thoralf

Direktlänk till inlägg 2 november 2017

KALMAR FÖRTJÄNAR BÄTTRE

Av Thoralf Alfsson - 2 november 2017 17:47

Idag har vår broschyr "Kalmar förtjänar bättre" delats ut till samtliga hushåll i Kalmar kommun. Det blir alltid lite extra "uppståndelse" när SD delar ut till samtliga hushåll och brevlådor. En del blir glada och en del blir arga för att den delas i deras brevlåda trots att de har en dekal med "Ej reklam" eller "Nej tack till reklam".


Nu är vår folder inte reklam utan den definieras som samhällsinformation och får delas av Postnord även till brevlådor märkta med ej reklam.


"Enligt Post- och telestyrelsens bestämmelser skall samhällsinformation delas ut till alla hushåll, även de som har en dekal med "nej tack till reklam" vid sin postlåda."

 

"Samhällsinformation är gruppförsändelser från stat, kommun, politiska partier, kyrkan och ideella föreningar, alternativt gratistidningar med redaktionellt innehåll."

 

Jag tycker att det är bra tajming på detta utskick då det säkert kan bli diskussioner under Allhelgonahelgen hos många familjer ;-)

 

Framsida

 

Mittuppslag

  

Baksida

 

Vi har redan fått nya medlemsansökningar ;-)

 

PS

 

Svaren på frågorna i mitt utdelade infoblad i Färjestaden med omgivningar finns på följande länk.

 

 


 
 
Ingen bild

Antabus

2 november 2017 18:08

Väldigt bra utskick. Tack.
Sparar mitt ex för att senare lägga det
i sossens brevlåda.

 
Ingen bild

igor

2 november 2017 19:53

Jag fick inget utskick idag. Bor inne på Kvarnholmen i Kalmar. Lite selektiv utdelning av Postnord. Kanske kommer den imorgon.

Thoralf Alfsson

2 november 2017 22:02

Skall ha varit med i Svepet tror jag.

 
Ingen bild

Observer

2 november 2017 20:14

Att det ens skall behövas?!! ..Infobladen.
Det borde räcka med att se ETT nyhetsprogram för var o en så borde SD få 99.9% av väljarnas stöd.

 
Ingen bild

J B Doe

2 november 2017 23:00

OT
I dagens avsnitt av Gokväll intervjuade Bepe Starbrink en dam som skrivit en bok om fake news. Som exempel på hur oseriösa politiker vädjqar till känslor, spelade man upp en bit av ett tal av Jimmie Åkesson. Han räknade upp flera saker som går bra i Sverige, t ex ökad export. Sedan tillade han: Men känns det bra? Är det ändå inte något som skaver? Där bröts talet och man konstaterade att det var "ett trick" som Jimmie använde.
Hade man angett vad det kunde vara som "skavde" så hade hela resonemanget fallit.
Tusentals våldtäkter, tusen uppbrända ilar om året, dagliga skjutningar och skolor wsom brinner, är inte det anledning att känna att något "skaver"?
Valrörelsen har tydligen redan börjat.

Thoralf Alfsson

2 november 2017 23:29

Jag råkade ha TV:n på och såg samma sak.

Indoktrinerings TV när den är som sämst.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

3 november 2017 00:26

Foldern kom i hinken som Gubben och Gumman satt upp på en betongpelare under viadukten där Ölandsleden går över Timmermansgatan, verkar funka med Pustnorth

 
Ingen bild

MIKE

3 november 2017 07:44

Har fortfarande inte fått svar på var i ditt i postlådan utdelade reklammaterial framgår att det är från:

"stat, kommun, politiska partier, kyrkan och ideella föreningar, alternativt gratistidningar med redaktionellt innehåll."

Det enda jag kan se är att det är från Thoralf Alfsson, Kalmar och jag svårt att se att det rör sig om en "gratistidning med redaktionellt innehåll".

Thoralf Alfsson

3 november 2017 08:16

Du fick samhällsinformation. Var glad att du kan fördjupa dina kunskaper.

 
Ingen bild

MIKE

3 november 2017 08:59

Tack för svaret,

Det är med andra ord uppenbart att du struntar i de riktlinjer som för de flesta andra är norm och som du själv hänvisar till vilket också bör innebära att du inte är orolig för att ditt beteende blir en sak för rättsväsendet.

Thoralf Alfsson

3 november 2017 09:31

Du är pinsam!

 
Ingen bild

PT

4 november 2017 00:12

Det blir snart en minaret i Kalmar som i Karlskrona! I alla fall om pampen Johan Persson får bestämma.

 
Ingen bild

Karma

4 november 2017 13:17

Det märks att vissa som läser här är indoktrinerade av Johan Persson!

 
Ingen bild

Karma

4 november 2017 13:20

Hej Thoralf!

Jag undrar vem som bestämmer antalet stolar i kommunstyrelsen i Kalmar och kan Johan Persson egenhändigt dra ner antalet platser? Hur bestämmer man antal platser/parti? I vissa kommuner får SD inte vara med trots att de sitter i fullmäktige. Hur funkar det? Kommunstyrelsen ska väl avspegla fullmäktige?

Thoralf Alfsson

4 november 2017 16:07

Det totala antalet platser i kommunstyrelsen bestäms av kommunfullmäktige.

Platserna i ks bestäms i proportion till hur många mandat man tagit i kommunfullmäktige. Det räcker oftast inte med ett eller bara ett par mandat för att få en plats i kommunstyrelsen. Om man inte har en valteknisk valsamverkan med andra partier.

 
Ingen bild

Nyfiken

4 november 2017 19:25

Hur många mandat har SD i Kalmar, har ni valsamverkan? Borde ju vara så, som tidigare debattör skriver, att har man åtminstone ett mandat så blir det en plats i styrelsen (minst), annars avspeglas ju inte kommunfullmäktiges resultat, om SD har platser i kommunfullmäktige men inte får vara med i kommunstyrelsen.

Thoralf Alfsson

4 november 2017 20:55

I Kalmar har SD sex mandat i kommunfullmäktige och en plats i kommunstyrelsen som består av 15 ledamöter. Vi hoppas på två platser efter valet 2018

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9 10 11 12
13 14
15
16 17 18 19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se