thoralf

Alla inlägg under februari 2017

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 22:56

Boken Massutmaning toppar flera nätförsäljningslistor. Nu kan till och med media inte längre undvika att ta upp boken. Idag var Tino Sanandaji inbjuden till StudioEtt för en intervju. Tino bet ifrån bra när programledaren försökte angripa Tino.


StudioEtt:s rubrik på inslaget är minst sagt missvisande ”Stor kritik mot Tino Sanandajis nya bok”. Men ändå så köper väldigt många boken, till och med så många att den toppar flera försäljningslistor.


Som vanligt så försöker SR misskreditera Tina Sanandaji och hans bok. Den är ju inre politisk korrekt. För att göra det har SR kallat in professor Stefan Jonsson från Linköpings universitet. Tino Sanadaji beskriver Stefan Jonsson enligt följande på sin Facebook.


”Kritiken är av professor Stefan Jonsson. Sveriges Radio talar inte om att han är en marxistisk litteraturvetare som försvarat Sovjet och skrivit essäer om "kamrat Lenin". En övernattad marxist slår fast att jag är extrem och att invandring är lönsam.”

 



PS


SD Calmar har årsmöte på söndag den 12 februari  klockan 15:00. Alla medlemmar i vår kommunförening är välkomna. Tänker du komma är vi tacksamma om du anmäler det på kalmar@sd.se eller ringer mig på 072-5179099.  

Av Thoralf Alfsson - 8 februari 2017 16:18

Jag har drabbats av besvikelse och sorg över hur vårt samhälle utvecklas. Ägnar några timmar, några gånger i veckan åt att dela ut information i Kalmar. Då möter man i vissa områden hur verkligheten ser ut. Hur många Muhammed, Ahmed, Haidari och liknande som bosatt sig i Kalmar. Man möts av hatiska blickar, framförallt från deras kvinnor när man befinner sig i ”fel bostadsområde”.


Jag blir både besviken och sorgsen när jag ser och upplever detta. Det sorgliga är att så få förstår vilken framtid vi håller på att skapa. Vi kan fullständigt glömma bort det välfärdssamhälle vi har skapat och som vi levt med under ca 50 år. Vårt samhälle kommer bli väldigt segregerat, motsättningarna kommer öka, klasskillnaderna kommer öka fort under det kommande decenniet. Skatteunderlaget kommer minska och bidragstagarna kommer öka. Med ökad segregation och klasskillnader kommer ökad brottslighet som ett brev på posten!


Sammanhållningen i samhället kommer krackelera, viljan att betala skatt och att göra rätt för sig kommer sjunka dramatiskt. Malmö är idag redan ett utmärkt exempel på detta. De kommande åren kommer flera eller många städer följa efter i rasande takt!


Hur kan människor vara mer intresserade av Bonde söker fru, Så ska det låta och alla andra lågkvalité underhållningar som SVT, TV3 och TV4 tillhanda håller snart varje kväll, än hur samhället försämras och krackelerar? Att så många människor i åldern 24 till 55 år kan vara så fullständigt ointresserade av sin egen pension och hur de skall få sin ekonomi att gå ihop när de blir gamla är häpnadsväckande. Det gör min otroligt besviken och sorgsen.


Att vi sedan har sju partier i regering och riksdag som inte bryr sig det minsta utan prioriterar all värdens befolkning före den svenska befolkningen är bisarrt. Att svenska folket inte reser sig mot dessa landssvikare är helt oförståeligt!


Att en så stor majoritet av svenska folket val efter val röstar för sin egen "utplåning" är helt sjukt! Att inte fler människor engagerar sig är väldigt bedrövligt! Tänker de överhuvudtaget?

 

Utöver detta är jag även besviken och sorgsen över en hel lång rad av andra saker men det tänker jag hålla för mig själv. Men det gör att man tappar lusten!


Kunde jag, skulle jag helst köpa en restresa till solen imorgon! Man kanske blir deprimerad av att inte få se solen på flera veckor. Vet inte om jag står ut till den 14 mars!


Islam är en politisk ideologi som måste stoppas i Sverige!

 



Av Thoralf Alfsson - 7 februari 2017 23:14

Idag har jag varit på möte med kommunstyrelsen i Kalmar. Jag tror det var det kortaste ks-möte jag varit på, bara ca 2 timmar.


Det enda ärende som det blev lite debatt runt var kommunens yttrande över betänkandet om en svensk flygskatt. Den rödgröna majoriteten (S, V och C) gick emot sin ”egen” regering och gick emot en flygskatt. Jag och övriga partier i alliansen gick också på samma linje. Det var bara Miljöpartiet som ville införa en svensk flygskatt. Miljöpartisten fick en hel del mothugg från oss övriga. Då han även drog in att det varit väldigt varmt i Arktis under en period lyfte jag upp att det snöade kraftigt över Sahara för någon vecka sedan och det hade inte inträffat på 49 år enligt uppgifter i media. Lite mothugg måste han också få ;-)


Det är dock anmärkningsvärt att Socialdemokraterna går emot sin egen regerings betänkande!

 

Vi fick också en dragning av ekonomichef Urban Sparre om det preliminära bokslutet för 2016. Där kommunen gör ett starkt resultat på + 166 miljoner kronor.

 

Det kan låta väldigt bra vid första anblicken men det handlar om i första hand ökade statsbidrag och ökande exploateringsintäkter på grund av markförsäljningar för Linneuniversitetet och bostäder.


Generella statsbidrag och utjämning                      670 miljoner kronor

Riktade stadsbidrag, Mig.verket, F-kassan              497 miljoner kronor


Det innebär att Kalmar kommun tagit emot 1 167 miljoner kronor från statskassan under 2016 och det är hela 225 miljoner kronor mer än under 2015.


När man sedan lägger till att exploateringsintäkterna är 118 miljoner kronor mot 47 miljoner kronor för 2015. Alltså ett plus på 71 miljoner kronor mot 2015 så förstår alla vad det goda resultatet har för orsaker.


Vi får se hur länge Magdalena Andersson har råd att dela ut så mycket pengar till kommunerna. I en högkonjunktur borde staten samla i ladorna. Den minnesgode kommer säkert ihåg att Magdalena Andersson sa att ladorna var tomma när hon tog över efter Anders Borg. Istället för att samla i ladorna delar hon nu ut pengarna till kommunerna så att inte kommunsektorn kollapsar på grund av alla åtaganden som massinvandringen innebär. Eller skall vi säga utmaningar?


Vilken tur regeringen har att hjulen snurrar för fullt inom industrin!


Men trots detta kommer bara fler och fler varningssignaler att den offentliga sektorn går på knäna. Inte minst från rättsväsendet.


PS


I eftermiddag orkade inte Aftonbladet hålla emot längre! Två artiklar publicerades om Peter Springare ;-)


Missat lägga upp detta klipp.


Av Thoralf Alfsson - 6 februari 2017 23:38

Har besökt DN, Expressen, Aftonbladet och SvD på nätet men även public service, SR och SVT. Passade på att söka på ”Peter Springare” på deras webbsidor och om någon artikel publicerats de senaste dagarna.


DN = Ingen träff

Aftonbladet = Ingen träff

SvD = Ingen träff

SVT = Ingen träff

Expressen = En träff. Att Peter Springare var polisanmäld.

Sveriges Radio = Endast artiklar från P4 Örebro.


Svensk media försöker tysta utspelet från Peter Springare helt och hållet. Ett inlägg som är den stora snackisen på sociala medier. Peter Springare har fått minst 60 blombuketter levererade till polishuset i Örebro under dagen men en polischef har uppenbarligen infört fotoförbud av blommorna. Allt för att tysta uppmärksamheten.


Något är allvarligt fel inom svensk media och framförallt inom gruppen ansvariga utgivare och nyhetschefer. Finns det bara vänstertroll i dessa befattningar i Sverige?

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2017 22:42

När jag först läste Peter Springares inlägg på Facebook blev jag tveksam till om det inte var ett fejkinlägg då det var minst sagt klarspråk från en brottsutredare på polismyndighet. Den som inte läst texten kanske inte kan förstå min tveksamhet.


”Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

 

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

 

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

 

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.”

 

Jag gissar att det ser liknande ut i framförallt Malmö, Södertälje och delar av Stockholm. Detta är antagligen den största anledningen till krisen inom polisen. När man samtidigt genomför en omorganisation av en organisation som varit hierarkiskt uppbyggd och göra om den till en relativ platt organisation där en stor mängd ”mellanchefer” förlorar sin position inom hierarkin, kan det bara bli problem med effektiviteten. När man dessutom har en inkompetent chef som Dan Eliasson kan bara resultat bli katastrof. Trots att många verkligen jobbar häcken av sig för att det skall fungera.


Det Peter Springare ger uttryck för borde toppat media idag! Varenda tidning och TV-kanal borde haft det med i sina nyheter. Hur många är det som skrivit om det? Bara alternativ media! Där finns svaret varför den vanlige medborgaren med tillgång till internet överger gammelmedia!


Däremot när Peter Springare blir polisanmäld så lyfter media upp det men man undviker verkligen att citera Peter Springare.

 

http://www.expressen.se/nyheter/orebropolis-namnger-misstankta-pa-facebook/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=6623601

http://www.na.se/orebro-lan/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-efter-hatskt-inlagg-pa-facebook


Expressen har givetvis kallat in kriminologen Jerzy Sarnecki. Han tycker att det är ”rimligt att Örebropolisen har anmält inlägget – men han tror inte att Peter Springare gjort sig skyldig till något brott”.

 

Det är inget brott som begåtts men ändå anser medias ”expert” att han skall polisanmälas. Det brukar kallas för okynnesanmälan och nu förespråkar Jerzy Sarnecki det. Kortslutning i hjärnkontoret och det är inte första gången.


Jag tror Peter Springare just nu och i den kommande veckan kommer behöva allt stöd han kan få av alla sverigevänner. Stöd Peter Springare!

 

 

SVT Aktuellt lärde oss ikväll istället att det finns ingen anledning att vara orolig och rädd för terrorister. Det är nämligen större risk eller chans om man så vill att man dödas av blixten än att bli dödad av en terrorister.

 

Det SVT missar är att det är väldigt svårt att göra något åt åskväder och att blixten slår ner. Terrorister kan vi dock bekämpa på många olika sätt. Inte minst genom att trycka tillbaka islam från det civiliserade samhället och västvärlden. 



Marine LePens kampanjfilm.

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2017 00:22

”Det senaste hemliga vapnet den svenska krigsmakten fått är en genushandbok! Det innebär alltså att om Ryssland skulle besätta Gotland då skall svensk militär läsa i genushandboken om hur man skall dekonstruera den ryska militärens könsmaktsordning, innan man börjar skjuta på dem.

 


Åh, det är möjligt att det kan leda till att ryssarna skrattar ihjäl sig.”

 

 

 

Lyssna på den mycket intressanta intervjun med rysslandsexperten Stefan Hedlund. Jag känner onekligen ett visst obehag efter att jag lyssnat på intervjun. Sedan vet vi att vi har ett parti i regeringen som bara för några år sedan ville ha ett "icke våldsförsvar". Jag blir mörkrädd!


Sparka ut Miljöpartiet från både riksdagen och regeringen!



Av Thoralf Alfsson - 3 februari 2017 22:29

 

Åtalet mot Kent Ekeroth är inte bra för Sverigedemokraterna, oberoende av om han fälls eller frias. Fälls han för ringa misshandel i tingsrätten kommer domen sannolikt överklagas till hovrätten så det kan säkert dröja kanske till efter sommaren innan någon dom vunnit laga kraft. Den publicitet som detta ger är tyvärr väldigt negativt för Sverigedemokraterna.


Jag anser rapporteringen i media knappast är objektiv, utan den är fruktansvärt ensidig och vinklad. Hyenorna inom media vädrar morgonluft och en förhoppning om att hatobjektet Kent Ekeroth skall få lämna både riksdagen och Sverigedemokraterna.


Jag har inte sett en enda rad i vare sig DN, Expressen eller Aftonbladet om alla de fall Kent Ekeroth blivit ofredad på stan eller på krogen och dessutom hotad till livet. Sveriges Radio glömmer också bort detta, detsamma gäller SVT. Det finns ju ett antal domar där personer blivit fällda för ofredande och hot mot Kent Ekeroth

Detta omnämns inte överhuvudtaget av svensk medieelit. Det visar på ett väldigt tragiskt sätt hur politisk korrekt och sjukt vinklat media uppträder.


”Kent Ekeroth har i förhör berättat hur han, efter att ha blivit nekad inträde på nattklubben Solidaritet, avvek från entréområdet för att bege sig hemåt. I samband med detta passerade han en grupp människor som stod i kö för att komma in på klubben. När Kent Ekeroth passerade gruppen skreks glåpord och det gjordes gester mot honom. Detta skedde i sådan omfattning att två livvakter från Säpo, som hade ansvaret för Kent Ekeroths personskydd den aktuella kvällen, tvingades ingripa mot en person.”

 

Från artikel i Expressen

 

Jag tror inte någon förstår hur det är att ständigt och jämnt utsättas för glåpord och kränkande gester så fort man visar sig ute på stan. Jag har en viss erfarenhet av detta men inte i samma omfattning som Kent Ekeroth och det är inte alltid så lätt att behålla lugnet när helt osanna beskyllningar och epitet framförs offentligt. Kent har utsatts för detta ständigt trots att han aldrig begått något brott utan endast varit politiker för SD.

 

Man skall komma ihåg att det är de personer som enligt Kents livvakter från Säpo precis har hånat Kent Ekeroth med glåpord och gester som nu vittnar mot Kent Ekeroth i förundersökningen. Hur trovärdiga är dessa vittnen? Enligt min mening kan de inte tillskrivas någon större trovärdighet överhuvudtaget! Säpo-livvakternas vittnesmål bör väga betydligt tyngre!


Jag har ikväll läst hela förundersökningen och det har uppenbarligen flera gjort. Nedanstående har i varje fall gjort download på förundersökningen från en sajt på nätet. Men att de skulle skriva om detaljer som är till fördel för Kent Ekeroth förväntar jag mig inte. 


 


Enligt min uppfattning har media undanhållet uppgifter i förundersökningen som talar till Kent Ekeroths fördel. När man betraktar entrévärdens vittnesmål blir man fundersam. Att entrévärden har utländsk bakgrund verkar ha mer betydelse på vad som orsakade att Kent Ekeroth inte fick komma in på klubben än vad man kan tro. Min tolkning är att han inte var mer berusad än andra gäster som fick komma in på klubben, utan det handlade om att det var sverigedemokraten Kent Ekeroth som nekades tillträde. När man sedan dessutom kan läsa nedanstående ur ett vittnesmål i förundersökning över entrévärdens uppträdande och språk blir jag förvånad och beklämd.


”På väg ner dit ser jag en entrévärd från Solidaritet som är i upplösningstillstånd och står och skriker åt Ekeroth då "kom då din fitta" …ja… "din jävla fitta, stå inte och göm dig bakom dina Säpo-vakter" helt vansinnig! så jag puttade bort honom och skriker åt honom att inte närma sig.”


Ytterligare kommentar över entrévärden uppträdande är överflödig!


När man sedan tittar på videofilmen ser man att ordningsvakterna står och pratar med varandra, vända mot varandra och inte med ansiktet riktat mot det håll Kent Ekeroth befinner, dessutom finns det flera människor mellan dem och Kent Ekeroth. Jag håller det för helt orimligt att ordningsvakterna såg bråket. Att de påstår sig sett de detaljer de säger i förhöret är i allra högsta grad anmärkningsvärt. Jag säger som man sa när man var liten till ordningsvakterna. Är din pappa glasmästare? Frågan är om en av dem dessutom är entrévärden?


Jag blir också förvånad över att det inte finns fler vittnesmål från kön till klubben än målsägarens två vänner. Dessa kan ju knappast betraktas som särskilt objektiva vittnen. Inte minst med tanke på att polisen redan vid klubben Solidaritet upptäckte att den manliga vännen till målsägaren redan var efterlyst av polisen och dessutom omhändertogs av polisen enligt LOB. Enligt min mening faller mycket av åklagarens bevisning redan här och jag är faktiskt förvånad att åklagaren väljer att åtala. Men hon hade säkert fått hård kritik från pk-samhället om hon inte väckte åtal mot Kent Ekeroth.


Den kvinnliga vännen som också vittnar mot Kent Ekeroth läser enligt sin Facebook genusvetenskap på Södertörns högskola. Hon har även fått diplom från Afrosvenskarnas riksförbund för hennes exeptionella insatser. Hon har bland annat samlat in pengar till Black Lives Matter-rörelsen. Jag kan ju bara gissa vilka politiska åsikter hon har och om Kent Ekeroth. 


Inrikesminister Anders Ygeman väljer idag att uttala sig om Kent Ekeroth vilket är ganska förvånande, eller mycket förvånande och dåligt omdöme. Jag har suttit i samma utskott som Anders Ygeman när han var ordförande i Trafikutskottet under förra mandatperioden. Jag reagerade då på hur otrevlig och fientligt inställd Anders Ygeman var till Sverigedemokraterna. Han hälsade aldrig på mig en enda gång, inte en enda gång sa han hej när jag mötte honom i samband med möten i Trafikutskottet. Han bara stirrade rakt fram eller vände bort sig. Jag har inga högre uppfattningar om socialdemokraten Anders Ygemans objektivitet! Jag glömmer det aldrig!


Om Kent Ekeroth fälls av tingsrätten undrar jag faktiskt om det inte är en politisk dom som tillkommit genom det drev som massmedia driver fram mot SD och i synnerhet mot Kent Ekeroth.

Av Thoralf Alfsson - 2 februari 2017 21:16

 


Under onsdagen var det många som reagerade på vad de såg när de besökte Kalmar stadsbibliotek. Hijabklädda kvinnor hade tagit plats inne på biblioteket mot rollups, bokbord och planscher. Provning av hijab erbjöds samtidigt som det spred sitt budskap. Men männen var inte långt borta, de fanns bakom bokhyllorna och höll uppsikt på vad som hände hos kvinnorna vid bokbordet. Det var Ahmadiyyamuslimer som arrangerade detta event och givetvis var socialdemokraten Nasim Malik på plats och övervakade.


 


Det är inte utan att man undrar vilket budskap dessa kvinnor och män försökte sprida på stadsbiblioteket.


 

 



Ett antal personer med invandrarbakgrund har uppmärksammat denna hijabdag i en insändare i Dalademokraten med rubriken ”Ännu ett försök till normalisering av kvinnoförtryck”. Kritiken är massiv!


Många flickor och kvinnor som försökt ta sig ur hijabens fängelse har i många fall blivit utsatta för grov psykisk och fysisk misshandel eller för ett hedersmord. Det senaste exemplet är mordet på en 22-årig afghansk kvinna i Mariannelund som mördades av sin make bland annat på grund av hennes hijabvägran. Mannen svepte in hennes kropp i tre stycken slöjor vilket var ett rituellt inslag för att signalera att kvinnan mördades till följd av hijabvägran.

 

Frågan som måste ställas är om detta är ett event som skall tillåtas på stadsbiblioteket. Jag skickade ett mejl till ansvarig och fick följande svar. Förutom att jag som svar fick ett långt citat från bibliotekslagen skrev bibliotekschefen följande.


Det bedrivs ingen propaganda på biblioteket. Däremot är vårt uppdrag bland annat att sprida information och stödja bildning. Folkbibliotekets uppdrag utgår ifrån: grundlagarna, bibliotekslagen, Kalmar kommun, Kultur-och fritidsförvaltningen, Biblioteksplan, Medieplan

 

Så nu vet vi att spridandet av muslimsk kultur och hijab och liknande som niqab och burka ingår i Stadsbibliotekets uppdrag. Att låta muslimer propagera för hijab anses uppenbarligen av bibliotekschefen för att sprida information och stödja bildning.


Men det är väl bara en del av islamiseringen. Nu kommer ju till och med Svenska Basketförbundet tillåta kvinnor spela basket med hijab i högsta ligan.


Vart är vårt land på väg egentligen? Hur stor andel av Sveriges befolkning gillar denna utveckling?


 


I lördags uppmärksammades ett annat event i Kalmar på Larmtorget. Jag fick flera samtal om detta och efter jag gjort en liten efterlysning på Facebook hörde ytterligare personer av sig till mig.

 

Det var uppenbarligen arabisk hipp hopp som framfördes från scenen med väldigt hög ljudvolym. Det fanns polistillstånd och godkännande från kommunen men huruvida dessa araber hade betalt för att få använda scenen har jag inte fått något svar på från kommunen.


Flera av de som passerade förbi på Larmtorget under dessa två timmar som det pågick undrade vad som framfördes från scenen och vilket budskapet var. Det var mycket ”inshallah” och liknande.


Men det är väl bara en del av islamiseringen! Musik på Larmtorget!

 

Apropå feminister och kvinnoförtryck.


 

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards