thoralf

Direktlänk till inlägg 19 oktober 2017

NIGEL FARAGE

Av Thoralf Alfsson - 19 oktober 2017 08:43

 
ANNONS
 
Ingen bild

Me

19 oktober 2017 09:10

Här har vi inte Storbritannien som befinner sig på en ö och driver iväg från EU, utan det är svenska politiker som mentalt befinner sig på planeten Pluto och bygger moskeer och köper lägenheter till nysvenskar med flera fruar. Oj vad många det kommer att bli som kommer att få huvudvärk när festen är över och nysvenskarna inte får sina pengar för att de har tagit slut.

 
Ingen bild

Hacke

19 oktober 2017 09:57

Finns ingen på denna jord som med sina rappa inlägg och analyser sprider så mycket optimism och framtidstro som Nigel Farage.
Den välsignade dag EU faller är det mycket av en mans verk bakom.

 
Ingen bild

Lena1

19 oktober 2017 10:26

@Me
Bra inlägg, precis vad jag tror också.

 
Ingen bild

Christer

19 oktober 2017 11:41

Niget Farage är en pärla av klarsynthet! Vill anknyta till det föregående blogginlägget där jag håller med Cosmic Debris m.fl angående sprängningen av polishusets entré i Helsingborg. Klart som fan att det var muslimer! Det tråkiga i sammanhanget är att den svenska polisen inte kommer att kunna lagföra någon för det här brottet heller. Sverige är hopplöst förlorat sen 15-20 år i kampen mot den typen av brottslighet. Statsminister Löfven stryker under hjälplöshetsförklaringen med sina uttalanden - "Vi ska inte ha den typen av kriminalitet i Sverige, det är ett hot mot vår demokrati", ett undfallande föga förpliktande bla bla bla. I bakgrunden bjäbbar Dan Eliasson och Morgan Johansson med. Sanningen är att Sverige är förlorat om inte nuvarande verktygslåda byts ut mot något mer verkningsfullt. Skärpta straff? Jag tror att dessa brottslingar skiter fullständigt i både straff och svenska värderingar. En kränkt muslim skulle t.om elda upp Regalskeppet Wasa utan att blinka, om han kom åt. Det enda som skulle hjälpa är repatriering, helst av kriminella tillsammans med deras familjer.
När ska "det sovande folket" inse vad som händer i vårt land? Hur mycket av brottslighet och otrygghet som är en direkt följd av den okontrollerade invandringen. T.ex senast härvan med rånen i Oskarshamn mot både personer och butiker, åklagaren yrkade på utvisning! Mordet i Norsjö på en 80-årig kvinna i ett soprum, - anhållen en 20-årig afghan. Exemplen fylles på varje dag, och svenska myndigheter står handfallna. MSM hjälper "det sovande folket" med att hela tiden rapportera "fake news" och lyfta fram företeelser som Idol, Doobidoo, matlagning, kändisdyrkan etc i en förljugen värld fylld av strunt.

 
Ingen bild

joffe

19 oktober 2017 13:04

Tack Thoralf för att du producerar en av de ärligaste och sundaste bloggar i Sverige.
Också ett tack att du förmedlar Nigel Farages klipp. Tänk om Sverige hade en så klarsynt förmåga.
Även ett speciellt tack till ”Me” för hans kommentar. Pricken över i !

 
Ingen bild

Me

19 oktober 2017 15:42

Om man tittar på Mellanöstern och norra Afrika, är det bara Israel som är en fullvärdig demokratisk stat. Varför är det så? Det har gjorts tillräckligt med undersökningar som visar att befolkningen I ett land behöver har ett IQ på minst 85 för att kunna ha en demokrati, annars blir de kränkta och börjar hitta på saker som man ser nu i Sverige.

Ju fler av dessa nysvenskar man hämtar in, desto närmar kommer man förhållanden I mena-länderna, där man inte accepterar myndigheter och andras tankebanor. Obama med sina kompisar trodde att man skulle kunna införa demokrati i mena-länderna och började bomba. Det gick åt skogen och han och hans kompisar borde ha vetat bättre.

Nu försöker svenska politiker igen att anpassa dessa nysvenskar till ett fritt samhälle och till demokrati. Hur ofta tänker ska man göra om samma misstag tills man inser att dessa nysvenskar inte klarar av det och att man behöver samma samhällsstruktur som hemländerna har för att ha ett fungerande samhälle. Men det kanske behövs mer än en svetsare för att fatta sammanhangen.

 
Ingen bild

World Traveller

19 oktober 2017 17:09

Christer
Jag har en kollega som ar tvarsaker pa att det var Hells Angels eller nazisterna som sprangde polisstationen. Men han laser bara Aftonbladet och klagar pa Trump varje dag :-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 oktober 2017 17:48

Det är absolut inte HA som sprängde i Helsingborg. Däremot skulle det kunna vara någon arab i Bandidos. Min övertygelse är att det är någon med arabiskt/muslimskt ursprung - utskickad av profeten!!

Absolut inte någon svensk. Inte en chans i helvetet!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

19 oktober 2017 19:42

Merkel är huvudansvarig för Europas asylhaveri.
Nu säger hon "aldrig mer", hon underkänner sina
egna handlingar i likhet med dom närmast ansvariga
i Sverige - Reinfeldts Moderater.

Nu vill tanten i likhet med fröken Löfven, när dom
äntligen begriper vad dom ställt till med: "fördela
utmaningarna till alla EU-länder".

Ett otroligt fräckt beteende. Som man sår får man skörda!
Varför sker det inga terrordåd i Ungern, Polen, Tjeckien?
Frågor på det?

 
Ingen bild

O´ Hyra

19 oktober 2017 20:38

Gjorde en utflykt ner till södra Öland idag.
Tydligen så pågick någon slags fågelstudie med
handledare! Det var några negrer med dom en
kvinna i huckle. Och det är väl OK om man kan
få dom "nyanlända" att intressera för annat än
bidragen som ju är den främsta anledningen att dom är "våra gäster".

Men nog såg negern och hucklet bra bortkomna i miljön.
Undrar om dom visste var dom befann sej?

 
Ingen bild

Viveka

19 oktober 2017 20:43

Annat ämne. SÅ bra att SD äntligen trycker på när det gäller den billiga tandvården för illegala invandrare, där fattiga pensionärer och andra mindre bemedlade betalar fullpris. Det är så fruktansvärt orättvist. Det gör ont ända IN I SJÄLEN. Annika Strandell kunde inte besvara frågan från en SD-ae i riksdagen idag på frågestunden. Hon gled undan hela tiden. Enbart denna fråga om SD verkligen trycker på denna orättvisa kan leda till att SD vinner valet nästa år. Sån sprängkraft har den. Så SD, kör på!

 
Ingen bild

Lotta_1

19 oktober 2017 21:41

”Sveriges behov av välfärd ökar snabbare än våra intäkter.
Då flaggar finansminister Magdalena Andersson (S) för höjd pensionsålder. Sveriges folkmängd ökar i en rasande takt och den här utvecklingen innebär väsentligt ökade kostnader att hantera.”

https://www.expressen.se/dinapengar/pension/folkokningen-skenar-da-kan-pensionsaldern-hojas/

Men var inte den sinnessjuka massinvandringen ett måste för att klara våra pensioner? Undrar sedan lite över masshysterin #metoo. Varför känns det som om man genom detta försöker flytta fokus från alla importerade våldtäktsmän till den i så många fall hatade vite mannen som tycks få skulden för precis allt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se