thoralf

Direktlänk till inlägg 7 juni 2017

TAR RÄTTSVÄSENDET CHANSEN?

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 7 juni 10:49

 
 
Ingen bild

Realist

Onsdag 7 juni 11:10

Visst finns det alternativ. Bara vänta och se. Möjligen 40 timmars samhällstjänst.

 
Ingen bild

Hulda mk1

Onsdag 7 juni 11:29

Det finns alltid ömmande skäl..

 
Ingen bild

Observer

Onsdag 7 juni 12:26

-KNAPPAST!!!
Lagarna har fått ge vika för värdegrunderna, -införda av fienden som vill ta över vårt land.

 
Ingen bild

Hm

Onsdag 7 juni 12:33

Det är bara en blank yta under rubriken. Med mobilen ser jag emellertid att det är något Thoralf skrivit på ansiktsboken. Det har väl med det att göra.

 
Ingen bild

Hm

Onsdag 7 juni 12:37

Källan verkar vara en artikel i Barometern men den ligger bakom en betalvägg.

 
Ingen bild

Laglydig

Onsdag 7 juni 12:46

@Thoralf

Kanske hade varit bra med lite text så att man vet vad det handlar om. Klickar man på länker kommer man till Barometern som vill ha betalt för att läsa artikeln...

Thoralf Alfsson

Onsdag 7 juni 13:28

Jag skriver om det på bloggen ikväll.

 
Ingen bild

tony

Onsdag 7 juni 12:47

tror snarare på en villig lapdance svenska på ett hvb-hem som anser att killen saknar värme o kärlek sic.

 
Ingen bild

Lasse

Onsdag 7 juni 12:52

Det här måste följas upp. Stora risker eller möjligheter att ärendet bara försvinner i hanteringen hos rättsinstanserna och att det inte skrivs en rad i media.

 
Ingen bild

Uppströms

Onsdag 7 juni 14:07

De största förbrytarna i dagens svenska rättspraxis är de som inte längre klarar att stå till "marknadens" förfogande. De döms ohörda!

http://solrosuppropet.se

 
Ingen bild

Lotta_1

Onsdag 7 juni 14:13

Tänkte på alla islamistiska terrorister som utfört dåd i sin religions namn den senaste tiden. De flesta sägs varit lågmälda och inte visat minsta tecken på radikalism ändå kan de genomföra de mest bestialiska dåd man kan tänka sig. Inte ens säkerhetspolisen kände till en del av dem. Någon eller några var kända men ansågs inte utgöra något hot. Det betyder att det enda som krävs för att någon precis när som helst, var som helst skall kunna begå liknande islamistiska dåd är att man är muslim. Europa har oerhörda problem som Europas ledare gemensamt utsatt sina befolkningar för. Varje offer är därför deras fel. Repatriering av gigantiska mått är Europas enda räddning.

 
Ingen bild

Veritas

Onsdag 7 juni 15:06

En efter en kryper journalisterna ut från PK-ohyrans ringhörna och över till den varma och gemytliga Sverigevänliga ringhörnan. Nu får rättsväsendets PK-ister chansen. Följa Sveriges lag eller PK-ohyrans lag. Låt oss hoppas det först nämnda.
SD 2018 >>>>>>>>>>

 
Ingen bild

Cosmik Debris

Onsdag 7 juni 16:05

Enligt P1 var den muslimske terroristen som gick till anfall med hammare mot poliser utanför Notre Dame, doktorand i kommunikation.

"doktorand i kommunikation"

Muslimsk kommunikation då eller?

 
Ölandsbonde

Ölandsbonde

Onsdag 7 juni 16:20

Nu har jag läst vad som hänt och är 100% säker på att ärendet kommer att avskrivas p g a "brott kan inte styrkas". Ingen åklagare kommer att ta en sådan här skitsak till rättegång.

http://Realist

 
Ingen bild

J B Doe

Onsdag 7 juni 18:08

OT:
Nu har Trumphatarna lämnat allt vtt och sans och all logik bakom sig. Idag fläskar sVT Text TV i med rubriken REKORDLÅGT FÖRTROENDE FÖR TRUMP. Det visar sig sedan i artikeln att Bill Clinton hade lägre förtroende, 37% jämfört med Trumps 41%. Alltså innehas rekordet av Clinton.
Vidare pekar man på Obamas 61% när han suttit lika länge som Trump. ATT Obama sedan sjönk till 39% i november 2013 nämns såklart inte. Inte heller att Stefan Löfven enligt SIFO får 43% (inte särskilt långt från Trumps siffra). Eftersom det även framkommer i artikeln att Trump stigit från 38% förra veckan, så vore en mer logisk rubriK I tEXT tv: trump allt populärare

 
Ingen bild

Pepparholm

Onsdag 7 juni 18:19

Jag skäms över Inrikesminister Ygeman. Jag läser i Samtiden om hans motivering varför SD inte fick vara med i överenskommelsen mot terroristhot. Sådan ynkedom och feghet från en som talar om allas lika värde (utom SD).

Dessutom, varför inte ett ord i överenskommelsen om direktflyget till Kallax med ytterligare asylsökande som borde behandlas i Italien och Grekland enligt EU regler.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

Onsdag 7 juni 18:22

Hej , ånga på Trump !

 
Ingen bild

Ölandsbonde

Onsdag 7 juni 20:36

På tal om polisutbildningen.
1984 kom den första filmen i 7-filmsserien "Polisskolan".

Så här inleds den första rullen:

"Den 4 mars i år offentliggjorde den nya borgmästaren Mary Sue Beal att hon skulle ändra intagningskraven till den nya poliskåren.
Längd vikt kön utbildning och styrka skulle inte längre vara avgörande för intagningen
till polisskolan.
Hundratals som aldrig hade tänkt sig en poliskarriär
anmälde sig genast.
Poliskåren spårade förstås ur fullständigt."

Amerikanarna har alltid varit före oss. Fast i deras fall var det en komedi. Här är det allvar. Ni har väl sett videon med tre poliser mot en(1) man?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 22 okt 23:13


  Artikel på Östra Smålands webbsida.   Ja, vilka är avskummen. Vilka är de värsta avskummen? Är det Anders Borg? Är det Martin Timell? Båda tycks ju gilla att visa upp sitt kön enligt media. Eller är det de tre landslagsspelarna i fotboll som...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 21 okt 19:46


När jag läser dagens ledarartikel i GP skriven av Alice Teodorescu fylls jag av sorgsenhet. Jag blir själv förvånad över den känsla som fyller mitt bröst och hjärna. Jag blir nedstämd, trött, besviken och känner en viss hopplöshet.       Fot...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 20 okt 22:34

Lag (1996:810) om registrering av riksdagsledamöters åtaganden och ekonomiska intressen   Jag tror inte det finns så många personer, förutom riksdagsledamöterna som känner till denna lag.   ”1 § Riksdagsförvaltningen ska inrätta och för...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 20 okt 18:27

  Hur skall 180 graders svängen inom Moderaterna på riksnivå kunna genomföras på kommunal nivå?   Moderaterna har ju redan sparkat ut alla ”gamla moderater” från valsedlarna 2014, det finns ju nästan bara Reinfeldtsmoderater kvar...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 19 okt 22:44


Socialminister Annika Strandhäll (S) anser att dagens prissättning för ett tandläkarbesök är rimlig, där en person som befinner sig illegalt i landet betalar 50 kronor för ett tandläkarbesök, oavsett åtgärd. Samtidigt som en fattigpensionär kan tving...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

863 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se