thoralf

Direktlänk till inlägg 19 juni 2017

MSB VIKER NER SIG FÖR ISLAMISTER

Av Thoralf Alfsson - 19 juni 2017 07:53

Att granska Muslimska Brödraskapet i Sverige har uppenbarligen sina risker. Det är tragiskt att MSB viker ner sig inför dessa odemokratiska krafter inom politisk islam.


”Förutom anonyma telefonsamtal och skriftliga begäran om att få ut mailkorrespondens och telefonlistor kompletterades det med ett akademikerupprop. Initiativtagaren till det akademiska upprop med kritik mot MSB:s och Magnus Norells förstudie om Muslimska Brödraskapet, Emin Poljaveric vid Teologiskainstutitionen vid Uppsala Universitet, har andra kopplingar som han och ingen av de ursprungliga undertecknarna inte är lika öppen med. Han undervisar även vid universitetet i Qatar. Qatar är, vilket är allmänt känt, Muslimska Brödraskapets egen bank sedan de tvingats under jorden i Egypten.”

https://ledarsidorna.se/2017/06/msb-och-flytten-av-den-nationella-samordnaren-handelser-fran-samma-badtunna/


”Ibn Rushd är en del av Muslimska brödraskapets missionsverksamhet, dawa. De ägnar sig åt att värva blivande shariaextremister. Ju fler beslöjade kvinnor i Sverige desto mer synliga blir Muslimska brödraskapet och desto större tyngd kan de lägga bakom sina pretentioner att vara ”muslimernas” talespersoner och desto fler krav på särbehandling kan de ställa.”

 

 

 

”Helena Benaouda Hummastens samhällsomstörtande aktiviteter i Sverige borde räcka för att utvisa henne till Finland. Hennes lobbyverksamhet går ut på att göra Muslimska brödraskapets tolkning av sharia till en accepterad del av det svenska samhället.”

http://purdahbloggen.se/2017/06/17/muslimska-brodraskapet-har-satt-msb-pa-plats-entlediga-med-omedelbar-verkan-nils-svartz-fran-tjansten-som-gd-del-1/


Något har gått väldigt fel i Sverige! Det är hög tid att göra något åt islamiseringen av Sverige. Jag vägrar att acceptera den utveckling som råder!

 
 
Ingen bild

SM811

19 juni 2017 09:11

"Islam är vår största hot." mot demokratin.
Bara att se på denna videon så har man facit vem som hade rätt.
Inte var det den PK tomten som skulle vara så kallad expert.
https://www.youtube.com/watch?v=VuPXEc5dwpM

 
Ingen bild

Magnus

19 juni 2017 09:11

Ilska, förtvivlan, kamplust... Sverige ska ej rätta sig efter islam och muslimer.

 
Ingen bild

World Traveller

19 juni 2017 09:22

Jag började varna för Muslimska Brödraskapet på olika bloggar redan 2006. Idag sitter deras medlemmar på maktpositioner inom hela Västeuropa och framförallt i Sverige. Svenska ambassadörer utomlands håller sig med rådgivare (political and cultural advisors) som borde kollas upp. Polisens talesmän i flera städer borde också kollas upp.

 
Ingen bild

Pepparholm

19 juni 2017 09:25

Byt omedelbart till en generaldirektör som vet att MSB har ansvar för rikets säkerhet.

 
Ingen bild

Lena

19 juni 2017 09:35

Det skadar MSB,s trovärdighet att låta anhängare av Muslimska Brödraskapet skrämma myndigheten till tystnad. Är det en myndighet värd namnet?

https://samtiden.nu/2017/06/msb-utsatt-islamistisk-hetskampanj/

 
Ingen bild

Lena

19 juni 2017 09:37

En av anhängarna till Muslimska Brödraskapet är prof. Mattias Gardell, är verkligen en folkets fiende, så kommunist han är. Fy för den lede!

 
Ingen bild

Lena

19 juni 2017 09:44

Jimmie Åkesson på Järvafältet i lördags; "jag vill sammanhållning". SVT reagerade på att Åkesson vill som de sa "ha invandring". Jo SD har ju aldrig fått förklara sin politik i MSM. Eller är detta en 180 graders omvändning? Nej jag tror inte det. Däremot är de nu ute för att fiska röster, framför allt från utländska kvinnor. Många av dessa har stenåldersmän i sin omedelbara närhet men önska kanske en friare liv, egna beslut etc.
Jag har alltid sett en NORMAL och KONTROLLERAD invandring som något jag stöder. Men alla som vill oss illa ska ut, och massinvandring nej tack! Dessutom ska man ha en lång karens innan man är värdig ett svenskt medborgarskap.

 
Ingen bild

Lena

19 juni 2017 09:48

En annan sak, som är en av de största frågorna inför nästa val, att alla svenskar, (även sådana som har annan bakgrund men levt och arbetat här i många år) SKA INTE BEHÖVA LIDA FÖR att man ta in invandrare, pensionären, sjuka o arbetslösa ska nu bära hela bördan av indragningar och krackeleringar av välfärdssystemen.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

19 juni 2017 09:51

Länk till tidigare inlägg av dig:
http://thoralfalfsson.webblogg.se/2008/july/halalslakt-humant.html

Jag fann den när jag sökte efter kärringens brev till jordbruksverket om halalslaktens förträfflighet.

 
Ingen bild

SM811

19 juni 2017 10:04

"Statsvetare: väljarna har skäl att känna sig vilseförda"

"Betänk sedan att den förtroendefulle medborgaren … fått höra: att en stor flyktinginvandring är långsiktigt bra för samhällsekonomin; att svårigheter för flyktinginvandrare att ta sig in på arbetsmarknaden beror på strukturell diskriminering; att Sverige är bundet av internationella överenskommelser att föra den generösa politiken; att den generösa flyktingpolitiken är det enda moraliskt försvarbara hållningen; och att en stor flyktinginvandring inte påverkar brottsligheten i landet. Samtliga dessa påståenden, som dominerat informationsflödet (enstaka röster undantagna) är diskutabla och sannolikt till och med felaktiga."

"Ja, enklast vore ju om alla medier och alla partier bad Jimmie Åkesson och alla sverigedemokrater som genom åren utsatts för orättfärdiga anklagelser om ursäkt."
https://samtiden.nu/2017/06/statsvetare-valjarna-har-skal-att-kanna-sig-vilseforda/

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juni 2017 10:06

Nästa års riksdagsval är oerhört viktigt. Dessa grupper tar ofta två steg framåt, får kritik och backar. Men bara ett steg...
Sedan har vi inhemska svenska femtekolonnare som naivt blåögt ställer sig på fel sida...

 
Ingen bild

SM811

19 juni 2017 10:07

Lägst nivå, statsministern.
http://soldatmamma.blogspot.se/2017/06/lagst-niva-statsministern.html

 
Ingen bild

Suzie

19 juni 2017 10:39

Brigitte Gabriel explained Muslim Brotherhood

https://www.youtube.com/watch?v=zYItyzPEYbk

Detta gäller hela västvärlden inklusive Sverige

Muslim Brotherhood's Plan to destroy America from within Brigitte Gabriel

https://www.youtube.com/watch?v=llFGW1Bdf_k

 
Ingen bild

Sven Dacke

19 juni 2017 11:13

Tyvärr Toralf, läget i matchen är i dag är 8-0 efter senaste kursomläggningen

 
Ingen bild

Nyrakad

19 juni 2017 11:19

Helt riktigt Thoralf, något måste absolut göras, det är snart försent. Man blir fanimej spyfärdig när man ser denna förmodligen kompis till Malena Ernman...

 
Ingen bild

Göta

19 juni 2017 11:29


Tack för ett mycket viktigt inlägg Thoralf.

Jag tror att det hade varit bra om du istället för förkortningen MSB hade skrivit ut hela namnet på denna viktiga svenska myndighet, som sorterar under Justitie-departementet och ansvarar för frågor om skydd mot olyckor, krisberedskap och civilt försvar, alltså: MYNDIGHETEN FÖR SAMHÄLLSSKYDD OCH BEREDSKAP (MSB)

En förkortning är lätthanterlig, men det finns alldeles för många bland vår svenska allmänhet som inte har en aning om vad dessa bokstäver innebär och som därför inte ids läsa mer än rubriken.

Som en kommentator skriver under ditt länkade inlägg på Ledarsidorna.se:
"Temperaturhöjningen av badtunnans vatten sköts av elefanten i rummet och grodan som plaskar omkring i samma tunna är sisådär en 80% av svenska folket."

https://ledarsidorna.se/2017/06/msb-och-flytten-av-den-nationella-samordnaren-handelser-fran-samma-badtunna/

 
Ingen bild

Vakttornet

19 juni 2017 11:38


Muslimer på frammarsch i svenska Namntoppen

Tre muslimska pojknamn bland topp 100 på Namntoppen 2016
Plats 35: Mohamed
Plats 89: Ali
Plats 96: Omar

Mohamed: populärt namn bland både shia och sunnimuslimer
Ali: främst shiiter men även sunniter
Omar: enbart sunni då kalifen Omar är ett hatobjekt för shiamuslimer

http://www.namntoppen.se/index.php?page=toplist&year=2016&sex=M&sortorder=place&limit=100

-

 
Ingen bild

Hexe

19 juni 2017 11:44

Det kan vara politisk korrekthet som ligger till grund för att två oskyldiga pojkar pekades ut som Kevins mördare. Den troliga gärningsmannen, en 13-årig pojke med invandrarbakgrund, avskrevs från misstankar – trots att det inte fanns grund för det beslutet. Det antyder Leif GW Persson i en krönika i Expressen.

https://nyheteridag.se/fallet-kevin-leif-gw-persson-antyder-att-politisk-korrekthet-lag-bakom-oskyldigt-utpekande/
Man tar sig för pannan, tar galenskaperna aldrig slut

 
Ingen bild

Observer

19 juni 2017 12:16

MSB (Myndigheten för skydd och beredskap) har med andra ord misslyckats i sin myndighetsutövning!

-VAD BÖR DET RENDERA I?

ÄNNU ETT INTRÄFFANDE SOM B O R D E INNEBÄRA NYVAL!

...V A R F Ö R HÄNDER DET INGENTING?!! när myndigheter felar el uppvisar kriminalitet.

 
Ingen bild

Tobbe S

19 juni 2017 12:30

Nu är MSM upprörda och förvånade över lastbilsattacken mot moskébesökare i London. För debattörer/journalister med IG i historia får man väl påminna om Bartolomeinatten.

Sedan ställer man sig frågan: Vad förväntas, efter upprepade vansinnesdåd med islamska förtecken? Tror man på fullaste allvar att värmeljus, gosedjur och kärleksbombningar kommer att bli svaren framöver. I sådana fall behöver man gå på KomVux och intensiv historieläsning.

"Mellan den 24 och 29 augusti 1572 utspelade sig fruktansvärda scener på gatorna i Paris och mördandet av protestanter spreds även till landsorten. Så många som 3 000 människor skall ha mist livet bara i Paris och totalt räknar man med cirka 10 000 dödade hugenotter."

 
Ingen bild

Veritas

19 juni 2017 12:43

MSB = Muslimska Samhällets Brödraskap tydligen
SD 2018 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juni 2017 13:03

Magnus Norell: "De som ringer och mejlar vill påverka beslutsfattare och få tyst på den här sortens forskning. Det är en känd strategi även om det är första gången det händer i Sverige."

Vilka är "de"? Muslimer så klart.

Islam måste förbjudas.

Då blir det förbjudet att vara muslim.

Svensk lagstiftning är inte anpassad för muslimer utan mycket av vår lagstiftning är baserad på den svenska nationalkaraktären som i grund och botten är hederlig och rättskaffens

 
Stefan

Stefan

19 juni 2017 13:09

Mer på samma ämne.

http://iotakt.se/telefonterror-och-mailbombningar

 
Ingen bild

Tony

19 juni 2017 13:16

Den kärringen har verkligen inget att sätta näsan i vädret för,
att jobba för att landet ska gå bakåt i tiden är inget att vara
stolt över

 
Ingen bild

Vakttornet

19 juni 2017 13:20


Pågår en islamisering av Sverige?

Tre muslimska pojknamn bland topp 100 på svenska Namntoppen 2016
Plats 35: Mohamed
Plats 89: Ali
Plats 96: Omar

Mohamed: populärt namn bland både shia- och sunnimuslimer
Ali: främst shiiter men även sunniter
Omar: enbart sunni då kalifen Omar är ett hatobjekt för shiamuslimer

http://www.namntoppen.se/index.php?page=toplist&year=2016&sex=M&sortorder=place&limit=100

 
Ingen bild

steve

19 juni 2017 14:26

Utan islam hyckleri minskar antalet väljare för S.
Så förvänta er ingen åtgärder om S sitter kvar efter valet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

19 juni 2017 14:29

Exempel på islamiseringen.

Rubriker GP förra veckan:
"Nytt våldsamt upplopp i Trollhättan"
"Skjutne mannen del i gängkriget"
"Mördarna sköt rakt in hos familj "
"Stor polisjakt vid skola i Skåne"

"På grund av upploppet i natt på Kronogården delas TTELA ut lite senare i dag i det området. "
http://www.ttela.se/nyheter/trollh%C3%A4ttan/ttela-delas-ut-senare-p%C3%A5-grund-av-upploppet-1.4369155

1.Finns det verkligen någon marknad för Ttela på Kronogården?
2.Finns det överhuvudtaget någon på Kronogården som pratar svenska och som dessutom kan läsa?

Att den obehaglige muslimen rashid musa inte skickas ut ur riket är för jävligt.

 
Ingen bild

Hacke

19 juni 2017 15:26

Det brinner i knutarna och nu börjar alltfler inse allvaret och pratar det klarspråk fria medier gjort i decennier. Här om de socialdemokratiska politrukerna som ett hot mot demokratin.
http://www.gp.se/nyheter/debatt/politruker-s%C3%A4nker-tilliten-till-v%C3%A5ra-myndigheter-1.4370139

 
Ingen bild

ville

19 juni 2017 15:34

Nytt terrordåd i London men fullständigt tyst här. Varför?

 
Ingen bild

Andreas

19 juni 2017 15:55

@Vakttornet

Här kan du läsa några av de HUNDRATALS(!) stavningsvarianterna av Mohammed som finns. Det kan kanske förklara varför namnet inte är högre upp på listan:

https://en.wikipedia.org/wiki/Muhammad_(name)#Given_name.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

19 juni 2017 18:21

Nu läggs det ännu mer ansvar på kommuner och landsting ,dessa ska nu se till att invandrare kommer i arbete ,samtidigt som exempel Kalmar läns landsting där tas tjänsten kurator för döva och hörselskadade bort ,en tjänst som är mycket viktig för dessa handikappade , men det tycks vara viktigare att lusa ner Sverige med arbetslösa asylsökande !

 
Ingen bild

Tony

19 juni 2017 19:18

Helena Bernaoudi, var det inte hon som hade en kriminell Svärson som reste runt i Världen med fickorna fulla med Sedelbuntar?
Kommer inte ihåg namnet på honom.

Thoralf Alfsson

19 juni 2017 21:38

Undrar om han inte sitter i fängelse i Danmark för att han var med och planerade ett terrordåd där.

 
Ingen bild

Klas

19 juni 2017 19:55

Testa dig!
Är citaten från Koranen eller Bibeln?

https://nyheter24.se/quiz/wtf/831240-testa-dig-ar-citatet-fran-koranen-eller-bibeln

 
Ingen bild

Klas

19 juni 2017 20:24

En fråga som jag funderat på.
Hur tror ni att Europa sett ut idag om Tyskland vunnit andra världskriget?

 
Ingen bild

Anders

19 juni 2017 21:00

Qatar har pröjsat 30 milj för en stor moské i Malmö. Salafiinrikting?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

19 juni 2017 21:37

Nu är det "god by" för dom dyra svenskarna på arbetsmarknaden.

Företag som vill klara sig anställer invällare och får 8000 / mån. + premie för sin "godhet".

Regeringen jobbar som maffian åt islam.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

19 juni 2017 21:54

Vi har en regering med veliga fruntimmer och såna som tänker som veliga fruntimmer.
Kaos kaos kaos !

Svar till Klas :
Vi hade sluppit EU och invandrarna.
Adolf hade varit det vanligaste namnet.

 
Ingen bild

s29

19 juni 2017 22:10

Man ska inte heller glömma bort att en viss George Soros tryckte upp instruktioner om hur dom skulle ta sig hit.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 juni 2017 22:44

@Tony. Minns inte exakt, men var inte han på lång "semester" på Guantanomobasen? Fick åka i regeringsplanet "hem" till Sverige..?? Åkte runt med Helena Benaoudas gravida dotter i Mellanöstern och åkte fast någonstans där..?

 
Ingen bild

Leif W

19 juni 2017 23:11

Vart ska det sluta om och när myndighetspersoner och politiker blur skrämda till tystnad?!

 
Ingen bild

Björn

19 juni 2017 23:54

Nu vet jag ju inte om det är som så att MSB har vikt ner sig eller ej. Men av vad man har kunnat läsa sig till så verkar det onekligen som att de faktiskt har gjort så.
Och då är det allvarligt.
MSB uppgift är bla att arbeta förebyggande och ge stöd och råd till bla andra myndigheter, kommuner, länsstyrelser mm för att just kunna förebygga bla terrorhot, andra risker och hot. För att kunna göra det måste man veta vad som händer och även ha en beredskap mot oförutsedda händelser.
Efter den stora skogsbranden I Västmanland fick MSB kritik för att inte ha agerat tillräckligt snabbt.
En myndighet får inte vara politisk korrekt eller handlingsförlamad. Man måste kunna lämna relevanta uppgifter till beslutsfattare. Då går det inte att lägga ner utredningar/granskningar bara för att man själv utsätts för hot/trakasserier.
Kan vi lita på våra myndigheter? Jag tvivlar.

 
Ingen bild

Ludvig

20 juni 2017 07:16

Att inte de styrande i vårt land kan fatta, att alla förlorar på islamiseringen.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

20 juni 2017 08:33

Hur faen ska Högsby kommun i tvärhasten kunna hitta arbete till sina nästan 400st med uppehållstillstånd ,är nog en utmaning som är dömd att misslyckas !

 
Ingen bild

Tony

20 juni 2017 09:52

Ludvig:

Jo dom vet nog, men dom har ju svurit trohet till Georges Soros och Bilderbergarna om hur dom ska förstöra Sverige, den senaste som var på informationsmöte med Bilderberg gruppen är Anni Lööf, hon tror väl att hon ska hamna i regerings ställninig efter 2018

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 24 maj 08:50

Det är många som tar upp att Annika Strandhäll sprider fake news i sitt oförstånd och sin okunskap. Det är faktiskt rent bedrövligt av en minister i regeringen. Men Annika Strandhäll har aldrig suttit i riksdagen och aldrig deltagit i en omröstning i...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 23 maj 12:04


Vid dagens möte i Samhällsbyggnadsnämnden beslutades det om bygglov för Kalmarhem att bygga över 200 lägenheter i ett grönområde. Ett grönområde som i kommunens egen Grönstrukturplan från 2010 utpekas som värdefullt i sen helhet och värt att bevara. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 22 maj 15:55

Valg i Sverige. Vågner de op? "Sverige er et skræmmebillede på, hvor galt det kan gå, når man lader stå til i forhold til indvandringspolitikken. Og Sverige er et eksempel på, hvordan det kunne ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:57

Kalmar kommun har inlett en treårig satsning på modersmålsstöd i förskolan med start 2017 och framåt.   Det beskedet fick jag idag från förvaltningschefen Mats Linde när jag fick svar på de frågor jag ställt om modersmålsundervisning och kostnade...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 21 maj 22:43

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 055 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se