thoralf

Direktlänk till inlägg 12 april 2017

THE NIGEL FARAGE SHOW

Av Thoralf Alfsson - 12 april 2017 00:40

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 april 2017 01:01

GP:s rubrik: "Lastbilsterrorn kom slutligen till Sverige"

Helt plötsligt har lastbilar fått eget liv och börjat köra över oskyldiga människor på gator och torg runt om i Europa? Nu har tydligen våra inhemska lastbilar också blivit helt tokiga. Vi måste stoppa alla lastbilar som vill oss illa. Nu! Varför inte starta en facebook-grupp som heter; "Inga lastbilar på våra gator"?

....och elefanten klampar vidare och trumpetar med snabeln för fulla muggar.

Varför kommer jag att tänka på King Crimson - Elephant Talk (1995) ?

https://www.youtube.com/watch?v=quFZvPX0npU

 
Ingen bild

joffe

12 april 2017 02:40

Tack Thoralf att du publicerade denna Nigel-show. Jag visste inte om den tidigare. Och denna gång verkligen intressant om Sveriges politiske ledares uttalande efter terrorattacken i Stockholm.

Ja Nigel Farage har verkligen intressanta kommentare att leverera och den mannen borde fler människor lyssna till. Han är väl värd att ha en egen show dit allmänheten kan ringa och till den borde politiker, journalister loch folk lyssna . Politisk "underhållning" på hög internationell nivå...

 
Ingen bild

Veritas

12 april 2017 06:00

Ukip (& SD) har mycket att lära ut till våra politiskt utvecklingsstörda PK-politiker. Gång efter gång kan man konstatera vad var det dom sa?

 
Ingen bild

Sven Dacke

12 april 2017 07:54

Viktigt meddelande, om ni skall se denna intressanta video, öppna den som ett nytt Youtube fönster

Om ni försöker se den inom bloggen är det en funktion som laddar om sidan med ca 5 minuters mellanrum, viket innebär att videon stoppar.

Av samma orsak skall ni ALLTID skriva längre inlägg i en vanligt textprogram och spara, samt bara logga in kopiera och klistra in i ett nytt inlägg.

Originalet kan vara bra att ha när Expressen ringer på dörren.

Om det här med omladdning av sidan är något som som FRA , NSA ligger bakom vet jag inte, kan även vara någon felinställning hos programmet för bloggen orsakar.
För egen del har jag inte sätt något liknade på någon annan blogg.

Och att det inte går att använda normala standard som olika muskommandon samt stavningskontroll tyder på en bloggleverantör som inte vet vad dom håller på med.

 
Ingen bild

Lena

12 april 2017 08:14

Här är hela artikeln som Kent Ekeroth skrivit angående bluffmakarna i riksdagen, framför allt C och Annie Lööf. Det är precis som Nigel Farage säger om Löfvén att han gjort en U-sväng (i alla fall i uttalanden) och det gjorde även Lööf i Agenda i söndags. Men så här har partierna röstat:

http://avpixlat.info/2017/04/11/annie-loof-hycklar-om-centerpartiets-hallning-gentemot-illegala-invandrare/

 
Ingen bild

Observer

12 april 2017 08:19

Nu är begåvningsreserven i gång i TV med att fundera ut hur betonghiner för lastbilar skall se ut i framtiden.
...ALLT u t o m att lita på sin befolkning!!!
Tycker folk borde kunna få rätt att bära försvarsvapen om de är prickfria och genomgått en kortare utbildning för ändamålet. DÅ skulle man få det mest effektiva skyddet mot terrorism.

 
Ingen bild

Friholt

12 april 2017 08:37

@Observer 08,19
Ja det snackas nu intensivt om ingenting. Även lastbilar (alla lastbilar) ska ju förses med distansstyrda stoppmöjligheter!
Men hur ska man förfara med alla ryggsäckar som kan rymma sprängmedel är ännu en öppen fråga. Men säkert intervjuas snart någon förskrämd utlänning som bär ryggsäck på Drottninggatan av någon anställd på SVT.

 
Ingen bild

Stridhsson

12 april 2017 09:12

Kan rekommendera Carina-Finas blogg där skriver Pierre Leander, tvåbarnsfar att han tänker polisanmäla regeringen för vållande till annans död och kroppsskada samt tjänstefel.Regeringen har begått tjänstefel när man inte utvisat Rakhmat Akilov. Regeringen har gjort sig skyldig till försummelse av allvarligt slag! Vilken bra ide, tänk om man kunde få trettio % av folket att göra detsamma, det händer väl inget, men visar en markering.

 
Ingen bild

Hacke

12 april 2017 09:22

…allt medan den svenska mediedramaturgin följer gammalt välkänt mönster.
Efter helgens alla kärleksbetygelser kommer nu relativiseringsfloden. Statsradion är som vanligt bland de snabbaste ur startgroparna och under morgonen presenterade man en ”kartläggning” av terroristen genom att ha pratat med en av hans kompisar!? Här snackar vi gräv på riktigt med spann och spade och allt som ska till i sandlådan. Och kontentan naturligtvis efter samma välkända msm-modell: Världens finaste kille som naturligtvis hade fortsatt att vara det om han bara fått uppehållstillstånd.
Intet nytt under solen således. Det är fortsatt världens grymmaste invandringspolitik som är orsaken till allt ont och negativt som sker i landet, kanske rentav i hela världen. Hade vi bara haft ett samhälle efter modell Reinfeldt, Lööf, Fridolin, Höj Larsen (och alla övriga skyldiga i 7-partiet) med öppna gränser och oreglerad invandring hade vi levt i ett mångkulturellt paradis, fullt av arbetsamma ärliga människor som bara vill allas väl och kramas.
Det spelar nog ingen roll om så hela public servicebunkern sprängdes i småflisor av någon ur deras frälse så nog fa´n kröp det fram en ”journalist” ur resterna och rosslade ur sig en vädjan om förlåtelse och förståelse för gärningsmannen.

 
Ingen bild

Tony

12 april 2017 10:06

En sak som jag inte kan få in i min arma skalle är,
att många av dem som tokhyllar det öppna samhället
tycker samtidigt att det är rätt att Muslimska kvinnor
ska få lov att helt täcka huden,Hur öppet blir samhället
för dessa, eftersom det inte är dom själva som
bestämmer att dom ska gå omkring i dessa fula tyg?

 
Ingen bild

PGreen

12 april 2017 11:22

Återgå till REVA nu!

Rättssäkert och effektivt verkställighetsarbete (REVA) var ett samarbetsprojekt mellan svensk polis, Kriminalvården och svenska Migrationsverket med syfte att öka effektiviteten och rättssäkerheten i verkställighetsarbetet, det vill säga avvisandet av personer som varaktigt vistas i Sverige utan tillstånd.[1][2][3] Migrationsverket var projektägare och projektet medfinansierades av Europeiska återvändandefonden.[4] Projektet påbörjades 1 januari 2009 och avslutades 30 juni 2014. Det baserades på LEAN-metoden och innebar att processerna i själva handläggningen sågs över och personalens arbetsmetoder vad gäller administration, dokumentation, flöde och uppföljning utvecklades.

https://sv.wikipedia.org/wiki/R%C3%A4ttss%C3%A4kert_och_effektivt_verkst%C3%A4llighetsarbete

 
Ingen bild

Bajen666

12 april 2017 11:49

Som sagt jag kan ej se inslaget/en på denna sida, men på Youtube går det bra.
Tyvärr vet jag inte vilket inslag du hänvisar till.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

12 april 2017 12:17

Citerar mig själv:

"Cosmik Debris Lördag 8 april 13:53 Vilka politiska muslimska moskéer i Stockholmsområdet har den muslimske massmördaren besökt under sin tid i Sverige?

Då fick jag rätt. Igen! :-)

Expressen:
"Akilov besökte en hemlig källarmoské i en Stockholmsförort där IS-rekryterare varit verksamma – och ska ha träffat flera personer där två veckor innan dådet."

Nu måste alla Moskéer stängas. Alla Moskéer är extrema. Läs Lars Åbergs bok om Malmö "Framtidsstaden" så undanröjs alla tvivel.

Varför chansa?

 
Ingen bild

Ban islam

12 april 2017 12:25

Långa listor
av åtgärder och förslag om åtgärder som endast syftar till att dupera opinionen lanseras på löpande band av de politiska partierna.
Ordet islam förekommer inte i något av förslagen. Ingen tycks vill eller våga sätta fingret på det som är grunden till det elände som har drabbat vårt land.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 07:50


    Det finns mycket konstigt folk. Igår kväll stannade jag till vid Kalmar tingsrätt för att ta några bilder av byggnaden som jag skulle ha till en grej som vi skall ha i valrörelsen. Då stannar en bil och en man med ett aggressivt sätt hoppar ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se