thoralf

Direktlänk till inlägg 11 april 2017

VEM VAR TERRORISTEN?

Av Thoralf Alfsson - 11 april 2017 10:32

Mina läsare har nu möjligheten att ge sitt svar angående terroristen i Stockholm. Vem var terroristen?


I högermarginalen finns en omröstning som jag hoppas att du deltar i.

 
 
Ingen bild

ville

11 april 2017 10:55

Hur menar du att folk skall kunna avgöra det?

Thoralf Alfsson

11 april 2017 12:48

Av den rapportering som finns i media.

Den rapporteringen brukar ju duga åt dig i varje valrörelse!

Du får fortsätta att läsa på "Inte rasist men" så blir du säkert förståndigare med åren!

 
Ingen bild

Stefan

11 april 2017 11:21

Jag har svårt att bestämma mig. Det ena behöver inte utesluta det andra. Man kan säkert bli psykiskt sjuk av islam och koranen eller så måste man vara psykiskt sjuk för att inspireras av islam och koranen.

 
Ingen bild

curt

11 april 2017 12:09

han är muslim oavsett ett psykfall idiot eller annat han är muslim

 
Ingen bild

crille

11 april 2017 12:16

Har funderat lite! Funderat på vad det är med folk egentligen. Jornalister som verkar som om de inte begriper något.
Här någon stulit en lastbil, bessiningslöst siktat in sig på männniskor o djur som kommit i dess väg. Mördat fyra stycken.
Dagen efter så går då tusetals ut i någon slags kärleks demonstration. Hur mår dom egentligen? En demonstration mot terrorism kunde jag förstå, men nej! Kärlek.
Någon politiker har tagit avstånd från sin far helt öppet för fadern länkade till fel sidor. Men mörda. Det kan vi förlåta
Få göra omröstning på datorn. Kan inte se den på mobilen.

 
Ingen bild

Bajen666

11 april 2017 12:24

Man blir lite kluven, men är man inspirerad av islam och koranen så är man väl mer eller mindre psykiskt sjuk..eller.?

 
Ingen bild

Bosse

11 april 2017 12:33

Idag presenterar Anders Ygeman 10000 fler polisanställda till 2024.Nu verkar det som att alla budar över varandra!Om det som hände i fredags inte hänt vilken annan siffra hade Ygeman presenterat idag undrar man!
Det luktar populism!

Thoralf Alfsson

11 april 2017 12:50

Jag skall kolla upp alla partiers budgetmotion från i höstas! Där finns sanningen och den verkliga politiken.

 
Ingen bild

Björn

11 april 2017 12:48

Jag röstade alt.2 vilket de allra flesta har gjort. det är den bild man har fått av honom. Dock så anser jag att begår man den här typen av våld så är man inte vid sina sinnens fulla bruk. Så alt. 1 passar ju också in.

 
Ingen bild

Observer

11 april 2017 12:49

.....Man vet att socialismen gått för långt i ett land när de som lever på bidrag inte förstår att de lever på andras arbete.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 april 2017 12:55

Elefanten i rummet !
Synd på all öl som gick till spillo !

 
Ingen bild

Observer

11 april 2017 12:55

Att Sverigedemokraterna inte får vara med i diskussionerna om terrorism är precis som att inte låta Ingemar Stenmark vara med i slalomcupen.

 
Ingen bild

C Andersson

11 april 2017 13:00


Vad är en terrorist? Vem är/var terrorist? Svärdmannen i Trollhättan? Anders Behring Breivik? Knivmannen i Västerås? Mannen som körde Drottninggatan ned i fredags? Är en psykiskt sjuk person terrorist.

Efter vad jag har förstått så var det en värdetransportbil som ställde sig på tvären vid Åhlens och fick Rakhmat Akilov att gira in i varuhuset. Annars hade det förmodligen varit fritt fram hela Drottninggatan ned till Rosenbad. En exposion i det kvarteret hade varit snyggt för att inte tala om alla som blivit nedmejade på vägen.

Det är märkligt hur lokaltidningarna letar upp människor hemifrån som har hamnat i Stockholm i förskingringen. Som har varit i närheten som har mycket att berätta men inte har sett ett dugg.

Jag arbetade själv i de kvarteren för femtio år sedan. Vårt kontor låg vid korsningen Drottninggatan-Apelbergsgatan. Det fanns ett systembolag i bottenplanet. Ett som bara sålde öl och vin. Där fanns många polare i klarakvarteren. De brukade sitta i trappuppgången med sina flaskor. Svenskt dessertvin. Prisvärt, mest alkohol för pengarna. På fredagarna var det en gentleman som stegade in på kontoret och citerade Nils Ferlin. Alla herrarna hade naturligtvis känt Ferlin. Så fick han en spänn eller två så var helgen räddad. Det fanns portlås till trapphuset och kodlås in på kontoren. Det vete fan hur han tog sig in?

Tänk vad det har ändrats på femtio år. Numera åker jag aldrig till Stockholm. Det är kanske dags att skriva den där boken som aldrig blir av.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

11 april 2017 13:02

Tycker nog att frågeställningen är aningen krystad.

Det finns fler alternativ och säkert är det en kombination. Spontant och lite drygt tänker jag nog att man måste nog vara psykiskt sjuk för att låta sig inspireras så av en religion?

 
Ingen bild

Veritas

11 april 2017 13:43

– @ Bosse 11 april 12:33:

"
Genusteoretiker: –Kan vi få mer pengar?
S+MP: –Absolut!
Islamister: –Vi också?
S+MP: –Självklart!
Polisen: –Vi då?
S+MP: –Tyvärr, inga pengar kvar!

Jag förstår verkligen inte hur man kan ge en enda krona till sekretariatet för genusvetenskap när vår poliskår går på knäna. Skärpning!
"

https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/17884347_1426018364129828_1684647777903607487_n.png?oh=e148af5291f0338e0cc049fa66645849&oe=598D87B7

Jag förstår inte heller hur man kan ge en enda krona till genus och islamfanatiker öht oavsett om polisen får pengar eller inte! Det är nämligen dom två grupperna som mest håller den krympande och genusinfekterade polisorganisationen sysselsatt!

 
Ingen bild

Niklas R

11 april 2017 13:58

Jag tar honom faktiskt på orden när han säger att han är en god muslim.

 
Ingen bild

C Andersson

11 april 2017 14:01

@Nemo saltat sobrius@

Borde nog var indoktrineras istället för inspireras.

 
Ingen bild

dajevlar

11 april 2017 14:07

Partierna bjuder över varann i hur många poliser vi behöver. Jag anser att vi behöver ett garde som står direkt under Migrationsverket. Samhället har blivit så förändrat pga invandringen att vi inte kan blanda in ”vanliga” myndigheter längre (de räcker inte till). Alla problem som har med detta att göra ska hamna direkt under Mig.verket

Migrationspolismyndigheten, migrationsskola (tills de blir bra nog i svenska då kan de ev. flyttas över till vanlig skola), Migrationshälsovård (finns väl redan ?), Migrationsdomstol (inte den som finns): och kanske ett formellt regelverk för migranter (de verkar ju redan nu bedömas skiljt från svenskt rättväsende?, tyvärr döms de inte alls eller rantav lindrigare? Kanske ska de bedömas hårdare? (regeringen vill ju skärpa lagstiftningen pga gängbråk osv. Våra lagar har funkat länge, men funkar tydligen inte nu – alltså eget migrationsregelverk. , Migrationsskatteverket (specialister på alla butiker som ploppar upp). MigrationsRadiotjänst som ser till att de får se svenska kanaler och att de BETALAR för det. osv osv…..

Allt under samma myndighet. När och om migranterna blir svenska medborgare, så faller de under SVENSKA myndigheter och lagar som vi gör. Dumt förslag… ja kanske – men tanken är nog inte helt felaktig.

Förresten. Vi behöver inte bara fler poliser – vi behöver MILITÄR som kan gå in i förorterna – där råder ju KRIG !

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 april 2017 14:15

Lite i utkanten av det fasansfulla attentatet: Eftersom hundar anses som smutsiga odjur av alla Muslimer så tackar jag de som nu uppmärksammar den hund som också blev ett offer i fredags.
Det retar säkert honom och hans trosfränder...

 
Ingen bild

Ej psyksjuk

11 april 2017 14:15

Sånt här handlar alltid om egenvinning och övertygelser,oavsett om dom är religiösa,politiska,miljöaktivistiska eller hur man nu själva rättfärdigar sitt extrema handlande.
Skulle det bero på psykisk sjukdom så behöver vi spärra in en hel del av jordens befolkning omedelbart.

 
Ingen bild

Viveka

11 april 2017 14:22

Ja, vem var terroristen? Följande kan kanske ge viss vägledning? Liten artikel från 2012 av Julia Caesar;

http://snaphanen.dk/2012/02/24/sverige-terroristparadiset/

 
Ingen bild

Maja Dacke

11 april 2017 15:12

Nemo - jag håller med dig: Det finns fler alternativ men jag tror inte Thoralf vill tillhandahålla dem.

Sök på nätet så länge vi har det kvar ...

 
Ingen bild

Friholt

11 april 2017 15:19

Det må så vara att man kan (och skall) sörja, men jag antar att de flesta bara vill känna sig goda när de drivits till Drottninggatan av vår mänskliga flockmentalitet, som påhejats av media och politiker.
Men var fanns alla dessa gråterskor när Lars Vilks som bäst behövde någon som åtminstone försökte begripa vad han försökte säga med sin rondellhund? Men då dresserades flocken i stället till att tycka illa om både Vilks och hans rondellhund. Fast Vilks försökte bara med konstnärliga uttryckssätt gestalta och kanske förutse en kulturkrock genom en omöjlig kombination.
För Vilks del innebar hans rondellhund att han numera har ständig säpobevakning dygnet runt och ingen gråter eller lägger ner blommor vid hans hus.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 april 2017 15:59

Nyheter idag intervjuar Peter Springare:

"Bara timmar efter dådet kunde ett ryskt Twitterkonto publicera skärmdumpar från en konversation som bedöms vara äkta, där gärningsmannen skriver på ryska till en IS-anhängare om dådet. I den konversationen stod det i klartext att gärningsmannen åkt till Arlanda flygplats och samma kväll greps han mycket riktigt i Märsta, som ligger strax utanför Arlanda."

"I många utredningar, som jag varit involverad i där vi har tittat på Flashback, där har uppgifterna visat längre fram att många där är jävligt initierade."

Har är bilden på konversationen som Flashback publicerade långt före Exp, AB, DN,SVT och SvD, :-)

https://goo.gl/Gfgrac


Mycket snack om den där ”allah”

 
Ingen bild

Lena

11 april 2017 16:04

@crille 12.16 Jag har också funderat över vad det är för reaktioner vi ser med "kärleksdemonstrationer", blomsterhav, och allt som beskrivs i msm. För mig tycks det inte äkta, det är manipulerade kollektiva reaktioner och tankeprocesser som blivit påverkade av media. Samtidigt är det skickligt manipulerat för många har behov av samling och samhörighet (tillsammans på nyspråket)när man varit med om ett trauma.

Framför allt verkar det som att vi får inte ge utlopp för ilska, vrede etc som andra folk gör vid liknande trauman. Det verkar tabu. För egentligen behöver vi väl alla ställa oss någonstans i skogen och vråla ut vår vrede och frustration på det som Sverige utvecklas till. Tror faktiskt jag ska gör detta snart. Det kommer att släppa en del av det som kokar inom en.

 
Ingen bild

PGreen

11 april 2017 17:11

Någon som vet hur man går ur som medlem i ett byalag?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

11 april 2017 17:50

Vem var terroristen? Läs vad IS skriver och tycker om "otrogna"

"Förra året gav IS själv en lovvärd ärlig redogörelse för organisationens motiv för terrorism.

1. Vi hatar dig, först av allt, eftersom du är otrogen.

2. Vi hatar dig för att du är sekulär, har liberala samhällen som tillåter det som Allah har förbjudit och förbjuder många av de saker som han har tillåtit.

3. Vi hatar dig och gör krig mot dig, eftersom du inte tror på din herre och skapares existens."

Dansk analytiker: Sverige står vid ett vägskäl
https://goo.gl/gCXsvp

http://www.altinget.se/sakerhet/artikel/dansk-kommentator-sverige-staar-vid-ett-vagskal?ref=newsletter&refid=1614&SNSubscribed=true&utm_source=nyhedsbrev&utm_medium=e-mail&utm_campaign=sakerhet

 
Ingen bild

Pepparholm

11 april 2017 18:25

Tiden går och man glömmer konkreta uttalanden. Nu kan vi genom Petterssons blogg erinras om hur Justitieminister Johansson, Centerledare Annie Lööf och Professor Sarnecki hånade Jimmie Åkesson och ifrågasatte om det var lagligt, att polisen försökte följa lagen när de med Reva-aktionen ville hitta personer som olagligt uppehöll sig i vårt land.

Dessa personer som nu antingen är tysta eller har vänt på kappan, men som inte törs be om ursäkt. Som nog i morgon fortsätter med att propagera för öppna gränser. De är aldrig trovärdiga att rösta på.

 
Ingen bild

crille

11 april 2017 18:33

@Lena:16:04
Visst är det ilska som skulle varit istället, för jag har ju svårt att tänka mig att föräldrarna till de avlidna hade någon lust att ställa sig på något torg o visa kärlek för att någon mördat deras anhörig. Sa det på jobbet, men fick inget direkt medhåll.
Hade jag varit anhörig till någon där så hade jag nog inte känt kärlek precis. Förstår inte hur de tänker de där knäppgökarna. Man måste väl få visa ilska någon gång

 
Ingen bild

Hacke

11 april 2017 18:54

Idag har det varit något av kärlekstema hos vänstermatriarkatet på statsradion. Så osmakligt det bara kan bli, inte minst med tanke på offren.
Kan heller inte en dag som denna låta bli att göra en jämförelse med en av DNs uppmärksammade och med rätta häcklade rubriker efter Trumps valseger:
”Psykologen: Så pratar du med ditt barn om Trump”
Inte för att jag för en sekund skulle reflektera på att gå in på Wolodarskis agendablaska men jag kan ta gift på att man där aldrig ens varit i närheten av den i allra högsta grad mer relevanta frågeställningen:
”Så pratar du med ditt barn om islamismen”.
Lika mycket gift kan jag ta på att det däremot har kärleksbombats i spalterna där som överallt i övrigt hos lögn- och propagandaindustrin. Vad är väl Alla hjärtans dag i jämförelse med kärleksyran hos de svenska ”journalisterna” efter ett islamistiskt terrordåd av absolut vidrigaste sorten.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 april 2017 19:01

PGreen
Lätt, uppför dej som en "EU-migrant!

 
Ingen bild

Von Kätting

11 april 2017 19:19

OT
En skillnad mellan Sverige och DDR
är att i DDR stod kyrkan på folkets sida och
hjälpte till att störta ett hatat system.

I Sverige förhåller sej Kyrkan tvärtom.
Och så undrar man varför 90 000 lämnat
Svenska Kyrkan senaste året!

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 april 2017 19:35

Dom här manifestationerna efter attacken
på Drottninggatan i Stockholm är ungefär lika
osmakliga som Livets Ord, på sin tid tungomålstalande utbrott:

"Halleluja Sovjetunionen"

 
Ingen bild

SD

11 april 2017 19:38

Några axplock ur fru Lööfs arbete i riksdagen, den kvinnan är falsk som vatten.

Annie Lööf motsatte sig personligen REVA – polisens kontroller i tunnelbanan av misstänkta illegala invandrare: http://www.dn.se/nyheter/sverige/loof-kritiserade-reva/

– Det här är Sverige. I Sverige ska inte polisen kontrollera folk på grund av hud- eller hårfärg. Punkt slut, sade näringsminister Annie Lööf och fick en lång applåd.

Nytt C-förslag: stopplag mot orimliga utvisningar:

https://www.centerpartiet.se/media/nyhetsarkiv-2016/2016-12-06-nytt-c-forslag-stopplag-mot-orimliga-utvisningar.html

Centerpartiet vill frysa utvisningar av ensamkommande:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6636478

Gymnasium kan stoppa utvisning:

http://www.svt.se/nyheter/inrikes/gymnasium-kan-stoppa-utvisning

Centerpartiets migrationspolitiska talesperson, Johanna Jönsson, skriver i ett sms till SVT att Centerpartiet är positivt till lagen. “Det är bra att regeringen har insett att något måste göras. Det är svårt att uttala sig innan hela förslaget ligger på bordet, men vi är generellt positiva till sådant som gör situationen bättre för de här ungdomarna”.

Denna lilla genomgång är långtifrån heltäckande men Centerpartiet har både partiinternt, i riksdagen och i media under lång tid nu gjort vad de kunnat för att försvåra av- och utvisning, minska kontrollerna vid gränserna, öka invandringen, ge amnestier till illegala och motarbeta och kritisera de som velat ha skärpta regler (endast SD).

Detta ska man komma ihåg när Annie Lööf går ut och låtsas vilja få illegala invandrare att lämna landet.

Kent Ekeroth
SD

 
Ingen bild

Nyrakad

11 april 2017 19:38

Jag tror inte på psykiskt sjuk, utan det är bara iden islamiska rasism som styrt upp det. Och det spelar ingen roll hur mycket "vi/de" visar kärlek eller typ "krama en muslimsk islamist" - mentalitet som framförs, islamisterna kommer rätt säkert förbli rasistiska.
Jag såg en video där en syrian först och sedan på engelska uppmanade alla vännet att åka till Stockholm och hjälpa terroristen samt kasta sten på polisen... Jag tror inte heller på svetsarn som sa att "alla" i Sverige sörjer... det var nog en och en annan som dansade och joddlade runt i glädje över terrorattacken... Nu är mitt tänkande kanske lite rasistiskt, men jag såg det själv.

 
Ingen bild

Överste Senap

11 april 2017 19:57

Nederlag kan vi överleva,
men Gud bevare oss för ännu en befrielse!
DDR medborgarnas åsikt om "befrielsen" 1945.

Har det någon bäring på Reinfedt-Löfven?

 
Ingen bild

Hasse Pannband

11 april 2017 20:06

"Det började som en mycket liten repa på världskommunismens välputsade fasad - en strejk på det stora varvet i Gdansk 1980
17 000 förbannade varvsarbetare satte stenen i rullning som så småningom skulle rita om Europakartan."

Kan man hoppas på något liknande i Sverige?

 
Ingen bild

Fredde

11 april 2017 21:48

Kan man anses psykiskt frisk när man är inspirerad av islam och koranen?
Jag anser det inte.

Om man inte inser vad islam och koranen står för, då är man inte frisk.

Det är ingen tillfällighet att islam kantas av våld sedan 1400 år tillbaka....

 
Ingen bild

Bo

11 april 2017 21:53


Det onämnbara

För att kunna komma till rätta med ett problem vill det till att man först och främst börjar tala om det och nämna det vid namn.
Vi är inte där än, ens.
Alla partier inklusive SD undviker att prata om ‘islamsk terrorism’. Man pratar om terrorism i största allmänhet. Medierna förstås likaså.

-------

SD har inte lösningen

På frågan om hur man ska förhindra (islamska, ordet nämns ju inte) terrordåd svarar Jimmie Åkesson att SD har en lång lista av åtgärder!
Den senaste tiden har vi sett de politiska partierna bjuda över varandra med listor av åtgärder, flummiga, ineffektiva och en hel del bisarra.
Och dessa listor lär bli längre och längre för varje dag som går.
Alla dessa föreslagna åtgärder kommer tyvärr att misslyckas då de inte bygger på förståelse av problemets natur och dess grundorsak.

För att komma till rätta med islamsk terrorism måste yxan sättas till roten dvs islam grundläran som inspirerar och uppmanar till terror. Detta är enda sättet att förhindra fler islamska terrordåd i landet
Förbjud islam!

 
Ingen bild

Hans Brun skjorta icke

11 april 2017 22:00

terroristen är muslim enligt egen utsago

islamsk terrorism nytt fenomen för Sveriges del
den har plågat andra delar av världen i mer än 1400 år

 
Ingen bild

Lena

11 april 2017 22:27

@Hacke 18.54 "Vad är väl Alla Hjärtans Dag i jämförelse mot kärleksyran hos de svenska "journalisterna" efter ett islamistiskt terrordåd av värsta sorten"
Ingens kan uttrycka sig som du! Nu kan jag lägga mig med ett smil på läppen..

 
Ingen bild

Lena

11 april 2017 22:34

Håller med Kent Ekeroth att Lööf är "falsk som vatten" dvs snacka om att vara populist, och sedan anklaga Sd för att vara populister. Tyvärr är det ju inte bara Lööf som gör detta, det finns flera partier. Dessutom mobbning som en av de viktigare strategierna i försvar till sin politik.

 
Ingen bild

Sova

11 april 2017 22:44

Carl Bildt kallar det en "sjuk idiot".

 
Ingen bild

Rekordmånga lämnar Svenska kyrkan

11 april 2017 22:47

Allt fler väljer att lämna Svenska kyrkan.

Under förra året lämnade 90 000 medlemmar.

Anledningen: De tror inte på Gud.

Under de senaste tio åren har Svenska kyrkan i genomsnitt tappat cirka 57 000 medlemmar, årligen. Under 2016 står det nu klart att så många som 90 000 personer begärt utträde, den hittills högsta siffran. Det visar kyrkans officiella medlemsstatistik som presenteras under tisdagen och som DN tagit del av.

– Det är fler än vad som någonsin utträtt under ett och samma år, säger Martin Larsson, pressekreterare på Svenska kyrkan till tidningen.

 
Ingen bild

Vem blir förvånad

11 april 2017 22:59

Familiefar indrømmer: Skød og stak kone og børn ihjel

Den tætbyggede mand med afghansk baggrund sad iført cowboybukser og mørkeblå hættetrøje midt i lokalet.
http://ekstrabladet.dk/112/familiefar-indroemmer-skoed-og-stak-kone-og-boern-ihjel/6612728

 
Ingen bild

Lena

11 april 2017 23:12

Mycket bra info om Trumps attack på Syrien. Trump är vårt största hopp för att inte WWIII bryter ut.

https://www.youtube.com/watch?v=j2Ver8qK6Gk

 
Ingen bild

FSM

11 april 2017 23:33

Vore intressant med ny enkät där frågan lyder

Vilken religion bekänner terroristen till?
Islam
Buddhism
Pastafarianism
Ingen religion
Annat
Vet ej

 
Ingen bild

Lena

11 april 2017 23:35

Nigel Farage Show debatt om Sverige, Löfvén och immigration.

https://wwww.youtube.com/watch?v=hKlcuwiROL8

 
Ingen bild

OT

11 april 2017 23:43

2018! - ”Hemåt det bär”: https://www.youtube.com/watch?v=waf-_OTaNU0

”Sentio april”: http://avpixlat.info/2017/04/10/sentio-april-2/#more-201350

Kjell höglund - Domens dag: https://www.youtube.com/watch?v=1lmuhv2w3no

P.S: Sharia eller Sveriges gamla lag; Majoriteten har alltid rätt!

 
Ingen bild

Johan

11 april 2017 23:53

Von Kätting
Det är just det som är problemet.Religion av alla slag,hur svårt kan det va att inse vad det går ut på även i de små hycklar stugorna.MAKT och åter MAKT är vad all religion går ut på och har alltid gjort.Skrämselpropaganda med djävulen är ett knep som funkade fint i historien.Nu är motsättningarna i gång på fullt allvar och sprider sig snabbt över klotet med alla makt elitens medel suger folk i sig de rätta åsikterna.Nu är det nog snart kört...

 
Ingen bild

Laglydig

12 april 2017 01:23

Det är ju bra att man har alternativ att rösta på så att det inte är som i forna Sovjetunionen.
Men jag förstår inte vad det är för skillnad på en psykiskt störd person och en person som inspirerats av islam (jihad, terror etc).

 
Ingen bild

Maja Dacke

12 april 2017 09:59

Igår natt roade jag mig med att kolla youtube och de videor som PeeKay Truth laddat upp i ämnet och kommenterat. Wow, underhållande! Gav många funderingar. Jag fann honom via

https://www.facebook.com/ole.dammegard/

som också satte många myror i huvudet. Jag kunde bara inte släppa allt utan ... ... Många intressanta kommentarer.

 
Ingen bild

Hen

12 april 2017 12:41

Detta verkar inte vara någon person som på något djupare plan är religiöst eller ideologiskt motiverad. Inte heller ger han intryck av att vara särskilt angelägen om att framföra något ideologiskt budskap. Det fanns det ju annars vissa möjligheter till igår. Han tycks inte heller framhärda om bytet av advokat, utan fogar sig efter domstolens beslut.

 
Ingen bild

OT

12 april 2017 22:26

@Hen

Du urskuldar ett klart religiöst/politiskt terror attentat.

Men breviks terror attentat anklagar du SD’are för. Fast galningen var norrman.

P.S: Din trovärdighet är noll. Om du är genuint missledd kanske vi en dag kan ta en öl tillsammans och skratta åt dessa galna tider.

 
Ingen bild

Curt

13 april 2017 11:27

för fåå insikt måste man kunna sinn historia Islam är värre än pesten.
https://youtu.be/-ilFbbk9jw4

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards