thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juni 2017

HYCKLAREN YGEMAN

Av Thoralf Alfsson - 7 juni 2017 19:24

”Det viktigaste är att vi går fram gemensamt och att vi står enade mot terror och har en bred parlamentarisk uppslutning bakom de åtgärder vi gör för att stärka säkerheten för Sverige.”

Anders Ygeman i Sveriges Radio Ekot


Vilket skämt! Sverigedemokraterna och Vänsterpartiet stängdes ute från dessa förhandlingar.


”Vi går fram gemensamt och att vi står enade mot terror.”

 

Anders Ygeman ljuger i Sveriges Radio så han till och med tror på det själv. Vilken självgod, arrogant och dryg socialdemokratisk inrikesminister. Den som tror att dessa åtgärder kommer göra någon större skillnad är både godtrogen och naiv.


Jag förstår varför Anders Ygeman inte ville ha med Sverigedemokraterna i dessa samtal. Sverigedemokraterna är det enda parti som har förstått vad roten till problemen sitter. Det har inte Anders Ygeman och statsminister Stefan Löfven.

Statsministern åkte istället till Rinkeby och höll tal under nationaldagen och fiskade röster till valet 2018 genom att citera koranen och prata om nazism. Det hade varit betydligt bättre om han pratat om islamism i Rinkeby. Jisses vilken naiv statminister vi har! Läs artikel i Nyheter idag.


Samtiden har frågat Anders Ygeman om varför Sverigedemokraterna inte bjöds in till samtalen.


”På frågan varför Sverigedemokraterna inte fick vara med i samtalen svarar inrikesminister Anders Ygeman att SD har “konstiga och långtgående förslag” .

– Vi har inte samma samsyn. Som exempel säger han att SD vill utvisa människor till tortyr och dödsstraff och att SD inte vill låta IS-terrorister återvända efter terrorresor.”

 

Ska man skratta eller gråta över Anders Ygeman? Nej, vi skall se till att han får sparken i valet 2018!

 
 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

7 juni 2017 19:43

Helt rätt reflektion Thoralf !
Dom är sååå patetiska och slutar aldrig att mobba SD.

Ygeman är ynklig och resten av pajaserna också.

Dom stjäl gång på gång SD:s politik utan att skämmas och dessutom får dom inte vara med och tala om att "det har vi sagt länge".
Svenska folket kan inte vara dummare än att dom vet att SD ligger många år före "trögfattarna" och att dom reagerar mot mobbningen mot SD genom att lägga sin röst på partiet som vet vad dom pratar om.

 
Ingen bild

Bo

7 juni 2017 19:48

Det finns en hånfull kommentar på ett sådant uttalande: Vilka vi? -Du och dina löss eller?

 
Ingen bild

Björn

7 juni 2017 20:16

Tycker att det är märkligt att ansvarstagande, vettiga ? Svenskar röstar på politiker som har varit med och skapat det tillstånd som landet nu befinner sig i. Gör om gör rätt, brukar man säga. Men dessa politiker har ju haft hur många år som helst på sig att göra rätt, och vad har det blivit?
Hur kan man bara förvänta sig att det ska bli bra igen med dessa gamla partier vid makten.
Det är ju egentligen ganska skrämmande att så oansvariga människor får sköta om landet. Undrar om de sköter sina familjeangelägenheter på samma sätt.
Tycker att Ygeman I början av sin ministerperiod gav ett ganska bra intryck, men det intrycket har han själv lyckats förstöra genom div uttalanden de sista åren.

 
Ingen bild

Friholt

7 juni 2017 20:25

Redan Gustav Fröding hade koll på Ygeman och skrev om honom:

Han gör sig till och låtsas vara vän.
Jag ville, att jag vore kvitt den skurken.
Nå, drag åt Hecklefjäll och ryk och ränn!
Han lystrar ej, han flinar blott, den lurken.

 
Ingen bild

Tony

7 juni 2017 20:39

Jag bara säger Stefan Löfven, Anders Ygeman, Morgan Johansson, här är tre ämne för trögfattarnas föreningen, dessa tre sägs vara dom främsta i partiet, då kan man föreställa sig hur resten är!

 
Ingen bild

Lotta_1

7 juni 2017 21:03

Har precis sett programmet om det islamistiska terroristdådet på Drottninggatan i Stockholm. En polis säger att man gick ut med ett fotografi på gärningsmannen till allmänheten var helt avgörande för att han kunde gripas så snabbt. Kanske något för de pixlande massmedia att ta till sig och lära sig något av.

 
Ingen bild

Hacke

7 juni 2017 21:31

När ska det mer än lovligt trögfattade svenska folket begripa att vare sig s/mp eller Alliansen varken var för sig eller tillsamman är kapabla att lösa landets problem? Hur många gånger ska man behöva uppvisa sin totala inkompetens, för att inte säga impotens, med fullständigt verkningslösa och dessutom alltid för sena åtgärder utan att något händer?

På alla andra områden skulle man för länge sedan varit beredd att åtminstone låta någon annan försöka vid upprepad och kontinuerlig misskötsel av ett uppdrag. Men när det gäller den svenska väljarkåren är det som vore man masslobotomerad. Och det är väl egentligen precis vad man är i form av hjärntvätten med lögner, mörkningar och propaganda som man dagligen matas med via mainstreammedia.

Det känns uppgivet ibland men lättas upp då man som nu hör att sd växer kraftigt i grupper som tidigare varit svårflirtade. Det måste hända något radikalt snart – absolut senast i september nästa år.

 
Ingen bild

Lasse P

7 juni 2017 22:22

Begriper inte folk vilket vanstyre det är i detta samhälle o land.Det är väl för fan inte SVERIGEDEMOKRATERNA som ställt detta helvete i Sverige, det är en koppel riktiga idioter som kan resa till afrika och stanna där för alltid. Hoppas kan man göra.

 
Ingen bild

Onkel Sven

7 juni 2017 22:34

Var idag på "min bank", råkade nämna till kassörskan att det var mer noga att jag identifierar mej när jag ska hämta ett paket på posten än en asylsökande ,han/hon/de bara knallar in i Sverige och blir försörjda ,hon blev som ett inåtvänt hönsarsle på mun !

 
Ingen bild

Nisse

7 juni 2017 22:51

Detta är väl ett bevis på när man inte tänker på vad man säger.
SD vill inte låta IS terrorister återvända efter terrorresor.
Menar han att det är fel ?
Varför ska dom få komma tillbaka överhuvudtaget när dom krigat för IS ?
En annan sak är hur kan dom åka iväg på sådant, har dom inte kommit för att
få ett bättre o lugnare liv ?
Varför måste inte dom gå o lära sig svenska språket ? Om dom nu lärt sig det.
Varför måste dom inte då söka jobb som alla arbetslösa måste göra ?

 
Ingen bild

Lena

7 juni 2017 22:52

Ygeman är inte bara en hycklare, det är värre än så anser jag, han är en bedragare i bemärkelsen att han talar om demokrati men implementerar den inte då låter SD stå utanför alla "samtal" trots att de kopiera en del av SDs politik.

En sak som aldrig kommer fram är att kalla dessa satans massmörare för dess rätta namn.
I England har Teresa May för först gången, efter terrorattacken på London Bridge, kallat dessa terrorister för ISLAMSKA terrorister. De har haft samma inställning tydligen i UK att inte kalla dessa förövare vid dess rätta namn.
Här en 7 min lång video med Nigel Farage om detta.

https://www.youtube.com/watch?v=AUCNHyan4a0

 
Ingen bild

Håkan Spångberg

7 juni 2017 23:19

Kan man hoppas att Ygeman och resten av det anhanget avlägsnas från sina maktpositioner där de gjort för landet irreparabel skada?

 
Ingen bild

Stefan

8 juni 2017 08:46

Ygeman vill väl slippa höra SD säga "vad var det vi sa". Det visar ju sig att SD får rätt i det mesta de sagt och föreslagit och det går ju inte an...

 
Ingen bild

Fiona1177

8 juni 2017 08:56

Jag tror att vi som upplevde politikerna under 50-60-talet reagerar värst mot den numera förda politiken för vi ser den stora skillnaden mellan dagens och gårdagens politiker. På den tiden var de vuxna.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

8 juni 2017 09:14

"Muslimska massmördare" är väl en helt OK benämning. Den använder jag.

 
Ingen bild

Laglydig

8 juni 2017 10:14

Vad in i höga helvete?
Ygeman menar alltså att bara åsikten om att IS-terrorister, som bekännt sin trohet gentemot den Islamska staten, inte skall få återkomma till Sverige diskvalifiserar Sveriges näst största (om inte största) parti från att delta i dessa viktiga förhandlingar.
Anders Ygeman hör mer hemma på någon (tyvärr numera nedlagd) psykanstalt än i regeringen!
Man borde anmäla regeringen! Oj det var visst redan någon som kommit på denna utmärkta idé (bara att signa!):
http://blueshift.nu/regeringen-anmald-pagaende-folkmord/
Och Anders Ygeman borde också läsa denna alldeles utmärkta insändare:
http://avpixlat.info/2017/06/07/kan-vi-stoppa-terrorismen/

 
Ingen bild

Laglydig

8 juni 2017 10:34

@Tony
Trögfattarnas Förening (TF) har väl bortåt 7 miljoner medlemmar. Ordförande är Victoria Kawesa.
Nu undrar Kawesa varför medlemsantalet fallit så kraftigt de senaste månaderna? "Det är nog en tillfällig grej" avslutar Kawesa i en intervju i den helt oberoende tidningen Morgonblaskan.

 
Ingen bild

605xx

8 juni 2017 11:23

Som svensk medborgare och fullvärdig skattebetalare vill inte jag att min skatter går till detta!

Flera tusen av de migranter – de allra flesta utan några verkliga asylskäl – som betalat människosmugglare för att ta dem över Medelhavet i utsikt om en bättre ekonomisk tillvaro, ska nu via en luftbro flygas från Italien och Grekland till Sverige där en skattefinansierad bidragstillvaro väntar. Destinationen här är Luleå flygplats, varefter migranterna ska slussas ut till ett antal platser i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland/Härjedalen.

 
Ingen bild

Gustaf

8 juni 2017 12:23

Statsminister Stefan Löfven skrämmer ju verkligen oss vanliga i alla fall mig. Han skämmer ut landet.
De övriga Johannsson och Ygeman m.fl kan man inte ha synpunkt på.
Omdömet oss dessa får lämnas till de som förstår politik.
Vilka usla politiker som har röstades fram 2014.
Vakna Gott folk !

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

8 juni 2017 13:26

Ynkeman! Såå hemskt att SD inte vill låta hemvändande IS-mördare återvända...Orden tryter när man hör hans infantila ord om Varför inte SD får medverka.

 
Ingen bild

Veritas

8 juni 2017 20:12

IS terrorister kommer tillbaks och får bidrag staplade på varann, får jobb före oss svenskar, och bostad före våra ungdomar. Och pengar före gamla fattigpensionärer som tvingas jobba trots 80 års jordevandring, https://unvis.it/expressen.se/nyheter/sylvia-80-arbetar-for-att-overleva
SD 2018 >>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Veritas

8 juni 2017 20:25

När det kommer till terror övningar: skjuta småtjejer
https://www.sydsvenskan.se/2017-06-08/terrorforskare-darfor-bor-polisen-ova-sig-i-att-skjuta-smaflickor

 
Ingen bild

Ludvig

9 juni 2017 17:14

Det Ygeman grundar beslutet på, att SD och V inte fick vara med i förhandlingarna, liknar god dag yxskaft

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 20 juni 22:42

”Thoralf Alfsson slåss mot vindkraft och islamister och vill ta bort modersmålsundervisningen.”   ”Han satt en period i riksdagen. I höstens riksdagslista står han på plats 63. Thoralf Alfsson, 60, tänker jobba stenhårt för att ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 19 juni 19:30

Att försöka föra en sansad debatt om havsnivåhöjningar i Kalmar kommunfullmäktige är inte möjligt. Jag blev omgående beskylld för att vara klimatförnekare. ”Det är du och Donald Trump” hävde samhällsbyggnadsnämndens ordförande Mattias Ado...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 068 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se