thoralf

Alla inlägg under april 2017

Av Thoralf Alfsson - 14 april 2017 09:53

Länsstyrelsen i Kalmar län betalar 70 000 kronor för en porträttavla av före detta landshövdingen som sparkades av regeringen förra sommaren.

http://www.ostrasmaland.se/kalmar/stefan-carlssons-portratt-avtacktes/


Egentligen är det pinsamt att den telfonsexsamtalande landshövdingen Stefan Carlsson medverkar vid en officiell avtäckning av tavlan. Självinsikten verkar vara minst sagt begränsad. Lokalmedia ställer givetvis upp med både fotograf och journalister.


"Stefan Carlsson själv säger sig vara väldigt hedrad av att bli historiskt ihågkommen genom avporträtteringen.

– Det känns väldigt bra."


Tillförordnade landshövdingen Malin Almqvist i Östra Småland.


”Malin Almqvist håller ett kort tal och säger att Carlsson kommer att minnas "för sitt otroliga engagemang för de gröna näringarna".”

 

Jag tror att en majoritet av befolkning kommer ihåg Stefan Carlsson för hans telefonsexsamtal och hans plumpa uttalanden som ofta gjordes i ett onyktert tillstånd. Inte minst hans uppträdande i Kalmars vänort Wismar i Tyskland.


http://www.barometern.se/kalmar/stefan-carlsson-forevigad/


Barometern nämner inte heller ett ord om vare sig avsättningen, telefonsexsamtal eller alkoholproblemen i sin artikel. Det gäller att hålla sig väl med Malin Almqvist och hennes sambo Johan Persson.

http://www.barometern.se/kalmar/min-sambo-och-jag-vet-att-vi-synas/


Skattebetalarna får än en gång stå för notan!

ANNONS
ANNONS
Av Thoralf Alfsson - 13 april 2017 13:27

Jag rekommenderar alla att läsa "Hycklarnas julafton" skriven av Julia Caesar. Mycket träffsäkert, sågar hon både politiker och journalister jäms med fotknölarna. 


Av Thoralf Alfsson - 12 april 2017 21:58

Jimmie Åkesson har i flera intervjuer sagt att det är en praktskandal att en person som har fått avslag på sin asylansökan i varje möjlig instans och som dessutom har ett utvisningsbeslut mot sig inte utvisas, utan istället begår ett fruktansvärt terroristbrott i Stockholm. Nog är det en praktskandal!


Skandalen är ju att utvisningen inte verkställts. Enligt polismyndigheten finns det ytterligare 12 500 som skall utvisas, med andra ord 12 500 fler praktskandaler. Hur många praktskandaler behövs det för att avsätta ansvarig minister?


Östra Småland skriver i en artikel att utav dessa 12 500 personer som gått under jorden finns sannolikt ca 2 000 inom polisregion Syd. Det säger Michael Mattsson chef för gränspolisen i region Syd. Nu tar man hjälp av socialtjänsterna i kommunerna för att hitta de personerna som gömmer sig.


Sedan säger Michael Mattsson något annat mycket intressant enligt artikeln.


”Det handlar inte bara om dem som fått avslag på sina asylansökningar. Migrationsverket menar att det under den stora vågen med asylsökande också kom 40 000-60 000 personer som aldrig registrerade sig. En del av dem kan vi hitta i dag vid olika tillslag.”

 

Det är alltså fyra gånger så många som de som skall utvisas. Då blev det ytterligare ca 50 000 praktskandaler om man vill uttrycka sig även så om dessa personer som uppehåller sig illegalt i Sverige.


Polisen har ett stort jobb framför sig genom att rensa upp i det här träsket. Där många säkert utnyttjas av oseriösa företagare och många brott begås sannolikt också av personer som befinner sig illegalt i landet.


Det är beklämmande att läsa alla artiklar och lyssna på radio eller att se på SVT och TV4 och hur de nu analyserar det islamistiska terrorattentatet i Stockholm. Hur många kommer ihåg hur SVT själva slog sig för bröstet för ett antal år sedan med Fri Television.


 


”Fri television var en kampanj och slogan från Sveriges Television (SVT) som avsåg att "det ska fortsätta att finnas TV i Sverige som står fri från politiska påtryckningar och kommersiella krafter", som SVT själv beskrev det. Kampanjen inleddes den 12 februari 2005. Den bestod av ett antal reklamfilmer som visades mellan programmen i SVT samt en hemsida på Internet.”

Wikipedia.

 

Idag framstår SVT som minst sagt statsstyrd TV-kanal. SR, Sverige Radio borde döpas om till Stats Radion då den inte är Svenska folkets radiokanal längre. TV4 är väl i praktiken statens egna reklamfinansierade TV-kanal. TV4 är inte mycket till alternativ till SVT.


De senaste dagarna och de senaste månaderna har vi gång på gång fått höra att Sverige aldrig varit tryggare. Samtidigt har de politiska partierna, förutom Sverigedemokraterna ständigt bjudit över varandra om hur många fler anställda det skall bli inom Polismyndigheten.


Sverigedemokraterna har hållit sin linje med 7 000 fler anställda inom polisen och att effektivisera polisen så att poliser gör polisjobb och de administrativa uppgifterna kan skötas av civilanställd personal. Många Sverigedemokrater kommer säkert ihåg att SD drev en kampanj för detta med polisen ”Tryggve”.


Under det senaste året har övriga partier så försiktigt närma sig Sverigedemokraterna. Moderaterna tog i stort steg när de nyligen föreslog 5 000 fler anställda inom polismyndigheten. Igår slog Socialdemokraterna till med 10 000 fler anställda fram till 2024 trots att Sverige bara för några veckor sedan aldrig varit tryggare. Vilket förbannat hyckleri!


När statsradion, SR rapporterade om detta igår i sina långa reportage i EKO-sändningarna eller i Studio Ett nämndes inte med ett enda ord de förslag som Sverigedemokraterna lagt när det gäller Polismyndigheten. Däremot alla allianspartiers förslag lyftes fram. Vilket förbannat hyckleri!


Statsradion är i maskopi med socialdemokraterna och pk-etablissemanget! SD skall i allra största mån tystas! Detsamma gällde SVT Rapport ikväll.

 

Kanske dags för en ny kampanj från SVT om Fri Television ;-)

Av Thoralf Alfsson - 12 april 2017 12:56

Min lilla omröstning har nu besvarats av drygt 1 000 personer det senaste dygnet. Den ger utan tvekan en klar fingervisning av vad mina besökare anser ligger bakom orsakerna till terrorattentatet i Stockholm.


 


Närmare 97 procent anser att terroristen inspirerats av islam och koranen! Även om siffran skulle vara något lägre hos den indoktrinerade svenska befolkningen som blint tror på allt som levereras av SVT och SR, statskontrollerade nyhetskanalerna och kvällspressen tror jag att en majoritet skulle svara att terroristen inspirerats av islam och koranen.


Någon fredens religion är då inte islam! Några fredens apostlar är uppenbarligen inte utövarna heller.

 

”Akilov besökte en hemlig källarmoské i en Stockholmsförort där IS-rekryterare varit verksamma – och ska ha träffat flera personer där två veckor innan dådet.”

Expressen

 

När kommer debatten om islam? Det råder en fruktansvärd feghet inom hela mediesverige! Jag vet egentligen inte om det finns ett enda undantag inom etablissemanget. Jag kan inte peka på en enda journalist som vågar lyfta frågan om islams negativa roll i det svenska samhället.

 

Media gör allt för att flyta fokus från religionen/islam/islamister/jihad till att istället handla om utvisningar och inre gränskontroller och det nedlagda REVA-projektet. När man kallar terrorattacken för en ”lastbilsattack” så undrar man ju hur det står till i skallen på dessa journalister.


Om vi, Sverige, inte tar tag i de problem som massinvandringen från MENA-länder innebär, där en majoritet är muslimer, så kommer vårt samhälle genomgå dramatisk negativa förändringar.

 

”Tar man hit Mellanöstern så får man Mellanöstern...”

Av Thoralf Alfsson - 11 april 2017 10:32

Mina läsare har nu möjligheten att ge sitt svar angående terroristen i Stockholm. Vem var terroristen?


I högermarginalen finns en omröstning som jag hoppas att du deltar i.

Av Thoralf Alfsson - 10 april 2017 23:32

 


Läste Dansk Folkeparti, partiledare Kristian Thulesens veckobrev idag. Har inte sett någon kommentar om detta i svensk media. Men i för sig var ju det inte oväntat. Vi kommer sannolikt inte få se något heller.


”Efter terror – tab af menneskeliv – kan det forekomme absurd at tale om økonomi. Men det er vigtigt at kende til de samlede konsekvenser af det, der foregår. Og her hører kendskab til de økonomiske konsekvenser af indvandring med. I dag kl. 13 er netop offentliggjort en ny analyse af omkostningerne forbundet med indvandring. Det er finansministeriet, der står bag. Analysen viser endnu engang, at ikke-vestlig indvandring til Danmark er en kæmpestor belastning. En trussel imod vort velfærdssamfund. Det fremgår af rapporten, at ikke-vestlige indvandrere og deres efterkommere i 2014 har kostet de offentlige kasser den nette sum af 33 milliarder kr.”

 

Det är danska finansdepartementet som tagit fram siffror över vad invandringen till Danmark kostade under 2014. Alltså året innan den stora invasionen från MENA-länderna under 2015. Kostnaden var enligt analys hela 33 miljarder kronor i Danmark.


Hur många tror att det svenska finansdepartementet under ledning av Magdalena Andersson (S) kommer göra en liknande analys i Sverige? Nej, jag trodde väl det. Det finns inte på kartan. Nu vet vi samtidigt att danskarna är inte alls lika naiva som svenskarna och de är därmed inte lika generösa, som det svenska välfärdsystemet.


Men om vi ändå gör en enkel beräkning över vad detta skulle kunna bli för kostnader i Sverige. Om vi tittar på hur många asylsökande som kommit till Sverige respektive Danmark under de senaste 15 åren så ser det ut så här


Sverige   ca 650 000 asylsökande

Danmark  ca 90 000 asylsökande


Det innebär att till Danmark kom ca 14 procent asylsökande i förhållande till hur många som kom till Sverige under de senaste 15 åren.


Om man räknar om kostnaden skulle de i så fall de 33 miljarderna i Danmark, motsvara 237 miljarder kronor i kostnad för invandringen i Sverige 2014. Om man sedan betänker vad som hände under 2015 och 2016 måste vi sannolikt lägga på minst 50-60 miljarder kronor ytterligare.


300 miljarder kronor är nog en ytterst sannolik samhällskostnad för 2016!

 

 

 

Som jag skrev igår på Facebook är inte Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson inbjudna till samtal om terrorismen. Stefan Löfven fortsätter sitt hyckleri och sitt odemokratiska förhållningssätt. Kom ihåg det när det är dags att gå till valurnorna i september 2018. Jag skall göra allt jag kan för att påminna er.


GW Persson om Löfven.

”Löfven har bjudit in till terrorsamtal, men Jimmie Åkesson får inte komma. Rätt eller fel?

– Fel. Jag tycker självklart att han borde vara inbjuden. För mig räcker det att han sitter i riksdagen. Man får tycka vad man vill om folks åsikter, men man kan inte lösa det på det viset att man tar ifrån folk deras talerätt. Vad är det för jävla demokrati?

 

– Klart Åkesson är upprörd. Om man ska tro mätningarna så leder han numera landets näst största parti. Han är väl också den som i någon sorts saklig mening har drivit den här frågan, om man så vill. Att 80 procent än så länge inte vill förlika sig med hans budskap, det är en annan sak. Får motståndarna hålla på ett tag till kommer det bli lättare.”

 


PS


SD sätter nytt rekord i Sentios senaste mätning med 27,2 procent.


https://nyheteridag.se/sentio-efter-terrordadet-nytt-sd-rekord-pa-272-procent/ 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se