thoralf

Direktlänk till inlägg 27 maj 2017

FOLDER FÖR UTDELNING PÅ ÖLAND

Av Thoralf Alfsson - 27 maj 2017 09:54

 


Varje sommar brukar jag ägna mig åt utdelning av information på Öland. Brukar vara skönt att åka runt med trehjulingen varma sommardagar. Under sommarveckorna kan jag nå väldigt mycket människor som befinner sig på Öland i sina sommarhus och som kommer från framförallt många olika delar av södra Sverige. Ett bra sätt för att nya människor skall hitta till min blogg och kanske bli trogna läsare. Extra viktigt inför ett valår!


Tack vare de bidrag som mina läsare bistår med (Swish i högermarginalen på bloggen) kan jag ta fram egna infoblad som trycks upp för utdelning. Har även kunnat skänka sommarinfoblad till personer som hjälpt till med utdelningen på Öland. Till att börja med var det ett enkelt flygblad, sedan blev det en 4-sidig folder och i år funderar jag på att gå upp till en 8-sidig folder i A5-format om ekonomin tillåter.


Vad tycker mina läsare skall vara med i foldern? Skall det vara mjuka frågor? Skall det vara mycket siffror med fakta och statistik om invandringen och dess kostnader? Skall det vara om islamiseringen? Terrorattentat? Bristerna inom skola, omsorg och vården? Bristerna inom Försvaret? EU och Euro?


Vad tycker ni? Skriv en kommentar eller skicka mig ett mejl på thoralf.alfsson@telia.com


Om någon som vill stödja mitt sommarprojekt men inte använder Swish.


Konto

Thoralf Alfsson

Swedbank

Clearing nr.  83931

Konto nr.  2530030291

 
 
Ingen bild

Pg

27 maj 2017 10:31

@ Göta/ Ölandsbonde/ mfl shiaälskare
Har ni hört talas om Basij, Hizbollah, AlDaawa/ AlSadrbrigaderna?

 
Ingen bild

Göta

27 maj 2017 11:00


Kanske skulle det bli mer bidragspengar till bland annat detta utskick om du lägger in fler insättningsmöjligheter i högermarginalen än enbart Swish.

 
Ingen bild

Göta

27 maj 2017 12:22

Mitt inlägg ovan (11:00) är givetvis riktat till Thoralf och ett tips för att förhoppningsvis få in mer pengar till hans "utskickskassa".
Pg:s kommentar till mig och Ölandsbonden om Shia hade inte hunnit komma upp när jag skrev kommentaren.

Här är mitt svar till Pg:
Jag är definitivt ingen shia-älskare. ISLAM ÄR ISLAM OAVSETT KLÄDNAD,
och jag skulle absolut inte vilja bo i dagens Iran heller. Jag vill inte ha någon typ av islam i Sverige.

Ang din fråga om vi "hört talas om Basij, Hizbollah, AlDaawa/AlSadrbrigaderna"
kan jag svara att Hizbollah, som grundades av Irans förre diktator/ayatolla Ruhollah Khomeini känner jag ganska väl till. Hizbollah och dess militära gren listas inte som en terrororganisation av EU eller FN (däremot av t.ex Storbritannien och USA) men jag har verkligen inga positiva tankar eller känslor för Hizbollah.

Dina två övriga exempel, AlDaawa/AlSadrbrigaden och Basij har jag däremot inte hört talas om. Hur stora och hur aktuella är dessa två shia-organisationer idag?
De sunnimuslimska terrororganisationerna IS, al-Qaida, Talibanerna, al-Sham/al-Nusra, Boko Haram och al-Shabab som jag kommenterade under Thoralfs förra inlägg, är definitivt både stora och högst aktuella i olika världsdelar när det gäller massdödande och andra grymheter. De innebär ett enormt hot för Sverige, Europa och övriga världen.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

27 maj 2017 13:00

Thoralf trägna flygbladsutdelning påminner mycket om Gunnar Strängs cykelturné på 30-talet. Det gav utdelning då och kommer självklart att göra det idag.

Vår nästa finansminister?

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 maj 2017 13:32

Jag tycker absolut du utforma informationsbladet som frågor, vilka läsarna kan besvara och sedan få de gå till din hemsida för de rätta svaren.

Ex. Är du klimatindoktrinerad? (Du hade det här i slutet av juli, men jag minns inte vilket år)
Hur stor andel av Sveriges elproduktion tror du är fri från koldioxidutsläpp?

Sen dina procentsatser där de kan kryssa för.

Tror du att koldioxidutsläppen i Sverige har ökat eller minskat per person sedana 1980?
ja
nej

Bara som exempel, spinn vidare på det.
Hur mycket behöver en illegal invandrare max betala för tandvård?
50 kr
500 kr
1.500 kr
bara ett exempel till.

Vilket är det absolut minsta belopp en kvinna som invandrar med barn har rätt till som retroaktiv föräldrapenning för den tid hon varit med sina barn i sitt hemland?
10.800 kr
50.800 kr
108.000 kr

o.s.v

Folk älskar att fylla i kryssrutor och med sådant här tror jag att du drar fler som läser än om du bara har en massa fakta. (Det vet ju alla att SD är rasister som bara ljuger). Kan även skapa diskussioner folk emellan.

Thoralf Alfsson

27 maj 2017 15:54

Ett förslag som jag gillar! Det skall jag fundera på. Mina läsare kan komma med mer förslag på bra frågor.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

27 maj 2017 13:55


->pg
Skribenten skrev, ungefär, att Iran var ett fäste för muslimska terrororganisationer. Det var det jag kommenterade med att i Iran är man shiiamuslimer och mig veterligt ägnar de sig inte åt att massmörda "otrogna". Den delikatessen är det så vitt jag vet bara sunnimuslimer som gör. Att sedan basijpojkarna inte är roliga för de i Iran som inte helhjärtat stödjer profeten är som det är. Majoriteten av befolkningen accepterar islam och vill leva enligt proftetens direktiv. Att en minoritet av vettiga människor i den vevan inte får leva som de vill är smällar som, majoriteten delar ut och minoriteten får ta. Glöm inte att det var USA som släppte lös muslimerna i maktställning genom att störta den demokratiska regeringen och sätt dit Shahen som envåldshärskare. Iranier, eller Persier som man kanske bättre ska säga är, inte araber.
Sadrbrigaderna är en rörelse i Bagdad. De gjorde aktivt moststånd mot USA´s invasion. Al Daawa finns i Sudan. På vilket sätt dessa skulle vara shiamuslimska terrororganisationer får du förklara för mig. Har de massmördat civila?
Och vad jag vet har väl inte Hizbollah i Libanom heller gjort det.

Rätta mig gärna men var snäll och låt bli att kalla mig för shiamuslimälskare, tack.

Islam är vidrigt oavsett inriktning. Varför vi ska dalta med muslimer och t o m ge statsbidrag tilll deras organisationer är så fel som något kan vara.

 
Ingen bild

Dags att bli förbannad nu

27 maj 2017 13:57

Det är dags att bli förbannad nu. Och att använda ilskan som drivkraft för att våga se, tänka och tala om det obehagliga: terror och mord är en central del i en tolkning av islam, som inte är ett marginellt randfenomen i den muslimska världen. Den tolkningen rekryterar nya anhängare, även i Sverige. Och det finns inga möjligheter att möta våldsbejakande islamism med kompromisser och undfallenhet, hopp eller kärlek.

http://www.expressen.se/kronikorer/johan-hakelius/dags-att-bli-forbannad-nu/

 
Ingen bild

Bli kommunens/regionens starka man

27 maj 2017 14:00

Thoralf sätt dig inte i riksdagen igen och bli totalt och helt tandlös.
Fortsätt på denna bana så slutar det med att du i framtiden kommer att bli SDs högsta höns!

 
Ingen bild

KS

27 maj 2017 15:15

Mycket OT
Nu försöker vi igen...Klipp ur , klistra in ... Tänk, man blir aldrig för gammal för att lära! Klistra in funktionen, som den presenteras med symbol funkar inte däremot Ctrl+V. Hoppas någon annan som inte hade detta klart för sig nu kan skriva sina kommentarer utan avbrott!

 
Ingen bild

Lotta_1

27 maj 2017 15:46

Läser på SVT att alla bilar med förbränningsmotor kan vara borta om redan 8 år. Elbilar är det som skall ersätta. Miljömupparna vill ju stänga alla kärnkraftverk så var tror de all el skall komma ifrån? Vindkraftverk?

 
Ingen bild

Chrille

27 maj 2017 16:55

Tror inte att siffror, statistik och har någon verkan. Det tycks ju inte haft det hitills. Nä, rena känsloargument. Mata på med svensk kultur - SOM FINNS - och svenska värderingar. Förbanna islamiseringen. Förbanna mångkulturen. Mata på med att det kan gå en jihadist varhelst i Sverige. Man kan mycket väl gå förbi en på gatan. Det kan bo en i ens bostadshus.

 
Ingen bild

Asta

27 maj 2017 17:02

Sverige illa ute

Sverige ligger 20 – 25 år efter i utvecklingen i England.

Sveriges utomeuropeiska invandrare är från MER radikala och farliga områden än Englands utomeuropeiska invandrare.

Sverige är ännu mer segregerat. Andelen i Sverige är högre. Siffrorna i England låter höga, men så har landet också en befolkning på 65 miljoner. I England är det lättare för invandrare att få jobb – i Sverige är integreringen rena katastrofen. När Sverige hinner i kapp England så kommer det drabbas VÄRRE av den utomeuropeiska invandringen än England. Mycket värre.

Vänta tills vi har en armé av papperslösa med inget att förlora och inget hopp förutom islam. Vänta tills muslimerna är 30 procent av befolkningen och inte accepterar att befinna sig på samhällets botten.

http://word.harrietsblogg.se/

 
Ingen bild

KS

27 maj 2017 17:41

Ölandsbonde 13.32: Jag tycker att hans förslag med kryssfrågor verkar alldeles utmärkt. Det verkar även som om Thoralf tycker detsamma. Kanske göra det som en liten tävling med något intressant pris? Mer förslag....

 
Ingen bild

calle

27 maj 2017 19:17

miljöpartiet vill nog att vanliga fattigsvenskar skall leva som Amish people. bara 7 klöverns kreatur skall få ha välfärd och egna bilar.

i foldern borde det stå om ekonomi vad alla skattepengar går till och dessa inte räcker till välfärd för svenskar.

 
Ingen bild

Hexe

27 maj 2017 20:55

På det brittiska nätmagasinet Spiked-online skriver redaktören Brendan O'Neill en opinionstext som fått stor spridning då den fångar ett perspektiv som av många uppfattats som närmast uppviglande: "Efter Manchester är tiden inne för ilska" (23/5). O'Neill pekar på diskrepansen mellan de vedervärdiga dåden och våra reaktioner, på hur budskapet om att vi ska stå enade i kärlek syftar till att odla passivitet i motsats till den mer berättigade känslan av kollektiv ilska och krav på politisk handlingskraft.

Thoralf Alfsson

27 maj 2017 21:22

De politiskt korrekta politikerna är ju livrädda för att människorna/väljarna skall kräva handling!

Ge gärna en länk till artikeln.

 
Ingen bild

Morningstar

27 maj 2017 21:12

Det där med kryssfrågor var en bra idé. Påpeka att dom kan finna facit på bloggen efteråt.

 
Ingen bild

Friholt

27 maj 2017 21:55

@Hexe 20,55
Johan Hakelius är i Expressen inne på ungefär liknande tankegångar.

 
Ingen bild

Leif

28 maj 2017 02:29

# Lotta_1

Om vi inte får ha förbränningsmotorer i våra bilar om åtta år, då blir det många av dom som regeringspartierna så att säga företräder, eller i vare fall varit så dumma att dom lagt sin röst på, som får bli utan bil helt och hållet.

Dessutom kommer väl inte en enda bilburen turist hit om man inte kan eller får tanka upp sin bil. Enda alternativet då, om det sas är lagligt, blir att fylla hela bilen med reservdunkar likt det man får göra i de mest hopplösa uländer.

Nu är det ju iofs regeringens plan att vi ska bli ett uland så det är ju inte helt ologiskt sett ur deras synvinkel.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 maj 2017 02:39

Thomas Nydahl på Snaphanen:

"Om man menar allvar med demokratin, yttrande- och tryckfrihet måste man säga att islam och islamism inte går att förena med dessa samhälleliga, mänskliga principer.

"Om man menar allvar med frihet kan man inte bjuda in frihetens fiender." (läs islam)

"Islamismen är vår huvudfiende. Våra barns mördare. Våra samhälles mördare. Allt frihets och demokratis mördare. Gör inga undantag"

Nu är tiden inne för ilska och vrede. Islam måste bekämpas om vi ska överleva. Islam har aldrig funnits i vårt land tidigare. Vi har ingen historia av islam. Vi har aldrig haft med islam att göra. Att bjuda in denna politiska mördarideologi kommer att rasera Sverige på rekordtid. Vill ni att era barn och barnbarn skall tvingas leva i en muslimsk diktatur?

Vi kommer få se mer terror i Sverige och i Väst. Terrorn har våra politiker har bjudit in, stöttat och finansierat. Tänk på det nästa gång det smäller.

Islam har överhuvudtaget ingen plats i Sverige eller Europa.

 
Ingen bild

Fredde

28 maj 2017 09:23

Det som ska stå i informationsbladet är hur sjuklövern svängt.

Från att ha kritiserat allt som SD lyft fram och hävdat vara rasistiskt och inhumant, har nu allt fler partier gjort detta till sin egen fråga.

Lägg gärna in att flera av sjuklövern faktiskt har en rasistisk historia, något som annars SD blir anklagat för.

Likaså ska lögner och mörkande från sjuklövern lyftas fram, det som inte tidningarna törs/vill ta i.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 maj 2017 09:34

Lyssnade lite på MP , dom tänker bara på asylsökarna,inte ett ord nämns om Sverige och oss svenskar !Fy för faen !

 
Ingen bild

Lena

28 maj 2017 10:58

Om Iran för den historisk intresserade, de gamla perserna är vad vi kalla indo-européer och vi delvis härstammar från. Deras historia är mycket gammal och de äkta perserna var/är zoroastrianer vars grundare hette Zarathustra. På 650-talet blev Persien attackerade och invaderade av muslimer (araber). En stor del av perserna då till norra Indien. De är arier och våra förfäder. Men dagens Iran är förstås ett muslimskt shia orienterat land med totalitärt styre, ett arv av araberna.

https://sv.wikipedia.org/Persiska_riket
https://sv.wikipedia.org/Zoroastrism

 
Ingen bild

Viveka

28 maj 2017 11:06

Fler kryssfrågor;
Flera alternativ möjliga

När kan en terrorist som begått terrorhandlingar i Sverige slippa utvisning trots att denne dömts till detta i domstol?

Hemlandet vill inte ta emot personen
Terroristen riskerar stränga straff i hemlandet
Terroristen är under 15 år
Terroristen gömmer sig i Sverige

 
Ingen bild

Viveka

28 maj 2017 11:10

Fler kryssfrågor;
Flera svar möjliga.

Vilka förmåner har flyktinginvandrare som regel rätt att ta del av i Sverige?

Förtur till eget bostad
Rätt till barnbidrag, bostadsbidrag, föräldrapenning, socialbidrag
Kraftigt reducerad sjukvård och tandvård

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 12:38

JAG TROR ATT JAG HAR KOMMIT PÅ EN LÖSNING!
-Tänk er om bönderna skulle tillämpa ideologi eller religion på sina växande grödor -Hur bra skulle det gå?
På samma vis som bönderna jobbar med grödor bör även framtidens politiker jobba med folket och dess välmående. Ungefär så.

Ett framtida "Parlament" u t a n ideologiska eller religiösa inslag alls!!

Man bör endast jobba med att lösa sakfrågor på ett beprövat vetenskapligt sätt. i n g e n t i n g annat.

Folket bör få vara med i direktdemokrati via direktröstning om kvartalets viktiga frågor via BANK-id.

NYA TIDENS STATSSKICK

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 12:40

Att som idag styra länder via "bondfångerimodellen" kommer, som vi ser inte att hålla. En oändlig massa tjafs, skriverier, möten, tyckanden hit & dit i all oändlighet samt massmedia med allt de visat sig kapabla till -NÄ!!

 
Ingen bild

Göta

28 maj 2017 12:42

Eventuell kryssfråga: Vad menas egentligen med ordet "papperslös"?

Alternativen skulle kunna vara:
En person som slösar på papper
En person som lagligt befinner sig i Sverige
En person som olagligt befinner i Sverige

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 12:45

Å tänk vad enkelt! En stad får rösta; Tex "Skall vi förbjuda islam?" Ja eller Nej. O.s.v

Eller; "Skall vi ta in 100 migranter kvartal 2?" Med dagens datoriserade system kan även väljarna SE med stapeldiagram HUR det skulle påverka kommunens budget!!!!! Som stöd för sitt val.

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 12:47

Thoralf, Kom på att så här i sommartider kan väl ett KORSORD med en tävling vara en kul grej i ett infoblad ;)

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 12:49

Med dagens moderna teknik borde vi inte behöva representeras av ett jävla Zoo som EU-Parlamentet!

 
Ingen bild

Viveka

28 maj 2017 14:12

Ny kryssfråga:
Flera svar möjliga

Vilka kulturella yttringar bör en arbetsgivare tillåta för att slippa att bli belagd med
dryga böter. Flera svar möjliga

Att arbetstagaren bär slöja eller niqab
Att arbetstagaren vägrar hälsa med handen
Att arbetstagaren idkar religionsutövning under arbetstid

 
Ingen bild

Lena

28 maj 2017 14:21

Bra kryssfrågor @Göta och @Viveka.

 
Ingen bild

Observer

28 maj 2017 14:52


TIPS TILL SD INFÖR VALET 2018:

Ni måste tydliggöra en tidslinje som visar Svensken följande:
-Från 1970 och framåt!

*Här brakar vårdcentralerna ihop!
*Här tar pengarna till pensionen slut!
*Här försvinner 5:e semesterveckan!
*Här slutar vägarna att underhållas!
*Här väntas plundringarna komma igång i din stad!
*Här tar det x-minuter att nå polisen!
....O.s.v
Gjord av vetenskapliga ekonomifakta.

 
Ingen bild

Tony

28 maj 2017 15:25

Observer:

Men kan du då förstå att bönderna väljer en ledare som Annie Lööf??

 
Ingen bild

P.G

28 maj 2017 17:06

@ Thoralf. Informationsblad ska innehålla tydlig information uttryckt med så få ord som möjligt därför att allt ska gå snabbt idag. Många har slutat läsa längre texter och kan bara ta till sig kort budskap och texter.

Alltås, texten ska var så koncentrerad som möjligt är.

Uppskattar dina utskick och kan ibland känna att svart text med en bild som bakgrund inte riktigt når fram. Blir lite otydligt. Gärna bilder från Kalmar, men inte så mycket text på dem.

Lyft fram voteringen om barnäktenskap, mycket viktigt. Berätta vilka som röstade för och emot.

 
Ingen bild

K

28 maj 2017 18:05

Litet tips: SD-Nacka skapade en doodle-länk och skickade den via mail till medlemmarna. I doodle-länken fanns ett antal frågor om vilka de viktigaste frågorna för Nackaborna var. En av deltagarna vann Tino Sanandajis bok Massutmaning.

Thoralf Alfsson

28 maj 2017 18:39

Ok, det måste jag kolla på hur man använder.

 
Ingen bild

Nalle

28 maj 2017 18:18

Jag tror att det viktigaste inte är att presentera så mycket siffror och fakta som möjligt, utan att få fram ett budskap som är enkelt att ta till sig och går till hjärtat.

Inte för krångligt eller långdraget alltså. Titta på hur den andra sidan gör. DN, SVT, Aftonbladet. De är proffs. De fokuserar inte på statistik utan på känslor. De visar bilder på glada och leende ensamkommande flyktingbarn, feelgood-reportage med enstaka lyckade exempel ("Barbro, 72, blev bästa vän med Hassan, 17 - nu odlar de jordgubbar tillsammans"), bilder på döda barn uppspolade på en strand osv. Mycket känslor, helst enskilda människor som man kan identifiera sig med. Gärna ordlekar som styr känslorna rätt också ("ensamkommande flyktingbarn", "papperslösa" osv).

Man får tänka på hur budskapet uppfattas av mottagaren. Det handlar i första skedet inte om att vinna en faktabaserad argumentation. Det handlar om att få människor att _känna_ att den här frågan är viktig i deras egna liv. Sedan kommer intresset för fakta. Det finns mycket statistik som man väldigt gärna skulle vilja att Svensson kände till, t.ex RUT-rapporten om flyktingars arbetsmarknadsdeltagande och hur det kan antas påverka vanliga svenskars livssituation i framtiden, men sådant är krångligt att sätta sig in i och 95% kommer inte att orka läsa igenom sådan information. Det intresset kommer senare, när man _känslomässigt_ har tagit till sig att det finns något här som är avgörande för den egna framtiden.

Enkelt, lättsmält och slagkraftigt, det tror jag ger bäst effekt. Bygg inte upp flygbladet runt en tiopunktslista med krånglig statistik, ta underlag och referenser i en faktaruta längst ned istället.

Gammelmedia bjuder på många inspirerande exempel på känslomässiga budskap. Observera fokuset på bilden, den enskilda stackars döda pojken, det oblyga spelandet på känslosträngarna ("föreställ dig att det här är ditt barn, som drunknat idag"..."Bilden är så fruktansvärd att ingen kan slå den ifrån sig"...). _Efteråt_ kan man möjligen ta med lite lösryckta siffror om man vill (SVT skippade den biten helt).

http://www.dn.se/nyheter/varlden/flyktingbilden-som-skakar-varlden/
https://www.svt.se/nyheter/utrikes/trearige-aylan-drunknade-nar-familjen-forsokte-fly
http://www.expressen.se/nyheter/europa-raddade-inte-aylan-3/

Man kan förstås vinkla positivt om man vill också, jag tror att många har lättare att ta till sig glada budskap. Finns mycket inspiration att hämta hos andra sidan även där. I projektet "Nya Sverigevänner" möter vi t.ex Asad som redan är "en fena på svenska". Organisatören "står upp för allas lika värde", och gymnasieeleven Josefiné anmälde sig till projektet för att hon "ville göra en god gärning". (Bilden på "barnen" är som vanligt helt absurd, de försöker rätta till den genom att en av dem sitter i knät på projektledaren men effekten blir mest...lustig. Där tycker jag att de var oskickliga ur rent reklamteknisk synvinkel.)

http://www.op.se/jamtland/ostersund/ensamkommande-flyktingbarn-paras-ihop-med-svenska-kompisar-i-nytt-projekt

 
Ingen bild

Fredde

28 maj 2017 19:00

Lögnen bakom "barnen" som kommer hit borde också lyftas fram. PK-media mörkar ju sanningen, t.ex.:

96 procent av ”barnen” ljög om sin ålder och 84 procent om sin identitet.
Sveriges gränspolis har fått möjlighet att jämföra fingeravtryck på araber som ska utvisas till Marocko med de marockanska myndigheternas register.

Det visar sig att av 50 personer som uppgett att de var under 18 år stämmer det på två. 48, 96 procent, har ljugit.
Av 77 personer har 65 st, 84 procent, ljugit om sin identitet.

Varför är jag inte förvånad?

https://petterssonsblogg.se/2017/05/28/96-procent-av-barnen-ljog-om-sin-alder-och-84-procent-om-sin-identitet/

 
sunken

sunken

28 maj 2017 23:10

@Thoralf
Hämta gärna fakta från sista bloggtext: Invandring och mörkläggning.
I en nära framtid kommer det idag "rika" Sverige att kanske vara på tredjevärlden-nivå. 6,6 miljoner i norra Afrika är på väg och vansinnet fortsätter.

http://http:s

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards