thoralf

Direktlänk till inlägg 18 november 2017

FACEBOOK AVSLÖJAR FÖRAKTET

Av Thoralf Alfsson - 18 november 2017 17:34

Efter varje gång som jag delat ut information från Sverigedemokraterna eller mina egna foldrar som marknadsför min blogg genom samhällsinformation blir jag alltid angripen av diverse anonyma personer på nätet. Det kan även komma ett och annat genom snigelposten också. Men än så länge har det inte kommit människobajs i posten.


Däremot placerade någon en ”banger” utanför min lägenhet för en tid sedan efter att jag skrivit om invandrargängen vid Funkabo och Norrliden. Papi kanske kunnat ha koll på vem som låg bakom detta.


I torsdags skrev jag om två invandrarkillar som gjort sig skyldiga till flera butiksrån i bland annat Oskarshamn och Gamleby. Givetvis kommer då anklagelser från vänstermänniskor om rasism och andra epitet. Det brukar komma som ett brev på posten.


När jag hittade de dömdas personernas Facebooksidor och börjar läsa dem och granska deras vänner på Facebook blir man mörkrädd. Detta skulle gemene man studera, läsa, titta på och försöka förstå. Det skulle inte bli lätt men jag tror att många då kanske skulle förstå vad mångkultur innebär i praktiken. Det låter så oskyldigt med mångkultur, äta lite spännande mat, se lite dans eller klädesplagg. Men det är det som inte syns som är det obehagliga, det som göms i moskéen eller inom religionen. Genom att granska den här kategorins Facebooksidor så framträder en helt annan bild av verkligheten i dessa kretsar. Det segregerade samhället.

 

Något som ingen integrationspolitik i världen kan råda bot på!

 

Det mest tragiska är att media, politiker, myndigheter med sina tjänstemän och inte minst vårt rättsväsende gör allt för att lägga locket på.

 

Om man blundar finns det inte. Hela samhället spelar med i denna charad!

 

Den dömde Yassien al Masri (18 år) bor tillsammans med en Kasem al Masri (20 år) i en villa med postadress i Figeholm. Vem betalar detta boende? Är det socialförvaltningen i Oskarshamn? Med andra ord vi skattebetalare. Men enligt FB så bor Kasem i Uppsala. Hur många svenska ungdomar har sådana förmåner?


Tyvärr framgår det inte av vare sig domen vid Eksjö tingsrätt eller vid Kalmar tingsrätt när Yassien al Masri kom till Sverige från Syrien. Han har i varje fall, tyvärr lyckats få svenskt medborgarskap och kan därför inte utvisas. Idag är det alldeles för enkelt att få svenskt medborgarskap. Grundlagen måste ändras när det gäller svenskt medborgarskap och det är bråttom!


Hans kumpan Amar Amar är inte svensk medborgare men någon utvisning blev det inte för honom heller. Kalmar tingsrätt skriver följande i en av domarna mot Amar Amar.


”Amar Amar kom som ensamkommande flyktingbarn till Sverige från Syrien. Efter en tid kom även hans far och syster hit. Hans mor lämnade familjen då Amar Amar var två månader gammal. Amar Amar och hans far och syster har permanent uppehållstillstånd sedan den 8 juni 2015. För närvarande finns det ett generellt hinder mot att verkställa utvisningar till Syrien. Vid en samlad bedömning finner tingsrätten att det inte finns tillräckliga skäl att utvisa Amar Amar. Yrkandet om utvisning ska därför avslås.”

 

 

Sedan skriver tingsrätten följande.”Tingsrätten har nyss konstaterat att det sammantaget inte finns skäl att utvisa Amar Amar från Sverige. Trots den ståndpunkten anser tingsrätten att det finns en så betydande risk för att Amar Amar avviker eller på annat sätt undandrar sig straffet att han ska vara fortsatt häktad. Han döms i den här domen till ett relativt långt fängelsestraff och han har vistats i riket i endast tre år. Tingsrätten tror givetvis inte att Amar Amar avser att återvända till Syrien under rådande förhållanden, även om tingsrätten känner till fall där så ändå skett frivilligt.”

 

 

Det goda och fina Sverige kommer gå under och raderas ut inom några decennier när kriminella individer tillåts fortsätta sin kriminalitet i Sverige med samhällets goda minne! Dessutom föraktar dessa muslimska individer vårt levnadssätt vilket framgår med all tydlighet då man granskar deras Facebooksidor!

 

Godnatt Sverige, det Sverige vi älskade!

 

PS

 

Som lite extra lök på laxen får ni ett smakprov på årets adventskalender från ICA. varför inte en IS-krigare när det ändå höll på med sin ICA-integration.


 

Svensk integration i ICA:s tappning!

 
 
Ingen bild

Pepparholm

18 november 2017 18:20

Jag vägrar att ha Facebook, Twitter och vad alla heter. Men jag förstår att det är illa. I den situationen så försöker EU, vår regering och svenska "journalister" stoppa korrekta alternativa nyhetsorgan som de inte själva kan styra. Vi går mot nyhetsdiktatur med röda emblem. Precis som de bruna under Hitlers egid.

 
Ingen bild

jan-olof cederlöf

18 november 2017 18:29

Det blir bara värre och värre!

 
Ingen bild

Klas

18 november 2017 18:46

En fråga. Vad har du och dina följare för åsikt om NMR?

Thoralf Alfsson

18 november 2017 19:00

Vad mina följare anser har jag inte koll på.

Jag håller mig så långt jag kan ifrån NMR. Nu finns de knappast i Kalmar så det är lätt.
NMR är rasister och antisemiter och har åsikter som jag står långt ifrån.

 
Ingen bild

J B Doe

18 november 2017 19:50

Apropå ICA-kalendern: Ren dumhet att visa en beslöjad kvinna i julsamanhang. Alla vet ju att muslimer inte firar jul.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

18 november 2017 19:51

Jag håller mej till mitt valspråk :Inte rasist men realist :IRMR !
Ha det !

 
Ingen bild

Niklas R

18 november 2017 20:39

Vad jag kommer ihåg så krävs det ett redligt leverne för att få bli svensk medborgare enligt lag. Redligt leverne innebär att man är hederlig och inte brutit mot lagen. Något säger mig att denne Yassien al Masri inte var en redlig person när han ansökte om medborgarskap. Alltså skulle det ha avslagits.

@Klas
Enkel fråga kräver enkelt svar.
NMR är socialister
Socialister är, per definition, idioter.
Jag umgås inte med idioter.

Thoralf Alfsson

18 november 2017 20:59

Jag tror inte Migrationsverket tar så hårt på "redligt leverne"!

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 november 2017 20:52

Aftonbladet "skjuter sig i foten" med sin annonsbojkott mot SD. Ett sätt för SD är att uppmana till bojkott mot deras annonsörer. Money talks...

 
Ingen bild

Observer

18 november 2017 21:01

ICA´s Adventskalender är en frukt av att de troligast anammat en värdegrund, insmygen av vänstermarxisterna via en oskyldig paraplyorganisation.
Sedan påbjuder man (PK) att det skall in en Kongoles el dyl på kalendern, Broschyren el handboken e.t.c ANARS BRYTER DOM JU MOT VÄRDEGRUNDEN. ..Det är så det går till!

Det är därför man ser svarta på varenda sida i alla broschyrer o dyl nuförtiden -trots att de bara utgör nån procent av vår befolkning.

Värdegrunder bör förbjudas. Regler o lag skall gälla i stället.

 
Ingen bild

Observer

18 november 2017 21:03

Europa har gått på värdegrund, Skulle man kunna säga :-)

Thoralf Alfsson

18 november 2017 21:22

Den var riktigt bra! Om du inte har något emot det så kommer jag använda den flitigt.

 
Ingen bild

Svante1

18 november 2017 21:10

Nu är jag snart på väg att sälja huset o sommarstugan i södra Sverige och flyttar till Kanarieöarna.....Vårt land,Sverige, rakt ner i dyn....

 
Ingen bild

Micael Foghagen

18 november 2017 21:15

Viktigt, starkt och synnerligen bra blogginlägg som jag önskar får en megaviral spridning. Därför delar jag på min fb ( alltid ngt, men ju fler vi blir så...) , under mitt eget namn, och hoppas fler gör det.

Hoppas ni alla Sverigevänner har en bra lördagskväll!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

18 november 2017 22:00

Kan inte hålla mig. Måste kommentera signaturen ”Nykter” Lördag 18 nov 18:59

”! Utanförsområden [sic] med hög kriminalitet har alltid förekommit oavsett invånarurssprung.”

Vet du vad jag tycker du ska göra? Du ska leta upp Nationalteatern och Motvinds skivor från 70-talet. Läs sedan deras texter. Där beskrivs den tidens ”Utanförsområden[sic]”. I deras texter står ingenting om att t.ex.; gruppvåldta, misshandla ambulanspersonal, utpressning eller grova bidragsbedrägerier.

Det du håller på med lögn och desinformation. Dessutom relativiserar grova brottslingars vidriga kriminella verksamhet.

”Jag försvarar inte kommunism, jag har bara läst på universitet...”

Blev du så mycket smartare av det?

NMR är socialister. Du är tydligen också socialist.

 
Ingen bild

Tony

18 november 2017 23:00

" Har bara läsdt på universitet, antagligen Södertörn då,
för där har många idioter formats?

 
Ingen bild

Me

18 november 2017 23:29


Tingsrätten skriver att ”För närvarande finns det ett generellt hinder mot att verkställa utvisningar till Syrien”. Detta betyder att en som kommer ifrån Syrien inte blir utvisad dit. Varför fortsätter tingsrätten, efter detta konstaterande, att traggla att det inte finns tillräckliga skäl att utvisa Amar Amar, när det finns ett generellt hinder för Syrier att skickas tillbaka? Jag syftar till:”Vid en samlad bedömning finner tingsrätten att det inte finns tillräckliga skäl att utvisa Amar Amar. Yrkandet om utvisning ska därför avslås.”

Här kan man bara konstatera att de som ska döma folk inte har en aning om vad de håller på med. Här har du en syrier som generellt inte kan utvisas. Tingsrätten fastställer detta. Därefter börjar man diskutera om det finns tillräckliga skäll att utvisa någon som inte kan utvisas. Här verkar det inte vara landets intelligensreservens som har dessa jobb.

Tänk att hamna i klorna på dessa nollor och behöva förlita sig på deras omdömen när de inte klarar av att hantera enklaste logik.

 
Ingen bild

Bertil

19 november 2017 00:16

Thoralf, är personen statslös eller hur kommer det sig att rätten avfärdar utvisning?

Huruvida utvisning kan genomföras eller ej är väl inte upp till rätten att sia om idag eller har de en kristallkula så de vet hur situationen i hemlandet kommer att se ut ett par år senare när det är dags för frigivning?

Praxis vid grova brott borde väl vara att döma till utvisning, Säkerhetsläget kan ändras åt båda hållen under tiden person avtjänar sitt straff så själva beslutet om genomförande fattas först senare men då krävs det ju att rätten ens dömer till utvisning.

Thoralf Alfsson

19 november 2017 00:19

Du har en poäng där om fängelsestraffet är längre än sex månader

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 november 2017 00:16

Jan Björklund är en orm.

Det är DU Jan Björklund. Det är DU och psykopaten Fredrik Reinfeldt m.fl som försatt landet i den här enormt farliga situationen. Det är DU som skall hållas ansvarig för att ha förstört Sverige. Det är DU som är ansvarig för att vi inom en snar framtid kommer att behöva hantera ett inbördeskrig. Det är DU som har tillåtit den dödligt farliga politiska ideologin islam breda ut sig över VÅRT land, bygga politiska muslimska lokaler och sprida sitt gift. Ett gift som kommer att förgöra vårt land.

Du är den störste hycklaren och opportunisten världen har skådat.

”– Toleransen har sina gränser. Vi har varit för flata. Jag tycker att vi ska vara självkritiska. Jag är självkritisk. Vi har inte gjort tillräckligt för att motverka den utveckling som sker.[…] – På sina håll är läget akut”

” – Jag tänker inte skönmåla. Vi måste säga hur det faktiskt är, säger han i sitt landsmötestal.[…] Björklund pekar på att parallellsamhällen växer fram i utsatta förorter, på bilbränder, på stenkastning mot polis och växande klyftor.”

Björklund pekar ut Sveriges utmaningar
http://tinyurl.com/y846nf4b
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6824596


 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 november 2017 00:30

”Komikern” Emma Knyckare har nu äntligen fått sin mansfria festival.

BRA!!!

Då hoppas vi att hon är konsekvent.

Inga manliga artister
Inga manliga musiker
Inga manliga låtskrivare
Inga manliga scenarbetare
Inga manliga ljudtekniker
Inga manliga vakter

Inga män inblandade överhuvudtaget.


Lycka till med din "festival" :-)

http://www.gp.se/n%C3%B6je/musik/mansfria-festivalen-anordnas-i-g%C3%B6teborg-1.4840571

 
Ingen bild

Observer

19 november 2017 00:50

@Thoralf ..Be my guest, använd den gärna!

 
Ingen bild

Obsever

19 november 2017 00:56

Tro´t eller ej. Men Löven´& Junker är något på spåren när de på toppmötet säger att Europa måste vara för medborgarna, Att man måste leverera till dem, Inte bara som nu för "Marknaden"! BRA!

Europa måste ta sig i kragen och bli gladare, ha roligare ordna nåt´att se fram emot. Planera för framtiden!

Här ser jag att SD kan ta täten! Folk är så hjärtligt trötta på tråkigheter, försämringar, höjd pensionsålder, hinder å skit.
T.o.m musiken i radion går i moll.
Nu måste nånting börja göras!

 
Ingen bild

Observer

19 november 2017 01:04

Apolloprogrammet när man åkte till månen kostade men ser man på vad det gav var det rena fyndet och det smartaste något land gjort!

Det gav FARAMÅTANDA av sällan skådat slag, Så mycket att USA blev den främsta nationen på planeten på de flesta plan. Åtminstone i 25 år.

Därför borde SD se över om inte VI i Sverige kunde ta oss till MARS.
-Nä, det är inget skämt!
Det vore den bästa investeringen någonsin. Alla kategorier.
Snacka om uppsving det skulle bli.

 
Ingen bild

Observer

19 november 2017 01:06

Sverige har stått bakom de flesta stora uppfinningar på jorden.
Det är något vi inte får glömma bort.
Det är dags att vi gör någonting mer.

 
Ingen bild

Lasse P

19 november 2017 05:56

Det är väl härligt vad skattepengarna går till vi har för lite kriminalitet i sverige så vi måste "ta hit lite"

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA

 
Ingen bild

BJ

19 november 2017 06:13

Angående icas adventskalender.
Dom kanske vill göra julen till en muslimsk högtid .
Varför inte byta nationalsången till "Uganda du fria"
eller nåt åt det hållet?

 
Ingen bild

Nisse

19 november 2017 08:44

Hur svårt kan det vara att skapa en svensk lag som säger att de som kommer hit och får ett svenskt medborgarskap
och sedan begår grova brottsliga handlingar, då skall detta svenska medborgarskap upphöra direkt och dessa personer som utfört dessa brottsliga handlingar skall direkt efter sin dom, utvisas från Sverige utan undantag.
Men då rycker det in personer som ofta säger att, "det är så synd om dom". Dom har ju flytt från krig o elände.
De nämner inte med ett ord, att det är synd om de personer som utsatts för denna brottslighet och kanske fått men
för resten av sitt liv.
Sedan en sak om "Me too ". Självklart ska det inte vara tillåtet att tafsa, inget snack om saken.
Men har det inte gått lite överstyr ? Politiker och kändisar m,m har ordnar protestmöte i flera städer om detta,
vilket inte kanske är fel, men det man undrar över är följande:
Varför har dessa politiker och kändisar inte ordnat protestmöte över alla våldtäkter och gruppvåldtäkter som skett,
och stått upp för de stackarna som utsatts för dessa vidriga brott ?
Eller kan det vara så att dom är ute efter att flytta fokus från den grupp som är överrepresenterade i alla dessa våldtäkter och gruppvåldtäckter ? Man kan ju faktiskt undra.
I denna statistik ? 
Ingen bild

Fa an Själv

19 november 2017 09:43

Kommentar till NISSE du ska veta dom är lika dana skrot o korn tafsa ha ha dom skyddar varandra

 
Ingen bild

Tony

19 november 2017 09:51

patetiskt att höra Major Björklund säga
att det är vi liberaler som står upp mot SD.
Han ska kanske hellre koncentrera sig på att få
sitt parti att stå upp, för snart åker dom ur Riksdagen tillsammans med MP, och ingen sörjer dem.
Vi har inte glömt vilka som fördärvat landet,

 
Ingen bild

SM811

19 november 2017 10:13

Vad har en muslim med jul att göra? Inget.
Ett litet email till ICA vore bra.
Visa en förtryckarsymbol för barn är hur osmakligt som helst.
SD 2018

 
Ingen bild

SM811

19 november 2017 10:19

Varför har de valt en pojk vid bordet och inte en kristen flicka?
Muslimsk friskola könssegregerade elever – så flickorna slapp visa huvudet
Denna skolan skull förbjuda. Finns inga andra alternativ.
Svagt av skolinspektionen.
http://www.friatider.se/muslimsk-friskola-k-nssegregerade-elever-s-flickorna-slapp-visa-huvudet

 
Ingen bild

SM811

19 november 2017 10:25

Må svenska folket aldrig, aldrig glömma vem som våldtog dem.
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/11/ma-svenska-folket-aldrig-aldrig-glomma.html

 
Ingen bild

Viveka

19 november 2017 12:18

Sverige skall "normaliseras" dvs den muslimska befolkningen skall vara norm. T o m i dagligvaruhandelns kalendrar. Där finns det säkert också recept på halalslaktat kött, men skinkan kan vi skippa. Liksom julottan, stilla natt och lucia. Julkonserterna kan vi också ställa in, de kan ersättas med rappande i någon lämplig kupol.

Men, liksom vampyrerna som skyr korset, så skyr de politiskt korrekta en liten blåsippa som lyser i mörkret.
Nä minsann, jag sätter i protest mot hela skiten på mig reflexen med SD:s logga. Den får dingla ur fickan ner mot benen i det rådande mörkret. En försäkring både mot farlig trafik och vansinniga idéer.

 
Ingen bild

Lena1

19 november 2017 12:49

Tycker detta med att ICA har en muslimsk kvinna med slöja på barnkalendern är en skymf mo svensk kultur. Kan tänka mig att det är någon som vill retas eller kanske t o m får en kick att visa sin "makt" mot att Sd finns!

Thoralf Alfsson

19 november 2017 13:22

Frågan är om ICA:s ledning har ICA-handlarna med sig? Jag tvivlar!

 
Ingen bild

SM811

19 november 2017 13:06

Hoppas att invandringsbubblan nu spricker.
HVB-hem läggs ned – hundratals varslas
http://www.friatider.se/hvb-hem-l-ggs-ned-hundratals-varslas

 
Ingen bild

Tor

19 november 2017 13:40

Var hittar man denna vidriga ICA-kalender?
Finns inte i Göteborg.

Thoralf Alfsson

19 november 2017 13:48

Finns hos ICA-handlare i Kalmar län.

 
Ingen bild

Tony

19 november 2017 13:49

Observer:

Raketteknikerna är redan på plats, dom övar för fullt
med att tända eld på bilar, nästa gång tänder man
Mars raketen? Oj vad Sverige har gått framåt med
vår mångkultur?

 
Ingen bild

TomasPLZ

19 november 2017 15:33

Pratade nyligen med en svensk vänster student som är i brådskande behov av en lägenhet. Jag sade till hen på skoj att jag har en lägenhet som jag vill hyra ut i den mångkulturella delen av Kalmar,nämligen norrliden. Men till min förvåning så ville hen inte bo där!

 
Ingen bild

Längtar bort

19 november 2017 16:04

Så fort förutsättningarna är de rätta så drar jag från detta vänsterliberala helvete.
Jag överlåter med glädje till PK-svensken att administrera detta land ner i avgrunden.
Ska njuta på behörigt avstånd.

 
Ingen bild

M

19 november 2017 17:56

Under ett år söker över 35 000 vuxna män asyl i Sverige och ljuger om sin ålder. Myndigheterna tror på deras uppgifter, trots att asylsökarna ser vuxna ut och inte har några id-handlingar. Man räknar med att cirka 85 procent av dessa vuxna män får stanna i Sverige. Detta är bara en del av den massiva invandringen till Sverige, som gör att vi får ett stort mansöverskott i vissa åldersgrupper, större än i Kina och Indien.

På musikfestivaler utför grupper av män från MENA-länder synkroniserade sexuella övergrepp mot unga kvinnor. Även på badhusen utsätts flickor för övergrepp. Svenska kvinnor förnekar kategoriskt den etniska dimensionen bland gärningsmännen. Istället startas ett upprop på Internet där kvinnor får berätta om hur de blivit kränkta av svenska, vita män. Vissa berättar om att en man har dragit dem i tofsen, andra har fått inviter. Kampanjens syfte är att dra uppmärksamheten från alla de grova sexuella övergrepp som MENA-iter begår.
Nostradamus

 
Ingen bild

Svend Ö

19 november 2017 22:45

Jag har röstat på SD länge nu. Under två mandatperioder har jag varit aktiv i kommunpolitiken. Jag sitter nu som ord. ledamot i 2 nämnder(tidigare 3) och denna mandatperiod även som ordinarie i KF i min kommun. Jag har trott på att demokratin var en hörnpelare i svensk politik och enda vägen att åstadkomma förändring.

Numera, så känner man en uppgivenhet över hur SD demoniseras av de andra partierna, media mm.
Man undrar över vad som behövs för att folk skall lyssna.

Jag ser utvecklingen mot ett mer och mer islamiserat samhälle.

Jag ser hur man (trots media och etablisemangets mantra om att inte ställa grupp mot grupp) mer och mer i verkligheten ställer just grupp mot grupp, olika behandling av svenskar och sk. "nyanlända" med eller utan asylskäl. Gamla som får stå åt sidan för de nya. En skola som sjunker, en sjukvård som går på knäna, en ständigt växande våldsspiral.
Med andra ord: Ett Sverige på ett lutande plan!

Förra vintern så var jag i Spanien och Portugal 8 månader i husbil.
Den befrielse, det lugn, det välmående som jag då kände var en lisa för själen.
Portugal är som Sverige för 30 år sen, sett till ovannämnda företeelser.
Kunde gå hem mitt i natten utan rädsla. Ett vänligt folk. Såg på den tiden endast runt 4 muslimer i Portugal. ( 2015 tog dom emot 512 asylsökanden, men efter 3 månader hade hälften gett sig av norrut för bättre bidrag )

Nu har man ständigt ont i magen. Undrar var det skall sluta mm.

Nu har jag bestämt mig!!!

Nästa år drar jag för gott! Nu får dom nästa generationerna ta över, jag vill leva bra mina sista år! Fel eller inte, beslutet är taget.

 
Ingen bild

Freddy

20 november 2017 01:03

Vad har du för belägg för att NMR är rasister ?

Thoralf Alfsson

20 november 2017 03:03

Jisses, vilken fråga!

 
Ingen bild

Freddy

20 november 2017 11:09

Nyfiken på att få det hela utrett av, särskilt av någon från SD som såklart är dödstrött på att få epitetet kastat på sig utan argumentation. Kollade på deras 9 punkter utan att hitta rasism. Stoppa massinvandring och repatriera är ej rasism. Att peka ut en sionistisk elit dominerad av judar är ej rasism. Sen är ju jude ingen ras, så det faller där med.

 
Ingen bild

Gustaf

20 november 2017 18:22

Jag läser och rekommenderar ledarsidorna.se också.
Skrämmande och det tycks bli värre timme för timme.

 
Ingen bild

Martin

20 november 2017 20:43

Det är ju därför vi har rasism! Rasism är en medfödd instinkt som skall skydda oss mot mångkultur. Kom därför ihåg att den som försöker förbjuda dig från att vara rasist vill dig illa!

 
Ingen bild

Gäsp

21 november 2017 23:55

Nyanlända i Staffanstorp klagar att dom har tak över huvudet i husvagn. Dom vill bo i Malmö eller Lund i bostadsrätter!Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se