thoralf

Direktlänk till inlägg 5 februari 2017

SANNINGEN ÄR SVÅR FÖR MÅNGA

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2017 22:42

När jag först läste Peter Springares inlägg på Facebook blev jag tveksam till om det inte var ett fejkinlägg då det var minst sagt klarspråk från en brottsutredare på polismyndighet. Den som inte läst texten kanske inte kan förstå min tveksamhet.


”Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

 

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

 

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

 

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.”

 

Jag gissar att det ser liknande ut i framförallt Malmö, Södertälje och delar av Stockholm. Detta är antagligen den största anledningen till krisen inom polisen. När man samtidigt genomför en omorganisation av en organisation som varit hierarkiskt uppbyggd och göra om den till en relativ platt organisation där en stor mängd ”mellanchefer” förlorar sin position inom hierarkin, kan det bara bli problem med effektiviteten. När man dessutom har en inkompetent chef som Dan Eliasson kan bara resultat bli katastrof. Trots att många verkligen jobbar häcken av sig för att det skall fungera.


Det Peter Springare ger uttryck för borde toppat media idag! Varenda tidning och TV-kanal borde haft det med i sina nyheter. Hur många är det som skrivit om det? Bara alternativ media! Där finns svaret varför den vanlige medborgaren med tillgång till internet överger gammelmedia!


Däremot när Peter Springare blir polisanmäld så lyfter media upp det men man undviker verkligen att citera Peter Springare.

 

http://www.expressen.se/nyheter/orebropolis-namnger-misstankta-pa-facebook/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=159&artikel=6623601

http://www.na.se/orebro-lan/kanda-polisprofilen-fran-orebro-anmals-efter-hatskt-inlagg-pa-facebook


Expressen har givetvis kallat in kriminologen Jerzy Sarnecki. Han tycker att det är ”rimligt att Örebropolisen har anmält inlägget – men han tror inte att Peter Springare gjort sig skyldig till något brott”.

 

Det är inget brott som begåtts men ändå anser medias ”expert” att han skall polisanmälas. Det brukar kallas för okynnesanmälan och nu förespråkar Jerzy Sarnecki det. Kortslutning i hjärnkontoret och det är inte första gången.


Jag tror Peter Springare just nu och i den kommande veckan kommer behöva allt stöd han kan få av alla sverigevänner. Stöd Peter Springare!

 

 

SVT Aktuellt lärde oss ikväll istället att det finns ingen anledning att vara orolig och rädd för terrorister. Det är nämligen större risk eller chans om man så vill att man dödas av blixten än att bli dödad av en terrorister.

 

Det SVT missar är att det är väldigt svårt att göra något åt åskväder och att blixten slår ner. Terrorister kan vi dock bekämpa på många olika sätt. Inte minst genom att trycka tillbaka islam från det civiliserade samhället och västvärlden. 



Marine LePens kampanjfilm.

 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2017 23:23

Extra intressant är att denne modige polis lovar att återkomma med rapporter varje vecka. Min gissning är att det kommer brottslingen Eliasson att sätta stopp för.

Vågar till och med sätta en slant på det.

 
Ingen bild

Lillemor A

5 februari 2017 23:44


‘Kor är farligare än muslimska terrorister’!
Carina Bergfeldt SVTs korrespondent i USA i Rapport ikväll 5/2/2017


SVTs senaste islamiserings propagandastrategi går ut på att bagatellisera systemhotet som den islamska terrorismen, en följd av den islamska invasionen, utgör mot Sverige och västerlandet.
Carina Bergfeldt, som har utmärkt sig för sitt hat mot Donald Trump, hävdade i kvällens Rapport att fler människor dödas av kor än av muslimska terrorister och tanten som läste Rapport och intervjuade henne tackade för ‘perspektivet’!

 
Ingen bild

Pecka

5 februari 2017 23:44

Gå med i Fb gruppen "stå upp för Peter Springare" 14842 st medlemmar just nu, det bara väller in stöd.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

6 februari 2017 00:33

Jag tror att locket på skittunnan öppnat sig lite på glänt nu. Det blir svårt att snacka bort fakta den här gången. Jag tror fler poliser kommer att våga säga vad de tycker. Åtminstone några av de 900 som lämnade yrket förra året.
Men 7-klövern kan ju alltid gå med på att relevant statistik tas fram som visar hur det ser ut efter 2001.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

6 februari 2017 00:58

Bra att någon med direkt insyn tar till orda och pratar klarspråk.

Sitter och funderar på om det inte är mitt gamla befäl från värnplikten, efternamnet är ju inte det vanligaste, om jag bara kunde komma ihåg förnamnet?

 
Ingen bild

Stå upp för Peter Springare

6 februari 2017 01:24

https://www.facebook.com/groups/279528999133185/

 
Ingen bild

Cosmik Debris

6 februari 2017 01:54

Razzia på Kvibergs marknad – 10 personer omhändertagna

https://goo.gl/l7DWIP
http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/razzia-p%C3%A5-kvibergs-marknad-10-personer-omh%C3%A4ndertagna-1.4145185

GP hade för ett antal år sedan ett reportage om just Kviberg marknad. Det är nog 7-10 år sedan. Jag har försökt, men hittar inte reportaget. På Kviberg marknad pågick försäljning av stödgods helt öppet med kommunens goda minne. En butiksägare i city berättade att om t.ex en låda dyr hudlotion stals på förmiddagen fanns den till försäljning på Kvibergs marknad på eftermiddagen.

Den här är kriminella verksamheten pågår alltså fortfarande. Sannolikt har verksamheten utökats med narkotika, vapen, och människohandel. Att där även bedrivs politisk muslimsk propaganda förutsätter jag.

I reportaget frågade reportern en socialarbetare om varför inte verksamheten på Kviberg stoppades. Svaret löd; ”- Hur skall då dessa människor försörja sig?”

Har ni hört något så in i helvete dumt?

Ps. Om Kent Ekeroth förpassas ut i kylan hoppas jag han gör gemensam sak med Kasselstrand och gänget och bildar ett nytt parti. Jag börjar tröttna rejält på Åkessons kryperi. Det är 18 månader till nästa val och potentiella väljare finns för att enkelt ta sig in i Riksdagen.

Jag är en av dem.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 02:22

Istället för att problematisera det som Springare tar upp ..Så anmäls han?!
....För vaddå? Brott mot värdegrunden så klart.

Nu ser ni hur farlig värdegrund är och varför den måste förbjudas.

MER SOVJETUNIONEN ÄN SÅ HÄR BLIR DET INTE!

POLISER: Stötta gärna er kollega, ta upp det vid fikat och bestäm er för att gemensamt göra egna inlägg. De kan inte kicka 5-20st per station.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 02:23

Utan värdegrunder (införda av kommunistvänstern) så hade det inte blivit någon anmälan av budbäraren.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 02:26

Le Pen kommer vinna valet i Frankrike.
Om bara 2 år har vi ett helt annat & bra mycket bättre Europa.

 
Ingen bild

World Traveller

6 februari 2017 02:35

Skoent att det aentligen borjar roera pa sig. Sanningen har fortigits lange nog. Varfor ar vaara makthavare saa radda for sanningen? For att de har nagot att dolja kanske?

 
Ingen bild

Peter

6 februari 2017 06:08

Stöd gärna Polis Peter på Facebookgruppen https://www.facebook.com/groups/279528999133185/?fref=nf
I skrivande stund över 20.000 medlemmar! Han behöver allt stöd han kan få av oss vanliga människor för etablissemanget kommer att gå hårt åt på honom.

 
Ingen bild

Lisa L

6 februari 2017 06:57

Stöd för Peter Springare finns verkligen.
Facebookgruppen "Stå upp för Peter Springare" har samlat 20.000+ på några timmar.
https://www.facebook.com/groups/279528999133185/

 
Ingen bild

AWSvensson

6 februari 2017 07:07

Påståendet att man utifrån dessa uppgifter skulle kunna identifiera dessa misstänkta verkar mer än osannolikt , att då ytterligare belasta polisen med okynnesanmälningar får väl belasta det politiska kontot benämnd Kan gynna SD ,ett hot mot 7-klövern o måste med alla medel stävjas,saknar Facebook men de som har kan ju stödja genom någon Facebook grupp.

 
Ingen bild

Tony

6 februari 2017 07:32

Och sen är det inte bara Terrorister som kan åstadkomma
skador på människor, det kan säkert alla våldtagna kvinnor
här i landet skriva under på, liksom alla rånade äldre.
Men mycket har med invandringen att göra, men det losas
inte SVT om!

 
Ingen bild

Sven Dacke

6 februari 2017 07:43

Från Sveriges Radio Växjö

"Det var bråk mellan flera ungdomar i Ingelstad söder om Växjö i natt. Och polisen har fått in flera anmälningar om skadegörelse och olaga hot.

Det var utanför bensinmacken i Ingelstad som ungdomarna rök ihop strax efter midnatt. Enligt polisen har bland annat rutor på två epa-traktorer slagits sönder, och ett järnrör har tagits i beslag.

Ingen kom till skada vid bråket och ingen har gripits som misstänkt för något brott."

Slut citat: Ingen gripen förutom ett järnrör!

Enligt en betrodd källa så måste alla artiklar och radioinslag i varje fall Kronoberg som berör polisens arbete granskas och godkännas av polisen.

Troligtvis samma sak i hela landet, men vet ej.

Avslutar med några rader av Vilhelm Moberg 1965 i DN

”I en demokratur råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten.

Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur."

 
Ingen bild

Lasse P

6 februari 2017 08:00

Peter Springare vilken hjälte han säger som 90 % av poliskåren skulle vilja säga.Ja gått folk sanningen är bra när denna kommer fram.Jag tror att Peter Springare har 100 % rätt underlag för sina uppgifter.Sen får han spåt och spä när åklagaren lägger ner förundersökningen brist på poliser.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

6 februari 2017 08:01

Är det fortfarande lagligt
att tala sanning i Sverige?

 
Ingen bild

Acke

6 februari 2017 08:35

Modigt att stå upp för sanningen, Att sen svensk ljug och hatmedia går bananas över att obehagliga sanningar slipper ut får man ju räkna med. Såg en intervju som NAs reporter gjorde med samma blaskas ledarskribent puuh vilket snömos som presterades bland det värsta jag hört.

 
Ingen bild

Hasse Pannband

6 februari 2017 08:43

När jag var ung, 1970, 1980-talet
sprängdes polischefers privata bilar dagligen.
Det va bara det att man aldrig talade om det,
och ingen polischef ville anmäla dessa sprängningar.

 
Ingen bild

C Andersson

6 februari 2017 08:51

Jag skrev ett svar på ett inlägg på Peter Springares FaceBook-sida. Kan ni genomskåda vad jag skrivit :-)

@PPG@

Aftonbladet är ingen källa. De sprider enbart fake news och förtalar folk. Det är både fegt och oförskämt att nämna 'polisen med den höga befattningen' vid namn. Namnet är allmänt känt så det är lika mycket förtal från Aftonbladets sida om inte mer.

Aftonbladet skriver så här: "Misstänkta personer hängdes ut med namn – och nu har polisen anmälts, rapporterar SVT Örebro."

SVT Örebro skriver så här: "I ett inlägg har misstänkta personer hängts ut med förnamn."

Aftonbladet skriver 'hängdes ut med namn' och SVT Örebro skriver 'hängts ut med förnamn'. Aftonbladet utsätter polismannen för förtal. SVT skriver bara trams. Men vad värre är Aftonbladet har förfalskat citatet från SVT Nyheter Örebro.

Både Aftonbladet och SVT medverkar till att sprida Peter Springares inlägg på Facebook. Är det inte sant det han skriver så är det fake news man sprider. Är det sant så är det riktigt illa.

 
Ingen bild

Fredrik Gräslund

6 februari 2017 09:09

Nu går en SDare , Nima Gholam Ali Pour, ut och angriper Springare på fejjan. Blir rätt hårt korrigerad av allmänheten.

 
Ingen bild

Visst_ja

6 februari 2017 09:33

Sen är det där med meddelarskyddet. Ja syftet med det är att MAN SKA KUNNA INFORMERA UTAN RÄDSLA ELLER PÅFÖLJD.

Detta skydd är en grundsten i vår demokrati och är en del i grundlagen.

Men om man meddelar "obekväma uppgifter", uppgifter som är oppositionella.....

Fy Fan vilka hycklare i media

 
Ingen bild

Tors Hammare

6 februari 2017 09:44

Urspårningen går tillbaka tills 1980 talet. Där började paradigm skiftet från gränssättningar till gränsflyttningar. Man började tänja gränserna successivt för de som är acceptabelt, kände efter så allt var okej, när de vart okej, gick man vidare med att flytta gränserna ytterligare. De är så kriminalitet börjar också, de små förändringarna och tillsammans med gränsflyttning i stället för gränssättning ger i stort sett dom konsekvenser vi ser i dagens Sverige. Till slut leder sådan samhälls syn till samhällets kollaps, förr eller senare. Ordning i klassrummen är ett gott ex. på en samhälls situation där gränserna hela tiden flyttats. Och vartefter gränserna flyttas börjar en efter en lacka ur, ta bladet ur käften och släpper ur sig både den ena sanningen efter den andra. Frågan är om det gamla svenska samhällets ordning och disciplin går att återställa. Som liten grabb lira jag boll mot närbutikens fönster, handlarn sprang ut och drog mig i örona, välförtjänt och jag bad om ursäkt. Idag startar drevet och det mediala tredje världskriget om han hade gjort så mot mig i dagens samhälle. Det är en enorm skillnad mellan å ena sidan 1970 talets gamla goda svenska samhälle med bra ordning och reda, och å andra sidan det feministiska genuskaosets Sverige anno 2017. Ordning och reda i det lilla och det stora? Vem vill eftersträva detta idag? Egentligen! Därför är det en fröjd att läsa denna bloggen och Thoralfs så gott som alltid mkt läsvärda artiklar och intressanta kommentarer som följer. Ingen kan göra allt men alla kan göra något, de minsta man kan göra är att rösta fram en renodlad SD-regering! Må gött därute alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

X

6 februari 2017 10:08

Att det motbjudande PK-etablissemanget skjuter budbäraren är väl inget nytt i detta ynkliga land...

 
Ingen bild

Didrik

6 februari 2017 10:18

Att säga sanningen om invandringen i Sverige är lika allvarligt som att röja en militär hemlighet.
Den humanitära stormakten har blivit till ett världsligt åtlöje. Hur kunde det gå så illa?

 
Ingen bild

Fiona1177

6 februari 2017 10:58

Tidigare misstänkte jag att regering m.fl hade en viss agenda som inte överensstämde med vad svenska folket ville. Nu har jag fått visshet. Det är muslimer som skall gälla numera.

 
Ingen bild

Viveka

6 februari 2017 11:20

Oj oj oj. Det här är nyheter med sprängkraft. Det blir svårt för media och våra pk-politiker att hantera. Så svårt att man får leta länge efter kommentarer och nyheter om detta i media. Jag som trodde att man skulle få se ett reportage om blomsterhavet och tårtkalaset i Peter Springares arbetsrum??! Knäpptyst i media måste jag säga?!

 
Ingen bild

oveg

6 februari 2017 11:31

Jag minns att Peter Springare stack ut redan 2013 när Media gått i spinn om det s.k "Romregistret". Han gick öppet ut till försvar för sina kolleger i Malmö. Starkt gjort!

 
Ingen bild

oveg

6 februari 2017 11:40

Den här videon passar bra:

https://www.youtube.com/watch?v=OeUN750r_hQ

 
Ingen bild

Karl-Alfred

6 februari 2017 11:46

Cosmik Debris, det enda ni kommer få är max 1,2% av rösterna med nytt parti, dessutom tar ni bort röster från SD, det är så väldigt få som är ultra-höger eller primalskrikspolitiker, men lycka till.

 
Ingen bild

Tompa

6 februari 2017 11:54

Det pågår ett facebook uppror till stöd för Peter Springare som lättat på locket. Samtidigt som vissa hurrar för honom kastar de skit på SD i nästa sekund och påstår att det är nåt sju-klöverparti som gäller.

Vissa lär sig ingenting.............

 
Ingen bild

Hm

6 februari 2017 11:57

Det var ju inte snällt av Springare att avslöja att det var Mohammed som var skyldig. Eller kanske Mohammeds bror Mohammed. Det kan ju i och för sig vara deras far Mohammed han menar. Eller kanske deras farfar Mohammed? Möjligen kan han även menat deras farbror Mohammed. Alla vet ju vem Mohammed är!

 
Ingen bild

Göta

6 februari 2017 12:00

Thoralf skriver:
"Det SVT missar är att det är väldigt svårt att göra något åt åskväder och att blixten slår ner. Terrorister kan vi dock bekämpa på många olika sätt. Inte minst genom att trycka tillbaka islam från det civiliserade samhället och västvärlden."

Det stämmer precis. Vansinnet med denna "rycka-på-axlarna-och-blunda"-politik beträffande den stora och hela tiden starkt ÖKANDE invandrarkriminaliteten är förödande för hela vårt land och vår befolkning.

Den modiga och frispråkiga polisen Peter Springare har skrivit ett tillägg till sitt tidigare Facebookinlägg där han bland annat meddelar följande.

Citat: "Dock är jag mycket bekymrad över den kriminalitet och tänket hos de invandrade kriminella, som kraftigt överbelastar och håller på att stjälpa vårt rättssystem. Problemet är att ingen vill prata om detta. De enda som ibland tycks reagera på företeelsen är det stora flertalet andra rädda men skötsamma invandrare som lever i skräck bland dessa kriminella."
[...] "Detta är inte att hänga ut invandrare och asylsökanden som kriminella. Detta är att värna dessa grupper och alla andra icke kriminella som bor och verkar i detta land. Återigen; Det handlar om invandrad kriminalitet och invandrade kriminella. Inte om invandrare/asylsökande som grupp."

Hela inlägget finns att läsa här:
http://avpixlat.info/2017/02/05/stort-stod-for-frisprakig-polis/#more-196697

 
Ingen bild

Ludvig

6 februari 2017 12:26

Att det är större risk att dödas av blixten än att bli dödad av terrorister, var väl ovanligt korkat. Hur ofta hör vi talas om detta, men om terroristattacker hör vi talas om så gott som varje dag.

 
Ingen bild

Vakttornet

6 februari 2017 13:19

Åska Trafikolyckor Naturkatastrofer Djur Virus Bakterier Sjukdomar mm kan vara farliga för oss människor.
Men här pratar vi politik
Islam är ett systemhot!

Kossorna på SVT antingen inte förstår skillnaden eller låtsas inte förstå.
Man kan undra vem som finansierar dem?
Vi gör inte det i alla fall och vi känner inte många som gör det heller. Det skulle inte förvåna oss om det så småningom uppdagades att åtminstone en del av Sveriges journalister finansieras av arabiska oljeschejker med kopplingar till muslimska terrororganisationer.
Fallet Jan Guillou som arbetade både för KGB och Saddam-regimen mot betalning är ett exempel på journalister som kan bli uppköpta av fientliga främmande makter.

 
Ingen bild

Christer

6 februari 2017 14:08

Många bra kommentarer här idag, b.la Tors Hammare 09:44
Peter Springare är en polis med ryggrad. En som begriper att man bör säga som det är när man har en chefsbefattning i en demokrati. Alla i MSM som bara vill lägga locket på, och samtidigt inte vill se SD växa - Förstår ni inte hur kontraproduktivt ni handlar? Detta är ännu en spik i den kista av misstro ni själva skapat. Ni är nyttiga idioter utan att begripa det.
Samma med Mikael Odenberg som idag vill att M hellre ska skapa en allians med S. I syfte att skapa en opposition. Hur fan skulle det gå till? Det blir ju bara en DÖ i kubik, och ingen opposition alls! - Medan SD skulle fortsätta att växa! Att dom inte begriper bättre. Hur stora vill ni att SD ska bli? Ett 30% parti, eller 50% eller...
Jag tror att grunden till det kaos som råder i snart alla samhällssektorer i Sverige idag har sin grund i aningslösheten i vad som sker när man släpper på gränser. Man vill vara "hygglig" och väljer att se mellan fingrarna. Detta började redan för 20-30 år sedan, och de som var klarsynta varnade för utvecklingen. Ur klarsyntheten skapades SD. Etablissemanget såg som sin uppgift att misstänkliggöra budbäraren (brunmåla) för att dölja både samhällsutvecklingen och de etablerade partiernas misslyckande. Och nu står vi snart inför en samhällskolapps. Hur fan ska ni reda ut det här när ni samtidigt väljer att blunda för sanningen? Om ni får Peter Springare fälld vad har ni vunnit? Vem skulle tjäna på detta?

 
Ingen bild

.

6 februari 2017 14:17

Peter förtjänar något mycket mer än en gilla-markering på Facebook. Borde få världens största blomsterbukett. Han förtjänar en fysisk present!

 
Ingen bild

Von Kätting

6 februari 2017 15:09

Och Eliasson sliter sitt obefintliga hår, hur vågar en undersåte att öppna munnen och tala sanning.

 
Ingen bild

Lena

6 februari 2017 15:20

Mycket bra inlägg och många bra kommentarer.

@Lillemor A ditt inlägg om Carina Bergfeldt, SVT.s kommentator i USA var mycket bra att du tog upp: Så kor är farligare än islamska terrorister? Det är otroligt vad SVR kan svälja för lögner, hur de an förminska och förvrida allt. Men detta tar väl priset. Så det är komockorna som är det stora problemet idag? Ska man skratta eller gråta?

 
Ingen bild

Pepparholm

6 februari 2017 15:27

Enligt Fria Tider så har nu polischefen i Örebro hemligstämplat bilder på blombuketterna som strömmar in till Peter Springare. Så djupt ner i träsket kan chefer förnedra sig att sjunka.

 
Ingen bild

Lena

6 februari 2017 15:48

Ännu en polis tar bladet från mun:

http/avpixlat.info/2017/02/06/annu-en-polis-tar-bladet-fran-munnen/

 
Ingen bild

Lena

6 februari 2017 15:52

Blommor strömmar in till Peter Springare - ett folkligt uppror?

http://www.friatider.se/bilder-folkligt-blomuppror-till-stod-for-peter-springare

 
Ingen bild

Gustaf

6 februari 2017 15:56

Sveriges regering tillsammans med TV och medier lurar och förleder oss varje dag. Det är rent svindleri ! Fy fan.

 
Ingen bild

Calle

6 februari 2017 16:20

Peter Springare som rikspolischef!!!!
" Would make Sweden great again"

 
Ingen bild

Överste Senap

6 februari 2017 16:38

Skiter björnen i skogen?
Dom här problemen som Springare belyser är ju inget nytt.
Klagomålen från polisen är vi ju vana vid sen decennier tillbaka,
men då har det ju gällt löner och omorganisationen.

Det Springare nu tar upp gäller varken lön eller omorganisation.
Och det är det här som är roten till alla problem. En totalt oansvarig
invandringspolitik som hamnar i polisen knä, därför att våra politiker
inte förmår skydda våra gränser, än mindre värna befolkningen.
Dom är helt krasst ynkliga – ynkryggar.

Men man kan ju undra vad det är för ett DDR-samhälle vi lever i
när det behövs en snart pensionsmässig polis för att våga belysa problemen.

Om jag ska vara ärlig så tror jag att polisens missnöje inte så mycket riktar
sej mot vare sej lönen eller organisationen, dom yttringarna finns så klart.

Frustrationen beror mer på verkligheten som dom möter varje dag, hudnära,
och skillnaden dom ser mellan skitsnacket och flummet från politiker och pressens knähundar.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

6 februari 2017 18:02

Poliser slutar
Lärare slutar
Vårdpersonal slutar

Det går bra för det feministiska Sverige !

Stolpskotten i trögfattarföreningen förstår inte att om man höjer lönen med 5000 i månaden för vissa utvalda så slutar resten.
"Allas lika värde" är viktigt om jag inte har hört fel !

Kompetensslöseri

Att använda de bästa lärarna till klasser med analfabeter är som att låta förbundskaptenen ta hand om knattelaget !

SVERIGE DÅRARNAS PARADIS !

 
Ingen bild

Totte

6 februari 2017 18:45

Och så läser man att Polisen i Örebro införde "fotoförbud" på blomsterprakten i Polishusets reception.
Det får mig osökt att tänka följande: En Polischef för citypolisen i Pyongyang hade garanterat utfärdat samma order.

 
Ingen bild

Calle

6 februari 2017 20:01

O/T
Multikulturellt uppträdande i Östra Nordstan i GBG. ikväll!
Det är sådana nya influenser vi har saknat i det beiga och tråkiga Sverige.
Eller hur, ni 87%?

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 februari 2017 20:23

Annat ämne. Facebookgruppen till stöd för Peter Springare ökar och ökar. Nu över 40 000...

 
Ingen bild

Peter L

6 februari 2017 20:36

Snicke Snacki i Norra Magasinet (SVT) 1989 sade BRÅ-chefen Jerzy Sarnecki att det är angeläget att utreda förövarnas etnicitet och se vilka nationer de kom ifrån.

Snicke Snacki i Norra Magasinet (SVT) 1989

https://www.dailymotion.com/video/x3azhnm_norra-magasinet-invandrare-och-brottslighet_webcam

 
Ingen bild

Christer

6 februari 2017 21:08

Det verkar som Dan "kräkset" Eliasson fått upp ögonen för vilken grupp förutom SD som utgör det verkliga hotet mot vår demokrati. Nu hotar den importerade kriminaliteten inte bara vanliga medborgare längre, nu ger man sig på att spränga polischefers bilar också. Eliasson såg uppriktigt bekymrad ut i rapport, och lovade krafttag från polisens sida. Nu var det mot de kriminella som insatsen skulle göras, nån förståelse för gärningsmannen visade han inte idag. Det är bara det att detta hjälper inte. Utan hjälp från allmänheten löser polisen inga brott, och detta muslimska klientel med sin tystnadskultur tiger tusenfalt hellre än hjälper en svensk myndighet. Detta vet våra myndigheter så väl. Vilka är det som försökt varna för utvecklingen de senaste 20 åren. Vilka har det brunhetsas emot.
Men du Danne, tror du att det kommer att bli bättre snart? Tror du att detta är en tillfällig kulmen som nog blåser över? Vad säger dina rådgivare, Sarnecki o dom andra polarna. Jag och många med mig har sett detta komma och varit oroliga i många år. Nu verkar du fått upp ögonen själv, och jag unnar dig detta huvudbry så väl. Det här kan du fundera på när du ligger vaken i hundtimmen.

 
Ingen bild

Odalbonde

6 februari 2017 21:17

Det händer galenskaper varje dygn i PK-landet. Hur kunde det gå så illa?

 
Ingen bild

Molle

6 februari 2017 21:33

Peter Springare ska ta mig fasen utnämnas till Årets Polis.
Äntligen någon som tröttnat på alla som lider av verklighetsfobi.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 22:19

MASSMEDIA SKAPADE RASISMEN GENOM ATT STÄMPLA DEN PÅ KRITISKA MÄNNISKOR.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 22:23

Vänstern har med hjälp av sina arbetsplatser och värdegrunder inom media s k a p a t ett monster som inte finns. Man har förfulat vanliga människor genom falskstämpling.

 
Ingen bild

Observer

6 februari 2017 22:27

Media är vår tids Gestapo !

 
Ingen bild

X

6 februari 2017 23:10

87% av de svenska väljarna har röstat för skolor bakom taggtråd med väktare, våld, misshandel, våldtäkter, otrygghet,dekadens, moraliskt förfall och nationell upplösning.
Ofattbart...
Framtiden ser mörk ut för Moder Svea.
De enda som glädjs är vänstern och deras liberala kompisar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

7 februari 2017 00:53

Läste i OT förra måndagen att Högsby kommun har 274 asylsökande/invandrare som inte arbetar , jag vill påstå att den siffran är mycket,mycket högre ,uppemot 700 st är nog nära sanningen ,allt enligt Ratsit Personfakta !Mörkning pågår för att dölja sanningen !

 
Ingen bild

Gustaf

7 februari 2017 08:04

Till "Observer". Dina tre sista inlägg här, är sanningen rakt upp och ner. Håller verkligen med Dej !

 
Ingen bild

Johan Löfgren

10 februari 2017 19:02

Springare är en riktig polis, en sådan jag minns från min barndom. Då var rätt rätt och fel fel. Men idag är det helt perverterat - istället för att gripa dem Springare berättar om blir han själv angripen av ett antiintellektuellt etablissemang.

 
Ingen bild

ättligg

13 februari 2017 11:19

Kära Fogden

Jag är helt medveten om att jag måste betala min skattsedel. Men min nuvarande ekonomiska situation tillåter inte det. Jag har alltid betalt skatten ordentligt utan att missa en enda gang. Jag tog över gården av min far, samma som han gjorde av sin far. Detta har gjorts långt tillbaka I tiden, ja sedan stenåldern. Problemet började härförleden när byn längre österut fick missväxt och sedan blev drabbad av en fruktansvárd brand. Många blev hemlösa och utan mat, dessa stackars människor som inte kan ha det lätt. Efter några veckor knackade det på dörren en sen regnig kväll, och jag undrade vem är ute härförbi I detta ovädret. Jag öppnade dörren och till min förvåning stod det en ung och frusen flicka. Hon kunde varit i 18 årsåldern, och såg mycket frusen ut. Naturligtvis så släppte jag in henne och tánde upp brasan så at thon blev varm. Hon hade inte ätit på några dagar så jag tillagade söndagsmiddagen. Hon var verkligen hungrig hon låt upp allt. Lämnade ingenting den stackars utsvulta flickan. Jag tänkte att min söndagsmiddag kunde kvitta, lite bantning skadar inte. Hon berättade att hon hade flytt ifrån sitt elddrabbade hus och förlorat allt hon hade. Moregonen därpå så tänkte jag att hon kan få bo I den gamla farfars stugan som har stått tom I många år. Jag tänkte för mig själv att här behövs en piga, det är mycket arbete på gården. Jag visade henne stugan intill, och hon tyckte inte att den uppfyllde hennes standard. Jag lovade henna att det bara är en temporär lösning. Stugan skall jag renovera så at thon kan känna sig hemma och få ett orderntligt liv igen. Det blev mycket dyrare än vad jag hade förväntat mig. Det hade nog varit billigare att bygga ett nytt hus vid sidan om. Här försvann alla mina sparade pengar som jag hade slitit ihop under många år. Men jagtänkte att hon kommer snart att hjälpa till med sysslor på gården. Jag bad henne att att se till att djuren hade mat och vatten. Jag fick till svar att det var omöjligt, den enda och sanna religionen var emot några av dessa djur och at thon har rätt till sin religion. Jag tänkte att det var därför som hon inte ville följa med till kyrkan på söngadarna. Naturligtvis har alla rätt att tro fritt. Jag lånade pengar och byggde en kyrka till henne, och tánkte att nu skulle hon bli nöjd. Men hon saknade sina släktingar som hon hade skickat brev till. Jag tänkte att när dom kommer så loser allting sig. Här behövs arbetskraft till att bruka jorden och skogen. Lite hjälp kan snart få upp ekonomin och betala lånet. Släktingarna kom och det var massa människor, farfarsstugan blev full och det fans ingen plats att sova. Jag tänkte att jag kan byta med dom och jag bosätter mig i farfastugan, så kan dom bo på den stora gården. Det blir en tillfällig lösning, och alla blir nöjda. Nu tánkte jag att vi kunde plöja upp mera mark odla mera och sälja lite mera överskott på marknaden. Gården är inte stor, men det finns plats. Vi kan avverka lite skog plöja upp lite onyttig mark. Ett nytt lån och det går att investera I mera kreatur och verktyg. Denna gården kommer snart att blomstra upp och ge tillbaka till alla som har kommit hit. Problemet kom nu med att jag inte kunde göra mig förstådd med dessa stackars människor som har flytt ifrån sin utplånade uppbrunna by. Jag fick leta upp en lärare som kunde ge dom lektioner av vårat bymål. Det tog tid, dom kunde ju inte arbeta på gården eftersom jag inte kunde förklara för dom vad som skulle göras. Tiden gick och jag blev beskylld att vara en rasist som inte godtog deras idéer. Jag är en rasist eftersom jag har saker som dom inte har och att detta är en demokratisk by. Dom har okså en demokratisk rättighet att äga gården. Fick förklarat för mig att gården inte är min utan guds egendom. Jag kan ju inte bli kallad för rasist av dessa stackars människor, så jag var tvungen att lämna över ägorna till dom. Det blev stränga lagar på gården. Flickorna blev av med sina rättigheter, djuren skulle behandlas på ett grymt sätt deras kyrka skulle besökas dagligen. Den enda riktiga tron, att jag gick till min kyrka som mina förfäder byggt var en synd. Kriminaliteten ökade våldsamt våldtäckter mord och andra grova brått som var hár helt okänt. Länsman klarade inte upp alla dessa problemen och blev själv hotad. Jag var nu i min pensionsålder och var tvungen att gå i pension. Jag var nu helt utsliten efter allt jobbet på min gård sedan jag var 12-13 år gammal, och hjälp min far och farfar bruka gården och betala skatt. Nu hyr jag en liten stuga och min pension räcker inte till att betala dom minsta räkningarna. Snälla kronofogden kan du förklara för mig hur jag kan klara detta så skulle jag och många med mig vara tacksam.

Karl Anton Svensson


Svar:

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards