thoralf

Direktlänk till inlägg 1 juli 2017

CENTERPARTIETS KOMPASSRIKTNING

Av Thoralf Alfsson - 1 juli 2017 14:16

Vid Centerpartiets Almedalstal 2013 hade Annie Lööf med sig en kompass. Det var nog många som inte förstod i vilken riktning Centerpartiets kompass visade. Idag ser vi hur stureplanscentern har förändrat partiet till något helt annat än vad människor på landsbygden är vana vid.


 


Vilken grupp Centerpartiet och Annie Lööf flörtar med råder det ingen tvekan om. Eid Mubarak Annie Lööf!

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juli 2017 14:31

Denna passage är mycket viktig och något jag påpekat förut.

"Ley påpekar att historiska avvikelser som kommunism, fascism och nazism kunde vändas. Efter deras misslyckande kunde européerna genom sitt kulturella och religiösa arv återgå till civiliserade demokratiska samhällen."

Muslimsk fascism går inte att rösta bort.

Det begriper inte Annie Lööf.

https://goo.gl/ovoQhL
https://detgodasamhallet.com/2017/07/01/7994/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

1 juli 2017 14:46

Annie Lööf är själva definitionen av enfald och opportunism. Hur stor skada ska denna toka lyckas åstadkomma innan innerstadsfascisterna begriper att hon är fullständigt inkompetent?

Imamerna i alla politiska moskéer jublar. Maken till nyttig idiot har de nog aldrig skådat.

Exmuslimen Atiqa intervjuas av frilansjournalisten Jens Ganman
https://www.youtube.com/watch?v=zTGKw0G1k5Y

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 juli 2017 14:51

C är fortfarande stora i kommunalvalen i typiska jordbruksbygder, men väldigt svaga i större samhällen.
I det kommunala är det mycket en fråga om personer och inte så mycket om partier. C har många bra lokalpolitiker. För MP gäller det motsatta förhållandet. Ju mera landsbygd desto färre röster.

Har C, på riksplanet, en kompass? Det visste jag inte. Jag trodde den de styrdes av en vindflöjel. Tänk att bli så populära på att inget säga. Kanske som "tala är silver, tiga är guld"

 
Ingen bild

Christer

1 juli 2017 16:04

Att SD samlar dryga 20% av väljarkåren är ett friskhetstecken. Att alternativmedia och diverse bloggar förser oss med friskt syre är också ett friskhetstecken. Dessa är en ljusglimtar som ger oss hopp om en framtid trots allt.
Det mörka är b.la annat att ett parti som C kan attrahera c:a 13% av väljarna, det är en gåta för mig. Annie Löövs politiska budskap är så tomt på innehåll, påminner mest om shamporeklam. Det är skillnad på tokorna, vi har t.ex Birgitta Olsson (L), och Gudrun Schyman (FI). Där förstår t.om jag att dom kan hänföra andra tokor. Dom har trots allt någon sorts budskap. Men vad har Annie Lööv? Hon är näbbig, och på det bara "complete empty"!

 
Ingen bild

Björn

1 juli 2017 16:23

Annie Lööf har en utstrålning och en framtoning som säkert lockar en hel del, tyvärr. Centerpartiet liksom även KD har ju tappat sin bas, från att ha varit ett bondeparti till att nu vara, ja vad då? Ett parti som alla andra? Man må ha dugliga lokalpolitiker, men gissar att det fungerar på samma sätt inom Centern som I andra partier, att agendan bestäms centralt I Stockholm. Vill man vara kvar och ha förtroendeposter gäller det att ställa in sig I ledet och följa ledningens direktiv, kompassriktning.
Man kan ju bara undra hur det hade sett ut I Sverige idag om Centern då hade tagit till sig Sven-Olle och låtit hela Sverige få folkomrösta om invandringen. Som bekant sa ju 64 % av de röstande I Sjöbo då nej till flyktingmottagning. Istället ven partipiskan och Sven-Olle blev utesluten ur partiet.

 
Ingen bild

Björn

1 juli 2017 16:42

Och med tanke på Annie Lööf och de skriverier om henne och Bilderbergmötet.
Kan man gissa att hon kommer få stöd I valet från kapitalstarka håll. Tror inte att hon hade blivit inbjuden om man inte hade haft en stor tro på henne och centerns framtid.
För att travestera Warren Buffet ( en känd aktieguru) "Idag sitter det någon I skuggan av ett träd, därför att någon för länge sedan planterade ett frö på platsen".

 
Ingen bild

Me

1 juli 2017 17:29

När en delen av Europas statschefer på 70-talet ville ha öppna gränser med fri rörelse av folk och varor inom Europa, var de flesta av oss positiva till det hela. Vi hade inte fattat att det låg en djupare tanke med denna politik. Bakom det hela ligger en marxistisk ideologi med att vi ska rädda världen från elände och fattigdom och det bygger på marxismens utopi: EU är ju tänkt som grunden till ett land som ska täcka hela världen. Man ser ju också hur illa president Trumps politik passar in i EU:s politiska bild av världen, enligt mottot:”Trump förstör uppbyggnaden av vårt land.”. Denna politik förstärks av av kapitalstarka makter (t.ex. George Soros).

Många av oss trodde att hela idéen bestod i att vi i EU skulle hjälpa varandra och bygga varandras länder på ett osjälviskt sätt och Östeuropa kunde inte fatta sin lycka när de blev överösta med pengar. Vi trodde, att hjälpen med att bygga upp vägar, broar och inftrastruktur i öst, berodde på att västländerna ville få igång sin handel i dessa länder. Nu visar det sig att hjälpen från EU-länderna, inte är något som är begränsat till EU, utan täcker hela världen. Det är baserat på marxism. Alla skall hjälpas, alla är välkomna och har jag för många flyktingar från pakistan, får du ta en del av dem. Man ville inte visa avsikten för snabbt med sin politik för att inte skrämma bort medlemsländerna, men flyktingarna tvingade fram det.

Mitt i denna röra med att tvinga Östeuropa att också rädda världen, funderar Östeuropa nu på om de verkligen vill vara en del av denna sörja – efter att ha kommit ifrån sörjan med Sovjetunionen.

Nu har vi de svenska politikerna, som inte har fattat någonting och tror att de bygger upp en humanitär supermakt av Sverige. Som om det inte hade räckt med idiotin av svenska politiker med låga IQ:n, här har vi ett nytt lågvattenmärke som heter Lööf och som stokastiskt plockar fram ett partiprogram som uppfyller alla krav som man sätter på en slumpgenerator. I detta elände får Lööf stöd av många röstberättigade av en ända anledning: det finns otroligt många i befolkningen som matchar hennes IQ och EQ (Empathy Quotient).

 
Ingen bild

Friholt

1 juli 2017 18:52

@Me 17,29 Tack för den sammanfattningen. Den ska sparas.

 
Ingen bild

Leif W

1 juli 2017 19:01

Det är kanske fler som borde fira att Ramadan äntligen är över?! Jag undrar hur många taxi- och buss chaufförer som arbetet hela dagen utan varken mat eller dryck? Eller antal läkare som ställt diagnoser eller tom utfört kirurgi under denna tid? Grattis till alla barn och ungsommar som nu äntligen kan börja att äta, dricka och gå på barnkalas etc. Hög tid att förbjuda fasta för barn, ungdomar och i de yrkan där det finns risk för fara för andra människor och egendom. Leve Sverige!

 
Ingen bild

Stefan A

1 juli 2017 19:41

I min glesbygdskommun har C nästan försvunnit jämfört med storhetstiden då de hade nästan 50 % och samlade 100 pers på sina månadsmöten, och kom ihåg att det var C som införde att man måste söka jobb i hela landet redan från dag ett om man blir arbetslös, ett mycket effektivt sätt öka utarmningen av glesbygden....

 
Ingen bild

Hacke

1 juli 2017 20:07

Det enda Lööf har åstadkommit är att göra en blåkopia på landsförrädaren Reinfeldt när han lierade sig med mp på invandringsområdet. Därmed fick han VIP-status hos miljöpartiets verkliga språkrör media och behövde aldrig mer riskera att ställas inför en besvärande fråga – bara hyllas och gullas med i alla lägen. När sedan Lööf planterade det ökända ”Sverige kan ta emot 30-40 miljoner invandrare” visste hon och vi alla att hennes lycka var gjord i lögn- och mörkningsindustrin. Och så lägligt sedan för media efter alla skandalerna kring deras kära miljöparti som nu plötsligt byttes ut mot nya gunstlingen Lööf. Har hon någonsin ställts inför en kritisk fråga eller ens en ordinär följdfråga sedan hon ”gjorde upp” med invandrarhysteriska msm?

Nej, det blir som vanligt enda oppositionen sd som får göra det jobbet - också. Och Jimmie Åkesson har redan lyckats bra hittills (senast i partiledardebatten i Agenda där Lööf plötsligt tvingades konfronteras med sin egen politik) i sin ambition att punktera centerparti-ballongen. Om den nu inte innan dess hinner spricka av sig själv i sin självgoda uppblåsthet.

 
Ingen bild

Observer

1 juli 2017 20:08

Ja, här ser vi resultatet av att Annie Lööf skall med på bilderbergmötet !
Centern jobbar inte för våra bönder längre -Som ni ser har nya direktiv kommit från bilderbergarna!

För h u r många av Sveriges invandrare är lantbrukare????!!

 
Ingen bild

Observer

1 juli 2017 20:10

Centern Från lantbruksparti till islamistparti.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

1 juli 2017 20:57

LRF jobbar inte heller för bönder. Strider mot värdegrunden, säger Helena J.

 
Ingen bild

Pepparholm

1 juli 2017 21:04

Jag läser bloggen Oftast i Otakt: En tågresa genom Bergslagen. Där får Annie Lööf, Stefan Löfven och Karl-Petter Thorwaldsson något konkret att bita i och skämmas över. Hur de och Reinfeldt har fördärvat de gamla fina bruksorterna. De bör också nu i efterhand förstå varför de tappar väljare till SD.

 
Ingen bild

Tompa

1 juli 2017 21:15

(C) är medias nya gullegris nu när (Mp) är på väg ur riksdagen (tack o lov)
Inget konstigt att de rusar i de beställda opinionsundersökningarna.

Det är illa med vårt land. Berättelse från verkligheten. Går detta verkligen att rädda utan inbördeskrig?
http://iotakt.se/nasta-kopparberg/

 
Ingen bild

calle

1 juli 2017 21:23

Annie och även en kvinnlig batteriexpert blev inbjuden till bilderbergmötet av Wallenberg, så slutsatsen av det är väl att Globalisterna vill ha Sveriges naturtillgångar till batteritillverkning, det skall ju byggas världens största batterifabrik, hela Sverige kommer bli ett stort dagbrott, som Bolidens dagbrott. och då behöver privata markägare hjärntvättas med centerns hjälp!

 
Ingen bild

Veritas

3 juli 2017 01:53

Lugn bara lugn
Inom 20 år är Annie ålagd att bära heltäckande burka i offentligheten. Det är liksom så hon & 87;an vill ha det.
SD 2018 >>>>>>>

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards