thoralf

Direktlänk till inlägg 25 maj 2017

DAGS ATT TALA KLARSPRÅK 1

Av Thoralf Alfsson - 25 maj 2017 11:05

 

 

”Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna och dödar dem, säger imam Mundhir Abdallah från talarstolen i Al-Faruq-moskén i Köpenhamn.”

 

Vad tror ni imam Mundhir Abdallah tycker om terrorattentatet i Manchester?


Det är bara några veckor sedan imam Mundhir Abdallah uttryckte detta under en predikan under fredagsbönen i Köpenhamn. Hur många har läst om detta i svensk politisk korrekt media. Nej, jag misstänkte det.


https://www.kristeligt-dagblad.dk/kirke-tro/praediken-i-dansk-moske-ses-som-opfordring-til-drab-paa-joeder


När jag googlar imamens namn kommer inga svenska medier upp utan endast en artikel och ett inslag från Sverige Radio. Det är minst sagt beklämmande att svensk media tystar ner något sådant.




Jag tänkte skriva om det tidigare men det blev inte så. Hur många tror att vi har imamer i Sverige som uttalar sig på samma sätt under fredagsbönen i svenska moskéer? Jag har fullständigt övertygad om att det finns ett flertal men de är betydligt smartare som inte lägger ut det på nätet. 



När får vi höra en svensk minister säga samma sak som Inger Stöjberg? Jag är så förbaskat trött på höra svenska ministrar endast säga att vi har varit naiva. Men visa något annat då!

 

 



 
 
Ingen bild

Lotta_1

25 maj 2017 11:31

Läser på SVT om att man nu kommit igång med ålderstestandet av de sk ensamkommande. En som testas är en individ som säger sig vara säker på att han är 16 år gammal. Bla testar man hans visdomständer. Inte någonstans står det något om att visdomständerna vanligen kommer fram mellan 18-25 års ålder, men det kan dröja längre än så.

Länkar:

Rohalla ska åldersbedömas – ”Jag är säker på att jag är 16”
http://www.svt.se/nyheter/inrikes/rohalla-ska-aldersbedomas-jag-ar-saker-pa-att-jag-ar-16

https://distriktstandvarden.se/visdomständer/

Läser även att den islamistiske terroristen som sprängde sig själv i luften och dödade 22 oskyldiga i Manchester inte var en terrorist enligt hans far. Samma sak sa brodern till den islamistiske terroristen som körde ihjäl och skadade ett stort antal på Drottninggatan i Stockholm. Betyder det att de anhöriga anser att deras mördande släktingar bara gjort vad som påbjuds i Koranen, nämligen att döda otrogna?

 
Ingen bild

Laglydig

25 maj 2017 11:44

Såna här element (som den här imanen) tar man hand om på ett litet annat sätt i Filippinerna. Gissa vilket? Ledtråd: Ett Israeliskt lätthanterat eldvapen!

 
Ingen bild

Pepparholm

25 maj 2017 11:44

Svenska ministrar är naiva och törs inte tala klartext. De flesta svenska kommunalråd är inte bättre. De anser sig vara goda övermänniskor och kritik kommer från onda medborgare.

I Petterssons blogg kan vi t ex se en bild på en glad Linda Larsson (s) i Karlstad sedan hon fått igenom ett beslut om att bygga en moské. Hon har givetvis ingen aning om vad som sägs inom de väggarna och bryr sig inte om vad konsekvenserna kan bli för värmlänningarna.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 maj 2017 11:46

Att vara naiv innebär att man har ett barns föreställningsvärld.

Det kan också jämföras med att vara godtrogen och dum.

Att vara naiv är ett till övervägande del ett feministiskt fenomen.
Liksom ett dåligt lokalsinne och att skilja på vänster och höger.

Sverige har en feministisk regering.
Inte konstigt att det blir rörigt

 
Ingen bild

Göta

25 maj 2017 12:06


NYTT ASYLKAOS HOTAR EUROPA INOM KORT
6,6 miljoner människor befinner sig just nu i Nordafrika, Jordanien och Turkiet för att ta sig till Europa, antingen via Grekland eller med båt över Medelhavet.

Antalet har ökat med över en halv miljon enbart under de senaste 4 månaderna.

Ställda inför detta nya kaos-hot har de tyska kristdemokraterna, CDU, nu ändrat sin flyktingpolitik och vill nu skicka tillbaka invandrarna till deras hemländer igen samt att de båtar som stoppas på Medelhavet bogseras tillbaka till Afrika.

http://www.friatider.se/66-miljoner-asylsokare-pa-vag-mot-europa

Hur många av dessa snabbt ökande 6,6 miljoner tror ni är muslimer? Det finns ca 1500 miljoner muslimer i världen.


 
Ingen bild

crille

25 maj 2017 12:47

De är inte så bra på sanningar. Media alltså


http://www.friatider.se/svts-f-rklaring-till-att-ljudet-f-rsvann-n-r-stefan-l-fven-blev-utbuad-tekniskt-fel

 
Ingen bild

Lena

25 maj 2017 13:11

Islam är en mördarreligion, det har vi sett många exempel på senaste tiden. Folk är fullständigt galna av hjärntvätt därifrån.
@Göta Bra inlägg, tänk att alla muslimer vill till Europa och allra helst till Sverige. Hm man undrar varför, kan det vara de långa, mörka vintermånaderna som drar?

Från England, Theresa May, brittisk premiärminister har uttalat att "de radikalislamister som mördar folk till höger o vänster, och senaste mordattacken riktat in sig på ungdomar o barn,att dessa massmördare aldrig kommer att vinna!!! Jaså?

https://www.youtube.com/watch?v=QPpkw-nCaWM

 
Ingen bild

Lotta_1

25 maj 2017 13:17


Oavsett vilka groteska handlingar muslimer än gör mot kristna som att spränga dem i bitar eller köra ihjäl dem så är det i slutänden lik förbannat bara ett offer, muslimerna. I intervjun jag länkar till står en muslima och säger gång på gång att hon är en god muslim men titta på trycket på hennes kläder. Jag anser att det inte finns några moderata muslimer utan endast mer eller mindre radikala.

http://www.friatider.se/britter-rasar-efter-tv-intervju-med-muslimer

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 14:44

Instämmer! Mer eller mindre radikala är nog mera korrekt!

 
Ingen bild

Hamza Bey

25 maj 2017 13:29

@Pretty Boy Floyd
Feminism handlar om att kvinnor ska ha samma rättigheter som män och vice versa. Är det ett problem för dig? Känner du dig hotad av starka kvinnor?

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 15:16

Hamza Bey

Det är ju du som muslim som har problem med detta. Ni sätter slöja, hijab, niqab eller burka på era kvinnor. Vad har muslimerna för problem som inte kristna eller andra religiösa har?

Dessutom är du en feg person som gömmer dig bakom ett alias! Men det är väl generellt för muslimer som brukar gömma sig bakom Muhammed!

 
Ingen bild

X

25 maj 2017 13:41

Har inte sosseriet avtal med muslimerna hur makten ska fördelas i framtiden?
Skrevs ju en del om det har jag för mig.
Hoppas deras landsförräderi ska stå dem dyrt en dag.

 
Ingen bild

Pg

25 maj 2017 13:47


Ta konsekvensen av er naivitet och kasta in handduken, odågor!

Jan Björklund upprepade återigen på SVT nyligen efter det senaste islamska terrordådet i Manchester att 'vi har varit och är naiva'.
Likförbaskat kräver han fortfarande att folk ska rösta på honom!

Jan Björklund, du är inte bara så urbota naiv, du är också så in i helvete fräck!

Kontakt:
jan.bjorklund@riksdagen.se

 
Ingen bild

Non serviam

25 maj 2017 14:09

Vilken politiker blir först att tala klarspråk och kräva totalförbud av terror- och pedofilsekten?

Bland de västvänliga partierna har det holländska Frihetspartiets ledare Wilders kommit närmast kravet på islamförbud. Han har förespråkat förbud av flera av islams attribut inklusive koranen.
Donald Trump uppmanade nyligen i ett tal i Jerusalem till utplåna 'denna onda ideologi' dock utan att nämna den vid namn.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

25 maj 2017 14:31

”Domedagen kommer inte förrän muslimerna bekämpar judarna"

Dummedagen är däremot redan här. Stefan Löfven Alice Blaha Klunke och Annika Strandhäll med flera är bevis nog.

Maken till stolpskott får man leta efter.

 
Ingen bild

Veritas

25 maj 2017 14:51

Islam = religion of Piss

 
Ingen bild

stig

25 maj 2017 16:13

@Thoralf
Du skrev att Hamza Bey var feg som gömde sig bakom alias. Gäller det alla här som har alias?

Thoralf Alfsson

25 maj 2017 17:29

Det gäller framförallt dig stig men även alla som kritiserar och kommer med angrepp på bloggen.

 
Ingen bild

Tomas

25 maj 2017 18:00

I Sverige blir man kallad för radikal bara för att man inte vill acceptera när muslim vill ta dö på en. Jag anser det vara fullständig normal självbevarelsedrift att inte vilja dö och komma med förslag till hur man ska leva sitt liv i fred. I mina ögon är en radikal person en som varje gång, efter ett terrordåd påpekar att vi inte ska vara rädda och vi ska visa kärlek. Det begärs av oss att vi ska låta oss dödas av våra mördare och vi ska bara titta på. En person som inte vill leva mer har en allvarlig sjukdom och ska snarast besöka en läkare. Denna person har en dödslängtan och han är inte normal utan radikal.
Vidare tänker jag inte ge avkall på min tes förrän dessa muslimer, efter ett terrordåd, går ut på gatorna och demonstrerar och bär skyltar med text som säger något i stil med ”döda inte i vår religions namn”. Men det kommer inte att hända, för att det är uppåt 70 procent av muslimerna i Europa som tycker att deras våld på västvärlden är bra.
För 25 år sedan stoppades kommunismen i Östeuropa, efter det att politiken hade ödelagt alla kommunistländer. Nu härjar kommunismen vidare i västra halvan av Europa under namnet ”social rättvisa-politiken” och ödelägger i vanlig ordning vidare. Nu kan man fråga sig om vi inte har lärt oss från våra misstag i det förgångna, men frestelsen att leva på andras pengar är tydligen för stor för att låta bli att ödelägga sitt land. Och, precis som kommunismen i Östeuropa, ger man nu avkall på yttrandefrihet, man inför politisk korrekthet och politikernas lögner tar överhand. Kommunismen tog 40 år på sig att förstöra välmående länder i Östeuropa, men så lång tid kommer Sverige inta att behöva. Jag gissar på 10, max 15 år till för att ödelägga detta avlånga land. Ska bli spännande att se om de muslimska länderna kommer att låta oss flytta till deras länder och bygga kyrkor. De verkar ju så storsinnade.

 
Ingen bild

Alexandra

25 maj 2017 18:32

@Hamza
Trevlig att du som muslim deltar i den demokratiska debatten på den här bloggen. Hoppas att fler muslimer gör det.
Jag blev nyfiken på din religion. Det finns så mycket fördomar du vet bland rasisterna. Jag önskar att du tar tillfället i akt och upplyser oss om din religion för att skingra de fördomar som finns. Exempelvis
Var Muhammed pedofil som rasisterna påstår och hur gammal var hans favorit fru Aisha när han gifte sig med henne?
Vad finns i Allahs paradis, stämmer det där med de 72 oskulderna?
Vad händer med de otrogna enligt islam, ska de dödas och sedan brännas i helvetet, som en del säger?
Hjälp oss snälla med svar. Du har nu chansen.
Förresten är du SHIA eller Sunni?

Puss Puss Hamza!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

25 maj 2017 19:54

Svar på komentar !

Ja ! Jag känner mig hotad beroende på att det finns så många naiva människor i beslutande positioner.
Det finns inga formella krav vid rekrytering av politiker.
Det gäller bara att dunka rätt ryggar !

 
Ingen bild

K

25 maj 2017 22:22

Vi är många som bara vill uttrycka våra åsikter när vi är bland vänner. Är det så att vi har chefer, kollegor och grannar som vi vet eller misstänker skulle behandla oss illa såsom kvinnan gjorde med Thoralf vid flygbladsutdelning nyligen så förblir vi anonyma. Det är tråkigt att leva ett så hemligt liv och gör ju att man inte så lätt kommer i kontakt med likasinnade. Hoppas samhällsklimatet ändras så att också vi kan komma ut ur garderoben.

 
Ingen bild

Hm

26 maj 2017 10:39

@Hamza
Vad är straffet för den som lämnar islam? Jag vet det, vet du?

 
Ingen bild

Maja Dacke

26 maj 2017 13:22

Och med så många - tusentals, ja, hundratusentals - mer eller mindre hjärnblåsta svenskar som finns i landet ... Är det verkligen något att spara på och bevara?
Om man kunde sortera ut bland folk så skulle jag gärna plocka ut och skänka bort de faktaresistenta och ... Vi andra som är upplysta och ångestfyllt kämpar för vårt land kan ...
Det är tydligen många som måste drabbas hårt av verkligheten.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
30 31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards