thoralf

Direktlänk till inlägg 14 november 2017

TENDENS

Av Thoralf Alfsson - 14 november 2017 22:34

Vad har de gjort med vårt land? Den frågan ställer jag mig allt oftare i vardagen. Jag tänker på t.ex gamla människor som kanske flyttade till sin lägenhet på 70-talet eller kanske på 80-talet och då bodde i ett lugnt och trevligt bostadsområde. Hur ser det ut idag?


När jag delar ut information i dessa områden blir jag ledsen och orolig över hur vissa äldre människor har det. I det mångkulturella samhället har de sannolikt blivit isolerade i sina lägenheter. I många fall kanske de inte har anhöriga som kan hjälpa dem att flytta till något trevligare område. Själva är de för gamla för att kunna förändra sin situation.


När Karl Karlsson bara har Muhammed, Ahmed och Ali som grannar har något gått väldigt fel!

 

 


Jag lyssnade på ett program i P1 idag på förmiddagen, nämligen Tendens. Det handlar om ensamkommande barn som ljugit om sin ålder och nu ångrar sig när de förstår vilka konsekvenser det ger.


Ett fruktansvärt naivt reportage! Snyftfaktorn är väldigt hög. Inte en enda kritisk fråga ställs till dessa ensamkommande så kallade barn men som i själva verket är vuxna män. De gråter ut över sin egen situation. De är så egoistiskt att det blir sanslöst.


”Jag vill lätta på mitt samvete”

 

Inte det minsta insikt om vilka kostnader som drabbat det svenska samhället och skattebetalare på grund av deras lögner. Hur andra människor har kommit i kläm på grund av deras lögner. Inte en enda kritisk fråga från journalisten som gjort reportaget. Det är så fruktansvärt naivt att jag mår illa!


Till slut försöker man i reportaget skuldbelägga det svenska folket om dessa lögnare utvisas. Man blir minst sagt häpen och förvånad. Att Sveriges Radio har en egen agenda visar detta reportage med eftertryck. SR och Miljöpartiet har samma agenda!

 

Lögner skall inte belönas. Lögnare och fuskare skall avvisas till sitt hemland!

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Svante1

14 november 2017 22:55

Helvete vilket land-Sverige har blivit....Usch o fy !!!

 
Ingen bild

O.N.

14 november 2017 23:30

Precis så blev det för mina svärföräldrar, från att det bara fanns svenskar i hyreshuset där de bodde slutade det med att det bara var de och en svensk familj kvar i huset. Oväsen om nätterna, felparkerade bilar, barn klängande på bilar, rökning överallt och en allmän otrygghet.

 
Ingen bild

steve

14 november 2017 23:31

Stora delar av SR p1 har blivit vänsterns lekstuga och propagandacentral.

 
Ingen bild

Observer

14 november 2017 23:36

VIKTIG LÄSNING:

https://samnytt.se/avslojar-regeringen-ville-kartlagga-hat-jagarhar-blir-samarbetspartner/

Här avslöjas hur vänsterradikala aktivister faktiskt lyckas infiltrera regeringen. Något av det mest skrämmande jag nånsin läst!

SD måste omedelbart informeras. Det är så här de flyttar ut beslutsfattandet till sociala medier.
Syftet kan även vara att kunna förbjuda SD som parti framöver, Vilket kan bli fullt möjligt då värdegrund kan stå över alla lagar i Twitterdomstolarnas känsloorkaner.

 
Ingen bild

Björn

14 november 2017 23:38

Man kan ju undra vad det kommer att stå I historieböckerna om 100 år. Månne kanske den svenska historien är utraderad, åtminstone I sverige. Islam kanske har tagit över och bokbålen slocknat för länge sedan, om man nu ska svartmåla fullt ut. Men det har gått fort, alldeles för fort med berikningen av landet.
Och få någon hejd på det hela verkar mer och mer som en omöjlighet.
Lite ot. Läste Rebecka Weidmo-Uvells blogg som handlar om att regeringen , när Brexit genomförs, vill att en av EU ´s myndigheter som nu finns I Storbritanien istället ska förläggas till Stockholm. Och I sin ansökan lovar regeringen att ordna bostäder, skolplatser, dagis mm mm åt myndighetens anställda och deras familjer. Skattebetalarna ska även stå för myndighetens lokalhyror under ett antal år. Som om det inte är ont ändå med bostäder I Stockholm åt Stockholmarna.
Man häpnar. Hur mycket skattepengar har vi egentligen I detta land? För att travestera en känd finansman, "Vad får VI egentligen för våra skattepengar". Fattas bara att man ansöker om ett sommar OS också.
https://uvell.se/2017/11/14/regeringen-skryter-om-friskolor/

 
Ingen bild

Observer

14 november 2017 23:42

Man talar om terrorceller. Men de vänsterorienterade tycks nu ha aktiverat varenda cell där de satt igång på sina arbetsplatser troligen i syfte att slå ut SD inför valet.
Dessutom fungerar Svensk media som sabotagegrupper emot Sverige.
Se bara på hur de försöker få till en bomarknadskrasch t.ex
I framtiden, om det går väl hoppas jag att man kan sätta dessa sabotörer av vårt land i fängelse, Ty de jobbar mot Sverige!
Allt de kan.

 
Ingen bild

Eric Rosenlund

15 november 2017 00:02

Centerpartiet har samma syn. Hur kan bönderna stödja detta? De borde ta avstånd från centralistcentern.

 
Ingen bild

Mogadishu

15 november 2017 00:08

Då är du välkommen till Norrby i Borås. I dessa hus finns inte en enda svensk och på området utanför är det arabisktalande bön i en låda. Bara halalbutiker i området. Det är Sverige 2017.

Fez, huckle, Palestinasjal... där finns allt!

 
Ingen bild

Me

15 november 2017 00:30

Här måste man veta att de flesta flyktingar som verkligen hade behövt få möjligheten att komma till SE, inte fick det. Är det någon som tror att en person som fått sitt ben bortsprängt, ger sig på en 5000 km lång resa som också kräver att komma över ett hav? Eller en ensam mamma med fem barn orkar och kan betala smugglare 10 000-tals dollar för att smugglas hit?

Nej, här krävs oftast att ”flyktingens” hem har en samhällsstruktur som är i takt, (dvs inga bortsprängda kvarter där folk försvinner) där väljer de en ung kraftig man som de överlåter sina pengar till. Han agerar som ankare till släktingarna när han kommer fram. Senar ska hans släktingar också hämtas till det trygga socialnätet.

Det är i detta läge som Svensson vaknar till och vill stoppa processen. Men det kommer nog att fixa sig, Pravda-tv SVT och resten av propagandaapparaten gör några snyftreportage till och vi kan hälsa resten av tjocka släkten välkomna. Det är i detta läge som uttrycket ”the shit hits the fan” passar till situationen för att skattepengarna håller på att ta slut och samtidigt hämtar man hit gamla och sjuka som kostar grova skattepengar. Man kastar alltså skit i fläkten och när fläkten snurrar på sprids bajset och alla får det på sig.

 
Ingen bild

Hål i huvudet på vänstermedia

15 november 2017 02:48

Demokrater oroliga att Trump är ”för instabil” för att ha makt över kärnvapen
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/ORwab/demokrater-oroliga-att-trump-ar-for-instabil-for-att-ha-makt-over-ka

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 november 2017 03:54

Angela Merkel har förstört Europa för all framtid. Till sin hjälp i Sverige har tokkärringen haft galningar såsom Stefan Löfven och Fredrik Reinfeldt. Lyssna på Douglas Murray.

Må djävulen ta Löfven och Reinfeldt

Douglas Murray: Poland understands that European migration is madness organized by madmen

http://tinyurl.com/y8o9t3yt
https://www.youtube.com/watch?v=xlKYn44HUCs

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 08:50

När spricker PK bubblan?
Alla lögner som de PK tryckt ner i halsen på svenskarna synliggörs mer och mer.
De påstod att invandringen var ett måste för att rädda pensionerna.
Vården skulle haverera.
De var högutbildade.
De som kom var rena vinstmaskiner.
Brott som begås av invandrare skall tystas ned.
osv
Allt var lögn men ändå röstar folket på dessa sju(k)klöverpolitikernas politik.
De PK har hela tiden framhållit invandringens förträfflighet.
Med facit i hand har de PK bidragit till rena katastrofen för Sverige och det svenska folket.
SD 2018

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 09:04

Migrationsverket del 2: ”Jag har inte sett någon tvärvändning, det kommer många kriminella till Sverige”
Detta är den andra delen av intervjun med Maria, som arbetar som handläggare på Migrationsverket. Maria beskriver en myndighet där personalen far illa och där man regelbundet tvingas begå tjänstefel och avsteg från lagen. Hon oroar sig för de grovt kriminella som strömmar in i Sverige och avslöjar att högen av permanenta uppehållstillstånd som ska återkallas bara växer och växer.
http://katerinamagasin.se/migrationsverket-del-2-jag-har-inte-sett-nagon-tvarvandning-det-kommer-manga-kriminella-till-sverige/

Har det någon betydelse att permanenta uppehållstillstånd återkallas när inte utvisning verkställs?

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 09:13

Regeringen skryter om friskolor.
https://uvell.se/2017/11/14/regeringen-skryter-om-friskolor/
När det gäller andra än svenska medborgare finns det hur mycket pengar som helst att spendera.

Thoralf Alfsson

15 november 2017 09:28

Jag reagerade också på detta när jag hörde om hur svenska regeringen skönmålade Sverige i sin ansökan till EU.

 
Ingen bild

Hacke

15 november 2017 09:18

Jag har gett upp när det gäller propagandakolossen public service. Ett tag hade jag förhoppningar att trycket från de växande fria alternativen på nätet skulle göra att man tvingades anpassa sig till utvecklingen och den nya verkligheten.

Det blev precis tvärtom. Man skruvade upp vänsterpropagandan ett snäpp till och idag är det närmast omöjligt att hitta ett enda program som inte är marinerat i vänster-/feministpropaganda.
Det skulle vara intressant att se de verkliga siffrorna för deras lyssnar/tittarsiffror. Jag känner inga ungdomar eller unga vuxna som har vare sig tv eller radio idag. Och jag skulle inte tro att SR eller SVT ens finns bland alternativen när de surfar runt på i sina i-phones och laptops.

Och trots att jag själv tillhör den generation när public service och msm var enda utbudet är jag numera ytterst restriktiv vid kontakt med denna falskhet och förljugenhet den har utvecklats till. Man blir smått mörkrädd när man tänker på den monopolställning msm haft genom alla år med tanke på att eländet startade så tidigt som under sent 60-tal. Och sedan dess har det bara gått utför.

Nätet med de fria rösterna och mångfald på riktigt är en välsignelse. Frågan är hur länge denna oas för oliktänkande får finnas i demokraturen Sverige. Det går snart inte en dag utan tecken på hur makteliten är där med sina smutsiga fingrar på tumskruvarna.

Thoralf Alfsson

15 november 2017 09:32

Kan bara instämma i din sammanfattning.

Enda sättet för public service att leva upp till sändningstillstånden är att tillsätta en ny ledning och sedan sparka alla anställda och sedan börja återanställa och nyanställa medarbetare med helt nya förutsättningar och riktlinjer.

Anställda som försöker köra en egen agenda och som inte följer sändningstillståndets inriktning skall sägas upp!

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 10:10

Instämmer Thoralf.

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 10:17

Hittade denna kommentaren Ett nytt ord har bildats.
Av Sixten Esausson
Om inte Arnstad ser upp kanske det i folkmun snart bildas ett nytt "-ism"-ord.
Arnstadism - Att vända och vrida på ord och begrepp intill oigenkännlighet. I syfte att söka lura mindre begåvade för att få in dem i den egna politiska fållan.

 
Ingen bild

Gustaf

15 november 2017 10:26

Blir inte klok på det svenska tillståndet förr och nu.
Boken #Det svenska folklynnet# av Gustav Sundbärg 1911.
Sök på nätet om intresse föreligger.

 
Ingen bild

?Sanningen

15 november 2017 10:29

"Anställda som försöker köra en egen agenda och som inte följer sändningstillståndets inriktning skall sägas upp!"

Där är orsaken till att de bekämpar SD med näbbar och klor. De vet att dyngan kommer att stängas ner. Därför hoppas jag att folket inte går på den falska propaganda som M just nu sprider ut.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 november 2017 11:33

@Erik Rosenlund. Tro inte att alla lantbrukare röstar på Centern. Möjligen i kommunalvalet där personen är viktigare än politiken.

 
Ingen bild

Fredde

15 november 2017 11:44

Tyvärr kommer aldrig sju-klövern gå med på att rensa ut den statliga propaganda-apparaten.

Man kan ju med bonnförnuft se att då de inte uppfyller vare sig reglerna för sändningstillståndet, eller sina egna uppsatta regler om opartiskhet och neutral hållning politiskt, så är det dags för stora kvasten.

Men, då ambitionen från sju-klövern är att systematiskt för svenska folket bakom ljuset, kommer de aldrig utföra nån rensning.

Tyvärr.

Därför är det desto viktigare för oss att upplysa "Svensson" om vad som pågår i Sverige idag.

 
Ingen bild

Viveka

15 november 2017 12:09

En känd filosof/vetenskapsman har myntat följande tes;
Den går i stort ut på att Plötslig fattigdom eller plötslig rikedom kan inte hanteras av människan utan hon riskerar att bli allvarligt sjuk, kanske t o m dödligt sjuk, eller att inte vilja leva längre. Dvs människan känner inte igen sig (hon känner sig förfrämligad, dvs alienerad på ett akademiskt språk). Hon kan inte orientera sig i sin nya verklighet. Detta menar jag kan appliceras på det mer eller mindre plötsligt införda mångkulturella samhället, dvs en total förändring av samhället på relativt kort tid. När hon sedan får verkligheten beskriven på ett helt annorlunda sätt av media och ledande personer/politiker än vad hon upplever själv kan det förvärra saken och hon börjar kanske tvivla på sig själv. Hon känner sig ännu mer förfrämligad. Jag tror att många människor känner en inneboende sorg idag. Tag ditt exempel t ex Thoralf. En trappuppgång befolkad av människor med ett helt annat sätt att leva och vara som pensionären som bott där sedan länge inte kan orientera sig i. Det är politikernas och de räddhågsna journalisternas ansvar att detta fått ske. Det är en sorglig utveckling.

 
Ingen bild

Maja Dacke

15 november 2017 13:10

Själv valde jag bort TV för så där 10-15 år sedan. Nyligen pratade jag med en TV-insatt man som förklarade varför svensk TV långkör serier om Andra världskriget och Hitler - om och om igen. Om han var välinformerad om tittarsiffror eller indoktrinerad vet jag inte. Men han påstod att de här serierna har väldigt många tittare. !!!

Eftersom jag aldrig sett något avsnitt av serierna funderar jag över en sak: Påstår serien att Hitler dog i den där bunkern? När det nu är bevisat att han överlevde och bodde till sin död i Sydamerika ... ...

Thoralf Alfsson

15 november 2017 13:43

Vad är det för bevis? Det skulle ju vara en världsnyhet!

 
Ingen bild

Kalle

15 november 2017 13:20

Det läge som Thoralf tar upp har pågått i sverige i 30-40 år.
När Södertäljeborna påpekade detta för många år sedan så var det ingen som trodde på dem. Övriga sverige tog det som ett dåligt skämt. Redan på den tiden fick folk sparken från sina jobb om de kritiserade invandringen.
Sverige förstördes av sjuklöverna. Sossarna och Reinfeldt regeringarna har haft som enda mål att ta in flera invandrare i sverige med olika lögner och slå blådunster i folks ögon.
Ny Demokrati kunde inget göra åt situationen. SD verkar inte heller kunna göra något åt rådande situation. En sak är många överns om i sverige och det är att stoppa invandringen på ett eller annat sätt men det går inte hem hos den styrande eliten.

 
Ingen bild

Hulken

15 november 2017 13:28

Hoppas pampen Johan Persson inser hur hatad han är och inte ställer upp nästa val, men det är nog för mycket begärt för den "personlighetstypen".

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 13:58

Offentlig statistik passar bara när egna budskap gynnas
https://samtiden.nu/2017/11/offentlig-statistik-passar-bara-nar-egna-budskap-gynnas/

 
Ingen bild

SM811

15 november 2017 14:02

Rekordnivå för brott mot privatpersoner i Sverige!
Brås undersökning ger inga svar på vad brottsökningen beror på, ty "till det krävs mer forskning".
Vilket är BRÅs politiskt korrektska för att "vi vill inte bekräfta era misstankar, för det kan skada regeringen, invandringspolitiken, integrationspolitiken och BRÅ".
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/11/vi-och-vara-familjer-ligger-jakligt.html

 
Ingen bild

Uppströms

15 november 2017 14:03

OT.
På tal om SD:s landsdagar. Hur många av representanterna känner egentligen till att pensionsskattesänkningen som föreslagits bara gynnar pensionärer med bra pension, eftersom de inte behöver bostadstillägget?

https://www.pensionarsomjobbar.se

 
Ingen bild

Lena1

15 november 2017 14:11

Sorgligt är bara förnamnet på denna utveckling.

Nu löper fler bloggar risken att stängas ner. Igår röstade EU igenom en ny lag so myndigheter tätt att stänga ner webbplatser som de anser misshagliga. Myndigheter får långtgående befogenheter och de som drabbas kan inte få sin sak juridiskt prövat.
Låter inte det här som ren o skär diktatur?? Det är resultatet av Agenda 2030, då alla människor ska vara helt ägda av globalisterna.

 
Ingen bild

Lena1

15 november 2017 14:14

Oj glömde länken till förra inlägger:

https://samnytt.se/ny-eu-lag-ger-myndigheter-ratt-att-stanga-ner-webbplatser-kallas-konsumentskydd/

 
Ingen bild

Conny@sharklasers.com

15 november 2017 14:16

Det tar emot att öppna fotoalbumen hemma och se bilder från 1900-talets Sverige. Smärtsamt att se förändringen mot det sämre.

 
Ingen bild

Gustaf

15 november 2017 14:23

#Det svenska Folklynnet#. sök på LF Logik.se eller Samtiden.
Ger en överblick.

 
Ingen bild

Karl

15 november 2017 14:30

En liten fråga om annat!
Hur skriver jag ut svar på foldern/artikeln eller hur får jag tag i ett ex

Thoralf Alfsson

15 november 2017 17:04

Markera hela blogginlägget med svaren och använd sedan kommande Ctrl+C och Ctrl+V för att kopiera och klistra in svaren i ett word-dokument eller liknande.

Men jag kan även lägga upp en pdf-file med alla frågor och svar.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 november 2017 14:54

Till Henrik Schyffert.

http://tinyurl.com/jccgfdk
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/

Tror ni att pajasen vågar?

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

15 november 2017 16:04

Viveka
En bra kommentar om att människor inte längre känner igen sig i sitt land och blir förvirrade av medias rapportering. Tilliten och tryggheten har raserats.

 
Ingen bild

Lena

15 november 2017 16:24

Den svenska regeringen är ett kapitel för sig som inte verkar dra sig för något.

https://petterssonsblogg.se/2017/11/15/regeringen-blaljuger-for-eu/

 
Ingen bild

Riffi

15 november 2017 16:49

Ja gamla och skolungdomar har det inte så roligt och värre blir det. De kan ofta inte komma undan

 
Ingen bild

Cosmik Debris

15 november 2017 17:21

Postade visst fel länk.

http://tinyurl.com/yaahxa5j
https://www.facebook.com/joakim.lamotte/videos/1551644458263473/

 
Ingen bild

Karl

15 november 2017 17:44

Tack, vill du vara vänlig att lägga upp en pdf-file med frågor och svar.

Thoralf Alfsson

15 november 2017 21:39

Det kommer imorgon.

 
Ingen bild

Antabus

15 november 2017 18:15

@ Uppströms
Varje höjning av pensionen eller sänkning
av skatten resulterar i en sänkning av bostadstillägget.
På så vis får dom fattigaste pensionärerna aldrig
någon förbättring.

Det kallas solidaritet enligt den äckliga sossen.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

15 november 2017 18:29

Många i Sverige lider, i vardagen, varje dag, årets
alla dagar. Detta p g a vad som har skett med deras
land och som med politikernas hjälp blivit våldtaget.

Våldtaget av människor som är oss totalt främmande
och som raserat sina egna hemländer. Primaterna
ska tillbaka från var dom kom.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

15 november 2017 18:36

SR i kväll, just nu. Allt om "Lomumba"
HBTQ, så konstigt och vidrigt som möjligt!

Snabbt på med hörlurarna. Wagner i lurarna,
och en brun vätska.

Här gäller det att överleva!

 
Ingen bild

Observer

15 november 2017 18:41

Klart att det fanns en bakväg ut ur bunkern! Så korkad är ingen som bygger en sådan att förbise. I en tv-dokumentär beskrev en kvinna som var med att bära ut Hitlers lik med filt på att fötterna som stack ut hade stoppade (Lagade) strumpor och det menade hon skulle Hitler ALDRIG ha haft!!
Sedan blev det ubåt till Sydamerika enl uppg.

 
Ingen bild

Observer

15 november 2017 19:00

Massmedia har lika mycket makt o är lika effektiv som mängden reklamblad du får i brevlådan år efter år.

 
Ingen bild

Observer

15 november 2017 19:05

För att återgå till ämnet; Thoralf! -Bra! Det om din tanke med public service.
När vi nu v e t hur oerhört stor makt media har bör den handskas därefter. D.v.s förses med regelverk som faktiskt följs!
-Lite som regelverken runt sprit eller sprängmedel.
Som det är nu är det fritt fram och det ser vi tydligt inte fungerar. De förstör demokratins grundvalar.
Det måste bli nån j...ävla ordning, kort & gott.

 
Ingen bild

bow

15 november 2017 19:24

Kan du tala långsammare hör man ofta idag tänk dom äldre måste vara som frågentäcken.

 
Ingen bild

Observer

15 november 2017 19:36

@Lena1 -Givetvis! Hela poängen med Twitterorkanerna o värdegrundsinförandena Ä R att stänga ned våra siter inför valet ....Så att kommunisterna skall "få" vinna!

Värdegrund går före lag! För Gud nåde den som opponerar sig = Twitterstorm och avskedad!

 
Ingen bild

Lotta_1

15 november 2017 20:16

Det är så utanförskapsområden skapas. När invandrarna flyttar in, flyttar svenskarna ut. Vad beror det på att det i en trappuppgång kan bo endast svenskar som bara efter en relativt kort period har bytts ut mot endast boende med utländsk härkomst?

 
Ingen bild

Calle

15 november 2017 21:12

Av dessa kommentarer stärks jag i min uppfattning att SR / SVT dvs. public-service skall avskaffas, vilket jag tycker även SD ska verka för på riksnivå. Public-service har aldrig, och kommer aldrig att behandla SD opartiskt.

 
Ingen bild

Egon

15 november 2017 21:41

EBT säger i Aktuellt ikväll att hon är villig att ta makten med stöd från SD, men hon tror inte att Jimmie Åkesson kommer kräva något inflytande. Det säger väl allt om Livets Ord-Ebba!

 
Ingen bild

Stefan A

15 november 2017 21:42

Börjar amnestin närma sig nu, viker sossarna ned sig pådrivna av asylaktivisterna på SVT som ogenerat driver enskilda fall vilken man inte gjorde förr....

 
Ingen bild

Rikki

15 november 2017 23:51

Nu har knäppgökarna gått för långt! De vill ändra den svenska flaggan till halvmånen och stjärnan. https://www.infowars.com/sweden-under-pressure-to-adopt-islamic-national-flag/

 
Ingen bild

Lars

16 november 2017 10:05

Thoralf, googlade på namnen och det är bostadsrätter. Är det möjligtvis nybro kommun som köpt dessa bostadsrätter åt dom?

 
Ingen bild

Rasse

16 november 2017 22:12

Vad tillskriver du dessa människor för egenskaper utan att veta någonting om dem? Äckligt och osmakligt Thoralf!!!

Thoralf Alfsson

16 november 2017 22:47

Badarn och Rasse är samma person ;-)

Badarn skrev "Håller med i mycket angående detta fall"

Rasse skriver något helt annat. Vilket självmål.

Jag tillskriver dem inte några egenskaper! Jag citerar bara från domen vid Kalmar tingsrätt. Sedan anser jag att jag får ha en egen uppfattning om vilken straffskala som borde gälla!

Kan man kalla någon som begått fyra rån och två rånförsök för något annat än ett rötägg?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se