thoralf

Direktlänk till inlägg 12 april 2017

12 500 PRAKTSKANDALER

Av Thoralf Alfsson - 12 april 2017 21:58

Jimmie Åkesson har i flera intervjuer sagt att det är en praktskandal att en person som har fått avslag på sin asylansökan i varje möjlig instans och som dessutom har ett utvisningsbeslut mot sig inte utvisas, utan istället begår ett fruktansvärt terroristbrott i Stockholm. Nog är det en praktskandal!


Skandalen är ju att utvisningen inte verkställts. Enligt polismyndigheten finns det ytterligare 12 500 som skall utvisas, med andra ord 12 500 fler praktskandaler. Hur många praktskandaler behövs det för att avsätta ansvarig minister?


Östra Småland skriver i en artikel att utav dessa 12 500 personer som gått under jorden finns sannolikt ca 2 000 inom polisregion Syd. Det säger Michael Mattsson chef för gränspolisen i region Syd. Nu tar man hjälp av socialtjänsterna i kommunerna för att hitta de personerna som gömmer sig.


Sedan säger Michael Mattsson något annat mycket intressant enligt artikeln.


”Det handlar inte bara om dem som fått avslag på sina asylansökningar. Migrationsverket menar att det under den stora vågen med asylsökande också kom 40 000-60 000 personer som aldrig registrerade sig. En del av dem kan vi hitta i dag vid olika tillslag.”

 

Det är alltså fyra gånger så många som de som skall utvisas. Då blev det ytterligare ca 50 000 praktskandaler om man vill uttrycka sig även så om dessa personer som uppehåller sig illegalt i Sverige.


Polisen har ett stort jobb framför sig genom att rensa upp i det här träsket. Där många säkert utnyttjas av oseriösa företagare och många brott begås sannolikt också av personer som befinner sig illegalt i landet.


Det är beklämmande att läsa alla artiklar och lyssna på radio eller att se på SVT och TV4 och hur de nu analyserar det islamistiska terrorattentatet i Stockholm. Hur många kommer ihåg hur SVT själva slog sig för bröstet för ett antal år sedan med Fri Television.


 


”Fri television var en kampanj och slogan från Sveriges Television (SVT) som avsåg att "det ska fortsätta att finnas TV i Sverige som står fri från politiska påtryckningar och kommersiella krafter", som SVT själv beskrev det. Kampanjen inleddes den 12 februari 2005. Den bestod av ett antal reklamfilmer som visades mellan programmen i SVT samt en hemsida på Internet.”

Wikipedia.

 

Idag framstår SVT som minst sagt statsstyrd TV-kanal. SR, Sverige Radio borde döpas om till Stats Radion då den inte är Svenska folkets radiokanal längre. TV4 är väl i praktiken statens egna reklamfinansierade TV-kanal. TV4 är inte mycket till alternativ till SVT.


De senaste dagarna och de senaste månaderna har vi gång på gång fått höra att Sverige aldrig varit tryggare. Samtidigt har de politiska partierna, förutom Sverigedemokraterna ständigt bjudit över varandra om hur många fler anställda det skall bli inom Polismyndigheten.


Sverigedemokraterna har hållit sin linje med 7 000 fler anställda inom polisen och att effektivisera polisen så att poliser gör polisjobb och de administrativa uppgifterna kan skötas av civilanställd personal. Många Sverigedemokrater kommer säkert ihåg att SD drev en kampanj för detta med polisen ”Tryggve”.


Under det senaste året har övriga partier så försiktigt närma sig Sverigedemokraterna. Moderaterna tog i stort steg när de nyligen föreslog 5 000 fler anställda inom polismyndigheten. Igår slog Socialdemokraterna till med 10 000 fler anställda fram till 2024 trots att Sverige bara för några veckor sedan aldrig varit tryggare. Vilket förbannat hyckleri!


När statsradion, SR rapporterade om detta igår i sina långa reportage i EKO-sändningarna eller i Studio Ett nämndes inte med ett enda ord de förslag som Sverigedemokraterna lagt när det gäller Polismyndigheten. Däremot alla allianspartiers förslag lyftes fram. Vilket förbannat hyckleri!


Statsradion är i maskopi med socialdemokraterna och pk-etablissemanget! SD skall i allra största mån tystas! Detsamma gällde SVT Rapport ikväll.

 

Kanske dags för en ny kampanj från SVT om Fri Television ;-)

 
 
Ingen bild

Tommy

12 april 2017 22:16

Självklart ska alla som ska utvisas, just utvisas. I teorin låter det ju väldigt enkelt men allt är inte svart eller vitt. Det är klart att resurser måste tillföras men det finns ju inte alltid ett land att skicka personen till, landet i fråga vägrar ta emot personen och det är ju inte helt lätt att hitta alla dessa personer om de nu verkligen vill hålla sig undan.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

12 april 2017 22:22

Såg på nyheterna att planerna på att bygga ordentliga lastbilshinder i städerna.
Då kan man inte låta bli att komma ihåg Löfven när han,utan att använda sin kroppsdel ovanför munnen,basunerar
"Mitt Europa bygger inga murar"
I Sverige ska det nu byggas murar överallt.
Löfven anser nu att Sverige tillhör Afrika.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 april 2017 22:28

Vi är nu uppe i 5 dödsoffer. Stabsläget på Danderyds sjukhus resulterade i minst ett dödsfall. I SVT (svt Play) står den lille ormen Fridolin, med sin allvarsammaste slöjdlärare-min och ljuger sig blå i ansiktet. Hösten -15 kallade han invandringsstoppet för ”skit”.

Nu slingrar sig den glinet och försöker visa sig som handlingskraftig och en ”trygg hamn” för svenska folket att anlöpa. Fy för h-lvete vilken obehaglig människa. Han är en skamlös opportunist. Det finns inte tillstymmelse till heder i kroppen. Allt, precis allt är till salu!

Gustav Fridolin är medskyldig till slakten på Drottninggatan.

 
Ingen bild

malle

12 april 2017 22:49

DDR media övergav jag för många år sedan, jag orkar inte med skiten, detta gäller ALLA kanaler, är det något jag vill se! så finns det väldigt mycket alternativa sidor, ingen nämnd ingen glömd :D

Vad det gäller DDR medlemsavgiften ( Licensen ) ööööh? ;)

 
Ingen bild

Rune

12 april 2017 23:08

Tommy, de som skall utvisas och som inte vill säga vilket land de kommer ifrån skall naturligtvis tas i förvar.
Gärna på något tråkigt ställe utan pengar och underhållning med ett stående erbjudande om en penningsumma och fribiljett till valfritt utomeuropeiskt land.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 april 2017 23:17

Nu börjar det. Jag visste det också. Faktiskt!:-)

Elisabeth Svantesson på Twitter:
"Vi behöver en djupgående politisk diskussion om radikal islamism. Det är en livsfarlig ideologi."

https://twitter.com/ElisabethSvan/status/852231843399311361

Undrar vem som först säger muslimer?

Thoralf Alfsson

13 april 2017 00:02

Allt som försöker vrida om fokus till islam och islamism är positivt.

 
Ingen bild

oveg

12 april 2017 23:20

Motsatsen till MSMs tal om "Fake News" måste väl vara "Correct News"?

 
Ingen bild

Gubben Svensk

12 april 2017 23:54

Socialdemokraternas är en Kommunistisk ”light version”, vilket bygger
på att man infiltrerar sig in överallt i myndigheter, organisationer, fack, domstolar och ibland i vissa
företag. Man hjälper varandra så mycket det går och lite till.

Detta gör skikten genomruttna och man kan få svårt att få kontroll över eländet.

 
Ingen bild

OT

12 april 2017 23:56

Apropå 12 500 + 1 praktskandaler.

I normala fall skulle jag varit precis som varje svensk, tyst.

Men när jag läser om att "11-åriga Ebba dödades i terrordådet på väg hem från skolan": http://www.friatider.se/11-ariga-ebba-dodades-i-terrordadet

Så knäcker det mitt hjärta! Det kunde varit min dotter, eller om det skett för många år sedan, en av mina systrar.

 
Ingen bild

Egon

13 april 2017 01:23

Hej Thoralf!
TV4 ägs väl av Bonniers?
Samma skit som skrivs i DN. fast på TV.

Thoralf Alfsson

13 april 2017 08:27

Jo, sant. Men vad skiljer Bonnier från staten?

 
Ingen bild

Håkan

13 april 2017 06:24

Svenskarna klarar inte av att genomskåda PK-propagandan de matas med av SVT, SR m fl. Ser tyvärr inga tecken till tillnyktring.
---
Vad gäller de som "ska utvisas"...
Det begriper ju vem som helst att det inte kommer att ske. 4%'s-partiet MP har helt andra planer för detta land och det är ju i praktiken MP som bestämmer.
Att rädda Sverige är redan för sent. 87% får anses sig nöjda...

 
Ingen bild

Fredde

13 april 2017 06:54

Man skiter i demokratin, det är tydligt. Det viktigaste för 7-klövern och Sveriges Vänster Television är att motarbeta SD.
Hur det går för landet är mindre intressant, och att respektera Sveriges största parti är totalt oviktigt.
Man respekterar inte folkets vilja = struntar i demokratin!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

13 april 2017 07:09

Sverige sitter i en omöjlig sits !

Om kommande regeringar inte gör någonting (som hittills) mot invällande drägg som sänker landet ytterligare, kommer katastrofen snabbare.
Om det blir hårdare tag (vilket verkar omöjligt med våra mesar till poliser) och olagliga letas upp och sätts i förvar kommer terrordåden att dugga tätt.
Mitt tips : Ett dåd i veckan med tusentals döda / år.
Våra grannländer kommer att bygga murar mot Sverige och våra skattepengar går framförallt till polis och militär.
Inbördeskriget är oundvikligt !
Allt för att SD har hållits borta från politiken.
Är det någon som tycker att jag har fel ?

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 april 2017 07:24

Jag har sett uppgifter om att Uzbekistan har begärt att få terroristen från Drottninggatan utlämnad, och detta var innan det aktueraa brottet.

Om dessa uppgifter är riktiga, är det en katastof för det öppna samhället.
Brottslingar från andra länder skyddas i Sverige, och regimkritiker hyllas och får fristad i Svenska städer, och Svenska regimkritiker är jämförbara med råttor.

Varför utlämnades inte terroristen till Uzbekistan

 
Ingen bild

dajevlar

13 april 2017 07:46

Migrationskollapsen.
Jag undrar:
Hur många oregistrerade finns egentligen i Sverige?
Hur många har olika identiteter?
Hur många har hotat eller mutat sig till uppehållstillstånd?
Hur långsamt arbetar Migrationsverket? (Ygeman sa att minst 80.000 skulle utvisas, nu är det plötsligt ”bara” 12.500… är resten kvar i ett improduktivt limbo?)
Hur många svenska pass var det nu igen som var på villoväger? Flera hundra tusen?
Hur många av ovanstående har bestämt sig för att inte integreras med västvärldens värderingar, och kanske rentav är farliga för oss?

Ingen vet. En växande elefant i rummet. En naken (lurad) kejsare som fortfarande tror att allt är OK, och att allt ska bli bra. Vi är fortfarande på nergång och har ännu inte sett botten eller det värsta. Allt går åt fel håll. Vi är den första generationen i historien som lämnar över ett sämre samhälle än det vi föddes in i.

Hur kunde ni förstöra vårt samhälle såhär? Varför? Av dumhet, naivitet eller egoism? Suck. Dubbelsuck.

 
Ingen bild

Hacke

13 april 2017 08:46

Sverige kan aldrig göra anspråk på att vara en fullvärdig demokrati så länge vi har dagens public service. Den måste göras om från grunden, inte minst krympas med helt ny besättning och stenhård reglering så att risken för politisk infiltrering minimeras. Det är inget annat än en praktskandal att det inte ens blev en offentlig debatt efter Kent Asps skrämmande forskningsresultat (se länk). Och naturligtvis än mindre någon förändring i positiv riktning. Tvärtom, idag är det värre än någonsin.
http://www.jmg.gu.se/digitalAssets/1369/1369226_journalist-2011-journalistboken-kap-13.pdf

Thoralf Alfsson

13 april 2017 09:35

Ja, det är också en praktskandal. Det visar samtidigt hur insyltat och hur stor vänskapskorruptionen är inom media.

 
Ingen bild

Tony

13 april 2017 10:06

Samtidigt som dessa Ministrar inte lotsas om sitt
eget ansvar för slappheten, och är stora i korken
mot dem som påminner dem?

 
Ingen bild

SM811

13 april 2017 10:18

Nu har hela sju(k)klövern blivit rasister och främlingsfientliga?
"Riksdagspartier vill se hårdare tag mot illegala".
http://www.friatider.se/riksdagspartier-vill-se-h-rdare-tag-mot-illegala

 
Ingen bild

Lena

13 april 2017 11:31

Ordet praktskandal är alldeles för milt uttryck för vad som utspelats. Men förstår att Åkesson måste hålla ordvalet stramt.

Jag till dem som inte tror ett dugg på vad Ygeman står och säger om att de ska tillkomma 10 000 poliser till 2024. När tiden är där då säger de att p g a det o det så "bidde det bara en tummetott". Dessutom så ville han inte tala lönen för de poliser som utsätter sig för livsfara.
Självklart ska det till en rejäl löneförhöjning för att behålla de som nu flyr fältet. dessutom så sägs det att de hyr in tjänstemän som ska göra skrivjobbet etc och de får mer betalt än de utbildade poliserna!!! Hallå , det luftar komplott lång väg och i botten på det här ligger Dan Eliasson. Undrar just varför det är så viktigt att behålla honom på sin plats? Det måste vara något de "har" på honom som han inte vill att det ska komma ut.

 
Ingen bild

Nyrakad

13 april 2017 11:34

Hörde på "PK-nyheterna" att de utvisade ska jagas m.h.a razzior på bl.a företag där de förmodas gömma sig!

Visst är det bra att media går ut och varnar i förväg???

Får det verkligen gå till så?

 
Ingen bild

Pepparholm

13 april 2017 11:38

Socialdemokraten Johan Westerholm skriver på sin blogg Ledarsidorna: ”Aftonbladet befäster nu sin position som landets mest schizofrena tidning. Antingen detta eller att redaktionen uppvisar den högsta alkoholkonsumtionen per capita under arbetstid inom journalistkåren…….

Hur länge huvudägaren Schibstedt kommer att låta detta ligga inom ramen för ägarstyrningen är okänt men sannolikt ligger det helt inom ramen för minoritetsägaren LO:s ägarambitioner”.

Är det början till något nytt? Vart är vi på väg?

 
Ingen bild

I klartext

13 april 2017 12:00

Islam och Islamism är samma sak
precis som
Nazi och Nazism

 
Ingen bild

Lasse T

13 april 2017 12:10

Nuvarande situation är ju totalt ABSURD!

En myndighet har till uppgift att söka upp och avvisa.
Samtidigt har 7-klövern gemensamt skapat system där de illegala anonymt kan få läkarvård, skola åt barnen mm.

Jag antar att när det gäller att driva in skatt från oss medborgare då är det nog inga problem att samköra datorsystemet.

Dags att återuppta REVA som de ömsinta lyckades stoppa.
Som tidigare sagts: Det behövs mer Fantomen och mindre Nalle Puh.

Att se de skyldiga i samhällstoppen uttrycka sin förvåning över att terroristen inte hade slutgiltigt avvisats från vårt land är bedrövligt.
De kan helt enkelt inte vara så dumma att de inte redan hade koll på detta.

Jag vill kalla det för KÖTTGRYTE-TEATER !!

 
Ingen bild

Karl-Alfred

13 april 2017 12:10

LO verkar ju väldigt nöjda med 12 till 13000 svartjobbare.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

13 april 2017 13:01

Leif GW:
”–Det är ju ingen slump att Dan Eliasson sitter med på alla presskonferenser. Han har svårt att dölja sin belåtenhet. Vad har han där att göra egentligen? I saklig mening pratar han bara en massa skit.”

Jag har också stört mig på att den inkompetente Rikspolisormen sitter med på alla presskonferenser.

Den mannen är psykopat.

 
Ingen bild

Putte

13 april 2017 13:30

Jag läste i sydsvenskan att ytterligare en "utvisningshotad" uzbek hade gripits, avförts från brottsmisstanke och sedan släppts. Det är helt som det ska att han ska släppas eftersom han inte är inblandad i brottet, men han skulle ju egentligen utvisas, varför gjorde man inte det? Med ett sådant system är det inte konstigt att vi ha 12500 illegala invandrare i Sverige. Eftersom det är olagligt att visstas illegalt i Sverige borde åklagaren, som släppte ut honom, åtalas för skyddande av brottsling. Detta borde även göras med de "godhjärtade" gömmarna.

 
Ingen bild

Raster

13 april 2017 13:43

Till detta kommer skribenter som hyllar den arbetsinsats som de som vistas illegalt här presterar. Utan dem klarar vi oss inte påstår en kvinna.
Med sådana i sitt reportageteam behöver tidningarna ingen hjälp av konkurrerande media för att tappa marknadsandelar. De tar effektivt död på sug själva.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se