thoralf

Direktlänk till inlägg 5 februari 2017

GENUSHANDBOKEN GÖR MIG MÖRKRÄDD

Av Thoralf Alfsson - 5 februari 2017 00:22

”Det senaste hemliga vapnet den svenska krigsmakten fått är en genushandbok! Det innebär alltså att om Ryssland skulle besätta Gotland då skall svensk militär läsa i genushandboken om hur man skall dekonstruera den ryska militärens könsmaktsordning, innan man börjar skjuta på dem.

 


Åh, det är möjligt att det kan leda till att ryssarna skrattar ihjäl sig.”

 

 

 

Lyssna på den mycket intressanta intervjun med rysslandsexperten Stefan Hedlund. Jag känner onekligen ett visst obehag efter att jag lyssnat på intervjun. Sedan vet vi att vi har ett parti i regeringen som bara för några år sedan ville ha ett "icke våldsförsvar". Jag blir mörkrädd!


Sparka ut Miljöpartiet från både riksdagen och regeringen!



 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2017 00:36

Dårar.
Här kommer en snarlik variant på genushandboken. Monty Python tyckte det var så roligt att de gjorde en sketch.

I Sverige blir det försvarspolitik.

Monty Python's Flying Circus - World's Funniest Joke

https://www.youtube.com/watch?v=ienp4J3pW7U

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2017 01:24

Det vi alla anade visade sig vara sant.

"Nu när folk börjar inse att Trump kommer att backa klimatinvesteringar och gå igenom vad som är vettig politik och vad som är rena rama kasta-pengar-i-sjön-politik så vågar folk träda fram.

Nu visar det sig att NOAA, viktig faktainstans, har manipulerat resultaten å det grövsta. Äntligen händer det något på detta viktiga område där charlataner fått härja fritt."


https://goo.gl/NkaLup
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4192182/World-leaders-duped-manipulated-global-warming-data.html

Fram med diagrammen Thoralf!

 
Ingen bild

Observer

5 februari 2017 02:39

Jasså, Militären har fått en genushandbok. Det fina med det är väl att om några skulle få för sig att göra en statskupp så skulle de med 95% säkerhet få med sig militären på sin sida från dag ett, så skulle vi slippa 7-klövern.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2017 03:15

Örebropolisen Peter Springare springer våra ärenden nu när SD tycks ha gått i politiskt korrekt ide.

”Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen ,igen,igen Christoffer...va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afghanistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.”

https://goo.gl/ZH6v2n
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10208300682343230&id=1489012238&p=10&refid=52

Det är detta Morgan Johansson och den ”inte så bildsköne” kriminologen vill att det sovande folket inte skall få veta. Araber, muslimer och afrikaner i långa ändlösa banor alltså. Min gissning är att av den grova brottsligheten begås 70-80% av muslimer, araber eller afrikaner.

Har jag fel? Presentera korrekta fakta då!

Varför gör inte SD en egen undersökning? Beordra alla partidistrikt att t.ex hämta ut alla våldtäktsdomar under 2016. Sammanställ dessa efter namn. Det behöver inte ta många dagar och kostar sannolikt inte många tusenlappar. Publicera.

Klart

 
Ingen bild

Tips till dig TA att läsa

5 februari 2017 03:31

Vår tid och framtiden

Efter lilla istiden har medeltemperaturen stigit över hela jorden. Under 1900-talet har den ökat med ungefär 0,6 grader Celsius. De flesta forskare sammankopplar denna temperaturökning med en ökad växthuseffekt som beror på människans utsläpp av koldioxid genom förbränning av kol, olja och bensin. Man tror också att denna temperaturökning kommer att fortsätta. Datorberäknade klimatförändringsscenarier indikerar en uppvärmning på 2–6 grader under de närmaste 100 åren.
Om beräkningarna stämmer är det en mycket kraftig temperaturhöjning på kort tid, vilket kan få stora konsekvenser för växter, djur och människor.
Men i det långa perspektivet innebär detta inget extremt klimat för jorden, snarare normalt.
http://web.archive.org/web/20130925032439/http://www.alltomvetenskap.se/nyheter/jordens-klimat-en-lang-historia

 
Ingen bild

Veritas

5 februari 2017 04:51

Inget förvånar längre i Feministan!
En till handbok som skrämmer; på svenska, arabiska, farsi, engelska, spanska, ryska ...
Ryska ja, med tanke på en hel del fd Sovjet republiker som Kirgistan och Aserbadjan så är ryska en stor hjälp. Ju!
http://www.farr.se/sv/att-soeka-asyl

 
Ingen bild

Leif W

5 februari 2017 07:11

Nu ser vi verkligen frukten från flera år av feministisk politik, skrämmande att att höra resultatet från politikers handlingar.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2017 07:34

Han är inne på precis vad jag tidigare har hävdat men som EU och svenska poltiker alldrig erkänner !
Nämligen att EU är väldigt medskyldig till konflikten i Ukraina.

Jag tror att EU idag passar sig för att bjuda in gamla sovjetstater.

 
Ingen bild

Fredde

5 februari 2017 09:12

"Jag är så jävla trött. Det jag kommer att skriva här nedan, är inte politiskt korrekt. Men det skiter jag i. Det jag kommer att torgföra till er alla skattebetalare är förbjudet att torgföra för oss statligt anställda. "

Så börjar ett Facebook-onlägg av en polis, som säkert kommer att hamna i blåsväder för att han beskriver sin vardag.

Polisen Peter Springare från Örebro kan inte längre vara tyst. Ska bli intressant att följa vad som händer!

Vidare skriver han:
"Det renderar i utebliven karriär och utebliven individuell lön. Även fast det är sant. Jag skiter i allt detta, ska snart ändå gå i pension efter 47 år i denna verksamhet.

Jag kommer nu och varje vecka framgent att redogöra i detalj för vad som sysselsätter Mig som utredare/förundersökningsledare på grova brottsroteln polisen i Örebro. Det kommer inte att harmoniera med BRÅ: s uppfattning eller andra vänstervridna kriminologers uppfattning i den allmänna debatten.

Våra pensionärer går på knäna, skolan är ett enda kaos, sjukvården är ett inferno, polisen har totalhavererat etc etc. Alla vet varför men ingen törs eller vill torgföra anledningen, p g a att Sverige alltid levt på myten om det präktiga ultimata samhället som har osinnliga resurser för att vara i framkant när det gäller att vara det enda politiskt korrekta alternativet i en dysfunktionell värld som slår knut på sig själv, genom destruktivt beteende i olika religioners namn.

Nu kör vi; Detta har jag hanterat Måndag- fredag denna vecka: Våldtäkt, våldtäkt, grov våldtäkt, överfallsvåldtäkt, utpressning, utpressning, övergrepp i rättssak, olaga hot, våld mot polis, hot mot polis, narkotikabrott, grovt narkotika brott, mordförsök, våldtäkt igen, utpressning igen och misshandel.

Misstänkta gärningsmän; Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, igen , igen , igen Christoffer…va är det sant. Ja ett svenskt namn smög sig in i utkanten av ett narkotikabrott, Mohammed, Mahmod Ali, igen och igen.

Länder som representerar veckans alla brott: Irak , Irak, Turkiet , Syrien, Afganistan, Somalia, Somalia, Syrien igen, Somalia, okänt land, okänt land, Sverige. Hälften av de misstänkta kan vi inte veta säkert eftersom de inte har några giltiga papper. Vilket i sig oftast innebär att de ljuger om nationalitet och identitet.

Nu pratar vi bara Örebro kommun. Och dessa brott upptar vår utredningsförmåga till 100%.
Så här ser det ut och har sett ut de senaste 10-15 åren.

Återkommer nästa fredag med en redogörelse för den gångna veckan."

 
Ingen bild

Hulda mk1

5 februari 2017 10:06

@Cosmik Debris. En mkt bra ide. Fakta från domstolar kan ingen ifrågasätta. Det ska också bli intressant att följa Peter Springares fortsatta avslöjande och tyvärr också öde..
Sedan har vi Genushandboken. Otroligt.....

 
Ingen bild

Peter

5 februari 2017 10:23

Självklart ska vi ha ett EGET starkt försvar!

Det var mycket snömos i denna intevju! Att Stefan Hedlund är Rysslandsexpert är väl att påstå att Stefan Löfvén är Sverigevänlig!
Avseende Ukraina: I februari 2014 genomfördes det i Ukraina en blodig statskupp utav nazister understödda av USA. Den demokratiskt folkvalde presidenten, Janukovitj, avsattes. Anledningen till USA´s inblandning är bla att Janukovitj ansågs vara alltför ryssvänlig samt att utvidga NATO´s gränser mot Ryssland (beslut taget av NATO 2008).
Den demokratiskt valde presidenten hade innan statskuppen utlyst nyval. Detta ville naturligtvis inte USA då chansen för omval av den demokratiskt valda presidenten ansågs vara för stor. Alltså genomfördes en statskupp. Den nya nazijuntan i Ukraina erkändes direkt, i strid mot FN´s artiklar 1-3, av USA samt EU.
I samband med den olagliga statskuppen valde Krimborna att ha en folkomröstning om ett utträde ur Ukraina och ett införlivande i Ryssland (en folkomröstning hade redan skett 1991 där Krim uttropat sig som självständiga men att detta inte ratificerats i kaoset som rådde vid tidpunkten. Krim blev senare en autonom del av Ukraina) i mars 2014 där 96% av de som valde föredrog att återförenas med Ryssland.
Ska vi i modern tid jämföra med exempelvis Kosovo och USA/NATO´s bombningar av Serbien för påstått folkmord på Kosovoalbaner utfört av Serbien så ser vi hur allt passar USA´s agenda och att EU villigt hoppar jämfota med USA. Serbiens förre president Slobodan Milosovic ställdes inför rätta i Haag men han avled i fängelset innan dom hann avkunnas. Domen kom 2016 och Milosovic frikändes helt! USA bombade Serbien för att Kosovo skulle få bli självständiga vilket också blev resultatet. INGEN folkomröstning hölls i/om Kosovo men de erkändes direkt av USA samt EU.
Vi kan sen jämföra följande mellan USA och Ryssland:
Årlig militär budget USA = ca 5.000 miljarder dollar. Ryssland = ca 400 miljarder dollar.
USA har drygt 800 militära baser runt om i världen. Ryssland har 2 baser i sitt eget närområde (fd Sovjetrepubliker).
Det finns mer att tillägga om denna intervju men det finns inte utrymme att skriva om detta i ett kommentatorsfält. Det jag märks av under intervjun med Stefan Hedlund är att tonvikten hela tiden ligger på att den största skulden återigen ligger på Ryssland och att alla som upplevt det kalla kriget mellan Sovjet och väst fortfarande tror på att Ryssland samt USA för den delen fortfarande fungerar som på Sovjettiden. Inget kunde vara mer fel. Sverige är helt exeptionellt irrationella i sin medierapprotering avseende Ryssland med artiklar som rent ut säger att ”Putin ska invadera Gotland när som helst”. Ingen som helst bevisning att styrka sina påståenden finns, man hänvisar till ”hemliga rapporter” från ÖB bla.
Källfakta till mitt inlägg om Ukraina:
[1] ”Ukraine was Coup D’état by the CIA”. LewRockwell.com. (7 mar 2014).
[2]. ”NATO trains terrorists who destabilize situation in Ukraine”. The Voice of Russia. (9 apr 2014).
[3]. ”Paul Craig Roberts Connects the Dots on the Ukrainian Revolution”. Corbett Report. (25 feb 2014).
[4]. ”F. William Engdahl Exposes the Western Agenda in Ukraine”. Corbett Report. (27 feb 2014).
[5]. ”I Am a Ukrainian”. A Whisper to a Roar. (10 feb 2014).
[6]. ”‘I am a Ukrainian’ Video Exposed As Kony-Style Scam”. Paul Joseph Watson. (20 feb 2014).
[7]. ”Legitimacy of Ukraine’s new government”. Caspian Report. (25 feb 2014).
[8]. ”Ukraine’s “Democratic” Coup D’état: Washington’s “Neo-Nazi Neoliberal” Proxy Government”. Global Research. (5 mar 2014).
[9]. ”Breaking: Estonian Foreign Minister Urmas Paet and Catherine Ashton discuss Ukraine over the phone”. (5 mar 2014).
[10]. ”Ukraine crisis: bugged call reveals conspiracy theory about Kiev snipers”. The Guardian. (5 mar 2014).
[11]. ”Maidan Puppets”. (4 feb 2014).
[12]. ”Leaked audio reveals embarrassing U.S exchange on Ukraine, EU”. Reuters. (6 feb 2014).
[13]. ”Victoria Nuland: Ukrainians Deserve For Respect From Their Government”. US-Ukraine Foundation. (18 dec 2013).
[14]. ”Ukraine crisis: Nation’s leader agrees to reforms for aid package”. Financial Times. (3 mar 2014).
[15]. ”Putins Krim-tal (Del 2/4)”. (18 mar 2014).
[16]. ”Ukraine’s crisis and strategic importance”. Caspian Report. (22 feb 2014).
[17]. ”Feasibility of sanctions against Russia”. Caspian Report. (16 mar 2014).
[18]. ”Kerry Denounces Russian ‘Act of Aggression'”. NBC News. (2 mar 2014).
[19]. ”Tusentals ukrainare flyr till Krim”. Rysslands Röst. (24 mar 2014).
[20]. ”Would the Real Ukraine Please Stand Up?”. Russia Profile. (22 jun 2009).
[21]. ”After Crimea, Eastern Ukraine City Wants To Join Russia”. Forbes. (7 apr 2014).
[22]. ”Many Ukrainians Want Russia To Invade”. Time Magazine. (1 mar 2014).
[23]. ”The Truth About Russia’s ”Anti-Gay” Law”. Paul Joseph Watson. (6 feb 2014).
[24]. ”Reinfeldt: ‘Vindar från kalla kriget'”. Sveriges Radio. (12 apr 2014).
[25]. ”US, NATO seek regime change in Russia”. Press TV. (12 apr 2014).
[26]. ”Nato: Ryssland för propagandakrig”. Svenska Dagbladet. (13 apr 2014).

 
Ingen bild

Egon

5 februari 2017 10:29

Hej Thoralf!
Jag ligger dubbelvikt och håller på att skratta ihjäl mig!!!!
Södertörns högskola har spottat ut "Genuspedagoger".....
Ingen av dem är tydligen arbetslös?
Det här måste gå till historien?
Hur sjukt kan det bli?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2017 10:52

Anggående teori om klimatet.

När temperaturen stiger kommer golfströmmen att ändra sin bana och det medför att det blir kallare vid vår breddgrad.

Är det något att tro på ?

 
sunken

sunken

5 februari 2017 12:30

Ännu ett alster i den pågående skräckpropagandan mot Ryssland, som SD nu lydigt ställer upp på och som man också medverkar i. Vi såg häromdagen Björn Söder tillsammans med tre partikolleger figurera i Karlshamnsärendet. Nu gäller det att för M visa upp att man lika mycket rysshatande som 7-klövern. Det här, tillsammans med flera andra anledningar inte kan ge min röst till SD 2018. Vi har i dagens riksdag 8 politiskt korrekta partier.

http://http:s

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 februari 2017 12:32

@Cosmic Debris

Ja, det är väl enda potentialen i Genushandboken, att Fi(och önsketänkande även F!) skall skratta ihjäl sig när de ser den. För oss som förstår att den är allvarligt menad och vad implikationerna kan bli framstår det som mindre roligt. Med sån idioti vet jag inte om jag är beredd att försvara landet längre? Men det kanske är en annan avsikt?

 
Ingen bild

X

5 februari 2017 14:59

Så har Absurdistan fått en handbok som kommer att få eventuell fiende att skratta ihjäl sig...
Sverige är ett skämt.
Väck mig ur denna onda dröm.
Kan Sverige bli värre?

 
Ingen bild

Tompa

5 februari 2017 16:02

sunken
Söndag 5 feb 12:30

Håller med dig i sak men strutar du i att rösta så är du medskyldig till sju klöverns fortsatta demontering av Sverige.

Tänk om

 
Ingen bild

Lena

5 februari 2017 17:05

@Fredde och Peter imponerade sammanfattat på så få rader. Jag skriver under på allt ni sagt!

Denna intervju var häpnadsväckande, att den s k professor Hedlund är så dåligt påläst. Merkel t ex är en stor medlem i oligarkernas "förbund" och att påstå att det är hon som ska ställa allt tillrätta i EU är galet helt enkelt.

 
Ingen bild

Lena

5 februari 2017 17:11

Det finns så mycket att säga om denna intervju med professor Hedlund att jag måste lyssna en gång till för att kunna skriva något om det. Det enda som jag kan säga är att det sista an sa om att vi (Sverige) borde ha samma slags försvar som Finland, dvs inte göra så många utfall mot Putin och ålla på med propaganda om vad Ryssland o Putin ar gjort. Finland och även Sverige hade en gång i tiden samma slags "neutrala" försvar och man la sig inte in i spelet de stora nationerna ar. Men vi kunde i alla fall förvara oss ett tag. Det som han så att ha en påk (eller något liknande) i ryggraden. (underförstått att man kan känna stolthet och att initialt kunna försvara sig)

 
Ingen bild

Cosmik Debris

5 februari 2017 18:21

Just nu: "Sverige världsmästare i bandy efter jätterysare"

Just då: "Skandalscener vid bandy-VM – vilt slagsmål när Somalia mötte Tjeckien"

 
Ingen bild

s29

5 februari 2017 18:28

Genushandbok i krigföring.....vilken lysande ide,varför inte lösplugg i bössorna,skulle sänka ammunitionskostnaden gärna kombinerat med en vitflagga som kunde fällas upp från röven när man vänder FI till.

 
Ingen bild

Göta

5 februari 2017 18:43

@Peter 10:23

Tack för en bra och upplysande kommentar om Ryssland.

 
Ingen bild

Tony

5 februari 2017 19:01

S29.


Ja man kunde ju ha en kork som flög ut ur puffran.
Sverige blir bara värre för var dag, det är inte
konstigt att hela världen skrattar åt fjantregeringen!

 
Ingen bild

C Andersson

5 februari 2017 19:44

OT: Detta skrev jag till SVT Tittarservice. Tror ni det blev publicerat?

****************************************

http://www.svt.se/nyheter/lokalt/orebro/polis-anmald-for-inlagg-pa-sociala-medier

SVT skrev så här på sin hemsida:
'I ett inlägg har misstänkta personer hängts ut med namn.'
Det är förtal.

SVT ändrade sedan till:
'I ett inlägg har misstänkta personer hängts ut med förnamn.'
Det är inte förtal. Det är rena tramset. Man hänger inte ut någon bara genom att lista diverse tilltalsnamn. Det är inte där skon klämmer. Det som sticker i ögonen är naturligtvis vilka namn. Men Mohammed är inte någon golkgrupp. Hur gärna man vill.

Vad den som anmälde Peter S till åklagaren har gjort sig skyldig till återstår att se. Jag är rädd för att han kommer att gå fri.



 
Ingen bild

Pepparholm

5 februari 2017 20:31

Jämför Soldaten i Fält (SoldF) med Genushandboken. Vi alla som gjort värnplikten har lärt oss av SoldF författad av en yrkesman. Nu får vi alla skämmas för Genushandboken. Författare och den som godkänt tryckningen är inte värda att kallas soldater. Men det måste sägas klart, att vi som lärde fältlivet ur SoldF högaktade kvinnorna. Det var inget trams på den tiden. Det behövdes ingen särskild bok.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

5 februari 2017 20:59

Vi hör i stort sett varje dag av våra sanslösa kärringar i regeringen att vi måste se till att hålla ihop EU
(För de är kärringar allihop) om det ska bli ordning och reda.
Sanningen är att alla idiotiska beslut där förstör hela Europa i snabb takt.

Glöm inte att en nation är folket som bor där,inget annat !

Sen hör man också ett väldigt populärt uttryck. "Sverige är på väg åt fel håll".
Det är ett slingrande sätt att inte tala klarspråk .
Det är invandrarna som är på väg åt fel håll !
Stäng gränsen snarast för att rädda det som räddas kan.

 
Ingen bild

Axel

5 februari 2017 21:35

@hulda mk1
Det var mycket text, med totalt nonsens. Oavsett hur mycket liknande strunt du producerar så kvarstår faktum. Det är ett aggressivt Ryssland och inte USA som utgör ett hot mot Sverige.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 februari 2017 22:48

-> Peter
Mycket bra sammanfattat av situationen i Ukraina. Vad jag minns så skulle Ukraina få låna 100 miljarder någonting av IMF med sedvanliga hårda villkor med nedskärningar i välfärden. Då klev Ryssland fram och sa att de får låna lika mycket utan några villkor.

Det var då det började skjutas.

 
Ingen bild

Ölandsbonde

5 februari 2017 22:53


Stassministern beskyller SD för att de ligger bakom judeförföljelsen i Malmö.
Där blev jag lite snopen. Jag trodde det var Putin och Trump som låg bakom.

Är det inte dags för Marine le Pen nu? Kommer msm att klara av att hetsa mot tre politiker samtidigt? Hetsen mot SD sker med automatik, så där krävs inget merarbete.

 
Ingen bild

Gunnar Edlund

5 februari 2017 23:09

@Axel.
@hulda mk1 har skrivit fyra rader. Konstig uppfattning om lång text.

 
sunken

sunken

6 februari 2017 00:06

@Peter
Tack för din förnämliga och informativa och korrekta text. Tyvärr ställer ju inte SD upp på din beskrivning eftersom man vill visa sig vara politiskt korrekta.

http://http:s

 
sunken

sunken

6 februari 2017 00:24

@ Axel
Hur skulle det vara om du tog till dig Peters informativa text ovan om Ukraina istället för att själv skriva strunt.

http://http:s

 
Ingen bild

Axel

6 februari 2017 04:11

@hulda mk1
Ursäkta. Mitt förra inlägg var riktat mot fel person. Skulle ha varit @Peter och inte dig. Och tack till Gunnar Edlund som uppmärksammade mig på mitt misstag

 
Ingen bild

Peter

6 februari 2017 06:29

@Ölandsbonden Det stämmer att Ryssland var beredda på att mycket förmånligt hjälpa Ukraina. Mer om det kan du läsa om här: jinge.se/allmant/imf-andrar-reglerna-raddar-ukraina-fran-statsbankrutt.htm

 
Ingen bild

Peter

6 februari 2017 06:42

@Ölandsbonden vill tillägga att Stefan Löfvén (förutom att åka till Saudiarabien och krusa för de Saudiska "feministerna" där) har "lånat" ut 850 miljoner kronor till Ukraina och nazijuntan. Hur stor chans är det att vi får tillbaka pengarna tror du?

 
Ingen bild

Peter

6 februari 2017 09:10

Vill bara tillägga att ska man framföra kritik så bör den vara underbyggd och konstruktiv. Egna uppfattningar får man ha men det betyder ju inte att de är sanna för det.

De som vill veta litet mer om hur det egentligen ligger till med Ryssland och dess påstådda "aggresivitet" kan gärna läsa mer av Lars Bern som är en mycket intelligent och upplyst herre, länk här:

https://anthropocene.live/category/forsvarsakerhet/

Vill också förtydliga att även Ryssland har sina problem men jag gillar inte påhittade sk "fake news" som är till för att pusha in Sverige i NATO. Sverige ska fortsätta och även stärka sin neutralitet, det gagnar oss bäst i längden.

@Sunken tyvärr har SD´s ledning låtit sig omges av NATO lobbyister som ivrigt beskyller Ryssland för allt ont i världen. Det är med stor sorg jag ser hur de faller för denna desinformation. Jag hoppas innerligt att Trump nu kan lugna ner den neokonservativa framtoning som Obama hade gentemot Ryssland så att vi kan få litet mer avspänning i världen och USA samt Ryssland kan ta uti med ett reellt hot, Islamiska Staten!

 
Ingen bild

novosti

6 februari 2017 10:27

Otroligt hurdan putinistisk propaganda vissa signaturer sprider här i kommentarsfältet. Antar att samma personer också anser att det är USA och ingalunda Ryssland som utgör det potentiella militära hotet mot Sverige...

 
Ingen bild

Peter

6 februari 2017 14:30

Jag bara älskar så kreativa personer som tillför sådana konstruktiva saker som "Putinist". Är det så långt intellektet når? Jag rekommenderar dessa människor att läsa på i ämnena de framför sin oerhörda konstruktiva kritik över.

 
sunken

sunken

6 februari 2017 22:32

@ novosti
Vi förstår att du är politiskt korrekt och okritiskt köpt MSM:s kampanj. Sektmedlemmar accepterar ingen information som stör den fastlåsta tankebilden. Samtidigt gör du dig bara löjlig med dina barnsliga uttryck, inte seriöst. Du är inte trovärdig.

http://http:s

 
Ingen bild

arcane

7 februari 2017 19:05

Läste denna sida och tycker nog FAVO ska börja delas ut igen.
Sedan kan gettona börja patrulleras.

http://cornucopia.cornubot.se/2015/05/adalsmyten-svensk-militar-har-alltid.html

 
Ingen bild

Jörgen

10 februari 2017 19:17

Handbok Gender etc. Är det på riktigt eller är det ett skämt? Ibland är det så svårt att förstå i Sverige.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
<<< Februari 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards