thoralf

Direktlänk till inlägg 3 december 2017

KOMMER SVENSKA FOLKET VAKNA?

Av Thoralf Alfsson - 3 december 2017 21:18

 


Nej, jag tror inte det. De flesta svenskarna tycks inte bry sig om hur vårt land utvecklas.


Varför blir det en stor nyhet när några rättsläkare säger upp sig? Både SR och SVT har kört det hela dagen. Det är enligt min uppfattning en icke nyhet som inte bör få någon uppmärksamhet. Att några rättsläkare inte gillar hur ålderskontroller skall utföras kanske helt enkelt beror på deras egna politiska uppfattning. Men den frågan ställs givetvis inte av journalisterna från public service! Röstar de på Miljöpartiet?


Gick en promenad i Kalmar idag. Eftersom vi snart trappar upp valrörelsen så kollar man lite på de alternativ som finns och vilka som kan ge oss mest tillbaka för varje betald krona. Det vill säga antal röster/krona. Skall man satsa på tidningsannonser, tidningarnas webbannonser, tidningarnas mobilsidor, digitala annonstavlor, bussarnas bildskärmar, radioreklam, TV-reklam, sociala medier som Facebook eller något annat.

 

För knappt ett år sedan byttes alla busskurer i Kalmar ut mot nya med en digital annonstavla. Kanske något för oss. Undrar om de har okrossbara glas på dessa. Kalmar Energi behöver nog inte oroa sig för detta med tanke på sitt budskap. Följer Kalmar Energi detta blir det snart ”strömavbrott” i Kalmar och kanske även ”kortslutning”.


 

Ölandssol och Kalmarvindar? Frågan är om de ens uppgår till 1 procent av den elenergi som Kalmar Energi säljer till sina kunder?


Det gäller att lura kunderna ordentligt! Det är lite som att äta kakan och ändå tro att man har den kvar. Det vill säga sälja samma solenergi gång efter gång till alla elkunder. Kunden förstår ju ändå inte. Det är ju bara två hål i väggen ;-)

 
ANNONS
 
Ingen bild

A

3 december 2017 21:50

Malmö- Papperslösa har fått hämta ut bidrag via ombud
Ibland tror man inte man chockeras längre, men återigen blir man påmind om vansinnet som pågår med skattemedel.

I Malmö har sk papperslösa kunnat hämta ut bidrag via ombud. Dvs man kan komma till SE registrera sig under villet namn man vill (papperslös) åka tillbaka till X land och sedan kan ngn hämta ut pengar åt en, eller sig själv, beroende på hur det hela är upplagt. Man har även fått ut bostadsbidrag utan att ange någon adress.....

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/hardare-krav-pa-papperslosa-i-malmo

 
Ingen bild

Lorra_1

3 december 2017 22:10

Sitter och tittar på Agenda om läsförståelse där man hade ett inslag från en svensk skola. Herre Gud finns det inga svenska barn i skolan längre?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 december 2017 22:12

SVT: Ligor kidnappar och säljer flyktingbarn i Bangladesh

29-årige ”Ali” är en av dem som kidnappar barn och säljer dem vidare till Mellanöstern. Där blir de sexslavar eller i bästa fal kamelryttare.

https://tinyurl.com/y869ael3
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ligor-kidnappar-och-saljer-flyktingbarn-i-bangladesh

Vilka är det i Mellanöstern som köper barn för att hålla som sexslavar? Är det kristna kopter eller är det kristna överhuvudtaget? Kanske är det vita heterosexuella medelålders män? Dessa frågor får vi inte svar på av SVT. Det ingår nämligen inte i SVT:s uppdrag att underblåsa ”islamofobi”, eller att berätta hela sanningen om islam och muslimer.

Med all säkerhet är både offer, kidnappare och köpare muslimer. Detta är inte Sveriges problem överhuvudtaget. Vi har ett eget importerat muslimskt kaos att hantera. Det räcker! Var på Martin Strids skala dessa muslimska slavhandlare befinner sig kan man också fundera på.

Varför tar inte SVT avstånd från kidnappningarna av barn i Bangladesh? SVT var väldigt snabba och angelägna att ta avstånd från vad Martin Strid sa under landsdagarna.

SVT stödjer alltså sexhandel med barn.

 
Ingen bild

Christer

3 december 2017 22:21

Frågan om var politisk reklam ger mest för pengarna vet jag inte. Har ingen åsikt egentligen, har bara en idé om hur den bäst skall vara utformad. Jag tror att den bästa "reklamen" är den som inte har pekpinnar. Ett politiskt budskap skall inte innehålla svaret, utan den skall tillsammans med en bild formulera en fråga. Typ: En bild på en brinnande bil, med en text som frågar vilket samhälle man vill leva i.
Reklam med uppmaningar om att rösta si eller så, så får vi det och det tror jag inte på. Folk vill helst inte få saker skrivna på näsan, vi vill tänka själva. Men frestande är att ha en bild på en skäggig jihadist med vidöppen käft och vansinnet lysande ur ögonen, och med samma undran om vilket samhälle man vill leva i. Men det senaste förslaget är naturligtvis helt otänkbart, det blir bara ohöljd rasism. Så kan vi inte ha det - Tänkte inte på det.

 
Ingen bild

Hacke

3 december 2017 23:14

Intressant att du tar upp det där med nyhetsvärdering/ickenyheter. Detta är ett minst lika stort demokratiskt problem som någonsin msm:s obligatoriska utbud av fake news, lögner och mörkningar.
Som i kvällens korta Aktuelltsändning där man tog upp en liten undersökning (tusen personer) som gjorts av en engelsk tabloidtidning (Mail on Sunday) där man frågat folk om de ville ha en ny Brexitomröstning. I den hade det framkommit att 50 procent svarat ja medan 34 procent svarat nej och 16 procent svarat att de inte hade någon uppfattning alls.
Wow, vilken kioskvältare!
Jag är mycket tveksam till om denna enkät uppmärksammats av andra nyhetsredaktioner ens i England. Och än mindre ute i övriga världen. Men naturligtvis hade denna så stort ”nyhetsvärde” hos lobbyisterna och propagandamakarna i svensk public service att den lyftes fram t o m i en koncentrerad nyhetsversion som den på söndagar i statstelevisionens Aktuellt.

Ett lika stort demokratiproblem är att det bara är sd som lyfter frågan kring public services existensberättigande.

Thoralf Alfsson

4 december 2017 08:10

Min tanke är att lyfta fram så kallade icke nyheter och där platsar även den engelska opinionsundersökningen som inte är något annat än SVT-propaganda!

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

3 december 2017 23:17

Apropå Rapports inslag på lördagskvällen från en fiskmarknad i Gaza med hakkors målade på väggarna. Rapport eller SVT tog ej avstånd från det på något vis, så då måste vi förutsätta att hakkors ingår i SVT:s värdegrund. (jmf Martin Strid)

 
Ingen bild

sunken

3 december 2017 23:19

Inom c:a 30 år kommer var tredje svensk att vara muslim. Varken regering, politiker, myndigheter och media tycks vara helt ointresserade. Konsekvenser?????

 
Ingen bild

Viveka

3 december 2017 23:44


Annat ämne.

Jag undrar över följande när det gäller det nya lagförslaget att ensamstående kan få stanna för att studera;

-De får ej ha begått brott för att komma ifråga för att få stanna och studera, kommer brotten att graderas?
Hur ser man på mindre allvarliga brott, snatteri t ex? Stöld? Uppgivit felaktiga uppgifter om sin bakgrund och sin ålder?

-Hur länge får de ensamstående studera, gå om, göra studieuppehåll, vara sjukskrivna, hur länge kan de "ha för avsikt att studera" för att beröras av den nya tilltänkta lagen? Hur länge får man faktiskt studera, 10 år, 15 år. Jag undrar alltså över tidsgränserna?

-Hur ser man på det faktum att lärare sätts som gisslan i migrationspolitiken?

De som lyckas ta sig igenom utbildningen, skall få stanna (PUT) om de får arbete enligt förslaget. Kommer ordalydelsen att ändras till "har för avsikt att arbeta"? Hur då? Hur länge kan denna "avsikt" gälla?

Ogenomtänkta och ofullständiga förslag! Hoppas att det finns ett gäng riksdagsmän och kvinnor inom sossarna, centern och liberalerna som tänker en gång till innan de röstar!

 
Ingen bild

Joho

3 december 2017 23:51

I lördagskväll hade SVT ett reportage med fiskare i Gaza där fanns hakkors på väggarna men inte ett ord om det , hade det varit i en Svensk fiskaffär vilket hallå det hade blivit då hade hade vi fått höra värdegrunden igen vilka hycklare fy faen.

 
Ingen bild

Joho

3 december 2017 23:55

Nu har sossarna på förslag att ändra i grundlagen för att folk inte ska kunna få ut domar på vilka som dömts diktaturen är snart fullständig om den inte redan nu är det .

 
Ingen bild

Lena1

4 december 2017 00:15

Vet ej vad men något kommer att ske som får åtmistonde en del av befolkningen att vakna till. Det lönar sig inte att vara naiv, det kan t o m vara livsfarligt, läs om kvinnan som hyrde ut sitt hus till två ensamkommande. Hon tyckte "synd" om dem... Men de tyckte inte synd om henne när de förstört hennes hus för 120.000kr

http://www.skd.se/2017/11/23/socialens-rad-kostade-henne-120-000/

 
Ingen bild

Tor

4 december 2017 00:43

Kalmar Energi är extremt dyra och rena bluffen. Göteborgs energi kan jag tipsa om. Billigt och bra!

Nej, svenska folket vaknar inte. Eller jo, de har vaknat, men de VILL ha ett islamiskt Sverige, så vad kan vi göra åt det...?

Hur som helst, är det kört för Sverige!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 december 2017 00:46

@Christer Söndag 3 dec 22:21


…eller en bild på Rashid Musa.:-)

 
Ingen bild

Fredde

4 december 2017 08:05

Katerina Janouch böcker har stoppats hos Pocketshop efter 10 år,självklart beroende på att Katerina har engagerat sig i samhällsdebatten.
"hon skriver rasistiska saker"

Nej, hon skriver om verkligheten, men det får man tydligen inte idag!

Försäljningsstopp av populära författare, nedsläckning av Facebooksidor och bloggar man inte gillar påminner om nazisternas bokbål. Så långt har det gått i Sverige…

https://petterssonsblogg.se/2017/12/03/asiktsfortryck-pa-pocketshop/comment-page-1/#comment-464658

 
Ingen bild

Tony

4 december 2017 08:59

Det är inte bara förrädarna centralt vi ska komma ihåg
namnen på utan även medlöparna lokalt.

 
Ingen bild

Fredde

4 december 2017 09:33

Laila Naraghi talar om nedskärningarna för LSS. Miljarder ska sparas.

Men, vore det inte läge för henne att fundera på vart alla Miljarder tar vägen i Sverige?

Det är sjuklövern med (S) i täten som slösar bort otroliga mängder Miljarder på ljugande lyxflyktingar, det är konstigt att de inte kan fatta detta!

LSS, skola, vård, äldreomsorg, alla ska spara.
Men skäggbarnen ska få gå före till bostäder, studier, jobb och vård.

Jag blir mörkrädd när jag tänker på vårt land i förfall!

 
Ingen bild

Lena1

4 december 2017 09:55

I San Fransisco har man samma problem uppenbarligen. Nyligen blev en ung kvinna mördad, skjuten när hon var ute på en promenad tillsammans med sina föräldrar. Plötslig ramlar hon ihop mitt framför sina föräldrar, skjuten i ryggen. Den som sköt var en mexikansk illegal invandrare, han hade dessutom blivit deporterad från landet vid sex olika tillfällen.
Fox new blir skogstokiga:

https://www.youtube.com/watch?v=cUhq0HDaag

https://www.youtube.com/watch?v=yRsNGpvDq9U

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 december 2017 12:20

Hacke
" bara är sd som lyfter frågan kring public services existensberättigande."

Det är det de inte gör. Stöder t o m att SVT-SR ska skattefinansieras istället för att kräva betalvägg av propagandisterna.

Nej, från SD finns det inget att förvänta sig. De vill vara med "alla andra" och få leka.

 
Ingen bild

Joho

4 december 2017 12:32

"Fredde"
Ingen tallar om att det är menafolket som ställt till detta med sitt blufferi med påhittade handikapp av familjemedlemmar oerhörda summer har försvunnit där inkompetenta blåögda naiva Senska handläggare har gått på det .

 
Ingen bild

Uppströms

4 december 2017 12:33

Nej. medelklassen och kvinnorna har sedan länge valt kursen mot Ragnarök. Men pensionärerna har vaknat!
https://www.pensionarsomjobbar.se

 
Ingen bild

Pg

4 december 2017 13:04

Vem eftersöker intermittent el?

En tydlig sida ifrån Norge.

http://www.statnett.no/Kraftsystemet/Data-fra-kraftsystemet/Nordisk-produksjon-og-forbruk/

Historik redovisas här:

http://elstatistik.se/

 
Ingen bild

SM811

4 december 2017 13:42

Svenska PK-folket kommer inte vakna förrän de upptäcker att de är ensamma i kön bland alla invandrare och invandrarna handlar som tusan och för en själv börjar pengarna tryta. Då PK-folket är det försent.

 
Ingen bild

Hacke

4 december 2017 14:54

@Ölandsbonde
Jag är medveten om att förslaget om nedläggning av public service röstades ned på Landsdagarna.
Men motionärernas förslag blev med rätta föremål för mötets livligaste diskussion och nog förflyttades positionerna allt eftersom och - såvitt jag förstår - stod det i slutändan klart att det långtifrån skulle bli ett villkorslöst stöd från sd:s sida.

Min andemening var också att det bara är sd som över huvud taget ifrågasätter public service i nuvarande form. Det råder total tystad från den övriga s k oppositionen. Ofattbart, inte minst med tanke på att man från public service själv inte längre kan blunda utan allt oftare och i olika sammanhang uppmärksammar den tilltagande kritik man utsätts för.

Också på detta område utgör sd enda riktiga oppositionsparti. Men jag tror personligen att det är klokt att inte partiet går ut med alltför drastiska förslag som total nedläggning i denna mångfacetterade och känsliga fråga. Men givetvis inte tassa heller. Det har uppenbart varken vi sympatisörer eller utvecklingen på området marginaler till.

 
Ingen bild

Fredde

4 december 2017 15:13

"I tre decennier har SD hatat Sverige."

Vad är det för fel på Lars Lindström?

"Manuset till SD:s rysare kunde ha skrivits på 1980-talet av skinnskallen, den ökände nazisten och SS-veteranen som la grunden för partiet. Det är samma skräckscenario som byggs upp, nu som då."

"Mattias Karlsson säger att "för bara några decennier sedan" var "vårt älskade lilla land" så himla fint, vi hade världens bästa sjukvård och var ett av de tryggaste länderna på jorden, och nu går vi mot avgrunden.
Ska man bli arg eller bara garva? Jag skrockar hest, som den äldre, erfarne man jag ser ut att vara."

"Sanningen är att Sverigedemokrater alltid har älskat att smäda sitt land och kalla andra landsförrädare."

Det är för h-e bara SD som vill bevara Sverige tryggt!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 december 2017 15:38

Vad kommer islamiseringen av Sverige att betyda? Dr Peter Hammond har i boken Slavery, Terrorism and Islam beskrivit hur andelen muslimer påverkar ett land:

•Under 2 procent – nästan ingen påverkan alls, inga hot mot övriga befolkningen.

•2-5 procent – de börjar rekrytera inom andra grupper.

•5 procent – de börjar kräva halalslaktat kött och hotar butiker som vägrar sälja sådant.

•10 procent – här börjar laglösheten sprida sig tillsammans med högljudda klagomål över hur de har det. Bilbränder, upplopp, hot mot människor som ritar karikatyrer av eller gör kritiska filmer om profeten Muhammed.

•20 procent – våldsamma upplopp, jihadistiska militanta grupper, mord och mordbränder mot kyrkor och synagogor.

•60 procent – förföljelsen av “vantrogna” stiger markant med etniska rensningar (folkmord), användandet av sharia-lagar som vapen och införande av jizya-skatt för icke-muslimer.

•80 procent – dagliga hot och våldsamt jihad. Statliga etniska rensningar och folkmord för att driva ut de ”vantrogna” samt åtgärder för att införa ett 100 procent muslimskt samhälle.

•100 procent – nu ska det enligt islam råda fred eftersom hela landet tillhör “Islams hus” till skillnad från “Krigets hus”. Exempel på sådana ”fredliga” länder är Afghanistan, Saudiarabien, Somalia och Jemen

Sverige befinner sig någonstans mellan 10 och 20%

Det går bra för Sverige?

 
Ingen bild

oveg

4 december 2017 15:59

Ett budskap i annonseringen skulle kunna vara:
"Äldreomsorgen är en alternativkostnad till Godhetsinvandringen"

 
Ingen bild

O´ Hyra

4 december 2017 16:26

Vad är det för fel på Lars Lindström?
Troligen allt. Hans uttalande är "häpnadsväckande."
Att dra upp något som hände på 1980-talet...Herregud
det är snart 40 år sedan. Var går gränsen? Är alla tyskar
fortfarande nazister? Och hur var det nu med sossarnas
rasbiologiska galenskaper?
För en sådan som Lindström finns nog ingen bot, gubben är sjuk,
och att Expressen låter honom komma till tals berövar den tidningen
all trovärdighet.

Lindström ska inte skriva, han ska tas om hand av psykiatrin.

 
Ingen bild

calle

4 december 2017 16:40

det finns fler muslimer än vad myndigheters statistik -experter vet om.dom flesta muslimer syns inte, de har vanliga kläder, och lever vanliga liv, går inte ens på fredagsbönen, men stödjer 7 klöverns utplåningen av Svenska traditioner. de som sticker ut med sina burkor och huvudsdukar, är ganska många i vissa områden.

7 klövern byter ut svenskarna

 
Ingen bild

Stefan A

4 december 2017 17:53

Alla möjliga fel på Lindström, men det största felet är att hans dynga tillåts publiceras öht.... tillhör samma kategori som Anders Lindberg och Arnstad...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 december 2017 18:54

Per Wästberg i SvD:
Vi får inte blunda för dem som vill avskaffa vår frihet

"Arturo Pérez-Reverte, författare och ledamot av Spanska akademien, har i 20 år rest i muslimska länder och anser att islam är oförenligt med ordet framsteg, att en åtskillnad mellan stat och religion är otänkbar inom religionen. Enligt honom gör islam anspråk på att styra livets alla aspekter, vilket utesluter individuell frihet."

https://tinyurl.com/ya7ntp8y
https://www.svd.se/vi-far-inte-blunda-for-dem-som-vill-avskaffa-var-frihet

 
Ingen bild

Lotta_1

4 december 2017 20:20

Läser på SVT att den ökända Juridikfronten genom Hanna Lundkvist anmält Nordfront för att hänga ut brottslingar på sin sida. Men när Researchgrupoen stal hela databaser och genom Häxpressen hängde ut ostraffade i sin slasktidning med namn och bild samt idkade hembesök som man filmade för att de skrivit några kommentarer på alternativmedia reagerade varken Juridikfronten eller Nils Funke, expert på yttrandefrihet. Vilket vidrigt land Sverige blivit.

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/extremhogersajt-och-nazister-anmalda-for-pul-brott

 
Ingen bild

Observer

4 december 2017 22:11

Nej Svenska folket kommer i n t e att vakna! ..Med mindre att någon rycker ifrån dem mattallriken.
Så pass har indoktrineringen tagit.
-Men att få en slant gör att dem kan tänka sig att byta sida. Ni vet; "FOLLOW THE MONEY" funkar även i den riktningen. Ett litet tips till SD!

 
Ingen bild

V

4 december 2017 22:14

När Reinfeldtregimen för fem år sedan ingick migrationsöverenskommelse med Miljöpartiet, kunde man ganska snabbt läsa i alternativ media, om konsekvenserna av överenskommelsen. Den skulle resultera i en ökning av skadeinsekter, sjukdomar och i okontrollerbara könsepidemier i Sverige.

Ett av problemen man talar tyst om, är att illegala invandrare med hiv, kan stanna kvar i landet efter utvisningsbeslut och samtidigt få tillgång till ofantligt dyra bromsmediciner.

Statistiken talar sitt eget, obehagliga språk. På bara sex år har landets två största skadedjursbekämpare ökat antalet utryckningar mot vägglöss med 200%

Vägglöss är betydligt värre skadedjur än man tror, eftersom deras bett förhållandevis tar rätt lång tid att läka. Särskilt för äldre människor, så kan detta ge upphov till svårläkta liggsår.

http://foliehatteniteckomatorp.blogspot.se/

 
Ingen bild

Observer

4 december 2017 22:15

Ni vet, Socialdemokraterna o Moderaterna har Svensken fått i sin uppfostran, under en hel uppväxt!!
Därför får dessa majoritet oavsett. De är som en familjemedlem.

 
Ingen bild

Observer

4 december 2017 22:17

Tidningarna har kört "Så blir du miljonär" i blaskorna i 20 år nu. Använd det! ...Lova Svensson en slant i valet!

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 december 2017 23:00

@Hacke. Nej, jag anser inte att SD ska kräva nedläggning av "public service". Något sådant kan de aldrig få med sig en majoritet på. De skulle bara framstå som dumma.
Däremot att kräva att de som vill titta och lyssna betalar för sig genom att programmen läggs bakom betaväggar; som t ex 3:an och Femman- det får de inte heller någon majoritet för. MEN det är ett krav som säkert ger bifall i rätt stora kretsar. Inte minst bland ungdomar som knappt ser på direkt-TV överhuvudtaget. Varför ska de som inte vill ha en kanal ändå betala? Det finns hundratals kanaler som jag inte har. För dessa betalar jag ingenting.

SD är alldeles för mjäkiga. Förstår inte vad de vill.
Jämför med den här dialogen:

"Vägrar kommentera

Anmälan har lämnats in till polisen i Stockholm. Även Datainspektionen har informerats.

Nazistiska Nordiska motståndsrörelsens presstalesperson Pär Öberg vill inte kommentera ärendet när Aftonbladet når honom.

– Tyvärr är det så att du ringer från en tidning som vi inte hjälper på något sätt.

Det handlar inte om att vi ska få hjälp. Det handlar om att seriösa journalister alltid söker båda sidor i all nyhetsrapportering.

– Det finns inga seriösa journalister på Aftonbladet.

Hur kan du veta det?

– Om man hade varit seriös så hade man sagt upp sig. Ni är en desinformationstidning som är svartlistad av oss.

Aftonbladet har utan framgång sökt företrädare för den högerextrema sajten."

SD borde gå ut med att de till vidare avbryter alla kontakter till vidare. Detta med anledning av den totalt havererade "värdegrunden". T o m chefen, som sa att inga SD-annonser i vår fina tidning, har nu sjukskrivit sig. Förmodlingen p g a värdgrundspsykos.

Dessutom borde Jimmie gå ut med ett öppet brev och tacka nej till en eventuell inbjudan till nobelfesten med anledning av med en sådan omoralisk och oetisk församling vill han inte förknippas.
(För nog är det mer än skit vilken dynga som de förnäma har trampat runt i. Kanske rentav värre än SAP)

 
Ingen bild

Ölandsbonde

4 december 2017 23:20

Nu blir det knepigt värre:

"Kvinnlig politiker anmäld för våldtäkt på ensamkommande flyktingpojke på ett boende"

Hmm, smakar det så kostar det. Kommer hennes försvarare att yrka på åldersbedömning för att undanröja åtalet för våldtäkt? Och vad kommer det lilla gossebarnet att tycka om det då?
Som sagt, smakar det så kostar det.

 
Ingen bild

calle

5 december 2017 00:57

v 22.14 folkhälsoinstitutet har reklam i kollektivtrafiken att "hiv idag är inte som förr" med toktext att bra att ha oskyddat samlag, det finns så bra mediciner nu. tydligen vill 7 klövern att svenskar skall utplåna sig själva.

 
Ingen bild

Hacke

5 december 2017 09:23

@Ölandlsbonde
Är i stort enig med dig. Sd borde snäppa upp agerandet och retoriken mot media och då inte minst mot Aftonbladet. Kraften finns. Media är smärtsamt medvetna om att sd "säljer".
Det gäller naturligtvis också i politiken, särskilt som moderaterna nu kopierar sd:s politik rakt av.

 
Ingen bild

Tobbe S

5 december 2017 10:44

"Allmost the entire territory of Syria, including historic Christian regions, has been liberated from terrorists, Russia’s President Vladimir Putin said. He stressed the importance of restoring peace to enable refugees of all faiths to return home."
Kriget i Syrien är alltså över och terroristerna är utdrivna. Nu kan alltså Syriska flyktingar återvända och delta i återuppbyggnaden

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20
21
22 23 24
25
26
27
28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se