thoralf

Direktlänk till inlägg 12 juni 2017

DAVID MOT GOLIAT

Av Thoralf Alfsson - 12 juni 2017 23:29

 


Aktuelltsändningen ikväll. Intressant att se hur Alice Teodorescu fick Jan Helin att backa och försvara sig. Sanningen segrar alltid över lögnen. Vem som står för lögnen behöver jag väl inte skriva.


För några veckor sedan var det Peter Wolodarski som stod i studion mitt emot Alice Teodorescu och darrade på rösten och flackade med blicken när han inte klarade av att debattera med Alice Teodorescu.


Nu väntar vi bara att Expressens chefredaktör också ställs mot Alice Teodorescu så att hon även kan klä av honom i all sin nakenhet.


Om svensk media skall återfå allmänhetens förtroende måste dessa herrar sparkas ut och ersättas med personer som inte har några kopplingar till pk-eliten eller det som pågått under det senaste decenniet. Hur många tror att detta kommer hända?

 
 
Ingen bild

Lena

13 juni 2017 00:09

Jo visst man kan alltid hoppas att de kommer att försvinna från scenen snart, men egentligen spelar det inte någon större roll, men tror inte att han riktigt fattar ändå, eller vill fatta. Alla tre kommer nog att klänga sig fast så länge de kan, och göra bort sig mer o mer.

Ändå skönt att se att han var tvungen att försvara sig, men mest tyckte jag nog att han försökte förminska, skyla över, låtsas att han inte förstod vad argumentet var. Förnekare helt enkelt!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

13 juni 2017 00:43

Ja Alice Teodorescu e en go tjej !

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juni 2017 01:03

Skräckläsning signerat Jens Ganman. Det här är sanning och inte något hittepå från Jens. Hur vet jag det? Jo, verkligheten (i Sverige) visar sig alltid vara så mycket värre än dikten. Skäggbluffen kommer att ta enorma resurser anspråk de närmaste åren. Betalar för detta gigantiska bedrägeri gör pensionärer, sjuka och arbetslösa. Inte Fredrik Virtanen, Henrik Schyffert, Malena Ernman eller Jonna Sima.

SD bör kräva/ha som vallöfte att alla skäggbarn ska skickas hem så fort det någonsin går.


"Kollegan kände privat en boendepersonal där denna ungdom bodde och genom honom fått reda på att all personal på boendet var tämligen överens om att ungdomen var över 30 år gammal."

”DET HÄR KOMMER ATT SPELA SD RAKT I HÄNDERNA…” – rapport från den humanitära stormakten

https://goo.gl/OAsc6D
https://jensganman.wordpress.com/2017/06/12/det-har-kommer-att-spela-sd-rakt-i-handerna-rapport-fran-den-humanitara-stormakten/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juni 2017 01:26

Ur Jens Ganmans intervju:

"De har tidigt lärt sig att det går att tjata och hota sig till saker, aktivitet, nytt boende m.m."

Där har vi sannolikt svaret på varför det brinner asylboenden stup i kvarten. De små liven är helt enkelt missnöjda med boendet och vill flytta. Då är att elda upp hela klabbet en framkomlig väg. Att nazister eller rasister startat bränder kan vi glömma. Någon som hört talas om en "nazist" eller "rasist" som dömts för brand på ett asylboende?

 
Ingen bild

Goliat

13 juni 2017 02:44

OT: Intressant att se hur Barometern och praktikanten Blank fiskar röster åt den riggade tävlingen "årets sommarstad" för Pampens räkning.

Får dom och Reseguiden privision tro?

Talas allmänt om denna riggade sosse-tävling!

Blir Kalmar vinnare idag så vet vi det alla trott!

 
Ingen bild

Veritas

13 juni 2017 03:57

Sensationell nyheter där en dansk kommun nu vill sätta in militären mot förortspacket! Något för Sverige att ta efter???
Det är väl logiskt att sanningen ej går att dölja hur länge som helst? I danska Odense finns en ghetto förort vid namnet Volsmose, där slutade Postnord att dela ut posten
http://www.dr.dk/nyheder/indland/postnord-stopper-med-uddele-post-i-vollsmose-efter-trusler
Så börjar kommunpolitikerna diskutera att sätta in militären tillsammans med polisen.
http://www.dr.dk/nyheder/indland/raadmand-foreslaar-saette-forsvaret-ind-efter-posttrusler-i-vollsmose
I Malmöghettot Seved delar dom inte ut paket på fem olika gator sen 2014 (vet ej om utdelningen kom i gång igen sen dess).
https://unvis.it/skd.se/2014/11/12/postpaket-levereras-inte-till-farliga-seved
Lösningar som stöd av dom här stjärnorna ovan och av Expressens redaktör och av trögfattade PK-mongon: Flytta Mellanöstern och Afrika till Sverige hösten 2015!
Min egen lösning kan inte bli annat än;
SD 2018 >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

 
Ingen bild

sverigevän

13 juni 2017 05:47

AT är ytterligare en svenskfientlig invandrare som förtalar mitt fosterland. Dra in hennes medborgarskap och skicka henne dit hon kom ifrån.

Thoralf Alfsson

13 juni 2017 08:00

Lika "smart" som vanligt!

 
Ingen bild

esteige@gmail.com

13 juni 2017 07:27

Thoralf tillsammans med alla övriga bloggare fick ett "jättestort" erkännande igår i SVT Aktuell, när Alice Teodorescu fick SVt's programdirektör Jan Hedin att erkänna att pk-media brustit i sin objektivitet. Blåser det nya vindar i korridorerna. Inte för svenskars rätt i samhället utan en kappvändare för att förhindra att SD blir ännu större på grund av att läsare/tittare saknar tilltro till den politiska värdegrunden.

 
Ingen bild

Riffi

13 juni 2017 07:31

Jag tänker på aktuelltintervjun.

Kanske är inte Jan Helin ond? Han kanske bara är korkad. allvarligt

 
Ingen bild

?Sanningen

13 juni 2017 08:10

"Lika "smart" som vanligt!" Thoralf ord.

Faktum är att Alice är bra, men man får inte glömma att hon är för fri invandring. Att Sverigevän överdriver är synd för det förstör saken.

Fri invandring är det sista Sverige behöver, så viss kritik mot henne är relevant.

 
Ingen bild

SM811

13 juni 2017 08:27

Att dessa herrar undanhåller fakta är helt uppenbart.
"Efter SR-journalistens terrordåd: Här är personerna i statliga media som stödjer islamism"
https://www.nyatider.nu/sr-journalist-begick-terrordad-for-islamiska-staten/

 
Ingen bild

Lars Otto

13 juni 2017 08:46

Dessa herrar har kört svensk media i botten. För att återfå något förtroende behövs en storstädning som rensar bort allt ogräs som härjat i åratal. Tror inte att mycket kan bli kvar. Svensk press kommer att gå i graven långt innan dess. Vila i frid.

 
Ingen bild

?Sanningen

13 juni 2017 08:52

@Thoralf, trodde du var smartare än så.

Thoralf Alfsson

13 juni 2017 09:26

Använder inte twitter.

 
Ingen bild

Tony

13 juni 2017 08:57

Sverigevän.

Alla ska enligt dig skickas tillbaka där dom kom ifrån
när dom flytt från verkliga krig, men du anser tydligen
att utplanterade Muslimer som kommit hit för att bryta
ner det demokratiska systemet har rätt att stanna?

Är du en av dem som jobbar för att förstöra landet, då
är du ingen Sverigevän, då är du fiende till folket!

 
Ingen bild

Raymond Z

13 juni 2017 09:41

Jag tycker att Thomas Mattsson verkar vara en reinkarnation av Transports gamla ordförande Hans Hoffa Ericsson. Inte lätt att "komma åt" en sådan.

 
Ingen bild

Hacke

13 juni 2017 10:21

Jan Hellin, Hanna Stjärnes överbetalade verbale livvakt, har det svettigt på sin egen bakgård. Det är väl tredje gången han på kort tid tvingas stå i Aktuellt och ljugande försvara sina synder. Stjärne har för länge sedan själv abdikerat från dessa tillfällen. Hon lider sannolikt fortfarande av sviterna efter duellen med Teodorescu i Almedalen förra året. En klassiker där Alice sopade mattan med såväl henne som Rättviseförmedlingens(sic!)ordförande och programledaren Anne Lundberg.

Men nu står det ändå klart att det mer än pyser i leden när ”journalisterna” börjar positionera sig inför medielandskapets totala make over som de själva orsakat genom sina eviga lögner och propaganda av totalitär modell. Ska bli mycket intressant att sitta på läktaren och spekulera i vilka huvuden som kommer att rulla framöver – inte minst på värstingen själv, propagandakolossen SVT/SR/UR.

 
Ingen bild

C Andersson

13 juni 2017 11:08

Det finns (gratis)program på nätet för att ladda ned filer från Facebook och Youtube till datorn som MP3 och MP4. Det finns program att ladda ned för att överföra MP4 till spelbar DVD. Program för att överföra MP3 till spelbar CD finns redan på Windowsdatorer.

Är det någon som vet om det finns program för att ladda ned SVT Play och SVT Arkiv som MP4?

Det skulle underlätta om länkarna fanns i klartext här i forumet.

 
Ingen bild

Friholt

13 juni 2017 11:22

Jan Helin satte igång sin pratkvarn som är inprogrammerad för att prata för pratandets skull när han blir träng och saknar argument.
Peter Wolodarski saknade möjlighet att dölja sin frustration när han fick mothugg. Han tappade ansiktet men var ändå för intelligent för att öppet visa att han blev förbannad.
Och om Thomas Mattsson är nästa man till rakning så får vi hoppas att han inte tar med sig skjutvapen till Anders Holmbergs rakstuga.

 
Ingen bild

Pg

13 juni 2017 11:32


Vårt förtroende för medierna återställs först när de börjar tala sanningen om muhammedanismen och berättar för svenska folket att Muhammed var pedofil.

När kommer detta att ske?!

 
Ingen bild

Lena

13 juni 2017 12:14

@Cosmic Debris Din länk från Jens Ganman - touché! Man blir bara så trött att läsa alla dessa rapporter från dem som nu aldrig kallades rasister eller liknande, utan helt enkelt rapporter från folk som jobbat med dessa problem (vägrar kalla det utmaningar, sluta ge medgivanden till etablissemanget, ett sätt är att använda andra ordval än vad de gör).
Vi har ju vetat om dessa problem SÅ LÄNGE och bara blivit hånade för det. Nu börjar sanningen krypa fram så sakteliga även på elitnivå (fast de har VETAT, de har bara förnekat för att skaffa sig mer makt över andra, sämre ställda medborgare).

P.s Lästips G W Perssons "Bombmakaren och han kvinna" om en bombmakare av somaliskt ursprung, boende i Eskilstuna. i den får man veta lite av varje s a s.

 
Ingen bild

Lena

13 juni 2017 12:23

@Veritas Apropå post som inte delas ut i brevlådor längre utan måste hämtas på ett postkontor, har jag ett annat exempel som i Sverige sedan åratal tillbaka.
Minns ni försvinnandet av Yasmin Sassi 2007? Hom bodde på Terapivägen i Flemingsberg (flempan kallad, där finns f ö Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge)

se Veckans Brott med G W 22 minuter in.

https://www.youtube.com/watch?v=HhN9blclZkk

 
Ingen bild

Boris

13 juni 2017 13:04

Visst är AT smart. Men hon är en elitist och hon kan aldrig avhålla sig från att ge en känga till SD. Det är beklagligt och det gör att jag inte kan respektera henne fullt ut. Man kan även konstatera att SD gynnas hur MSM än gör. Ljuger de eller mörkar så drar människor sina egna slutsatser. Berättar de sanningen så känner folk sig lurade och politikerna tvingas agera.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juni 2017 13:36

Kommunanställd muslim i Eskilstuna ”gillade” dödlig attack
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sormland/kommunanstalld-i-eskilstuna-gillade-dodlig-attack

Om inte alla muslimer/araber kastas ut från beslutande positioner (helst ut ur riket)kommer landet att läggas i ruiner.Sigtuna bör fungera som ett varnande exempel.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juni 2017 13:50

@C Andersson
Pirateplayer har tidigare fungerat.Vet inte om den fungerar i nuläget då jag jag inte vill befatta mig med RegimTV.

http://pirateplay.se/pirateplayer/

 
Ingen bild

Lena

13 juni 2017 14:44

Det som föll bort från mitt inlägg fr kl.12.23 är att anledningen att jag nämnde Terapivägen, Huddinge är att jag haft en bekant som bodde där i början -80-talet och redan då var det obehagligt att gå på gården och särskilt att åka hissen där med alla underliga figurer som bodde i området.

 
Ingen bild

Nils

13 juni 2017 14:47

Nu har pampen Johan Persson utsett Kalmar till sommarstad igen!

 
Ingen bild

Gustaf

13 juni 2017 14:48

Och ovanpå detta ska vi behöva se och höra Reinfeld,
Vad säger ni Gott Folk, hjälper det att sitta här och kriga vid tangentbordet ?
Vi har ju Löfvén och hans anhang även om han inte själv riktigt vet vad han håller på med. Upp till kamp...........

 
Ingen bild

Lena

13 juni 2017 14:50

@?sanningen angående att Alice Teodorescu är för fri invandring, vilket jag inte vet faktiskt, men i så fall är hon knuten till Nyliberalism (i motsats till socialliberalism) och Centerpartiet. Annie Lööf är väl för fri invandring och flera centerpartister, men de är också emot en välfärdsstat. Alla som invandrar får betala ur egen plånbok s a s.

http://sv.metapedia.org/wiki/Invandrin_och_nyliberalism

 
Ingen bild

Gunnark

13 juni 2017 15:27

Thoralf skriver att dom måste bytas ut för att folk skall få tillbaka trovärdigheten!

Jag anser istället att just dom 3 tidningarna kan läggas ner för gott
för dessa tidningar tillhör det förflutna
idag läser jag i min lokala blaska om vad som hänt i min närhet,när jag vill läsa dom lagen jag gillar,så går jag antagligen in på deras hemsidor,eller läser tidningar ifrån den kommunen dom kommer ifrån!

Jag går aldrig in och läser vad DN,Aftonbladet eller Expressen skriver,för vill jag veta vad dom skriver så kan jag lika gärna läsa en Ding Ding Värld

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 juni 2017 15:43

Malmöprästerna Peter Englund och Helena Myrstener kräver idag på DN Åsikt att Svenska kyrkan tar avstånd från nationaldagen.

Jag kräver att alla svenskar tar avstånd från Svenska kyrkan. Varför avlöna präster(politisk aktivister) som vill avskaffa Sverige?

http://www.uturkyrkan.se/

 
Ingen bild

Tommy

13 juni 2017 17:21

Hur ser Kalmar kommuns nya hemsida ut? Skämskudde...

 
Ingen bild

Maja Dacke

13 juni 2017 17:25

Thomas Mattsson ... se honom i hans nakenhet ... Nej, tack, Thoralf, det avstår jag gärna från. Honom vill jag inte se naken för allt smör i Småland ens. Inte ens med en hel låda bier till ... Jäch!

 
Ingen bild

Observer

13 juni 2017 17:50

Vad dessa tre herrar + media inte har förstått är att deras roll är att belysa fakta, alldeles oavsett om det passar in i deras egna ideologi eller inte (Professionalitet) För att låta folket erhålla ett vetenskapligt korrekt faktamaterial om sin omgivning.
Det är vad journalistik handlar om -inte att vara aktivist!

 
Ingen bild

Observer

13 juni 2017 17:52

Framtidens dom kommer vara mycket hård mot dagens journalistkår som blev vänsteraktivister hela bunten istället för att sköta sitt arbete.

 
Ingen bild

Observer

13 juni 2017 17:55

Huvudskälet till att vänstern/kommunismen alltid misslyckas är att de tror sig vara smartare än resten av befolkningarna och därför anser sig kunna ta sig rätten att t ä n k a åt andra.
.....Det gillar få!

 
Ingen bild

Pepparholm

13 juni 2017 18:15

Thoralf, Rebecca Weidmo Uvell och Johan Westerholm är var för sig och på egen hand i sina egna bloggar exempel på hur den betalda revisionen av statlig, kommunal och facklig verksamhet borde fungera. Liksom alla media.

Tre personer ger bättre insyn i skumrasket än vad de ”stöddiga” mäktar med eller törs mönstra. Därför bör Riksrevisionen nollställas och dessa tre experter anställas som chefer.

 
Ingen bild

Nyrakad

13 juni 2017 19:46

@C Andersson
Pirateplayer fungerar för det mesta, men kan strula ibland med vissa SVTPlay-filmer och på en del andra sajter.
Bigasoft.Video.Downloader.Pro fungerar utmärkt på de flesta ställen, använder den flitigt.

 
Ingen bild

Observer

13 juni 2017 20:50

Det här är den bästa webbsajt jag sett på länge!
Det enda och vettigaste och väl fungerande botemedlet mot terrorister.

https://carrynow.eu/

 
Ingen bild

C Andersson

13 juni 2017 20:57

@Cosmik Debris@

Pirateplayer fungerar inte. Det programmet uppdateras inte längre.

 
Ingen bild

Mutter

13 juni 2017 21:31

"C Andersson

Tisdag 13 juni 11:08

Det finns (gratis)program på nätet för att ladda ned filer från Facebook och Youtube till datorn som MP3 och MP4. Det finns program att ladda ned för att överföra MP4 till spelbar DVD. Program för att överföra MP3 till spelbar CD finns redan på Windowsdatorer.

Är det någon som vet om det finns program för att ladda ned SVT Play och SVT Arkiv som MP4"

Ja!

Detta har jag använt i flera år på massor av hemsidor.
https://youtube-dl.org/

Vill du streama och ladda ner samtidigt så är nog mplayer ett alternativ.

 
Ingen bild

C Andersson

13 juni 2017 22:18

KRÖNIKA - av Nils Funcke, VD för Utgivarna och yttrandefrihetsexpert: "Myndighetens blockeringar skapade ett olagligt register över inbillade och verkliga näthatare" [Publicerad 2017-06-13 09:25]

http://www.dagensjuridik.se/2017/06/myndighetens-blockeringar-skapade-ett-olagligt-register-over-inbillade-och-verkliga-nathatar

 
Ingen bild

SM811

14 juni 2017 08:22

Birro pudlar. Från vad, att han sa sanningen om invandring och islam?
Han har aldrig gillat SD så var ligger pudlingen?
"Marcus Birro ångrar sig och tar avstånd från SD"
http://www.friatider.se/marcus-birro-ngrar-sig-och-tar-avst-nd-fr-n-sd
Kanske den vapendömde Matsson tar honom under sina vingar igen?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se