thoralf

Direktlänk till inlägg 21 juli 2017

SKANDALEN

Av Thoralf Alfsson - 21 juli 2017 20:34

Fredrik Reinfeldt skrev en bok om det sovande folket. Ett folk som han sedan utnyttjade för att ta makten för att sedan köra med öppna gränser och öppna hjärtan. I mina ögon den statsminister som skadat Sverige mer än någon statsminister i modern tid. Tyvärr har vi ännu inte sett slutresultatet av Fredrik Reinfeldts försök att krossa vårt samhälle i grunden genom en okontrollerad massinvandring.


Nu visar det sig också att vi inte bara har ett till stor del sovande folk utan även en sovande regering. Som placerar säkerhetsservrar utomlands och i före detta öststater. Jag undrar om vi genom en socialdemokratisk regering gått från öppna hjärtan till sovande hjärnor eller till och med tomma hjärnor?


Skandalen inom Transportstyrelsen är pinsam för Sverige. Vilka klantskallar är det socialdemokraterna tillsätter på höga befattningar. Deras uppgift tycks också vara att skydda regeringens ministrar. Regeringen tycks också göra allt för att mörka var, när och hur!


Här är ett utmärkt tillfälle att fälla regeringen eller avsätta flera ministrar! Klarar oppositionen inte av det så är den inte värd att vinna valet 2018!

 

http://www.expressen.se/kronikorer/k-g-bergstrom/fragan-ar-vad-statsministern-visste-och-nar/


Det är självklart att statsminister Stefan Löfven haft vetskap och information om hela skandalen. Har han inte det skall hela regeringen sparkas på grund av samarbetssvårigheter och inkompetens!


http://avpixlat.info/2017/07/20/regeringsskandalen-med-it-lackan-vaxer/#more-206846


http://www.gp.se/ledare/boscanin-l%C3%A5t-dem-inte-komma-undan-1.4464792


Har Centerpartiet och Annie Lööf överhuvudtaget yttrat sig om skandalen inom Transportstyrelsen?
 
ANNONS
 
Ingen bild

calle

21 juli 2017 21:07

där jag bor, är Allt, precis allt på väg att gå t hel-vete! men ansvariga , vågar eller törs inte sätta stop för allt tok.

 
Ingen bild

Kurtan

21 juli 2017 21:13

Instämmer...
Dårskap på steroider ännu en gång.

Tror du har glömt ett "inte" i meningen:
Klarar oppositionen av det så är den inte värd att vinna valet 2018!

MVH

 
Ingen bild

Gute

21 juli 2017 21:21

Det här är ingen skandal, det är ett katastrofläge!!
Exakt så uttryckte sig min kontakt som har kunskap inom IT.

 
Ingen bild

Fredrik

21 juli 2017 21:25

Hörde att man lade servrarna utomlands för att det skulle bli billigare i drift, pådrivande av Magdalena Andersson.
Men detta är en stor skandal hursom, avgå regeringen!
Självklart måste löven känna till det här, säpo måste ju ha pratat med honom också.

 
Ingen bild

s29

21 juli 2017 21:35

Det var Palme som lade grunden till det mångkulturella samhället,och även avskaffade tjänstemannaansvaret.Beträffande det sovande folket så hade landsförädaren rätt.Personligen så tror jag det gått så långt att företaget Sverige först måste rasa,för att sen börja byggas upp på nytt.Den som lever får se,kul lär det inte bli.

 
Ingen bild

Svante1

21 juli 2017 22:04

Det här landet är på väg rakt ner i dyn....

 
Ingen bild

Systemfel

21 juli 2017 22:13

Elvy Södertröm (S) som sitter i TS styrelse fick lämna sin post som kommunalråd i Ö-vik efter vidlyftiga affärer med Afrika. Hon sitter även med i VU i S. Dokument visar att hela styrelsen i TS var informerade av utsourcingen av IT tjänster till främmande land. Statsministern borde veta hur det låg till i TS

 
Ingen bild

Tompa

21 juli 2017 22:23

Avskyr Reinfeldt för den skada han åsamkat vårt land och våra barns framtid.
Men ett rätt hade han, det sovande folket stämmer precis. 87% förstår precis ingenting av det som sker med vårt land.

Såååå oerhört tragiskt

 
Ingen bild

T

21 juli 2017 22:29

Är väl vad Löfven kallar "ordning och reda"

 
Ingen bild

Ölandsbonde

21 juli 2017 22:39

En som det verkligen borde ställas förtroendefråga kring är Ylva Johansson. En minister som gång på gång visar sig totalt okunnig om vad som sker i landet. Och det är inte bara hennes famösa uttalande om syriernas höga akademiska utbildningar jag tänker på. Tänk på alla totalt felaktiga integrationsprogram hon sjösatt. Alla har gått helt åt helvete därför att hon inget begriper, vare sig om arbetsmarknad, invandrarnas kunskaper eller vad invandrarna vill ha. För fan!! När det blir 400 av planerade 34.000 så måste alla förstå vilken obegåvad människa hon är.

En sådan minister ska bara inte ha tillåtelse att slösa med skattemedel.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 22:51

Stefan Löfven har lyckats med att på varenda ministerpost utse femfemmor, lydiga medelmåttor eller galna feminister/aktivister. Rekryteringarna har skett utifrån kön och ras. Kompetens och hederlighet är helt oviktigt för en socialdemokratisk regering

För ett land som till brädden är fyllt av t.ex duktiga ingenjörer, sjuksköterskor och strävsamma arbetare är det en bedrift. Han har förvandlat Rosenbad till ett politiskt dagcenter eller ett gigantiskt politiskt Samhall.

Löfvens pajasministär är ett under av inkompetens. Att detta vanstyre tillåts få fortsätta beror endast på att journalisterna inte gör sitt jobb.

 
Ingen bild

Me

21 juli 2017 22:51

Angående IT-läckan: Den svenska regeringen ansvarar för endast ett organ och det är det svenska folket. Det har de inte fattat. Regeringen verkar mer ta valen som en slags lottovinst, där man vinner och sedan får man ett ”carte-blanche” för att göra som man behagar. Och deras åberopande av nollvision verkar vara begränsat till ministrarnas intelligenskvot IQ. Hur ska man annars förklara att man lämnar de hemliga IT-listor till serbiska krigsförbrytare och sedan inte vill avslöja detta för sin uppdragsgivare – folket? Och oppositionen sover inte, de är i koma.

 
Elake Karsten

Elake Karsten

21 juli 2017 22:56

Varför väcker inte SD själva ett misstroendevotum mot regeringen och försöker få de borgerliga med sig? Detta är en skandal som får Kejne-affären och Geiger-affären att blekna.

http://elake-karsten.bloggplatsen.se

Thoralf Alfsson

21 juli 2017 23:18

Jag hoppas att SD väcker misstroende mot flera ministrar!

 
Ingen bild

Niklas R

21 juli 2017 23:02

Vad som slår mig är hur lätt generaldirektören kom undan. Visst hon gick med på ett bötesföreläggande och fick 70 000 i dagsböter.
Vilket kan låta mycket till dess man kollar upp hur mycket hon tjänar.
Som generaldirektör fick hon 165 000 i månaden.

Det innebär att för brottet att röja Sveriges statshemligheter och ge utländska makt tillgång till hela Sveriges försvar så får hon 70 dagsböter.

Det kan låta mycket till dess man kollar upp och för brottet att inneha 50 ecstacy tabletter så är straffet 140 dagsböter.

Personligen anser jag att bötesbeloppet borde ligga i miljonklassen och minst 36 månaders fängelse.

Thoralf Alfsson

21 juli 2017 23:21

Det innebär ca en månadslön mindre i avgångsvederlag.

På 1500-talet hade flera personer steglats för samma sak om man ser till vilken skada som uppstått för riket.

 
Ingen bild

Kalle Krut

21 juli 2017 23:09

Får man slå ett litet slag för jämställdheten på Thoralfs eminenta blogg?

Jag tänker på radikalfeministernas krav på att fler kvinnor ska få plats i bolagsstyrelser. Om inte godkänd procent uppnås på frivillig väg, kräver de lagstiftning i frågan. OK. Rätt så långt, jag ljuger inte.
Tanken bakom detta är att det är fel att tillsätta styrelseladamöter efter kompetens. Då, enligt dem, kvinnorna i detta vårt land är offer för ett patriakalt förtryck så måste lagen se till att det blir "rätt". Ingen enskild kvinna kan lastas för att hon orättsvist missar en styrelsepost. Brister i intresse och/kompetens räknas inte. Statistiken visar att kvinnor, som grupp, är missgynnade.

Hänger ni med så långt utan att ha blivit alltför förbannade?

Aktuell statistik över drunknade visar att 80% är män, och enbart 20% kvinnor. Jag är lite osäker på om man kan ta siffrorna på fullaste allvar. Som bekant stadgar genusideologin att kön är en social konstruktion och varje hen har rätt att välja det kön man identifierar sig med. Nåväl, statistiken kan vara missvisande. Det är möjligt att många "mäns" sista ord var "Jag är egentligen kvinna".

Men om vi slutar att klyva hår och accepterar, på ett ungefär, att fler män än kvinnor drunknar så inställer sig frågan: Hur ska vi uppnå jämställdhet?

I paritet med kravet på fler kvinnor i bolagsstyrelser så finns det bara en väg att gå. Vi måste se till att fler kvinnor drunknar. Om det inte sker på frivillig väg så behövs lagstiftning för att råda bot på denna orättvisa. Det får inte vara på det sättet att berusade vita män som slarvar med flytvästar och överskattar sin simförmåga ska förlora sina liv på ett totalt ojämnlikt sätt. Här måste kvinnorna kliva fram och ta sitt ansvar. "Vi är lika mycket värda, vi kan inte heller simma, och vi dricker också från den box". "Vi kräver att också få drunkna"

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 23:17

EN RÄCKA OLYCKLIGA OMSTÄNDIGHETER SAMSPELAR JUST NU.

1. Svenska folket är totalt politiskt ointresserade/insatta.
2. De är dessutom gravt indoktrinerade -De tror nämligen att de har gratis vård o skola trots att de BETALAR varje månad för detta som vad en 4 Milj villa kostar (10.000:-/mån)
3. De tycker Amerikaner är tokiga som betalar 4.000:- i sjukförsäkring medan de själv pungar ut 10.000:-
4. I detta läge hade tjänstemannaansvaret behövts, men är borttaget.
5. Moderna o dåliga politiker kan därför härja fritt.
JA VI MÅSTE HA ETT MISSTRORNDEVOTUM NU!

 
Ingen bild

Observer

21 juli 2017 23:21

TYVÄRR HAR JAG SVÅRT ATT TRO ATT EN DIKTATUR (Läs Decemberöverenskommelsen) KOMMER ATT LÅTA SIG AVSÄTTAS GENOM ETT MISSTROENDEVOTUM ELLER ENS ETT VAL 2018. Det finns nämligen inget som pekar på det!

DET KOMMER MED ALL SANNORLIKHET SNARARE ATT SLUTA MED ETT INBÖRDESKRIG, PRECIS SOM JAG TROR REINFELDT HOPPAS PÅ.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

21 juli 2017 23:35

@Kalle Krut Fredag 21 juli 23:09

Det borde räcka med att vi återinför häxprovet så är problemet löst ;-)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2017 00:49

”Har Centerpartiet och Annie Lööf överhuvudtaget yttrat sig om skandalen inom Transportstyrelsen?”

Annie Lööf anses vara en "stark kvinna" och en modern kvinna som vågar "ta plats".

På begriplig svenska betyder det att kvinnan i fråga är inkompetent, stor i käften, har dyra designerkläder och är inkvoterad eller befordrad långt över sin kompetensnivå.

Men, låt henne gärna bli statsminister. Har vi inte skådat kaos och stolleprov förut så.

Jens Ganman får avsluta:

”Det är på så låg nivå att man baxnar... när Ygeman står och säger ”va’hettere” i Ekot...

Vi är för fan i händerna på BARN...!”

 
Ingen bild

OT

22 juli 2017 01:44

Själv vet jag att FRA noterat mig i deras register (om jag inte ville så skulle jag kunna…).

Frågan är hur i helvete kunde de missa att transportstyrelsen bytt leverantör?

Det finns bara två svar på detta:

1. FRA visste om det
2. FRA visste inte om det

Om FRA inte visste om det bör hela FRA bytas ut.

Om FRA visste om det så (jävla yxor/förrädare)…

P.S: ”Räserbajs - Sossarnas fel?”: https://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U

 
Ingen bild

OT

22 juli 2017 02:12

FRA har mandat o söka efter den lede Fi; men missar att hela arkiv av hemligt information flyttas utomlands!

Behövs verkligen allomfattande övervakning om hela Transportstyrelsens arkiv/databas kan flyttas utan att märkas; men en ensam SD-are, kan övervakas från vaggan till grav?

Snart sjunger allt fler ”Eddie Meduza - Jag ger fan i allt”: https://www.youtube.com/watch?v=CQU1QTDxmug

P.S: Hur tror FRA att allt skall finansieras om jag och alla andra flyttar till grönare ängar?

 
Ingen bild

Björn

22 juli 2017 02:20

Det är ju märkligt. När ska det sluta. Kan man bli annat än bedrövad.
Att många av våra myndigheter inte fungerar på ett bra sätt är ju inget nytt. Men hur kan en myndighet bete sig på ett så amatörmässigt sätt. Trodde att säkerhetstänk och konsekvensanalyser var en självklarhet för en myndighet som hanterar sekretesskyddat material.

 
Ingen bild

Morningstar

22 juli 2017 04:46

Såg nyss ett tweet från Chang Frick. Han utlovar nya avslöjanden under dagens lopp. Så håll ögonen öppna på hans sida.

 
Ingen bild

Tobbe S

22 juli 2017 05:14

Ni är en humbug, herr Ygeman.

 
Stefan K

Stefan K

22 juli 2017 06:30

Jag vaknade varje dag och önskade läsa rubriker om att Fredrik Reinfeldt avgått som statsminister, f.d moderat som jag är.

Den här regeringen måste dock vara den sämsta Sverige haft i modern tid, förmodligen någonsin.

Det funkar inte att kvotera in statsråd, ministrar och topptjänstemän. Kompetens måste få gå före kön och etnicitet om Sverige ska få ordning på alla problem.

http://https://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Peter

22 juli 2017 07:36

Så har vår regering åter visat hur inkompetent man är... Att pga snålhet (invandringen är ju ett svart hål som slukar pengar) lägga ut IT-driften på entreprenad för försöka spara 1 miljard kronor. Det är så urbota dumt så klockorna stannar... Men vi Sverigevänner vet ju hur inkompetenta dessa sossar samt faktiskt alliansarna är! Så för mig kommer detta inte som en överraskning! Det som många nu försöker slå mynt av är "ÖST"! Främmande makt har fått ta del av vårt bilregister pga inkompetens från vår regering. Främmande makt i detta fall är Serbien. Det är sååå hemskt att det just är ett sk "östland" som fått allt serverat gratis av den svenska regeringen. Tycker att fokus ska ligga kvar på vår inkompetenta regering! All info som FRA skickar direkt till amerikanska NSA anser jag är mycket värre. Vi är hycklare av rang. FRA tar emot (med regeringens välsignelse) en superdator från NSA. Den infon som bearbetas i superdatorn får NSA ta del av. Ingen reagerar! Vad gjorde vårt signalspaningsplan 4 mil från Kaliningrad när de "utmanades" av ryskt jaktflyg för ett tag sedan? Infon går direkt till Uncle Sam. Nej försök att hålla kvar fokuset på vår helt inkompetenta regering som tillåter fadäser av detta slag att ske. Tack!

 
Ingen bild

SM811

22 juli 2017 08:07

Detta som regeringen har gjort är mycket värre än vad Sovjetspionerna har åsamkats Sverige.
Alltså skall de ansvariga dömas till samma straff.
Jag hoppas att SD väcker misstroende mot Löfven.
Att de tog bort tjänstemannaansvaret var strategiskt.
Måste kännas tryckt att man inte bör stå för sina handlingar.
SD 2018

 
Ingen bild

Friholt

22 juli 2017 08:35

Gärna kvinnor i regeringen, men består hela den nuvarande regeringen av käringar?
Den feministiska regeringen avslöjas med brallorna nere, men det kommer inte att hjälpa oss väljare som vill ha full koll, för hela regeringen har satt lapp på luckan.

 
Ingen bild

Larry Kent

22 juli 2017 09:31

Kan detta citat verkligen vara sant?

"– Det vet jag inte, jag är för dåligt insatt, jag är ju verksamhetschef och försöker svara utifrån vad jag har fått lära mig och tagit reda på i dag, säger Katarina Fröberg på Transportstyrelsen."

Borde i såfall inte denna person få kicken? Hur kunde hon få sitt jobb från början?

Länk till artikeln:

http://www.expressen.se/nyheter/miljontals-svenskars-halsouppgifter-kan-vara-hotade/

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2017 09:38

Jo men när viktiga personer tillsätts, inte på grund
av kompetens, utan på politiska grunder så får vi dom
sorgliga figurer vi fått. <Ett företag anställer
människor efter duglighet och inte efter vem som kan fjäska
bäst för styrelsen. Inför tjänstemannaansvaret igen så
får vi bort en hel del stolpskott!

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2017 09:40

Att Annie Lööf håller käft är väl för att hon kanske
räknar med att hon kommer att regera ihop med Löfven,
men vi har den opposition vi har.

Thoralf Alfsson

22 juli 2017 10:19

Hon vågar inte öppna käften. Vad skulle hon säga? Att hon stödjer Stefan Löfven? Att hon vill fälla Löfvens ministrar?

Lika otänkbart båda alternativen, därför håller Centerpartiet och Annie Lööf käften!

 
Ingen bild

Pepparholm

22 juli 2017 10:01

Nu börjar jobbet med att indoktrinera förståelse för hur det kunde hända. Mattssons tidning tar täten och har hittat ”en källa” som säger att konsulterna från Tjeckien och Rumänien är trevliga, välutbildade och bara vill göra ett bra jobb.

Har någon på Mattssons redaktion läst om en framgångsrik spion i något land som inte har just de meriterna i sitt CV?

Ingen har anklagat dem för att vara spioner. Men i vårt land som i andra länder så är vissa arbeten skyddsklassade. Det finns lagregler för hur det ska hanteras. Dessa lagregler har Transportstyrelsen medvetet brutit mot. Konsulterna kan inte rå för att de engagerats.

Det vore bra om media håller sig till sak och inte som vanligt börjar med gulle-gull-reportage.

 
Ingen bild

Hacke

22 juli 2017 11:22

Cosmic Debris (22:51)
Klockren beskrivning på vår regering!
Man kan bara tillägga att all denna samlade dårskap är möjlig också p g a en totalt dysfunktionell s k opposition.

 
Ingen bild

Observer

22 juli 2017 11:50

ALLA SD-MEDLEMMAR BÖR OMEDELBAR MAILA PARTILEDNINGEN MED KRAV OM MISSTROENDEVOTUM !

 
Ingen bild

Pepparholm

22 juli 2017 11:58

Janne Josefsson säger i en intervju, att SVTs ledning skickar ut listor över ord som inte får användas.

En fantastisk nyhet som det borde ligga i allmänhetens intresse att få läsa. SD borde kräva.

 
Ingen bild

ICH

22 juli 2017 12:04

- SD var det enda parti i Riksdagen som motsatte sig förslaget om lagring av trafikuppgifter utomlands. Alliansen röstade för! - Kanske därför det är så tyst från deras sida. V avstod att rösta i sakfrågan.
https://twitter.com/chris_altright/status/888486881872293890

- Enligt dokumenten från SÄPO fick även Försvarsmakten tidigt info om Transportstyrelsens ”avsteg” från lagen.
Så här ”skarpt” uttalar sig försvarets högkvarter i frågan, vilket man kan läsa på deras hemsida den 21/7-2017:
”De senaste dagarna har det varit stor uppmärksamhet kring Transportstyrelsens hantering av sekretessbelagd information. Det är aldrig bra när information som omfattas av sekretess kommer på avvägar.

Det går i nuläget inte att säga hur omfattande informationsförlusterna är.
Försvarsmakten tar den här typen av frågor på största allvar och har därför hemställt hos Transportstyrelsen att de ska informera om vad som inträffat så att Försvarsmakten kan utreda vidare hur det här har kan ha skadat myndigheten. ”
http://www.forsvarsmakten.se/sv/aktuellt/2017/07/angaende-it-incidenten-vid-transportstyrelsen/

Alltså, försvarsmakten anser det vara ”obra” om främmande makt får tillgång till sekretesskyddad info. Men, de säger att de tar det på största allvar.

- SD har lagt förslag om Införande av en författningsdomstol - som Sverige märkligt nog saknar - har röstats ner.
https://www.riksdagen.se/sv/dokument-lagar/dokument/motion/inforande-av-en-forfattningsdomstol_H102K356

- SD har gång på gång lagt förslag om att återinföra tjänstemannaansvar - har alltid röstats ner.

 
Ingen bild

M-son

22 juli 2017 12:34

En liten teori för opositionens analysarbete:
Kan det vara så att regeringen(finansministern) lagt hårda sparbeting på myndigheter. TS styrelse med Elvy Södertröm(S), som sitter i sossarnas VU tillsammans med statsminister Löfven, hade en press på GD om att sänka ITkostnaden. Dessutom skulle ingen i regeringen vara intresserad av hur det gick med en affär med IBM på över 800miljoner? Driver styrelsen igenom en ekonomisk affär har man åsidosatt allt vad säkerhet heter, för den nätta summan av 800miljoner.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2017 13:15

Den ”falska” Hesa Fredrik-larmet för två veckor sedan och nu denna IT-skandal av rent bibliska mått. Tomas Gür skrev för ett tag sedan att allt kaos och elände som händer i Sverige beror inte på främmande makt eller sabotage.

Det beror på inkompetens. Landet styrs av klantskallar, barn, opportunister och oduglingar.

Det är synd om Sverige.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2017 14:09

@Pepparholm Lördag 22 juli 11:58

Mitt förslag är att vi hädanefter alltid skriver zigenare och muslimska getto/förorter.

Vi har momentum. Glöm inte det!

http://www.expressen.se/nyheter/josefsson-anklagar-svt-chef-for-logn/

 
Ingen bild

Pepparholm

22 juli 2017 14:29

#Cosmik Debris. Ja - och det är Hanna Stjärne som sjävpåtaget censurerar ord som tittarna inte får höra. Vi som betalar hennes lön. Jag vill se hela listan med motivering till hennes diktaturfasoner.

 
Ingen bild

Peter

22 juli 2017 14:29

Som vanligt så har media blåst upp detta något otroligt. Även om saken i sig är allvarlig så visar det sig nu att Transportstyrelsen inte har Försvarsmaktens registreringsnummer i sina databaser, det sköter Försvarsmakten om själva! Så kan det gå när man vill dra växlar på något! Så alla som har teorier om fara för försvaret ni kan sova lugnt. https://www.transportstyrelsen.se/sv/Nyhetsarkiv/transportstyrelsen-har-inte-uppgifter-om-det-militara-fordonsregistret/

Thoralf Alfsson

22 juli 2017 16:17

Tycker du skall läsa Nyheter idags artiklar innan du uttalar dig!

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2017 16:59

Det ska vara ordning och reda trumpetar ju den så
kallade Statsministern ut i varannan mening, så vi
lämnar ut alla hemligheter till främmande makt, så
slipper dom själva att snoka??

 
Ingen bild

pernod

22 juli 2017 17:18

Thoralf skriver: ”Skandalen inom transportstyrelsen är pinsam för Sverige. Vilka klantskallar är det socialdemokraterna tillsätter på höga befattningar.”
Ja frågan är sannerligen berättigad, och man frågar sig varför så många feta poster delas ut till oduglingar med partibok som enda merit. Till och med hedern är i många fall en bristvara.

Och regeringen bör självfallet avgå på grund av samarbetssvårigheter. Vi kan INTE låta dessa korrumperade klantskallar styra Sverige.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

22 juli 2017 17:48

SvD: "Under nästan ett års tid gjorde den ingenting, trots att Näringsdepartementet hade delgetts information."

"Näringsdepartementet"?

Departementschef är närings- och innovationsministern Mikael Damberg. Denne obehaglige och lismande Damberg har ormens förmåga att slingra sig bort från allt ansvar.

Alltid!!

 
Ingen bild

Sissi

22 juli 2017 17:52

Du har glömt ett INTE i meningen
"Klarar oppositionen av det så är den inte värd att vinna valet 2018!"
Bra bloggpost annars!

 
Ingen bild

Broder Adam

22 juli 2017 18:23

Inte första gången det händer att det statsråd som är ytterst ansvarig inte informeras av kollegorna. Jag kommer ihåg rubrikerna "Erlander visste ingenting." Då var det spionen Wennerström som var aktuell.

 
Ingen bild

Tomas

22 juli 2017 18:24

Hej.

Är inte den fantastiske Anna Johansson ansvarig minister?
Hittills har hon klarat sig undan ganska bra, vi får se hur länge denna taktik fungerar?
Lite angående hennes imponerande CV: http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/fakta-om-anna-johansson-1.1166175

"Utbildning: hoppade av gymnasiet som 18-åring för att vara hemma med sin nyfödde son."
Utbildningen är inte allt, men det är sällan någon börda.

//Tomas.

 
Ingen bild

605xx

22 juli 2017 18:33

Vem vet?


Transportstyrelsen har INTE uppgifter om det militära fordonsregistret

2017-07-21

SVT Nyheter har gått ut med uppgifter om att hela det militära fordonsregistret har röjts av Transportstyrelsen för utländska IT-tekniker som inte varit säkerhetsklassade. Detta är felaktigt.

Transportstyrelsen har inget med det militära fordonsregistret att göra. Det hanteras av militären själva.

Här går det att se vilka typer av registreringsskyltar (och därmed fordon) som finns i vägtrafikregistret.
Bilder och mått på registreringsskyltar

 
Ingen bild

C Andersson

22 juli 2017 19:02

http://www.nsk.se/2017/07/22/stormade-planen-gjorde-nazisthalsning/

"Stormade planen – gjorde nazisthälsning"

Jag ser inte någon nazisthälsning - snarade något som används av svarta pantrarna - black power! Är 'hell seger' en nazistiska fras?

När det gäller 'nazistiska Nordiska motståndsrörelsens logga' är jag för dåligt insatt för att kunna uttala mig. Är det en logotyp och inte någon annan symbol? Är den nazistisk?

 
Ingen bild

Ned

22 juli 2017 19:13

Sveriges Radio fortsätter att provocera med sina programedare. Allt är sig likt allt är som vanligt. Gratis tandvård ska tydligen gälla alla utan svenskarna själva. Helt sjukt. Från i fredags.
sverigesradio.se/sida/avsnitt?programid=1120

 
Ingen bild

Tony

22 juli 2017 20:29

det är inte bara IT skandalen som upprör, lyssnade på
18 sändningen från Rapport, dom viktigaste nyheterna handlade om domstolsväsendet i Polen, 4 åringar får för lite Motion,
samt att många knarkar i Teheran?? Men att Sverige lämnat ut uppgifter om i stort sett alla känsliga uppgifter här hemma, var en ickenyhet på SVT??

 
Ingen bild

Sissi

22 juli 2017 20:54

fortsättning från föregående. Det ska väl stå:

"Klarar oppositionen INTE av det så är den inte värd att vinna valet 2018!"

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

22 juli 2017 20:57

Du skriver att regeringen har sovande hjärnor eller tomma hjärnor !

En sak är säker !

Något som inte finns kan inte vara sovande eller tomma.

 
Ingen bild

Eric H

22 juli 2017 21:34

Bokserien började med "Det sovande folket"
Nu har band 2 kommit ut. Det heter "Den sovande GD:n"
Mot hösten utkommer tredje bandet, "Den sovande statministern"
(fortfarande under arbete och sista kapitlet är ännu inte klart)
Det ryktas iofs om ett fjärde band i serien. Provisoriskt benämnt "Landet som icke längre fanns")

 
Ingen bild

OT

23 juli 2017 04:10

@Peter Lördag 22 juli 14:29

Du jobbar på FRA va?

Det finns ta mig f-n nästan inga tillgängliga ord i den riktiga svenska ordlistan (inte den J.J beskriver) för vad jag skulle vilja säga just nu.

FRA - helt odugliga.

SÄPPO - försvararna av demokratin - helt värdelösa poliser som inte platsar i den riktiga polisorganisationen. Och gnäll nu för f-n inte över att regeringen bestämmer o.s.v Hela er existens är att försvara Sverige! Ni är helt värdelösa.

MUST - är påskmust. Avslagen, utsugen, sönderslagen glasflaska, liggande i en förort i Moskva.

Sveriges försvar helt nedmonterat - visar sig bara under kungliga festligheter och på pride festivaler. Jävla klåpare.

Polisen - den enda myndighet som finns kvar för att försvara medborgaren - men under nedmontering den också. Dessa är de enda vi har kvar! Efter denna organisation också nedmonterats. Bör siste svensk hala flaggan och ta sig till närmaste grannland.

Saker och ting verkar accelerera allt mer och inte till fördel för Sverige som nation.

Svenne! Släpp din task (väska på danska)! Och res dig ur soffan! Ta mössa bössa & din politiskt korrekta mask! Ge regeringen dask och bjud dem på ballad (danska)!

P:S ”Kelly's Heroes - Theme Song HD (Burning Bridges)”: https://www.youtube.com/watch?v=kgeIINs1TrQ

 
Ingen bild

Ludvig

23 juli 2017 08:12

Reinfeldt är absolut den statsminister som skadat vårt land mest i modern tid.

 
Ingen bild

Peter

23 juli 2017 08:45

@Thoralf 16.17
Var någonstans i Nyheter Idags artiklar står det, förutom på ett ställe "militärens fordon"?? Det blir mycket jobbigt om man måste plöja igenom alla tidningars artiklar om saker om man inte får hänvisa till källan TS!? Att hanteringen av IT skandalen är just en präktig skandal och att ansvar måste utkrävas på regeringsnivå har jag aldrig påstått. Däremot finns inga bevis (ännu) på att militärens fordonsuppgifter läckt via TS till främmande makt! Rätt ska vara rätt! Eller?

 
Ingen bild

Gustaf

23 juli 2017 11:28

Ludvig.8.12
Så måste man se det. Undrar vad Sverigedemokraterna tänker försöka nu för att stärka sin ställning ?

De får kanske låna Löfvens; "det ska vara ordning och reda"
Det vill han ju vara tydlig med och det tycks duga gott det syns ju dagligen.

 
Ingen bild

Peter

23 juli 2017 15:45

@OT 04.10

Jag förstår inte hur du av mitt inlägg kunde få det till att jag jobbar för FRA 😂😂😂 Nej du jag är ingen globalist som tjänar bankmaffian i Washington 😊 Jag är väl upplyst om den nya världsordningen 😊

 
Ingen bild

s29

23 juli 2017 21:34

Företaget Sverige är som en obesiktad skolbuss,med en heroinmissbrukare vid ratten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se