thoralf

Alla inlägg under augusti 2017

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2017 12:48

 

Panikåtgärd av Stefan Löfven.


Jaha, då har de skjutglada invandrarna kostat oss ytterligare 2 miljarder kronor under 2018 och under de närmaste tre åren 7,1 miljarder.


”Polisen får 2 miljarder extra”. Vadå får? Det är vi ordentliga medborgare och skattebetalare som får betala detta. Det är miljarder som tas ifrån välfärden inom skolan, vården och omsorgen.


Ännu en brandkårsutryckning från Stefan Löfven och den rödgröna regeringen. Det är en kraftfull signal om att vårt rättssystem är på väg att kollapsa under trycket från massinvandringen och de kriminella utanförskapsområdena.


Jag anser att det absolut bästa och billigaste är att ta ifrån dessa kriminella individer deras uppehållstillstånd och medborgarskap om de har dubbla medborgarskap. De skall dessutom även utvisas från Sverige, tillsammans med deras familjer. Det är antagligen det enda verksamma sättet att få de anhöriga att förstå vilket ansvar de har för sina familjemedlemmar i dessa kriminella kretsar.


Sveriges grundlagar kan bara ändras av två beslut i riksdagen med ett val emellan besluten. Det finns alltså fortfarande en möjlighet att ändra grundlagen redan till hösten 2018 om viljan finns att dra in medborgarskapet för kriminella invandrare. Nästa chans blir inte förrän 2022 om det inte skulle bli ett extraval under nästa mandatperiod.


Regeringen och ledande politiker borde jobba efter POLO-formeln.

Problem

Orsak

Lösning

Optimal lösning


Jag upplever att Stefan Löfven och den rödgröna regeringen hoppar över problem och orsak! Istället går man direkt på en lösning genom att i detta fall ta ytterligare 2 miljarder av skattebetalarnas pengar till Polismyndigheten.


Stefan Löfven och partierna inom 7-klövern skulle fundera lite mer på problem och orsak, dessutom vad den optimala lösningen skulle kunna vara!

Av Thoralf Alfsson - 20 augusti 2017 10:29


 

Av Thoralf Alfsson - 19 augusti 2017 23:46

Jag har filosoferat ikväll. Har legat i uterummet i divanen och studerat kvälls o natthimlen. Hur kommer kollapsen i Sverige att utveckla sig? När börjar den? Har den redan börjat? Men ingen har ännu förstått vad som sker! Hur värdesäkrar man sina tillgångar? Kommer de pensionsinbetalningar som många svenskar litar på kraftigt förlora sitt värde? Vilken sjukvård kan man räkna med efter att vårt välfärdssystem har krackelerat? Vilket land skall man flytta till när kollapsen går överstyr? Skall man flytta redan nu? Skall man flytta sina tillgångar till en annan valuta? Kommer kollapsen inträffa över hela västvärlden?


Hur länge kan vi fortsätta att leva över våra tillgångar?  

 

Hur kommer framtidens historiker och statsvetare se på gårdagens politiker och på dagens politiker?


Enligt en tidningsartikel har svenskarna bolån som uppgår till svindlande 3 000 miljarder kronor. Hur många av dessa låntagare klarar av en ränta på 5 procent? I ett historiskt perspektiv är 5 procent en väldigt låg ränta på bolån! Jag startade med 14,25 procent i ränta på mitt första bolån 1981. Hur många skulle klara den räntan idag. 285 000 kronor i ränta under ett år på ett lån om 2 miljoner kronor!


Enligt en annan undersökning är Sverige det land inom OECD som tagit emot flest flyktingar per capita. Lågutbildade från tredje världen som regeringens företrädare hävdade att de hade akademisk utbildning. Hur många av dessa kommer bli framtidens terrorister?


Tänk om man hade svar på alla dessa frågor! Hade jag det skulle jag med största sannolikhet bo någon annanstans i världen!

 


Av Thoralf Alfsson - 18 augusti 2017 23:23

Jag tycker det är fruktansvärt frustrerande att lyssna till människor som pratar om solidaritet, vi skall inte vara rädda, hjärtan och så vidare. Om dessa människor inte blir arga, upprörda och förbannade på de som begår dessa terrordåd mot helt oskyldiga människor, så är det något fel på dem.


Jag har sett några klipp på nätet på skadade människor och kanske döda människor från Barcelona och Åbo. Samma typ av klipp som fanns från Drottninggatan i Stockholm. Egentligen skulle man tvinga de ”goda” människorna se dessa klipp gång efter gång tills de förstår vad de ser. Att det är totalt oskyldiga människor som mördas av islamistiska terrorister. Personer som hatar kristna och judar så mycket att de vill döda alla otrogna.


De gör det dessutom med stöd av koranen. Som inte bara uppmanar till att mörda otrogna utan även vill belöna mördarna med ett helt gäng oskulder i koranens sjuka paradis!


Hur många islamistiska terrordåd begångna av muslimer behövs det innan den politiska adeln inom 7-klövern skall vakna.


I min sommarfolder fanns följande sida som nummer sex av åtta sidor som delats ut till närmare 10 000 hushåll på Öland. Sidan är än mer aktuell idag.


 Av Thoralf Alfsson - 17 augusti 2017 23:17

 

Sentios mätning i augusti ger SD nytt rekord!


Idag inträffade något häpnadsväckande i Opinion live. Paula Bieler var inte ensam på sin sida! Det var två mot två debattörer! Expo:s Alexander Bengtsson läxades upp av Ann Heberlein så det sjöng om det. Alexander Bengtsson förstod inte vad som hände 😉 Jag kan dock inte få bort mina tankar att Alexander Bengtsson med sin frisyr och lock gav vissa associationer till Adolf Hitler. Det var bara mustaschen som fattades.


Paula Bieler och Ann Heberlein sa precis det som behöver sägas. Mikael Wihe och Expo:s Alexander Bengtsson anser uppenbarligen inte att svensk lag skall följas, inte ens de lagar som instiftats av EU. Som t.ex Dublinförordningen. Vänsterfolket har fått härja fritt alldeles för länge !


Jag hörde Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt i dagen luncheko i P1. Vänsterpartiet vill satsa 44 miljarder kronor i utsatta områden. Undrar om Johan Perssons utomhuspooler i utsatta områden i Kalmar ingår i dessa 44 miljarder kronor.


Jonas Sjöstedt säger att dessa miljarder skall satsas i områden där politikerna svikit. Jonas Sjöstedt ger med andra ord svenska politiker skulden för skjutningar och klanbråk och gängkonflikter. Uttalandet är så förbannat dumt att man blir allergisk mot vänsterpartiet. Jonas Sjöstedt begriper inte ett jävla dugg!Jonas Sjöstedt kan pumpa in hur många miljarder som helst i dessa områden, konflikterna mellan gängen, klanerna, släkterna, de etniska grupperna och de olika religionerna kommer bara att fortsätta och sannolikt öka!

 

Ikväll kom den senaste undersökning från Sentio. Nytt rekord för SD! Hur många tror på Demoskop och Expressen? Det här är sannolikt verkligheten.

 

Hur många tror att vi under fredagen får läsa om Sentios undersökning i Expressen, Aftonbladet, DN, SvD eller Public service? Att Public service som skall vara objektiva undviker att redovisa Sentios undersökningar är en skandal!

Av Thoralf Alfsson - 17 augusti 2017 13:46

Nedanstående klipp körde vi på en bildskärm under Kalmar marknad och Kalmar stadsfest i vårt tält. Många kunde stå lite på avstånd och läsa utan att behöva komma fram till vårt tält. Ganska roligt att se dem följa de olika budskapen i klippet. Det kallar jag marknadsföring ;-) 


Om SD sköter sina kort och spelar ut dem på ett logiskt sätt kommer SD göra ett kanonval 2018. Men jag anser att vi måste vara mer aktiva än vi varit det senaste året. Jag har från många sympatisörer uti i landet att man saknar de lokala företrädarna för Sverigedemokraterna.


Många tycks anse att det är ett självspelande piano med tanke på allt som händer i vårt avlånga land. Men riktigt så enkelt är det inte.Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se