thoralf

Direktlänk till inlägg 5 april 2017

VAD TROR NI KULTUR ÄR?

Av Thoralf Alfsson - 5 april 2017 00:47

Har inte sett kvällens Kalla fakta i TV4 men när man läser alla reaktioner på nätet så förstår man att det var ett bra reportage. Jag och mina partikollegor har istället haft ett långt telefonmöte i distriktets arbetsutskott med många beslut och beredningar till kommande distriktsmöte.


Läste dock nyss en träffande kommentar på Facebook skriven av Nasrin Sjögren agående Kalla fakta som jag citerar.

 

”Mångkultur är ett annat ord för statsgodkänd och dito uppmuntrad segregation.

 

Så varför blir folk så förvånade när de upptäcker att det finns människor, familjer, släkter och hela stadsdelar som lever helt utanför det svenska samhällets lagar, regler, normer och sociala koder?

Vad trodde ni att kultur är? Festlig mat, lustiga danser och färgglada kläder? Och för övrigt är alla innerst inne svenskar?

 

Ja, då förstår jag att ni undrar vad som pågår. Vi är några stycken som har försökt varna er. Flera från just dessa andra länder. Larmat och ropat. Skränat och stojat. I några decennier. Men ni har avfärdat oss som alarmister och rasister. Jobbiga gaphalsar.

 

Men grattis då. Nu har ni fått ert lyckliga multikultiland. Hoppas att ni trivs.

 

Puckon.”


 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 april 2017 01:11

Vi matas i tid och otid med att Sverige har enorma problem med alla långtidssjukskrivna. Enligt Aftonbladet fanns det 16 400 långtidssjukskrivna december -16.

I Sverige uppehåller sig minst 63 900 somalier. Arbetslösheten i den somaliska gruppen är 79-81%. (2010 och har sannolikt ökat)
Räkna(lågt) med att 30 % av de(63 900) är i arbetsför ålder och arbetslösa. Det betyder om min uträkning stämmer att det finns fler arbetslösa somalier i Sverige än det finns långtidssjukskrivna.

Alla somalier kan ju inte spela bandy. Hur skulle det se ut?

http://arbetet.se/2015/10/14/den-nya-underklassen-arbetslosheten-praglar-somaliers-liv-i-sverige/

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/Q619R/annika-strandhall-s-om-de-okade-sjuktalen-helt-okej

 
Ingen bild

Björn

5 april 2017 01:28

Gillar slutet - "Puckon". Nasrin har ju rätt. Problemet är bara att svenskarna i allmänhet inte är just puckon, utan man har låtit det hela gå för långt genom att man har litat för mycket på
politikerna, massmedier och att man varit alldeles för politiskt ointresserade samt kanske inte minst att vi har haft det alltför bra i detta landet vilket gjort oss svenskar lite för naiva.

 
Ingen bild

Marina

5 april 2017 01:51

Man undrar lite hur recessionssäkrat detta "samhällsbygge" är? Kan ju vara svårt att hålla landet ihop när omfattande prioriteringar i välfärden behöver utföras. Instabilt.

Vi som hade det så bra..

 
Ingen bild

Tors Hammare

5 april 2017 03:39

Kultur de är ju typ ett ord som Vänster pöbeln och alla deras All Anti New Bullshit aktivister har kapat för sina egna slödder syften. Kultur förklaras dock här https://sv.m.wiktionary.org/wiki/kultur

 
Ingen bild

Lasse P

5 april 2017 05:59

Är det bara 20 till 28 % som tänker när dom tittar på kalla fakta?????????????????.

 
Ingen bild

Tompa

5 april 2017 05:59

Nasrin Sjögrens kommentar säger allt.

Och 87orna sover vidare...........

 
Ingen bild

C Andersson

5 april 2017 06:24

Kultur: RFSL´s handledning har visst blivit en viral succé:

http://www.rfsl.se/wp-content/uploads/2016/03/RFSL_Nyanl%C3%A4nda_broschyr_2016-03-03.pdf

 
Ingen bild

Me

5 april 2017 07:16

De svenska politikerna är helt klart inte nöjda med hur Sverige ser ut och måste hela tiden försöka förändra landet. Den förra radikala förändringen var när man skulle göra om Sverige till ett andra Jugoslavien genom att man införde löntagarfonder och skulle köpa upp alla företag i landet.
Man ville inte lyssna på några varningar om att Jugoslavien inte fungerade. Sa du någonting om detta var man någon slags Sverige hatare. I själva verket hade man några år tidigare lämnat Jugoslavien för att landet var på väg emot en katastrof och man visste vad man pratade om. När Jugoslavien försvann från världskartan, var det de svenska politikerna som var de första som inte ville känna sig vid Jugoslavien planerna.
Nu har politiker igen kokat ihop planer som ska radikalt förändra Sverige och ska skapa ett paradis à la Nordkorea. Nu ska man göra om Sverige till ett ”New York” genom att hämta hit bottenskrapet i de fattigaste länderna i världen. Dessa outbildade personer, som kommer från laglösa samhällsstrukturer med kriminella klans, ska under flytten hit omvandlas till laglydiga affärsmän.
Förra gången kunde politikerna snabbt upplösa löntagarfonderna, men den här gången sitter man med skägget i brevlådan. Skulle, mot förmodan, detta ”New York”-projekt inte göra landet till ett laglöst territorium, kan man fråga sig vad landets nästa kollektiva självmords-projekt kommer att bli?

 
Ingen bild

Pg

5 april 2017 07:56

Könsstympning på muslimska friskolor
'Kalla Fakta' har ändå inte tagit upp det värsta som händer barnen som skickas till muslimska friskolor.
Könsstympning som dessa barn blir utsatta för.
Vet 'Kalla Fakta' om det, Skolinspektionen, Stefan Löfven, det sovande folket?

 
Ingen bild

Sverige

5 april 2017 08:17

N Sjögren är ytterligare en sverigehatande invandrare som pratar skit om mitt fosterland. Skicka henne dit hon kom ifrån.

Thoralf Alfsson

5 april 2017 09:05

Nasrin begriper uppenbarligen mer än vad du gör. Vilket är det fosterland? Inte är det Sverige!

 
Ingen bild

Magnus

5 april 2017 08:29

Vadå! Hur menar du nu? Jag kan väl se! Titta på reklambilderna från united color of benetton, se hur många hudfärger och hur lyckliga de är tillsammans! Tänk hur olyckliga de hade varit om de bara var vita, svarta, mena folk eller asiater.

Det måste ju vara därför de mår så dåligt i alla utanförskapsområden, helt enkelt för få vita... Vi måste blanda mer!

Så här blir det när man hjärntvättar ett kollektivt folk/svenskar.

Uppvaktningen kommer inte att bli rolig. Ett tips är att satsa på läkemedel mot depression. Svensken kommer knapra mängder i takten med att verkligheten syns mer och mer!

 
Ingen bild

Friholt

5 april 2017 08:57

Kultur?
Tja, kulturyttringar hos en viss grupp kan ju visa sig vara vandalisering av bostäder med dess omgivningar. Och därutöver en fientlig inställning till allt arbete för att försörja sig vilket emellertid förtjänstfullt ersätts med ökad brottslighet. Detta toppas med bristande hygien och ovilja att skicka barnen till skolan.
Är detta månne exempel på smålänningars kultur eftersom det så frekvent förekommer i Småland?
Nej, men det är en kultur som enligt PK måste stödjas och absolut inte ifrågasättas. Då är det fel på smålänningarna.

 
Ingen bild

Tony

5 april 2017 09:30

Jo nog kommer det att bli ett brutalt uppvaknande
för många av dom insnöade förnekare som haft en
stående meny, att kalla alla som pekat ut dom
problem som fler och fler idag kan se att det
stämde precis vad vi förutsade, så visst går det
omkring allt för många "puckon" med huvudet under armen!

 
Ingen bild

Observer

5 april 2017 10:35


"....Men grattis då. Nu har ni fått ert lyckliga multikultiland. Hoppas att ni trivs..."

Problemet är bara att VI,-Alla andra! o c k s å har fått detta. OCH FÅR BETALA FÖR DETTA!!!


..De som påtvingande har forcerat igenom detta elände bör även ställas till A N S V A R för de konsekvenser som detta har fått.
-Inte minst ekonomiskt.
De måste få ta konsekvenserna av sitt handlande.
Det skall I N T E vi andra oskyldiga behöva ta.

 
Ingen bild

Tips till TA

5 april 2017 11:13

Thoralf Alfsson (SD) ondgör sig i ett debattinlägg kring byggplanerna vid Kungsgårdsvägen. I termer av personangrepp hävdar han att vi inte lyssnar till närboende i våra processer kring att ta fram nya detaljplaner.

Mattias Adolfson (S)

Ordförande Samhällsbyggnadsnämnden
http://www.ostrasmaland.se/insandare/maste-ha-sovit-under-sammantradena/

Thoralf Alfsson

5 april 2017 12:16

Har skrivit ett genmäle som redan skickats till Östra Småland.

Om Mattias Adolfsson menar att min debattartikel var "i termer av personangrepp" då har jag blivit utsatt för många persomangrepp av de rödgröna i Kalmar.

 
Ingen bild

Mer kultur

5 april 2017 11:24

Bardiya Pajouhi och Navid Atlassi döms för krogvåldtäkterna
Göteborg De bjöd unga kvinnor på alkohol och droger för att sedan våldta dem. Tingsrätten dömde festfixaren Bardiya Pajouhi till nio års fängelse för en rad sexuella övergrepp och Göteborgskrögaren Navid Atlassi till sex års fängelse för grov våldtäkt. Nu fastställer hovrätten domen.

GP fortsätter att överraska
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/bardiya-pajouhi-och-navid-atlassi-d%C3%B6ms-f%C3%B6r-krogv%C3%A5ldt%C3%A4kterna-1.4224414

Thoralf Alfsson

5 april 2017 12:18

Intressant att de dömda namnges av GP. Håller de pressetiska reglerna på att rämna?

 
Ingen bild

X

5 april 2017 11:41

Sossarna hatar allt som har med Sverige och svensk kultur att göra. De brinner för att förstöra landet.
Deras metod: massinvandring.

 
Ingen bild

Vax

5 april 2017 13:13

Londonistan: 423 Nya Moskéer; 500 Stängda Kyrkor

* Brittiska multikulturalister ger näring åt islamistisk fundamentalism. Muslimerna behöver inte bli en majoritet i Storbritannien; de behöver bara gradvis islamisera de viktigaste städerna. Förändringen äger redan rum.
* Brittiska personligheter fortsätter att öppna dörrarna för islamistisk sharialag. En av Storbritanniens ledande domare, Sir James Munby, sade att kristendomen inte längre influerar domstolarna som måste vara multikulturella, vilket innebär mer islamistiska. Rowan Williams, den före detta ärkebiskopen av Canterbury och överdomaren Lord Phillips föreslog även att den Engelska lagen bör "införliva" vissa element av sharialagen.
* Brittiska universitet närmar sig också islamistiska lagar. De akademiska riktlinjerna, "externa talare i högre utbildningsinstitutioner", menar att "ortodoxa religiösa grupper" får tillåtelse att separera män och kvinnor under evenemang. På Queen Mary University i London har kvinnor behövt använda separata ingångar och sitta i ett rum utan att kunna ställa frågor eller räcka upp sina händer, precis som i Riyadh eller Teheran.
Giulio Meotti
Läs sista meningen en gång till!

Västeuropa knäböjer för islam

 
Ingen bild

Olov

5 april 2017 15:11

"Illegal invandring till USA på lägsta nivån på 17 år tack vare Trump"

http://www.foxnews.com/politics/2017/04/04/arrests-at-mexico-border-reach-lowest-level-since-2000.html

...VAD säger det här? Jo, Att det tidigare funnits en släpphänthet som kostat ofantliga belopp för skattebetalarna.
Än värre är det då hos oss.
De som har varit släpphänta är också kriminella.

 
Ingen bild

Tony

5 april 2017 15:38

ja sossarnas enda chans att få någon som röstar på dem
är att importera valboskapen, för ingen annan vill ha
med dem att göra, bara sådana som har sin utkomst av bidrag.

 
Ingen bild

Burre

5 april 2017 15:42

Mattias Adolfsson är väl en av politikens största pajasar!!!

 
Ingen bild

JIL

5 april 2017 16:16

Vår enda räddning är att välja rätt valsedel 2018 !

 
Ingen bild

Tony

5 april 2017 18:37

Burre:
ja då är han ju som klippt och skuren för att passa
in bland Sossarna, det som retar mig mest med det
partiet är att dom har fräckheten att kalla sig
arbetarparti, det är inte många arbetare som röstar
räknar sig som Sossar, men byråkrater och tjänstemän
i statliga förvaltningar känner sig hemma där, också
importerade bidragstagare förstås.
förstås

 
Ingen bild

s29

5 april 2017 19:46

Sverige den sovande politiken.

 
Ingen bild

Truthfighter

6 april 2017 23:51

Man kan fråga sig vad som är bäst. Integration, innebär ju INTE, att våran kultur stärks. Det innebär ju snarare att all kultur utraderas. För inget håller som utsätts för alltför hårt tryck. Segregation, kan vara positivt för vår kulturs överlevnad. Men det är mångkulturen, som är helt förfelad som idé. Resultatet idag, blir ju kulturernas kamp om herravälde. Och där kan vi ju bara förlora.

 
Ingen bild

Truthfighter

7 april 2017 00:07

Kultur är tabu, för oss äktsvenskar, enligt makten. Det är kulturen som segregeras inte människorna. Endast i Syd-Afrika FÖRE Nelson Mandela, fungerade mångkultur. Uppdelningen var det inget fel på. Det var det diskrimineringen som var. För se på dagens totalintegrerade Syd-Afrika. DET är ju INTE att föredra framför det tidigare, även om det hade sina brister.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< April 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se