thoralf

Direktlänk till inlägg 13 juni 2017

BESVIKEN

Av Thoralf Alfsson - 13 juni 2017 23:05

Min förkylning vill inte ge med sig. Snorar och hostar för säkert tredje veckan. Känner mig rätt låg men försöker ändå hålla igång. Blev 800 foldrar med Vårdpartiet utdelade idag i Lindsdal.

I förra veckan glömde jag att nämna att jag träffade Mattias Karlsson vid Kalmar flygplats. Han fick inspektera min trehjuling som jag använder vid utdelning i villaområden och på landsbygden. I förra veckan delade jag färdigt i Smedby som har ca 1 400 hushåll.


Förkylningen gör dock att jag inte har energi för att gräva och skriva långa blogginlägg. Men jag kan säga när man följer med i media blir man rätt besviken på t.ex Jan Björklunds utspel eller dagens lögner från LO. Men de är ju inte de enda som kör med en fakeagenda. Man blir egentligen väldigt besviken på vuxna och bildade människor som är så fruktansvärt falska.


Anna Kinberg Batra talade idag på Järvaveckan. Det var så långt ifrån ”öppna hjärtan” som det går att komma. Men det behövs nog när det finns socialdemokrater som är kommunanställda som gillar när judar dödas i terrorattacker. En spännande tid vi går till mötes i det mångkulturella Sverige. Var sker nästa terrorattack? Blir det i Stockholm igen?


Jag hoppas att SD har en bra strategi för att bemöta alla dumheter från ohederliga politiska motståndare. Det absolut bästa vore om SD funderade ut en strategi som förekommer dessa lögner och fake news innan dessa ”groddor” börjar hoppa ur munnarna på de politiska motståndarna. 
ANNONS
 
Ingen bild

Observer

13 juni 2017 23:55

Fakta och att hålla sig till sakfrågorna, Är det enda man behöver göra, Precis som DU alltid gör Thoralf. Och SD.
..Folk vill inte ha mera tjafs nu.
Vi vill ha korrekthet, fakta och vetenskap.
Man känner att man ser och får det med dig Thoralf samt Sverigedemokraterna!

 
Ingen bild

SD

14 juni 2017 00:11

8 av 10 nya jobb går till invandrare sa dom på nyheterna idag!

 
Ingen bild

Ivan

14 juni 2017 00:52

Kammarrätten ger Kalmar kommun bakläxa i och med hemlighetsstämplingen av planerna av Foppas jättekoloss i hamnen.

"Kalmar kommuns beslut saknar lagligt stöd"

Jo jag tackar jag! Har vi hört detta förut?

En vacker sommarstad måhända, men lämnar i övrigt mer att önska.

 
Ingen bild

Björn

14 juni 2017 01:19

apropå Eskilstuna, ska bli intressant att få veta hur kommunen hanterar frågan med den kommunanställde. Är säker på att om det hade varit en sd sympatisör som hade gjort samma sak, hade han nog redan varit avstängd från arbetet

 
Ingen bild

Bo

14 juni 2017 02:16

Jag hoppas att du snart skall bli kry och rask igen. De kraftfullaste virusen får man som lite äldre från barnen eller barnbarnen, som själva tål dem betydligt bättre. Det är i alla fall min egen erfarenhet och tro.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 juni 2017 03:17

Muslimen som gillade det muslimska massmordet heter Mazen Adeeb och är bygglovsingenjör på Eskilstuna kommun. Muslimen Mazen Adeeb sitter även i ledningen för den salafistiska al-Rahmanmoskén i Eskilstuna. Var har han sina lojaliteter tror ni?

Självklart hos muslimer. Han som alla andra muslimer inväntar bara rätt tidpunkt att ta över. Därför är det så viktigt att muslimer inte ges beslutsfattande positioner överhuvudtaget utan istället får ett generöst erbjudande att resa hem - som han inte kan tacka nej till.

Fundera gärna på hur Sverige skulle se ut om detta skadliga muslimska inflöde fortsätter och muslimerna når 15-25%. Då blir landet en krigszon.Vill vi det?

Jag/vi vill inte ha dem i landet.

http://avpixlat.info/2017/06/13/kommunanstalld-hanford-over-terrorattack/

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 juni 2017 03:36

Det här nya med jobb i första hand till invandrare vill jag se först innan jag tror på det , hur många gånger har inte Ylva Johansson kört med samma ideer och det har bara misslyckats ! Titta på lilla Högsby ,där går det säkert över 400 som bara vandrar om dagarna ,dessa har uppehållstillstånd enligt Ratsit Personfakta ! Nä,nä jag tror inte på detta !

 
Ingen bild

Tomas

14 juni 2017 05:55

EU inleder en rättsprocess mot 3 länder (Polen, Tjecken och Ungern) för att de inte har tagit emot tillräckligt med flyktingar från andra humana EU-länder. Dessa humana EU-länder, som har öppnat sina gränser och släppt in alla som ville in, har alltså rätt att anklaga Polen, Tjecken och Ungern för att de har följt EU-direktiv. Direktiven säger att ett EU-land ska skydda sina gränser så att obefogade inte tar sig in inom EU:s yttre gränser.
Hade man följt EU-lagarna, skulle inte de länder som var restriktiva i att släppa in flyktingar stå inför domstol, utan de som har ställt till asylkaoset inom EU:s gränser. Om EU hade fungerat, hade det varit Polen, Tjecken och Ungern som skulle ställa de humanitära stormakterna Sverige och Tyskland inför rätta för att de vägrar följa EU-lagarna. Men i det upp-och-nedvända värld som vi lever idag är det de länder med mest pengar som har lagen på sin sida.
EU försöker att sälja sig som den nya världsordningen med den äkta demokratin i världen och ska hela tiden bevisa att andra länder som t.ex USA är diktatoriska. Tyvärr är det så att EU har visat sig mer och mer vara tyskarnas bakgård och Merkel använder EU enbart till sin egen fördel på resterande länders bekostnad. Nu är det val i Tyskland i september och de tyska väljarna har visat sig reagera allergiskt på för många kriminella flyktingar i landet. Vad göra? Man skickar ut en del flyktingar till andra EU-länder.
Om detta är den nya världsordning som Europa har väntat på, då är jag jultomten. Tyvärr kan Östeuropa i detta läge inte protestera, eller korrigera EU, för att de behöver pengarna som kommer från de rika länderna i EU. Västeuropa har verkligen kommit igång med sin kommunistpolitik, d.v.s att spendera andras pengar (mest skattepengar) inte minst på fattiga EU-länder. Och när pengarna tar slut kommer ingen att stå där med hatten i handen och bocka framför Merkel, vi blir av med en av de största ok som européerna någonsin har haft och EU kommer att gå i graven. Men till dess kommer vi att springa efter Merkel.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

14 juni 2017 06:24

Jag funderar på hur man definierar det "fina" ordet Globalisering.
För mig betyder det att vi har gått över till att det ska värnas mer om människor i andra länder och från andra länder för att tävla mot världens länder i "godhet".
Att överlåta både jobb och bostäder till ickesvenskar och låta svenskarna stå för notan är ett stort svek och visar på politikernas dumhet.

 
Ingen bild

SM811

14 juni 2017 08:09

I en kommun gick 50% av nybyggda lägenheter i ett område till invandrare. De går föra alla i bostadskön. Hoppas att de som står i bostadskön och blir omsprungna av invandrare som inte betalat en enda krona i skatt reagerar.

 
Ingen bild

Gute

14 juni 2017 08:22

Thoralf, var försiktig och ansträng dig inte ifall "förkylningen" sitter i länge!!

Det kan bli allvarliga följder om virus och bakterier sätter sig på känsliga ställen i kroppen, t.ex hjärtat.
- Och det vill vi inte vara med om!!

 
Ingen bild

Hacke

14 juni 2017 08:25

Var rädd om dig Thoralf! Själv skulle jag aldrig klara att hålla ditt tempo och så många bollar i luften.

 
Ingen bild

Niklas R

14 juni 2017 09:16

Har själv haft ihärdig hosta och snuva, för några år sedan så höll den i sig i tre månader. Eftersom det var slemhosta så körde jag till slut en stenhård Bisolvon kur, maxdos varje dag i 10 dagar, det fick bort slemmet och slembildningen och på samma gång hostan.

Så om det inte gett med sig efter fyra veckor så skulle jag föreslå att du kör en sådan kur, beroende på typ av hosta.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

14 juni 2017 09:25

Thoralf, det kan väl inte va så illa att det är början till "Kaklet"? Det vill vi ju inte , var rädd om dej !

 
Ingen bild

Smålänning

14 juni 2017 09:28

Du får väl glädja dig åt att Nanne är tillbaka i KFF.

 
Ingen bild

Hacke

14 juni 2017 09:41

OT. Såg ett hjärtskärande inslag på Rapport igår. Om en ung man, uteliggare, missbrukare och på senare tid dessutom hjärtsjuk som nu avlidit, ensam och övergiven på sin post i något kyffe. Det var en obarmhärtigt grym bild av Sverige som kom fram. Allt denne man hade önskat sig genom åren var en egen lägenhet. Det berättades också att många tusentals svenskar är i samma situation.

Jag undrar hur många 7-partisympatisörer som i sina tv-fåtöljer satte detta i förhållande till exempelvis ensamkommande lycksökare från världens alla hörn och från dag ett lever med all inclusive på hotell och spa-anläggningar med ibland en personal per person och uppassning dygnet runt. Blåljugande, fullt friska män i sina bästa år utrustade i märkeskläder och I-phones som kastar mat på väggar och personal om menyn inte passar, knivskär och hotar om de inte får komma till ännu bättre förhållande. Det finns dessutom många, många exempel på betydligt värre saker än så. Det är så man vill spy.

Man kan också jämföra hur ofta vi får se reportage om våra egna utsatta jämfört med alla snyftreportage och idolporträtt kring vårt nya frälse. Jag tror inte jag överdriver om jag säger ett på tusen.

Och på toppen har man dessutom mage att prata om värdegrund, allas lika värde och andra floskler.

 
Ingen bild

dajevlar

14 juni 2017 09:44

Läste om Anna KBs uttalande i Järva. Hon sade att invandrarna ska anpassa sig till det svenska samhället. Vad hon inte förstår är att INTEGRATION handlar om att två olika grupper ska anpassa sig till VARANDRA. Om en grupp ska anpassa sig till den andra kallas det för ASSIMILATION.
(Det senare skulle vara så mycket bättre [något som SD alltid sagt, som vanligt förstås], men ordet klassas som främlingsfientligt och jag tror ännu inte vi kan använda det vare sig i terminologin eller i verkligheten. Men snart så….)

 
Ingen bild

Lena

14 juni 2017 09:56

Thorallf får jag drista mig till att ge ett gott råd? En förkylning som aldrig vill ge sig är en varning från kroppen. Jag hade själv en sådan "förkylning" som tog månader att läka ut. fyra år senare fick jag en allvarlig och kronisk reumatism, en sjukdom som kan ligga "dold" i 10 år.
Varva ner och sök på nätet om olika sätt att "boosta" upp kroppen med vitaminer och mineraler, spårämnen. Det ska vara äkta vara inget syntetiskt. Kroppen är av naturen och behöver naturens "hjälpmedel". En förkylning som sitter i så länge indikerar att du har immunbrist. Det är något som många i vårt land lider av. Det beror på att våra jordar berikas av konstgödsel (och inte av den naturliga gödsel från kors o hästar bl.a., och innehåller inte så mycket näringsämnen som de gjorde för 20-30 år sedan.
Läs också vad Lars Bern har att säga om sjukdomar. Många goda råd där.

 
Ingen bild

Tony

14 juni 2017 10:02

Ja propagandan flödar ur statstelevisionen varje dag,
igår handlade det om hur många jobb som tillkommer
varje månad, men att det i många fall handlar om
lotsas jobb förtigs, allt är på beställning av
Sosseregimen för att snygga till deras taffliga styrning
av landet.

 
Ingen bild

Göta

14 juni 2017 10:25

@Thoralf
Instämmer med Gute, Hacke med flera ovan som oroar sig för din hälsa. Var rädd om dig Thoralf!

För drygt tre veckor sedan skrev du att du hade varit väldigt förkyld några dagar med kände dig så pass pigg att du hade hämtat ut din trehjuling från garaget och ägnat dig åt utdelning av material.
Som gammal cyklist reagerade jag då, för jag vet att det inte alls är bra med ihållande stark vind mot sig när man har en luftvägsinfektion. Ansiktets bihålor påverkas och vidarebefordrar sina reaktioner ut i kroppen, samtidigt som motståndskraften ligger på sparlåga.
Nu får du försöka ta det väldigt lugnt ett tag.

 
Ingen bild

Lena

14 juni 2017 10:45

En "quickfix": fick av en väninna torkade nypon (rik på c-vitamin), något hon handlat på en hälsosite. Det var egentligen kraftfoder för hästar men kunde användas också av människor. När jag för ett tag sedan blev ordentligt förkyld med halsont etc, så tog jag en tesked av detta nyponfoder utrört i lite yoghurt. Nästa dag var förkylningen borta. Som magi!

 
Ingen bild

Annelie

14 juni 2017 11:08

Var rädd om dig.

 
Ingen bild

Herr_frågande

14 juni 2017 11:37

Krya på dig Thoralf,och var försiktig för en sommarförkylning är inte att leka med.
Men roligt att iaf moderaterna kryat på sig.
https://petterssonsblogg.se/2017/06/07/vidrig-svensk-sparkar-staderska-i-huvudet/

 
Ingen bild

Tobbe S

14 juni 2017 12:55

Terroristen i Eskilstuna Kommun är imam och engagerad i ISIS. Om hans jobb skriver jag så här:
"Han jobbar som "bygglovsingenjör", hos kommunens samhällsbyggnadskontor. Han har alltså tillgång till ritningar på nästan alla skyddsklassade byggnader i kommunen. En terroristkramare! Så om ISIS vill ha tips om hur man tar sig in i och kontrollerar, exempelvis, köpcentret Tuna Park eller lasarettet, frågar de sin byggnadsingenjör. För han sitter ju på alla ritningar över det mesta (el/VVS/larm/lås/nödutgångar/etc/etc) där."

 
Ingen bild

Stefan A

14 juni 2017 14:05

Trodde vår så kallade statsminister skulle ta lipen i dag när han vädja till Lööf om stöd...tur man inte är sosse, pinsamt och ovärdigt..

 
Ingen bild

Svante1

14 juni 2017 14:07

Snart är SD Sverige´s största parti...Människor över 50 år kräver vett o sans...många pensionärer funderar på att flytta utomlands-Jag också !!

 
Ingen bild

Observer

14 juni 2017 14:12

Stefan Lövén i dag:
"Det går inte att bygga ett tryggt och säkert samhälle tillsammans med Sverigedemokraterna."

...Själv bygger han bara för islamister!

Tycker att det skulle behövas ett nytt Dala-Upprop som när Gustav Vasa & Dalkarlarna samlade sig och tågade ned till Stockholm för att avsätta Christian Tyrann.

 
Ingen bild

Observer

14 juni 2017 14:14

Anser att det är dags att stoppa de här polisongjonkarna nu

http://avpixlat.info/2017/06/14/medieinstitut-mobiliserar-mot-sd-och-alternativmedia-ska-kartlagga-falska-nyheter-infor-valet-2018/

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 juni 2017 15:21

Säger bara vit D3 och K2 för immunförsvaret och kolloidalt silvervatten som slår ut svamp, virus och bakterier.

Innan jag fick kunskaper fick jag bukt med en envis hosta genom vit C, betakaroten och zink i rejäla doser - gick på ett par dagar.

Läs på nätet!

 
Ingen bild

Hacke

14 juni 2017 15:38

@Tobbe S
Kring just detta stod Annie Lööf och Jimmie Åkesson och diskuterade i partiledardebatten idag då Annie anklagade Jomshof för att via twitter beskriva islam som en trojansk häst. Hon talade om att de muslimer som jobbar i det svenska samhället inte ska blandas ihop med islamism och terrorism. Åkesson varnade dock för den naivism som råder kring vilka som släpps in i landet. Han och de flesta andra tänkande och reflekterande människor är naturligtvis medvetna om att trojanska hästar kan uppträda i precis vilka välfungerande former som helst, som i detta fall byggnadsingenjör eller de som enligt Annie ” är läkare och räddar livet på svenskar varje dag”. Ett jobb skulle alltså enligt henne innebära garanti, en sorts vaccin mot islamism.

Annie drömmer vidare i sitt oförstånd, uppblåst av sin egen godhet och de opinionssiffror som bara understryker att väljarna fortfarande inte förstått ett dyft kring vår tids största ödesfråga.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

14 juni 2017 15:46

Varva ner. Inte kul att må dåligt sommartid.

"Åkesson gick hårt åt regeringen och statsminister Stefan Löfven (S) som försöker påskina att allt i Sverige går som tåget."

Dagens rolighet. Stasiministern har rätt. Förr gick saker som tåget. På räls etc. Idag så är det inte så.

 
Ingen bild

Observer

14 juni 2017 16:16

@Thoralf Får jag pigga upp med några fantastiska citat av en mycket beläst ekonom Dr Thomas Sowell.

(PS Socialister & Media! Läss dem gärna ni också!)


https://pbs.twimg.com/media/C3iZVcHWEAMigcU.jpg:large

http://oysterpointpsychological.com/blog/wp-content/uploads/2012/10/2012-TheWelfareState01.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/60/69/ac/6069acff1983608ed7614d1df0c6b0ce.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/14/5b/36/145b3673195e39722d6ba09c45a230f2.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/6c/56/68/6c5668e3b513c89f5fb5efa304d0b981.jpg

om tjänstemannaansvaret
http://www.lostrepublic.us/Graphics/Sowell-Decisions-Without-Consequences.jpg

https://lh6.googleusercontent.com/-xtzNrAmQiW4/T_5p4W7ebkI/AAAAAAAABBE/47igLdWxnc8/w800-h800/Thomas%2BSowell%2B-%2BIntellectuals%2Band%2BSociety.jpg

 
Ingen bild

Observer

14 juni 2017 16:35

@Thoralf Krya på dig & må gott.

Här kommer en sista, fast hemmagjord av mig:

GRUNDORSAKEN TILL ATT VI ÄNNU INTE FÅTT TILL ETT PERFEKT SAMHÄLLE
Och att Sverige inte längre är lika bra
Och till Roms fall
-Är inte bristen på empatiska människor utan att det finns allt för många som anser sig ha rätt att leva på andra människors bekostnad.

 
Ingen bild

Gustaf

14 juni 2017 17:33

Stefan Löfvèn har vi som statsminister. Han kan inte var mera fel!
Bli politiker.... "krävs inget av dig mer än eventuell närvaroplikt i plenisalen". I dag syntes det allt för tydligt.
Du milde vilket land vi har nu som vacklar fram eller bakåt.
Att Åkesson står ut, otroligt att han orkar med Socialdemokraterna.
Arma land och stackars barnbarn.

 
Ingen bild

Oj

14 juni 2017 17:39

Inget dåligt hafsverk av kommunen i Foppa-fallet... o så mörka på kuppen! Gör om, gör rätt!

 
Ingen bild

calle

14 juni 2017 19:19

7 klöverns kreatur pratar så mycket. Men för att tala sanning, behövs inte många ord.

 
Ingen bild

s29

14 juni 2017 22:29

Ja jag tänkte just nämna koliodalt silver men Maja Dacke han visst före.Hur som helst kolodialt silver är ett gammalt beprövat preparat som även användes av di gammla Grekerna.Det vi använder idag består av destilerat vatten och silverjoner.Finns att köpa i hälsokostaffärer.Det verkar genom att silverjonerna suger till sig skadliga bakterier och dödar dom,vissa läkare TROR att man kan bota även canser med joner.Deras teori går ut på att celler som skadats bildar svampinfektioner som sedemera gör cellen canseogen,men silverjonerna dödar bakterierna som bildar svampen och processen avbryts.Anledningen till att kolodialt silver inte klassas som läkemedel är att Big Pharma inte kan patentera medlet eftersom man enkelt kan producera det själv. I stället försöker man tysta ner det och pracka på oss en massa sockersötat skit istället.

 
Ingen bild

Blåsippan

15 juni 2017 00:44

Handsprit och vitlökskapslar kör jag med. Funkar suveränt. Har inte varit sjuk på ett halvår. Dvs sen jag började med detta.

 
Ingen bild

putte

16 juni 2017 08:33

Kör med Kalcium D3 (en kapsel/dag) och o,5 g C-vitamin/dag så
löser det sig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se