thoralf

Direktlänk till inlägg 9 april 2017

"JAG HAR KÖRT PÅ OTROGNA"

Av Thoralf Alfsson - 9 april 2017 23:07

Det skall den anhållne Akilov Rakhmat sagt i förhör med polisen enligt Expressen.

Då vet vi att det handlar om ett islamistiskt terrordåd!


Akilov Rakhmat skall enligt uppgifter från polisen vara asylsökande som fått avslag på sin asylansökan i flera instanser. Han skulle lämnat landet redan i december men har avvikit och gått under jorden med falsk adress. Han skulle tvångs utvisas men polisen har inte lyckats verkställa utvisningen under de senaste sex veckorna. Ett totalt misslyckande av våra rättsvårdande myndigheter.


Vem har ansvaret för dessa myndigheter? Anders Ygeman och Morgan Johansson.


Jimmie Åkesson sa i Agenda att när nu omständigheterna runt terrorattentatet kommer fram blir det också dags att kräva ansvar från regeringen. Anders Ygeman gjorde en ganska slät figur i kvällens Agenda och svamlade mest.


Personligen tycker jag att det är så pass allvarligt att en misstroendeförklaring mot någon eller flera ministrar vore på sin plats. Hoppas att SD-ledningen funderar över denna möjlighet att avsätta Anders Ygeman eller Morgan Johansson eller varför inte båda!

 
ANNONS
 
Ingen bild

false flag

9 april 2017 23:26

om dom nu är så arga på otrogna varför hände inget på Sergels idag då?
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/anneli-fran-umea-det-var-knokfullt

det är nog som dammgård och andra som studerar maktelitens agenda säger, makteliten har skapat dessa attentat.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 april 2017 23:46

Anna Dahlberg på Agenda (Svt Play): "Ett mångfaldssamhälle måste ha hög säkerhet"?

Undrar hon begriper vad hon egentligen säger?

Varför då? Det måste betyda att ett etniskt homogent samhälle inte behöver speciellt hög säkerhet.

Varför försätta sig i den situationen, när man vet vad det kostar och vilka uppoffringar som krävs?

 
Ingen bild

Laglydig

9 april 2017 23:48

Jag kanske är naiv, men jag tror att de flesta partier inom 7-klövern, kanske rentav statsministern själv, kan enas om att vi inte skall ha några jihadister i Sverige och att dom följdaktligen skall utvisas.
Uppskattningar gör gällande att mellan 10 och 30 procent av alla muslimer i Sverige också är islamister d v s göra politik av islam.
Skillnaden mellan en islamist och en jihadist är att jihadisten vill ta till våld för att islamisera världen. Gränsen är hårfin mellan islamisten och jihadisten och det finns många exempel på att islamisten i vissa lägen accepterar våld. Är man för sharialagar så accepterar man våld.
Så vi har alltså någonstans mellan 150 000 och 450 000 islamister i Sverige. Även om bara 10 % av dessa skulle sympatisera med en jihadistisk ideologi så skulle det innebära massutvisningar, om man nu skall utvisa jihadister som t ex Rakhmat Akilov.
Så här ställs regeringen inför ett dilemma. Skall man massutvisa jihadister "som vill döda otrogna" d v s svenskar, eller skall vi acceptera att oskyldiga svenska barn lemlästas lite då och då bara för att dessa jihadister skall ha en fristad i Sverige?
Jag är väldigt intresserad av hur regeringen ställer sig i den frågan!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

9 april 2017 23:53

"Jag har kört på otrogna" säger muslimen enligt Expressen.

Ta in det. En gång till!

Tänk sedan på den lemlästade och döva 11-åriga flickan som slaktades.

Islam är ett dödligt gift och injiceras av muslimer.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 00:31

Anders ”Hamster” Ygeman, Dan ”Inkompetenten” Eliasson, Stefan ”Käbblet” Löfven och Morgan ”Minimal” Johansson kommer förr eller senare att sitta med Svarte Petter.

Svarte Petter i det här fallet heter; Akilov Rakhmat - vare sig de vill eller inte.

Det gör mig glad att dessa oduglingar tvingas ta ansvar för sin inkompetens

:-), :-) och :-)

 
Ingen bild

Tors Hammare

10 april 2017 00:43

Rena Kafka-politiken som dom bedriver nu PK strutsarna. Och slätar över öppen islamsk terror med pizzor puss & kram på Sergels Toilet, platsen där Kafkapacket samlas för att göra säga en sak, men sen praktisera det lodrätt motsatta!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 00:48

@Laglydig Söndag 9 april 23:48

Både islamister och jihadister ska ut ur landet. Passa även på att kasta ut alla som nått den högsta nivån av galenskap. Nämligen de som avancerat till mujaheddin. Där har ni en samling tokjävlar i kvadrat.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 01:15

Fredagsbön i Stockholmsmoskéen hölls 13:00 - 14:00
Larmet till polisen kom kl. 14,53

Jag gissar att muslimen hann med att hämta inspiration och "andlig" styrka i Stockholmsmoskéen innan mordorgien.

Framtiden få utvisa om jag har rätt.

 
Ingen bild

Kalle

10 april 2017 01:35

Utvisa alla muslimska bråkstakar med familjen. De skall inte få ett öre i bidrag från sverige. Även om han sitter inne på livstid så skall inte en spänn betalas ut till famijen i Usbekistan. Vi skall inte försörja terrorister. Det är ett sraff som kommer att svida.
Punkt slut!!!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 02:46

Fredag:
Upplopp i Rinkeby i under tiden polisen var fullt upptagen med den muslimske massmördaren på Drottninggatan. I Rinkeby regnade det sten över utkommenderade poliser.

Lördag:
Upplopp i Hammarkullen. Poliser som var utkommenderade möttes av stenregn. En polis skadad.

Söndag:
Upplopp i Hammarkullen. Igen! Poliser som var utkommenderade möttes ånyo av stenregn.

Om inte polisen slutar att dalta med muslimerna kommer sommaren att bli den värsta i Sverige någonsin.

Jag är rädd att landet är bortom räddning :-(

 
Ingen bild

Håkan

10 april 2017 06:26

Undrar vilket "straff" terroristen får i detta liberala "land"?
---
Som representant för sju-klövern anser jag att det i princip var Löfven som körde lastbilen på Drottninggatan i Stockholm.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 april 2017 06:42

"Man ska undvika stora folksamlingar" !
Det är rådet vi får.
Det verkade vara många som "sket" i Ygemans råd på Sergelstorg.

Det är bäst att dom säger som det är.

Det går inte att göra något åt eländet annat än att utvisa patrasket.

Problemet är bara att då kommer terrorn att eskalera.

Reinfeldt har satt Sverige i en rävsax.
Utvisa honom först !

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 april 2017 06:55

Varför fick polisen så mycket blommor ?
Dom hade ju misslyckats med att skicka ut terroristen ur landet !
Det är dom anhöriga till offren som ska ha blommor och ersättning !

 
Ingen bild

Kurtan

10 april 2017 07:23

Misstroendeförklaring i all ära, men vad vi behöver är en revolution för att undvika totalt kaos och i förlängningen sharia med total underkastelse i Sverige.

Hur denna utfaller ligger i deras händer...

Begrunda:
"Those who make peaceful revolution impossible will make violent revolution inevitable." - John F. Kennedy

 
Ingen bild

Tomas

10 april 2017 08:10

Här läser man om hur dessa muslimer är uppdelade i olika falanger och organiserar sig som islamister eller jihadister. Därefter försöker de döda västerlänningar. Jag tror inte att det motsvara verkligheten. Dessa individer som spränger sig i luften eller kör över folk med lastbil är helt enkelt folk med lågt IQ eller t.o.m efterblivna. Dessa enfaldiga blir utnyttjade av andra muslimer för att döda västerlänningar.
Man kan alltså inte ge sig på de nysvenskar med låg IQ eftersom de inte fattar vad de gör, utan man måste ge sig på organiserade muslimer som t.ex imamer. Att bygga moskéer överallt utan kontroll är helt fel väg, dvs att ge hatpredikanter nya kontaktytor till de enfaldiga. Man måste lösa detta med att enbart ha imamer som är utbildade i Sverige. Och dessa måste ha ett fredligt budskap. De andra nysvenskar kommer att följa.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 april 2017 08:19

Dådet på Drottninggatan ses väl av vänsterhäxor som ett "spännande möte" mellan olika kulturer.
Vi kommer att få se fler "spännande möten" !

 
Ingen bild

Vax

10 april 2017 08:55

Olga Stokkes artikel i Aftenposten sammanfattar väl den norska hållningen. Här jämförs norska och svenska terrorlagstiftningar. I Norge är det ett lagbrott att ens försöka delta i en terrorgrupp som IS. Bara i förra veckan blev en 20-årig man dömd till fängelse i två år och tio månader för att försökt bli medlem i IS. Islamisten Ubaydallah Hussain dömdes i samma veva till nio år i fängelse för att ha försökt rekrytera 20-åringen. Tidningen har talat med terrorforskaren Peder Hyllengren, vid Försvarshögskolan som påtalar den svenska lagstiftningens tandlöshet. Under det att Norge har inlett rättsprocesser mot 20 av 40 IS-anknutna ”hemvändare”, har man i Sverige bara kunnat döma två av 150 återvändare:
https://ledarsidorna.se/2017/04/attacken-i-stockholm-europeiska-reaktioner/
I Sverige hålls det antirastiska demonstrationer efter terrordådet.

 
Ingen bild

Christer

10 april 2017 09:52

Tänker på manifestationen på Sergels Torg igår. 15-tusen människor visade sin enighet, "terrorismen kan inte besegra oss", "kärlek är större" etc. Det är möjligt att detta blir en sanning om hundra eller tusen år, men i det korta perspektivet är vi alla offer. Ingen vet vad som händer i morgon eller på torsdag, hur mycket Rikard Wolf än sjunger på torget. Och det är det som är det mest skrämmande. Våra myndigheter har ingen som helst kontroll över situationen, 10-15 tusen tänkbara terrorister har gått under jorden, och allt vi kan göra är att sjunga på torget och hoppas på det bästa.
Vad är vårt brott? Jo vi tillhör "de otrogna", de som varje rättrogen muslim måste se som sin uppgift att döda, enligt Kalifatet. Och det är detta som varje "svennebanan" måste börja förstå. Gränsen för oss i Sverige borde gå mellan en sekulär och en praktiserande muslim. Det finns människor i Sverige från muslimska länder som skiter i religionen, dom går inte till moskén, förtrycker inte sina fruar och uppfostrar sina barn till ett västerländskt sätt att leva. Om dom sen jobbar, betalar skatt och inte begår brott, så accepterar jag dem som medborgare i mitt land. Men gränsen går vid den praktiserande muslimen, den som måste ligga på en matta med arslet i vädret 5 gånger om dagen, som tvingar sin hustru att "bylta" in sig och som kräver absolut religiös efterlevnad av sina barn. Dessa människor kommer aldrig att kunna inlemmas i vårt samhälle, och bör på ett rättssäkert sätt återbördas till sina ursprungsländer.

 
Ingen bild

Benny Snabbfot Getingen News

10 april 2017 09:54

Getingen News noterar skottlossning i Mörbylånga, Mörbylånga who had believed that.
T.M får väl överväga skottsäker väst inför sommarens vistelse i sommarstugan

Källa : 24Kalmar

Djungeltelegrafen meddelar uppåt i Araby/ Växjö fedagskvällen och natten fest efter terrordådet ?

Det nya spännande Sverige utvecklas nu okontrollerbart i snabb takt
Landet börjar efter 40 års styre av eferblivnas förening uppnå Social Demokrati

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 10:12

Tycker att polisen i det här fallet är värda blommor. Det kan man väl ge när de gjort ett gott jobb! Att polisen sen inte får resultat i alla brott som begås är ju polisorganisationens o politikernas fel eftersom de är underbemannade.

Thoralf Alfsson

10 april 2017 11:19

De är underbemannade på grund av massinvandringen!

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 10:17

@Thomas 08.10 Du har rätt. Jag har också hört, direkt från hästens mun, dvs från muslimer själva att det är ofta vad som sker. Muslimska länder vill bli av med sina efterblivna och skickar ofta dessa på självmordsattacker. Vi ska göra skillnad på vem som är vem i de här attackerna och inte döma de som inte har med det att göra. De skyldiga ska utvisas så snart som det är möjligt. Dessutom kan polisen skruva åt tumskruvarna ytterligare med att GENAST utvisa de som inte har här att göra.

 
Ingen bild

Niklas R

10 april 2017 10:18

@Laglydig
Nu begår du felet att tro att det är någon skillnad mellan en muslim, islamist eller en jihadist. Det är det inte. Rent teologiskt så är, vad som i västvärlden kallas, islamisten en god muslim och jihadisten är en riktigt god muslim. De är motsvarigheten till de kristna munkarna. De vill leva sina liv i Mohammeds avbild och göra vad han gjorde. Begå mord, våldtäkter och terror genom tortyr, mord och brott.

Det är vad islam och koranen förespråkar. Detta tills alla säger att allah är den ende och Mohammed hans profet. Då blir det fred på jorden. Av den enkla anledningen att då finns det bara en människa/ muslim kvar på jorden eftersom alla andra är döda.

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 10:21

@VAX vi behöver verkligen diskutera vilka straff som ska utmätas för olika brott, t ex som de i Norge har att man inte ens får DELTA i en terrorgrupp som IS. Norge har dessutom aldrig haft ett islamistiskt attentat, kanske p g a detta. Så ska även svensk lag fungera.

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 10:26

Håller med till viss del alla som kritiserar dessa "antirasistdemonstrationer" efter terrorattentatet. De pratar om att kärlek ska lösa problemet med hatiska människor. Om det vill jag säga att det är naivt, men kanske ett behöv de har när de blivit omskakade.
Dessvärre så visas ingen kärlek i det vardagliga i Stockholm, ingen solidaritet med varandra då inte. Stockholm är ett hårt samhälle men det finns undantag också förstås.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 april 2017 10:49

Att polisen inte skickat ut gärningsmannen är förståeligt. De dränks i liknande ärenden.. Men varför togs han inte i förvar efter utvisningsbeslutet av Migrationsverket. Det är där som det finns gigantiska brister i ledningen.
Men det blir nog tyvärr bara en långtidsutredning och ett floskelregn...
Som någon skrev på Facebook, "Man kramade inte ihjäl Nazismen"...

 
Ingen bild

! ! !

10 april 2017 10:56

Samtidigt som människor mejas ner på Stockholms gator av en muslimsk Jihadist spelar Göteborgs stadsteater en pjäs som heter just 'Jihadisten' och som enligt Johan Gry som står bakom pjäsen syftar till att 'förmänskliga jihadisten'!

Göteborgs stadsteater
Tel #31#0317087000
info@stadsteatern.goteborg.se

 
Ingen bild

hasse

10 april 2017 11:02

Måste väl ändå finnas bra underlag för att ställa ett misstroendeförklaring mot Ygeman och Johansson deras agerande är mycket klandervärt.

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 11:21

Den häktade uzbeken som misstänks ha utfört attacken verkar nöjd med sitt dåd, läs vidare på Avpixlat.

Även Kent Ekeroth har yttrat sig på Avpixlat: Angående de rödgröna och Allianser "de klubbade en lag som gav illegala billigare välfärd än medborgare". Allt i ett nötskal hur de skött inrikespolitiken!

 
Ingen bild

Lena

10 april 2017 11:36

"Socialdemokratin talar med dubbla tungor" Dick Erixon lyssnade vad som sades på S kongress.

http://samtiden.nu/2017/04/socialdemokraterna-talar-med dubbla-tungor-flyktingpolitiken/

 
Ingen bild

Veritas

10 april 2017 11:49

Läget idag:
Det är inte straffbart att gömma illegala flyktingar om du gör det utan vinst(syfte)!
Förslag till Sveriges nya SD-ledda regering 2018:
Gör det STRAFFBART att GÖMMA ILLEGALA FLYKTINGAR i ALLA LÄGEN!
Plus dom som gömmer illegala om dom själva bara har UT = dra in deras UT:ar och utvisa dom på livstid. Svenska medborgare = finkan 2-8 år förslagsvis!
No mercy!
SD 2018 <<<<<<<<

 
Ingen bild

Det är "intelligentian" i Sverige som bär ansvaret

10 april 2017 12:03

Samma människor som i sin godhet slår knut på sig själva och riktigt grottar ner sig i detta dåd för att uttrycka sin sorg över terrorattentatet är medskyldiga till detta avskyvärda islamistiska dåd!
--------------------------------------------------------------------
"Jag vet att det är tufft och otacksamt för polisen att hitta människor som ska avvisas, ett jobb som kallas för rasism och övergrepp av kända kulturpersonligheter, ett jobb som kritiseras av starka lobbygrupper som hittat på omskrivningen "papperslösa" för människor utan asylskäl."
http://www.expressen.se/kronikorer/britta-svensson/det-ar-inte-nya-lagar-mot-terror-som-behovs/

 
Ingen bild

Zsack

10 april 2017 12:27

En av de som bär ett ansvar för det inträffade är Maria Ljungdahl (förr Javurek), en typisk liberal (L) politiker i Kristianstad.
Hon är ett annat exempel på vilka personer som befolkningen tyvärr väljer in för viktiga samhällsfunktioner.

Hon försörjer sig som kursledare/handledare, Kristianstads kommun (dvs är skatteförsörjd).
Hon är nämndeman (Liberalerna) i Hovrätten för Skåne och Blekinge i Malmö. Där hanteras en hel del mål gällande den invandringsrelaterade brottsligheten i Skåne.
Maria Ljungdahl har alltså en god insyn i vad som egentligen händer.


Detta partiföredöme lät tidigare på Facebook meddela omgivningen:

(bild)

Det här är min stora härliga familj!
Två av pojkarna har utländsk mamma och pappa. Syskonen som står till vänster och till höger, har en farfar från Tyskland och en farmor med finskt påbrå. Min man är från Tjeckien och jag är från Sverige med valloner i släkten. De minsta i familjen har ryska, danska, tyska, italienska och arabiska namn. Habibi är ett av namnen och betyder "min älskling" på arabiska.
Röstar du på SD så röstar du för en otrygg framtid för min och din familj...
Röstar du på SD vill jag att du plockar bort mig som "vän".


--

Maria Ljungdahl (förr Javurek) är kursledare i Kristianstad.

Hon har bl.a lett en kurs "Nyfiken på psykiatri".
Kursen ger kännedom om ätstörningar, ADHD, Aspergers syndrom, Tourettes syndrom, tvångssyndrom, psykos, personlighetsstörning, missbruk, bipolär sjukdom, depression och schizofreni.

Inslag om SD-fobi ingår tydligen inte i hennes kurser. Däremot predikar hon och hennes Liberal-kolleger om mångfald, tolerans mm.

För min del är åsikten klar - det är snarare Maria Ljungdahl själv som röstar för en otrygg framtid för sig själv och sin familj.

 
Ingen bild

Göta

10 april 2017 12:30

Jag tänker på den rättegång och slutliga dom som ska komma så småningom,
efter alla överklaganden upp till Högsta Domstolen. Ska det bli en typisk svensk dom, med alla förmildrande omständigheter som tänkas kan, eller kanske kommer den åtalade till och med att frias helt efter något fatalt misstag före eller under rättegångsprocessen? Det skulle inte alls förvåna mig.

I vilket fall som helst kommer det säkert att finnas tillfällen till ännu fler absurda KÄRLEKSMANIFESTATIONER på Sergels Torg.

 
Ingen bild

Göta

10 april 2017 13:19

IS-SYMPATISÖRER SKA FÅ STANNA i Sverige enligt justitieminister Morgan Johansson!

Polischefen i Stor-Göteborg anser att man ska dra in uppehållstillstånden för de som stödjer våldsbejakande extremism. Men detta säger vår sosseminister tvärt nej till.
Han anser att de som stödjer brutala terrorsekter som IS ska både få stanna i Sverige och skyddas av yttrandefriheten!

Fritt fram i Sverige att locka till att köra ihjäl ännu fler "otrogna" alltså!

http://www.friatider.se/morgan-johansson-sympatis-rer-ska-f-stanna-i-sverige

 
Ingen bild

!

10 april 2017 14:03

Den muslimske terroristen Akilov Rakhmat tycks inte ha det så pjåkigt just nu.
Han har dygnet runt sällskap av svenska poliser som ombesörjer att han får sina viktigaste behov tillfredsställda. Han får husrum och mat, halalmat serverat enligt islams sharia lagar, helt gratis. Den svenska arbetarklassen står gladeligen för notan.
Akilov har det av allt att döma bättre än sina offer.

Sverige är surrealistiskt!

 
Ingen bild

Joho

10 april 2017 14:09

Nu håller Maria Ferm käften hon kommer alldeles för billigt undan de var ju hon som ingick en allians med Reinfeldt hon ska också ha smisk annars hade det i bästa fall kanske inte varit som det är kaos i hela Sverige och värre lär det bli.

 
Ingen bild

absolut-justice

10 april 2017 14:13

Medborgarförslag: Inför LEX Akilov !

Det är väldigt enkelt, alla domslut gällande utvisning eller fängelse ska offentliggöras på nätet då det tillfakto är en offentlig handling, som polisen idag vill hålla "internt".

Hela förslaget finns här; https://www.flashback.org/p60418023#p60418023

Läs och diskutera detta, för ni kan glömma att polisen själva har eller kan få resurser till att avhysa över 10.000 illegala, eller fånga in de som idag har ett fängelsestraff över sig som gått under jord.

 
Ingen bild

Göta

10 april 2017 14:38

IS-SYMPATISÖRER SKA FÅ STANNA i Sverige enligt justitieminister Morgan Johansson!

Polischefen i Stor-Göteborg anser att man ska dra in uppehållstillstånden för de som stödjer våldsbejakande extremism. Men detta säger vår sosseminister tvärt nej till.
Han anser att de som stödjer brutala terrorsekter som IS ska både få stanna i Sverige och skyddas av yttrandefriheten!

Fritt fram i Sverige att locka hit ännu fler jihadister för att köra ihjäl ännu fler "otrogna" alltså!

http://www.friatider.se/morgan-johansson-sympatis-rer-ska-f-stanna-i-sverige

 
Ingen bild

Kalle

10 april 2017 14:49

Nu är det vardag i sverige igen!!! Nu visar det sig att Uzbeken inte hade gått att utvisa till sitt hemland. Där riskerade "stackarn" tortyr. Istället fick han vara kvar i sverige och mörda oskyldiga människor med den stulna bryggarbilen.

Lövden var förvånad över att han var kvar i sverige trots utvisningsbeslut. Känner inte Lövden till denna knasiga regel i utlänninglagen???

Nu är vardagens kranka blekhet tillbaka. Det mesta visade sig vara enbart tomma ord fån ansvariga politiker!!!

 
Ingen bild

Observer

10 april 2017 15:00

..Tänk på han som körde lastbilen bara behöver betala 50:- i avgift på vårdcentralen DU FÅR BETALA 300:-
DU som redan idag betalar 51% total skatt & tvingas jobba varannan GRATIS år staten för att försörja fanskapet.

DU HAR RÄTT ATT STÄLLA KRAV

 
Ingen bild

Byrån

10 april 2017 15:19

Trist att du citerar skittidningen Expressen "Jag har kört på otrogna"! Polisen skulle aldrig i detta tidiga skede förmedla vad den misstänkte sagt. Så detta citat är nog inget annat än fejk news!

Thoralf Alfsson

10 april 2017 19:57

Byrån

Vad omtänksamt av dig! Men du vet väl att chefredaktör Tomas Mattsson aldrig har några fejk news i Expressen. Det har han sagt!

PS
För den som inte förstår. Ironi!

 
Ingen bild

Hansson

10 april 2017 16:27

De kärleksfulla på Sergels Torg var lika många som de som skall utvisas men försvunnit.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 16:28

Den för sextrakkaserier anklagade "historikern" Dick Harrison är som förväntat ute på en desinformationsrunda. Relativisering är denne "tafsare" mycket, mycket bra på. Undrar vem som har beordrat ut "Dicken"?

SvD
Dick Harrison: "Första självmordsattentatet ägde rum i Kungsan"

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 16:39

Aftonbladet:
”Rakhmat Akilov sprang förbi mig i t-banetrappan”

Detta säger Johan till Aftonbladet. Undrar om denne Johan hann ta en selfie med muslimen? Det vore något att "skryta" med på Facebook och för vänner att ”lajka”. Kanske finns ”möte med muslimsk terrorist” med på den "urbane" Johans "Bucket list"?

 
Ingen bild

Putte

10 april 2017 16:52

Jag håller helt med Veritas. Som jag ser det satt alla självgoda "flykting"gömmare vid terroristens sida i fredags. Det är sinnessjukt att privatpersoner kan sätta sig över myndighetsbeslut. Har man inga asylskäl, ska man omedelbart skickas ur landet. Går inte det för stunden, ska man hållas inspärrad tills utvisning kan genomföras. Nu säger lagen att man ska lämna landet, samtidigt har vi kommunala myndigheter som betalar ut socialbidrag, ger gratis tand- och sjukvård till de som inte har rätt att vistas här.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 17:25

Anna "Formalin" Kinberg Batra på Twitter:

"Om man inte får vara i Sverige ska man avvisas. Om det hade fungerat som det ska hade 39-åringen inte varit på Drottninggatan i fredags."

Om hon hade vågat säga detta för ett år sedan skulle 11-åriga Ebba fortfarande ha varit i livet.

Fegt.

 
Ingen bild

Dag

10 april 2017 17:32

Lex Åhléns eller Lex Drottninggatan passande namn. Vi ska inte smutsa ner vår svenska vokabulär med skadedjurets namn.

 
Ingen bild

PGreen

10 april 2017 17:45

Otrogna? Till vad?


Det finns ett antal fler skatteutgifter att fundera på!

http://www.sst.a.se/bidrag/utbetaladebidrag/utbetaldastatsbidrag2015sid1.4.19f3f9d81531f2e7b326417b.html

Lev ung men bli inte gammal!

http://avpixlat.info/2015/12/31/de-gamla-pa-aldreboendet-serverades-svart-vidbrant-flask-som-nyarsmiddag/

God middag?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

10 april 2017 17:53

SvD: "Akilov vill byta advokat – önskar försvaras av sunnimuslim"

Bra. Nu hoppas jag det är slut på tramset om att muslimer och islam inte har med massmordet på Drottninggatan att göra.

Islam och muslimer är pudelns kärna.

 
Ingen bild

crille

10 april 2017 18:07

Hur kan så många som typ 15000 ställa sig o ha en demonstration elle kalla det vad ni vil, om kärlek elller vad de nog vill kalla det. Är det för de själva ska må bra? Tänker man överhuvudtaget på anhöriga till de mördade? En liten flicka som blev lemlästad av en människa som anser att alla var otrogna.Lite hänsyn är på sin plats. Tror inte de anhöriga tänkte på kärlek till någon annan den avlidna. Finns det ingen av dom som tänker längre?

 
Ingen bild

C Andersson

10 april 2017 18:14

Ann-Louise Trulsson lämnar partiet. SVT tycks ha svårt att hålla isär begreppen. Partiet det vill säga KD har en lokalavdelning i Karlskrona, en regional avdelning för Blekinge. Ledaren för den regionala avdelningen var Ann-Louise Trulsson. Hon bråkade med avdelningen i Karlskrona. För ett tag sedan tillsattes en utredning på central nivå. Då förstod åtminstone jag att det var Ann-Louise Trulsson som var ute i hetluften. Ann-Louise Trulsson är präst. Hon var kyrkoherde i Fridlevstad men där kunde de inte ha henne kvar. Nu går hon på gatan kvällar och nätter. Hon har varit moderat, nu är hon inte ens kristdemokrat.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/hon-lamnar-kd-blir-vilde

Ann-Louise Trulsson är sambo med Harry R:son Svensson. Han har också varit moderat. Vad han är nu vet jag inte. Jag är försiktig så jag skriver inget om honom. Ni får söka själva.

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/blekinge/karlskronabo-mitt-i-kaoset

 
Ingen bild

Tomas

10 april 2017 18:18

@ Lena 10:17 – du skulle vara politiker.
Visst är det jättetråkigt med terrordåd, men det är inte det som jag upplever som det största hotet mot Sverige. Det svenska samhället styrs mot en extrem segregation. Å ena sidan har du ett komplicerat samhälle som ändras mycket snabbt och blir t.o.m krävande för svenskfödda, med kontantlösa elektroniska penningöverföringar, bilregistreringar via datorer etc. På andra sidan har du nysvenskar som inte kan språket eller räkna och skriva, och ännu mindre klarar av det dagliga behovet med ovan nämnda.
Hur lång tid kommer det att dröja tills dessa inte nöjer sig med allmosor, utan vill vara en del av samhället, som de inte klarar av att vara. Man måste veta att dessa nysvenskar är inga vanliga svenskar som knyter handen i fickan, utan tar gärna till våld om det behövs. Kolla vad som hände i USA 1967-1974 när nästan alla städer fick problem och de vita kördes ut från sina bostäder. En del städer har än idag inte repat sig, ex Detroit. En sak är säkert, svetsaren är knappast rätt person att lösa detta. Frågan är om han över huvud taget har tänkt så långt.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

10 april 2017 19:35

Varför ger man en person som får avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd fyra (4) veckor på sej att lämna landet frivilligt? På fyra veckor har den utvisningshotade personen god tid på sej att skaffa falska handlingar och att gå under jorden. Dessa personer som finns i 10 000-tals
inom Sveriges gränser är en stor fara för Sverige och dess invånare. Det verkar dessutom som att ett långvarigt straff i Sverige är mildare än att skickas tillbaka till deras hemländer.

Någon som minns Estländaren som för ett tiotal år sedan anlände till Värtahamnen, och det första han gjorde när han satte sina smutsiga fötter på svensk jord var att mörda en svensk?

Hans förklaring var att han ville sitta i Svensk fängelse för att ”dom har så bra kaffe”
Ja, det var så det var, jag minns väl rubrikerna. Nu satt han i Sverige endast några år innan han fick förflyttning till Estland. Där fick han nog vad som menas med straff, och inget behagligt hotell som svenska fängelser kan liknas vid.

Kan vara så att 39-åringen hellre väljer ett svenskt fängelsestraff, oavsett längd, framför att skickas tillbaka dit han hör hemma. Är han lyst i hemlandet, eller att han är på ryssarnas radar, då vet han vad som väntar!

1000-tals potentiella våldsverkare uppehåller sej illegalt i Sverige. Våldet kan drabba varje svensk överallt och gör det varje dag i form av rån, våldtäkt, hot, misshandel, för att nämna några yttringar av det vidriga multi-kulti experimentet som påtvingats Sveriges folk mot dess vilja.
Därför är det logiskt att påstå att det var Reinfeldt som körde lastbilen!

 
Ingen bild

Onkel Sven

10 april 2017 20:13

Alla dessa blommor , bättre hade det varit och skänkt pengarna för kostnaden för dessa till Cancerfonden ,nu går blommorna till förbränning !

 
Ingen bild

Jack

10 april 2017 20:52

Till alla som försöker hitta någon förmildrande omständighet för terrordådet, gå in på Flashback och titta på bilderna på de överkörda, så kommer ni i alla fall såga dåligt en natt. Fruktansvär, högar med människodelar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 april 2017 21:24

Victoria Kawesa, Fi,s nya frontfigur har många märkliga ideer och åsikter. På en av sina Facebooksidor har hon "gillat" ett inlägg av Carmen Blanco Valer som hon lade ut igår 10,53.
Läs gärna det, men sitt ner...

 
Ingen bild

Lotta_1

10 april 2017 21:44

Självklart skall individer som fått avslag i alla instanser på sin asylansökan inte vara låtas lämna Migrationsverket. Borde man inte lärt sig det efter IKEA-morden?

 
Ingen bild

s29

10 april 2017 22:19

För en gångs skull får man nog ändå säga att Polisen agerade proffsigt vid terrorattentatet.Trots personalbrist,och möjligtvis Europas störste klåpare som Polischef.

 
Ingen bild

Det går att förhindra islamska terrordåd

10 april 2017 22:33

Olyckskorpen Hans Brun har för vana att figurera på SVT efter varje islamskt terrordåd med det dystra budskapet till oss att det inte går att förhindra islamska terrordåd. Vi får helt enkelt vänja oss och försöka gilla läget eftersom vi enligt honom har valt att leva i ett ‘öppet samhälle’ (vad han nu menar med det) !
Till Hans Brun fejkexperten på Sveriges främsta Fake News fabrik SVT vill vi säga:
Nej du Hans med det bajsfärgade efternamnet Brun, det går att förhindra islamska terrordåd. Hur?
Förbjud islam!

E-post
Hans.Brun@fhs.se

Telefon
#31#0855342999

 
Ingen bild

Har tragedin börjat väcka folk?

10 april 2017 22:33

Nytt SD-rekord på 27,2 procent
Och tittar man på rådatan, alltså innan Sentio viktar siffrorna mot ett antal parametrar, är SD-stödet ännu större. Så många som 29,6 procent av respondenterna i rådatan uppger SD som det alternativ de tänker rösta på om det vore val idag. Oavsett vilket är Sverigedemokraterna med bred marginal Sveriges största parti.

Moderaterna 15,8 (15,2)
“Liberalerna” 4,8 (3,9)
Centerpartiet 8,7 (11,0)
Kristdemokraterna 3,7 (2,4)

Socialdemokraterna 23,3 (24.1)
Vänsterpartiet 7,2 (8,9)
Miljöpartiet 4,8 (3,4)

Sverigedemokraterna 27,2 (26,0)

Fi 2,2 (3,0)
Piratpartiet 1,0 (1,2)
https://nyheteridag.se/sentio-efter-terrordadet-nytt-sd-rekord-pa-272-procent/

 
Ingen bild

Laglydig

10 april 2017 22:40

@Niklas R 10:18

Du missar poängen med mitt inlägg. Om 7-klövern å ena sida accepterar att Jihadister skall utvisas, hur kommer de då att reagera om det visar sig vara 50 000 personer?
Det gäller att få över personer som röstar på 7-klövern till att rösta på SD!

 
Ingen bild

Laglydig

10 april 2017 22:49

Stor ledning för SD nu i Sentio april
Om det hade varit valresultat så hade SD tagit 104 av 349 riksdagsmandat.
Undersökningen är genomförd EFTER terrorattacken!!!
http://avpixlat.info/2017/04/10/sentio-april-2/

 
Ingen bild

C Andersson

10 april 2017 23:47

Var är Jerzy Sarnecki?

 
Ingen bild

Johan

11 april 2017 01:21

Rätt kul med dessa mätningar som skrivs upp eller ner beroende på vad man vill se.

Sentio

Mätningen är utförd med webbpanel mellan 7 och 10 april. Totalt har 1001 personer intervjuats varav 764 uppgett partipreferenser,

Beror ju mycket på vem som beställt mätningen och vem som presenterar resultatet och var det presenteras.


Kika på hur dom går till väga med sina undersökningar.

http://www.demoskop.se/?id=471

http://www.sentio-research.se/se/hem/

http://www.tns-sifo.se/rapporter-undersokningar/valjarbarometern

http://www.skop.se/politik/

http://www.yougov.se/

 
Ingen bild

Ludvig

11 april 2017 06:55

Det är så dessa mördare resonerar, de otrogna hundarna ska inte få leva.

 
Ingen bild

OT

11 april 2017 22:32

Apropå - "JAG HAR KÖRT PÅ OTROGNA"

”BROMAS PESADAS EN LA CALLE 2016 | La Broma del Terrorista y la Bomba”: https://www.youtube.com/watch?v=OZduLXaa1z0

”Henrik Schyffert om SD-väljarnas fördomar”: https://www.youtube.com/watch?v=2p_bplP3KjA

P.S: Ni hör själva.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se