thoralf

Direktlänk till inlägg 4 december 2017

VILKA INKOMPETENTA MINISTRAR

Av Thoralf Alfsson - 4 december 2017 23:50

 


Hur kan man överhuvudtaget diskutera att kanske så många som 10 000 ensamkommande skall får stanna i Sverige och genomföra sina gymnasiestudier under flera år utan att man vet hur många miljarder kronor detta kommer att kosta? Jag har sökt efter beräkningar från regeringen men det finns uppenbarligen inte. Ansvarig minister uttalar sig enligt nedan.


”Regeringen avser att återkomma med bedömningen av kostnaden.  Nu går vi in i samtal med övriga partier, efter det kommer vi med beräkningar, säger migrationsministern Helené Fritzon (S)”

 

Det är helt enkelt horribelt! Det är sjukt! Det är fullständigt ologiskt! Den tar ett sådant beslut utan att veta vilka kostnader det medför skattebetalarna skall kastas ut från regeringen och riksdagen.


Att se Helené Fritzon, Gustav Fridolin, Ylva Johansson och Isabella Lövin på presskonferensen och presentera detta förslag är stor tragisk komik!


Vilka inkompetenta ministrar!

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 december 2017 00:04

Hela jävla regeringen kryllar av stolpskott och fåntrattar.

Annika Strandhäll kan omöjligt vara normalbegåvad. Hon är ett utmärkt exempel på varför en viss grupp inte har i beslutande positioner att göra. Googla hennes namn och titta på bilderna, som inte är arrangerade. Hon ser definitivt inte intelligent ut med sin halvöppna mun och tomma blick.

Hon kan tydligen inte skriva en endaste mening på Twitter utan att framstå som en fullständig idiot.

Idag gör stollan gratisreklam (hon är faktiskt minister i Sveriges regering) för Pocket Shop. Detta i ett mycket obegåvat och dåligt tajmat försök att indirekt kasta skit på Katerina Janouch. Hon är så genuint obegåvad och aningslös att man blir fly förbannad. Det är tragiskt att vi tillåter figurer som denna Strandhäll att inneha en ministerpost.

https://twitter.com/strandhall/status/937712621863751681

 
Ingen bild

Eric H

5 december 2017 00:17

Är det "Bästa smartaste tjejgänget" Rev 2.0 på bilden???

 
Ingen bild

Steve

5 december 2017 00:38

Att i ett företag ta beslut innan en konsekvensutredning skulle aldrig komma i fråga. Men i röd gröna rörans ideologi vänder de på kuttingen.
Inte undra på att man börjar inse att man bor i Absurdistan.

 
Ingen bild

calle

5 december 2017 00:50

terminsavgift ca 70 000 kr ggr 6 st terminer på 3 år. blir 420 000 kr. plus busskort under 10 månader ggr 6 terminer, blir 21 000 kr gångrat med 10 000 blir 4 410 000 000 kr! kanske det inte duger med en vanlig skollunch som inte får kosta mer än 3 kr per portion! sedan skall de ha egen lägenhet och förbehållspengar. sedan skall de ha förtur på universiteten som asylsökande personer redan nu får, som väntar på uppehållstillstånd.läkarlinjen, tandläkare delas ut till personer som vistas illegalt, om detta rapporterade svt i fjol.

dessa 10 000 personer kommer nog ebjudas gräddfiler genom hela livet, allt för att ge sken av att 7 klöver-ministrar, tog ett bra beslut.
4,5 miljarder plus uppehälle

 
janne

janne

5 december 2017 03:48

Hur länge ska dessa inkompetenta oduglingar få hålla på att leka
med våra skattepengar utan något som helst ansvar,lägg av och
avgå och skit på er.

http://Janne

 
Ingen bild

S-E Karlsson

5 december 2017 06:55

Den farligaste av de 4 är helt klart Ylva Johansson,hon har kommit med alla möjliga förslag och inget har lyckats ,sedan följer de andra i rakt nedstigande led !

 
Ingen bild

Me

5 december 2017 07:14

Vad var det som Margret Thatcher sa om socialism: ”Problemet med socialism är att man gör slut på andras pengar”. Och när politiker tar på sig åtaganden som att rädda världen utan att kolla de ekonomiska ramarna, då borde ett par varningsflaggor dyka upp inom politiken. Men (mp) är ett extremt parti som inte ens fick 7 % av rösterna.

Man kan alltså inte förvänta sig en måttfull politik av extremister och det ligger i sakens natur att extremister är extrema. Men svenska befolkningen är inte extrema och majoriteten vill inte ha extrem politik. Det ligger alltså på (s) att stå för en måttfull politik och hålla extremisterna på mattan.

Men inom (s) har vi en sorglig samling politiker med en ledare som har tydligen andats för mycket svetsgaser utan att ens kunna svetsa. Nu upplever vi Margret Thatchers förutsägelse i snabbspolning. Finns det fortfarande någon i landet som tvivlar på slutresultatet av denna politik. Jag tvivlar på det.

 
Ingen bild

Pepparholm

5 december 2017 07:59

Lägg därtill Margot Wallström inom sitt ansvarsområde. Plötsligt måste fungerande rutiner ändras och utredas vad gäller registrering av handlingar. Det är inte inkompetens. Det är medveten mörkläggning och trolöshet mot grundlag och svenska folket. Och det är ministern som är ansvarig. Inte några rutiner eller någon tjänsteman.

Tänk om fyra divisionschefer i ett aktiebolag fick en som de tyckte trevlig idé, fick klartecken från en ofta frånvarande VD och drog den för styrelsen. När de fick frågan om konsekvenser och kostnader så visste de inte.

När aktieägarna hörde om idén på en presskonferens så insåg de, att det här måste ju kosta många miljarder och bli stoppklossar i den normala produktionen. Bolaget kan gå i konkurs. Då säger divisionscheferna att detta vet vi inget om. Vi genomför den trevliga idén och sedan får vi se vad som händer.

Hur många timmar tror du att dessa divisionschefer och VD skulle sitta kvar på sina poster? Skulle de få mångåriga avgångsvederlag?

 
Ingen bild

Iceman

5 december 2017 08:16

Jag läste denna kommentar på samnytt.se, skriven av Carl Crona. Den säger väldigt mycket om hur vår inkompetenta regering bättre skulle kunna använda våra skattekronor. Man tar sig för pannan över hur dessa dårar styr vårt land. Landet raseras bit för bit inför våra ögon.

”...Vi är nu väldigt nära att bli en total diktatur. 7-klövners politiker tar och tar och tar allt mer pengar från oss vanliga hyggliga svenskar för att bekosta världens galnaste och dyraste asyl- och invandringspolitik. Ett exempel: Nu är över 40 procent (drygt 800 000 svenskar) av äldre svenskar fattiga eller nästan fattiga. Så fattiga att de inte har råda att köpa/äta näringsrik mat, inte råd att köpa nya glasögon och inte råd att gå till tandläkaren. För ca 30 år sedan var inte ens 4 procent av våra äldre fattiga. Och det är 7-klöverns politiker som har beslutat om bl.a "bromsen" som sänker pen-sionerna vartannat år.. så att 7-klöverns politiker kan ta mer och mer och mer och mer pengar från våra äldre. Och våra äldres pensionspengar använder 7-klöverns politiker i allt större omfattnign till att bekosta världens extremaste asyl- och invand-ringspolitik. Och tusentals cancersjuka svenskar dör varje år p.g.a att de nekas vård och operationer. 7-klövern tar också pengar från sjukvården för att bekosta sin galna asyl- och invandringspolitik. Och ca 15 000 äldre svenskar dör i förtid varje år p.g.a undernäring och svält. Glöm inte att det är 7-klöverns galna politiker som har skapat detta elände för våra äldre och sjuka för att favorisera asylsökande (ofta oidentifierade ljugande) utlänningar och deras anhöriga som får nästan allting helt gratis. Hur länge till skall dessa dårar inom 7-klövern få fortsätta rasera vår välfärd och förstöra vårt land?”

 
Ingen bild

Emma

5 december 2017 08:17

Ylva Johansson är direkt olämplig som minister och politiker. Johansson har blivit minister med hjälp av partiboken och inte på grund av kompetens.
Med tanke på Johanssons avsaknad av kompetens så kommer det här landet aldrig att få en fungerande arbetsförmedling med en lika oduglig generaldirektör som Ylva Johansson. Båda två struntar i att vissa grupper inte får någon hjälp av myndighetens handläggare som varken svarar på e-post eller ringer upp om någon ringer och söker dem.
Hade vänstern suttit med i regeringen så hade det tyvärr sett ännu värre ut.

 
Ingen bild

Fredde

5 december 2017 09:07

Thoralf: arbetslösheten? I samband med alla "pensionsräddare" som kommer hit, går nu Löfven ut och säger:
"Rekordlåg arbetslöshet bland unga
Ungdomsarbetslösheten minskar och är nere på den lägsta nivån sedan finanskrisen, 2008."

Ingenstans kan jag hitta hur detta räknas. Självklart gräver inte PK-media i detta, dessutom är det strax valår, och då kan man trolla mycket...
- Hur många har fått ett riktigt jobb som inte är stöttat med pengar?
- Hur många av jobben fasta, är tillsvidareanställning?
- Hur många räknas bort när de har någon slags "åtgärd"?
- Och vad innebär en åtgärd? (SFI, datakurs, praktik, annat..?)

Vad jag sett är att svenska ungdomar har förhållandevis låga arbetslöshet, medan utrikes födda ligger väldigt högt (20-50%, beroende på hur man räknar)

Kan du Thoralf, som är duktig på att gräva, få fram siffror från verkligheten?

 
Ingen bild

Lena1

5 december 2017 09:23

De är inte bara inkompetenta, de bedrar det svenska folket och missbrukar medvetet VÅRA skattepengar. Dessa pengar som nu går till världens galnaste immigrationspolitik (av bedragare och kriminella till stor del) de skattepengarna som är VÅRA, de skulle ha gått till sjuka och arbetslösa samt fattigpensionärer.

 
Ingen bild

joho

5 december 2017 09:38

Tänk på att Ylva Johansson kommer från VPK Vänsterpartiet Kommunisterna

 
Ingen bild

Hacke

5 december 2017 09:45

Det borde vara närmast brottsligt att föra fram förslag av större dignitet utan en ordentlig konsekvensanalys – inte minst ekonomisk. Det handlar trots allt om förvaltning av svenska folkets skattepengar.

Kanske dags att motionera om skärpta regler kring detta. Då skulle det nog bli väldigt tunnsått bland motioner/propositioner från gränslösa extremistpartier som v och mp.

 
Ingen bild

SM811

5 december 2017 10:07

Samma mönster ute i kommunerna av sju(k)klöverpolitikerna.
Vad invandringen kostar är ointressant och skall undanhållas så mycket det går. Alla andra verksamheter redovisas mycket noggrant.
Idiotiskt beteende. Skulle detta ha varit på ett företag skulle de få sparken på stående fot.
Inför tjänstemannaansvar igen.
SD 2018

 
Ingen bild

SM811

5 december 2017 10:16

OT: Intressant
Putin och Trump visas vägen.
Putin: Syrien är befriat – dags för flyktingarna att återvända hem
http://www.friatider.se/putin-syrien-r-befriat-dags-f-r-flyktingarna-att-terv-nda-hem
Trumps inreseförbud från muslimska länder godkänns.
http://www.friatider.se/trumps-inresef-rbud-fr-n-muslimska-l-nder-godk-nns

 
Ingen bild

SM811

5 december 2017 10:25

Här har Socialdemokraterna lagt sig platt för ett parti som skulle åka ur Riksdagen om det vore val idag. Helt ofattbart att ett extremparti Mp som hamnar under 4% sitter i Regeringen.
"Miljöpartiet åker ut ur riksdagen i ny mätning"
http://www.friatider.se/milj-partiet-ker-ut-ur-riksdagen-i-ny-m-tning
SCB mätning ???

 
Bertil

Bertil

5 december 2017 10:33

Kanske inte så konstigt att det blir som det blir när Riksrevisionsverket kan peka på en nästan total avsaknad av konsekvensanalys kring regeringens migrationspolitiska propostioner. Regeringskansliet följer inte sina egna regler och normalt ekonomiskt tänkande uteblir.

Per Gudmundsson skriver så här om fallet:
"Riksrevisionen har granskat alla regeringens propositioner mellan 2004 och 2015 som berör migrationspolitik. De är totalt 26 stycken, som var och en, mer eller mindre, kan ha haft påverkan på invandringen till Sverige."

"Granskningen visar att regeringen styrs nästan helt utan konsekvensanalys. Många propositioner saknar bedömningar av hur antalet ansökningar om uppehållstillstånd kan komma att påverkas. I de få fall där sådana ändå görs, är de så dåligt underbyggda och vaga att de är värdelösa"

"De ekonomiska bedömningarna är undermåliga. I de flesta propositionerna uppges att förslagen inte kommer att ha några konsekvenser för statens budget överhuvudtaget. Ofta bygger detta antagande på bristfälliga beräkningar"

Gudmundsson beskriver vidare att det finns tydliga regler som ej efterleva samt att det naturligtvis sköts mycket bättre i andra länder.

" Riksrevisionen noterar exempelvis att Finland gör överskådliga och transparenta beräkningar i sina migrationspropositioner. I Sverige tycks upplysningen inte riktigt ha nått hela vägen."


http://https://www.riksrevisionen.se/sv/OM-RIKSREVISIONEN/Pressrum1/Nyheter1/2017/Bristande-konsekvensanalyser-infor-migrationspolitiska-propositioner

 
Ingen bild

Christer

5 december 2017 11:52

Hej! "Jag heter Michael Bydén och är överbefälhavare. Vi har efter samövning med amerikanska förband beslutat oss för att köpa ett luftvärnssystem av märket Patriot".
Reporter : "Vad kommer det att kosta"?
Bydén : "Ingen aning, men fakturan kommer med den första leveransen, och jag är säker på att Sverige har råd."
Reporter : "Vad grundar du den analysen på"?
Bydén : "Många kulturpersonligheter, b.la Henrik Schyffert,har vid flera tillfällen yttrat att Sverige är ett rikt land. Detta har vi råd med".

 
Ingen bild

Lasse

5 december 2017 12:06

Förmodligen får vi dras med dessa ointelligenta varelser efter valet också. Tyvärr så fortsätter SD sin nedåtgående trend i opinionsundersökningarna så det ser riktigt illa ut för Sverige,hoppas på en vändning framöver.

 
Ingen bild

O´ Hyra

5 december 2017 12:10

Vet inte, men när jag tittar på bilden
kommer jag att tänka på Anticimex.

 
Ingen bild

Friholt

5 december 2017 12:11

Ingen av de där fyra på bilden är karl för sin hatt.

 
Ingen bild

Ulf

5 december 2017 13:45

S blev tvingade av MP!

 
Ingen bild

Tony

5 december 2017 13:49

AB Konstruktions Statistik(SCB)har haft sammanträde och
kommit fram till att SD störtdyker med över 3%, samtidigt
som S ökar nästan lika mycket och även Moderaterna.
Ja alltid lurar det någon , men att S ökat (personerna ovan)
ifall detta skulle vara verklighet så visar det bara på en
sak att Svensken är en stor Jubelidiot.

 
Ingen bild

V

5 december 2017 14:41

5i12-priset 2017 tilldelas journalisten och författaren Alexandra Pascalidou för ett uthålligt opinionsarbete mot främlingsfientlighet och rasism och för människors lika värde.

Det blir alltid lite fånigt att kalla den mest opportuna hållningen, som ger både inkomster och priser, för "mod och civilkurage". Dessutom är Alexandra Pascalidou en av de mest självupptagna och självgoda individerna man kan tänka sig.
http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/

Å andra sidan bör vi inte ta dessa priser på något större allvar. 5i12-priset har tidigare bland annat gått till Timbuktu, Expo, Fryshuset, Refugees Welcome Sverige och Somaliska landslaget i bandy.

 
Ingen bild

Lennart

5 december 2017 15:07

Det var bättre förr när sossekärringen ville förbjuda paraboler.
Ingen ville flytta hit!

 
Ingen bild

Iceman

5 december 2017 15:33

Sverige har nu sämre sjukvård än Mexico. Behandling som kan hjälpa liten 6-årig tös finns att få i Mexico men inte i den humanitära stormakten Sverige. Hjälp Linneas föräldrar att samla in de pengar som krävs för att fortsätta med behandlingen, som hjälper! De pengar som föräldrar och anhöriga betalat i skatt går som bekant till ”alla utom svenskars lika värde”. Vi hoppas på ett jul-mirakel.

https://www.savinglinnea.com/se/hem

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 december 2017 15:53

Landet där dubbla budskap är regel.

Gårdagens Studio Ett: ”Situationen i Rinkeby är så allvarlig att den kan jämföras med en krigszon. Det säger Lise Tamm, tillträdande chef för Riksenheten mot internationell och organiserad brottslighet,”

I förra veckan raljerade den obehagliga publikationen SvD över människors för de våldsamma no-go-zonerna. Enligt polisen finns det inte några no-go-zoner.

Poliser i Rinkeby: Vi skrattar åt no-go-zoner
https://www.svd.se/spott-bajs-och-en-kniv-i-ryggen--sveriges-finaste-yrke

Bra, om nu det inte finns några no-go-zoner ska polisen absolut inte ha mer resurser och omedelbart sluta klaga.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

5 december 2017 16:23

V : Svängigt gäng....

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 december 2017 16:35

@Fredde
Arbetslösstatistik, en äkta sådan, försvann redan på 60-talet. Inför ett val då bestämde sossarna att alla de 100.000 som deltog i arbetsmarknadsutbildning (AMU) skulle föras över från att vara arbetslösa till att vara studerande som skulle räknas som arbete. Då blev det andra mer positiva siffror.
Sedan dess har varje regering fifflat med siffror för bästa möjliga resultat.

 
Ingen bild

Pepparholm

5 december 2017 17:24

Jag läser just nu på Ledarsidorna.se, att Utrikesministern lämnat en förklaring på Twitter till UDs enligt grundlagen förbjudna undanhållande av information till allmänheten.

Jag har inte Twitter och vill inte ha Twitter. Jag kräver att regeringen använder beprövade kanaler och rutiner för att meddela sina budskap.

 
Ingen bild

O.T.

5 december 2017 18:09

Att öppet peka ut unga muslimska män som förövare skulle dessutom inte bara avleda uppmärksamhet från grundfrågan. Det skulle även innebära ett brott emot det starka tabu identitetsvänstern har etablerat emot varje form av kritik av islamismens växande inflytande. Krav på att våldtäktsmännens etnicitet skall redovisas, vilket sker öppet i våra grannländer, har därmed i vårt land kunnat stämplas som rasism.

Då en troende feminist inte kan utsätta sig för faran att bli stämplad som rasist följer naturligt att feminism blir liktydigt med att se mellan fingrarna med grova gängvåldtäkter, samtidigt som man visar stor indignation över en oönskad hand på låret. Det är ett anskrämligt hyckleri.

https://detgodasamhallet.com/2017/12/05/det-feministiska-hyckleriet/

 
Ingen bild

Lena1

5 december 2017 18:49

@cosmic debris kl.00.04
Angående Annika Strandhälls twitter - så avslöjande, har ens en hjärncell kvar?

 
Ingen bild

O´ Hyra

5 december 2017 19:38

Reiner Kröhnert som Erich Honecker.
Sista kommunisten? Tyvärr inte, DDR
har återuppstått i Sverige.

https://www.youtube.com/watch?v=_THiV8cWU50

 
Ingen bild

Observer

5 december 2017 20:10

TJÄNSTEMANNAANSVARET? ...Än en gång.. Så ser vi att det måste återinföras.

 
Ingen bild

Observer

5 december 2017 20:14

Ni ser, Politiker kan vara stolpskott, okunniga eller göra fel, Såklart finns bra politiker.
..Men med tjänstemannaansvar skulle vi slippa se de usla skjuta stolpe ut, GÅNG PÅ GÅNG PÅ GÅNG PÅ GÅNG PÅ GÅNG..
Som vi får uppleva idag.

 
Ingen bild

Observer

5 december 2017 20:16

ALLA bra politiker borde rösta FÖR tjänstemannaansvar eftersom det kommer stödja dem själva och återupprätta förtroendet för hela kåren.

 
Ingen bild

Stina Hällgren

5 december 2017 20:33

Trevlig sida Thoralf.
Skriver med anledning av SCB´s senaste mätning som tyvärr bekräftar att SD är på väg utför. Jag tror att partiet skall trycka lite mera på den bild av Sverige som man presenterar i sina vackra typiskt Svenska sommarbilder. Ett Sverige som är välmående och tryggt, så som det en gång var. Detta plus en framtidsvision att dela med Svenska folket.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 december 2017 00:20

Är inte detta så förbannat typiskt Sverige? Ingenting kan göras ordentligt, utan ”hänsyn” ska tas till allt och alla. Man är till och med beredd att ha överseende med barnäktenskap. Man blir sjuk i huvudet av att bo i det här landet.

Inget totalförbud mot barnäktenskap
Regeringens utredare vill göra det svårare att erkänna barnäktenskap i Sverige. Men något totalförbud blir det inte.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/inget-totalforbud-mot-barnaktenskap

 
Ingen bild

Thor

6 december 2017 01:09

Slugaste, värsta kärringgänget. Berikar sig själva, ljuger och bedrar. De fyras gäng. En av kärringarna är klädd i kavaj och har gles skäggväxt. Slips var den kärringen för lat för att ta på.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 december 2017 02:03

Svensk Webbtelevision ringer Ring P1

Fler dör i trafiken än av krig och bomber i Afghanistan.
https://tinyurl.com/y7wxhply
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Q8hCbiKwBdc

Personen som ”debatterar” mot SW är sannolikt med i #jagärhär Är SR/SVT oberoende, opolitisk och fri radio och TV? Vill vi betala detta elände via skattsedeln?

Nej och nej!

 
Ingen bild

En som vet

6 december 2017 07:54

14 åring greps för bilstöld i Nybro.Hans vårdansvarig man och socialförvaltningen ska försöka göra om honom så han ska bli försörjd hela livet.
Nej fy hel vet raka vägen ut.
Det här båda gott i framtiden.

 
Ingen bild

Kalle

6 december 2017 08:09

Att kalla dessa figurer för en Kalle Anka regering är ju en grov förolämpning mot Kalle Anka.

 
Ingen bild

Hacke

6 december 2017 08:49

Får jag lov att komma med en liten önskan till dig Thoralf om att lägga ut ett videoklipp från portalen snaphanen som bör få största möjliga spridning.
Det handlar om ren politisk aktivism i den s k slussen i statsradions Ring P1. Skandal är en alltför lindrig benämning för övergrepp som detta i snart skattefinansierade public service!
http://snaphanen.dk/2017/12/05/fler-dor-i-trafiken-i-afghanistan/#comment_start

 
Ingen bild

Mogreb

7 december 2017 14:58

Så nu är vårt land tydligen planetens enda lärocentrum och vi erbjuder gratis utbildning för alla som vill och kan ta sig hit... *Check*

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 13 okt 19:51

Det viktigaste är att utestänga och isolera Sverigedemokraterna. Hur landet och nationalstaten Sverige utvecklas tycks vara av mindre betydelse för de partier som finns inom de politiskt korrekta partierna inom 7-klövern.   Det var tragiskt att l...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 11 okt 19:50

    Har länkat på Facebook till en 6 år gammal artikel från norsk TV2 som har fått ganska många delningar under dagen. Jag tyckte att artikeln trots sin ålder ändå var intressant då tidsperspektivet är närmare ett hundra år. Det handlar om att m...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se