thoralf

Direktlänk till inlägg 6 december 2017

PRESSEN MOT SD 2018

Av Thoralf Alfsson - 6 december 2017 16:42

 


Håkan Juholt        Foto Thoralf Alfsson

 

Kvällspressen kommer låta valrörelsen 2018 bli den smutsigaste i svensk historia. Det kommer inte bero på i första hand politikerna utan på att kvällspressen kommer släppa fram ett antal okunniga ”clowner” som är villiga att ta billiga poäng genom avskyvärda uttalanden, krönikor eller artiklar. Jag tror mina läsare vet vilka jag syftar på. Det kommer säkert dyka upp några nya stjärnskott som t.ex Linnéa Claeson på Aftonbladet som den 2 december försökte få lite uppmärksamhet med en krönika. Vi kommer få se flera antinationella virrpannor!


Jag har genom åren haft många diskussioner med ansvariga utgivare och journalister om innehållit i tidningarna. Från ansvarigt håll hävdas det alltid att det är bara på ledarsidan som den politiska vinkeln skall finnas och att artiklar inne i tidningen skall vara objektiva. Jag undrar om de tror på detta själva idag. Nu finns det ju till och med ansvariga utgivare, Peter Wolodarski som säger att de ägnar sig åt agendajournalistik.


”Nationalismen ett problem för EU” skriver idag Mats Andersson på Barometern. Jag skulle vilja säga att globalisterna är ett problem för folket i Europa. Mats Andersson har varit i Bryssel och hälsat på och träffat Anna Hedh (S), Cecilia Malmström (L) och Cecilia Wikström (L). Ett väldigt representativt urval av EU-parlamentariker om man som journalist vill skriva en objektiv artikel. Eller hur? Det är en väldigt ensidig politisk artikel. Jag hoppas att väljarna skall komma ihåg dessa antinationalistiska politiker. Varför träffade inte Mats Andersson våra Sverigedemokrater i Bryssel så de fick en möjlighet att bemöta ”skitsnacket” från dessa globalister.


Det finns andra som uppskattar vad Peter ”Nalle” Lundgren uträttar i Bryssel.
Nu väntar jag spänt på att Mats Andersson skall åka till Bryssel och träffa/intervjua Peter ”Nalle” Lundgren om transportfrågor och varför inte även Nigel Farage. Men det lär aldrig inträffa. Istället har Mats Andersson åkt till Island och Reykjavik för att träffa och intervjua socialdemokraten Håkan Juholt som är ny ambassadör på Island. Undrar om Mats Andersson vågar ställa frågor om Juholts syn på demokratin i Sverige eller demokraturen?


”– Hur gammal är din son? Fyra? När han är gammal kommer han inte att leva i en demokrati utan i en teknokrati, eller en diktatur. Det är så in i helvete sorgligt. Jag är ledsen att säga det, men jag är 100 procent säker. Vi håller på att avveckla demokratin!”

Håkan Juholt, läs artikel Nyheter idag.


Håkan Juholt säger också följande.


”I en intervju med SvD uppger Juholt att han inte kommer resa tillbaka till Sverige de närmaste tre eller fyra åren.”

 

Jag kan ju spekulera i varför Håkan Juholt känner på det sättet. Han är säkert jäkligt trött på de flesta partivännerna inom det socialdemokratiska ledarskapet i Sverige. Sedan tror jag att han även är trött på islamiseringen i Sverige och allt vad det för med sig i det svenska samhället. Men det säger han givetvis inte. Någon islamisering existerar dock inte på Island! Det har Håkan Juholt säkert redan upptäckt.


Det skall bli intressant att läsa om Mats Andersson vågat ställa lite kontroversiella frågor i hans ögon men helt naturliga frågor enligt mig när han träffat Juholt.


Jag tror alla inser att vi kommer att ha hela den svenska presskåren emot oss under 2018, oavsett om det är på nationell eller lokal nivå. Journalisterna kommer kämpa med näbbar och klor för att behålla Miljöpartiet och Liberalerna i riksdagen. Kristdemokraterna däremot kommer nog inte få så mycket stöd av media om det inte tar ett kraftfullt avstånd från Sverigedemokraterna.


Så funkar den objektiva journalistkåren och media i Sverige. Men vi skall ta fajten!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Observer

6 december 2017 17:08

..När vi i framtiden blickat tillbaka:
ÅRTIONDET NÄR DEN TREDJE STATSMAKTEN - TOG MAKTEN.

Och vänstern ställde sig på de superrikas sida med Soros för globalisering.

..Ja, jävlar.

 
Ingen bild

Peter

6 december 2017 17:08

Den som inte förstår att allt handlar om globalisterna i USA är kraftigt akterseglad. Västlig media ägs/kontrolleras till ca 90% av globalisterna och deras bolag. I Sverige företräds globalisterna av familjen Bonnier som är medlemmar i globalistorganisationen Bilderberg (Googla på Bilderberggruppen). Bonnier är tongivande i svensk mediabransch och de precis som exempelvis amerikansk media har en agenda. Agendan om en ny världsordning. Varför är i princip hela västmedia emot Donald Trump? Samma fråga om kan ställas varför västmedia hela tiden utmålar Ryssland som farligt, de dopar (trots att inget bevisats utom några enstaka fall, USA har också dopingfall men där sker inget radikalt mot själva USA utan bara mot den enskilde idrottaren som dopar sig). Såhär kan vi fortsätta, mönstret är tydligt och när man ser vilka som kontrollerar media så är det inte så svårt att förstå varför vi nationalister, Sverigevänner, utkämpar ett "krig".

 
Ingen bild

Sura Pelle

6 december 2017 17:09

Jag släpper inte in detta slask i mitt hem. Hör hemma i latrinen.

 
Ingen bild

Observer

6 december 2017 17:11

Thoralf! Du hör vad jag säger: SD bör lova medelklassen en rejäl slant mer i plånboken om de röstar på SD!
-Gör ni inte det, Ja, då är det lika bra att lägga ner allt arbete nu.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

6 december 2017 17:12

Skönt för Juholt att äntligen kunna andas frisk luft.
Hans hemstad Oskarshamn är väldigt berikad av kulturen.
En liten trevlig lugn stad som berikats med ett flertal rån,
poliser som springer tillsammans med joggare. (Aldrig tryggare)
Sverige tjänar på invandringen! (högutbildade).

Jag tror det dröjer mer än fyra år innan Juholt återvänder.

 
Ingen bild

O´ Hyra

6 december 2017 17:50

@ Observer
Din gamla Messerschmitt.
Lägg ner. Så enkelt är det inte.

 
Ingen bild

Observer

6 december 2017 18:00

@O´Hyra
Jo, Det är det!

 
Ingen bild

O´ Hyra

6 december 2017 18:07

Ja, om man har råkat stoppat ner huvudet
i guldfiskskålen.

 
Ingen bild

Frans

6 december 2017 19:13

Du vet att det är dåligt när även invandrare klagar på kommunens integrationspolitik. http://www.ostrasmaland.se/insandare/sprak-viktigare-an-brygga-i-norrliden/

 
Ingen bild

Tony

6 december 2017 19:53

Ser att Pizzaekonomen Henrik Schyffert hamnat i rätt sällskap,
bland grisarna, fast jag håller ändå Grisarna för vara dom
friskaste varelserna i det sällskapet.

 
Ingen bild

Boris

6 december 2017 21:12

Har du hört rykten när det gäller Juholt eller gissar du?

Thoralf Alfsson

6 december 2017 21:29

Gissar till viss del men han har ju också ögon att både se och läsa med. Dessutom borde han kunna lägga ihop 1 plus 1 ;-)

 
Ingen bild

Bert

6 december 2017 22:41

Citat: Jag tror att det dröjer mer än fyra år innan Juholt återvänder". Tja, H Juholt har ju tillsammans med en annan av köttgrytesossarna köpt ett Hotell i Spanien där han efter ambassadörsperioden kommer att bo och leva i sus å dus.
Något kortare besök i O-hamn kan han ju tänkas att göra, hans far å mor ligger kan hända begravda där så där finns en anledning. Men han har säkert tröttnat på de höga skatterna här så därför kommer han säkert att bli spanjor för resten av livet.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 december 2017 23:23

Thoralf, som du tror:

https://www.youtube.com/watch?v=5imfnuW7TqQ

 
Ingen bild

Svetsaren

6 december 2017 23:57

ATT det kommer bli den snuskigaste och skitigaste valrörelsen i historien. Vänta bara tills Pippedalsveckan på Gotland då alla ska snacka skit om varandra.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 december 2017 02:04

Hård kritik mot SVT:s julkalender: ”En fördomsfull bild”
”–Det känns nästan aldrig som att man porträtterar astma som något positivt eller stärkande.”

”positivt eller stärkande” Hur kan astma vara positivt och stärkande?

Wikipedia skriver: ”Astma är en sjukdom som ger andnöd, ibland förenat med pipande eller väsande ljud i bröstet, hosta och upphostning av slem

Finns det någon som anser att drabbas av astma är något positivt? Det är en sjukdom som tyvärr drabbar människor. Det är varken positivt eller något som är önskvärt.

Sverige däremot är en enda stor kaotisk psykiatrisk akutmottagning. Alla, precis alla är kränkta, har varit kränkta eller har disposition för att bli kränkt.Utfärda ett kollektivt vårdintyg på hela jävla landet.

NU!

https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/9mvnkp/hard-kritik-mot-svts-julkalender-en-fordomsfull-bild

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 december 2017 02:27

Karl-Olov Arnstberg har fått ett mail från en jurist.

”Polisens haveri är betydligt större än vad vi kan föreställa oss. Min chef, som förmodligen har betydligt bättre helikopterperspektiv angav detta när vi träffade honom. Det finns inget som talar för att det inom överskådlig tid ska gå att rätta till. I våra storstäder och även större städer typ Uppsala, Linköping, Örebro mm kommer man inte att kunna göra något åt detta utan det är något vi bara kommer att få leva med.”

”Ohyggligt tragiskt för ett land som en gång varit välfungerande och där befolkningen har haft ganska gemensamma värderingar och varit oerhört homogen. Vi raserar något vi aldrig kommer att återfå!!”

"Vi raserar något vi aldrig kommer att återfå!!”


Läs vidare
https://tinyurl.com/ydxjn3xd
https://morklaggning.wordpress.com/2017/12/06/dumheten/#more-17062

 
Ingen bild

Fredde

7 december 2017 11:32

Jag skrev till SVT igår, och ifrågasatte deras uppgift att SCB är den mest tillförlitliga undersökningen inför valet.
”SCB:s partisympatiundersökningar betraktas allmänt som de tyngsta och
mest tillförlitliga sympatiundersökningarna.

Tittar man på hur det gick 2014 med prognoserna, så var ju SCB sämst, medan Yougov som PK-media aldrig refererar till var närmast.
Då uppgav de (S) mycket högre och (SD) mycket lägre, precis som nu.
Och nu sprider de "sanningen" igen, allt för att sänka (SD)

Jag bad dem om källa till deras påstående, alternativt att ändra texten.

Inget gensvar...
Har PK-media tittat på detta? Knappast.

 
Ingen bild

f

7 december 2017 11:57

Napoleon förvisades till Elba och Juholt till Island.

 
Ingen bild

Calle

7 december 2017 12:00

Varenda program i SR/ SVT är nu politiserat med rätt sorts propaganda och svartmålning av SD och nstionalism. Senast i raden är. Jills Veranda som från början var ett musikprogram.

 
Ingen bild

Observer

7 december 2017 12:31

@Cosmik Debris
Fördumningen du beskriver brakade loss ordentligt efter att 70% tog svininfluensavaccinet 2009.
Slump? -knappast. De flesta av dessa påverkades kognitivt.

 
Ingen bild

Lena1

7 december 2017 12:44

Eftersom @ Cosmic Debris skriver om att Sverige är en kaotisk psykiatrisk akutmottagning, så tänker jag haka på det påståendet.

Har just läst en artikel i en tidning som heter Kurera, finns att få på hälsokosten. Det handlar om Henrik Fexelius, (mentalist, psykologisk illusionist och författare som kommit ut med en ny bok "Fingertoppskänslan - en nödvändig manual i socialkompetens".

Han menar att dagens människor som är så fanatiskt uppkopplade på sina mobiler att de knappt tittar upp från den ens när de är ute o går. Det innebär att de "umgås" elektroniskt och det finns en fara med det, nämligen att man förlorar förmågan att läsa av andra människor, förlorar också empati samt den sociala kompetensen.

 
Ingen bild

Lena1

7 december 2017 12:50

forts,
Dessa teser som Henrik Fexeus driver är redan vetenskapligt bevisat. "Den ena slutsatsen består i att vi människor för första gången i historien håller på att förlora förmågan att läsa av varandra". "Att läsa av varandra är en förmåga som finns naturligt inprogrammerad i hjärnan".

Är det inte galet att dessa mobiler som egentligen är datorer håller på att helt förstöra människan genom överkonsumtion av detta. Folk "sugs" in i den fiktiva världen. Men verkligheten finns där och man måste själv läsa av den, inte LÄSA OM DEN:

 
Ingen bild

Ivan

7 december 2017 14:08

Det går inte att bo i Sverige längre. Framförallt inte i Kalmar.

 
Ingen bild

Observer

7 december 2017 14:45

@Lena1
Det är med datoanvändandet som det var med superiet på 1800-talet. Hela landet höll på att supa ihjäl sig.

 
Ingen bild

Martin

7 december 2017 23:44

Den smutsigaste valkampanjen i svensk historia var 2010. Hela det offentliga sverige mobiliserades mot SD. Det fanns inte en skattefinansierad organisation som inte gjorde sitt allra yttersta. Stämningen var obeskrivlig. Jag blev så rörd av SDs mod så jag till och med gick med i partiet för att jag inte kunde låta bli att gå och ställa mig invid sådana modiga människor.

Sen vet vi ju hur det gick och jag gick snabbt ur igen när jag såg att SD var likadana som alla andra politiker.

Thoralf Alfsson

7 december 2017 23:56

Med de uppfattningar som du gett uttryck för i tidigare kommentarer och i kommentarer som jag inte godkänt anser jag att du inte hör hemma i SD.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se