thoralf

Direktlänk till inlägg 27 oktober 2017

GÅR DET ATT VÄCKA DET SOVANDE FOLKET?

Av Thoralf Alfsson - 27 oktober 2017 18:38

Nu har jag börjat dela ut ett nytt infoblad i Färjestaden, ännu ett försök att väcka det sovande folket. Så här långt har jag delat ut ca 2 000st infoblad men det blir fler i nästa vecka. En sak är i varje fall väldigt kul och det är att många känner igen min trehjuling och förstår att det är jag som är ute och delar information. Idag blev jag dessutom tillfrågad av en man om det var Thoralf och om han i så fall kunde få ett antal infoblad till sin arbetsplats. Roligt! Det värmer inombords.


Men den stora frågan är hur man väcker det sovande folket?


Är det svenska folket så totalt ointresserade över utvecklingen i vårt land?


Har det sovande folket inget eget tänkande?


Bryr det sovande folket inte om sin egen framtid?


Struntar man i hur den egna pensionen blir när det är dags att gå i pension?


Är det svenska folket fullständigt likgiltiga inför sin egen framtid?


Eller är man bara så förbaskat feg att man inte vågar protestera mot den negativa samhällsutvecklingen?


Svensk media har gått ”all in” när det gäller kampanjen ”metoo”. Tänk om media gått ”all in” när det gäller alla våldtäkter och gruppvåldtäkter som utförts av ensamkommande barn som sökt asyl i Sverige. Det har heller inte startas några kampanjer emot den enormt stora överrepresentationen av våldtäkter och sexuella övergrepp och trakasserier som personer med utländsk bakgrund står för. Nej, då hänvisar media till de pressetiska reglerna och lägger locket på. Vilket hyckleri! Inte minst med tanke på att flera av dessa politiskt korrekta journalister nu står vid den offentliga skampålen. Dessutom helt välförtjänt om jag tolkat alla uppgifter rätt.


Jag antar att en del av mina läsare tittade på Opinion live igår och den debatt mellan Hanif Bali och miljöpartisten Per Gahrton. Efter programmet skrev en lokaljournalist vid en borgerlig tidning följande kommentar på Facebook.


”Hoppsan. Det var totalt oväntat. Per Gahrton bollar med en så erkänt duktig debattör som @hanifbali i Opinion live”

 

Hur många av mina läsare delar den uppfattningen? Det är klart om man sympatiserar med Miljöpartiet och deras politik om öppna gränser och att känsloargument skall styra Sveriges migrationspolitik då kanske man anser att Per Gahrton bollade med Hanif Bali.


Det som är riktigt otäckt är att många journalister inom media och då framförallt inom radio och TV låter sina egna åsikter styra i arbetet. Att det dessutom bedrivs ”agendajournalistik” på flertalet eller kanske alla tidningsredaktioner, radioredaktioner och TV-redaktioner är nog ingen djärv gissning. På Dagens Nyheter har till och med chefredaktörer bekräftat det.


Frågan är hur det då skall vara möjligt att väcka det sovande folket när det ständigt får höra hur bra allting är. Det är kejsarens nya kläder dag ut och dag in! Men så länge är han inte naken.


Uppenbarligen finns det bara ett tydligt och effektivt sätt att väcka flertalet av det sovande folket! Genom plånboken! Den dagen den disponibla inkomsten minskar i plånboken vaknar folket. Det är ingen naturlag som gör att pensionärer är mer medvetna än alla 30 och 40-åringar. Det är verkligheten i plånboken!


Det finns dock en annan grupp som röstar efter plånboken. Bidragstagare! Framförallt bidragstagare i de områden som kallas utanförskapsområden. Det är inte särskilt förvånande då förvärvsfrekvensen inte är särskilt stor inom dessa grupper. Att dessa grupper då röstar på de rödgröna partierna är inte så förvånande.


I södra Rosengård röstade nästan 93 procent på något av de rödgröna partierna i valet 2014. Men det finns många fler utanförskapsområden där S, V och MP får mängder av röster på grund av deras bidragspolitik, utan några som helst verkningsfulla krav på dessa bidragstagare. Även i Kalmar finns det utsatta områden där uppemot 70 procent röstade på något av de rödgröna partierna.


Dessa områden är redan förlorade! Men hur får man alla andra av det sovande folket att vakna innan det är för sent. Om det nu alla redan är för sent!

 

 
 
ANNONS
 
Ingen bild

O´ Hyra

27 oktober 2017 19:08

Visar inte det här hur korkad Reinfeldt är (taget namn för att ge sken av någon sorts adlighet hans farfar hette Smith och var loppcirkusdirektör).

När han tillsammans med mamma Merkel övergav Europas folk
och lät horderna av outbildade muslimer invadera Europa
och i synnerhet Sverige. Först fick vi via media lära oss
hur lyckliga vi var för detta enorma kompetenstillskott,
senare var alla i stort sett anal-fabeter, i stort sätt
utan kompetens i en västtlig demokrati.

Jag undrar också vad som kan få svensken att vakna.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 oktober 2017 19:13

Lite positivt utanför ämnet. Kommunalrådet Andersson i Östersund.
"
– Jag tycker inte att det är svårt. När jag är supporter så går jag på fotboll som privatperson. När jag har att hantera ÖFK utifrån beslut i kommunen och utifrån en samverkansroll med oss, då sitter man på den stolen. För mig är det inte så svårt. Jag har betalat varenda biljett själv till ÖFK-matcherna och när jag åker på utlandsresorna. Det är något jag står för själv och inget som kommunens skattebetalare står för."

Hur många kommunsponsrade sittplatser styr Johan Persson över? 50?

Thoralf Alfsson

27 oktober 2017 19:42

Jag köper min säsongsbiljett för mina egna pengar varje år.

 
Ingen bild

Antabus

27 oktober 2017 19:20

Feghet?
Gemensam nämnare för klövern.
Feghet svenska folkets signum
men det beror på att landets polis
och institutioner kidnappats av media.
Lösningen på det är att göra som i Polen.

För övrigt bör Eliasson avgå.
I vilket annat EU-land hade han kunnat sitta kvar?
Sverige är fantastiskt.

 
Ingen bild

lol

27 oktober 2017 19:30

Sverige kommer inte att bli bra igen bäste Toralf. Sverige är förlorat. Svenskarna är hjärntvättade av sossar o Reinfeldt (globalister). Starta "New Sweden" i Spanien så kommer jag o min familj som ett skott.

 
Ingen bild

Pepparholm

27 oktober 2017 19:35

Mediachefer som inte ens vet vad som händer på den egna redaktionen - hur ska de kunna se och ta ställning till det som händer utanför den egna skyddade verkstaden? Nog borde det finnas någon/några visselblåsare även på Expressen och DN.

 
Ingen bild

Antabus

27 oktober 2017 19:36

Fasanfullt att se hur dessa bidragsdrivna orter
sväller. Det är en sann cancer i samhället som
betyder att en svensk pensionär går miste om
ett drägligt liv på sina sista år.

Jag är själv av dessa pensionärer som arbetat i Sverige
och utomlands. Kommer inte ens i närheten av en "nyanländs"
levnadsstandard. Skäms - förbannade - såssar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

27 oktober 2017 19:52

De som lever tryggast i Sverige nu för tiden är de illegala och de kriminella ! Jäpp !

 
Ingen bild

ICH

27 oktober 2017 19:54

Jag förstår ärligt inte hur människor som har barn och barnbarn kan sätta sitt eget sociala gottfinnande och bekvämlighet före sin egen avkomma. Jag förstår det helt enkelt inte.

Har man inte fantasi nog för att förstå vad det kan innebära att leva i ett dysfunktionellt samhälle? Ett samhälle vi är på väg mot, ett steg i taget för varje år som går. Då tänker jag inte bara på vad man själv kan råka ut för eller utsättas för utan även vad en person kan tvingas göra i en utsatt position för att freda sig själv och/eller sina närmaste?
Jag förstår det inte! Svensken måste i detta hänseende vara helt unik inom djurvärlden.

 
Ingen bild

bow

27 oktober 2017 20:34

Du kommer nog att se efter valet kommer nog många att vakna om det är för sent återstå att se .

 
Ingen bild

AWSvensson

27 oktober 2017 20:38

Sossarna o dess byke lever i symbios med bidragstagarna, bidragstagarna röstar på dem o ge sossarna möjlighet att beskatta den arbetande befolkningen upp över öronen ,pengar som sedan går tillbaka till bl.a bidragstagarna.

 
Ingen bild

Lena1

27 oktober 2017 20:41

Per Garhton är lika begåvad som Åsa Romson, dvs inte alls. Att upprepa "humanitet" och sedan mena att han vill ha "reglerad invandring". MP luger så att de tror sig själva! De övertygar ingen utom de närmast sörjande.

Hanif Bali var dock suverän i sina argument och framställan, främst tre olika saker, 1) det måste ha blivit glasklart att en del partier vill ha REGLERAD INVANDRING, 2 Hanif sa att "haninte kom hit utan att hans föräldrar skickade hit honom som 4-åring (chockerande anser jag, vilka föräldrar skickar en 4-åring till främmande land???)3) han nämnde siffror på vad dessa "ensamkommande baaarn" kostar, bara det måste ha väckt en del av "det sovande folket".

 
Ingen bild

Lena1

27 oktober 2017 20:46

Så bra att ledaren för "ungidag", Fatemeh Khavari, som är med nästan varje kväll på SVT och få bre ut sig och sina hotfulla krav. Denna människa vill bli en ny "Stefan Löfvén", jo jo att hon hatar svenskar är inte svårt att förstå med den ondskefulla och stickande blicken. Hon har noll respekt för Sverige och svenskarna. Så j-vla synd att hon fått uppehållstillstånd här.

 
Ingen bild

Jimmy

27 oktober 2017 20:47

Kunde lika gärna ha varit röstsiffrorna från public service som visades på översta raden...

 
Ingen bild

Oppigårds

27 oktober 2017 21:01

Öh vad yrar du om Thoralf, förlorade områden...låter som perspektivet är så svart/vitt.. vad vet du om mänsklighet och framförallt demokrati? De som hoppar av ditt parti vittnar verkligen om den sektmemtaliteten du ger ord åt...

Thoralf Alfsson

27 oktober 2017 21:38

Vad anser du ett område vara om blåljuspersonal som ambulans och brandkår inte åker in i området själva?

 
Ingen bild

Tobbe L

27 oktober 2017 21:07

Tyvärr ser det mörkt ut!
Jag börjar verkligen misströsta och tappa hoppet för svenskens överlevnad, man skäms över sina landsmän och själv börjar det växa upp ett stort hat mot detta så kallade samhällsbygge. Är inte ett dugg intresserad av detta bygge!
Ser det även i din besöksstatistik, det borde vara fler och fler som vaknar upp men det verkar gå väldigt trögt.
Stackars arma Sverige, hjärntvätten och mörkläggningen verkar sitta hårt, har en syster som röstar på Annie Lööf för hon tycker Annie verkar vara duktig! Ridå!

 
Ingen bild

C Andersson

27 oktober 2017 21:14

http://www.sydostran.se/solvesborg/moderat-anser-att-metoo-har-gatt-till-overdrift/

"Enligt Emilie Pilthammar (M) är kampanjen mest ett spel för galleriet. En åsikt som hon menar att hon delar med dem som verkligen har blivit utsatta. Enligt henne handlar det om att "...lättkränkta tjejer/kvinnor främst från vänsterskalan ska göra sig till ett offer.""

Sydostran 2017-10-27

 
Ingen bild

Niklas R

27 oktober 2017 21:49

Det är känt sedan gammalt att invandrare till största delen alltid röstade på sossarna. Det var därför, när arbetskraftsinvandringen upphörde på 60-70-talet som Palme bestämde att de skulle gå över till flyktinginvandring.
Men då bara ta flyktingar som sympatiserar med sossarna och vänstern. Inte så många som flydde från socialistiska diktaturer.

 
Ingen bild

Kurtan

27 oktober 2017 21:50

Misstänker att de enda i nuläget kan väcka upp folk på bred front är en kraftig ekonomisk kollaps eller inbördeskrig... Frågan är vilket som kommer först för båda kommer att komma tyvärr...

Massinvandring måste bli massutvandring om Sverige skall ha en chans att överleva som just Sverige.

 
Ingen bild

lars johansson

27 oktober 2017 21:55

Så förbannat tråkigt,när jag skrivit ett långt seriöst inlägg så försvinner det bara

Thoralf Alfsson

27 oktober 2017 22:55

Skriv det i word eller anteckningar och kopiera in det om du skriver en längre kommentar.

 
Ingen bild

Boris

27 oktober 2017 22:01

Folket vaknar men det går jäkligt långsamt. De som går på av Ulf Kristerssons locktoner och töstar på M 2018 kommer att bli mycket besvikna efter valet. Det kommer att bli Ms tredje svek efter MÖK och DÖ.
För övrigt kommer det aldrig att bli tal om någon integration. Det tåget har gått för länge sen. Jag ser den totala segregationen varje dag på några gymnasieskolor nära min arbetsplats. Svenskar och ättlingar till gammelinvandrare för sig och somalier, araber etc för sig. Umgänget verkar vara absolut noll.De kommer sedan att bosätta sig totalt segregerat. Regeringens tvångsberikning kommer att misslyckas å det grövsta. Går vi till fotbollsklubbarna så ser det likadant ut där. Total segregation.

 
Ingen bild

lars johansson

27 oktober 2017 22:02

Jag försöker i min bekantskapskrets informera om SD och många verkar förstå ,men om de röstar så vet jag inte. Men jag hoppas

 
Ingen bild

Svante1

27 oktober 2017 22:28

Hoppas Thoralf att du ligger högt på riksdagslistan :) Om inte SD får minst 25 % av rösterna--- så måste jag flytta till Spanien dom sista åren i livet :(

 
Ingen bild

s29

27 oktober 2017 22:38

Tyvärr så är det nog redan kört.Vad som kommer härnäst är kaos och fattigdom. Det enda positiva är att i efterdyningarna så har "flygtingarna" och övriga bidragsparasiter lämnat landet.Dom överlevande får försöka bygga upp det som är kvar.

Thoralf Alfsson

27 oktober 2017 22:58

Nej, jag tror de kommer stå först i kön till socialkontoret. Om någon svensk fattigpensionär försöker tränga sig före kommer han sannolikt få smaka på .....

 
Ingen bild

Snubbe

27 oktober 2017 22:57

Borås kallas numera Mogadishu. Jag förstår varför! Man tror man är i Afrika när man åker genom staden.

 
Ingen bild

tonton

27 oktober 2017 23:03

Har inga vidare höga tankar om oss, när man argumenterar så blir svaret allt som oftast -men vi har det ju så bra här i Sverige... Det är lätt att resingera. B.tr bidragsrösterna så är de inget annat än köpta -ge mig pengar, så får du min röst. OT,är det Virtanen Uggla sjunger om i "Efterfest"?

 
Ingen bild

Observer

27 oktober 2017 23:05

Thoralf!! -Du måste säga åt dina partikamrater högt upp att de nu måste gå ut och lova medelklassen t.ex 4000 mer i plånboken varje månad. En 6:e semestervecka.
-Annars vaknar de inte!

Det är bara att titta på Reinfeldts knep. Lova en slant fungerar.

Men ni måste lova rejält.
Titta bara på M som nu fick +6% bara på en ny "fräsig" partiledare -Så oinsatta ÄR folk, Tyvärr!

...Men en slant fungerar!

 
Ingen bild

Observer

27 oktober 2017 23:08

SD måste lova en ny stor "Folkhemsreform" 12v semester till alla, Dubblerade pensioner om 20 år O.s.v
-Annars är det nog kört.

 
Ingen bild

Björn

28 oktober 2017 01:48

När det gäller opinion live och den allt för tydliga vänstervridningen. Kan man hoppas på en mer politiskt neutral TV nu när avgiften kommer att läggas på skatten. Tvivlar dock!!
När det gäller "det sovande folket", tror jag att det helt enkelt är som så att alldeles för många är alldeles för ointresserade av politik. Man ser på sin egen situation, här och nu och vägrar lyfta blicken. Här och nu har de flesta det ganska bra och tryggt, trots allt. Fortfarande. De flesta gängskjutningar odyl sker ju trots allt I områden där invandrarna är överrepresenterade och de röstar iallafall på de rödgröna.
Tycker Toralf verkar göra ett bra jobb med alla flygbladsutdelningar, insändare I lokaltidningar mm. SD behöver mer sånt. Syns man så finns man.

 
Ingen bild

C Andesson

28 oktober 2017 06:21

Är det inte någon här som har synpunkter på det Emelie skriver?

***************

http://www.sydostran.se/solvesborg/moderat-anser-att-metoo-har-gatt-till-overdrift/

"Enligt Emilie Pilthammar (M) är kampanjen mest ett spel för galleriet. En åsikt som hon menar att hon delar med dem som verkligen har blivit utsatta. Enligt henne handlar det om att "...lättkränkta tjejer/kvinnor främst från vänsterskalan ska göra sig till ett offer.""

Sydostran 2017-10-27

***************

Varför är SD så tysta i debatten? Det är hög tid att göra något. Ta avstånd från det här drevet och ställa upp för de kvinnor och barn som verkligen far illa. Stympade, våldtagna och mördade. Överfall av en eller flera våldtäktsmän. Här hjälper det inte ett skvatt med någon samtyckeslag. SD förlorar inga väljare om man tar ställning emot den här häxjakten.

Lasse Kronér kanske är en skitstövel men han är knappast någon brottsling. Varför då hänga ut honom som en brottsling utan dom och rannsakan? Varför inte åtminstone avvakta polisutredningen? Jag tror den kommer att läggas ned.

Är det inte någon som har synpunkter på det Emilie skriver?

 
Ingen bild

KS

28 oktober 2017 09:18

Thoralf: Du skriver att det måste till ekonomiska incitament i form av mindre i plånboken för att det sovande folket skall vakna. Jag tror också att det är ett av de skäl som dessa människor skulle reagera på! Ett sätt är då att ta bort ett eller två s.k jobbskattebidrag och att tala om vart dessa pengar skall gå istället. ”Va! Skall JAG betala för invandringen? Jag trodde det var staten”. Tyvärr lär det aldrig bli verklighet då sossarna inte vågar göra något sådant. Allt enligt ett uttalande från Magdalena Anderson (S), dagens finansminister. Det går ju såååå bra för Sverige.

 
Ingen bild

Niklas R

28 oktober 2017 09:50

@Björn
Ummm..... det enda som faktiskt hållit SVT och SR någorlunda i ledet är det faktum att licensavgiften varit frivillig.

Nu när den blir tvingande för alla som jobbar (inte bidragstagarna, de slipper skatten) då kan SVT och SR slänga all pretens överbord och verkligen gå in för vad de egentligen tycker och tänker eftersom deras försörjning är garanterad ändå.

Thoralf Alfsson

28 oktober 2017 10:26

Jag tror inte det bekymrat SVT-chefer tidigare. De har nog sett sig själva som väldigt trygga i sina positioner.

 
Ingen bild

O.T.

28 oktober 2017 09:59

Inte konstigt att Moderaterna även nu under Ulf Kristerssons ledning vill ha en lika stor invandring som under Fredrik Reinfeldts tid. Ulf Kristersson var ju en gång i tiden en av dom i MUF som ville ”krossa välfärden med invandring”. Precis som Fredrik Reinfeldt alltså.

Så här sa förre partiledaren Bo Lundgren i en intervju:

”Skälet till att Ulf Kristersson och hans del av ungdomsförbundet och många andra hade sin inställning var att man ville krossa det svenska välfärdssystemet. Det ville ju Fredrik också i sin bok ‘Det sovande folket’. Det är lite hemskt att säga det men delvis förespråkade man en fullkomligt fri invandring till Sverige för att vi då inte skulle kunna bibehålla väldigt mycket av de här av de här olika förmånerna. Då skulle människor tvingas att försörja sig själva eller inte klara sig själva.”

 
Ingen bild

SM811

28 oktober 2017 10:01

När man läser tabellen ser man klart och tydligt varför sju(k)klövern vill ha massinvandring. De vill säkra fler röster.
Att de inte begriper att snart kommer den dagen då ett nytt parti dyker upp och då försvinner alla dessa röster.
SD 2018

 
Ingen bild

Tony

28 oktober 2017 10:16

På tal om Metoo kampanjen, såg Sydnytt igår, och nu hade den kommit till Malmös Skolor, och Tjejer blev intervjuade om dom blivit utsatta, och det hade dom, och så visar kanalen upp två Svenska killar.? Ser ni sambandet? Det skulle då framgå att det var Svenska killar som stod för tafsningarna? Helt otroligt,
Kanalen som varje dag har minst ett snyftprogram om hur jävligt
flyktingarna har det, och där det dräller av mörka personer fanns
det inte en enda, då är det väl Svenska killar som står för alla våldtäkter och gruppvåldtäkter också? Eller hur Sydnytt???
varför inte byta ut namnet till Sydsnyft?

Thoralf Alfsson

28 oktober 2017 10:29

Det hade ju varit kränkande att viss invandrarkillar ;-)

 
Ingen bild

Gustaf

28 oktober 2017 11:12

Hoppas att det inte bara är Jimmie Åkesson som ansvarar för Partiets framtid/överlevnad. Det behövs många starka och korrekta krafter bakom honom.
Ser inte bra ut nu tycker jag och så dök Kristersson upp.
Arma land.

 
Ingen bild

C Andersson

28 oktober 2017 11:18

Hej Tony.

När sändes programmet du hänvisar till? I vilken kanal? Sydnytt har inte sänts sedan april 2015. Har du inte någon någon synpunkt på det Emilie Pilthammar säger i Sydöstran?

Vad har ni andra för synpunkter på häxjakten? På 1600-talet jagade man häxor. Och hade en trollkommision som såg till att brändes levande på bål kommisionen till heder och andra till varnagel.

 
Ingen bild

calle

28 oktober 2017 11:59

Svenskarna är nog så hjärntvättade , så för att vara en god människa skall man sabba för andra vita Svenskar. och samtidigt fjäska och bjuda till för personer med utländshärkomst, helst afrikaner och araber, och helst med religionen islam.

är nog ingen slump att hjärntvätten följer kalergi-planen

 
Ingen bild

Hacke

28 oktober 2017 14:04

Jag tror att det är bara genom att lögnindustrin blir mer eller mindre irrelevant i nyhets-/informationsflödet som det sovande folket kan komma till insikt.
Och om den nu fullständigt infantila kampanjen #metoo bidrar till ännu mindre förtroende och större förakt för mainstreammedia så har den ändå varit till någon nytta.
För någon hjälp för de verkliga offren, de gruppvåldtagna, de könsstympade, de hedersmördade och övriga utsatta kvinnor av det importerade jävulskapet har den ju inte. Den är inget annat än att spottloska i ansiktet på dessa utsatta på riktigt från det privilegierade matriarkatet i världens mest jämställda land. Från de som inte gör annat än klagar över småsaker som knappt existerar och bara kräver mer och mer makt och inflytande för egen del från sina redan upphöjda maktpositioner.
Dessbättre jobbar de på sin egen undergång genom vidriga utspel och häxprocesser som dessa

 
Ingen bild

C Anderson

28 oktober 2017 14:50

Alexander Bard till hårt angrepp mot #metoo – de farliga människorna är de politiskt korrekta.

https://petterssonsblogg.se/2017/10/28/alexander-bard-till-hart-angrepp-mot-metoo-de-farliga-manniskorna-ar-de-politiskt-korrekta/

 
Ingen bild

Tony

28 oktober 2017 15:30

C Andersson:
Hej!
Sydnytt sänds alla vardagar efter ordinarie nyheter,
och är lokalradio för Skåne, och jag tror även
Blekinge!

 
Ingen bild

Tony

28 oktober 2017 15:35

C.Andersson

TV1 kl.18.00
kl.19:50 och någon senare.

 
Ingen bild

Stefan A

28 oktober 2017 17:09

Observer har tyvärr rätt, så funkar det, bara att se på den senaste statsbudgeten den sk. "sockerchocken", men en 6,e semestervecka vore inte omöjligt att erbjuda 30 ist. för 25 arbetsdagar SD-toppen borde räkna på det....

 
Ingen bild

Lena1

28 oktober 2017 17:20

jag tror att det går att väcka en del av "det sovande folket", men det kommer försent, vi kan inte rädda den svenska modellen nu. Var och en måste "se om sitt eget hus" vilket är precis som globalisterna vill - det blir ytterligare splittring. Hoppas ändå att många ser igenom moderaternas löften, de kommer inte på långa vägar genomföra det de syftar till. Tänk att det finns många som tjänar grova pengar på den här flyktinginvällandet.

De som är mest i behov av hjälp från samhället blir de som förlorar och det kommer att bli flera förlorade generationer för Sverige.

Sedan kommer det ju att visa sig ganska rejält att de som kommit enbart för att leva på bidrag - de och deras ättelägg kommer att få det tuffare i framtiden, de kommer inte att ha förtroende från den svenska menigheten. Det kommer att utveckla sig så, de blir en kvarnsten att bära runt halsen för oss. Läs Samtiden , Kjell-Olof Fält uttala sig om den halva miljon människor sin ingen vet var de bor eller gör eller hur de försörjer sig.
Tror ni verkligen att det är en SLUMP?

 
Ingen bild

Lena1

28 oktober 2017 17:26

#Metoo rörelsen tror jag i början var ämnad till att ytterligare skingra kontakterna mellan män o kvinnor. Det ska vara misstänksamhet och frustration o hat mellan alla grupper i samhället. Denna kampanj är del i MSM:s kampanj att få alla människor att känna sig hjälplösa och rädda, det är ju då "big brother" får ännu mer att säga till om. De får mer grepp om oss då. Detta måste vi till varje pris motverka.

 
Ingen bild

Ögonsson

28 oktober 2017 17:30

GÅR DET ATT VÄCKA DET SOVANDE FOLKET?
Tror det kommer att bli väldigt svårt att väcka de som sover i tid…. Jo de kommer att vakna när deras plånbok krymper för att alla företag som vill överleva flyttat utomlands p.g.a den höga beskattning som kommer att komma på grund av massinvandringen som 7-klövern satt i system.

Enda möjligheten som jag ser att väcka folket är att tala plånboksspråket. Inte miljarder hit o dit utan tala om hur mycket det svider i deras egen plånbok.

Ta t.ex 30 miljarder och dela det på de ca 5 miljoner som jobbar och berätta att det är 6 000:- i reda pengar som det kostar varje Svensson som har ett jobb i Sverige. Tror faktiskt att det är enda möjligheten att väcka de som fortfarande sover.

Själv så överväger jag allvarligt att ta mitt kunnande, min familj och mitt företag och lämna detta sjunkande land innan det är för sent.

 
Ingen bild

Pepparholm

28 oktober 2017 17:34

När vi har en justitieminister som enligt Text-TV ifrågasätter om det finns någon som inte är kriminell inom Sverigedemokraterna för att ersätta Martin Kinnunen i en statlig kommitté och ingen reagerar på den oförskämdheten så tycks även SDs ledning vara sovande.

Thoralf Alfsson

28 oktober 2017 19:02

Jag hoppas att "metoo" också granskar ministern med mindervärdeskomplex.

Men SD borde också sätta ministern under lupp. Granska allt angående sedan han var spädbarn och hans föräldrar och tidigare generationer.

Det finns säkert något att gräva fram!

 
Ingen bild

Lena1

28 oktober 2017 17:45

#Metoo rörelsen har också haft en positiv sida - det behövs lite påminnelse och uppsträckning för de människor som beter sig illa.
Kvinnan som arbetade på restaurang och som berättade på Opinion Live vad som hände henne: hon blev upptryckt mot ett vägg i köket av en chef, han juckade mot henne sedan gick han därifrån skrattande... Tror inte att detta är en ny företeelse trots att det är mycket grovt i mina ögon. Men det har alltid funnits psykopater, män på steroider, knark eller helt enkel kvinnohatare och tycker att de har rätt att bete sig illa mot alla kvinnor eftersom "han hade en svår uppväxt, speciellt mamma var svår...". Men som sagt en påminnelse om hur man inte beter sig är inte fel.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

28 oktober 2017 18:02

Tony : Detta är kränkande journalistik av Sveriges banemän , dvs SVENSKA JOURNALISTKÅREN, må gud förbjuda att dom får till svars för detta, för det blir inte myskalas

 
Ingen bild

M Hagfors

28 oktober 2017 18:19

Vänstern håller på att förgöra hela västvärlden sedan 68 via massmedia.
Det måste till krafttag från nationella partierna gemensamt för att röka ut dem ur massmedierna.
Det har nu gått så pass långt att vi har ett debattklimat där det inte går att ha en annan åsikt än det som är indirekt påbjudet. Om så blir man jagad och mister jobbet mm.
I ett friskt land kan man skämta om allt. Så var det i Sverige en gång, minns ni det?
Idag är vi en åsiktsdiktatur.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

28 oktober 2017 18:20

Ann Heberlin skriver tänkvärda saker om detta på
https://ledarsidorna.se/2017/10/en-postmodern-mardrom/

Thoralf: Inte bara getton - utan även Sthlm; 21,96+8,94+14,32+4,64
Summa: 21,96+8,94+14,32+4,64= 59,86%

 
Ingen bild

C Andersson

29 oktober 2017 00:16

Tony! Jag hittade rätt. Programmet heter SVT Nyheter Skåne.

 
Ingen bild

Tony

29 oktober 2017 08:28

C Andersson.

Ja dom har visst det, det hette tidigare Sydnytt,
men jag kan garantera att innehållet är lika enfaldigt
som vanligt.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

29 oktober 2017 08:58

Svenska folket är inte bara avsomnade dom är helt avsvimmade !

 
Ingen bild

C Andersson

29 oktober 2017 13:50

Tony

Här har har vi SVT Nyheter Blekinge. Jag tror du blandar ihop muddar och korötter ;-)

 
Ingen bild

Martin

29 oktober 2017 17:31

Sömnpillret SD kommer inte väcka någon.

 
Ingen bild

PK

30 oktober 2017 00:39

http://24kalmar.se/2017/10/26/kalmar-narmar-sig-70-000-invanare-da-kan-gransen-nas/

Med kulturberikning växer Pampens stad!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se