thoralf

Direktlänk till inlägg 10 november 2017

MYCKET MEDIA IDAG

Av Thoralf Alfsson - 10 november 2017 23:19

Barometern fortsätter idag skriva om anställningen av Papi. Tidningen har sökt ordförande för kommunal Marie Simonsson för en kommentar.


”Barometern har i två dagar sökt Marie Simonsson, ordförande i Kommunal, och Maj-Lis Lindberg, ordförande för Vision, utan framgång.”

 

Det är så fruktansvärt fegt att hålla sig undan och inte svara på några frågor.


En sak som inte framgår är att ordförande för Kommunal Marie Simonsson dessutom sitter i Kalmar kommunfullmäktige för Socialdemokraterna. Här kan man verkligen säga att hon sitter på dubbla stolar. Jag förstår att hon vägrar svara i sin mobiltelefon och håller sig undan från media.Östra Småland skriver idag om hyresnivåerna för andra föreningar som vill spela matcher på Guldfågeln arena. Vår protokollsanteckning från kommunfullmäktige har satt sina spår i artikeln. Den känns riktigt bra. En bra artikel skriven av Ulf Carlsson.


 


Barometern skriver också ikväll om hur vårt distrikt har beslutat om vårt förslag till riksdagslistan. Jag tänker inte kommentera det närmare. Läs artikeln i Barometern.


 


"Thoralf Alfsson har inte gjort någon hemlighet av att han vill tillbaka till riksdagen. Men efter att SD i Kalmar län har nominerat sin riksdagslista hamnar han först på femte plats. I dag har SD två mandat i riksdagen.

 

Tills i år har man ändrat sig och kommer att ha en lista för varje valkrets som övriga partier har. Men alla listor kommer förmodligen toppas av partiledare Jimmie Åkesson. Nummer två kommer den kandidaten som är nummer ett i just den valkretsen och sedan kommer listan fyllas på med namn från den centrala listan."

 
 
Ingen bild

OT

10 november 2017 23:37

Kamrater! Är ni HBTQ-certifieradde ännu?

WTF! - ”Stadsdel i Skövde övergår till samhällsinformation på arabiska”: https://samnytt.se/stadsdel-i-skovde-overgar-till-samhallsinformation-pa-arabiska/

Låtom oss nu utfalla i tirad av okvädningsord! Ni lovade oss att inget skulle förändras (det var bara demoner inom oss). Våra pensioner behövde räddas! Och vi gick all in för att rädda våra pensioner! Nu snackas det om 69-år för pension!

Ni som en gång trodde på det (inkl. mig) är dumma!

Ni som fortfarande tror på det är ännu dummare!

Hur skall vi då lösa detta? Mer pensionsräddare eller rädda pensionen? Vi skattebetalare nöjer oss med en korv med bröd; fråga vilken politiker som helst.

”Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Sveriges hjärta bor.

Reinfeldt har öppnat Pärleporten
så att jag kan komma in.
Genom skattepengar har han frälst mig
och bevarat mig som sin” - ”Han Har Öppnat Pärleporten - Larz Kristuz”: https://www.youtube.com/watch?v=UeIi_zaffj8

 
Ingen bild

O.N.

10 november 2017 23:57

Thoralf, du borde stå överst på riksdagslistan för Kalmar län!

 
Ingen bild

Pim

11 november 2017 00:03

Jag har röstat SD i alla val sen 2009 och tycker det är ofattbart att seriösa trotjänare som Thoralf inte ges centrala uppdrag av partiledningen. De stora ödesfrågorna liksom SD:s profilfrågor avgörs ju främst i riksdagen och inte kommunalt.

 
Ingen bild

Bertil Johansson

11 november 2017 00:16

Marie Simonsson på Kommunal har aldrig någonsin svarat på e-post, inte ens till fackmedlemmar. Dubbla stolar, exakt. Äckligt är vad det är. Inavel i hela jävla kommunen, men Johan Persson har nog inget emot det hela. Marie är ju sosse...

 
Ingen bild

World Traveller

11 november 2017 00:22

Femte plats? Och vad har de andra fyra gjort for Sverige och SD som inte Thoralf har gjort? Det tycker jag SD Kalmar ar skyldiga att svara pa.

Thoralf Alfsson

11 november 2017 00:38

SD Kalmar län!

 
Ingen bild

Pappa

11 november 2017 00:35

Maj-Lis Lindberg på Vision är mycket snabb med att gå ut i media och gola "trakasserier" och "dålig arbetsmiljö" när allmänheten begär ut offentliga dokument från hennes medarbetare/medlemmar, handlingar som dom inte gärna vill lämna ut såklart. I övrigt är hon nog gärna tyst. Kommunal med Marie Simonsson i spetsen är bland det mest ljusskygga jag upplevt, noll transparens, öppenhet och uselt bemötande, om ens något alls. Det sägs att Kommunal använder medlemmarnas pengar till fester och mingel. Inte särskilt förvånad faktiskt. Att Dessa två kvinnor är i symbios med Johan Persson och praktikanten Anders Blank är väl inte föga förvånande dessutom. Burr!!!

 
Ingen bild

Pensionären

11 november 2017 00:55

Ni ska inte glömma CICILIA FRID, hon har en styrande hand i det hela glöm ej detta.

 
Ingen bild

Anna

11 november 2017 01:03

Har jobbat i Kalmar kommun och varit medlem i Kommunal. Vad fick jag för pengarna? Inte mycket för att citera Leif Östling. Hann skaffa mig en mycket negativ bild av Marie Simonsson och hela organisationen, innan jag lämnade facket. Ingen hjälpsamhet överhuvudtaget över juridiska frågor, tvister med arbetsgivare eller chefer (man förstår varför), aldrig någon som svarade i telefon eller ringde tillbaka, riktigt otrevliga människor etc. Allt upplevdes bara som en mycket "skyddad verksamhet". Nej tack till kommunal! Karriärpolitiker och pampfasoner i ett nötskal.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 november 2017 01:12

Ja, det är mycket media idag :-)

#metoo - Så går vi vidare - röster, redskap och råd

Redaktör: Alexandra Pascalidou (var ska sleven vara...?)

https://www.adlibris.com/se/bok/me-too---sa-gar-vi-vidare---roster-redskap-och-rad-9789188529848?display=PB-3c659e90-d19e-473a-9ae7-8fc1645fa1c7

Redan en bok klar till försäljning?

Allt verkar vara planerat in i minsta detalj. Bra, då hoppas vi att Oisín Cantwell, Soran Ismail, Fredrik Virtanen, Ehsan Fadakar, Özz Nujen och Barnkanalens egen lilla inkvorterade sadist Behrang Miri förekommer flitigt i boken som de kvinnohatare de tydligen är. Det duger självklart inte med sida upp och sida ner med Kronér och Timell

Manuela Fredriksson om Behrang Miri på Facebook:

”Jag jobbade som koordinator åt Behrang Miri under ett halvår och aldrig i mitt yrkesverksamma liv mått så dåligt som under den tiden. Behrang är manipulativ, hänsynslös, paranoid och en mästare på att bryta ner de kvinnor i sin närhet till tusen bitar samtidigt som han njuter av det.”

http://tinyurl.com/yamwavas
https://www.facebook.com/escobarbie/posts/10155505948432696

 
Ingen bild

Gär det inte att kryssa in Thoralf till riksdagen?

11 november 2017 01:49

Då gör vi det i så fall!
Mvh

 
Ingen bild

Vem är Papi?

11 november 2017 01:51

Mvh

 
Ingen bild

En småländska

11 november 2017 02:04

Finns bara en benämning på detta, sossemaffia! Många trådar och kopplingar, hur skulle de annars lyckas. Stora problem på samhällsbyggnadskontoret dock, många som lämnat, inte så kul när politikerna vill ha sista ordet om allt. Strimfors blott en staffagefigur, sämsta stadsarkitekten ever....noll känsla för Kalmar.

 
Ingen bild

Observer

11 november 2017 02:16

TIPS TILL SD Kalmar län!
Thoralf skall med i riksdagen -Om inte är ni fruktansvärt dumma och inte längre värda vårat stöd. Vi är fler än ni anar!!

 
esteige@gmail.com

esteige@gmail.com

11 november 2017 02:59

Signaturen OT började med WTF samma tänker jag, när jag ser Barometerns rubrik: Alfsson långt från riksdagen: "Inte vad jag hoppats på". Då resten är bakom betalvägg saknar jag Thoralfs kommentar.
- Men, WTF, finns det någon som är mer kvalificerad, mer lämpad och arbetat mer för vad SD står för än THORALF. Kan jag ana ett maktspel inom SD Kalmar för den eftertraktade lönen och titeln? SD har nu fyra politiska vildar i riksdagen. Efter den senaste, en k.t pavel, tål inte partiet mycket mer trots partiledarens och Thoralfs eminenta arbete.
Vore jag registrerad i din valkrets skulle jag stå vid din sida. Nu vill jag påminna er, som sympatiserar med Thoralf, att ni kan både stryka och personrösta. Hur det fungerar om jag personröstar utanför Kalmar Län, dvs skriver Thoralfs namn på riksdagslistan t.o.m före Jimmies, kanske någon vill upplysa om. Röstkuppade gjorde några i Borlänge 2014 med oönskat resultat.
- Men jag vill se Thoralf i Riksdagen. #VäljThoralf

http://Sven-Erik

 
Ingen bild

Cosmik Denris

11 november 2017 03:02

Felanlända flyktingar och analfabeter från Afrika och Mellanöstern ska tydligen få subventionerade arbeten enligt SVT. Detta kommer självklart att bli ett gigantiskt fiasko som allt annat fåntrattarna hittat på hittills. Kommer moskéer (extrempolitiska samlingslokaler) nu äntligen att kunna anställa böneutropare på heltid? Till allas glädje?

Bruttolön 19 500:-

8000:- Betalar arbetsgivaren (sannolikt städbolag, pizzerior, assistansbolag och andra suspekta invandrarföretag)

11 500:- betalar skattebetalarna

Vem som ska betala arbetsgivaravgiften som uppgår till ca: 6300:- berättar inte SVT?

Bäddat för fiasko, missbruk och bedrägerier. Igen!

 
Ingen bild

Observer

11 november 2017 03:17

Det är när man ser sådant här som man inser att utlandsflytt snart är tvunget:

"Kommuninvånarna fick betala 110.000 kr för Sorans värdegrundsföreläsning"

https://samnytt.se/kommuninvanarna-fick-betala-110-000-kr-for-sorans-vardegrundsforelasning/

...Var är Sverker Olofsson?!!
Det är ju OCKER. Inget annat!
Ovarsamhet med skattemedel till DUMHETER.
Det borde föranleda åtal!
Vad har han för utbildning att kunna ta sådant arvode? -Är han den ende kärnfysikern i sitt slag i Europa? -NEJ.

ÅTALA

 
Ingen bild

Tony

11 november 2017 09:42

Det talas mycket om att kvinnor vill ha mer makt, men
dom som fått mer makt visar på samma saks pamp fasoner
som någonsin sina manliga kolleger? Skulle det inte bli
mjukare med mer kvinnor vid köttgrytorna? Bara snack!

 
Ingen bild

C Andersson

11 november 2017 09:44

Jag har skrivit det tidigare och jag skriver det igen. SD får inte min röst vid val.

 
Ingen bild

Nisse

11 november 2017 09:44

Bedrövligt att du Thoralf är på femte plats på listan.
Vem/vilka är det som sätter den listan ?
Fråga: Är det ok att skriva dit ditt namn högre upp på listan och räknas det då ?
Om det räknas, så uppmanar jag er som är inne på denna blogg att göra det.

Thoralf Alfsson

11 november 2017 10:13

Om du kryssar mig i rutan för kryss på valsedeln kommer jag först på listan ;-)

 
Ingen bild

Lasse P

11 november 2017 09:47

Thor Alf i Stockholm självklart, men hinner han med bloggen ?
Den får inte bli lidande.
Vad ska vi titta på då ?

 
Ingen bild

SM811

11 november 2017 10:00

Thoralf på första plats.
Vilka andra namn finns med?
SD 2018

 
Ingen bild

C Andersson

11 november 2017 10:02

Mer från media. Från Allehandas nöjessidor:

Identitetsböcker vidgar svenskheten
http://www.allehanda.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten

 
Ingen bild

SM811

11 november 2017 10:14

OT: Ännu en invandrare som inte fattat att här är det svenska regler som gäller.
Sexattackerade svenska skolflickor – klagar: "Alltså i Somalia kan jag göra så här utan att det blir problem"

Utspelet hos Örebropolisen: "Bara i Sverige har kvinnor något emot detta!" Blev så arg att han slog sönder ett kök – men slipper utvisning.
http://www.friatider.se/sexattackerade-svenska-skolflickor-klagar-allts-i-somalia-kan-jag-g-ra-s-h-r-utan-att-det-blir 
Ingen bild

SM811

11 november 2017 10:53

OT:Nu är det bevisat. Socialdemokraterna och är inte riktigt kloka?
Socialdemokraterna ändrar strategi mot SD
Socialdemokraterna byter taktik inför valet för att försöka locka tillbaka väljare från Sverigedemokraterna. Och facken ska vara behjälpliga.

Man ska sluta kalla väljare för rasister, är planen.
Socialdemokraterna ska prata mindre om rasister och mer om att SD är ”näringslivets knähund”.

Läs artikel och man får sig ett gott skratt. Sossarna i ett nötskal.
https://samtiden.nu/2017/11/socialdemokraterna-andrar-strategi-mot-sd/

 
Ingen bild

Christer

11 november 2017 11:00

Ingen representant för SD är mer lämplig för en Riksdagsplats än du Thoralf. Föreslår ett utrop här på bloggen genast.
"Glöm inte att kryssa Thoralf i valet 2018!"

 
Ingen bild

Tobbe S

11 november 2017 11:01

Kryssa Thoralf!

 
Ingen bild

Pim

11 november 2017 11:06

Ser gärna en personvalskampanj från Thoralfs sida med egen kampanjslogan där nummer på valsedeln tydligt framkommer. Självklart redo trycka på en donationsknapp för att vara med och bidra till att även köra individuell valrörelse.

Tror även svensken behöver pedagogisk förklaring vad som krävs för att bli inkryssad.

Thoralf Alfsson

11 november 2017 11:24

Bloggen är en bra plattform för en kampanj för SD och mig själv!

 
Ingen bild

World Traveller

11 november 2017 11:06

Nu har jag mailat SD Kalmar Lan och bett dem forklara pa vilka grunder de andra fyra hamnade fore Thoralf pa riksdagslistan. Meddelar svaret eller brist pa svar haer senare.
P.S Paminn mig garna ifall jag glommer.

 
Ingen bild

My

11 november 2017 11:07

Men Marie Simonsson har ju gått ut i tidningen och kommenterar papis anställning?! http://www.ostrasmaland.se/kalmar/kommunals-ordforande-dalig-personalpolitik/

Thoralf Alfsson

11 november 2017 11:25

Det var innan det blev känt hur det gått till!

 
Ingen bild

Niklas R

11 november 2017 11:34

Fördelen med att du står med på listan är att väljarna enklare kan kryssa för ditt namn och få in dig på den Riksdagsplats du förtjänar.

 
Ingen bild

C Andersson

11 november 2017 11:39

SVENSKHETSEN:

http://www.allehanda.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.arbetarbladet.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.avestatidning.com/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.barometern.se/tt-feature/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.bblat.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.blt.se/tt-feature/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.corren.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-om4821696.aspx
http://www.dalademokraten.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.eposten.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-unt4764041.aspx
http://www.fagersta-posten.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.folkbladet.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-om4821696.aspx
http://www.gd.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
https://www.hd.se/2017-09-21/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.helagotland.se/kulturnoje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-14903041.aspx
http://www.helahalsingland.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
https://www.kkuriren.se/nyheter-fran-tt/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.kuriren.nu/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-nm4648703.aspx
http://www.kristianstadsbladet.se/tt-feature/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.lt.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
https://www.metro.se/artikel/identitetsb%c3%b6cker-vidgar-svenskheten-xt
http://www.mvt.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-om4821696.aspx
http://www.norrteljetidning.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.nt.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-om4821696.aspx
http://www.nynashamnsposten.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.ostrasmaland.se/tt-feature/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.pt.se/noje-kultur/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-10637382.aspx
http://www.salaallehanda.com/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
https://www.sn.se/nyheter-fran-tt/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
http://www.st.nu/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
https://www.svd.se/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.sydostran.se/tt-feature/identitetsbocker-vidgar-svenskheten/
https://www.sydsvenskan.se/2017-09-21/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.tidningenharjedalen.se/noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten
http://www.unt.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-4764041.aspx
http://www.vlt.se/kultur/bocker/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-1
http://www.vt.se/kultur-noje/identitetsbocker-vidgar-svenskheten-om4821696.aspx

EN SKAM FÖR SVERIGE!

 
Ingen bild

Systemfel

11 november 2017 11:54

Jag missunnar inte Thoralf en riksdagsplats men i min värld så skulle han göra en otrolig nytta som kommunalråd i Kalmar.

 
Ingen bild

Hacke

11 november 2017 12:06

Kryssa Thoralf, en självklarhet. Skulle vara intressant att veta hur många personröster som krävs.
Har svårt att tänka mig att någon annan i valkretsen ens kommer i närheten av Thoralfs kapacitet och popularitet i den Sverigevänliga folkrörelsen.

För övrigt hoppas jag att sossepampamparna inom såväl partiet som facket går mot ett lika svidande nederlag i Sverige som på så många håll i övriga Europa.

 
Ingen bild

LaJoh

11 november 2017 12:47

Som utomstående betraktare och väljare ifrågasätts, om inte Thoralfs placering på listan är direktiv från SD centralt då man känner sig nödsakad, att placera honom efter
petningen i förra valet. Thoralf är en av landets främsta SD politiker och skall till riksdagen.
Hur många kryss krävs för hans inval med utgångspunkt från rösterna i valkretsen ?
Om Thoralfs blogg inrättar en valfond för hans återval kan vi bloggare från hela Sverige visa
vårt stöd med bidrag. Kryssa Thoralf !

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 november 2017 13:02

Kryss på Thoralf !

 
Ingen bild

Ingvar

11 november 2017 13:36

Bland det vidrigaste man läst, men varken kommunen eller kommunals agerande förvånar mig det minsta. Med så många okunniga och obildade tjänstemän och politiker kan det inte bli annat. Se bara på kommundirektör Annette Andersson som inte ens är juridiskt skolad.

 
Ingen bild

Charlotte

11 november 2017 14:32

Det är bara att kryssa Thoralf då! För flest kryss på listan vinner riksdagsplatsen. Så kryssa Thoralf!

 
Ingen bild

Otroligt!

11 november 2017 14:42

Är denna särbehandling av medborgare Johan Perssons och Bertil Dahls valfläsk? JO kanske borde titta på detta? Enligt kommunallagen ska alla medborgare behandlas lika.

I övrigt ger jag inte mycket för Annette Andersson och Marie Simonsson. Facken har alltid suttit i knät på arbetsgivarna och kommunerna, särskilt Kommunal.

 
Ingen bild

Ronald

11 november 2017 15:12

Ett ord: vedervärdig särbehandling! Men Kalmarborna vill ju ha det på detta sätt och fortsätter rösta på diktatorerna Johan Persson och Bertil Dahl. Thoralf till ordförande-posten tack, och till dig Johan Persson (vi vet att du läser här): kliv ner från dina höga hästar och sluta med dina maktmetoder! Kom ner på jorden. Du bor i Kalmar, inte i New York!

Kalmar kommun sjunker bara djupare och djupare ner i myllan. Sällan skådat värre korrupta och vidriga dagisplats för vuxna! Ni kör sonika över invånare utan en suck. Narcissister hela högen? Är det någon som ens har gymnasieutbildning i pamperiet? Ni kan ju för fan ingenting. Inte mycket som går rätt till. Vilken planet lever ni på? Apornas??? Det finns en värld utanför Kalmar, tro mig...

 
Ingen bild

Viveka

11 november 2017 15:13

Thoralf måste in i riksdagen så är det bara. Kunnig, sliter för partiet och obrottsligt lojal mot partiledningen. Längtar efter att få se honom i debatterna där! KRYSSA och uppmana andra att kryssa!

 
Ingen bild

Boris

11 november 2017 15:50

Som väljare borde jag känna till hur det fungerar men det vet jag inte. Kan man skriva ditt namn på valsedeln Thoralf även om man inte tillhör Kalmar Län?

Thoralf Alfsson

11 november 2017 16:51

Det troliga svaret är nej. Men om jag kommer med bland de 60 personer som kommer finnas på alla valsedlar är det inget problem.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 november 2017 16:20

Jag kommer att kryssa Thoralf. Bestämde mig för länge sedan.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 november 2017 16:50

Oisin Cantwell och värdegrunden.

Att det bor en liten sadist i Oisin Cantwell kommer inte som en överraskning.

Obehaglig människa!

"Cantwell ska bland annat oprovocerat ha frågat en kvinnlig redaktör om hon inte är en sån som ”åker till Afrika och knullar negrer”."

"Han var vidrig mot mig när jag var ny vikarie och han fortsatte vara det i flera år. Han sa saker som ”när ska vi knulla då” och ”du ser jävligt kåt ut i dag”. Alla visste det, många tycker det var jobbigt, men det var något som alla accepterade. ”Sån är han, han håller på sådär”, säger en kvinna som nyligen slutade jobba på Aftonbladet om Cantwell."

Aftonbladet kan köra upp sin "värdegrund" och "allas lika värde" så långt upp i röven det bara går.

Thoralf Alfsson

11 november 2017 16:52

Det var väl Jan Helins värdegrund som gällde då!

 
Ingen bild

C Andersson

11 november 2017 16:53

Expressen påstår NMRs senaste demonstration var olaglig. Inga demonstrationer är olagliga! De är en grundlagsskyddad rättighet att få demonstrera. Om vi ska ändra grundlagen så att vissa människor ska förbjudas då är vi illa ute. Det är Expressen som står för nazismen. Inte de som demonstrerar.

Det börjar bli rejält otäckt. Och SD säger varken bu eller bä!

 
Ingen bild

Cosmik Denris

11 november 2017 17:00

@Thoralf Alfsson Lördag 11 nov 16:52

Exakt! Nu praktiseras den värdegrunden på SVT. Jan Helin kom billigt undan.

Lägg ner SVT!

 
Ingen bild

C Andersson

11 november 2017 17:06

https://www.aftonbladet.se/svenskahjaltar/a/4npwE/barnen-skrek-bog--linn-satte-ner-foten

Bloggaren och småbarnsmamman Linn Molle satte ner foten när hon hörde att barnen skrek ”bög” på fritids.
– I tidig ålder ska man veta att man ska inte säga “har du en pojkvän” utan “har du en partner”, säger hon.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 november 2017 17:12

Länk: Oisin Cantwell och värdegrunden

http://tinyurl.com/y99eepn9
https://www.arbetaren.se/2017/11/08/asikter-visas-bara-genom-handlingar/

 
Ingen bild

Tony

11 november 2017 17:22

C.Andersson:

>Och vem får din röst då, eller rättare sagt vad finns det
för alternativ i Svensk politik? Alla dom andra sju är dom
som är ansvariga för hur Sverige har blivit, eller hur??

 
Ingen bild

Lena

11 november 2017 17:27

Kryssa Thoralf!

Rötägg bland företrädare för 7_Klövern finns över hela landet. Vänstern ska vi bara inte prata om.

 
Ingen bild

Boris

11 november 2017 20:40

Ni som bor i Kalmar måste kampanja för Thoralf så att han blir inkryssad

 
Ingen bild

Blåsippan

11 november 2017 23:07

Håller på dig C Andersson även om jag hoppas att Thoralf får sin Riksdagsplats för sd trots min röst på NMR.

 
Ingen bild

Nils Gbg

12 november 2017 09:54

Mycket märkligt detta med din placering. Kan någon förklara logiken bakom detta. Men oavsett vilket kommer du att få min personröst.

 
Ingen bild

Erik

12 november 2017 13:00

Samtliga kommentarer på Barometerns Facebook-sida tycker pampen JP gjorde rätt med Papi. Snacka om det sovande folket!

 
Ingen bild

Fredde

13 november 2017 12:45

För mig är det självklart att rösta fram Thoralf till en plats i riksdagen!
En skarp och rättvis förmåga får inte slarvas bort!

Jag tror till och med Johan P vill det, för då kanske han kan fortsätta med sitt pampande, för Thoralf hinner inte bevaka honom uppe från Stockholm...

 
Ingen bild

Elliot

14 november 2017 14:41

Som nämnts tidigare så borde detta anmälas till JO men Kalmarborna är nog för fega att ta en strid mot diktator J.Persson

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 12 dec 20:46


Den senaste veckan har vi bombarderats med domedagsprofetior angående konsekvenserna av klimatförändringarna i samband med FN:s klimattoppmöte COP24 i Katowice.   Public service har mer eller mindre dagligen försett oss med nya skrämmande förutsä...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 11 dec 22:54

Talmannen Andreas Norlén överraskade idag med att han kommer föra fram Stefan Löfven som statsministerkandidat redan imorgon och med en omröstning på fredag. Men vad kommer hända sedan?   Kommer Andreas Norlén våga gå på en ny statsministerkandid...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 21:17

I eftermiddag tittade jag på statsminister Stefan Löfvens presskonferens. Statsministern verkade inte speciellt besviken på att förhandlingarna med Lööf och Björklund misslyckades. Men jag reagerade på en sak i statsministerns inledning av presskonfe...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 10 dec 13:07

    Ledarsidorna skriver idag om Mehmet Kaplan. Man kan väl lugnt säga att Mehmet Kaplan hållit sig under radarn sedan han fick avgå som bostadsminister i Stefan Löfvens regering 2016, efter alla hans resor till Turkiet.   https://ledarsido...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se