thoralf

Direktlänk till inlägg 4 juli 2017

FÖRSTA DAGEN I ALMEDALEN

Av Thoralf Alfsson - 4 juli 2017 23:11

 


Några snabba reflektioner över första korta dagen i Almedalen. På färjan från Oskarshamn till Visby ägnade jag det mesta av tiden till att syna årets programtidning för att kunna planera mina dagar i Visby.


Efter att ha studerat enbart tisdag eftermiddag och alla programpunkter under onsdagen slås man av den åsiktskorridor som råder under Almedalen. Hållbarhet, byggandet av bostäder, miljö o klimat dominerar i programpunkterna. Här sätts agendan och vad som är politiskt korrekt eller inte. Det är nästan skrämmande att studera programpunkterna. Jag glömde nämna alla programpunkter gällande HBTQ.


 

Ulf Bjereld håller ett öga på Morgan Johansson.


Hörde Morgan Johansson beskriva framtiden med alla klimatflyktingar när all is smält på Arktis och vi kan ta båten över ett isfritt Nordpolen inom 20 år. Detta berättade han i Vårdklockans kyrka. Snacka om att svära i kyrkan. Synd att jag inte hade kameran på filmning.


När jag studerade programbladet kunde jag inte finna en enda programpunkt där en riksdagsledamot från SD var inbjuden tillsammans med andra riksdagsledamöter eller debattörer. Inte en enda programpunkt. Skrämmande! Men ännu ett tecken på hur hårt åsiktskorridoren reglerar och styr alla arrangörer och organisationer i Almedalen.


Annie Lööf måste tro att svenska folket är dumma och att hon kan lura dem vart hon väl. Det värsta är att jag tror att hon också lyckas!


  

Här köar "eliten" för gratis mat och rosévin. Jag köper min mat och dricka utan köer.


 

Nya "betongsuggor" utplacerade på strategiska ställen.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Lasse P

5 juli 2017 00:17

Det är riktigt bra köp er egen mat o njut.Låt 7an äta på våra lagda skatter det kommer igen 2018.Beträffande att SD inte är innbjuden tillnågot av debattörer eller
7an,tänk nästa år vad vi får njuta när hela svenska folket säger sitt OJ jag menar 30%.
NU SOVER JAG GOTT GOD NATT.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 juli 2017 00:25

"Nya "betongsuggor" utplacerade på strategiska ställen."

Du menar så kallade "muslimstoppare"?

 
Ingen bild

Olle

5 juli 2017 00:54

Margret Thatcher sa: kommunister ska alltid leva på andras pengar. Problemet är att andras pengar tar slut.”
Nu har kommunister och andra levt gott på skatterna i Sverige som i det flesta fall var andras pengar. Detta räckte inte, utan man har också bjudit in resten av världen att komma hit och också leva på skatterna i landet. Detta är problemet med alla kommunistländer, pengarna tar alltid slut, men det underliga är att alla politiska partier i landet kör på som vanligt och lovar runt: fler lärare där, högre pensioner här, fler poliser etc.

Att en del av folket runt i land tror på sagorna från politikerna är en sak, men politikerna måste ju förstå att det inte går att köra på som vanlig. Efter nästa val måste man spara på en del saker för att skattepengarna ska räcka till. Blir det ännu färre poliser, färre läkare eller lägre pension? Blir det lägre bidrag för en del eller ska all inkomst gå till skatt?

Visst ljuger sjuklövern för sina väljare när de säger att vi har råd med dessa utgifter, men frågan är om inte SD också för väljarna bakom ljuset när man lovar runt på samma sätt som sjuklövern.

 
Ingen bild

C Andersson

5 juli 2017 02:04

**********************************
”Stockholm sätter upp samkönade trafikljus
Övergångsställen kommer i år att pimpas med Pride-inspirerade trafikljus.
De samkönade trafikljusen är ett sätt att visa på betydelsen av hbtq-frågor och Priderörelsen, säger Daniel Helldén (MP), trafikborgarråd i Stockholm.
– Vi försöker hitta nya sätt att visa att detta är något vi tycker är viktigt. Genom detta kan vi också bidra till att göra Pride till en spännande och kul grej som händer i stan, säger han.
Under Prideveckan i Stockholm kommer 48 trafiklyktor sättas upp i fyra korsningar kring festivalområdet runt Östermalms IP. 48 lyktor innebär 96 linser, eftersom varje lykta ska visa både rött och grönt ljus.
– Prideparken kommer vara på IP och paraden går dit, så det är naturligt att ha det runt det området, säger Daniel Helldén.
Totalkostnaden för satsningen beräknas till cirka 100 000 kronor.”

Stockholm Direkt
http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/stockholm-satter-upp-samkonade-trafikljus/repqgc!2JYtZ3YRyCsZDA6vmj7PA/

**********************************
Konstigt att hen tillåts placera ut ”betongsuggor” och blockera gator innanför muren. Räddningstjänsten måste ha ett helvete att ta sig fram. Stockholmsveckan är ju vedervärdig utan dessa farthinder. Men det är ju mest fastlänningar som raglar omkring.

Jag har aldrig sett några suggor i Visby. Bara lamm. Vart är samhället på väg? Det är hög tid att lägga ned spektaklet i Almedalen. Eller slå ihop det med stockholmsveckan och medeltidsveckan.

Jag råkade slå på tv:n av misstag i dag. SVT-medarbetare som intervjuar SVT-medarbetare. De kunde hålla till på TV-huset istället för att åka till Gotland. Bakom lyckta dörrar.

 
Ingen bild

Observer

5 juli 2017 03:14


" EU - SÅ DÅLIGT ATT GLÖDLAMPORNA SLOCKNAR "

 
Ingen bild

Observer

5 juli 2017 03:18


" INGET SAMHÄLLE PÅ VÅR PLANET HAR LYCKATS VIDAREUTVECKLAS - DETTA HAR ALLTID STOPPATS AV EN VÄXANDE KLASS PARASITER SOM VALT ATT LEVA PÅ ANDRAS PRODUKTION "

 
Ingen bild

Observer

5 juli 2017 03:28


" EU - NÄR DU INTE VILL KÄNNA DIG VUXEN "

 
Ingen bild

M-son

5 juli 2017 05:07

Den gräns som EU räknar som fattigdom är 12.100 kronor per månad.
355.000 Svenska pensionärer har mindre än den summan att leva på.
I procentuella tal är det 18,2 procent av dem som är 65 år eller äldre.
Det är en kraftig ökning från 2005, då bara 10,1 procent levde under fattigdomsgränsen.
Samtidigt som andra europeiska länder går åt andra hållet, med mindre fattiga pensionärer.
Det är ovärdigt av Sverige. Pensionärerna är de som byggt upp Sverige och lovade en anständig pension.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 juli 2017 06:29

Varför är det så stort säkerhetspådrag i Almedalen ?
Jo, därför att Sverige har blivit ett farligare land att leva i !
Det är ju ett synligt erkännande från etablissemanget men ingen som är politiskt korrekt vill prata om det.
Usch ! Vad förljuget det är.

Kanske skulle folket få upp ögonen om en självmordsbombare tog med sig några höga politiker.

 
Ingen bild

Nisse

5 juli 2017 07:11

Angående Morgan Johansson.
Där måste man undra om allt står rätt till och hur mycket man kan hålla in på sanningen.
Såg häromdagen en intervju på knappt 30 min där han blev bortgjord av en utländsk reporter
som verkligen vågade ställa rätt frågor.
Morgan mörkade så mycket han kunde och svävade på svaren men reporten var mycket påläst
så han fick det inte lätt med sina undvikande svar.
Är det verkligen så illa ställt att Morgan själv tror på det han säger ?

 
Ingen bild

Bo

5 juli 2017 07:45

Det stora glädjeämnet är att det finns andningshål som din fina blogg, man har ännu inte hittat på något sätt att stoppa "obehagliga åsikter" dvs kalla fakta.
Undrar just vem som är "Dum som en gås"?
https://youtu.be/jekHSNyqyBo

 
Ingen bild

Friholt

5 juli 2017 07:47

@ Nisse 07:11 Men jag tycker att det faktiskt är ännu sämre ställt om Morgan ljuger. Förr kom såna där ner till en plats där de brukade ha det varmt om fötterna, om man säger. Idag kommer dom till Rosenbad.

 
Ingen bild

M-son

5 juli 2017 08:16

Läste att ryska ambasadören är på besök i Almedalen/Gotland och undrade varför svenska plan flög 4mil från ryska gränsen.
Svar:
Det var ett signalspaningsplan, som lyssnar på radiotrafik.
Varför flög det ryska militärplanet farligt nära signalspaningsplanet?
Varför flyger militära ryska plan i civila luftleder med sina system för identifiering avstängda så att civila system inte får information?

 
Ingen bild

Hacke

5 juli 2017 08:27

Det är helt uppenbart att ”oberoende och sakliga” public service har trappat upp sina aktioner mot sd under årets Almedalsvecka. Detta i form av total ignorering. Det pratas hela tiden om sd, och självklart då uteslutande i negativa termer, men aldrig med någon enda representant från partiet eller deras företrädare i något sammanhang. Däremot har det vimlat av 7-partister och deras hejdukar i msm i princip samtliga programinslag så här långt i såväl radio som tv. Ingen tvekan om att detta är en planerad strategi, för fullt så här illa har det inte sett ut tidigare.

Det här är en misshandel av public serviceuppdraget som borde få återverkningar från sd på något sätt. Förhoppningsvis är det någon som för statistik på denna t o m för public service vidkommande så groteska slagsida.

 
Ingen bild

Hacke

5 juli 2017 08:50

Kunde tillagt i mitt tidigare inlägg att public service lobbyarbete för att få tillstånd en blocköverskridande regering efter nästa val går på högvarv i Almedalen. Inte ett inslag utan att detta kommer på tal i någon form. Men man får väl säga att det går sisådär. Deras nya gullegris Lööf, helt avgörande i sammanhanget, verkar i varje fall inte hittills ha sugits upp av deras idoga uppvaktningar och lockrop.
Men bearbetningen lär bli en följetong ända in till valdagen då förhoppningsvis valresultatet tar död på alla msm:s ansträngningar och förhoppningar i den vägen.

 
Ingen bild

Stefan A

5 juli 2017 08:53

Vänta bara till fredag då kommer fulmedia att fyllas av"skaaandaler" och "rötter" mm. ingenting om SD,s politik, dvs. mera av de misslyckade förtalskampanjer de försökt med i 15 år, tur för oss att åsiktskorridoren är så otäckt korkade att klockorna stannar.....

Thoralf Alfsson

5 juli 2017 08:56

Det brukar börja redan dagen innan.

 
Ingen bild

SM811

5 juli 2017 09:18

Annie Lööf peakade ikväll.
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/07/annie-loof-peakade-ikvall.html#comment-form

 
Ingen bild

Pepparholm

5 juli 2017 09:28

I morse var det gratis radioreklam i SR/P1 för socialdemokraterna. Ulf Bjereld intervjuades med ledande frågor om Löfvens vara eller inte vara i Almedalen.

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 juli 2017 09:47

Smålandsposten kör hårt hela tiden mot SD, kanske snart ännu intensivare, samtidigt undrar vi va dom håller på med i Kronoberg, och webbinformation är dåligt uppdaterat

http://www.smp.se/sok/?q=sverige+demokraterna

 
Ingen bild

Christer

5 juli 2017 09:57

Jag har följt händelserna i Almedalen i c:a 0 minuter i år. Saknar helt intresse för vad MSM och 7-k sysslar med. I stället besökte jag och min dotter stadens IKEA-varuhus. Vi tog god tid på oss och avslutade med en god måltid på restaurangen. Jag tänkte lite på händelsen på IKEA i Västerås för 3 år sen, i och med att så många besökare var av utomeuropeisk härkomst. Men jag slogs också över att IKEA är på något sätt Sverige i ett nötskal. - Öppet, ljust, prisvärda produkter och med en vänlig och hängiven personal. I gångarna sprang sommarglada barn omkring och stämningen är lågmäld och avslappnad. Jag iakttog några familjer som jag tror var från Mellanöstern, och jag tänkte att dom skulle slås av skillnaden mellan en svensk stad och t.ex Aleppo. Vilken jävla skillnad! Vad är det som möjliggjort vårt sätt att leva, jämfört med hur människorna i MENA har det. Hur kan det vara så här här? När det är som det är som det är "hemma"? Jag tror knappt att att dom förstår att skillnaden stavas ISLAM!

 
Ingen bild

Farbror Fredde

5 juli 2017 10:15

Hur bilden av Sverige har förändrats på kort tid i Tyskland, från Bullerbylandet till ja, ni vet. Och visserligen är den här varnande artikeln från nya media, men i gamla medias kommentarsfält läser man liknande.http://www.pi-news.net/schweden-ein-land-als-mahnung/

 
Ingen bild

calle

5 juli 2017 10:30

det skulle visa sig direkt, om 7 klöverns kreatur har fördommar. om nån gjorde skämt att lämna sin väska, kanske räcker med att nån glömmer sin väska!

https://www.youtube.com/watch?v=guasx2R6gOw

 
Ingen bild

Lena

5 juli 2017 10:34

Har inte sett mycket av Almedalen ännu, men läst här på bloggen att SD i princip är portade överallt. Så i år är det frysboxen för SD på den offentliga arenan?
Tycker det är ett bevis, en värdemätare, på hur enorms rädda de är för Sverigevännerna.

 
Ingen bild

Gustaf

5 juli 2017 11:07

När jag ser bilder från Löfvèns minglande med olika företag och resor under veckan i stället för att försvara sitt uppdrag och sina gärningar nu under Almedalsveckan tycker jag det är märkligt. Vad är det med karln egentligen varför drar han sig undan eller är det så han ska torgföras av de som styr.

 
Ingen bild

World Traveller

5 juli 2017 11:15

Dagens Fake News fran Aftonbladet:

'Hogerextrema grupper och individer star for drygt halften av den extremism som kommunerna identifierat, medan islamistisk valdsbejakande extremism ligger pa 23% och vansterextremism 10%'

I verkligheten tippar jag att hegerextremister star for 4%, islamister 47%, vansterextremister 47% och enstaka forvirrade galningar for 2%.

 
Ingen bild

Tony

5 juli 2017 14:49

Varför tar inte Schibsteds bara och lägger ner
ljugblaskan Aftonlögnen, tycker det skulle vara
genant att vara ägare till sopan?

 
Ingen bild

Pg

5 juli 2017 15:06

Jan Björklund varnar för sin egen politik!

Tro det eller ej. I Almedalen varnade Jan Björklund för konsekvenserna av framväxten av sk utanförskapsområden i Sverige; ett problem som han själv med sin dåtaktiga politik skapat i landet.
Har fjanten Jan Björklund någon som helst självinsikt?

 
Ingen bild

Observer

5 juli 2017 15:22

TIPS TILL SD:

SKAPA FRAMMÅTKÄNSLA I SAMHÄLLET! Nedanstående punkter är bra

* GE SVERIGE ETT RYMDPROGRAM (Inget annat land än vi är lämpligare, Landet med flest stora uppfinningar och ingenjörskonst) Ta oss bemannade till Mars, fatta vilken stolthet vi skulle känna och vi skulle slå de stora länderna på fingrarna.

* BYT UT SKOLPLIKTEN MOT KUNSKAPSPLIKT (Då blir skolan ingen förvaringsplats. Den som önskar kan bli klar snabbare genom att bevisa sin inhämtade kunskap.

* HA DET BÄSTA O DEM BÄSTA SOM MÅTTSTOCK - INTE SOM NU DE SÄMSTA.
* SÅ FÅ SOM MÖJLIGT SKALL KUNNA VARA SOM OVE I SOL-SIDAN. (Socialister. Se bara på hur Kalifornien blivit. "Robinson-Herman" bygger inte land!)
* UPPLYS FOLK OM ATT DE KAN FÅ HÖJD PENSION OM VI MINSKAR INVANDRINGEN. (Sedan 1980 har det tydligen kostat normalSvensken ca 1 Miljon med invandring. Detta borde inte vara rocket science att få fram en korrekt siffra på, att upplysa folk om!)
* LOVA ATT INFÖRA EN SJÄTTE SEMESTERVECKA. (Om vi tillsammans hjälps åt i landet.)
* INFÖR FRI FART PÅ NÅGRA STORA VÄGAR. (Folk måste få känna sig fria, Hypermodern infrastruktur har aldrig varit fel, Däremot socialism.)
* TA BORT SYSTEMBOLAGET. (Folk måste få känna sig vuxna)
* ÅTERINFÖR TJÄNSTEMANNAANSVARET. (Så att det aldrig mer kan spåra ur)
* SÄTT UPP ROLIGA TRIVSAMMA MÅL FÖR SVENSKARNA ÖVER TID!

(...Då får ni lättare med er folket i en trevlig o positiv uppåtgående spiral!)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 juli 2017 16:25

Största hotet mot Sverige är Islam !
Ant största hotet är kvinnorna !

 
Ingen bild

Hasse Pannband

5 juli 2017 17:55

Det snöar i Pajala!
Befolkningen tar fram långkalsongerna!
Måste bero på den globala uppvärmningen.

Bill Gates till EU: Stoppa massinvandringen
innan det är för sent.

http://www.friatider.se/bill-gates-till-eu-stoppa-massinvandringen-innan-det-r-f-r-sent

 
Ingen bild

Nisse Hult

5 juli 2017 18:29

Jag vill inte vara oförskämd men, vilka kommentarer!! Är ni på riktigt?

Thoralf Alfsson

5 juli 2017 18:46

Frågan är snarare om Nisse Hult är på riktigt!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

5 juli 2017 18:55

Nisse Hult?
Är du släkt med Åsa Nisse?
Han var ju inte heller på riktigt!

 
Ingen bild

Nisse Hult

5 juli 2017 19:03

Som Observer, Hasse Pannband, Pretty boy Floyd med flera!! Helt från vettet vilka typer!! Är det bara eliten som följer dig..

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 juli 2017 19:19

Bill Gates är inget dumhuvud !
Han har förstått att Europa går mot undergång.
Läs hans uttalande på Fria Tider.

 
Stefan

Stefan

5 juli 2017 19:43

Om man på gatukontoret tror att ett par blomlådor gör nytta har man inte sett detta.
Jämför riktiga hinder i början med 2.4 tons betongklumpar..... tyvärr bara på tyska

http://https://www.youtube.com/watch?v=Ybveol56BNc

Thoralf Alfsson

5 juli 2017 20:26

Blomlådor i betong sammanbundna med kraftiga kättingar.

 
Ingen bild

Fredde

5 juli 2017 20:32

Det viktigaste tycks vara att inte ha med SD att göra, man struntar i demokratin och har få planer för landet Sverige.

Möjligen kan man sno lite av SD's politik (som man tidigare kritiserade) och med lite ordputsande göra det till sin egen. Sjuklövern har börjat inse att folk är förbannade på gruppvåldtäkter (somalier i Västerås senast) och stenkastning.

För övrigt är det samma värdelösa valfläsk där man försöker trumfa över varandra i antal miljarder för att bättra på allt.
Ingen plan var pengarna ska tas förstås.

Och vad valfläsk/löften är värda har vi ju sett. Inte ett skit, på ren svenska. Beklämmande men inte oväntat.

 
Ingen bild

Observer

5 juli 2017 21:07

@Nisse Hult ->Vad har du för förslag för mera framåtkänsla?

* Mäta så att alla Europas jordgubbar är lika?
* Sätta upp HEN-Trafikljus?
* Mera förbud
* Farthinder

Vi, folket är trötta på en politik som du gillar Nisse!
Vi är LESS!

 
Ingen bild

Tony

5 juli 2017 21:10

Är stolpskottet Belinda Olsson det bästa SVT kan vaska
fram? Hennes nonsensfrågor till dom intervjuade är så
fruktansvärt barnsliga att man häpnar, inte en enda
fråga som berör dom problemen i samhället, hon kunde
till exempel frågat finansministern om varför Sverige
får fler och fler fattigpensionärer när pensionerna för
andra länders pensionärer bara blir bättre, men icke,
bara trams!

 
Ingen bild

Hacke

5 juli 2017 21:25

Ett ljus i mediemörkrets Almedalen

"ANNONSRASET FORTSÄTTER TROTS STARK HÖGKONJUNKTUR
De senaste åtta åren har nyhetsjournalistiken tappat nästan fyra miljarder kronor i annonspengar. Det visar siffror från IRM som tagits fram på uppdrag av Institutet för mediestudier.
Institutet för Mediestudier gör varje år, tillsammans med mät och analysföretaget IRM, en mätning av reklamintäkter för medier. Under perioden 2008 till 2016 tappade medier med nyhetsjournalistiskt innehåll (dagspress, tidskrifter, TV, digitalt oavsett plattform) var tredje annonskrona, från 11,8 till 8 miljarder kronor. Detta sker samtidigt som annonsmarknaden ökade för andra året i rad förra året med rekord-investeringar på 35 miljarder kronor.
Siffrorna presenteras under ett seminarium i Almedalen i dag vid lunchtid. Lars Truedson, föreståndare för Institutet för mediestudier, anser att tappet var väntat.
– Vi vet ju att dagspress tappar. Men slående att den så starka konjunkturen inte förmår mer än att dämpa fallet för samhällsjournalistiska mediers annonsförsäljning, säger Lars Truedson."

 
Ingen bild

Nisse Hult

5 juli 2017 21:40

Har Bill Gates uttalat sig på friatider!! Nej jag tror inte det va!? Ha ha ha!

Thoralf Alfsson

5 juli 2017 23:04

Hur vore det om du läste artikeln.

"Det är i en intervju med tyska Welt som den amerikanske miljardären och filantropen Gates kommer med sin digra varning till Europas ledare."

Har du hört talas om att rewrite av en artikel?

 
Ingen bild

calle

5 juli 2017 22:28

angående kommentar kl 10.30 ovan!
ingen skulle väl springa om en i svensk folkdräkt skulle släppa sin väska. således är 7 klöverns mångkultur politik, inte så omtyckt när det verkligen gäller.

https://www.youtube.com/watch?v=guasx2R6gOw

 
Ingen bild

Onkel Sven

6 juli 2017 03:57

När det gäller Belinda Olsson , är inte hon jävig när det gäller invandringen ? Hon är väl gift/sambo med en arab ? Kan ha fel .

 
Ingen bild

Tony

6 juli 2017 07:43

Nisse Hult:

Bill Gates har åstadkommit något i sitt liv, vad har
har du att komma med utöver trams??

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se