thoralf

Direktlänk till inlägg 31 oktober 2017

EN DOKUMENTÄR OM DE NAIVA SVENSKA REGERINGARNA I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 31 oktober 2017 22:38

Måste ses!


Jag tror inte den kommer att gillas av 7-klövern! Den visar på hur naiva politikerna inom 7-klövern är och egentligen fortfarande är.


https://www.svtplay.se/video/15722192/tvarvandningen-om-svangningen-i-flyktingpolitiken/tvarvandningen-om-svangningen-i-flyktingpolitiken-avsnitt-1


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 oktober 2017 23:56

Katerina Janouch:

”– Jag skulle handla på City Tobak som ligger i närheten av min bostad. Medan jag väntade på min tur kommer det in en stirrig mörk person och går fram till kassan och vill ha cigaretter. Det är då fullt med folk och personal. Han har inga pengar och nekas. Då blir han arg och börjar riva och slita i saker. Plötsligt tar han också fram en kniv och börjar veva med. Just när han ska hugga och är nära att träffa en person så kastar sig en stor man över honom. Han får hjälp av en yngre man. De hjälps åt att hålla fast mannen med kniven tills polisen kommer.
Annika blir skärrad och chockad av det hon bevittnar. Sedan får hon veta att mannen med kniven släppts på fri fot.

–Det tog 22 timmar, så var han ute.”

Detta helvete kommer aldrig att ta sluta. Det kommer bara att bli värre, värre och ännu värre. Att man tillåter extrempolitiska muslimska befästningar i Karlskrona är motbjudande och får mig att koka av ilska. Dessa människor har INTE i vårt land att göra. Åk hem till era egna länder och kräv.

Sverige dör rakt framför våra ögon!

http://tinyurl.com/y7btnmfs
http://katerinamagasin.se/annika-blev-vittne-till-attacken-sala-knivmannen-slapptes-fri-efter-23-timmar/

 
Ingen bild

Rolf Åberg

1 november 2017 03:21

Svensk politik, liksom troligen nästan hela västeuropas, är bara ett spel för galleriet Ledande politiker ser sitt politikerämbete enbart som ett karriärsteg mot en bättre betald tjänst inom något globalistföretag. (Det politiska käbblandet mellan 7-klöverpartierna är nog mest "teater" för att lura massan). 
T.ex Reinfelts nya välbetalda jobb hos Bank of America. Tror det var 22 miljoner per år han får för att ha sålt ut Sverige och öppnat gränserna för vansinnesinvandringen. 
Ledande politiker har ju möten med bilderbergarna, där dras nog riktlinjerna upp för hur landet ska drivas, enligt globalisternas agenda. 
Belöningen blir välbetalda jobb efter politikerkarriären.
Svenska folket och vad som händer med landet struntar de i. 
Hoppas den universella karman inte är nådig mot dem.
Läs mer om detta på Bloggen Anthropocene

 
Ingen bild

World Traveller

1 november 2017 06:53

Videon ar borttagen. Hur kommer det sig?

 
Ingen bild

AWSvensson

1 november 2017 07:40

Allt sedan chilenarna flydde över Atlanten med ett helt stim av hajar i baken så har man radat upp det ena katastrofala misslyckandet efter varandra ,vilka fått nödstoppats i all hast.Trots detta så har det upprepats och kommer att göra så ,ty dessa från 7klövern inser inte att massinvandring o skattefinansierad välfärd aldrig kan kombineras.

 
Ingen bild

Hacke

1 november 2017 09:21

Ingen av de ansvariga statsministrarna ställde upp för deltagande när deras samlade synder och gruvliga svek presenteras i ett koncentrat. Det säger allt. Och detta elände har vi som haft och fortsatt har våra sinnen i full funktion tvingats leva i och bevittna under snart ett halvt sekel.
Så sant som Cosmic Debris beskriver det. ”Sverige dör rakt framför våra ögon”. Och det i en eskalerande takt när politiker och media kör sitt eget race långt över våra huvuden, fjärran från folkets egentliga vilja.
Man frågar sig mindre hur politikerna är funtade som kan åstadkomma detta. Men desto mer hur det står det till hos folket som mandatperiod ut och mandatperiod in ger sitt tysta medgivande och stöd till detta tabberas på det våra förfäder och förmödrar byggt upp i generationer. Det är det mest skrämmande, deprimerande och frustrerande av allt.

 
Ingen bild

bengt malmberg

1 november 2017 09:32

Jag såg den i går. Ren avklädning

 
Ingen bild

Niklas R

1 november 2017 09:33

@AWSvensson
När Palme bestämde att arbetskraftsinvandringen skulle ersättas med flyktinginvandring för att upprätthålla den socialistiska valboskapen i Sverige så var det med förbehållet att de flyktingar som togs in skulle rösta på sossarna/ vänster. Alltså sorterades flyktingarna därefter.

Av denna anledning så ser du att under 80-talet så tog Sverige emot mängder av flyktingar från Iran (socialister som flydde undan muslimerna) och Chile (socialister som flydde undan den konservativa militärjuntan).

Däremot kom knappast några flyktingar från Baltikum, Polen, DDR eller för den delen Nicaragua till Sverige. Trots att de både ligger närmare eller lika långt bort som Chile.

Så svensk flyktingpolitik handlar mindre om att vara god och göra en kristlig gärning och mer om att se till att man får sitta kvar vid köttgrytorna, kosta vad det kosta vill för skattebetalarna.

Frågan är då, varför skulle man vilja rösta på ett parti som för en sådan politik?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 21 aug 06:23

De senaste veckorna har jag hört ”det finns bara ett parti att rösta på” väldigt ofta från väljare. Det sägs med sådan kraft och eftertryck att jag blir förvånad, det finns liksom inget alternativ. När jag jämför med tidigare val så kan j...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 19 aug 22:51

Jag lyssnar på den ena politikern efter den andra och de kommer från alla partier inom 7-klövern. Jag lyssnar på journalister, statsvetare och så kallade experter men jag saknar alltid analysen. Det fattas sjuksköterskor, det fattas lärare, det fat...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 19 aug 14:33


Såg nedanstående meddelande från supporten på Bloggplatsen.     ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 19 aug 06:14

Tänk att det finns personer som kandiderar till riksdagen och som ljuger sina väljare rakt upp i ansiktet.   Vad som är än värre är att väljarna inte vet ett dugg om detta och att ansvariga för det aktuella 7-klöverpartiet inte tar sitt ansvar, u...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 18 aug 00:31


    Vårt valmanifest som har delats ut till samtliga hushåll inom Kalmar kommun har uppenbarligen fyllt sitt syfte. I varje fall om man skall tro den mängd insändare som kommer publiceras i Östra Smålands lördagsupplaga. En riktig anti-SD upplag...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 097 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se