00:02

Lyssnat en del på så kallade experter i radio och TV som kommenterat att Stefan Löfven idag bara fick 116 röster för att få bilda regering medan 200 röstade emot det och 28 avstod ifrån att rösta. Ett riktigt nederlag för Löfven. Jag förstår att han ...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 dec 20:29


        Vårt svenska rättssystem har stora brister enligt min uppfattning. I flera avseenden är det en ”produkt” av naiva vänsterintressen som inte tror på att längre straff är rätt väg att gå. Jag har verkligen väldigt svårt att för...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se