thoralf

Direktlänk till inlägg 28 november 2017

VEM TROR ATT KRISTNA KOMMER BEHANDLAS ANNORLUNDA?

Av Thoralf Alfsson - 28 november 2017 22:43

 

Ahmadiyyamuslimen och socialdemokraten Nasim Malik.


”I butikerna finns skyltar om att de inte är välkomna innan de blivit riktiga muslimer, moskéer bränns, människor dödas. På torgen står fundamentalistiska mullor och skriker ut att det är rätt att döda ahmadiya, paradiset väntar för mördarna.”

 

”Nasim Malik, socialdemokratisk politiker i Kalmar och själv ahmadiyyamuslim är mycket oroad. Den senaste tiden har fundamentalistiska krafter i hans gamla hemland tvingat regeringen att införa lagar som kraftigt ökar diskrimineringen.”


Ovanstående citat kommer från en artikel i Östra Småland där Nasim Malik berättar hur fundamentalistiska muslimer är på frammarsch i Pakistan.


Enligt Wikipedia är ca 80-90 procent sunnimuslimer och ca 10-20 procent shiamuslimer i Pakistan Ahmadiyyamuslimer är endast drygt 2 procent.


”De (protesterande grupperna) utnyttjar det här för att förfölja ahmadiyya-inriktningen av Islam. Detta är en strategisk attack mot en minoritet, säger Widmalm, professor i statsvetenskap vid Uppsala universitet. Ett fåtal procent av pakistanierna bekänner sig till ahmadiyya, en gren av islam som officiellt betraktas som kättersk.”

Artikel i GP.


Den som tror att det skulle vara annorlunda i Sverige om muslimerna vore i majoritet kan räcka upp en hand så jag vet vilka som är otroligt naiva. Den dag kristna blir i minoritet i Sverige så kommer sannolikt utvecklingen bli likartad som i många andra muslimska länder.


Det skulle vara intressant att veta om Nasim Malik har förföljts, hotats eller smädats i Kalmar av de fundamentalistiska muslimer som finns här? Har Nasim Malik koranen hemma i lägenheten? Brukar Nasim Malik gå till Stortorget på fredagar för att handla frukt och grönsaker i samband med fredagsbönen i sunnimoskén på Storgatan? Jag har dock aldrig sett Nasim Malik på Stortorget en fredag! Jag tror inte han vågar gå dit!


Läs detta en gång till.


”I butikerna finns skyltar om att de inte är välkomna innan de blivit riktiga muslimer, moskéer bränns, människor dödas. På torgen står fundamentalistiska mullor och skriker ut att det är rätt att döda ahmadiya, paradiset väntar för mördarna.”

 

Jag tolkar det som att det är Nasim Maliks ord om vad som pågår i hans hemland. Han gör uppenbarligen följande association enligt artikeln.


”Dagens situation för ahmadiyamuslimerna i Pakistan ger otäcka paralleller till 30-talets Tyskland.”

 

Kom nu ihåg att vi de senaste åren har gett flera hundratusen muslimer uppehållstillstånd i Sverige. Snart har vi en miljon muslimer i Sverige. Vi kanske redan är där med tanke på det stora antalet förra året och detta året!


De naiva svenskarna fortsätter dock att sova och röstar på 7-klövern. Gud hjälpe oss!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Morningstar

28 november 2017 23:45

Tyskland på 30-talet var tydligen inte så hemskt som vi har blivit itutade under lång tid om man ska tro Jesse Owens. Det var inte värre än att han blev god vän med den ariske nationalsocialistiske idrottsmannen Luz Long. Det var inte värre än att Adolf Hitler gratulerade Owens till hans guldmedalj, något hans egen president aldrig gjorde. Vilket gjorde Owens ledsen, enligt hans egen självbiografi.

 
Ingen bild

calle

28 november 2017 23:59

det blir nog bekymmer och konflikter den dag 7 klövern och deras nyanlända, ensamkommande, apatiska, och allt vad personer från muslikska länder kallas på pk-svenska. INTE längrekan bada i skattepengar.

fast då säljer väl 7 klöver ut alla kommunala och statliga bolag, till rika Saudiaraber

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 november 2017 00:03

Svd och Dagen 27 sept 2012:

”I muslimska länder sker böneutrop från minareter fem gånger om dagen,
men det är inte aktuellt i Fittja enligt Ismail Okur.

– Det hade varit för mycket att börja med det.”
"Nu är det nya gubbar" - Det var gamla gubbar från oss på den tiden, säger Ismail Okur, ordförande i Islamiska föreningen.

http://www.dagen.se/nu-kan-boneutrop-snart-bli-verklighet-i-botkyrka-1.114394

https://www.svd.se/fittjamoske-kan-fa-boneutrop


Karlskrona får böneutrop

”– Vårt samhälle är inte förberett för böneutrop fem gånger om dagen sju dagar i veckan. Därför blir det bara ett böneutrop och det är under fredagsbönen mitt på dagen, säger Mulo Djopa, vice ordförande i Islamiska kulturföreningen, till SVT.”

Till alla som tror att det kommer att gå bra och att Sverige inte slagit in på en väg som obönhörligen slutar i inbördeskrig, serverar jag er pudelns kärna:

”–Vårt samhälle är inte förberett för böneutrop fem gånger om dagen”
”–Det hade varit för mycket att börja med det”

Fråga er sedan; när är vårt land redo för böneutrop fem gånger om dagen och i vilket skick befinner sig då landet?

Min gissning är att alla extrempolitiska och antidemokratiska muslimska sambandscentraler kommer att ha böneutrop från minareter inom 5-7 år. Fem gånger om dagen! Islam äter sig in i vårt friska samhälle och kommer att ödelägga allt.

Sverige dör.

20 nov 2017
http://tinyurl.com/y95mppe3
http://www.varldenidag.se/nyheter/karlskrona-far-boneutrop/repqkj!Ng1KEhNoXRfR5ihKrCZSw/

 
Ingen bild

Observer

29 november 2017 01:57

Det kontantlösa samhället är INTE p.g.a mer lätthanterlighet.

https://nyadagbladet.se/utrikes/front-national-och-le-pens-bankkonton-uppsagda/

Utan det är p.g.a man kan styra hårt då!

 
Ingen bild

B Johansson

29 november 2017 02:07

Tänkvärt av Magnus Norell:
"Sammanfattningsvis är således Sveriges problem inte i första hand risken för terrorattentat – även om det hotet inte helt kan avfärdas, vilket Säpo också flaggade för med uppgiften om några tusen potentiella terrorister. Men hotet från den mer politiska och ickemilitanta islamismen utgör samtidigt ett på sikt lika svårt, om inte större problem för landet. Och den insikten väntar fortfarande på att sjunka in ordentligt."

http://www.gp.se/nyheter/debatt/terrorattentat-är-inte-det-största-hotet-mot-sverige-1.4871867

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 november 2017 04:36

Håller med fullt ut ,Gud hjälpe Sverige !

 
Stefan K

Stefan K

29 november 2017 07:23

Imamer och mullor styrs av Koranen. Muslimer styrs av imamer och mullor. Islam är religionen och islam är inte villig att anpassa sig till något annat samhälle.

Islam är inte i Europa för att anpassa, respektera eller integrera. Islam är i Europa för att förändra.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

En som vet

29 november 2017 07:39

Jag har en vän som är på psyket som mår lite dåligt.
Han en dag hörde att en som var inlagd på samma avd ville be 5 gånger om dagen för att han ville bli bra.Han var muslim.
När jag hörde detta att han ville styra vad han ansåg att sjukhuset skulle göra att han skulle frisk då börjar jag undrar vad fa an han hade där att göra ? Muslim ???????????

DET ÄR TUR ATT MAN INTE LEVER OM 40 ÅR.

 
Ingen bild

Nisse

29 november 2017 07:57

Det är beklagligt att det finns så många svenskar som är så fruktansvärt naiva att dom inte inser faran med detta.

 
Ingen bild

Niklas R

29 november 2017 09:06

Angående mängden muslimer i Sverige så närmar vi oss med stormsteg steg två i jihads trestegs stege.
Så om ni trodde att gruppvåldtäkter, rån och misshandel utförda av muslimer är ett problem nu så är det inget mot vad som kommer.

Detta är en bra 25 minuters video av David Wood som förklarar hur jihad fungerar.
https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

 
Ingen bild

Lena1

29 november 2017 09:22

@Observer ang den kontantlösa samhället; "Nu kan man förstå varför avskaffandet av kontanter fungerar som det "skall" och det eviga bytandet av sedlar gör att man endast kan ha en liten volym. Bingo!"

 
Ingen bild

Hacke

29 november 2017 09:32

Jag tror inte muslimerna ens behöver bli i majoritet förrän denna fasansfulla utveckling är ett faktum.
De har ju en hel armé av det svenska politikeretablissemanget på sin sida i kampen mot det svenska folk de är satta att verka för. Dagligen och stundligen fattas det beslut efter muslimernas krav och önskemål i stort som i smått, moskéer växer som svampar ur jorden, invällandet fortsätter i oförminskad hastighet trots påståenden om motsatsen samtidigt som deras livmödrar går på högtryck i det ockuperade landet.
Det är inte frågan om, bara när deras övertagande är ett faktum och vi en spillra av den forna nationen även om vi skulle vara i numerär majoritet. Vilket vi dessutom inte är inom bara några decennier med dagens ”utveckling” och parallella avveckling av den forna och trygga välfärdsstaten.

Allt ett verk och ett svek av aldrig tidigare skådade dimensioner av våra lands- och folkförrädare i 7-partiet.

 
Ingen bild

Christer

29 november 2017 10:43

Jag tänker lite på Martin Strid som klantade till sig på Landsmötet. I sak hade han naturligtvis rätt, - faran med islam! Det var bara med sättet och liknelsen som han borde insett att han var offside.
I fråga om islam vore det önkvärt om SD inför valrörelsen lade tyngdpunkten på, och valde att påtala hur fundamentalt illa denna politiska religion fungerar paralellt med det svenska samhället. En troende och praktiserande muslim kan aldrig bli en del av det svenska samhället. Det patrialkala stam och klankulturen med sin medeltida kvinnosyn är inte här för att integreras med oss. Symtomen på motsatsen får vi läsa o höra om varje dag. Och om #Metoo rörelsen var en riktig kvinnorörelse så skulle islams förtryck av kvinnor verkligen, och med kraft lyftas fram.
Jag skulle vilja att Jimmie skulle se rakt in i kameran, och säga att får SD ett inflytande i politiken efter valet så kommer vi att (1) Jobba för ett slöjförbud på offentlig plats (2) Helt slopade bidrag till religiösa föreningar och stopp för religiösa friskolor. (3) Göra som Danmark, och införa möjligheten att upphäva medborgarskapet, för i första hand kriminella. (4) Införa begreppet repatriering i debatten.

 
Ingen bild

Friholt

29 november 2017 10:58

Nils Dacke var katolik. Han gillade inte Gustav Wasa och Gustav Wasa gillade inte honom. Sen blev vi protestanter och katolikerna blev satta på undantag här i landet.

Denna kristna kontrovers i vårt land räcker för mig. För sen blev det som det blev och ett relativt lugn i Sverige på den punkten.

Jag ger fullständigt Den i alla dessa till synes hundratals olika och minst sagt konstiga namn på allehanda religiösa påhitt världen över. Dessa religiösa stollar vet inget om ett liv som levdes mellan Vissefjärda och en sjö i Virserum och perioden därikring på den tiden det begav sig för oss.

Men det räcker för mig. Fast jag borde dra till Rosenbad med hötjuga och armborst, men kristendomen har lärt mig att vara fredlig så jag avstår.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

29 november 2017 11:19

Det är väl fint att redaktör Karlsong på Östra Småland intresserar sej för religiösa minoriteter i Pak-istan, en stor nyhet i Sverige stora skaror svenskar oroar sej för dessa muslimer

 
Ingen bild

SM811

29 november 2017 11:51

Så här förnedras svenskar av sju(k)klövern.
Pension under 5 000 och hemlös efter långt arbetsliv
https://samnytt.se/pension-under-5-000-och-hemlos-efter-langt-arbetsliv/
Lägenheter till invandrare går bra att köpa även om kommunen får betala mer än 14 miljoner. Sedan bor de gratis och mycket i bidrag. Att några kan rösta på 7klöverpolitikerna är ofattbart.
SD 2018

 
Ingen bild

M

29 november 2017 12:23


Muhammedanismen är motsatsen till Humanismen

Martin Strid fick sitt livs chans och han tog den!
Hur ofta får en sanningssägare yttra sin mening om Muhammedanismen i direkt sändning på SVT?
Martin Strid’s ord var väl genomtänkta och välformulerade. Sannolikt hade han räknat med konsekvenserna av det att bli polisanmäld och utesluten ur partiet. Men han tyckte att det var viktigare att säga det.
All heder åt Martin Strid!

* För den som vill förkovra sig
http://wikiislam.net/wiki/Islam_and_Pedophilia
-

 
Stefan

Stefan

29 november 2017 12:40

Inlägget från 2015 i länken beskriver vad som sker när islam får inflytande.

Vi börjar väl närma oss 10 % muslimer i Sverige nu...

http://https://petterssonsblogg.se/2015/10/07/andel-musli

 
Ingen bild

!

29 november 2017 13:12

Tragikomiskt!
En bild säger mer än tusen ord
Egypten mot Tyskland i damernas Volley
Som natt och dag

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2016/08/08/08/36FBCFE000000578-0-image-a-5_1470641646642.jpg

-

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

29 november 2017 14:12

M öppnar för samarbete med S om invandringen. Att lägga sin röst på M är bortkastad. Finns bara ett parti i nuläget att hoppas på, SD men de måste
sätta ner foten mot islam och tala klarspråk. Går inte att fega ut och anpassa sig när det gäller islam...ondskans religion.

 
Ingen bild

calle

29 november 2017 15:56

sossarna har hjärtvättsorganisationer som får pengar i massor från staten och troligen görgy(George soros) intresseorganisationer.
expo, ifmetall, tankesmedjor, LO, ABF-studeieförbund, mfl

den som säger emot blir avstäng och utpekad,-

hoppas den kommande finanskrisen drabbar dessa 7 klöverns kreatur. det man kan göra tills dess ärföra passivt motstånd, inte hjälpa 7 klöver-regim. spela dum och korkad.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

29 november 2017 16:53

Sätt en hjälmkamera på Löfven eller Lööf.
Kör ut dom till Rinkeby eller något annat
spännande område, och låt dom till fots ta
sej in till centrum.

Lämplig tidpunkt 22.00 - 02.00
Tänk så spännande, den filmen vill jag se.

Men ynkryggarna törs ju inte ta ett steg
utan livvakt, ens i centrala Stockholm.

 
Ingen bild

Hacke

29 november 2017 17:19

Ännu ett kronvittne, journalisten Jörgen Huitfeldt, tar nu bladet från munnen efter att ha befriat sig från den osunda miljön i propagandabunkern public service (SR Studio Ett). Han verkar numera på fria och läsvärda tidskriften Kvartal och berättar nu om sitt och en kollegas försök att bryta msm-journalistikens mönster och på ett ärligt sätt beskriva det mest heliga i dessa kretsar; de afghanska s k flyktingungdomarna:

”När Magnus Thorén och jag granskade fenomenet de ensamkommande från ett annat håll än det gängse möttes vi huvudsakligen av två slags reaktioner. Å ena sidan påstod några debattörer och journalister att vi var främlingsfientliga eller åtminstone att vi lånade oss åt dessa krafter."

"Aftonbladets Petter Larsson beskyllde oss för propaganda under rubriken SR sprider lögner om flyktingbarnen”

”Inte heller inne i Radiohuset möttes vi av någon större entusiasm. Bortvända blickar och en i stora delar plågad tystnad kring hela publiceringen gjorde de där veckorna till några av de märkligaste i min journalistkarriär. Det var en surrealistisk upplevelse.”

”Upplevelserna kring den där julen 2015 lärde mig att det finns frågor där vanliga journalistiska principer inte gäller. Frågor som det går troll i på ett alldeles särskilt sätt.”

”I gruppen som sökt asyl som ensamkommande minderåriga har jag personligen mött alltifrån gråhåriga, fårade män som förefaller vara i 40-årsåldern, till spensliga tonårskillar som svårligen kan vara äldre än 15 år.”…

Hela denna intressanta vittnesskildring och svidande vidräkning med den svenska mainstreamjournalistiken finns att läsa på:
https://kvartal.se/kommentar/statister-i-vr-berttelse-om-oss-sjlva

 
Ingen bild

Cosmik Debris

29 november 2017 17:29

” – Det är panik i hela organisationen just nu. Vi har redan flera mord och skjutningar, och så nu det här, säger en polis som dock vill vara anonym.”

http://24uppsala.se/2017/11/28/extra-handgranat-ska-ha-kastats-mot-polisbil-exploderade-pa-banvallen/

Biskopsgården, Angered, Rosengård, Vivalla eller Araby?

Nej, Uppsala!

 
Ingen bild

Mami o Papi

29 november 2017 19:14

Fredrik Reinfeldt jämför invandring med att föda barn. "Din livs största investering"

Nu ska VG-region börja med läkarsamtal via app och dator. Invandringen har tagit för mycket vårdresurser. Kvinnliga patienter får vänta flera år på cellprovstagning p.g.a asylsökande som ynglar av sig som råttor och kräver mödravård.

Sverige är verkligen fantastiskt!

 
Ingen bild

calle

29 november 2017 19:27

om man vågar sig ut på kvällen så märker man att det ganska folktomt och kvinnor ser man inte röken av. förr var det ofarligt för en kvinna att röra sig ute, och dom kunde klä sig som dom ville. nu i 7 klöverns mångkriminella samhälle, kan inte en svensk tjej klä sig i en sommarkläning och högklackat och åka kollektivt. slutar oftast med gang-överfall.
så nog har Sverige förändrats sakta men säkert till en mångkulturen mardröm, för Svenskar. bara hjärntvättade gillar läget, tills de själva drabbas

 
Ölandsbonde

Ölandsbonde

29 november 2017 20:40

Amineh Kakabaveh får inte vara med V längre. Tänk om SD kunde värva henne. Det vore något riktigt bra.

http://Frågvis

 
Ingen bild

Lena1

29 november 2017 22:38

@SM811Du har helt rätt, jag är en av de du beskriver. Om jag inte kunde sälja min bostad - vad hade då hänt. Allt detta heter " the hunger game society" efter film med samma namn; Bingo från Orwells dystopi!

 
Ingen bild

OT

29 november 2017 22:51

Apropå ”Försöker media oskadliggöra SD inifrån?”: https://samnytt.se/forsoker-media-oskadliggora-sd-inifran/

Kent Ekeroth har helt rätt! Listen to your heart - ”Poison”: https://www.youtube.com/watch?v=oqB2Kdn4OkA

Vi behöver inte fler lyhörda, räddhågsna politiker som följer varje vink media ger.

Vad vi behöver är fler Astrid Lindgrens, fler Eddie Meduzas, fler originella människor; saker behöver verkligen sägas högt i dagens Sverige - ”Sten Broman om Janssons frestelse och surströmming”: https://www.youtube.com/watch?v=2OvLlKhGQh0

Och om vi från våra kära grannar hör något som - "Håll Köpenhamn rent – följ en svensk till färjan" så vrålar vi alla unisont - ”danskjävlar!”: https://www.youtube.com/watch?v=YlTukY9fV9Y

 
Ingen bild

Olaus

30 november 2017 17:04

Moderaterna backar igen och inte mig emot. Kristersson framstår som lika sjuk som "Tvålen" Reinfeldt.

 
Ingen bild

Ludvig

30 november 2017 20:23

Ja Gud hjälpes oss för muslimstyre.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se